Autor Subiect: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017  (Citit de 17104 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 10:32 »
ORAR DE ZBOR   -  ZBOR OPERAT DE  TAP PORTUGAL

25.08.2017  OTP 17:30 – LIS 20:05
                      25.08   LIS  23:05 -FNC 00:50 (26.08)


01.09.2017   FNC 21:45 – LIS 23:20.
                       LIS 00:15 – OTP 06:15.




Nu mai sunt locuri.

Tarif: 1085 Euro/ persoana – cazare in camera DBL in care nu sunt incluse excursiile optionale. Puteti sa va alegeti unul dintre urmatoarele pachete de excursii pe insula:
Pachet 3 excursii "Discover Madeira"(zilele 3, 4 si 5) = 100 EUR
Pachet 4 excursii: pachet Discover Madeira + excursie ziua 7 = 130 EUR/persoana
Pachet Discover Madeira + 25 Fontes = 145 EUR/persoana
Pachet complet de excursii 5 zile: Discover Madeira + excursie ziua 7 + excursie 25 Fontes: 175 EUR/persoana
Inscrierea si plata excursiilor optionale se face cu minim doua luni inainte de plecare.
Excursiile optionale sunt organizate de o agentie locala, cu care avem o colaborare de cativa ani si care ne pune la dispozitie 2 microbuze 8 + 1 si soferi - ghid. Deci nu sunt excursii in regim share trip, in care sa fim "lipiti" la alt grup, calatorim si vizitam in regim de private trip. Eu am calatorit de multe ori pe insula, o cunosc foarte bine, asa ca o sa aveti in fiecare zi...3 ghizi!
Rezervari:
Avans: 550 EUR
Plecare: 25.08.2017
Sosire:  01.09.2017
Cazare: 7 nopti
Servicii incluse*:
• transport avion  Bucuresti – Lisabona - Funchal si retur  toate taxele si un bagaj de cala incluse.
• cazare 7 nopti Golden Residence Hotel 4*
• 7 mic dejunuri
• insotitor grup pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• taxa de oras la hoteluri
• mese (un pranz sau o cina costa pe insula in jur de 10 - 12 EUR)
• transfer aeroport - hotel si hotel aeroport (daca se achizitioneaza pachetul Discover Madeira - transferul este gratuit)
• excursiile optionale pe insula
• excursia pe apa cu cataramanul
• intrarile la obiective (Pestera San Vincent)
Grup  = 16 persoane
Insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501
 :oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic de forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Deci comunicarile nu se fac telefonic si nici Email.
Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Dupa inscriere veti primi automat un Email care contine datele agentiei si contul in care se efectueaza plata avansului. Inscrierea nu garanteaza locul: rezervarea devine activa doar dupa ce se achita avansul. Ocuparea locurilor se face in ordinea platii avansului.
Important: Aceasta vacanta se adreseaza DOAR persoanelor single (fara partener). Scopul nu este unul exclusiv turistic, ci se doreste a fi si un cadru de intalnire, cunoastere, de comunicare si de socializare a persoanelor singure. Face parte dintr-un program mai larg, inceput in 2010, ce cuprinde vacante, excursii, drumetii, tururi, circuite, sejururi, evenimente, party-uri, toate acestea oferind ocazia de a largii cercul de prieteni ai fiecarui participant.
Precizari
Medeira este vacanta ideala pt cei carora le place natura exotica, tropicala, oceanul…Nu este o vacanta tipica de “mers la mare”, acolo turistii nu merg in special pt a sta la soare sau a face baie ci sa se bucure de minunatiile acestei insule, din punctul meu de vedere, cea mai frumoasa destinatie din Europa. Este deci o excursie mai activa, nu una statica de relaxare intr-un sezlong pe malul marii. O sa fie si ceva timp de leneveala pe malul oceanului, de plaja si baie, dar mare parte din program o sa fie unul de plimbari pe insula. O sa iesim cu ambarcatiuni in larg, pentru a vedea delfinii si balenele ce tranziteaza aria. Noi facem tot posibilul sa va aratam cat mai multe lucruri, pentru ca este pacat sa veniti pana acolo fara sa explorati toate ungherele…Nu va asteptati sa gasiti plaje nesfarsite cu nisip sau locuri de genul acesta. Lumea alege sa mearga in Madeira pt total altceva. Va prezint mai intai programul de excursii si apoi mai dau cateva explicatii suplimentare:
Program
Ziua 1 Zbor Bucuresti - Lisabona - Funchal
La coborarea din avion va veti regrupa pt connection apoi la Funchal pentru transferul la hotel. Check in si iesim sa va arat Funchal-ul si totodata sa facem rezervarea pentru cataramanul care iese in larg pentru a vedea balene si delfini. Costa cca 30 EUR, dureaza de la 10.30 – 14.00 si are ca traseu Port Funchal – Gurajau (stanca pe care se afla statuia monumentala a lui Isus) – locul in care se vad balenele – locul in care se vad delfinii – Cabo Girao – Port Funchal. In drumul spre hotel intrati pentru o jumatate de ora sa admirati si Gradina de langa Palatul Presedintelui. Cina intr-un local traditional portughez insular.
Nu uitati:
- sa introduceti in memoria telefonului numarul meu de mobil: 0040 745 106501
- sa verificati ca aveti roaming la telefon
- sa va asigurati ca ajungeti la ora de intalnire la aeroport
- ca aveti atat pasaportul sau cartea de identitate la voi. Valabil bineinteles, cu minim 6 luni pana la expirare.
- ca ati luat banii si cardul si le-ati pus in siguranta
- ca nu aveti in bagajul de mana lichide, pasta, obiecte ascutite. Ca bagajul de mana  nu depaseste 10 Kg si dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm
- sa verificati daca bagajul respecta greutatea maxim admisa de linia aviatica.
Ziua 2 Micul dejun incepe cu ora 7.30. La 10.00 trebuie sa fmi in port pt excursia cu cataramanul, deci la 9.15 intalnirea in holul hotelului. 9.00 – 13.30 excursie pe Atlantic cu cataramanul. Este o ambarcatiune cu doua aripioare laterale care face ca valurile oceanului sa nu se simta atat de tare. In partea din fata are o plasa mare pe care echipajul o echipeaza cu saltele de plaja si unde puteti ramane in costum de baie pe toata perioada croazierei. In 2014 am avut ocazia sa vedem si balena si o multime de delfini, se spune ca este aproape imposibil sa nu intalnesti cetaceele...Aceasta excursie pe apa ofera si posibilitatea de a vedea insula dinspre mare, iar peisajele sunt intradevar exceptionale. Ne Din port, dupa ce luam masa, plecam spre Doca de Cavacas, la piscinele naturale. Locul este grozav si foarte bine amenajat. Din port sunt in jur de 2-3 km pana acolo, se merge pe faleza, care este foarte frumoasa. Inapoi la hotel se ajunge usor pe jos, nu este departe. Intrarea la Doca este 2 EUR si scaunul solar la fel 2 EUR. Plaja si baie, iar seara inapoi la hotel tot cu taxiul.
Ziua 3 Ora 9.00 se pleaca  in prima excursie organizata cu microbuzul. Funchal - Pico dos Barcelos (punct de observatie spre interiorul insulei, plasat la o inaltime de 355 m) - Eira do Serrado (zona de panorama catre satul Curral das Freiras) - satul Curral das Freiras – Camara de Lobos - Monte. Vizitam Gradina Tropicala de la Palatul Monte (10 EUR) si coboram in centru cu cabina (10 EUR), cu carreiros (30 EUR/2 persoane) sau cu taxi (4 EUR). Ajunsi in centru dam o raita pe la piata de fructe Mercato de Lavradores. Madeira este cunoscuta pt fructele endemice ce cresc aici. Bananele sunt mici dar foarte aromate, gasim banana-ananas, maracuja in toate formele si aromele, papaia, etc Iesim la o seara de fado. Un local la care mergem de cativa ani, Sabor de Fado. Trebuie doar sa facem rezervare, este foarte solicitat si are doar cateva mese.
Ziua 4 Ora 9.00 Excursie cu microbuzul pe coasta de sud - est: satul Gurajau, unde se afla o replica a statuii lui Hristos din Rio - Santa Cruz (cunoscut pentru pitorescul locului) - Machico (locul unde Zarco si Tristao Teixeira au ajuns pentru prima oara la descoperirea insulei; sunt acolo mai multe locuri de panorama catre ocean si munti) - Ponta Sao Lorenco (un loc cu climat usor diferit de restul insulei si unde se poate remarca un alt tip de vegetatie) aici o sa avem o plimbare - Santo da Serra, cu vizitarea pt o jumatate de ora a gradinii botanice din centru. In fata acesteia un Bolo de Caco sa ne astampere foamea…Excursia noastra se finalizeaza in jur de ora 15.00. Program free, la alegere pt fiecare, pana la masa de seara cand o sa iesim cu totii impreuna,
Ziua 5 Ora 9.00. Excursie cu microbuzul pe coasta de sud vest si apoi traversam insula spre nord: culturile de bananieri - satul pescaresc Camara de Lobos - Cabo Girăo (o stanca abrupta, ce se inalta la 580 de metri deasupra oceanului. Masivul de piatra este una din cele mai inalte faleze, oferind un panorama extraordinara a golfului Funchal) - Ribeira Brava – Serra de Agua (unde o sa ne oprim la intoarcere pt un paharel de poncha – bautura lor caracteristica) – Sao Vicente (de acolo avem panorama coastei nordice a insulei) – Grota vulcanica si Expozitia Sao Vicente (biletul de intrare costa 8 EUR) – Funchal. Revenim la hotel in jur de ora 15.00. Program free, seara ne reintalnim pentru cina si o plimbare de seara in port, pana la “Principatul Pontinha”.
Ziua 6 Ceea ce v-am propus in zilele 3,4 si 5 sunt excursiile ce fac parte din pachetul "Discover Madeira". Pt cea de-a sasea zi v-am propus ceva cu totul special, dar care se adreseaza celor care au cat de cat conditie fizica. Incepe la ora 9.00 si se desfasoara sub forma unei excursii cu microbuzul pana la Porto Moniz si de acolo drumetie prin levadas Rabacal. Traseul pe care vi-l propun se numeste “25 Fontes” si este unul dintre cele mai populare de pe insula, pt ca parcurge o zona exceptionala de vegetatie, lacuri si cascade. Are lungimea de 4,6 km pe un sens, ne intoarcem pe un drum usor diferit, in total sunt vreo 8 km. Timpul estimat este de cca 4 ore. In 2015 si 2016 am parcurs acest drum cu maxima usurinta, nu este nici pe departe ceea ce scriu unii pe bloguri. O poteca ce serpuieste prin paduri de pin, de dafin , de afin (da, nu e o greseala, afin-ul este acolo pe insula un copacel)...Locul in care cade apa izvoarelor este un adevarat rai. Nu stiu cate imagini de acest gen am avut ocazia sa vad in viata....Greu de descris minunatia acelui coltisor de paradis. Daca optati pt aceasta excursie trebuie sa stiti ca este nevoie de echipament sport: recomand pantofi trekking, care va vor ajuta de fapt in toata excursia, pt ca o sa mergem destul de mult, un pantalon scurt sau lung dar care sa va confere posibilitatea unui mers comod, sa aveti si ceva de ploaie cu voi, o pelerina usoara, ceva pt protejat capul de soare si bineinteles un rucsacel. Pt ca la un moment dat traversam un tunel sapat in stanca unde este semiintuneric, poate nu e rau sa aveti chiar o frontala.... Este o excursie de o zi, asa ca vom ajunge la hotel doar in jur de ora 17.00 – 18.00.
