Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205603 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #225 : Luni, 19 Septembrie 2011, 07:35 »
Astrologie: Ascendentul zodiacal

Calculu ascendentului zodiacal

Ascendent in Berbec

Nativii cu ascendent in Berbec sunt nerabdatori, energici si directi. Lupta cu indarjire pentru a-si atinge scopul, concurenta reprezentand un factor puternic de stimulare. Toleranta nu este tocmai punctul lor forte si isi doresc intotdeauna sa preia controlul. Isi doresc sa se afirme, sa primeasca laudele si admiratia tuturor. Nu de putine ori reactioneaza impulsiv si apoi raman cu pareri de rau. Chiar daca regreta, foarte rar admit ca au gresit.

Sunt hotarati si stiu exact ce isi doresc de la viata. Nu le place sa dea socoteala nimanui si pot deveni agresivi daca sunt provocati. Nativii cu ascendent in Berbec adora sa sfideze regulile, asadar confruntarile se regasesc printre activitatile preferate.

Ascendent in Taur

Nativii cu ascendent in Taur iubesc arta si frumosul. Sunt persoane emotive si sensibile foarte usor de impresionat. Nu ies in evidenta printr-un comportament zgomotos, dimpotriva sunt linistiti si nu le plac discuiile in contradictoriu. Nu-si doresc sa fie in centrul atentiei; totusi, daca sunt provocati pot izbucni pe neasteptate. Nativilor nu le place sa fie comparati si daca simt ca sunt nedreptatiti, nu vor ezita sa isi reprime nemultumirile.

In dragoste sunt devotati dar pretentiosi. Pe langa devotament si stabilitate, au nevoie de un confort sporit. Nu vor aprecia alaturi un partener delasator si dezordonat.


Ascendent in Gemeni

Nativii cu ascendent in Gemeni iubesc schimbarile si le place sa-si traiasca viata intr-un ritm alert. Sunt foarte curiosi, vorbareti si sunt permanent inconjurati de prieteni. Le place sa descopere cat mai multe amanunte despre cei din jurul lor si prind din zbor fiecare zvon. Au o atentie distributiva si sunt primii care afla noutatile zilei. Se imbraca bine, sunt mereu in trend deoarece aspectul exterior este foarte important pentru nativi.
In dragoste au nevoie de libertate si nu agreeaza partenerii posesivi. Nu se simt vinovati daca o conversatie se transforma intr-un flirt obraznic; in opinia lor se cheama comunicare. 
Horoscopul asecendentului

Ascendent in Rac

Nativii cu ascendent in Rac sunt usor de recunoascut datorita temperamentului cald. Sunt sensibili, introvertiti si pun mare accent pe siguranta. Desi par timizi la prima vedere, sunt foarte curajosi, capabili sa lupte intens pentru a-si apara privilegiile. Ambitia ii determina sa munceasca mult pentru a se afirma in plan profesional. Totusi, au de pierdut in fata persoanelor impulsive care se descurca mai bine in situatiile limita.

In cuplu tind sa devina exagerat de protectori cu persoana iubita. Sunt pasionali, sinceri si se dedica total familiei. Au o imaginatie bogata in pat care ii ajuta sa-si condimenteze viata sexuala. 

Ascendent in Leu

Nativii cu ascendent in Leu sunt persoane calcuate foarte atente la parerea celor din jur. Cauta intotdeauna sa faca o buna impresie si situeaza pe primul plan realizarile profesionale. Isi doresc un statut social cat mai inalt, doerece sunt dependenti de laude si complimente. Niciodata nu-si vor recunoaste greselie datorita orgoliului exagerat care le domina personalitatea.

In dragoste au foare multe asteptari de la partenerul lor de viata, desi nu sunt dispusi sa ofere mai mult decat primesc. Sunt impartiali si extrem de posesivi.

Ascendent in Fecioara

Nativii cu ascendentul in Fecioara sunt greu de multumit si se remarca usor gratie simtului critic exagerat. Permanent au nevoie de confirmari si date exacte. Sunt perfectionisti, buni mediatori, de aceea pot excela in domeniul afacerilor. Isi negociaza tacticos tot ceea ce li se cuvine si indiferent de obstacole nu renunta pana nu-si ating scopul. 

In dragoste sunt foarte exigenti si isi aleg cu mare atentie partenerul. Se pot implica in numeroase aventuri pasagere inainte sa se angajeze intr-o relatie serioasa. Prima intalnire este extrem de importanta, deoarece prima impresie este decisiva.
zodiac

Ascendent in Balanta

Nativii cu ascendent in Balanta sunt idealisti si visatori. Se entuziasmeaza foarte usor si isi petrec mare parte din timp facand planuri despre viata. Deseori se lasa purtati de melancolie, de aceea au nevoie de sprijinul prietenilor care trebuie sa-i readuca la realitate. Balantele cauta permanet echilibrul si mereu isi doresc mai mult decat au primit.

In dragoste sunt greu de multumit si tind sa faca mereu comparatii cu trecutul. Sunt pasionali, nu agreeaza minciunile si isi doresc stabilitate. Le place sa flirteze dar nu cedeaza usor in fata tentatiilor.

Ascendent in Scorpion

Nativii cu ascendent in Scorpion au o personalitate complexa, greu de inteles. Sunt misteriosi, introvertiti si nu le place sa vorbeasca foarte mult despre propria persoana. Desi sunt sociabili, nu vor dezvalui niciodata mai mult decat isi doresc. Intotdeauna stiu sa-si ajute prietenii la nevoie si totodata, se transforma in dusmani de temut daca sunt provocati.

Intr-o relatie ofera totul dar asteapta acelasi lucru de la partenerul de viata. Au foarte multa energie in plan sexual si dau dovada de o imaginatie extrem de bogata in pat.

Ascendent in Sagetator


Nativii cu ascenedent in Sagetator sunt energici, extrem de increzatori in propriile forte. Au o personalitate puternica si o gandire corecta. Nu le place sa se abata de la reguli si militeaza intotdeauna pentru adevar. Parerea celor din jur are o importanta foarte mare pentru ei si le poate influenta cu usurinta deciziile.

In plan sentimental se implica in relatii profunde si stabile. Sunt seosebit de pasionali si sensibili, fiind permanent la dispozitia partenerului de viata.

Ascendent in Capricorn


Nativii cu ascendent in Capricorn nu exceleaza la capitolul comunicare dar ofera un bun exemplu in privinta loialitatii. Isi respecta intotdeauna cuvantul dat si sunt foarte cumpatati. Se gandesc bine inainte sa ia o decizie, dand dovada de interes si perseverenta in plan profesional. Din cauza stresului pot deveni irascibili si egoisti.

In plan sentimental sunt retinuti si nu le place sa faca primul pas. Isi ascund sentimentele si actioneaza doar daca sunt siguri de reusita. Sunt pasionali, devotati partenerului pe care il rasfata cu nenumarate atentii.

Ascendent in Varsator


Nativii cu ascendent in Varsator iubesc independenta si nonconformismul. Le place sa-si traiasca viata dupa propriile reguli, fara sa dea socoteala nimanui. Dezvolta o relatie armonioasa cu ceilalti, dar intotdeaun isi pastreaza ascunsa o latura a personalitatii. Au foarte multi prieteni si sunt intotdeauna pregatiti sa ajute la nevoie. Isi cunosc foarte bine calitatile dar si defectele, de aceea sunt primii care isi recunosc greselile.

In dragoste sunt pasionali si entuziasti, capabili sa ofere clipe de neuitat partenerului de viata. Totusi, pun libertatea mai presus de orice, asadar nu vor lega relatii de durata cu persoane posesive.

Ascendent in Pesti

Nativii cu ascendent in Pesti au un temperament sensibil si sunt extrem de vulnerabili in fata celorlalti. Deseori acorda prea multa incredere necunoscutilor si sunt dezamagiti cu usurinta. Au o memorie foarte buna si chiar daca par coplesiti de neprevazut, stiu sa isi apere cu tenacitate interesele. Orice critica le provoaca suferinta, de aceea evita confruntarile directe si conflictele.

In dragoste se daruiesc total partenerului de viata. Se indragostesc usor si in general sunt suspusi, gata sa faca orice pentru a-si multumi jumatatea.

julia

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #226 : Marți, 20 Septembrie 2011, 22:57 »
am o zodie ingrozitoare. va rog frumos cind mai postati horoscop sa stergeti inainte Pesti

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #227 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 02:29 »
si  ce zodie trecem in dreptul tau?  ne-ar ajuta niste indicii  :D

julia

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #228 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 16:44 »
faceti o zodie cu tot ce e bun de la celelalte 11


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #229 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 18:23 »
nee, nee,nee - un pic de seriozitate,  te rog  >:( - aici citim in astre - nu-i de joaca  ;D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #230 : Luni, 26 Septembrie 2011, 08:17 »
Influenta lui Pluto in horoscopul european

Cea de-a noua planeta a sistemului solar, Pluto este responsabila pentru trasaturile mai putin placute ale nativilor. Descopera si tu influenta manifestata de Pluto in zodia ta:

Berbec
Nerabdarea, dorinta de schimbare si ambitia sunt caracteristicile definitorii ale nativului Berbec. Desi nimeni nu s-a nascut invatat, acesta isi doreste sa exceleze in orice domeniu si va face tot posibilul sa devina cel mai bun. Pluto ii accelereaza simtul competitiv si dorinta de iesi mereu invingator. In mod negativ, cea de-a noua planeta ii subliniaza Berbecului incapatanarea si izbucnirile violente. 

Taur

Sensibil si afectuos, Taurul are o personalitate complexa extrem de nuantata. Este gratios si rabdator, foarte atent in ceea ce face multumindu-se doar cu perfectiunea. Tacut in aparenta, stie foarte bine cand si cum trebuie sa actioneze. Aflat sub influenta lui Pluto isi doreste mai mult ca oricand sa domine si sa fie ascultat. De asemenea, Pluto in Taur dezvolta creativitatea si curiozitatea catre frumos.

Gemeni

Nativii zodiei sunt recunoscuti pentru temperamentul schimbator si placerea comunicarii. Pluto instiga curiozitatea si sarcasmul Gemenilor. In general, nativii nu se gandesc prea mult inainte sa vorbeasca vrute si nevrute. Si in privinta criticilor sunt la fel de directi, asadar nu se feresc sa-si dezvaluie dezabrobarea in privinta celorlalti. Volubili si dinamici, permanent in miscare evita angajamentele pe termen lung.

Rac
Racii sunt persoane emotive si rezervate, foarte usor de impresionat. Pluto le influenteaza modul in care abordeaza conflictele si situatiile tensionate. De aceea, sunt afectati puternic de orice esec sentimental si nu se impaca foarte bine cu schimbarile bruste. Aparent lenti si timorati, sunt capabili sa ia atitudine cand trebuie sa isi sustina drepturile.


Leu
Nativii zodiei Leu sunt persoane impunatoare si curajoase care adora sa isi asume riscuri. Sunt amabili si prietenosi, dar nu-i vor ierta usor pe cei care ii dezamagesc. Pluto ii provoaca sa-si dovedeasca puterea de cunoastere si capaciatile de lideri. De asemenea, planeta le intensifica dorinta de autocontrol si interes in plan profesional. In dragoste ar putea exagera cu posesivitatea si accesele de gelozie.

Fecioara

In privinta nativilor Fecioara, Pluto isi manifesta influenta in mod special in sectorul dragostei. Fecioarele sunt recunoscute pentru dorinta de perfectiune si simtul critic de care dau dovada. Asadar, nativii devin si mai pretentiosi cu partenerul de viata. Sunt mai poesivi, au asteptari exagerate si isi doresc tot mai multe dovezi de iubire.

Balanta

Nativii zodiei Balanta stapanesc foarte bine comunicarea si arta negocierii. Stiu sa-si impuna puctul de vedere cu tact si indemanare, manipulandu-i cu usurinta pe cei din jur. Sub influenta lui Pluto pot deveni egoisti, preocupati in mod special doar de propriul interes. In privinta dragostei tind sa devina obsedati de control si excesiv de pretentiosi.

Scorpion
Pluto provoaca schimbari radicale in cazul Scorpionilor.Impreuna cu Marte guverneaza nativii zodiei, fiind responsabili pentru iesirile necontrolate si accesele de furie. Totodata, planetele subliniaza si temperamentul erotic, plin de imaginatie al Scorpionilor. Apetitul sexual crescut si inclinatia catre placeri senzuale extreme, se datoreaza influentei planetei Pluto.

Sagetator
Sagetatorii sunt persoane extrovertite, dinamice si pline de viata. Dispun de o energie iesita din comun, ambitie si o intuitie remarcabila. Se exprima foarte usor in conversatie, dar pot deveni irascibili daca sunt contrazisi fara argumente solide. Pluto le amplifica dorinta de a se impune. Nimeni nu le poate ingradi libertatea si sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe pentru a-si sustine afirmatiile.

Capricorn
Intelepciunea si amabilitatea sunt calitatile definitorii ale nativilor din Capricorn. Sunt persoane de cuvant, hotarate care stiu intotdeauna sa isi respecte angajamentele. Totusi, ambitia se poate transforma si intr-un defect greu de ignorat in anumite ciscumstante. Sub guvernarea lui Pluto pot deveni lacomi sau orgoliosi.

Varsator
Varsatorii sunt definiti de nonconformism si idealism, de aceea sunt permanent pe picior de schimbare. Se plictisesc foarte repede si sunt mereu in cautarea aventurii si a cunoasterii. Nu acorda atentie detaliilor si nu dau dovada mereu de toleranta. Sub influenta lui Pluto pot deveni egoisti sau nerabdatori. In dragoste au nevoie de intelegere si sustinere din partea partenerului.

Pesti

Pluto dezvolta nativilor din zodia Pesti latura pesimista si teama de esec in relatii. Nativii sunt extrem de visatori si nu de putine ori au de pierdut deoarece treiesc intr-o lume a utopiilor. Sunt devotati si afectuosi, dar pot reactiona extrem de agresiv daca descopera ca au fost inselati. In dragoste tin mereu cont de anumite conceptii si nu aproba compromisurile.

julia

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #231 : Luni, 26 Septembrie 2011, 21:36 »
of, of, of ...
numai peste sa nu fii

Offline Raphaela

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 116
Re: Horoscop
« Răspuns #232 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 08:58 »
Terapia magica a muzicii pentru toate zodiile: Ce sunet energizeaza/ relaxeaza zodia ta?

Nu numai personalitatea ne influenteaza gusturile muzicale, ci si semnul sub care ne-am nascut. Iata deci tipul de melodie care energizeaza sau, dimpotriva, relaxeaza, pe fiecare dintre cele 12 zodii.
Berbec

Pentru ca sunt persoane active, Berbecii iubesc la nebunie muzica in ritmuri alerte: dance, tehno, metal, rock care ii revigoreaza in orice moment al zilei. Totusi, in momentele in care doresc sa se relaxeze savureaza sunetele instrumentelor cu coarde precum vioara si chitara. Un zambet pe buze le aduce si sunetul focului trosnind in semineu.

Taur

Nativii zodiei Taur iubesc muzica lenta care ii relaxeaza. Li se recomanda sa asculte muzica vocala care sa ii inspire si sa ii indemne spre leneveala si confort dupa o zi lunga si agitata.

