Autor Subiect: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017  (Citit de 16039 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« : Duminică, 04 Decembrie 2016, 11:21 »
Nu mai sunt locuri.

Tarif:*
cazare in camera dubla standard (6 locuri): 425 EUR
cazare in camera dubla superioara (12 locuri): 470 EUR
cazare in camera single (2 locuri): 525 EUR
* Ofertele prezentate sunt valabile pentru preturile Blue Air din 12.01.2017.
Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/19832/
Avansul, care confirma rezervarea locului, este de 200 EUR/persoana.
Plecare: 20 octombrie 2017
Sosire:  25 octombrie 2017
Cazare: Hotel Rincon de Gran Via 3* http://en.rincondegranvia.com/
Servicii incluse:
• transport avion, cursa Blue Air,  Bucuresti – Madrid taxe de aeroport, bagaj de cabina (10 kg), bagaj de cala (32kg)  incluse
• 5 nopti hotel 3* mic dejun inclus
• ghid Madrid prezentare in engleza - traducere romana; walking tour pe perioada a 3 ore
• ghid Toledo prezentare in engleza - traducere romana; walking tour pe perioada a 3 ore
• insotitor grup din partea Singles Camp pe toata perioada excursiei
Nu sunt incluse:
• asigurare medicala
• taxa de oras la hoteluri
• transfer aeroport - hotel. Se face cu metroul, Rincon se afla la doar 50 de metri de sta?ia de metrou Plaza de Espańa. Biletul costa 1.5 EUR
• transport public Madrid (metrou, bus)
• transfer bus sau tren din Madrid (Atocha sau Moncloa) la Toledo (11 EUR, respectiv 21 EUR dus si intors)
• intrari la obiective (Prado si Palatul Regal din Madrid si Catedrala din Toledo) - vizitele interior sunt optionale
Grup: 17 persoane + insotitor din partea Singles Camp: Gigi Cindea 0040 745 106501
Program:
vineri 20 octombrie 2017 Intalnirea in aeroport pentru check in. Ora:13:00  locul: Aeroportul International Otopeni, Plecari Internationale, in fata Cafenelui Lavazza. Decolare: 15:15. Aterizare la Madrid ora 18:25. Regruparea la banda de recuperare a bagajelor de cala. Se iese impreuna din aeroport, metrou si check in hotel.
Hotelul Rincon Gran Via in care veti fi cazati este ultracentral, este amplasat pe principala artera comerciala a Madridului, Gran Via. Toate obiectivele turistice sunt pe o raza de 3 km, iar noi suntem in mijloc. Asa ca ne va fi foarte usor sa le vizitam pietonal, este foarte accesibil sa faceti shopping - Madrid-ul este paradisul cumparatorilor si la fel comod sa iesiti cativa pasi pentru a va alege unde sa mancati. Sunt o multime de posibilitati, de la mici localuri ce servesc tapas, pana la restaurante mari unde se pregatesc paella, fructe de mare, peste, steak-uri si multe specialitati locale.
Dupa check in vom iesi intr-o plimbare pana in Piata Sol, apoi vom servi cina intr-un local din apropiere.In Piata Sol sunt doua obiective importante ale Madrid-ului: simbolul sau, ursul care se urca in capsunar si kilometrul zero al soselelor din Spania. Acest semn, de care multi spanioli nu stiu, se afla sub forma unei placi din bronz incastrata in pavajul din fata fostei cladiri a Postei, acum sediul Prefecturii.
Sambata 21 octombrie Dupa micul dejun, la ora 9.30 iesim intr-o plimbare walking tour cu un ghid local. Vom parcurge pietonal, pornind din deja cunoscuta Piata del Sol: Palacio de Cibeles, aflat in piata cu acelasi nume, Puerta Alcala, ne vom bucura de linistea si frumusetea parcului El Retiro, vizitand Monumentul lui Alfonso al XII-lea, apoi Palacio de Velasquez, Palacio de Cristal, apoi vom iesi din nou in forfota strazilor madrilene vazand pe rand Prado, cel mai mare muzeu din Spania, apoi Palatul Congresului si a Deputatilor. O sa facem o pauza pentru a savura o cafea si un sandvici cu jambon - specialitatea "casei" si apoi ne vom rekua vizitarea orasului cu Plaza Major, Catedrala Almudena, Palatul Regal. Templul Debco si iesim in Plaza Espagna, langa monumentul lui Cervantes. De acolo avem doar 1 km pana la hotel. Restul zilei este cu program free.
Duminica 22 octombrie Program de vizite pe interior: Prado si Palatul Regal. Dupa vizita program free, urmand sa ne reintalnim seara pentru cina si pentru a va comunica plecarea de a doua zi dimineata spre Toledo
Luni 23 octombrie. Luam metroul pana in Atocha sau Moncloa si ne deplasam la Toledo. In cetate, din Piata Granada, acolo unde ne lasa autobuzul se urca pe niste scari rulante, altfel ar fi destul de greu... ::) Sus ne va astepta ghidul local si intr-un tur de o ora si jumatate, pornit din panorama de langa Centrul de conferinte si expozitii si trecand prin Piata Zocodover, o sa aveti ocazia sa faceti cunostiinta cu un mestesug rar, damaschinaria in aur si argint, apoi sa vizitati Alcazar, Primaria, Catedrala (intram optional si in interior, costa 10 EUR biletul si 3 EUR ghidajul), Juderia, acolo unde a locuit si creat celebrul pictor El Greco. Toledo este o cetate cu stradute inguste, intesate de magazine cu damaschinuri, cu sabii si cutite (Toledo a fost in Evul Mediu cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor) dar si cu mai pasnice...magazine cu marzipan. Sunt adevarate opere de arta, o sa vedeti o miniatura a catedralei - ce cantareste cateva zeci de kilograme , Don Quijote in marime naturala si multe alte figurine. In jur de 16.30 parasim orasul si ne intoarcem in Madrid. Free time, shopping cina etc. Magazinele sunt deschise pana la 22.00...
Marti 24 octombrie  Zi complet free, pentru shopping, program individual.
Miercuri 25 octombrie este ziua plecarii spre casa. La ora 11.30 maxim depunem bagajele in cloack room si pana la 16.00 este program free de shopping si plimbare. La ora 16.00 cu bagajele preluate, mergem la metrou si luam trenul in directia Aeroport. Facem check in-ul si la 18:55 avem decolarea catre Bucuresti, unde vom ajunge la 23:40.
Mentiuni Este o excursie in care veti vizita, va veti relaxa in plimbare, veti putea face shopping intr-un loc vestit si foarte potrivit pentru asa ceva. Gasiti incaltaminte de calitate relativ ieftina si foarte diversificata, marochinarie, confectii, accesorii. Programul este unul lejer, cu exceptia timpului de vizitare cu ghizi locali, la Madrid si Toledo, in walking tour-uri. Pentru acestea trebuie sa va pregatiti pentru ceva "plimbarica", sa aveti incaltaminte comoda, haine sport in care sa va miscati lejer, nici sa nu transpirati in ele, nici sa nu va fie rece. Temperatura in acea perioada este de cca 15 grade Celsius. Nu alergam, mergem usor, nu facem "bifari", dar trebuie inteles ca veti merge 5 -6 ore. Asta inseamna un pic de pregatire fizica. Mai este nevoie si de un pic de rabdare, intelegere ca faceti parte dintr-un grup...Nu va asteptati sa va numere cineva din 5 in 5 minute sa vada daca nu cumva v-ati ratacit. In perioada de vizitare tineti aproape de ceilalti, sa nu va pierdeti, pentru ca daca se va intampla asta va fi nevoie sa va descurcati singuri pana la hotel in conditiile in care veti pierde si turul cu explicatiile ghidului. O sa calatorim si o sa ne deplasam cu metroul, cu trenul, cu bus-ul. Nu este o excursie in care sa avem la dispozitie un bus privat, nu-si face sensul si costurile pentru inchirierea unui astfel de servici ar ridica pretul excursiei. Nu exagerati cu bagajele, stati doar 5 nopti, nu aveti nevoie de mare lucru, luati-va insa bagaj in care sa va intre cumparaturile pe care le veti face. Greutatea maxima a bagajului de cala este de 32 kilograme.

Temperatura in octombrie in Madrid. Maxima 21 grade, minima 9 grade. Media temperaturilor: 15 grade.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti.
La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Care nu sunt genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.
Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre acesta, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Imagini din Madrid:





















Toledo:

















Va prezint mai jos 2 filmulete, o trecere in revista a  obiectivelor din Madrid si Toledo:

! No longer available


! No longer available


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #1 : Joi, 12 Ianuarie 2017, 19:13 »
Camere hotel:

Camera standard: suprafata camerei: 14 m˛, facilitati: pat dublu sau 2 paturi de o persoana, aer conditionat, birou, incalzire, pardoseala de lemn/parchet, dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, telefon, canale prin satelit, seif pentru laptop, TV cu ecran plat, minibar, fierbator electric (facilitati pentru prepararea de ceai si cafea)









Camera dubla superioara: suprafata camerei: 16 m˛, pat dublu sau 2 paturi de o persoana, balcon sau terasa cu vedere la bulevardul Gran Vía. Facilitatile camerei: balcon, vedere, TV, telefon, canale prin satelit, seif pentru laptop, aer conditionat, birou, incalzire, pardoseala de lemn/parchet, dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, minibar, fierbator electric (facilitati pentru prepararea de ceai si cafea)











Camera single standard: suprafata camerei: 12 m˛, 1 pat de o persoana, facilitati: aer conditionat, birou, incalzire, pardoseala de lemn/parchet, dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, telefon, canale prin satelit, seif pentru laptop, TV cu ecran plat, minibar, fierbator electric











WiFi gratuit este disponibil in toate camerele.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #2 : Joi, 12 Ianuarie 2017, 19:52 »
Rezervari deschise si la aceasta excursie! Inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/19832/

Tarifele sunt valabile pentru preturile actuale de la Blue Air si sunt diferentiate functie de camere:

cazare in camera dubla standard (6 locuri): 425 EUR
cazare in camera dubla superioara (10 locuri): 470 EUR
cazare in camera single (1 loc): 525 EUR


La plata avansului va fi nevoie sa specificati agentiei pentru ce tip de camera optati.

Offline ludmila

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017, 14:06 »
Salutari Gigi, La multi ani si  la cat mai multe excursii frumoase! Salutari tuturor! Iata o excursie care mi-a starnit interesul si imaginatia.De fapt cu talentul de povestitor al lui Gigi nu stiu cine ar putea refuza o asemenea calatorie :yeah:. Imi doresc de mult sa vizitez Madridul si poate anul acesta voi avea ocazia. Pe curand! :yeah:

Offline danasturzu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #4 : Miercuri, 25 Ianuarie 2017, 16:08 »
Buna Gigi,

eu m-am inscris la aceasta excursie imediat ce ai anuntat-o, am primit si confirmare, cam in urma cu 3 saptamani. totusi, nu am primit inca factura pentru avans, desi trebuie achitat pana pe 31.
imi doresc tare mult aceasta excursie, deci, te rog, nu ma uita   :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #5 : Miercuri, 25 Ianuarie 2017, 16:18 »
Dana, de agentie tine partea asta. Am sa intreb.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #6 : Miercuri, 25 Ianuarie 2017, 16:26 »
Am intrebat: in data de 13.01 a fost emisa si transmisa factura de avans. Verifica si daca nu o gasesti nici in Spam scrie-i Samizei sa o retransmita.

Offline danasturzu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #7 : Miercuri, 25 Ianuarie 2017, 17:31 »
multumesc Gigi! nu am gasit-o, poate am sters-o, insa I-am scris Samizei sa o trimita inca o data.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #8 : Miercuri, 17 Mai 2017, 15:31 »
Mai sunt 2 locuri intr-o camera dubla superioara; cele in single si duble standard s-au epuizat.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #9 : Marți, 06 Iunie 2017, 14:11 »
Nu mai sunt locuri.

Offline totoescua

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 124
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #10 : Luni, 28 August 2017, 14:26 »
Din motive personale nu mai pot participa la aceasta excursie .

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #11 : Luni, 28 August 2017, 15:26 »
S-a eliberat un loc intr-o camera dubla superioara, la femei.
Fiindca nu mai este posibila inscrierea direct pe site, pentru ocuparea acestuia va rugam sa va adresati agentiei, pe adresa de e-mail office@bonvoyagesibiu.ro.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #12 : Vineri, 15 Septembrie 2017, 14:15 »
Nu mai sunt locuri.

Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #13 : Vineri, 15 Septembrie 2017, 15:27 »
Orar de zbor - companie Blue Air

20.10.2017 Bucuresti Otopeni 15:15 - Madrid 18:25
25.10.2017 Madrid 18:55 - Bucuresti Otopeni 23:40.

Orarul de zbor poate suferi mici modificari. In cazul in care vom fi anuntati de catre compania aeriana, vom afisa noul orar.

 

Offline ludmila

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Re: Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
« Răspuns #14 : Duminică, 15 Octombrie 2017, 12:43 »
Hei hei prieteni singles! Sunteti pe final cu pregatirile pentru acesta excursie? Eu abia astept. :yeah:  Nu mai este nimeni emotionat(a) ca mine? Nu mai scrie nimeni nimic ? Haideti pana posteaza Gigi ultimele noutati ca de obicei, sa mai conversam aici,  sa ne cunoastem putin! Ok, eu sunt din Suceava, am mai fost si in alte excursii organizate de Gigi si pot sa va spun ca au fost SUPER  toate actiuniile si de aceea astept cu nerabdare si acesta evadare in Spania!   :applause: Abia astept sa va cunosc! :bow: