Autor Subiect: Gospodina vs cariera  (Citit de 107161 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sile43

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #120 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:03 »
Marcutza,nu ma apuc sa dau eu definitia iubirii,au incercat altii mult mai intelepti ca mine si nu au reusit decat metafore mai mult s-au mai putin reusite. Totusi,cred o iubire reciproca si profunda e atunci cand din dragoste ptr iubita ta ai fi in stare sa-i daruiesti inima, ptr ca ea sa poata supravietuii,iar ea ,din dragoste ptr tine,ar refuza categoric acest gest.

marcutza

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #121 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:11 »
@sile43, nici eu nu caut sau mai bine spus: nu mai caut si mai ales definitia "iubirii" :) sunt ganduri si pareri impartasite :)

Offline marlen_i13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #122 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:23 »
   Atata timp cat femeia stie sa faca cariera, DAR sa nu-si neglijeze familia ,totul este OK .
   Poate  fi si gospodina si sa aive  o cariera a sa , atata timp cat nu  se exagereaza cu nici una dintre ele. Important este sa iti faca placere ceea ce faci. Daca  unei femei nu ii place sa joace rolul femeii gospodine e decizia ei si cred ca e constienta ca pot aparea si consecinte mai putin placute.


pe_jumate

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #123 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:07 »
ma gandeam, citind cele scrise deja aici, la faptul ca vorbind despre ele, separam irevocabil cele trei ipostaze la o femeie.. si ca da, o facem cu hotarare si e ca si cum am vedea aievea si foarte clar incompatibililatile de la o ipostaza la alta..

ei bine da, e adevarat, femeia cu parul tuns radical si permanentat pe partea cu lungime mai mare de un cm din ce a mai ramas dupa tuns, cu unghiile boante de la atata frecat tigai .. si varice de la atata stat in fata aragazului sau carat sistematic sacose grele.. pe care barbatul o cearta constant din te miri ce sau o bate sau o ignora imbatandu-se, sau o uita in bucatarie pe cand el citeste preocupat ziarele de indata ce intra pe usa .... e incompatibila cu femeia aceea cu ochi reci, cu unghii lungi, rosu inchis si bijuterii mari, cu forme barbare, indescriptibile in cuvinte, cu parul lung si curat, fixat proaspat, decolteul provocator  si care alege pe cine intalneste, ca pe o pereche de pantofi noua pe care o vrea sau nu o vrea ... iar astea doua sunt evident incompatibile cu cea care sta calare pe laptop si acasa, calculand si recalculand, reformuland bugetele si cautand plina de creativitate modalitati de a-si demonstra "barbatia" prin rigoare, mana ferm intinsa la salut si raspunsuri concise de dupa ochelarii de firma..femeia care a uitat sa manance o supa calda acasa la ea, care nu observa ca e primavara si a pierdut capsunile de dulceata, care uita de obicei de toti cei din jurul ei acasa, pentru oricine altcineva cu o oarecare functie la birou.. despre astea vorbim, nu?

ei, dar mai e si femeia aia luminoasa, in casa ei luna, cu lenjeria de pat atent impaturita in dulap, cu sapunuri parfumate neincepute sau levantica strecurate din cand in cand printre pliurile cersafurilor, cu dulceturile ei cum numai la ea poti gasi, cu ideile ei despre cum se redecoreaza casa cu niste sfoara de canepa si trei lemnisoare spanzurate pe pereti, cu talentul ei de a economisi cam tot.. si cu puterea ei extraordinara de a ...zambi

asta e, cred secretul luminii acestei din urma femei, pentru ca nici amanta si nici amarata cu sacosile si nici the business woman nu mai au idee ce ar fi un suras adevarat si linistit care vine de ... dinauntru.. feminitatea e, intai de toate, zambet

marcutza

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #124 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:13 »
feminitate, senzualitate, incredere in sine mai ales ! putem, fie femei, fie barbati !!!

Offline mikyboy

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #125 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:27 »
@mikyboy, imi place mult cum gindesti. tu ori nu esti barbat, ori esti... extraterestru  ;D :P
prin ceea ce ai scris tu atesti faptul ca barbatii pot de multe ori sa fie mai sensibili decat femeile si sa sufere mai mult decat acestea...

