Autor Subiect: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018  (Citit de 15377 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« : Luni, 30 Octombrie 2017, 10:17 »


Tarif: 1190 EUR/persoana - cazare in camera DBL
Avansul care confirma rezervarea locului, este de 400 EUR/persoana.

Pentru cei fideli grupului, care au participat la cel putin 3 vacante externe sau au activitate pe forum (postare imagini si text) acordam un discount de 40 EUR. Acesta se va scadea la ultima rata, cand insa, inainte de a o plati va fi nevoie sa anuntati Email agentia, ca sunteti un membru gold, specificand 3 excursii externe la care ati participat sau cel putin un link catre o postare pe forum, care sa cuprinda imagini si text aferent unui feed-back la intoarcerea dintr-o actiune sau a unui articol.

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/circuit-irlanda-si-irlanda-de-nord-21-28-iulie-2018/

Plecare:  21 iulie 2018
Sosire:   28 iulie 2018
Cazare: 7 nopti din care:
     •  una la Dublin 21/22 iulie Uppercross House Hotel 3*
     •  doua la Belfast 22/23 iulie  Maldron Hotel Belfast City 4*
     •  una la Letterkenny   23/24 Clanree Hotel & Leisure Centre 4*
     •  una langa Abatia Kylemore 24/25 iulie Maol Reidh Hotel 3*
     •  una la Galway 25/26 iulie Imperial Hotel Galway 3*
     •  una la Limerick 26/27 iulie George Limerick Hotel 3*
     •  una la Dublin 27/28 iulie The Ripley Court Hotel

Servicii incluse:
     • cazare 7 nopti la hoteluri de 3* si 4*
     • 7 mic dejunuri
     • transport avion pe ruta Bucuresti - Dublin si retur - taxe aeroport incluse, bagaj de cala inclus in limita a 20 kg
     • transport cu microbuz circuit incepand din a 2-a zi (total 6 zile)
     • walking tour-uri cu ghid local in Dublin si Belfast
     • insotitor de grup din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • mic dejunurile (doar la unele hoteluri)
     • taxele hoteliere de oras (unele orase solicita 2-3 EUR/persoana/ziuade sedere)
     • transport aeroport – hotel Dublin si hotel Dublin - aeroport
     • intrarile la obiective

Grup 22 persoane + 1 insotitor

ORAR DE ZBOR

21.07.2018
Bucuresti Otopeni 07:15 - Dublin 09:15

28.07.2018
Dublin 10:00 - Bucuresti Otopeni 15:40

Insotitor de grup: Gigi Cindea 0040 745 106501

In tara sipridusilor verzi si a noroculuii! O incursiune pe un taram cu o natura salbatica, pe alocuri stancoasa, pe alocuri molcoma, cu dealuri acoperite de lanuri verzi si paduri batrane. Casute de poveste cu gradini pline de flori, peisaje romantice, legende cu spiridusi, zane si alte fapturi magice...Valuri inspumate ce lovesc tarmuri inveselite de stoluri de puffini si chire...Stanci sculptate de vanturi, semete, insirate spre apus. Connemara, Burren locuri care iti umplu inima de bucuria admiratiei, o natura a fantasticului!
O tara cu oameni calzi, plini de umor...Cu cea mai buna bere si whiskey din lume. Si cele mai vii localuri...vestitele irish pub-uri! Cu muzica saltareata, dansuri pline de ritm si energie...Unde tricourile au mesaje de tipul: “Keep calm and have a Pint” , “This Irishman walks out of a pub. No, really, it could happen” (Un irlandez iese din crisma. Nu zau, chiar se poate intimpla). Au si un proverb care spune ca ce nu poate fi vindecat de whiskey, nu poate fi vindecat de nimic.

Program excursie:
Ziua 1 21 iulie  Intalnire cu insotitoriul de grup pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, Plecari internationale, Cafeneaua Lavazza, ora 5:15 (dimineata). Zbor Blue Air, decolare Otopeni 07:15, aterizare la Dublin 09:15. Durata de zbor: 04h 00. Pt imbarcare sa aveti pregatite si cartile de identitate si pasapoarte. Britanicii sunt foarte zelosi si am avut situatii in care pt o mica dezlipire la CI ne-au tinut o ora in aeroport  pt verificari. Termen de valabiltate a actului, in ziua de decolare: minim 6 luni. Verificati va rog din timp documentele, sa va asigurati ca puteti iesi fara probleme din tara. Aveti dreptul si inclus in biletul de calatorie la un bagaj de cala si unul de mana, conform normelor Blie Air. Daca depasiti greutatile si dimensiunile va trebui sa achitati personal diferenta.
Urmariti acest topic de forum, pentru eventualitatea unei modificari de zbor. Singurul loc in care se fac anunturile, se dau informatiile si detaliile este acest topic. Nu dam telefon din agentie, nu transmitem Email-uri si avem rugamintea sa nu sunati in agentie sau insotitorul de grup, pentru probleme pe care le gasiti specificate aici. Avem recomandarea sa va luati masurile de siguranta pentru a ajunge la timp pe aeroport. In situatia in care veniti dupa ora anuntata de intalnire, veti fi nevoiti sa faceti singuri formalitatile de check in, la zona indicata de informatii plecari. Daca intarzierea este mai mare si pierdeti avionul, agentia si insotitorii de grup nu au nici o responsabilitate, astfel incat va trebui sa va descurcati pentru gasirea unui alt zbor, din resurse proprii, urmand sa anuntati unul dintre insotitorii de grup asupra orei si locului in care va veti conecta cu grupul. La servicii incluse, gasiti mentiunea referitoare la bagajele cu care puteti calatori gratuit. Daca depasiti greutatea si dimensiunea, atat la plecare, cat si la sosire veti fi nevoiti sa suportati singuri costurile aferente. Agentia nu ofera serviciul check in sau de ocupare a unui loc preferential. De aceea si pentru siguranta anuntam intalnirea cu cca 2 ore inainte de decolare, pentru a putea solicita la ghiseu, un loc care sa va convina. Incepand de la check in si pana la aterizarea avionului laDublin insotitorul de grup nu mai are responsabilitati. Fiecare isi foloseste timpul ramas de la trecerea in zona de imbarcare si pana la urcarea in avion cum doreste, urmand sa fie atent sa ajunga la timp la poarta de imbarcare anuntata (care poate fi modificata, de aceea trebuie urmarit afisajul aeroportului) pentru boarding. Reintalnirea grupului se face la Malag, la linia de recuperare a bagajelor. Dupa preluarea de pe linie a bagajului de cala, ramaneti pe loc, nu iesiti din aeroport, sau la tigara. Se merge pe rand la toaleta, pentru a nu lasa bagajele nesupravegheate, dupa care, in grup compact, cu insotitorul de grup in fata se iese din aeroport pentru comandarea de taxi. Transferul la aeroport se face in grupaje de cate 4 persoane, fiecare urmand sa achite cota parte din costul drumului pana la hotel.
Este prea devreme pentru check in, o sa lasam bagajele la hotel, urmand sa facem preluarea de camere mai tarziu. Imediat dupa predarea bagajelor la hotel, o sa avem o plimbare in zona centrala (pozitia hotelului  ne ajuta foarte mult, este ultracentral), sub forma unui walking tour cu un ghid local - in engleza (3 ore).
Dupa ce cunoastem un pic orasul, mergem sa vizitam cea mai vestita fabrica de bere, Guinness. Vizita finalizata cum e...firesc si placut cu o degustare. Revenim apoi la hotel, facem check in-ul si ne reaintalnim seara pentru o vizita "nocturna" a celebrului cartier al pub-urilor, Temple Bar. Revenim la hotel in jur de ora 1.00. Temple bar este aproape de hotel, o sa fie o plimbare si la dus si la intors. O sa va placa acolo, este muzica live intimizata de numarul de locuri in local, nici nu e nevoie neaparat sa consumi...Te poti bucura si doar privind...

