Autor Subiect: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019  (Citit de 31236 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« : Luni, 26 Noiembrie 2018, 11:25 »
INFORMATII TRANSPORT:

Plecare 10.05.2019 din Bucuresti, 09:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu

Nume si nr de telefon sofer: BOGDAN tel 0753/878454
Nr masina ( microbuz 30 locuri):





Tarif: 495 lei cazare in camera DBL, demipensiune

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-canionul-7-scari-si-ciucas-10-12-mai-2019/

Plecare:  10 mai 2019
Sosire:   12 mai 2019
Cazare: 2 nopti la Pensiunea Gentiana 3* https://guesthouse-gentiana.com/Brasov/
Numar de locuri: 35

Servicii incluse:
•        • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
•        • 2 cine tip bufet
•        • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•        • ghid montan
•        • transport zonal

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Servicii care nu sunt incluse:
x     • asigurare medicala
x     • asigurare storno
x     • mese*
x     • transport pana la destinatie. Vor fi organizate plecari din:
- Bucuresti. Traseul va fi: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bradet, Sacele
- Iasi Traseul va fi: Iasi – Iasi – Bacau – Onesti – Brasov – Bradet, Sacele
Transportul nu este inclus in pretul excursiei. Tarifele, dus si intors sunt:
Transport Bucuresti    110 lei
Transport din Iasi    120 lei
Transport din Bacau, Onesti   80 lei
Trnsport din Ploiesti  80 lei
Transport din Brasov 50 lei

Am rugamintea sa folositi acest serviciu conex al excursiei, sa nu propuneti grupaje auto decat daca sunt in afara traseelor comunicate ma sus.

 Tarifele de mai sus sunt calculate in conditiile in care microbuzele sunt pline.
Aici pe forum se va deschide o lista de inscriere la transport, unde fiecare se va adauga cu nume, initiala prenumelui si locul de imbarcare.

Despre mese. Pranzul o sa-l luati rece, sub forma de sandviciuri, in pauzele de pe traseul montan. O sa mergeti impreuna la un supermarket, va aprovizionati si va pregatiti ceea ce doriti.
Cina este inclusa in tarif in varianta fixa de grup. Rugamintea este ca la inscriere sa tineti cont de acest aspect, intelegand ca acolo nu avem nici noi, nici locatia posubilitatea sa oferim ceva alternativ.

Vineri, cina tip bufet: ceafa de porc si peipt de pui la gratar, snitel de pui si un fel de mancare gatita, pe care o sa-l aleaga si stabileasca insotitorul de grup (ostropel de pui sau paprikas sau gulas). Acest fel de mancare va fi pregatit la ceaun, in fata grupului mancare la ceaun in fata clientului. Garnitura: cartofi taranesti si mamaliga. Salate: ardei copti, ciuperci murate, sfecla rosie si muraturi asortate. Desert: prajituri asortate.

Sambata, cina tip bufet: coaste la gratar, aripioare de pui si 2 feluri de mancare preparata la ceaun. Cartofi piure si wedges. Salata. Prajituri asortate

Program:

Ziua 1. Vineri 10 mai : Pensiunea Gentiana – Dambu Morii - Canionul 7 Scari si retur
Plecare din Bucuresti: ora 09:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Comunicarea numarului auto si al soferului se face DOAR aici pe forum, cu 1-2 zile inainte de eveniment. Cei care se conecteaza la traseu,va fi nevoie sa fie in legatura cu soferii de microbuze, pt a stabili ora si locul de urcare. Numele lor si numerele de telefon vor fi afisate cu cateva zile inainte de excursie. Este absolut necesar sa va inscrieti pe lista de transport, ce se va deschide pe forum, cu o luna inainte de eveniment. Va veti trece individual si personal, cu initiala numelui si prenumele, precizand locul de imbarcare (sau conexiune).
Plecarea din Iasi va fi comunicata, aici pe forum de insotitorul de grup, impreuna cu care veti veni la Sacele.
La 12.30 ne intalnim in parcarea din zona Dambu Morii, Timisu de Jos, de unde vom pleca pe traseul care duce la canion. Trebuie sa fiti echipati pentru drumetie si sa aveti sendvisuri si apa la voi pentru ca nu avem unde sa oprim pentru masa de pranz. Sunt 45 min de parcurs pana la intrarea in canion pe un drum forestier, de-a lungul paraului Sipoaia. Traseul prin canion poate fi parcurs cu ajutorul unor scari  si a unor pasarele metalice nefiind nevoie de echipament specializat , dar obligatoriu cu echipament de munte (bocanci, pantaloni lejeri si haina impermeabila pentru ca este umezeala foarte mare in zona canionului)).  Actualele trepte construite din otel zincat nu mai pun nici un fel de probleme. Balustradele sunt tot din otel zincat. Cea mai lunga scara are 14,5 metri, iar imaginea pe care o ofera este spectaculoasa. Pentru siguranta, din loc in loc au mai fost adaugate cateva elemente de sustinere.Este foarte indicat ca la urcare sa aveti manusi, pentru a evita disconfortul contactului cu metalul rece.
Canionul Sapte Scari,  situat in Masivul Piatra Mare la altitudinea de 948 m este un defileu sapat in calcar, are lungimea de 160 metri si  o diferenta de nivel de 58 m. Defileul este format din zece trepte cu inaltimi intre 2.5 si 15 metri, transformate in cascade prin volumul de apa al paraului Sapte Scari, afluent de stanga al Sipoaiei.  Denumirea ,,SapteScari” vine din anii 1920-1930 cand accesul se facea pe sapte scari din lemn. La intrarea in canion este montata cea mai lunga tiroliana din tara, asa ca amatorii de aventura se pot bucura si de aceasta experienta.
In aceasta zi este obligatoriu sa aveti o incaltaminte adecvata umezelii, o gheata cu grad de impermeabilitate ridicat si pentru ca temperatura, indiferent de sezon, este scazuta, in rucsac e recomandat sa aveti pregatita o bluza termica.
Pentru a stii ce ce e acolo, imaginati-va sapte rupturi de panta si sapte cascade insiruite si veti avea in fata ochilor panorama Canionului “7 Scari” din muntii Piatra Mare. Va fi greu sa vedeti insa cu ochii mintii frumusetea peisajului, care nu poate fi exprimata in cuvinte.
OBLIGATORIU trebuie sa aveti cu voi cartea de identitate! Tariful de acces in canion este de 10 lei.
Este un traseu usor, de cca 2,5 ore dus-intors, cu pauze pentru fotografii.
Cina la ora 20.00, socializare si dans

Ziua 2. Sambata 13 mai Cabana Muntele Rosu (1280m) – Varful Muntele Rosu (1765m) – Saua La Rascruce (1805m)– Saua Gropsoarele (1663m) – Cabana Ciucas (1595m) – Fantana N. Ioan (izvoarele Teleajenului)
Durata: 5 – 6 ore
Este ziua dedicata in intregime Muntilor Ciucas. In perioada in care mergem, muntele devine locul unui fenomen unic in Romania prin extinderea sa, inflorirea bujorului de munte (rhododendron sau smardar). Muntele devine rosu in aceasta perioada, de unde si denumirea.
Dupa micul dejun, la 9.30 plecam cu microbuzul spre Cabana Muntele Rosu (1260m). De aici vom parcurge un circuit in care vom surprinde toate minunatiile Ciucasului: paduri de fag si brad, pajisti inflorite, stanci cu forme bizare sculptate in conglomerate (Turnul Caprioarei, Babele la Sfat, Tigaile Mari).
La Cabana Ciucas vom face un popas mai lung pentru masa de pranz si hidratare. Cabana este functionala si dispune de un restaurant. Daca vremea este frumoasa si sunt doritori, putem urca pe vf Tigaile Mari sau  Ciucas. Cine nu doreste sa mearga, poate astepta la cabana sau pe pajistea in care se afla situata aceasta. Dupa regrupare incepem sa coboram spre Cabana Muntele Rosu pe la Izvoarele Teleajenului unde facem o pauza scurta sa luam apa si sa va spun istoria locului.
La cabana ne asteapta microbuzele care ne vor duce la pensiune.
Cina si petrecere

Ziua 3. Duminica 14 mai Brasov si Tampa
Micul dejun, check-out 10.30. Ne imbarcam in microbuze si plecam spre Brasov, urcam pe Tampa cu telecabina si coboram pe Treptele lui Gabony, traseu care ne ofera cea mai frumoasa perspectiva asupra orasului.
Timp liber pentru masa de pranz, shopping
16.00 – plecarea spre casa

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.
In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.
Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac 20 l
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–      manusi, pentru scarile de la Canionul 7 scari
–   bete de drumetie, sau bete de schi
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Locuri pe care o sa le vedeti in Ciucas:





















Canionul 7 scari:





Locatia in care veti fi cazati:




































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #1 : Vineri, 04 Ianuarie 2019, 18:04 »

Offline Tania55

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 363
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #2 : Luni, 21 Ianuarie 2019, 20:57 »
Oare cine mai vine din vestul tarii ? Oare la ce transport sa ma inscriu cu urcare din Brasov (pana acolo vin cu trenul) ? La cel din Bucuresti sau la cel din Iasi ? Oricum de-abia astept sa o reintalnesc pe Lidia, ghida noastra, de care imi este drag  :-*

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #3 : Marți, 22 Ianuarie 2019, 11:01 »
 :) :love: Tania, ma bucur mult ca ne vom revedea in Ciucas. E o iesire exact pe gustul tau, cu drumetit prin peisaje superbe iar seara cu dans si distractie :dance:
In privinta transferului din Brasov o sa stabilim cu 3-4 zile inainte, in functie de locurile in masina/microbuz.

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #4 : Luni, 11 Februarie 2019, 19:27 »
Va salut Tania , Lidia , si pe cei care v.ati mai inscris sau urmeaza !  :flori:  O0
Sa ne vedem cu bine !  :bow:

Offline xpandreea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #5 : Vineri, 22 Februarie 2019, 17:53 »
Salutare!

As vrea sa ma inscriu si eu la aceasta vacanta , insa as vrea sa stiu daca mai este cineva care merge din Iasi?  Daca da, lasa-ti un mesaj va rog. Multumesc. 
"The world is a book and those who do not travel read only a page."

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #6 : Vineri, 22 Februarie 2019, 19:09 »
Xpandreea , aici avem transport  din Iasi , merge LidiaIasi cu masina , tot cu ea te vei intalni la Cooking Camp  Pojorata . Poate va organizati si acolo .  Succes !  :bow:  :flori:

Offline xpandreea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #7 : Vineri, 01 Martie 2019, 12:12 »
:) :love: Tania, ma bucur mult ca ne vom revedea in Ciucas. E o iesire exact pe gustul tau, cu drumetit prin peisaje superbe iar seara cu dans si distractie :dance:
In privinta transferului din Brasov o sa stabilim cu 3-4 zile inainte, in functie de locurile in masina/microbuz.


Buna Lidia,

As dori sa mergem impreuna cu o masina din iasi , daca nu ai facut deja alt plan. Ce parere ai ?

Multumesc.

O primavara minunata ! :)
"The world is a book and those who do not travel read only a page."

Offline xpandreea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #8 : Vineri, 01 Martie 2019, 12:13 »
Xpandreea , aici avem transport  din Iasi , merge LidiaIasi cu masina , tot cu ea te vei intalni la Cooking Camp  Pojorata . Poate va organizati si acolo .  Succes !  :bow:  :flori:

Buna Costi,


Merci pentru sugestie.  Atunci ne vedem in aceasta vacanta. Eu astept vacanta de la Pojorata, pentru ca e prima experienta si sunt curioasa cum va fi. :)
O primavara frumoasa !

Andreea
"The world is a book and those who do not travel read only a page."

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #9 : Vineri, 01 Martie 2019, 13:10 »
Multumesc Costi pentru ca ai fost pe faza si ai oferit informatii celor mai noi :) Mie mi-au scapat mesajele
Eu sunt Lidia, insotitorul vostru de grup in excursie si plec cu masina pe ruta Iasi - Bacau - Buzau - Patarlagele. Am 5 locuri disponibile.
Puteti sa va inscrieti la transport pe acesta ruta, in lista de mai jos. Luati cu copy/paste lista daca va inscrieti

1.Andreea
2.
3.
4.
5.

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #10 : Vineri, 01 Martie 2019, 13:46 »
Buna Lidia , cum tot la Patarlagele ne duci ?  :giggle:     ;D
Cred ca de la euforia primaverii ni se trage , o primavara vesela si frumoasa va doresc !  :flori: :flori: :flori: *|* *|* *|*

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #11 : Vineri, 01 Martie 2019, 13:59 »


Eu sunt Lidia, insotitorul vostru de grup in excursie si plec cu masina pe ruta Iasi - Bacau  = Onesti = Brasov ,Sacele.  Am 5 locuri disponibile.
Puteti sa va inscrieti la transport pe acesta ruta, in lista de mai jos. Luati cu copy/paste lista daca va inscrieti

1.Andreea
2.Costi A. , Roman
3.
4.
5.

Offline Claudia Nacu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #12 : Vineri, 01 Martie 2019, 14:37 »
1.Andreea
2.Costi A. , Roman
3.Carmen Barba, Iasi
4.Claudia Nacu, Iasi
5.

Microbuzul e mai mare?

Offline RaduM

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #13 : Vineri, 01 Martie 2019, 14:58 »
 iti e dor de Patirlagele Lidia ? si mie  a fost cea mai frumoasa excursie de anul trecut
  dar acuma astept canionul 7 scari si ma bucur ca esti insotitorul nostru de grup

Offline Miss Lia

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
Re: Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
« Răspuns #14 : Vineri, 01 Martie 2019, 17:15 »

De mult ma gandesc la iesirea asta, dar azi m-am hotarat ca voi merge si eu... Mai ales ca e vorba de Lidia O0

1.Andreea
2.Costi A. , Roman
3.Carmen Barba, Iasi
4.Claudia Nacu, Iasi
5.Mimi A.