@pe_jumate - "ei, dar mai e si femeia aia luminoasa, in casa ei luna, cu lenjeria de pat atent impaturita in dulap, cu sapunuri parfumate neincepute sau levantica strecurate din cand in cand printre pliurile cersafurilor, cu dulceturile ei cum numai la ea poti gasi, cu ideile ei despre cum se redecoreaza casa cu niste sfoara de canepa si trei lemnisoare spanzurate pe pereti, cu talentul ei de a economisi cam tot.. si cu puterea ei extraordinara de a ...zambi" sa imi spui si mie unde gasesc in ziua de aci asa ceva si am sa ma aplec la picioarele ei... doar cu o precizare sa fie si un pic din ceea ce este amanta in dormitor... ;)

altfel spus parerea mea este ca femeile moderne din ziua de azi au uitat sa iubeasca cu sinceritate si au devenit adeptele zicalei: "dragostea trece prin stomac" pe care au adaptat-o la modul material si au transpus-o in ceva de genul... "te iubesc pe tine pentru ceea ce esti dar mai mult pentru ceea ce ai..."

pe_jumate

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #126 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:37 »
atunci cand iubesti cu adevarat nu doar cu mintea si fizicul ci cu inima si sufletul poate sa fie oricine ca nu iti trebuie si nici macar nu te intereseaza acea persoana .. atunci cand iubesti cu adevarat asta inseamna si moralitate si puterea de a rezista tentatiilor si o tentatie te va face sa iti doresti si mai mult persoana iubita... dar putini oameni simt asa ceva majoritatea...

@milkyboy.. dar o stii si tu pe femeia aia, fara sa ti-o arat eu.. vezi ce ai scris? :-*
si da, daca ii dai tipul asta de iubire.. o depaseste pe amanta.. dar stiai si asta, cu siguranta

@saturnianul.. da, dragul meu, milkyboy e si el extraterestru, ca si noi de altfel..

silviu

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #127 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:44 »
ei, dar mai e si femeia aia luminoasa, in casa ei luna, cu lenjeria de pat atent impaturita in dulap, cu sapunuri parfumate neincepute sau levantica strecurate din cand in cand printre pliurile cersafurilor, cu dulceturile ei cum numai la ea poti gasi
parca o vad pe bunica-mea... cu parul nins, cu ochii mici si calzi de duiosie. prefer femeia moderna: doamna pe strada, curva-n pat si gospodina la bucatarie. fara lenjerie de pat scrobita, fara sapunuri "lux" si levantica imprastiate prin sifonier.

pe_jumate

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #128 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:54 »
da, silviu, dar si aia moderna are nevoie de acelasi fel de dragoste stabila si bogata.. ca si bunica ta..  ;) daca nu o are, isi joaca de mai multe ori cartile.. si nu iese pana la urma nimic durabil..

in plus, e o chestiune de tarie pentru amandoi, si el si ea, sa faca pe termen lung ce zicea cantand bogardo, bietul de el (ca nu stiu cine a scris versurile astea cruciale):

"iubirea se cere pazita
de oarba ispita
pazita cu zel,
cu sabii de-otel,
si de ea, si de el, la fel.."

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #129 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:00 »
iubirea se cere păzită în orice împrejurare
dar nici să stai cu parul după uşă
ajungem deci... tot la încredere
nihil sine deo

pe_jumate

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #130 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:04 »
stel, era o metafora..
adica amandoi trebuie sa vrea, nesiliti de nimeni, si in nici un caz impotriva intentiilor lor profunde, ca iubirea aia sa dureze pe termen lung.. iar daca se vrea asta cu onestitate de catre amandoi, se poate spune ferm nu tentatiilor care oricum apar, fir-ar sa fie ;)..

asa cum zicea si sile43 la un moment dat, cedezi sau iei in considerare si varianta de a o face, atunci cand ceva nu e in ordine in ce ai tu..

PS saturn, si sile43 o fi extraterestru?!? :-*

maria171

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #131 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:09 »
apropoo de iubire
ce credeti a iubit-o contele Vronski pe Anna Karenina?
cand s-a rupt iubirea lui , sau ce o fi fost?

pe_jumate

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #132 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:20 »
da, dar nu in felul de care vorbeam noi, extraterestii despre iubire.. :-*

maria171

  • Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #133 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:22 »
pe_jumate
m-ai bagat in ceata
tu cui ai raspuns?

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #134 : Marți, 13 Aprilie 2010, 12:19 »
mă înceţoşez şi eu
oricum nu am pasiuni la acest moment
poate doar amintiri pe care vreau să le uit (deşi sunt numai plăcute)
să apară noutatea (sigur că dacă apare este unică în felul ei)
nihil sine deo