Ziua 2 22 iulie Plecam dimineata 8.15. Cu microbuzul inchiriat Dublin – Belfast. 230 km. O oprire de cca 2.5 ore la Bru na Boinne ((Newgrange), cel mai important complex megalitic din Europa inscris in World Heritage List).  Newgrange (Bru na Boinne) este deschis de la 9.00-19.00. Pt grupuri este o reducere, costa 5 EUR. Trebuie facut din timp rezervare! Este o tipa Clara acolo cu care am discutat!
Newgrange este un mormant preistoric, construit in jurul anului 3200 i.e.n. Se intinde pe o suprafata de peste 4000 m2 si este inconjurat de 97 de borduri. In fiecare an, sute de viziatori vin aici pentru a fi martori ai spectaculoaselor solstitii de iarna si vara.
In interiorul monumentului se afla o fanta prin care lumina patrunde inauntru. Acest orificiu ciudat a reprezentat o descoperire pentru cei care au dezgropat mormantul. Cand si-au dat seama ce rol avea aceasta, au fost si mai socati. Este vorba despre un dispozitiv de masurare a timpului, despre care se crede ca a fost construit inaintea Piramidelor. Scopul sau este acela de a permite luminii soarelui sa patrunda inauntru, in cele mai scurte zile din an, in jurul datei de 21 decembrie, cand este solstitiul de iarna.
In fiecare an, intre 19 si 23 decembrie, o raza mica de lumina patrunde prin fanta, ajungand pe podeaua camerei interioare. Lumina creste in mod gradual, extinzandu-se pe tot coridorul care duce la capatul pasajului. Pe masura ce soarele se inalta pe cer, intreaga camera interioara devine luminata. Spectacolul este uluitor si se intinde pe o durata de 17-18 minute. El are loc in fiecare an, dimineata, cam la aceeasi ora – intre 8.58 si 9.15.
Acuratetea cu care Newgrange masoara timpul este incredibila. Acest monument a fost construit cu 500 de ani inaintea Piramidelor si cu peste 1000 de ani inaintea ansamblului de la Stonehenge, din Anglia. Cei care l-au construit l-au folosit in mod clar pe post de calendar, pentru a marca inceputul noului an si sfarsitul celui precedent.
Ajungem apoi la Belfast – orasul in care s-a construit Titanicul. In ciuda faimei de oras cu multi “batausi” – eterna lupta dintre nationalisti si unionisti, Belfastul este in prezent un oras linistit si foarte sigur. Aici am intalnit cei mai deschisi si prietenosi oameni…De la primarita (intre timp am aflat ca a devenit parlamentar) pana la cei pe care i-am cunoscut prin pub-uri…Orasul are o multime de povesti, legende, hidden-corner-uri….De aceea e nevoie de un ghid local…Altfel nu ai cum sa afli intimitatile locului…Walking tour si apoi vizitarea primariei. Seara intr-un pub din Belfast, sunt si acolo o multime de astfel de localuri, cu muzica live, cu bere buna si whisky irlandez.

Ziua 3 23 iulie Plecare dis de dimineata ora 7.30, pentru a ajunge la timp la Giant’s Causeway. Traseu Belfast – Letterkenny. Primul popas The Dark Hedges. Un loc care a inspirat scenaristii si regizorii de la Games of Thrones...O plimbare de 30 minute printre copacii seculari ce strajuiesc soseaua.
Carrick a Rede...Mi-am laudat de nu stiu cate ori in gand ideea de a merge acolo. Locul acela mi-a bucurat sufletul...Minunat! O plimbare de 30 minute, apoi traversarea pasarelei construita de pescarii de somon si apoi o raita pe stanca...In departare se vad insulele si undeva hat departe Scotia... Aproape 2 ore vom haladui pe acolo bucurandu-ne de peisaje, de mirosurile fantastice....
Giant’s Causeway sau „Poteca Uriasilor” este cel mai vizitat obiectiv turistic din Irlanda de Nord si face parte din patrimoniul UNESCO World Heritage. Atractia vine din faptul ca, dupa o eruptie vulcanica de acum vreo 60 de milioane de ani, au ramas niste roci cu forme cel putin ciudate, care au luat nastere in urma racirii lavei. Si care sunt pastrate impecabil, in ciuda vremii. Sunt un fel de Detunatele de la noi dar la o scara gigantica.Vom parcurge cu autobuzul traseul pana la stanci si apoi cine doreste, pe jos. Este 1.5 km pana la autocar.
Ajungem la Letterkenny si ne cazam.

Ziua 4 24 iulie Parasim Letterkeny. Prima oprire la Glenveagh National Park Visitor Center. Glenveach National Parc si Castelul si gradinile din mijlocul acestuia, sunt cel mai surprinzator lucru posibil. Dupa ce strabati o bucata buna de drum, intr-o zona „a nimanui”, ajungi intr-o oaza de frumusete, cu gradini luxuriante, un lac superb in care se oglindesc munti calcarosi…Viizitam castelul si pe interior si bem un ceai cu biscuiti….
Continuam apoi Donegal. O scurta plimbare de vreo 20 minute pana la castel, o intrare la shopping si inapoi la microbuz; ne indreptam spre coasta Oceanului Atlantic – Bundoran (plimbare pe faleza 45 minute)  – Cliffony – Drumcliff – Sligo  – Westport si poposim la Killary fjord – singurul fiord al Irlandei.
Kylemore. Aici vizitam un locul cu totul si cu totul deosebit: Abatia Kylemore. A fost construita in interiorul castelului Kylemore pentru maicutele refugiate din Belgia in timpul primului razboi mondial. Castelul a fost resedinta privata a lui  Mitchell Henry, oferit drept cadou pentru sotia sa. Di pacate aceasta nu s-a putut bucura de dar, pt ca a decedat la putin timp dupa ce l-a primit. Era foarte tanara… Henry nu s-a recasatorit niciodata si a construit o mica catedrala pe terenul arondat castelului, in memoria sotiei sale si a dragostei ce i-a purtat-o. Abatia este de o frumusete aparte. Cazare la 7 km de abatie: Maol Reidh Hotel 3* O zi cu 307 km.

Ziua 5 25 iulie Pornim din Kylemore si exploram in continuare minunatul tinut Connemara. Connemara este o regiune putin populata din vestul Irlandei, camin al vorbitorilor de limba irlandeza – irish gaelic – cu peisaje fantastice, cu munti de altitudine redusa (Twelve Bens si Maumturks, avand un maxim de 729 metri altitudine), totul garnisit cu lough-uri mici, cristaline, sau cu Lough Corrib – intins pe 176 km˛ - al doilea mare lac din Irlanda. Sunt locuri cu landscape-uri salbatice, cu oite si vacute irlandeze simpatice…
Prima oprire o facem la Inagh Valley – un loc cu peisaje superbe. Continuam apoi pe langa Lacul Garroman, Recess, Ma’am Cross (scris ?i Maam Cross de multe ori – singura intersec?ie mare a drumurilor din aceast? regiune), urmeaza in apropierea portului Rossaveal ruinele unui sat din timpul foametei irlandeze de la jum?tatea sec. XIX si apoi o sa ne plimbam o ora prin pitorescul sat Sppidal. 
Urmeaza un sat, Claddagh se numeste, vestit in lumea intreaga pentru inelele sale de prietenie si de casatorie. Puteti citi despre asta mai multe aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Claddagh_ring. Satul este foarte pitoresc, o sa ramanem pentru o plimbare acolo cca 1.30 h.
Ultima oprire din acea zi, acolo unde o sa fim cazati: Galway. O zi cu 110 km parcursi.

Ziua 6 26 iulie Parasim Galway si traversam poate cea mai frumoasa zona din Irlanda, Burren. Galway - Dunguaire Castle - Pestera Aillwee - Poulnabrone Dolmen - Cliffs of Moher – Limerick.
In drum vom admira Coasta de Vest, in zona cea mai salbatica. Plaje minunate cu nisip fin auriu, apoi peisajul fascinant si uluitor  al Burren-ului. Numele deriva din cuvantul irlandez boireann si inseamna „tinut al stancilor“. Tinutul Burren se intinde la sud de orasul Galway, pe coasta de vest a Irlandei, acolo unde Atlanticul intalneste pentru prima oara tarmul batranului nostru continent, si acopera o arie de aproximativ 250 km2. Zona este renumita pentru peisajul deosebit pe care il infatiseaza calatorului, unde calcarul, limestone in english, este nelipsit. Gardurile caselor sunt construite din aceasta piatra, florile cresc printre pietre de acest gen, chiar si casele sunt ridicate din acest material. In irlandeza veche “burren” inseamna “piatra mareata”, in engleza “great rock”. E o adevarata imparatie a stancilor, pavaje uriase de calcar cenusiu, presarate din loc in loc cu bolovani gigantici se intind cat vezi cu ochii. Este de fapt un depozit vast de calcar, ce se intinde pe circa 1300 kmp. Intinderile vaste de calcar — adanci de peste 900 m in unele locuri — se comporta asemenea „unui urias rezervor termic, stocand caldura in timpul verii si eliberand-o treptat in timpul iernii. Aceasta caracteristica a regiunii, precum si climatul oceanic bland favorizeaza agricultura, ceea ce i-a incantat pe colonistii timpurii. Universul subteran al Burren-ului este si el fascinant. Apa a patruns adanc in depozitele poroase de calcar creand „una dintre cele mai impresionante lumi subterane“. Roca de calcar adaposteste numeroase pesteri. Multe dintre acestea sunt strabatute de izvoare, rauri, cascade care le dau viata. In una dintre ele, Poll an Ionain, exista cea mai lunga stalactita din Europa: are peste 9 m lungime!
Cum multe pesteri sunt periculoase, turistii prudenti isi restrang vizitele la Pestera Aillwee, singura deschisa publicului larg si pe care o s-o vizitam si noi. Aici se pot observa urme lasate de un animal disparut de mai bine de o mie de ani din Irlanda: ursul brun. Se presupune ca ursii hibernau in aceasta pestera unde tot timpul anului se mentine temperatura constanta de 10°C. In inima muntelui de calcar, ramai uimit privind stalactitele si stalagmitele de forme bizare, precum si alte formatiuni de roca neobisnuite. Pestera Aillwee, care este una dintre cele mai vechi pesteri din Irlanda. Se plateste intrare. Vizitarea pesterii se face pe un traseu bine stabilit si este insotita de ghid. Turul dureaza aproximativ o jumatate de ora. Cea mai frumoasa parte este cea cu cascada subterana.
Poulnabrone Dolmen. Se ridica in mijlocul peisajului selenar din Burren, acolo, deasupra rocilor de calcar. Poulnabrone este un monument funerar datat undeva prin 2500 i. Hr. Desi totul este foarte simplu de jur imprejurul lui, desi era asaltat de turisti, place in mod deosebit. Recunosc. Codul Burren este afisat acolo...si suna tare bine in engleza. O sa-l cititi...
Urmatoarea oprire va fi la Cliffs of Moher, o atractie naturala impresionanta, o faleza stancoasa lunga de aproximativ 8 km, ajungand in punctul sau cel mai inalt la o inaltime de 214 metri. Imaginea de panorama este absolut incantatoare. Acolo isi fac cuiburile simpaticii puffins, care are arata ca niste pinguini zburatori miniaturali…
Cazare la Limerick. O zi cu 170 km

Ziua 7 27 iulie Limerick – Killaloe. Situat pe malul raului Shannon, Killaloe este bine cunoscut ca locul de nastere al lui Brian Boru (in jurul anului 941 - 1014), mare rege al Irlandei (1002 - 1014). In timp domniei a facut din Killaloe capitala Irlandei.
Orasele Killaloe si Ballina se numara printre cele mai pitoresti atractii ale Irlandei si sunt legate de un pod de 13 arce care face conexiunea si intre comitatele Clare si Tipperary.
Catedrala Sf. Flannan din Killaloe este unica pentru inscriptiile sale in piatra. Ambele sate gazduiesc restaurante, galerii, pub-uri si magazine, precum si o piata de duminica a fermierilor.
National Stud and Japanese Gardens https://irishnationalstud.ie/  Ferma de la Tully a fost achizitionata de la familia Fay in 1900 de colonelul William Hall Walker. Hall Walker a devenit cel mai de succes ameliorator al epocii, bucurandu-se de un respect deosebit de cand regele Edward al VII-lea l-a condus pe Minoru, nascut si crescut la Tully, dupa o victorie faimoasa in derby-ul din 1909.
In 1915, ferma si toate grajdurile sale au fost decorate cu coroana regala si au devenit Herghelia Nationala sub conducerea lui Sir Henry Greer. Succesul a continuat cu ferma care producea castigatorii celor cinci clasice. In 1942, Sun Chariot, nascut si crescut la Tully, si-a castigat un loc de nesters in istoria cursei, cand a aterizat triplele Crown-uri - 1000 de Guinee, Oaks si St. Leger - pentru regele George VI.
In 1942, Sun Chariot, nascut si crescut la Tully, si-a castigat un loc de nesters in istoria cursei, castigand 5 probe, fiind admirat si premiat de insusi regele George VI.
In 1943, noul guvern irlandez a preluat terenul si cladirile la o evaluare convenita. In 1945 s-a format Irish National Stud Company Ltd. si a preluat oficial functionarea Hergheliei la data de 31 august 1946.
Aproape sapte decenii mai tarziu, in mai 2011, Majestatea sa, Regina Elisabeta a II-a, a venit la Herghelia Nationala Irlandeza pentru a se vedea unde s-au produs castigatorii a cinci clasici pentru familia ei.
O sa avem o plimbare prin gradinile japoneze, anexa a acestei uriase ferme, sunt de o inegalabila frumusete.
Newbridge Silver http://www.newbridgesilverware.com/  Newbridge Silverware, cunoscuta inainte sub denumirea de The Newbridge Cutlery Company, a fost infiintata in 1934 ca producator de tacamuri. Compania s-a confruntat cu o criza majora in 1940 ce a dus la o reducere drastica a numarului de angajati. Dar cum orice rau aduce si un bine, asta a dus la diversificarea produselor. Incepand cu 1990 a devenit unul dintre cei mai cunoscuti producatori de bijuterii placate cu argint. Astazi acolo se fabrica tacamuri, bijuterii si alte cadouri.
Cazare Dublin. O zi cu 222 km.

Ziua 10 28 iulie 7.00 Transfer hotel – aeroport, in grupaj de cate 4 in taxiuri (share costs). Decolare ora 10.00 Zbor Blue Air Dublin - ajungem la 15.40 in Bucuresti (3 ore si 40 minute de zbor).

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelurile sunt nominalizate inca din faza de lansare a actiunii, astfel incat va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 19 - 28 iulie 2018
« Răspuns #1 : Luni, 30 Octombrie 2017, 10:24 »































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 19 - 28 iulie 2018
« Răspuns #2 : Luni, 30 Octombrie 2017, 10:31 »









































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #3 : Vineri, 17 Noiembrie 2017, 14:09 »
Am deschis rezervarile si la aceasta excursie. Inscrierile se fac aici:

http://www.singlescamp.ro/eveniment/circuit-irlanda-si-irlanda-de-nord-21-28-iulie-2018/

Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #4 : Vineri, 17 Noiembrie 2017, 22:13 »
A trebuit sa ma loghez sa vad ce fel de membru sunt! Treaba buna e ca mi-am amintit parola, aia rea e ca nu mi-am raspuns la intrebare....
Si peste toate astea, mai Gigi, dar e repede rau......... :-\ :-\ :o
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #5 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 05:52 »
Salutare, dauina  :kissing:
Hai ca raspund eu la ce pot si cred ca stiu :): conform ierarhizarii pe care o face forumul automat, in functie de numarul de postari esti Hero Member. Scrie sub avatar, dar e partial relevant pentru statutul de Gold member.
Sunt convinsa ca ai citit deja criteriile aplicate si, din ce imi amintesc eu, te cam incadrezi.
Pentru cei fideli grupului, care au participat la cel putin 3 vacante externe sau au activitate pe forum (postare imagini si text) acordam un discount de 40 EUR. Acesta se va scadea la ultima rata, cand insa, inainte de a o plati va fi nevoie sa anuntati Email agentia, ca sunteti un membru gold, specificand 3 excursii externe la care ati participat sau cel putin un link catre o postare pe forum, care sa cuprinda imagini si text aferent unui feed-back la intoarcerea dintr-o actiune sau a unui articol.