Gemeni

Persoanele nascute sub guvernarea planetei Mercur sunt atrase in special de muzica clasica si tot ce exista in natura in concordanta cu aceasta – ciripitul pasarilor intr-o padure ori chiar sunetul adierii vantului. Instrumentele care ii pasioneaza si ii energizeaza sunt cele de suflat si orga.

Rac

Fiind romantici incurabili, nativii din zodia Racului se simt intotdeauna bine cand asculta melodii ce le trezesc amintiri despre copilarie ori relatii sentimentale ce s-au incheiat. Muzica moderna nu este pe gustul lor, preferand baladele consacrate sau cantecele medievale. Ii atrage si sunetul de apa curgand ori zgomotul valurilor.

Leu

Nativii zodiei Leu cauta intotdeauna sa fie in centrul atentiei si de aceea vor fi mereu in pas cu moda, ascultand ultimele aparitii muzicale. Magulindu-I luxul si rafinamentul vor fi pasionati la fel de mult si de muzica clasica. Ritmurile regulate precum bataile inimii ii energizeaza. In ceea ce priveste instrumentele, sunt incantati de vioara si chitara. Pentru a se relaxa, le place sa asculte sunetul lemnelor trosnind in soba.

Fecioara

Fecioarele iubesc muzica ritmata si sunt atrase in special de sunetele instrumentelor de percutie (tobele) care sa tina ritmuri sacadate, insa fara prea multe rupturie. Deoarece nu suporta dezordinea, nativii acestei zodii prefera ca melodiile pe care le asculta sa fie la fel de bine ordonate precum sunt si ei.

Balanta

Fiind persoane cu prestanta, cei nascuti sub semnul zodiei Balanta vor aprecia intotdeauna o opera muzicala consacrata, de bun gust. Dintre instrumentele clasice prefera pianul. Sunetele naturii (ciripitul pasarilor, fosnetul frunzelor) “gadila” si ele intr-un mod placut urechile lor.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului vor aprecia intotdeauna muzica de calitate, fie ca este ea veche sau noua. Orice melodie pe care o asculta o si traiesc prin prisma experientelor trecute si, atat timp cat se regasesc in aceasta, o vor savura. Sunetul naturii care le place cel mai mult este susurul izvoarelor.

Sagetator

Orice persoana nascuta sub semnul Sagetatorului va asculta in mare parte muzica lenta cu tonalitati cosmice sau muzica religioasa. Nativii acestei zodii iubesc instrumentele cu coarde (chitara, bas, vioara, violoncel) si sunt atrasi de sunetul focului.

Capricorn

Capricornii sunt persoane predispose spre introvertire si de aceea prefera muzica de concentrare, meditatie si relaxare. Le plac si piesele ritmate, instrumentele de percutie, insa asculta si muzica sentimentala veche care, la fel ca si cea de meditatie, ii relaxeaza si ii ajuta sa gandeasca limpede.

Varsator

Varsatorii, guvernati de planeta Uranus, iubesc sa danseze pe muzica moderna ritmata, de preferat electronica. Aceasta ii energizeaza si le imbunatateste starea de spirit. Dintre instrumente, nativii acestei zodii asculta cu placere orga, de preferat tot electronica. Atunci cand doresc sa se relaxeze fac iesiri in natura hranindu-si spiritul cu cantecele pasarilor.

Pesti

Visatorul nativ din zodia Pesti iubeste muzica lenta, linistita, care sa nu fie incarcata de sunete puternice. De asemenea, fiind zodie de apa, este atras de sunetul calm al marii si de susurul apelor curgatoare.
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #233 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 09:28 »
.......
Leu

Nativii zodiei Leu cauta intotdeauna sa fie in centrul atentiei si de aceea vor fi mereu in pas cu moda, ascultand ultimele aparitii muzicale. .....


astia au trecut intai pe aici de au vazut ce muzica ascult  ;D

Mari_a

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #234 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 10:25 »
Daaa! Şi pe mine m-au nimerit! Chiar şi în aia cu susurul apelor... Atât că acolo nu merg noaptea, că mi-e teamă să nu mă întâlnesc cu Dan Spătaru şi să mă ia la întrebări
 
Îţi merge vestea de sfioasă
Că te-ncui şi ziua-n casă
Dacă ziua eşti fricoasă
Ce cauţi noaptea la pârâu ?


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #235 : Joi, 29 Septembrie 2011, 11:53 »
Meseriile se aleg in functie de zodii!?
Vezi ce spune statistica si care este legatura dintre zodie si cariera!


Un studiu al publicatiei “CareerBuilder” si-a propus sa documenteze statistic anumite preconceptii referitoare la legatura dintre horoscop si profesia aleasa.
Experimentul celor de la „Career Builder”, care tine cont de statistica, si nu de consideratiile populare privind horoscopul, a asociat fiecarei zodii o serie de meserii predilecte:

Capricorn - inginerie, vanzari, industria alimentara, servicii publice

Varsator - vanzari, armata, constructii, educatie, servicii medicale

Pesti - guvernare, finante, mecanica, meserii calificate, procuratura, pompieri

Berbec - hoteluri/turism, constructii, inginerie, guvernare, administratie publica, IT

Taur - administratie publica, juridic, servicii medicale, arta/arhitectura, marketing, PR

Gemeni - servicii publice, IT, vanzari, procuratura, politie

Rac - cercetare, administratie, domeniul medical, editare, inginerie

Leu - asistenta medicala, juridic, IT, educatie, imobiliare

Fecioara - presa scrisa/editare, educatie, servicii publice, armata, vanzari

Balanta - inginerie, servicii medicale, arta/design, financiar, educatie

Scorpion - stiinta, juridic, hoteluri/turism, educatie


la mine nu prea au nimerit
daca s-au tinut de "statistici"  ;D

Mari_a

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #236 : Joi, 29 Septembrie 2011, 12:10 »
Mă, dar Sagittarius unde e?
Eu nu cred în chestii de-astea, dar uite că iar mi se potriveşte.
Mai am unu' acasă, de prin 1977, în care la ziua mea de naştere zice că o să călătoresc mult în a doua parte a vieţii. Păi a început de mult a doua parte, că n-o să trăiesc 969 de ani ca Matusalem!

Am uitat ceva de ieri:  Bună, Raphaela  :)  :-*

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #237 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 08:11 »
sagetatorii pot alege ce meserie vor  ;D - eventual vanatori  ;)

adica ai deja peste 400 de ani !!??   :o  8)

Mari_a

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #238 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 11:28 »
adica ai deja peste 400 de ani !!??   :o  8)

Nooo! Nici chiar aşa! Am numa' 100. Şi 300 de experienţă!

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #239 : Luni, 03 Octombrie 2011, 07:38 »
Horoscopul lunii octombrie

Berbec
Berbecii sunt in armonie cu toata lumea. Se bucura de succes in plan profesional si fac fata cu brio provocarilor. Cu siguranta, zilele de concediu i-au ajutat sa se relaxeze suficient. De aceea, s-au intors cu forte proaspete si planuri mari pentru cariera lor. Totusi, ar trebui sa actioneze treptat. Daca vor fi tentati sa se apuce de prea multe lucruri deodata, rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor.

Taur
Viseaza cu ochii deschisi gandindu-se inca la zilele de vara sau la concediu. Ar trebui sa se mobilizeze deoarece ii asteapta o perioada aglomerata. Proiectele ii solicita mai mult ca niciodata la serviciu si nici viata personala nu este tocmai intr-o lumina favorabila. Taurii se confrunta cu probleme in cuplu. Desi situatia este tensionata se intrevede totusi o posibilitate de comunicare cu sanse mari de reusita.

Gemeni
Nativii zodiei Gemeni se concentreaza intens asupra carierei. Sunt in cautarea jobului perfect care sa ii motiveze atat in plan social, cat si in plan financiar. Isi doresc sa se refugieze in munca si activitati care sa le trezeasca interesul. Relatia de cuplu  trece printr-o perioada de rutina deoarece nu mai este la fel de satisfacatoare. De asemenea, apar tentatii greu de refuzat care ar putea favoriza noi inceputuri. 

Rac
In luna octombrie nativii zodiei Rac se concentreaza intens asupra vietii de cuplu. Daca si-au neglijat partenerul de viata din cauza programului prea aglomerat sunt hotarati sa se revanseze printr-un comportament deosebit. Planuiesc o excursie romantica sau un cadou special. Atentie totusi la bani. Situatia financiara nu va permite sa exagerati cu cheltuielile.

Leu
Nativii zodiei Leu se concentreaza asupra sectorului sentimental. Au planuri marete si se pregatesc sa ia decizii care le vor influenta viitorul. Fie sunt gata sa isi asume responsabilitati, fie au in plan sa isi caute pe altcineva. Au o activitate intensa si pe plan profesional. Sunt mai hotarati ca niciodata sa-si puna in valoare toate calitatile pentru a-si impresiona superiorii.

Fecioara
Fecioara Se recomanda toleranta si prudenta in luna octombrie. Nativii zodiei Fecioara au tendinta sa-si impuna parerea in fata tuturor, fapt care va starni certuri si nemultumiri. Atat la locul de munca dar si in cuplu ar trebui sa dea dovada de mai multa intelegere. Mai mult, in curand ar putea avea nevoie de sustinerea apropiatilor, asadar nu este momentul potrivit pentru discutii tensionate.

Balanta
Nativii zodiei Balanta se bucura de armonie si intelegere. Pasesc visatori in luna octombrie si isi fac planuri mari pentru viitor. Soarele isi face aparitia in casa dragostei, asadar nu vor duce lipsa de pasiune si caldura. Si in plan profesional se anunta o perioada mai linistita. Energia si optimismul le stimuleaza capacitatea de concentrare.

Scorpion
Nativii zodiei Scorpion sunt favorizati de astre in luna octombrie. Venus si Jupiter stationeaza in casa iubirii, conferindu-le protectie si foarte multe surprize placute. Scorpionii dobandesc un farmec irezistibil care-i propulseaza cu usurinta in centrul atentiei. Nativii singuri au sanse sa inceapa o noua relatie. Trebuie doar sa isi doreasca foarte mult acest lucru si sa se lase mai des purtati de val.

Sagetator
In prima parte a lunii Sagetatorii intampina o perioada tensionata in plan profesional. Se anunta schimbari, proiecte noi si trebuie sa depuna eforturi suplimentare fara sa se planga. Familia este de asemenea in atentia lor. Au de rezolvat chestiuni mai vechi, ori se prevede o reuniune importanta la care trebuie sa participe. In dragoste nu au loc schimbari majore.

Capricorn
In luna octombrie nativii zodiei Capricorn se concentreaza asupra carierei. Sunt perseverenti si ambitiosi, preocupati mai mult ca oricand sa faca o buna impresie la locul de munca. De asemenea, isi propun sa faca si economii. Daca in concediu si-au permis sa fie risipitori, de aceasta data isi doresc sa administreze atent veniturile financiare.

Varsator
Varsator Nativii zodiei Varsator au sansa sa isi indeplineasca o dorinta mai veche in luna octombrie. Fie este vorba de o calatorie, fie isi vor gasi implinirea intr-o relatie care sa le satisfaca toate aspiratiile. Sunt energici si optimisti, asadar fac o impresie buna si in plan profesional.

Pesti
Nativii zodiei Pesti traverseaza o perioada alerta in octombrie. Participa la foarte multe evenimente si sunt extrem de solicitati la locul de munca. Spre jumatatea lunii se anunta o perioada mai echilibrata. Au nevoie de tandrete si afectiune, de aceea ar fi indicat sa se concentreze mai mult asupra vietii de cuplu.