Ziua 7 Ora 9.00 Excursie cu microbuzul la Pico Areiro si drumetie la Ribeiro Frio - Balcoes. Este excursia suplimentara pe care am facut-o anul trecut si care a placut cel mai mult...Ajungem la cel mai inalt punct accesibil auto, la Pico do Arreiro. Avem de acolo, de la 1800 m inaltime, o priveliste de vis. O sa ne si plimbam un pic spre Pico de Ruivo, avem in jur de 45 de minute de pauza. Mergem apoi la Ribeiro Frio, vedem pastravaria dupa care pornim in drumetia spre Balcoes. Este un traseu foarte usor, dar va recomand ca de fiecare data echipamentul adecvat unei excursii in natura, unul sport-montan. Trecem prin padurile de dafin, apoi dupa 45 de minute ajungem intr-o zona de panorama. Inapoi pana la Ribeiro, deci inca 45 minute. La intoarcere trecem prin Faial, bem o cafea in golf, apoi Santana. Ne intoarcem spre hotel in jur de 16.00. Se poate face baie, plaja, shopping, plimbare, fiecare ce doreste.
Ziua 8 Este ziua plecarii.
Continui cu observatiile: Pt a cunoaste si a intelege Madeira trebuie s-o parcurgi. Nu este suficient sa ajungi la Funchal si sa dai roata prin oras...Sunt o multime de locuri frumoase, de gradini si parcuri cu vegetatie luxurianta, paduri nesfarsite de dafin, vai cu gradini terasate, panorame de vis. Traseele pe care vi le-am propus leaga punctele cele mai frumoase, in scurte excursii de o jumatate de zi. Am numit cele 3 excursii half day, care dureaza cca 4-5 ore fiecare "Discover Madeira". Impreuna cu excursia pe apa cu cataramanul parerea mea este ca e un minim de vizitat acolo...
Celelalte doua excursii sunt cu mult peste cele 3 din pachet. 25 Fontes este cea mai populara drumetie, dar asa cum va spuneam trebuie si un pic de conditie fizica si de echipament. Pico de Areeiro excursia din ziua 7, ne-a fost propusa de Gregory in ultima zi din vacanta 2014. Si a fost cu adevarat extraordinar ce am vazut acolo. Panorama, cu norii pufosi si acopera aproape in permanenta varfurile muntilor din Madeira, a fost de neimaginat. Am filmat, am facut poze, le puteti vedea in postarile mele, dar nimic nu se compara cu ceea ce traiesti acolo in varful muntelui. Pt a ajunge la Pico de Areeiro este simplu, se merge doar cu microbuzul pana in varf. De acolo se pot face plimbari pana la cararea de creasta.
Organizam aceste excursii impreuna cu o agentie locala care ne ofera microbuz cu sofer ghid. Evitam in acest fel situatiile in care se afla multi turisti acolo care aleg sa inchirieze masina: drumurile sunt foarte inguste, se claxoneaza pt a trece in curbe, parcari sunt putine si in situatia asta nu apuci sa vezi mai nimic. Ei stiu unde sa se aseze, sunt de-ai locului, te debarca in zonele cele mai bune de panorama si unde isi pot si ei parca vehiculele. Pt pachet trebuie sa-i anunt din timp, este sa-i spunem un minim de contract cu ei, pt celelalte doua urmeaza sa ne intelegem acolo, pt a fi cat mai flexibili. Poate nu avem nevoie doar de un microbuz de 16 locuri, ci de un bus mai mic sau chiar de o masina de 5 locuri...Functie de ce-si doreste fiecare. Dupa primele 4 zile poate unii aleg sa stea la soare, sa se plimbe sau chiar sa leneveasca. Altii mai activi (asa cum s-a intamplat in 2014) au dorit sa vada cat mai mult si am fost zilnic plecati...

