Autor Subiect: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017  (Citit de 30898 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
  INFORMATII TRANSPORT
Din Bucuresti vor pleca 2 microbuze.
Traseu : Miniautocar cu plecare din Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
Plecare din Bucuresti 01.06.2017 :  Ora 06:00 - statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
Nr. microbuz: B -284- NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN  - 0751.75.33.30.
Sibiu -   Ora aprox 09:00- 09:30  –parcarea hotelului Ibis .

Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Pentru cei care nu au achitat transportul avem rugamintea sa achite indrumatorului de grup .
Insotitor de grup: Lidia - tel: 0743 122 214.





25.05.2017 - NU MAI SUNT LOCURI!!!!
[/b][/color]
Tarif: 775 RON/ persoana cazare in camera dubla
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-traditii-mestesugari-istorie-si-drumetii-1-5-iunie-2017/
Check in: 01.06.2017
Check out:  5.06.2017
Cazare: 4 nopti
Servicii incluse:
     • cazare 4 nopti Pensiunea Lacramioara 3* Sacel
     • mic dejun inclus 4 zile
     • 4 cine cu 3 feluri de mancare (antreu, fel de baza, desert)
     • acces gratuit la piscina interioara incalzita si ciubarele cu apa sarata
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid local
     • transport zonal
Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • pranzuri
     • intrari la obiective, mocanita
     • transport pana la destinatie.
Am organizat 3 trasee la care va puteti conecta pentru a ajunge la destinatie:
Microbuz cu plecare din Timisoara, pe ruta:  Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures                  
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel                
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre cele doua rute, vor achita proportional cu km parcursi.
Inscrierea la transport se va face aici pe forum, dupa plata avansului, pe listele pe care le deschidem imediat dupa lansarea excursieiPlata transportului se va face in contul agentiei la ultima rata a excursiei, respectiv in 10 mai.
Plecari din Bucuresti, Timisoara = 180 lei
Plecari din Arad, Oradea, Pitesti, Iasi, Tg Frumos = 140 lei
Plecari din Valcea, Sibiu = 120 lei
Plecari din Alba Iulia, Turda, Cluj = 100 lei
Locuri disponibile: 45
Insotitor de grup: Lidia Mandache - tel: 0743 122 214.



Mentiune in ceea ce priveste perioada in care se desfasoara aceasta excursie. Am considerat cele 3 zile libere atribuite de Guvernul Romaniei, legandu-le intre ele. Asa ca din cele 5 zile de excursie, 4 sunt libere (joi, sambata, duminica si luni) 
1 iunie 2017 – joi Ziua Copilului
Rusaliile:
4 iunie 2017 – duminica
5 iunie 2017 – luni

Program:
Ziua 1 1 iunie . Plecare din Bucuresti ora 6.00, Iasi 7.00, Timisoara 8.00. Urmeaza ca atunci cand ne apropiem de eveniment sa afisam o lista cu orele de conexiune la trasee.Programare la mocanita! si cina! Informatii din partea insotitorului de grup, socializare, un pic de muzica, in aceasta prima seara nu ne putem intinde prea mult pentru ca a doua zi trezirea este de...Bootcamp... :)
Ziua 2 2 iunie Trezirea la ora 6.30, la 7.00 micul dejun, iar la 7.45 se pleaca in grup, cu mijloacele de transport cu care ati venit apre Viseul de sus. Din gara Viseu de sus: mocanita – plecare ora 9.00, la cca 14.30 se ajunge inapoi in gara. La Paltinu este organizat un grill pentru turisti, se poate comanda cotlet, carnati, piept de pui, cafea, bere, apa, colo etc. La revenirea in gara Viseu aveti 10 minute pauza pentru toaleta si plecam spre Borsa, trebuie sa ne grabim pt a prinde programul de telescaun. Sunt 30 km pana acolo, la 15.45 ajungem. Urcam cu telecabina, De la 16.00 – 17.15 Cascada Cailor, cborarea pe jos, apoi imbarcarea in microbuze si ne intoarcem la pensiune. Piscina, ciubare....Cina ora 20.00
Ziua 3 3 iunie . Mic dejun ora 8.00, la 9.00 ne imbarcam in microbuz. Plecam spre Sighetul Marmatiei. Prima oprire: Biserica din Bogdan Voda (parintele locuieste chiar langa), aflata in patrimoniu UNESCO, apoi tot un lacas de cult, de data aceasta mult mai noi - vizitam Manastirea Barsana apoi intram la nea Toader Barsan, vizitam atelierul de cioplit porti. In jur de 11.30 se pleaca spre la Sapanta. Sunt 40 km (cca 45 minute). Intre Sighetul Marmatiei si Sapanta se vede Tisa si imediat peste este Ucraina. La Sapanta mergem intai la casa memorial Stan Ion Patras (nr 445), inainte de biserica si la stanga, apoi vizitam cimitirul, iar la iesire free time pt bazar, o cafea, o placinta. Dupa imbarcare, foarte aproape un alt lacas de cult – cea mai intalta biserica de lemn din tara - Sapanta Peri, vizitam biserica, apoi mergem la Sighet. La alegere Memorialul sau Muzeului Satului Maramuresean. Dupa vizitare inapoi la pensiune, ne bucuram de piscina si de saramura din ciubere....In jur de 20.00 cina si party! 
Ziua 4 4 iunie Echipament de munte, sandviciuri, apa, la ora 9.00 se pleaca la Pasul Gutai (Hanul Pintea Viteazu). La ora 10.00 se intra pe traseu. Hanul Pintea – Creasta Cocosului dus 3 ore, intors 2 ore, total 5 ore,  la 15.00 suntem imbarcati. Prima oprire pentru masa la Breb, satul in care are printul Charles casa. Dupa masa vizitam zona de vatra, acolo unde au ramas mai multe case vechi maramuresene. Ne oprim apoi in satul Sarbi, comuna Budesti la nea Opris Gheorghe, apoi la clopar, la Borodi Vasile si Ileana (in spatele casei lui Opris) si in final la opincar (in capul satului Sarbi, spre Surdesti). La revenire piscina, ciubere si la ora 20.00 cina.
Ziua 5 5 iunie Mic dejun si la ora 9.00 este plecarea spre casa
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.
Tip actiune: aceasta actiune se adreseaza iubitorilor de traditii, de obiceiuri, a mestesugurilor noastre. Maramuresul, Bucovina si Tara Motilor au ramas singurele insule...si incet incet si acestea sunt asfixiate din pacate de kitch...Recomandarea mea este sa le vizitati pana mai aveti ce....Pana mai sunt mestesugari autentici, pana mai puteti avea o imagine despre cum arata tara asta acum 100 de ani, ce fel de oameni o locuiau...Este o excursie complexa, are si drumetie, are si obiective culturale, isorice, religioase, are si o latura care vizeaza intalnirea cu traditiile populare.
Profil participantne adresam doar persoanelor single, participarea este exclusiva singles. Persoane agreabile, comunicative, sociabile care inteleg ce inseamna un grup. Fara prea multe tabieturi, fara egoisme (eu vreau sa stau in fata, eu imi aleg camera etc), fara tendinte de impunere a unor dorinte personale (eu vreau acolo, dar de ce nu mergem si la...). Programul este comunicat se stie unde se sta, cu ce se merge, ce se viziteaza, acolo nu mai discutam de aceste aspecte, se considera insusite.
Pentru a ajunge pe Creasta Cocosului trebuie sa aveti si un pic de conditie fizica, sunt vreo 5 ore de mers pe munte....Daca credeti ca nu faceti fata, aveti optiunea de a ramane la masini, acestea urmand sa se retraga si sa astepte grupul de drumeti in Breb, acolo unde veti lua pranzul. Breb este un sat autentic, chiar printul Charles are o proprietate acolo, puteti vedea case din lemn in arhitectura veche, de cateva sute de ani.
Ziua de drumetie impune echipament montan, traseul este submediu, dar necesita ghete tip trekking sau de munte, un rucsac mic si evident conditie fizica. Diferenta de nivel dintre Pasul Gutai si Creasta Cocosului este de 500 m pe o lungime de 4 km, deci o panta lina, mai accentuata doar pe ultima portiune din Rezervatie.

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 jumatati de zi de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat:
- rucsac 20 - 40l
- bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
- sapca, bereta, bandana sau palarie
- tricouri pe cat posibil din material termic
- pantaloni de munte, nu blugi, sau pantalon stransi
- bluza tip polar
- bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai rece
- pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic...


Cu Mocanita pe Valea Vaserului


Creasta Cocosului

Fotografii, postari, feed-back-uri din anii trecuti:
2011 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,646.0.html
2012 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1199.0.html
2013 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1424.0.html
2014 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1729.0.html
2015
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2045.0.html

Si cateva poze de atunci:







Mai jos locatia in care veti fi cazati:




















































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #1 : Duminică, 08 Ianuarie 2017, 21:01 »
Stiu, o excursie asteptata de multi...De aceea azi, imediat dupa ce am primit oferta pensiunii pe care am ales-o ca gazda, m-am oprit din toate si m-am ocupat de aceasta actiune.

Este acum lansata, rezervarile sunt deschise, inscrierile se pot face aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-traditii-mestesugari-istorie-si-drumetii-1-5-iunie-2017/

Organizam 3 trasee de grupaj cu miniautocar si microbuz, cu plecari din Iasi, Timisoara si Bucuresti, incercand prin asta sa ne apropiem cat mai mult de voi, usurandu-va astfel accesul catre destinatii. De aceea am rugamintea sa apelati la acest serviciu, sa nu deschideti liste de masini personale decat in situatia in care sositi din zone neacoperite de trasee.

Deschidem de acum listele de inscriere la transport, pentru a fi clar de la inceput cum se va face accesul la destinatie. Adaugarea in liste se face individual, nu "eu inscriu pe nu stiu cine"...Toata lumea care participa la actiunile noastre trebuie sa aiba cont pe forum, sa stie sa-l foloseasca si evident sa-l urmareasca. "Nu am timp", "nu stiu", imi pare rau dar incepand cu 2017 nu mai sunt posibile. Singles Camp a crescut foarte mult si nu mai avem posibilitatea fizica de dialog privat. Deci nu ne sunati si nu ne trimiteti Email, "va rog sa ne treceti in lista de transport". Este foarte simplu, cu un pic de intelegere si rabdare se invata, acest forum avand o platforma de dialog simpla si accesibila. Va multumesc pentru intelegere.

Inscrierea in lista se face preluand cu copy/paste toate cele 3 tabele (si cel de Iasi si cel de Timisoara si ce de Bucuresti) din ultima postare (altfel lasati alti inscrisi pe dinafara) si adaugandu-va prenumele si iniatiala numelui. Alaturat numelui treceti va rog si locul de imbarcare.

Exemplu:

Iasi
1. Ionescu M. urcare din Iasi
2. Popescu D. urcare din Tarnaveni
3.
4.

Bucuresti
1. Dancu M. urcare din Bucuresti
2. Mester R urcare din Craiova
3.
4.

Timisoara
1. Radu I urcare din Timisoara
2. Margareta Z urcare din Oradea
3.
4.

Mai jos deschid listele pe care va rog sa le duceti mai departe, impreuna, cu toata atentia sa nu uitati pe cineva.

Microbuz Timisoara Traseu:Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures 
1.
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel 
1.
2.
3.

Microbuz Bucuresti Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1.
2.
3.

Offline Tania55

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 363
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #2 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 09:53 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1.
2.
3.

Offline ValiF

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #3 : Miercuri, 11 Ianuarie 2017, 09:41 »


Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2.
3.





Offline CameliaS

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #4 : Duminică, 22 Ianuarie 2017, 13:24 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3.

Offline viorica samoila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #5 : Luni, 23 Ianuarie 2017, 10:50 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S- Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3.
Vio

Offline enache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 127
  • anca bv
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #6 : Marți, 24 Ianuarie 2017, 12:37 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S- Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3.ANCA E-SIBIU
anca bv

Offline alexa_acreo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #7 : Miercuri, 25 Ianuarie 2017, 18:22 »


Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2.
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti





Offline BalintIoana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #8 : Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017, 11:35 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2. Ioana B (urcare din Timisoara)
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti

Offline Gabriela Enache

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017, 11:56 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2. Ioana B (urcare din Timisoara)
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti
5. Gabriela E.- Bucuresti

Offline lavinia

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #10 : Duminică, 29 Ianuarie 2017, 11:41 »
Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti
5. Gabriela E.- Bucuresti
6.Lavinia P.-Bucuresti

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Liste transport pierdute pe drum...Lavinia :)
« Răspuns #11 : Duminică, 29 Ianuarie 2017, 18:52 »
Lavinia, trebuie luate toate 3 listele, chiar daca tu te treci doar pe una. Asa cum au facut toti cei de dinaintea ta. La final, trebuie sa ajunga toate listele.  :-\

(PS - corectam eu,  dar ne cearta Admin  :) :))
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline lavinia

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #12 : Luni, 30 Ianuarie 2017, 09:05 »
Mii de scuze.M am zapacit. Corectez imediat.
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2. Ioana B (urcare din Timisoara)
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti
5. Gabriela E.- Bucuresti
6.Lavinia P.-Bucuresti

Offline Misona

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 290
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #13 : Luni, 30 Ianuarie 2017, 10:41 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2. Ioana B (urcare din Timisoara)
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti
5. Gabriela E.- Bucuresti
6.Lavinia P.-Bucuresti
7. Simona C - Bucuresti
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline ligia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
Re: Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
« Răspuns #14 : Luni, 30 Ianuarie 2017, 13:51 »
Microbuz Timisoara. Traseu: Timisoara - Arad – Oradea – Zalau – Dej – Sacel, jud Maramures
1. Tania P. (urcare din Timisoara)
2. Ioana B (urcare din Timisoara)
3.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1.Viorica S - Gura Humorului
2.
3.

Microbuz Bucuresti. Traseu:  Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
1. Farcas V. urcare din Bucuresti
2. Camelia S. - Bucuresti
3. ANCA E - SIBIU
4. Alexa C - Bucuresti
5. Gabriela E.- Bucuresti
6.Lavinia P.-Bucuresti
7. Simona C - Bucuresti
8. Ligia G. - Bucuresti