Autor Subiect: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018  (Citit de 14990 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« : Luni, 30 Octombrie 2017, 18:33 »
  INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti  19.01.2018 :  Ora 07:00 – va pleca din MOL Pacii.
 Nr. microbuz:  B – 589 -NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN – 0756.07.07.83




Tarif: 340 EUR/persoana - transport si cazare in camera dubla

Se acorda o reducere de 20 EUR celor care au mai fost cu noi in cel putin 3 excursii externe si de asemenea celor care au activitate pe forum (postare de imagini si text). Va rugam ca la ultima rata de plata sa anuntati agentia, enumerand actiunile la care ati fost prezent(a) pana acum sau cel putin un link catre o postare cu imagini si text pe care ati facut-o la revenirea dintr-o excursie.

Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/pentru-sporturi-de-iarna-bansko-19-24-ianuarie-2018/

Plecare: 19 ianuarie 2018
Sosire : 24 ianuarie 2018
Cazare: Hotel Ina 3* Bansko

Servicii incluse:
• transport foarte comod, o sa fiti doar 21 persoane intr-un miniautocar modern de 30 locuri. Marca  IVECO, an fabricatie 2015, 29+1+1 locuri,  DVD, scaune VIP, aer conditionat, sistem audio, scaune  rabatabile, tapiterie din material textil, geamuri panoramice, incalzitor in stationare; spatiu suficient pentru echipamentele de schi ele intregului grup. Plecarea se va face in dimineata zilei de 19 ianuarie (ora 7.00 din statia de benzina MOL Pacii - Bulevardul Iuliu Maniu 194.
• pentru cei care se deplaseaza din localitati aflate la mai mult de 70 km de Bucuresti, se acorda o reducere de 30 EUR
• cazare 5 nopti in camera dubla hotel 3*
• 5 mic dejun
• insotitor de grup Singles Camp pe toata perioada excursiei, specialitate ghid montan

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• excursii zonale optionale. In situatia in care se doreste o calatorie spre obiective turistice aflate in apropiere, se va suporta, extratarif costul deplasarii cu autocarul
• ski pass
• mesele de pranz si cine

Grup: 20 + 1

Insotitor de grup: Lidia Mandache 0040 743 122 214

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”. 

Despre destinatie

Incepand cu 2018 mai oferim inca o alternativa celor impatimiti de schi, de asemenea celor care doresc sa invete acest frumos sport, chiar si celor care vor doar sa ia doar o gura de aer ozonat de munte. Este si o excelenta ocazie de a socializa, de a comunica, de a va cunoaste, de a va face noi prieteni. Veti fi impreuna timp de 6 zile, veti calatori, veti schia, veti manca, va veti distra.

O s-o aveti cu voi ca insotitor de grup pe Lidia Mandache, ghid montan si un schior experimentat, care va poate ajuta acolo cu sfaturi, recomandari si indrumari. Daca sunteti incepator, sau inca nu ati pus schi in picioare, conteaza mult un om ca Lidia in preajma. Sub supravehgerea ei va puteti inchiria echipament, va veti puteti lua un monitor de schi, de asemenea sa va programati cateva lectii,

Destinatia aleasa se afla la 500 de km de Bucuresti, este vorba de Bansko, Bulgaria, aflata la 160 km de Sofia. Ma jos o sa descriu aceasta statiune, astfel incat sa stiti unde ajungeti...

Bansko este fara indoiala, statiunea numarul 1 din Bulgaria. Orasul este situat in apropierea raului Glazane, la poalele Muntilor Pirin, in partea estica unde se afla cele mai frumoase, dar si cele mai inalte varfuri. Orasul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului marii, partiile sunt la o altitudine de 2000-2600 m. Muntii Pirin se aseamna cu Muntii Alpi, avand un caracter similar; cel mai inalt varf este Vihren, 2914 m. Nume Bansko deriva din cuvantul bulgar “ban” care inseamna “maestru”. Bansko a devenit o statiune favorita in materie de schi si snowboard, mai ales datorita conditiilor exceptionale de pe partii, cat si a arhitecturi istorice deosebite imbinate perfect cu modernitatea.

Exista doua mari centre de schi, CHALIN VALOG (1100-1600 m) si SHILIGARNIKA (1700-2500 m), ambele fiind usor accesibile in aproximativ 25 de minute de mers cu noua telegondola care porneste chiar din Bansko. Lungimea totala a partiilor este de 70 km, proportional fiind impartita in 30% partii pentru incepatori, 45% partii pentru avansati, iar restul de 25% pentru experti. Conditiile de zapada si tunurile de zapada permit ca sezonul de schi sa dureze din luna decembrie pana in luna mai.

In ciuda faptului ca statiunea in sine nu are mai mult de 10 ani vechime, are foarte multe de oferit vizitatorilor ei. Cele 44 de tunuri de zapada Technoalpine acopera majoritatea partiilor si fac ca sezonul de schi sa dureze mai mult. Gama variata de partii ofera posibilitati de schi atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Deasemenea, iubitorii de snowboard se pot bucura de primul fun park din Balcani, unde se intalnesc toti nebunaticii sporturilor extreme. Pentru ei, dar si schiori se organizeaza zilnic intreceri pe noua partie de la Shiligarnika.

In ceea ce priveste instalatiile, cei din Bansko au avut o grija deosebita pentru comfortul si siguranta schioriilor si iubitorilor de snowboard apeland la serviciile renumitei firme Doppelmayr. Astfel, la Bansko exista o telegondola cu 8 locuri, telescaune cu 3 locuri si 7 teleschiuri, respectiv 10 instalatii pentru copii. Lungimea totala a instalatiilor din intreaga statiune este de 26 km. La Bansko puteti gasi partii pentru slalom, slalom urias si partii schi fond de o lungime de 5 km.

Imbinarea perfecta dintre o statiune dezvoltata si un oras cu o istorie vie, face din Bansko un loc elegant pentru a petrece un sejur placut la schi. Fiecare casa are propria ei istorie, care poate transforma o simpla vacanta intr-o calatorie in lumea traditionala a Bulgariei. Tavernele din Bansko, denumite “Mehana” va ofera intr-o atmosfera primitoare mancaruri traditionale si vinuri bulgaresti de exceptie. Majoritatea tavernelor au orchestre cu muzica live pentru seri linistite si romantica, iar pentru cei cu adevarat energici cluburile si discotecile se inchid odata cu rasaritul soarelui.

Bineinteles sunt multe de vazut in Bansko, cum ar fi cele 120 de monumente culturale si istorice, in jurul carora exista numeroase magazine de souveniruri. Pe langa minunatii Munti Pirin, orasul poseda si alte atractii turistie cum ar fi, ruinele cetatii antice de la Staroto Gradishte, Parcul National Pirin, care este patrimoniu UNESCO. In parc se gasesc cascade, lacuri, pesteri, flora si fauna deosebita. Bansko alaturi de Dobrinishte este cunoscut si pentru apele sale minerale.























Locatia in care veti sta este Hotelul Ida 3* Bansko. Are referinte si review-uri foarte bune, aceasta si plasarea sa centrala au fost argumentele alegerii sale ca gazda. Cateva lucruri despre hotel:

Este situat la 500 de metri de telecabina din Bansko si la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Bansko. Oaspetii au la dispozitie o cada cu hidromasaj si o piscina interioara sezoniera. Include o zona spa cu o sauna si o zona de masaj. Exista si un centru de fitness.
Toate camerele au balcon si baie privata, fiecare fiind prevazuta cu TV prin cablu.

Hotelul ofera un serviciu de inchiriere de schiuri si un depozit pentru echipament de schi. Optiunile de divertisment disponibile la proprietate includ sedinte de yoga, petreceri la piscina, sedinte de paintball, ciclism montan si excursii cu ATV-ul. La cerere, se pot organiza picnicuri, drumetii montane, excursii de rafting si sedinte de echitatie. Fiind mai multe persoane, insotitorul de grup va poate organiza impreuna cu cei de la hotel, in completarea schiului si alte activitati, pe care le vedeti mentionate mai sus.

Restaurantul hotelului Ida serveste preparate bulgare si italiene traditionale in sala de mese eleganta, amenajata cu un semineu. Exista si un bar cu locuri la interior si in aer liber. Cand vremea este frumoasa, oaspetii pot lua masa pe terasa.

Cateva fotografii:


























Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #1 : Joi, 02 Noiembrie 2017, 09:11 »
A doua actiune Singles Camp&Travel, din calendarul 2018, la care deschidem rezervarile este aceasta excursie la schi. Locurile sunt limitate la capacitatea hotelului, de asemenea am tinut mult sa calatoriti comod, in conditiile in care la 20 persoane aveti la dispozitie 30 de locuri.

Inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/pentru-sporturi-de-iarna-bansko-19-24-ianuarie-2018/, sunt deschise incepand de azi.

Offline Rentzi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 482
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #2 : Joi, 02 Noiembrie 2017, 23:59 »
Exista vreo posibilitate de transport auto de la hotel la telegondola?   :help:   :angel:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #3 : Vineri, 03 Noiembrie 2017, 05:41 »
Da, autocarul cu care plecati. La fel ca la Kopaonik.

Offline Rentzi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 482
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #4 : Vineri, 03 Noiembrie 2017, 11:31 »
Excelent, excelent!  :yeah:  :dance:   :worship:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #5 : Vineri, 08 Decembrie 2017, 09:52 »
Am scris un scurt articol - ghid, despre Bansko. Am strans acolo informatiile pe care le-am crezut mai importante: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2569.0.html

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #6 : Luni, 18 Decembrie 2017, 17:54 »
Buna tuturor celor inscrisi! Daca este cineva din provincie care doreste sa se cazeze in Bucuresti in seara dinaintea plecarii spre Bansko, ma gandesc ca am putea gasi un hotel aproape de MOL Pacii. Dati-mi un semn daca doriti sa ne consultam, Dana 0744380770. Eu sunt din Ploiesti. Toate cele bune si abia astept sa testam partiile din Bansko! *|* *|*

Offline ccristians

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #7 : Marți, 19 Decembrie 2017, 20:59 »
Salut,
Eu o sa vin cu masina din Reghin in 18 ianuarie (cu cazare undeva aproape de MOL, dupa cum a propus Dana T). As mai putea lua participanti de pe traseul Tg Mures - Sighisoara - Brasov - Ploiesti - Bucuresti, nr. meu e: 0745-877.725

Offline vexy1891

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #8 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 15:31 »
Buna.
Eu o sa plec din Sibiu in 19.01.2018 ora 00:00 - 01:00 sau mai repede, in functie de conditiile meteo. Daca sunt participanti pe traseul Valcea - Pitesti si vor sa ii iau tel. meu: 0742030267.

Si o intrebare. Pe unde am putea lasa masinile parcate in Buc.

Multumesc.
Horea-Alexandru

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #9 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 14:38 »
Fetelor va lasati?  ::) De 8 ani detineti majoritatea la actiunile organizate de noi, acum vad ca baietii sunt detasat pe primul loc... :giggle: Mai aveti o sansa sa recuperati, acum pe ultimele locuri... :)

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #10 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 18:17 »
 :thumbup: Gigi, o sa stau eu cu baietii seara la vin, acum ce sa fac, trebuie sa reprezinte cineva si fetele.... #rezist, si pe partie si la chefuri.... fetelor, va povestesc eu  :applause: :applause:  >:D

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #11 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 18:27 »
Dana, am toata increderea in tine!  ;D ;D ;D

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #12 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 20:03 »
De 8 ani detineti majoritatea la actiunile organizate de noi, acum vad ca baietii sunt detasat pe primul loc... :giggle:

 :faint:  :faint:  am trait sa o vad si pe asta. :applause:
De unde putem trage mai multe si diverse concluzii:
a) barbatii au nevoie de 8 ani ca sa se convinga ca pot avea incredere in ceva/cineva
b) femeilor nu prea le place sa le fuga pamantul de sub picioare ( recunosc, asta e senzatia pe care mi-o da mie schiatul)
c) femeilor le place actiunea, adrenalina dar nu fug de efort (asta apropo de faptul ca la actiunile montane, pana acum, au participat, in majoritate femei, iar schiul pare ca implica ceva mai putin efort fizic)
d) drumul spre echilibru trece prin extreme? O sa asistam la o tendinta de omogenizare a grupurilor? nu prea cred :) )

DanaT, have fun! Desi, cred ca vor aparea si fetele.  ;)

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mimi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 378
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #13 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 19:46 »
 Wonderland , mai e si varianta "D".
- obligatii familiale (parinti batrani care nu vor/nu pot ramane singuri acasa) nu ne permit sa facem chiar tot ceea ce ne dorim ...
Daca ati sti cat mi-as fi dorit sa merg...

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018
« Răspuns #14 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 20:09 »
Mimi, imi pare rau, imi dau seama ca tonul meu glumet si provocator nu a picat prea bine pentru tine. Sunt si situatii in care nu prea avem de ales. Daca totusi nu gasesti o solutie, cu siguranta vei avea putea gasi in alte perioade, alte iesiri pe care ti le doresti la fel de mult.

Sa ai un an bun!  :kissing:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.