Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 204811 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #180 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:23 »
sper ca l-ai pus intreg...nu tot pana la scorpion :D

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #181 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:26 »
mai silviu, pai il pui si tu acum la spartul targului?...cand aproape a trecut ziua de joi :(

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #182 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:51 »
tot ai gasit ceva de comentat >:( rea mai esti! :(

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #183 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:57 »
pai, deja e vineri...ce era valabil ieri, nu mai merge si azi :D...acuma fie vorba intre noi, capitolul asta nu merge la mine,... orice ar scrie la horoscop ;) :D

tot ai gasit ceva de comentat >:( rea mai esti! :(

las ca ma compensez pe Ceahlau...iti culeg fragute pe pai ;) :D

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #184 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:59 »
te iert penca ai ochii rupti din cer senin :)

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #185 : Vineri, 08 Iulie 2011, 06:34 »
te iert penca ai ochii rupti din cer senin :)

 :-* :-* :-*

silviu

  • Vizitator

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #187 : Vineri, 08 Iulie 2011, 10:36 »
iar lipseste varsatorul :(...ce faci mai silviule...se pare ca astrele ma ocolesc in dragoste zi de zi  :D

Offline janeta

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #188 : Vineri, 08 Iulie 2011, 10:47 »
foarte bine fac astrele astea ca te ocolesc pentru ca vad ca fragutele mele o iau catinel catre silviu , asa ca ...bine-mi pare , bine-mi pare... :D

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #189 : Vineri, 08 Iulie 2011, 11:19 »
iar lipseste varsatorul :(...ce faci mai silviule...se pare ca astrele ma ocolesc in dragoste zi de zi  :D
se pare ca zilele astea stai najpa cu dragostea :(

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #190 : Vineri, 08 Iulie 2011, 13:01 »
janet, ce-i al tau e pus deoparte :-*

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #191 : Vineri, 08 Iulie 2011, 13:04 »
se pare ca zilele astea stai najpa cu dragostea :(

tot timpul am stat prost cu dragostea :(...tot citesc eu horoscopul, dar geaba...astrele nu-s de partea mea :D

Offline Ayouni

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1918
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #192 : Vineri, 08 Iulie 2011, 16:13 »
avand in vedere cate arme sunt in postarea urmatoare, nu stiu daca e bine sa postez aici sau la razboiul sexelor... :) nici nu stiu daca exista asa ceva, l-am primit pe mail si mi s-a parut amuzant!

Astrologia araba figureaza printre cele mai prestigioase ale lumii, chiar daca nu este foarte cunoscuta publicului larg. In cazul ei, semnele zodiacale nu poarta numele unor constelatii, ci pe cele ale unor arme albe. Acestea indica atitudinea noastra innascuta cu care abordam viata care este perceputa ca o lupta. Semnele (sau armele) sunt, in horoscopul arab, in numar de noua:

Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie
Ghioaga taraneasca: 4 ianuarie-10 februarie
Arcul: 11 februarie-19 martie
Cutitul: 20 martie-1 mai
Pumnal: 2 mai-15iunie
Sulita: 16 iunie-22 iulie
Prastia: 23 iulie-4 septembrie
Spada: 5 septembrie-14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie


Sabia (24 noiembrie-3 ianuarie) – Adolescenta eterna

Personalitate: usurinta, vivacitate, tinerete fizica si psihica, dinamism, miscare. Femeia-sabie este placuta, cu un spirit viu, curioasa in legatura cu orice, este ca argintul viu. Poate parea usor imatura si adeseori pare sa joace rolul unei fetiscane careia ii place sa atraga atentia, sa fie ascultata, privita, cautata... Asa ajunge sa colectioneze numerosi admiratori, insa se plictiseste rapid de o situatie sau de o relatie si de aceea statornicia ii e straina. Desigur, mai tarziu, o coplesesc regretele cand ii pare rau ca nu a dus lucrurile pana la capat.

Provocarea vietii ei: sa inceteze sa mai fie superficiala. Sa ajunga la miezul lucrurilor. Sa nu mai cedeze tentatiei de a fugi atunci cand intalneste o prima dificultate. Sa nu se mai lase prada descurajarii si sa nu mai renunte la telurile pe care si le propune. Va reusi cu ajutorul
altora cu conditia sa nu-i mai considere doar un public care trebuie cucerit.

Visul secret: sa intalneasca un barbat pe care sa-l vrajeasca pentru totdeauna cu modul ei adolescentin de-a fi, cu plecarile ei intempestive si care sa se arate nebun de gelozie din cauza armatelor ei de admiratori platonici, bineinteles. Caci, in fond, ei ii place mai mult sa viseze la dragoste decat sa o traiasca.

Ghioaga taraneasca (4 ianuarie-10 februarie) – Energie
pura

Personalitate: o femeie solida, care poate parea dura, cand de fapt adevarul e cu totul altul. Ea este, in realitate, tandra, generoasa, iubitoare, numai ca nu prea stie ce este aceea diplomatie si spune mereu ceea ce gandeste, uneori fara minime menajamente. Caci este o femeie adevarata care vrea sa fie inteleasa desi vivacitatea spiritului ei si marea libertate interioara ii dauneaza uneori. Energica si curajoasa, ei ii lipseste uneori compasiunea pentru cei care sunt mai slabi sau mai putin puternici.

Provocarea vietii ei: sa nu mai creada ca ea stie tot si intelege tot, chiar si referitor la altii. Sa-si dezvolte simtul intuitiei, sa invete sa-i asculte pe ceilalti, sa-i accepte si sa-i lase sa traiasca asa cum vor, chiar daca nu intelege exact cum gandesc. Cu aceasta conditie, ea isi va gasi pacea interioara, atunci cand va stabili o distanta sanatoasa
intre ea si altii si va putea beneficia astfel de toata bogatia umana din jur.
Visul secret: are vise de adolescenta - ca un barbat sa se indragosteasca nebuneste de ea, sa lase totul balta si sa plece impreuna intr-o aventura fantastica. Pentru toata viata, bineinteles. Ca asta sa se intample, ar trebui bineinteles sa se lase “prinsa”, or asta nu e tocmai usor pentru ea.

Arcul (11 februarie-19 martie) – Indrazneala si fragilitate

Personalitate: tanara, nativei in acest semn ii lipseste increderea in ea insasi, isi imagineaza ca ceilalti o vad ca fiind fada si neinteresanta. Se insala grav! Are un farmec puternic, ceea ce face sa nu fie uitata deloc usor! Din aceasta lipsa de incredere, se trag si greselile pe care le face. De pilda, de teama sa nu fie tratata cu indiferenta sau de teama sa nu fie atacata, ea e cea care preia initiativa: isi intinde arcul, tinteste, da drumul sagetii si apoi, imediat, incepe sa regrete ca a tintit in acea directie. Apoi isi va cere scuze persoanei respective... atitudine de fetita indrazneata, dar fricoasa. Cu timpul, va invata sa aprecieze mai corect o situatie si va sti sa recunoasca acele contexte in care va avea nevoie de "arc" si de "sageata".

Provocarea vietii sale: sa capete incredere in ea, sa se foloseasca de imensul ei potential, de stralucirea si energia
pe care le degaja. Sa se intoarca spre cei care-i seamana si care o iubesc asa cum este. Si sa nu incerce sa semene multimii, ar fi pacat!

Visul secret: sa nu mai aiba tot felul de indoieli. Sa aiba succes, sa fie recunoscuta pentru talentul ei, sa fie admirata. Toate acestea se pot implini cu conditia ca ea sa creada in ele. Si sa aiba incredere in cei care o iubesc!

Cutitul (20 martie-1 mai) – Forta vitala

Personalitate: nativa acestei zodii apare ca fiind o femeie tonica, ce nu cedeaza niciodata in fata dezamagirilor. Orice s-ar intampla, ea va gasi mereu energia de a ridica fruntea, de a munci, de a-si imbunatati proiectele pentru ca acestea sa aiba succes, de a se implica in planuri indraznete. Are si unele defecte, de pilda poate izbucni in adevarate accese de furie, cand cuvintele ii ies din gura fara sa mai cantareasca asupra lor. In ciuda acestora insa, ramane o femeie fermecatoare.

