Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Putem participa cu copiii nostri la excursii?

(1/2) > >>

Cerasela_Maia:
Buna Gigi,
De foarte multa vreme vreau sa scriu acest mesaj, dar nu am stiut unde sa il incadrez. Mia am multe de invatat, dar cu timpul timpul stau foarte prost si nu am acces la mail tot timpul.. Asa ca voi fi scurta. Vreau sa particip la una dintre actiuni, dar am un baietel de 1 an si 3 luni si nu stiu in ce excursii poate fi si el acceptat. Am fost foarte entuziasmata de proiectul pestera, dar am vazut ca e recomandata copiilor mai mari. Cum sa procedez? Multumesc.  Paste Fericit!

admin:
Buna Cerasela, imi pare rau sa-ti spun ca nu exista solutie in Singles Camp pentru calatoria si participarea la o actiune impreuna cu un copilas atat de mic. Stiu fiecare dintre voi are situatia lui particulara, unii nu au cu cine sa-si lase copiii, altii pur si simplu nu vor sa se desparta de ei o clipa. Insa ce trebuie inteles este ca nu putem generaliza programele noastre, tipul acesta de actiuni de turism - socializare se adreseaza adultilor, nu monoparentalilor. Pentru monoparentali si copii este nevoie de programe speciale, dedicate si separate, asa cum este cel de la Pestera. Asa ceva se poate concepe, mergand pe ideea ca cei de 8 - 14 ani sunt interactivi. Pt copii cu copii mai mici insa, cum ai tu, nu pot merge pe elementul de interactiune dintre copii. Imi pare rau, nu pot promite nici macar pe viitor ceva care sa te multumeasca.  :-[

Iustin:

Cerasela, clubul mamelor cu copii (din care fac parte si eu) este aici
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1245.0.html
În principiu se pot organiza în cadrul clubului diverse activități comune pe măsură ce ne cunoaștem.

Cerasela_Maia:
Multumesc Gigi de raspuns si de sinceritate..o sa vad cum procedez.. Sarbatori pascale fericite!

Leia:
Daca avem un copil de aproape 17 ani, pe care dorim sa-l luam cu noi pentru ca implineste anii exact in timpul excursiei dorite de noi, se poate face o exceptie?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă