Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 204841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ama

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #285 : Duminică, 04 Decembrie 2011, 10:40 »
http://www.portal-info.ro/dictionar-de-vise/semnificatie-bijuterie-654.html

daca ati visat ca primeati bijuterii acum stiti ce inseamna  8)

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Horoscop
« Răspuns #286 : Luni, 05 Decembrie 2011, 10:13 »
nihil sine deo

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #287 : Luni, 12 Decembrie 2011, 11:27 »

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #288 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2011, 11:58 »
Darurile si zodia: ce cadou isi doreste fiecare zodie


Berbec

Berbecul are un temperament exuberant, deosebit de energic. Nu iroseste nici o secunda din timpul pretios si permanent cauta partea practica a lucrurilor. De aceea, nu-i de mirare ca apreciaza cadourile utile, pe care le poate folosi. Asadar, nativul Berbec ar fi placut surprins de produse cosmetice de calitate sau gadgeturi de ultima generatie. Daca ai in plan sa-i cumperi ceva de imbracat, opteaza pentru un articol de culoare rosie.

Taur

Nativul Taur este o persoana rabdatoare cu o personalitate cultivata. Ii place sa invete lucruri noi si nu se plictiseste sa puna intrebari. Totodata, iubeste confortul si tine la intimitatea sa. Gurmand inrait, obisnuieste sa petreaca mult timp in bucatarie. S-ar bucura sa primeasca o carte de bucate, un vin bun sau obiecte de arta. De asemenea, cartile reprezinta o alta alegere buna.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este volubil si extrem de capricios. In general greu de multumit, este instabil si trebuie sa fie la curent cu toate barfele. Apreciaza cadourile de calitate, nu in mod deosebit utile. Un card de cumparaturi sau un bilet de vacanta, cu siguranta l-ar surprinde in mod placut. De asemenea, darurile menite sa ii stimuleze inteligenta reprezinta o alta alegere inspirata.

Rac

Racul este sensibil si devotat caminului sau. Ii place linistea, stabilitatea si apreciaza oamenii care ii inspira securitate. Este foarte usor sa il surprinzi in mod placut pe nativ. Daruieste-i un obiect decorativ pentru casa sau un CD cu muzica relaxanta. De asemenea, orice Rac va aprecia in mod deosebit un cadou personalizat, pregatit special pentru el.

Leu

Leul este o persoana care apreciaza bunul gust si rafinamentul. Recunoscut pentru generozitatea sa, ofera cadouri scumpe si ii place sa impresioneze. Nu are asteptari la fel de mari atunci cand i se ofera un dar. Va tine cont in schimb de gest si nu in ultimul rand de modul in care ii este ambalat cadoul. Apreciaza bijuteriile, mancarea buna si obiectele de arta.

Fecioara

Este unul dintre semnele care apreciaza simplitatea vietii si nu se bucura de schimbarile care il iau pe nepregatite. Nu ii plac experimentele, asadar nu va fi incantat de tricouri cu mesaje haioase ori obiecte decorative care nu i se potrivesc in casa. Fecioara apreciaza cadourile utile, pe care le va putea utiliza. Alege-i o carte buna sau cosmetice pentru ingrijirea pielii.

Balanta

Balanta iubeste arta si frumosul. Adora plimbarile, muzica buna si nu in ultimul rand, nu se mai satura sa isi decoreze casa. Totodata ii place sa-si imbunatateasca notiunile de cultura. Cel mai bine i s-ar potrivi un album de arta, produse de aromoterapie sau decoratiunile pentru mobilier. De asemenea, un CD cu formatia preferata ar fi o alta alegere inteleapta.

Scorpion

Nativul Scorpion are o personalitate complexa. Este atras de tot ceea ce inseamna mistic si neinteles. Ii place sa descopere lucruri noi si reuseste intotdeauna sa combine utilul cu placutul. Apreciaza parfumurile, hainele care-i contureaza stilul si muzica ambientala. De asemenea, lenjeria sexy ar putea fi o alta alegere buna pentru un partener indraznet.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana inclinata spre spiritualitate. Apreciaza corectitudinea si demnitatea la oamenii care il inconjoara. I-ar placea sa primeasca in dar carti despre filosofie, ghiduri de calatorie sau fotografii de arta. In mod special apreciaza originalitatea si utilitatea.

Capricorn

Capricornii sunt persoane responsabile si conservatoare. Apreciaza lucrurile practice si nu pun mare pret pe cadourile luxoase. Cadourile personalizate, potrivite exact personalitatii lor le vor mangaia orgoliul nativilor. Printre celelalte daruri care le-ar mai fi pe plac se numara: ceasurile, decoratiunile pentru mobilier sau bauturile fine. 

Varsator

Varsatorul se remarca prin originalitate si ingeniozitate. Are o imaginatie foarte bogata si pare ca nu oboseste niciodata. Este dornic sa cunoasca tot ceea ce-i starneste curiozitatea. Un cadou potrivit ar fi o bijuterie cu design artistic sau haine inscriptionate cu mesaje haioase. De asemenea, o carte sau un ghid de calatorie ar putea fi daruri inspirate.

Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt visatori, modesti si generosi. Ii atrage arta, literatura si cauta sa invete permanent ceva din fiecare experienta pe care o traiesc. Sunt pasionati de istorie si psihologie. Le plac darurile practice insa stiu sa aprecieze si originalitatea. S-ar bucura sa primesca decoratiuni pentru mobilier, albume de arta, flori sau uleiuri folosite in aromoterapie.

Offline Sara

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 314
Re: Horoscop
« Răspuns #289 : Duminică, 25 Decembrie 2011, 14:22 »
Horoscop 2012: Perioadele perfecte pentru sex în funcţie de zodie


Ce chiloti oribili pe el  :o :o :o!

In alta ordine de idei...toate zodiile fac sex in 2012 :P! Oare si oamenii sau numai zodiile 8)?
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #290 : Luni, 26 Decembrie 2011, 17:43 »

Caroline

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #291 : Luni, 26 Decembrie 2011, 21:19 »
Ca sa vezi, dom'le... acum inteleg.  ;) Exista un procent atat de mare de persoane divortate intre 30 si 50 de ani doar pentru ca acum 20 de ani nu erau la moda horoscoapele!  ;D

Offline Sara

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 314
Re: Horoscop
« Răspuns #292 : Luni, 26 Decembrie 2011, 22:56 »
Zodia lui iti dezvaluie daca are stofa de sot!


Nu zodia confera individului "stofa" de sot.
Poate el are 'stofa', dar n-are ea  ;)!
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #293 : Vineri, 30 Decembrie 2011, 15:01 »
2012 poate fi un an mai bun pentru nativii celor 12 zodii

Berbec
Berbecul are parte de un an cu multe sanse care pot duce la reusite spectaculoase. Pentru a profita de ele, Berbecii trebuie sa fie intr-o forma fizica si psihica buna si sa fie capabili sa actioneze rapid. Discretia le aduce multe satisfactii, asa ca trebuie sa invete sa asculte mai mult si sa vorbeasca mai putin.

Taur
Taurii pot muta si muntii din loc daca invata lectia rabdarii in 2012. Calmul, rabdarea, increderea in sine si determinarea sunt calitati decisive in reusita proiectelor pe care le au Taurii. Nativilor nu le pica nimic din cer, iar cele mai mari succese sunt dobandite in urma unor eforturi uriase, pe care Taurii trebuie sa fie dispusi sa le faca.

Gemeni
Gemenii au cele mai mari satisfactii daca isi fac timp sa stea cu prietenii si cu persoana iubita. In 2012, Gemenii au ocazia sa-si ia viata in propriile maini. Este nevoie de indrazneala si chiar de actiuni impulsive pentru a-si atinge obiectivele. Cu cat sunt mai increzatori in fortele proprii, cu atat vor reusi nativii zodiei sa stapaneasca mai bine propria viata.

Rac
Racii vor fi multumiti numai daca reusesc sa se organizeze foarte bine si sa-si faca un program cat mai riguros. Acestia trebuie sa ofere multa atentie atat familiei, cat si serviciului. Deciziile bune pot fi luate numai in deplina cunostinta de cauza, la rece, lucid, avand toate datele in fata. Este nevoie de multa vointa si mult efort in acest an.

Leu
Leii trebuie sa acorde o atentie mai mare sanatatii personale si activitatilor profesionale. In plus, daca isi exerseaza altruismul, Leii pot da dovada de o mare generozitate, iar ceea ce dau li se va intoarce inapoi. De multe ori, in 2012, Leii vor constata ca binele pe care l-au facut le este rasplatit, in mai multe arii existentiale.

Fecioara
Fecioarele trebuie sa actioneze mereu rational pentru ca rezultatele sa corespunda cu asteptarile pe care le au. Nativii acestei zodii sunt in general persoane lucide, cu picioarele bine inradacinate in pamant, asa ca nu ar trebui sa le fie foarte greu sa faca acest lucru si in 2012. Este bine ca in viata profesionala si in dragoste sa actioneze prudent.

Balanta
Balantele ar trebui sa acorde mult mai multa atentie familiei si activitatii profesionale, chiar daca au si alte preocupari. Acasa, cei dragi vor astepta ca nativul sau nativa Balanta sa le dedice o buna parte din timp. Iar la serviciu sunt o multime de lucruri de facut. Apoi, Balantele ar trebui sa vorbeasca pe moment si sa nu mai stranga frustrari in ele.

Scorpion
Scorpionul ar trebui sa faca tot posibilul sa se impace cu sine. Daca inceteaza sa mai caute motiv de cearta cu ceilalti, daca nu se mai compara cu cei din jur si invata sa fie recunoscator pentru ceea ce are si pentru ceea ce a realizat, isi va dobandi un echilibru interior. Nativii zodiei trebuie sa fie mai rabdatori si mai blanzi.

Sagetator
Daca Sagetatorii au simtit de multa vreme ca au intrat intr-o rutina care nu-i duce nicaieri, in 2012 ei pot gasi motivul pentru care s-a ajuns aici si solutia salvatoare. In acest an Sagetatorii isi pot schimba viata in bine, daca vor sti sa priveasca in ei insisi si sa analizeze la rece propria viata, nevoile, visele, sperantele.

Capricorn
Capricornul traieste cu impresia ca trebuie sa aleaga intre interesele personale si nevoile celorlalti. Daca face putin efort pentru a cauta un echilibru intre cele doua va vedea ca o multime de probleme dispar ca prin farmec. Nativul zodiei va fi atunci mult mai linistit si mai impacat cu sine.

Varsator
Varsatorii se confrunta cu niste probleme de ordin profesional sau amoros pe care nu le pot controla. In loc sa se concentreze asupra efectelor negative de moment ar trebui sa caute solutii pe termen lung si sa analizeze la rece daca efectele sunt chiar asa de grave. Cu cat reusesc sa-si pastreze cumpatul, cu atat sunt mai multe sanse sa ia decizii intelepte.

Pesti
Pestii se vor simti impliniti in 2012 in ceea ce priveste studiile, calatoriile si relatiile cu cei din jur. Este bine ca Pestii sa faca niste cursuri, poate chiar unele peste hotare. Vor avea ocazia sa comunice mult si sa cunoasca tot felul de oameni, dobandind o experienta importanta.


Offline pocama

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
Re: Horoscop
« Răspuns #294 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 19:54 »
Cine este in Pesti? Ce parere ai despre caracteristicile acestei zodii? Ti se potrivesc?  :-\

Caroline

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #295 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 21:06 »
Cine este in Pesti? Ce parere ai despre caracteristicile acestei zodii? Ti se potrivesc?  :-\

Eu sunt! Da, chiar mi-as dori sa se potriveasca, fiindca aveam deja in plan asa ceva... asta, fara sa cunosc horoscopul. De fapt, deja am inceput sa cunosc noi oameni...  ;D

Caroline

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #296 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 21:09 »
daca ati visat ca primeati bijuterii acum stiti ce inseamna  8)

Si daca dau bijuterii?!  ;D
Tocmai am vizitat florile tale uscate... love it:-*

Offline pocama

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
Re: Horoscop
« Răspuns #297 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 22:15 »
Eu sunt! Da, chiar mi-as dori sa se potriveasca, fiindca aveam deja in plan asa ceva... asta, fara sa cunosc horoscopul. De fapt, deja am inceput sa cunosc noi oameni...  ;D
Te referi la un anume horoscop? Eu vorbeam in general despre horoscopul acestei zodii. De exemplu te regasesti in urmatoarea descriere?
"... Nativul din zodia Pestilor este plin de contraste, generos, inimos si plin de compasiune. Este un diplomati innascut, poate si datorita lipsei de fermitate si duritate.
Zodia Pestilor fiind un semn dual, nativul are adesea doua vieti: una publica si alta secreta, intima, pe care o imparte numai cu cei apropiati. Uneori, cunoscutii unui nativ din zodia Pestilor au pareri total opuse despre el, datorita capacitatii acestuia de a vorbi fiecaruia pe limba lui, de a se adapta la felul de a fi al fiecaruia.
Cel nascut in zodia Pestilor este, de obicei, milos si plin de compasiune fata de cei in suferinta. Uneori, cei din jur au tendinta sa profite de acest lucru... " ;
"...Principalele calitati ale zodiei Pesti: sensibilitate, capacitati paranormale, altruism
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Pesti: iluminare spirituala
Defecte ale nativului din zodia Pesti: pesimism, preferinta pentru anturaje rele..."

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #298 : Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 07:56 »
Horoscopul inceputului de an pentru fiecare zodie

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de suspans pentru toate zodiile. Soarele este asezat langa asteroidul Pallas Athena, asa ca in acest an fiecare zodie se va axa mai mult pe transformarea si reinventarea propriei persoane, pe intelegerea nevoilor si fericirea interioara.

Berbec
Pentru Berbec, inceputul de an este destul de dificil. Este posibil sa te confrunti cu cateva cheltuieli neasteptate, care iti vor lasa o gaura destul de mare in buzunar. Concentreaza-te pe dragoste si fericire. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa fii foarte calma si echilibrata in ceea ce priveste abordarea situatiilor diferite din vita. Presupunerile nu isi au locul in niciun domeniu, asa ca incearca sa analizezi fiecare problema de mai multe ori inainte de a lua o decizie. Pentru Berbec vor exista mici probleme de sanatate legate de zona ochilor sau ale splinei.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Sagetator, Rac, Pesti.

Zile norocoase: 7, 12, 22.

Taur
Pentru Taur inceputul anului 2012 reprezinta o perioada de stabilitate financiara. In aceasta luna persoanele din aceasta zodie au posibilitatea sa lucreze mai mult pentru ca sperantele si ambitiile lor sa se poata transforma in realitate. Cei din Taur vor dezvolta noi prietenii, care vor fi foarte utile si pline de satisfactii. Vor ajunge sa se bucure de prezenta unor oameni respectuosi si foarte maturi in gandire, de la care vor invata foarte multe lucruri noi. Catre sfarsitul lunii ianuarie vor calatori destul de mult in interes de serviciu.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Rac, Balanta, Pesti.

Zile norocoase: 4, 13, 29.

Gemeni

Pentru Gemeni inceputul anului 2012 este plin de surprize placute. In aceasta perioada persoanele nascute sub zodia Gemeni vor avea mult succes si noroc in toate activitatile pe care le desfasoara. Relatiile la locul de munca vor fi destul de stranse, existand prietenii chiar si cu sefii dificili. O crestere a veniturilor semnificativa se anunta catre sfarsitul lunii. Este posibil ca orele suplimentare petrecute la birou sa iti influenteze in mod negativ relatia cu partenerul. Este important sa stii sa delimitezi viata profesionala de cea sentimentala pentru a fi fericita pe ambele planuri.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Scorpion, Berbec, Varsator.

Zile norocoase: 8, 11, 31.

Rac
Pentru Rac armonia si intelegerea se vor uni pentru a ii arata ce inseamna cu adevarat o viata de familie. Aceasta perioada a anului 2012 este foarte buna pentru ca persoanele din aceasta zodie sa isi extinda relatiile de prietenie si sa isi faca noi cunostiinte. Bunastarea si mila il vor determina pe Rac sa fie mai bun si mai intelegator cu cei din jurul sau. In dragoste, totul este roz: relatia cu partenerul este tot mai solida si mai serioasa.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Balanta, Scorpion.

Zile norocoase: 3, 19, 24.

Leu
Pentru Leu anul 2012 se anunta a fi unul plin de surprize neasteptate. Este posibil ca la inceputul anului sa primesti o vesta proasta la locul de munca. Nu te inchide in tine pentru a nu cadea in zona nepasarii, ci din contra, invata sa lupti pentru a depasi situatia. Nu trece cu vederea problemele minore de sanatate deoarece, in timp, acestea se vor intensifica. In relatii totul este normal, insa daca i-ai acorda o mai mare atentie partenerului, pasiunea si scanteile isi vor face din nou loc in viata voastra sentimentala.
artenerul perfect pentru aceasta perioada: Pesti, Sagetator, Berbec.

Zile norocoase: 12, 17, 27.

Fecioara
Aceasta perioada a anului 2012 ar trebui sa fie o rampa de lansare excelenta in afaceri pentru Fecioara. Incearca sa profiti de ofertele aparute pentru a putea avea o cariera infloritoare intregul an. Se pare ca astrele au asigurat Fecioara pe toate planurile in acest an. Dragostea si romantismul vor fi in crestere. Problemele legate de sanatate vor fi de domeniul trecutului. Incearca sa ai mai mult control asupra deciziilor pe care le iei si sa nu te mai lasi influentata de cei din jurul tau.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Scorpion, Varsator.

Zile norocoase: 2, 14, 30.

Balanta
Inceputul anului 2012 nu este o perioada destul de favorabila pentru zodia Balanta. Este posibil sa ai cateva probleme de sanatate, care iti pot perturba linistea sufleteasca. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de familie, prieteni si partener pentru a avea parte de dragoste si intelegere. Catre sfarsitul lunii este posibil ca partenerul de viata sa vina cu o propunere mult asteptata de catre tine. Nu face mutari bruste in viata, ci incearca sa te obisnuiesti mai intai cu idea de schimbare, si apoi sa incepi sa profiti de ea.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Gemeni, Leu, Fecioara.

Zile norocoase: 13, 24, 27.

Scorpion
Inceputul anului 2012 este perioada perfecta pentru a lua o decizie cu privire la planurile tale. Astrele sunt dispuse sa iti asigure fericirea de care ai nevoie, dar si sa iti ofere liniste si intelegere pe plan sentimental. Lumea spirituala va deschide usile pentru un Scorpion, insa acesta va trebui sa demonstreze ca vrea din tot sufletul sa isi schimbe viata. La locul de munca vei primi foarte multe laude pentru orele suplimentare si efortul depus.
Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Leu, Capricorn.

Zile norocoase: 3, 15, 25.

Sagetator
Inceputul anului 2012 este o perioada plina de prosperitate pentru Sagetator. Vei avea parte de foarte multe surprize placute catre sfarsitul lunii. Fericirea va fi la ea acasa, iar tu vei reusi performanta de a te intelege bine cu toata lumea. In viata sentimentala se anunta cateva schimbari benefice: partenerul de viata iti va oferi mai multa atentie decat de obicei, rasfatandu-te si aratandu-si dragostea pentru tine. In ceea ce priveste viata profesionala, profita de ocaziile care iti apar in cale, poti obtine profituri uriase din lucruri marunte.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Leu, Capricorn, Pesti.

Zile norocoase:11, 24, 31.

Capricorn

Inceputul anului 2012 va fi presarat cu examene ale vietii, pe care un Capricorn va fi obligat sa le treaca. Incearca sa gandesti de mai multe ori inainte de a lua o decizie importanta si, cel mai important, cere ajutorul celor dragi pentru a putea trece peste situatiile dificile. Vei da dovada de incredere in propria persoana si vei reusi sa iti pui in ordine gandurile. Pe plan profesional, exista posibilitatea sa fii promovata. In relatii, totul este obisnuit, partenerul iti este alaturi de fiecare data, sprijinandu-te in fiecare alegere pe care o iei.
Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Rac, Balanta, Pesti.

Zile norocoase: 6, 9, 13.

Varsator
Pentru Varsator, inceputul anului 2012 se anunta a fi prolific din toate punctele de vedere. Astrele sar in ajutorul tau, transformandu-te intr-o persoana de afaceri, cu castiguri semnificative. S-ar putea sa ai parte de numeroase surprize placute catre sfarsitul lunii. Este indicat ca persoanele din Varsator sa incerce sa pastreze vii relatiile cu cei din jurul lor si sa nu se indeparteze de familie si de prieteni. Fii mai responsabila in decizii si controleaza-ti atitudinea pe care o ai cu persoanele cu care intri in contact.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Taur, Leu, Rac.

Zile norocoase: 16, 21, 31.

Pesti
Pentru Pesti, inceputul anului 2012 este destul de dificil. In aceasta perioada, persoanele din aceasta zodie vor fi destul de nesigure in decizii, nefiind capabile sa inteleaga oportunitatile care le vin in drum. Exista posibilitatea sa te confrunti cu cateva probleme de sanatate, insa nimic foarte grav, care nu poate fi rezolvat. Invata sa fii mai sigura pe tine si sa scapi de toata tensiunea si gandurile negre care iti umbresc viata. Familia si prietenii pot fi un mare sprijin pentru tine daca stii sa le ceri ajutorul.

Partenerul perfect pentru aceasta perioada: Fecioara, Sagetator, Capricorn.

Zile norocoase: 2, 10, 14.


exista atat de multe variante de horoscop in ultima vreme incat eu deja nu mai stiu ce sa aleg din ele

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #299 : Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 15:44 »