Hotelul in care vom sta este nominalizat: Golden Residence 4*. O prezentare sumara si cateva fotografii:

Se afla la doar 2 minute de mers pe jos de plaja - Praia Formosa, asupra careia ofera o panorama minunata. Avem la dispozitie o piscina in aer liber si un centru wellness. GoldenSpa ofera diverse tratamente pentru sanatate si frumusete, inclusiv masaje cu pietre fierbinti. Dispune, de asemenea, de o piscina interioara încalzita, o sala de fitness ?i o sala de meditatie. Tratamentele si masajul sunt contracost.

172 camere, dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si fierbator de apa. Unele camere au vedere partiala spre Atlanticul de Nord.

Restaurantul Golden Flavours ofera specialitati regionale si internationale, multe din acestea gatite cu legumele din gradina proprie. Barul Golden View pentru relaxare, muzica si ...o varietate mare de bauturi alcoolice, racoritoare si coctailuri.

Centrul orasului Funchal este la doar 3,5 km. Promenada, situata chiar lâng? hotel, are vederi spre una dintre cele mai înalte stânci marine din Europa, Cabo Girăo.

Cate ceva despre clima si flora. Madeira isi datoreaza numele de "Insula eternei primaveri sau a paradisului" unei clime extraordinar de prietenoase si de blande. Daca muntii sunt acoperiti in marea majoritate a timpului in nori pufosi, zona litorala este mereu insorita, cea vestica fiind chiar desertica. Deci daca aici ploua si atmosfera este una tipic montana, la doar 10 km poate sa fie uscat si fierbinte...fara picatura de ploaie...Contrastul acesta pe distante atat de scurte (Madeira nu are mai mult de 60 km lungime pe 40 latime), da un efect fantastic celui care o strabate.

In august cand ajungem noi acolo, vremea este perfecta. Asta nu inseamna 40 de grade, ci...25 de grade. Pe insula, cu exceptia zonei muntoase unde chiar ninge iarna, temperatura medie este de 20 - 27 de grade...Deci nu o sa aveti mai putin de 20 de grade, dar nici caldura sufocanta din alte zone litorale.Iata cateva detalii despre vremea in Madeira, in august: este cea mai calduroasa luna, media fiind de 23 grade. Doar 4 zile/luna, este cea mai mica medie din Madeira pe parcursul unui an in care exista sanse de ploaie. Caderile de apa nu sunt mari si timpul este scurt. Este considerata luna cu cel mai mic grad de risc de a-ti afecta vacanta din punct de vedere al precipitatiilor. Oricum zilele cu ceva ploaie sunt spre sfarsitul lunii, cand noi suntem deja plecati...
8 ore de soare ne asteapta in medie pe zi...
Zona muntoasa va fi innorata pe cca 45% din cer, deci nu sunt nori grei, v-am descris cam despre ce este vorba...
Nivelul de umiditate in zona de confort pt un om este de 41%, insuportabilul apare la 90%. Madeira este o zona cu umiditate mare, dar norocul nostru este ca in septembrie ea scade pana la 53%, adica aproape de zona de confort.
Vantul este intre 1 - 7m/s, cel mai puternic este in prima parte (cand nu suntem pe acolo) si scade pana la 3-4 m/s in perioada noastra de sedere. Deci mai mult o adiere...
Temperatura oceanului este in acea perioada cea mai buna pt inot din tot anul: 23 - 24°C, este perioada cand multa lume soseste in Madeira nu doar pt vizita ci si pt plaja si baie. Plajele devin mai neincapatoare...

Daca va uitati pe o prognoza-istoric pt vremea din Madeira veti putea intelege usor de ce paduri de dafin, de ce florile acelea extraordinare, de ce covorul verde care acopera muntii...Umiditate, tempertura constanta si mult soare...Pai cum sa nu le placa la copaci si plante?

Fotografii de flori ce le intalnesti pe insula:


Estrelicia - una dintre cele mai raspandite flori


Hortensia albastra si cea mov - sunt...buruienile lor...Cresc peste tot, pe dealuri, grohotisuri, in paduri...




Ce buchete minunate am vazut in piata de legume si fructe, facute din aceasta floare!


Bananieri sunt peste tot. In culturi sau ornamentali in parcuri.


Padure de dafin. Acum doar 20% din suprafata insulei mai este acoperita de laur, dar cand a fost descoperita cei care i-au atins atunci tarmul au gasit-o complet impadurita...

Offline simo arad

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #1 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 12:09 »
Gigi, desi ar fi varianta ideala :), daca se pleaca in 25.08 sosirea este in 01.09,  sau se pleaca in 25.09 cu sosire in 01.10.  Vreau sa vin, cu pachetul intreg,  asa ca trebuie sa stiu perioada pentru concediu.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #2 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 12:20 »
Simona, in acest moment am facut doar rezervarea hotelului si am primit confirmarea de la colaboratorii nostri de acolo ca putem face excursiile optionale in aceleasi conditii ca in anii trecuti.

Nu-ti pot insa confirma daca aceasta excursie se va rezuma la aceste 7 zile sau va fi nevoie si de o cazare suplimentara la Lisabona. Samiza a vorbit la Budapesta, la directia regionala a TAP-ului si i s-a spus ca sunt sanse sa reinceapa cursele de TAP. Nimic sigur inca dar este posibil ca zilele urmatoare sa primim raspuns. Asteptam si noi.

Ca principiu aceasta este perioada, plus minus o zi inainte si una inapoi.

Offline pinkpanthere

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 161
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #3 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:05 »
Gigi, trebuie corectat in prezentarea facuta de tine pe site. Data placare:25.08.2017; data sosire: 01.10.2017. Excursia se va desfasura la sfarsit de august, cu sosire pe 1 septembrie sau la sfarsit de septembrie, cu sosire pe 1 octombrie? ... Sau, mai bine las-o asa cum a picat, la o mie si ceva de euro merg si eu o luna in Madeira. ;D

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #4 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:15 »
E in lucru....multumesc!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #5 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:17 »
A da...acum inteleg si ce m-a intrebat Simo. E vorba de sfarsitul lui august pana la inceputul lui septembrie! Lucrez la el inca si nu am facut corecturile...Orice observatie este binevenita!  :flori:

Offline Sonso

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #6 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 18:19 »
Ma intereseaza si pe mine aceasta excursie.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #7 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 18:32 »
Am primit mai multe mesaje si pe sms si pe Email si pe facebook. Vad ca interesul este mare pentru aceasta excursie. Intradevar destinatia este superba, iar excursiile pe care le-am facut an de an pe insula reusesc sa v-o prezinte in intregime.

2-3 zile si gata, o lansam!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #8 : Luni, 14 Noiembrie 2016, 14:14 »
Am lansat-o...ma repede. De astazi rezervarile sunt deschise! Se pot face aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/madeira-insula-eternei-primaveri-25-august-1-septembrie-2017/

Offline simo arad

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #9 : Luni, 14 Noiembrie 2016, 16:13 »
Gigi te rog sa-mi rezervi un loc pana miercuri ca atunci am confirmarea pentru concediu.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 14 Noiembrie 2016, 17:38 »
Fara probleme Simo.  :)

Offline simo arad

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 103
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #11 : Marți, 15 Noiembrie 2016, 19:06 »
Gata, m-am inscris :) :applause:

Offline Niculina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #12 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 09:26 »
Gigi sper sa faci Madeira si in 2018, ca pt 2017 deja m-am inscris la alte doua actiuni.Spor la organizarea multor excursii frumoase.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #13 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 11:21 »
Madeira va ramane una dintre destinatiile noastre... :)

Offline SECUIU MARCELA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Panta Rhei
Re: Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
« Răspuns #14 : Joi, 19 Ianuarie 2017, 22:37 »
Aceasta excursie parca-mi este dedicata pentru ca a fost lansata fix de ziua mea. M-am inscris si mâine achit avansul.Ura.