Provocarea vietii ei aceasta aventuriera are nevoie de provocari, de cuceriri, iubirea pentru ea trebuie sa vina din senin si pentru asta e capabila sa-si schimbe viata in cinci minute. De ce are nevoie: de rabdare, de luciditate, sa nu se mai lase condusa de impulsurile de moment. Si mai ales sa nu ia decizii sub imperiul emotiilor de care se lasa
invadata adesea.

Visul secret: sa gaseasca un barbat genial, putin nebun, care va aduce visul in viata ei si soarele in iubire!

Pumnal (2 mai-15iunie) – Truditoarea

Personalitate: femeia-pumnal munceste ca o nebuna, cu bucurie si voie buna. De aceea, ea urca rapid treptele sociale si isi gaseste o reala implinire in profesie. Dar, totodata simte nevoia sa aiba un camin al ei, o casa, copii, sot si nu ii plac relatiile pasagere. Ii plac plimbarile lungi in natura, serile in fata semineului, muzica si artele in general. Isi spune adesea ca “tine prea multe in spate”. Si, de asemenea, crede ca din aceasta cauza ceilalti o iubesc: pentru ca ii plaseaza ei propriile lor poveri. Iar ea are ceva de castigat? Nu intotdeauna...

Provocarea vietii: sa invete sa fie la fel de transanta si pe plan afectiv, cum e pe plan profesional. Sa nu mai permita sa se abuzeze de amabilitatea si generozitatea ei. Sa pastreze distanta fata de cei profitori. Sa invete sa impuna limite fara sa se teama ca va pierde afectiunea sau respectul celorlalti. Sa invete sa-si asume riscuri si sa iasa din rutina atunci cand aceasta se instaleaza.

Visul secret: sa plece intr-o calatorie
in jurul lumii, sa descopere alte culturi si alte stiluri de viata
, sa-si exprime latura generoasa printr-o opera sau proiect personal care sa ii schimbe viata.

Sulita (16 iunie-22 iulie) – Calatoarea

Personalitate: ea alearga, alearga peste tot! Sulita se misca fara incetare, traieste clipa si nu se gandeste decat la viitor. Intr-un cuvant, e o femeie ocupata, o femeie care se implica in multe proiecte. Are in ea multa dragoste de daruit, pentru iubitul ei, pentru copii, dar si pentru omenire, in general. Este foarte intuitiva, o excelenta ascultatoare si nu isi arata adevarata fire decat atunci cand are deplina incredere.

Provocarea vietii ei: aceasta aventuriera care vrea sa descopere lumea are nevoie de cuceriri, de proiecte, cu cat mai dificile, cu atat mai bine. Se va bate pentru ideile ei pana la ultima suflare, se va implica total in luptele pe care le duce, fie ele umanitare sau politice. Are curajul de a-si asuma opiniile si este cu adevarat o femeie cu o inima de leu. Daca stie sa-si canalizeze energia si setea de actiune, atunci dorinta de a schimba lumea nu ramane doar un vis.

Visul secret: marele ei vis este o utopie – sa construiasca o lume mai dreapta si mai buna. Ea isi asuma acest vis si va munci toata viata pentru a-l implini uneori in detrimentul vietii sale personale si a confortului sau material.

Prastia (23 iulie-4 septembrie) – Indragostita

Personalitate: infricosator de independenta, ea se revolta contra oricarui lucru ce-i ameninta libertatea. Ii e foarte greu sa respecte anumite limite, fie care sunt de ordin material, intelectual, moral sau spiritual. Ea crede ca nu se poate progresa decat daca uitam de trecut si reformam totul si aplica deseori acest principiu si in viata personala cand i se intampla des sa o rupa definitiv cu prietenii, cu profesia, cu iubitii pentru a o lua de la capat! Dar, de fiecare data, se arunca intr-o noua viata cu aceeasi pasiune si aceeasi sinceritate.

