Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 204810 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #255 : Luni, 07 Noiembrie 2011, 13:52 »
doar "asezonata" bine in  cafea  ;D

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #256 : Luni, 07 Noiembrie 2011, 14:05 »
wow! esti belea, vorba ta ;D nu ma asteptam.
mie-mi place "asezonata" cu cafea si frisca ;D

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #257 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 12:18 »

Mari_a

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #258 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 12:24 »
Hmmm.... ai grija scorpioane....  ;D

julia

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #259 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 17:14 »
si aici si la protv au zis ca azi am intilniri si realizari. dar cind, ca pina acu nimic nimic...     

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #260 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 08:40 »
Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica

Berbec
Karma Berbecului are multe culori care denota agresivitate si impulsivitate. Este posibil ca acestea sa fie din cauza faptului ca nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand mai degraba sa ramana in lumea lui, insa avand certitudinea ca nimeni nu il raneste. De cele mai multe ori Berbecul prefera sa poarte o masca in societate, fiindu-i teama de puterea pe care o pot avea cuvintele persoanelor din jurul sau.

Taur
Pentru Taur Karma acestuia se axeaza pe putere, Taurul fiind una dintre cele mai materialiste zodii. Viata profesionala este extrem de importanta pentru nativul din Taur deoarece acesta iubeste luxul, calatoriile, vacantele exotice si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun. Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale acestei zodii.

Gemeni
n ceea ce priveste nativul din Gemeni, karma acestuia este centrata pe comunicare, intelegere si prietenie. Barbatul Gemeni este o fire extrem de prietenoasa, deschisa si vorbareata, pentru care prietenii si familia joaca un rol foarte important. Persoana nascuta sub semnul Gemenilor ar face orice pentru a isi salva un apropiat de la ananghie indiferent de situatie.

Rac

Racul are o karma in care vietile anterioare inca joaca un rol foarte important. Pentru Rac increderea conteaza cel mai mult in relatiile cu cei din jurul sau. Daca i-ai intors spatele sau i-ai castigat sprijinul prin minciuna si imaturitate, atunci nu te astepta sa iti mai fie alaturi niciodata. Iluminarea karmica a Racului poate veni doar cu ajutorul energiilor pozitive primite de la familie.

Leu
Karma Leului face referire la ignoranta si intelectualitate. De cele mai multe ori nativul din Leu nu isi exteriorizeaza sentimentele, incercand sa para puternic, dur si insensibil. In realitate, daca ajungi sa il cunosti mai bine, sub toate aceste semne se regaseste o persoana calda, prietenoasa si de incredere, care ar face orice pentru binele prietenilor sai. Energia negativa care graviteaza in jurul Leului atrage si energiile negative ale persoanelor cu care intra in contact.

Fecioara
Fecioara are un bagaj karmic destul de incarcat: relatiile esuate i-au lasat rani adanci, greu de vindecat, iar constiinta sa inca este pierduta in trecut din cauza amintirilor. Nativul din aceasta zodie trebuie sa invete sa lase in spate trecutul, sa lupte pentru a se autodepasi, sa invete sa se iubeasca si sa inteleaga importanta vietii. Acesta trebuie sa stabileasca o legatura cu propria persoana si sa patrunda in lumea exterioara fara teama.

Balanta
Nativii din Balanta au avut dintotdeauna probleme in viata amoroasa. Este posibil ca temerile profunde pe care le manifesta in relatii sa fie din cauza suferintei si neimplinirii pe plan sentimental din vietile anterioare. Scopul karmic al Balantei este sa invete sa prinda curaj, sa se aventureze in necunoscut fara teama de a fi judecata. Trebuie sa lase in urma remuscarile, parerile de rau si deceptiile in viata si sa invete sa traiasca in prezent.

Scorpion
Karma Scorpionului se axeaza mai mult pe puterea personalitatii, pe pofta de viata si pe iubire. Nativul din aceasta zodie este o fire extrem de sigura pe ea, care stie ce isi doreste de la viata. Uneori singuratatea este singurul sau prieten, fiind adeptul sedintelor cu propria persoana, in care isi analizeaza viata si transformarile interioare. Karma trecutului influenteaza prezentul Scorpionului, care abunda in contradictii, probleme cu cei din jurul sau si multe resentimente.

Sagetator
Bagajul karmic al Sagetatorului este destul de incarcat. Nativul din aceasta zodie este un spirit liber, care traieste dupa proprile reguli. Sagetatorul a trecut prin numeroase esecuri in vietile anterioare, invatand din fiecare pierdere sa devina mai puternic si mai sigur pe el ca niciodata. Acesta trebuie sa invete sa isi accepte si sa isi confrunte problemele, sa aiba incredere in propria persoana pentru a face fata incercarilor vietii.

Capricorn

Capricornul este o fire dificila, directa si puternica. Nativul din aceasta zodie isi alege prietenii dupa cat de slabi sunt pentru a le putea modela caracterul si parerile dupa bunul lui plac. Karma acestuia este destul de grea deoarece nelinistea, imaturitatea si viciile apasa greu personalitatea sa. Capricornul trebuie sa invete sa inteleaga persoanele cu care intra in contact si sa faca unele compromisuri deoarece, astfel, viata lui spirituala va fi mult mai calma si mai linistita.

Varsator
Varsatorul isi doreste sa traiasca intr-o lume a lui in care fiecare persoana gandeste ca el si face ce spune el. Nativul din aceasta zodie este o fire dificila, sensibila si destul de inchisa. Karma sa este destul de incarcata din cauza problemelor existentiale pe care le are si a acumularilor din vietile anterioare. Pentru a isi indeplini karma, Varsatorul trebuie sa inteleaga faptul ca nu totul este posibil si ca esecurile isi au rostul lor, adica acela de a il transforma intr-o persoana mai puternica si mai dura in fata obstacolelor ce vor urma.

Pesti
Nativul din Pesti este precum o enigma: niciodata nu stii ce gandeste sau cum gandeste. Acesta se ataseaza foarte repede de cineva, devenind dependent de trairile si deciziile acelei persoane. Faptele devin fapte comune, in timp ce gandirea lui este puternic influentata de a respectivei persoane. Menirea karmica a celui din zodia Pesti este de a invata sa fie pe cont propriu, fara a interveni in destinul celor cu care intra in contact, de a se elibera de toti ceilalti si de a se bucura de libertate.

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #261 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 18:48 »

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #262 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 11:44 »

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #263 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 12:05 »
"În această iarnă, din păcate, nu ai prea mult noroc în dragoste"

m-am lamurit din prima fraza -n-a trebuit sa citesc prea mult  :o - scurt si la obiect  8)

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #264 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 12:16 »
joaca la loto ;D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #265 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 12:20 »
de ce ?
 acolo se imparte "norocul in dragoste" !??  ;D

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #266 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 12:33 »
se zice ca daca nu ai bafta la jocurile de noroc, ai in dragoste. e valabil si invers ;D

varsator38

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #267 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 13:27 »
"Te vei bucura de o iarnă palpitantă din toate punctele de vedere. Bărbaţii roiesc în jurul tău şi reprezintă tentaţii periculoase pentru viaţa ta amoroasă,"...se pare ca sunt in pericol :)
ce ti-e si cu horoscoapele astea :)...

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #268 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 13:48 »
ce ti-e si cu horoscoapele astea :)...

ai dreptate, mare gaselnita  ;D
si cica exista oameni care chiar isi ghideaza viata dupa ele - daca scrie la horoscop ca nu vor avea o zi buna in afaceri  anuleaza toate intalnirile din ziua respectiva sau daca scrie sa ii pandeste vreun pericol de accident nu mai pleaca in concediu - mi se pare cam exagerat  :)

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #269 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 13:59 »
"Te vei bucura de o iarnă palpitantă din toate punctele de vedere. Bărbaţii roiesc în jurul tău şi reprezintă tentaţii periculoase pentru viaţa ta amoroasă,"...se pare ca sunt in pericol :)
ce ti-e si cu horoscoapele astea :)...
asta imi aduce aminte de un banc, cand doi mosi se revad dupa vreo 30 de ani si tot discutand ajung si la treaba cu sexul... ai mai facut si tu ceva? o!, da, dar mai mult iarna. si iarna asta ai facut ceva? pai ce, asta a fost iarna? :(