Deci, esti si Hero si Golden :) Plus stralucitoare ca stil si farmec personal :)

Pe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html#new gasesti descrierea detaliata a categoriilor de membri SCT. Ma deruteaza putin ca e in arhiva, dar dat fiind ca nu a fost inlocuita cu alta, zic eu ca e inca valabila...  :(

Te mai lamuresti tu cu Gigi. Dar eu tot te sun sa vad ce mai faci, ca tot nu ne-am auzit cam de multisor.  Pupici. :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #6 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 08:53 »
Servus Doina, pentru a nu produce o confuzie, trebuie sa precizez:

BENEFICIAZA DE REDUCERE, asa cum am specificat in anunt, CEI CARE AU FOST IN CEL PUTIN 3 EXCURSII EXTERNE si de asemenea CEI CARE AU ACTIVITATE DE POSTARE FEED-BACK-URI SAU ARTICOLE INSOTITE DE IMAGINI.

Premierea celor cu activitate pe forum tine cont de CONTINUTUL POSTARILOR, ACELEA CARE DAU VALOARE, INDRUMA, DAU REPERE SI EXPLICA. Nu premiem  "rangul" de member pe forum (cel pe care l-ai cautat tu sa-l afli prin logare). Rangul este dat automat de soft, dar nu tine seama de continut, adica ce ma intereseaza pe mine. Exista postari fara valoare intrinseca penru forum, ma refer aici la inscrierea la transport, pe alte diferite liste, interactiuni cu alti participanti. Chiar si feed-back-urile gen: "mi-a placut in aceasta excursie, a fost foarte frumos" nu sunt cotate.

Valoarea unui site, blog, forum, calitatea sa este data de CONTINUT. Ori continut inseamna INFORMATII, DESCRIERI AMPLE, IMAGINI. Sa ne intelegem, eu nu tin ridicarea valorii forumului pentru a vinde publicitate (in general acesta este scopul unui site cu continut) ci la informarea celorlalti, la share-uirea de experiente din excursii. Este foarte important ca cineva care vrea sa mearga anul acesta de exemplu in Islanda, sa gaseasca, pe langa descrierea excursiei facuta de mine si sfaturi, descrieri, imagini ale participantilor de anul trecut. Acestea pot deveni repere, indrumari importante, evident pentru cei care urmaresc forumul, se documenteaza serios inainte de a pleca intr-o excursie. Pentru ceilalti care fac un titlu de glorie ca ei nu intra pe site si nu citesc, imi pare rau nu am solutie... :-[

In viitor o sa pun tot mai mult accent pe aceasta "participare", pentru ca o vad si o apreciez ca fiind extrem de importanta. Si din care pot sa trag la randul meu concluzii cu privire la modul in care cineva este cu adevarat atasat de Singles Camp, sau este un simplu turist aici.

In 2018 sistemul de bonus se va extinde, in premiera si la excursiile interne (nu la evenimente), la care o sa anunt curand modul de premiere.

Doina, la tine era foarte simplu: ai fost nu in 3 ci in nu stiu cate excursii externe cu mine, deci foarte usor de realizat ca esti un golden member. Faptul ca ai revenit pe forum, chiar si doar cu o logare si un mesaj, inseamna mult, vii din vremea romantica, incipienta a Singles Camp de care sunt tare legat (tin mult - mult, mai mult poate decat ati crede, la "generatia" voastra).

Legat de perioada de inscriere, care o apreciai cam "devreme". Am sa explic si aici pentru ceilalti, tu deja stii bine modul nostru de organizare - rezervare.

Eu, aici in Singles Camp, concep si organizez excursiile. Incepand de la program, pana la alegerea locatiilor. Dupa ce am "asamblat" totul trimit in agentie pentru estimare cost zboruri, rezervari hoteliere, autocare, ghidaje etc. Nu cumparam "pachete de zbor de grup" decat in cazuri exceptionale, rezervarea se face one by one, dupa inscrierea fiecaruia. Daca am lucra altfel ne-am expune prea mult. Deci pentru a fi siguri ca intreg grupul prinde loc in acelasi zbor, este nevoie ca rezervarile sa se faca din timp. De aceea pornim inca de acum inscrierile, respectiv rezervarile. Daca nu am face asa ne-am trezi cu imposibilitatea de a duce grupul cu acelasi zbor. Ori asta este o catastrofa. Nu ma mai intind aici explicand lucruri tehnice, dar, asta vreau sa se inteleaga, este foarte important de fapt absolut necesar ca inscrierile sa se faca din timp. Altfel riscam desfasurarea unei excursii.

Va spun acum cum lucreaza si tour operatorii, este un sistem total diferit de ceea ce facem noi: rezerva bilete grup pentru zbor si nopti cazare hoteliere in blind (cu perspectiva ca acestea vor fi vandute). Apoi fac pachete turistice pe care le vand prin agentii proprii sau revanzatori, ceea ce inseamna o arie extreme de mare de vanzare. In situatia in care nu reusesc sa vanda, decat sa plateasca penalitati companiilor aviatice, prefera sa reduca pretul excursiei, aparand in acest fel "last minute offers".

Poate ceea ce am scris acum ajuta sa se inteleaga multe lucruri ce tine de organizare, inscriere, desfasurare,renuntare etc

Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #7 : Duminică, 19 Noiembrie 2017, 00:39 »
Hai Gigi ca m-ai facut sa ma loghez iar, cand ar fi trebuit sa dorm!  :whistle: Initial m-am gandit sa iti scriu pe alt canal, dar acu’ daca tot n-am uitat parola, sa o folosesc zic....
Ai dezvoltat maxim subiectul cu statutul. Chiar asa curioasa nu eram, dar sigur prinde bine si altora. Singura mea intrebare serioasa in adevaratul sens al cuvantului se referea la perioada de plimbat, ca e pe repede inainte si nu ca ar fi prea repede de dat avans. Pfuuuu,
Daca si mie re-ai apucat sa imi detaliezi toata treaba, cre’ca ...nu stiu, da’ nu-i a buna! Ia d’acilea :tomato: :tomato: :box:
Multumesc mult pentru raspuns! Oricum, iti dau un semn zilele astea!
Si tie draga W, iti multumesc!  :bow: Vezi ca am dat reply la e-mail.

Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline CristinaM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #8 : Luni, 18 Decembrie 2017, 21:30 »
Buna seara,
am si eu o nelamurire - am trimis copia de buletin pt factura pentru aceasta excursie , pe 14.dec , dar nu am primit nimc, si nu prea inteleg de ce . Intru in panica pentru ca termenul pt prima plata era pe 15. Si nici nu apare mentiunea cu "nu mai sunt locuri"pe pagina excursiei.
Am gresit ceva?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #9 : Luni, 18 Decembrie 2017, 22:19 »
Din punctul de vedere SC nu este nici o problema sau un filtru. Probabil sunteti noua si in agentie dureaza 2 -3 zile  mai mult decat la cei care au mai fost cel putin o data.

Offline CristinaM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #10 : Luni, 18 Decembrie 2017, 22:21 »
OK, m-am linistit, multumesc . Am sa astept cuminte factura :-)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #11 : Joi, 15 Februarie 2018, 05:59 »
Am scris acum ceva timp despre un tinut pe care-l iubesc mult: Connemara. Urmeaza sa-l strabatem cu excursia noastra si chiar sa innoptam acolo. Un filmulet sugestiv despre acea zona a spiridusilor verzi:

! No longer available

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #12 : Joi, 15 Februarie 2018, 19:05 »
Am postat si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/singlesforum fotografiile unor case irlandeze. Pe mine ma fascineaza tipul acesta de locuinte simple ca arhitectura, dar bogate in forma si culoare. Sa nu mai vorbesc de gradinile care le inconjoara...






































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #13 : Vineri, 16 Februarie 2018, 11:45 »
Daca am postat fotografii cu case irlandeze, sa va arat si cateva imagini luate anii trecuti cu florile vazute acolo...










































































































Offline cz_irina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
Re: Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 21 - 28 iulie 2018
« Răspuns #14 : Vineri, 16 Februarie 2018, 14:31 »
Wow, ce de flori...n-as fi crezut. Arata foarte foarte bine, de-abia astept sa le vedem "pe real" :D :)