Provocarea vietii ei: o mai mare stabilitate, motivatii mai durabile, implicarea in proiecte pentru care sa aiba rabdare. Pe scurt, rabdarea si vointa de a se implica luand in considerare si experientele trecutului. Si sa nu mai dea ascultare impulsului de a o rupe imediat cu oamenii care se intampla sa-i displaca sau o sa plictiseasca timp de un minut!

Visul secret: sa il faca pe un barbat sa se indragosteasca nebuneste de ea. Iar acesta sa constientizeze ceea ce simte. Caci de zapaciti, s-a saturat. Mai ales daca tinem cont de fapt ca majoritatea nici nu indraznesc sa se apropie de ea de teama unui refuz.

Spada (5 septembrie-14 octombrie) – Independenta si reusita

Personalitate: nativa din semnul Spadei este o femeie exceptionala care poate obtine lucruri marete cu conditia sa-si urmeze scopurile fara sa sa preocupe de altii, care au dificultati in a-i intelege aspiratiile, si cu conditia sa respecte un anumit ritm, fara sa fie nerabdatoare si fara sa se lase repede descurajata. Mare iubitoare de riscuri si provocari, are adesea tendinta de a urma cai aventuroase, drumuri foarte accidentate doar “ca sa vada cum e” sau doar de dragul schimbarii. Din fericire, beneficiaza de un ascutit simt al intuitiei, pe care se poate baza si stie sa se inconjoare de oamenii potriviti. Prietenii, iubitii si familia o sustin si ii dau sfaturi bune.

Provocarea vietii ei: sa nu ia decizii bazate pe imensul ei orgoliu! Constienta de abilitatile sale, ea reuseste adesea cu brio, insa totodata nu trebuie sa creada ca a ajuns la capatul unui drum cand de abia l-a inceput. Pe plan sentimental, mai multa modestie si interes pentru ceilalti nu i-ar strica.

Visul secret: o mare familie, multi copii si multi prieteni! Dar obiectivele personale ii consuma tot timpul si toata energia. De aici apare un sentiment de frustrare pe care trebuie sa-l invinga: la urma urmei, viata a fost foarte generoasa cu ea.

Buzduganul (15 octombrie-23 noiembrie) – o femeie adulata

Personalitate: poate ca nu e prea agreabil, prea magulitor sa auzi ca esti in semnul acesta, dar totusi... Nativa acestui semn cumuleaza multe atuuri, este calma, sigura de ea, isi cunoaste atuurile si stie sa se foloseasca de ele la momentul oportun. Stie sa uzeze de instrumentele pe care le are la dispozitie, este un leader, un adevarat sef de echipa si este adesea inconjurata de un cerc de admiratori si de adepti. Misiunea ei este sa conduca, sa ghideze. De altfel, uneori pare avea o atitudine prea autoritara pentru anturajul ei, insa nimeni nu-i contesta pozitia de leader.

Provocarea vietii ei: sa se faca iubita pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce reprezinta, pentru ceee ce are in inima, nu pentru ceea ce afiseaza. Sa reuseasca sa mai dea jos armura de protectie, sa redevina umana. Asta ii cer, de altfel, si cei care o iubesc sau copiii ei.

Visul secret: ea si-ar dori tot: glorie, averi, succes, bani, o mare iubire cu un barbat dedicat ei trup si suflet, toate aceste asteptari sunt de fapt reflexia unei mari fragilitati si a unei frici teribile de singuratate. In sprijinul tuturor proiectelor ei grandioase, beneficiaza de o incredibila energie si de un mare noroc.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #193 : Vineri, 08 Iulie 2011, 16:31 »
Ayouni, e doar pt femei?...ma regasesc in toate cate putin :(...Asta-i problema cu horoscopurile...sunt general valabile pentru toata lumea :(

Offline janeta

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #194 : Vineri, 08 Iulie 2011, 17:21 »
pumnal ....

Visul secret: sa plece intr-o calatorie
in jurul lumii, sa descopere alte culturi si alte stiluri de viata
, sa-si exprime latura generoasa printr-o opera sau proiect personal care sa ii schimbe viata.

da` sa stii ca chiar asta este visul meu ...de unde or fi aflat aia de facura horoscopul asta ? :D