Autor Subiect: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019  (Citit de 26048 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
26.02.2019
Nu mai sunt locuri disponibile.


Tarif:  480 lei/ persoana - cazare in camera DBL pentru cei care vin cu microbuzul*
          420 lei/persoana - cazare in camera dubla pentru cei care vin direct in Predeal



Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/primavara-cu-drumetii-distractie-si-prieteni-predeal-22-24-martie-2019/

Check in  22 martie 2019
Sosire:   24 martie 2019

Cazare: 2 nopti Pensiunea Cool 3* Predeal

Numar de locuri: 30

Servicii incluse:
•        • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
•        • transport zonal
•        • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•        • ghid montan atestat

Servicii care nu sunt incluse:
x mese de pranz si cina
x altele decat mentionate la "incluse"

Insotitor de grup din parte Singles Camp: Iulian Panescu 0726 687 656

Tin sa explic ca ghidaj profesionist nu inseamna ca veti face alpinism, traseele sunt usoare, special alese pentru persoane care nu fac constant muntele, ci ca veti fi asistati, indrumati, veti fi in grija si veti primi explicatii de la persoane profesioniste, nu de la amatori care dau strangerea pe facebook si intalnirea in gara, fara sa aiba nici o responsabilitate pentru cei pe care ii conduc in munte.

*Transport pana la destinatie. Va fi organizat pe urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Predeal. Daca sunteti din Bucuresti sau din zona de conexiune, veti fi trecuti automat pe lista de transport.

Cateva explicatii: Este o actiune care se adreseaza persoanelor mai active, dar traseele nefiind dificile, orice persoana care are conditie fizica si disponibilitate la efort poate sa participe.

Program:

Vineri, 22 martie Muntii Bucegi – Varful Grecului.
Plecare  din Bucuresti la ora 08:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu. Deplasare cu miniautocar, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Predeal. In situatia in care nu plecati din Bucuresti, va fi nevoie sa luati legatura, personal, cu soferul pentru a stabili locul si ora de intalnire pe traseul autocarului spre Predeal. Numarul de masina si numele soferului, precum si nr. de telefon al acestuia vor fi comunicate cu 1-3 zile inainte de plecarea in excursie.
In jur de ora 12.00 cazare la pensiune  in Predeal, un scurt refresh, schimbare in echipament de munte, urmeaza apoi sa facem o drumetie montana in zona Diham.
Traseu  montan: Predeal – Valea Leucii – Valea Iadului – Saua Baiului 1354 m – Varful Leuca Mica 1448 m – Varful Grecului  1432 m – Clabucetul Baiului – Predeal
Durata traseului este estimata la 4 ore si 30 de minute cu pauze incluse
Traseul este unul cu un grad mic de dificultate si poate fi parcurs de oameni care nu sunt foarte pregatiti din punct de vedere fizic…
Diferente de nivel acumulate: +/- 380 m
Traseul montan pleaca de langa Unitatea Militara Valea Rasnoavelor si ne conduce printr-o vale lunga, numita valea Leucii care se infunda si iese intr-o poiana larga unde este amplasata o alta unitate militara de vanatori de munte( Dihamul Militar) pe langa care vom trece si la care nu vom poposi. Continuand drumetia ajungem sus pe Varful Grecului 1432 m de unde ni se deschide o panorama impresionanta cu Abruptul Prahovean al muntilor Bucegi cuprins intre varful Bucsoiu si Crucea Caraimanului (Crucea Eroilor). Drumetia montana o vom termina printr-o coborare in serpentine pe muchia Clabucetul Baiului pana in punctul de unde am inceput drumetia.
Revenim la pensiune. Refresh, cina si petrecere! Pentru cina vom comunica meniurile de grup, urmand sa confirmati pe forum daca serviti masa impreuna cu grupul.

Sambata, 23 martie 2018 Muntii Baiului – Cabana Garbova.
Azi este randul muntilor Baiului sa-i cutreieram printr-o  drumetie montana de cateva ore.
Dupa servirea micului dejun ne urcam in autocar si ne deplasam pana in Azuga de unde vom porni intr-o drumetie montana pe poteciile domoale ale muntilor Baiului. Tinta noastra pentru azi este sa urcam pana la Cabana Gârbova aflata la altitudinea de 1350 m.
Traseu montan: Azuga – Plaiul lui Sos  Mihai – Clabucetul Taurului 1520 – Cabana Gârbova 1350 m – Predeal.
Durata traseului este estimata la 4 ore si 30 de minute cu pauze incluse
Traseul este unul cu un grad mic de dificultate si poate fi parcurs de oameni care nu sunt foarte pregatiti din punct de vedere fizic…
Diferente de nivel acumulata: +/- 460 m.
Traseul pe care il parcurgem azi pune in evidenta maretia muntilor Bucegi pe care ii vom admira de pe o culme paralela cu acestia, numita Cl?bucetul Taurului Panorama impresionanta vazuta de pe aceasta culme este intregita prin admirarea muntilor Neam?ului si o parte a muntilor Baiului, dar si a orasului Azuga, strajuit de munti.
Masa de pranz o vom servi la Cabana Gârbova ca apoi sa coboram in Predeal pe o potecuta ce trece pe langa domeniul schiabil Clabucet…
In functie de timpul ramas si de disponibilitatea dumneavoastra la efort putem face si o vizita la Cascada Urlatoarea aflata la iesire din Busteni spre Peretele Urlatorii Mari.
Traseu: Manastirea Caraiman  - Cascada Urlatoarea – Manastirea Caraiman – 1ora Durata: 30 minute - 2 ore cu pauze incluse.
Revenire la pensiune, refresh, cina si petrecere!

Duminica: 24 martie 2018,  Cascada Tamina – Masivul Piatra Mare.
Incet incet trebuie sa ne luam ramas bun de la natura care ne-a incantat timp de 2 zile cu ale ei privelisti, insa nu inainte de a face o scurta drumetie la Cascada Tamina – canionul Tamina, aflata la poalele masivului Piatra Mare.
Traseu: Timisul de Sus – Muchia Baii Mici – Canionul Tamina – retur.
Durata acestui traseu nu nepaseste 2-3 ore cu pauze incluse si se parcurge pe aceiasi poteca atat la urcare cat si la coborare.
Diferentele de nivel pentru acest traseu sunt mici: + / - 290 m
Parcurgerea acestui traseu nu impune dificultate in deplasare.
Dupa vizitarea canionului cu cascada Tamina (cca ora 14.00), revenim la autocar si vom urma traseul spre Bucuresti, trecand prin Predeal.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

 :oops:Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. In situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: htts://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de 2 ghizi montani atestati si profesionisti.

Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, inca este iarna, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca turele se desfasoara pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru ca este sezon cu zapada nu uitati de parazapezi. Recomandam sa aveti la voi si o pereche de crampoane.
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie asezat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri. Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Iulian Panescu si George Serban, ghizii montani care o sa va indrume pe potecile muntilor, in diferite ipostaze:











Fotografii din excursiile de anii trecuti:












Offline Onix

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #1 : Duminică, 09 Decembrie 2018, 13:31 »
O zona foarte frumoasa, abia astept sa revad acele locuri impreuna cu voi. Acum vreo doi ani am avut zapada si a fost spectaculos  :flori:

Offline claravicula

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #2 : Vineri, 21 Decembrie 2018, 09:05 »
M-am inscris si eu!  :yeah:

Offline catale

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #3 : Duminică, 10 Februarie 2019, 08:59 »
Salutare
Sper ca am scris unde trebuie
Tocmai m-am înscris la drumeție și fiind prima data la ceva de genul asta putin ajutor la ce trebuie făcut mai departe
Și dacă mai este cineva din zona Piteștiului poate împărțim transportul pana la Predeal

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #4 : Luni, 11 Februarie 2019, 05:42 »
Daca te-ai inscris la Predeal, atunci ai scris unde trebuie. Mai ramane sa apara, sa-ti dea vreun semn si ceilalti inscrisi. Mai ales daca sunt si dintre cei mai vechi in grup... Daca nu, sa nu te descurajezi. Desi nu e de dorit, se mai intampla sa va intalniti...in tacere, dar in excursie sa fie mai veselie.  8)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline stefania stefania

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #5 : Luni, 11 Februarie 2019, 20:01 »
Gata,m-am inscris si eu.
Ce mai trebuie facut? :)

Offline catale

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #6 : Luni, 11 Februarie 2019, 20:18 »
Ștefania confirma prima data locul în grup cu info pe care le primești pe mail. (cel putin asa a fost la mine)
Poate ne ajuta cineva mai vechi de pe forum

Apoi mergem la Decathlon sa luam ghete

Offline stefania stefania

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #7 : Luni, 11 Februarie 2019, 23:56 »
Buna
Catale te rog sa ma mai iei in calcul pentru loc,nu ajung la Predeal
 :surrender:

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #8 : Marți, 12 Februarie 2019, 06:00 »
Dragi nou-nouti, cititi cu atentie, cuvant-cu-cuvant prezentarea excursiei de pe acest topic sau de pe site.
Gasiti informatii detaliate despre tot. Atat despre ce se intampla si ce e de facut dupa ce v-ati inscris, cat si despre echipament. Care, apropo, nu se rezuma doar la ghete.  :)
In general, cei vechi va ajuta daca puneti intrebari specifice, despre chestii care nu sunt prezentate deja. :whistle:
Deci, dupa ce cititi tot, daca nu gasiti o informatie de care aveti nevoie, adresati-o aici.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline catale

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #9 : Marți, 12 Februarie 2019, 07:58 »
wonderland, deja ne cearta. (glumesc)

Ștefania, nu am înțeles logica mesajului. dacă ești drăguță sa reformulezi

Offline stefania stefania

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #10 : Marți, 12 Februarie 2019, 10:27 »
Buna Catale,
Din pacate nu pot merge in aceasta excursie,intelesesem ca mergem mai multi din pitesti,sa stiti de mine
O zi frumoasa

Offline catale

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #11 : Marți, 12 Februarie 2019, 10:35 »
Ștefania , asa am înțeles și eu ca ar mai fi persoane din Pitești.
Nu are nimic bem o cafea pana la următoarea excursie.
Da-mi te rog o formă de contact.

Offline IORDAN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #12 : Marți, 12 Februarie 2019, 22:06 »
Buna seara.
Sunt din Iasi, dar doresc sa ma atasez grupului la Ploiesti. Este posibil sa fiu si eu trecuta pe lista pentru un loc in microbuz ?
Pentru plate celei de a 2-a transe, trebuie sa astept factura sau pot sa depun in acelasi cont in care am depus avansul ?
Sa speram ca vremea va tine cu noi.
Multumesc pentru lamuriri si o seara linistita.

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #13 : Miercuri, 13 Februarie 2019, 05:26 »
Iordan, eu vad ca scrie asa:


*Transport pana la destinatie. Va fi organizat pe urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Predeal. Daca sunteti din Bucuresti sau din zona de conexiune, veti fi trecuti automat pe lista de transport.
Tu, fiind din Iasi, nu esti pe zona de conexiune. Deci, cred ca e mai potrivit sa intrebi direct in agentie daca poti fi trecuta pe lista de transport.
Da, poti sa depui in acelasi cont, trimiti copie dupa OP in agentie. Si primesti si factura.

Sa aveti vreme buna si sa va creati o atmosfera faina!

Stefania, confuzia a aparut din mesajul tau:
Gata,m-am inscris si eu.
Ce mai trebuie facut? :)
Postat aici, pare ca te-ai inscris la excursie si vrei sa afli ce e de facut mai departe.

Catale, eu nu va cert, ca n-am asa prerogative. Doar va...orientez, in calitate de membru mai vechi.
De exemplu, te orientez sa nu mai fii asa incisiv si insistent cu invitatiile la cafea pe forum. Ai rabdare sa cunosti si sa te cunoasca lumea in excursie.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mery_an

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
« Răspuns #14 : Joi, 28 Februarie 2019, 10:36 »
Buna ziua!
Merge cineva din Sibiu sau imprejurimi in aceasta excursie? Intreb in ideea de a calatori impreuna.