Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda. In cautarea aurorei boreale. 13 - 21 septembrie 2021

<< < (2/6) > >>

admin:
Am transmis Email-uri de informare fiecaruia dintre cei rezervati pentru excursia 2020. Daca nu ati primit mesajul nostru, scrieti-mi pe singlescamp10@gmail.com si va retransmit.

Am rugamintea sa confirmati primirea Email-urilor, pentru a fi convins ca ati intrat in posesia informatiilor.

admin:
Am primit toate confirmarile de primire a informatiei referitoare la perioada din 2021 in care se va desfasura excursia. Va multumesc pt promtitudine.

admin:
Unul dintre cele mai frumoase si iconice imagini ale Islandei sunt peisajele "inveselite" de caluti. O rasa cu totul si cu totul deosebita, robusta, rezistenta, dar in acelasi timp atat de dragalasa...Priviti filmuletul:

admin:
Islanda se deschide, grupul este pregatit, mai este doar un loc. O veste buna: programul de revenire din Islanda s-a schimbat,asa ca nu mai e nevoie sa va treziti cu noaptea in cap si sa dormiti doar 2-3 ore. Se pleaca acum mai "uman"... :)

21 SEP LH 857 13:35 REYKJAVIK KEF   - FRANKFURT FRA  19:10  si conexiune:   

21 SEP LH 1422 21:00 FRANKFURT FRA  - BUCHAREST OTP   00:20+ (22 SEP)

Asa ca aveti o noapte intreaga de odihna, apoi dimineata aveti timp suficient pt relaxare...Aeroportul e la doi pasi, asa ca va puteti lafai mai mult in pat. Doar ca nu este mic dejun inclus. Pt ca zborul era la 00:00, nu am comandat si platit acest servici. Va fi nevoie sa va descurcati fiecare cum doriti si alegeti, fie sa luati ceva de la market, sau sa-l comandati seara la hotel.

Modificarile sunt efectuate si pe site si pe forum.

Intoarcerea va fi evident mai tarzie, se ajunge la 00:20, deci noapte, cand 22 septembrie a inceput.

admin:
Mai este mult pana la aceasta excursie, dar doream sa va anunt ca exista deja conditiile de intrare si calatorie in Islanda pentru excursia noastra. 

Pe scurt: persoanelor care prezintă un certificat de vaccinare sau un certificat de infecție anterioară li se permite să intre în țară. Cei vaccinati vor face un test la intrarea in Islanda si trebuie sa astepte rezultatul pentru a incepe calatoria. Acesta nu poate veni in mai mult de 24 ore.

Mai detaliat si explicatii:

•   toți călătorii trebuie să se înregistreze înainte de a ajunge în Islanda și să confirme ziua plecării
•   prezentarea certificatelor. Trebuie prezentat un certificat de test PCR negativ împotriva COVID-19. Testele rapide ale antigenului nu sunt valabile. Testul trebuie să fi fost efectuat în termen de 72 de ore înainte de plecare în prima etapă a călătoriei. Pasagerii cu un certificat de vaccinare aprobat sau un certificat de infecție anterioară nu au nevoie de un test PCR.
•   toată lumea trebuie supusă testelor la sosirea în Islanda. Aceasta include si pe cei care au fost vaccinați și cei care au avut deja COVID-19.
•   toată lumea ar trebui să fie pusă în carantină, dar pasagerii care prezintă un certificat de vaccinare sau un certificat de infecție anterioară trebuie doar să fie puși în carantină până la obținerea unui rezultat negativ în urma testării la frontieră. Dacă nu primiți un mesaj în termen de 24 de ore, rezultatul este negativ.
•   testare și carantină. Cei care nu prezintă un certificat de vaccinare sau un certificat de infecție anterioară la frontieră trebuie să fie în carantină timp de cinci zile și să meargă la un alt test la sfârșitul carantinei. Pasagerii care provin din zone cu risc ridicat trebuie să stea într-un hotel de carantină în timpul carantinei.

Recomandare personala: luati in calcul doar varianta cu intrare vaccinat, pentru ca asa cum explicam pe topicul de Faroe, nu va bazati prea mult pe aceasta posibilitate. Zilele acestea se discuta intens in PE asupra pasaportului verde, iar doua dintre conditiile asupra carora nu se cade inca de acord sunt cele de carantina si cele de interpretare a testului de imunitate. Islanda nu aminteste de nevoia acestui test (ci doar de un certificat, ceea ce inseamna un test pozitiv) si evident nici de nivelul de anticorpi, dar daca pasaportul verde va fi aprobat atunci cu siguranta ca se va alinia la ceea ce se decide. Parerea mea este ca se va cere un anumit nivel de imunitate care nu e usor de atins de toti cei care trec prin infectare. De aceea zic eu ca nu e bine sa va bazati pe aceasta posibilitate actuala de intrare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă