Autor Subiect: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020  (Citit de 14639 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« : Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 11:38 »
INFORMATII TRANSPORT:
TRASEU: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara si retur.          
Vineri 06 MARTIE, ora 07:30 dimineata, intalnirea grupului la Statia Petrom Aurel Vlaicu, plecare ora 8:00
Nume si nr de telefon sofer: SORIN 0761669812
Numar masina: B 530 NEW
 


Pentru conexiuni, va fi nevoie sa anuntati agentia, iar pentru ora sa luati legatura cu soferul!




Nu mai sunt locuri libere !



Tarif: 495 RON/ persoana - cazare in camera DBL

Avans: 150 RON

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-6-8-martie-2020/

Check in: 6 martie 2020 incepand cu ora 14.00
Check out: 8 martie 2020 ora 12.00

Servicii incluse:
•   • cazare 2 nopti la Hotel Sighisoara3*  Sighisoara
•   • 2 mic dejun tip bufet
••    2 cine tip bufet
••    entertainment

Servicii care nu intra in tarif:
•   • transport pana la destinatie
•   • bautura
•   • pranzurile
••    excursie optionala: "La Hansi", in Crit

Locuri disponibile: 52

Insotitor de grup: Gusti Ciuca 0751 361.009

Program:
Vineri 6 martie
14.00 – 17.00 Check in hotel
17.00 - 18.00 Deja traditionalul tur ghidat al cetatii cu tobosarul din Sighisoara
19.00 - Cina tip bufet, in crama hotelului
20.00 - Party cu DJ

Sambata 7 martie
08.30 Mic dejun
09.30 - 16.00 Excursie optionala: Tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschiz si Crit, pranz campenesc "La Hansi"

Cu o luna inainte de eveniment, daca doriti sa participati la acest eveniment, este nevoie sa transmiteti pe office@bonvoyagesibiu.ro un Email in care sa va anuntati numele si rezervarea la aceasta excursie.

La ora 9.30 plecam cu bus-ul spre Crit. O sa avem cu noi un ghid local care va va povesti pe drum despre istoria zonei si o sa va prezinte, in vizitare, 2 biserici fortificate: cea de la Saschiz si cea de la Crit. Ambele sunt deosebit de valoroase. Drumul dureaza cca 45 minute, sunt 50 km pana la Crit. "La Hansi" o sa avem pregatit un pranz campenesc, cu pita de casa, slanina la tepusa si un ceau mare cu tocanita de vitel. Cate un pahar de rachiu si unul de vin. Locatia este foarte frumoasa, sunt convins ca o sa faceti o pasiune pt ea. Oricum va spun in premiera, va fi gazda unuia dintre evenimentele noastre... :)



Cat costa excursia aceasta. Pana nu-mi raspunde toata lumea, nu o sa va pot spune exact. Dar va dau cateva repere:
- cei care vin cu microbuzul din Bucuresti au evident prioritate la ocuparea locurilor din acest bus. Se fac cca 100 km, deci transportul costa cca 500 lei. Impartiti la 30 si vedeti cat da/persoana; asta in conditiile in care sunt 30 persoane care doresc sa mearga la Crit.  Pentru cei care nu au venit cu miniautocarul, sau o sa inchiriez ceva local, dar la care inca nu va pot spune un tarif, sau merg in grupaj cu masinile cu care s-a ajund la Sighisoara.
- ghidul ne costa cca 300 lei pt orele pe care le sta cu noi. La fel aceasta suma se imparte la numarul de participanti, de aceasta data la cel total.
- la masa campeneasca este clar, acolo nu depinde de numarul de persoane: costa 60 lei/persoana.

Sa fiu bine inteles: se poate merge doar in excursie fara sa se ia masa (dar nu stiu ce o sa faceti o ora si jumatate cat ceilalti mananca...), dar nu se poate merge doar la masa, decat in conditiile in care se vine separat cu masina proprie sau grupaj extra-grup.

Pentru excursia optionala solicitarea se va face pe e-mail-ul agentiei .  La cei din Bucuresti care vin cu miniautocarul pot da un tarif aproximativ, estimativ: 28 lei excursia si 60 lei masa (optional).

16.00 - 18.00 Free time, pregatirea pentru carnaval
18.00 - Intalnirea mastilor. Holul de la receptie
18.15 - Parada si prezentarea mastilor (in holul hotelului). Fotografii de grup, individuale.
19.30 - Cina bufet – incepe la finalul prezentarii
21.00 - Premierea celor mai bune masti
22.00 - DJ party
00.00 - Tort si sampanie!!! *|* *|* *|*

Duminica 8 martie martie
9.00 Mic dejun tip bufet
10.00 Moment muzical - surpriza
12.00 Check out

Transport: Cu o luna inainte de eveniment, o sa se deschida o lista de inscriere la transport organizat pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara. In conditiile in care se strang suficienti doritori de a merge in acest fel comod si grupat, o sa ajutam la inchirierea unui mijloc de transport, microbuz de 16, 18 sau 19 locuri, functie de numarul de inscrisi. Fiecare dintre cei care o sa calatoreasca cu acest transport organizat va achita cota parte din: valoarea facturata a transportului Bucuresti - Sighisoara + diurna sofer + cazare sofer

Precizari Este a 10-a oara cand organizam acest eveniment in Singles Camp. Marcheaza intrarea in al 11-lea an de vacante, drumetii, evenimente, intalniri...Se adreseaza tuturor celor carora le place sa se distreze: muzica, dansul, lucrurile fun. Care sunt sociabili si comunicativi.

Petrecerea in sine nu este ceva simandicos sau fastuos, ci ceva simplu si vesel. Incercam sa scoatem cat mai mult din umorul mastilor si sa-l folosim pt a avea o atmosfera cat mai plina... ;D La "Parada mastilor" este o defilare cu prezentare, fiecare spune doua-trei cuvinte despre masca sa...

Costumatie Insistam ca toata lumea care se inscrie si participa la acest eveniment sa vina cu un costum de carnaval, pt parada de sambata seara. De unde luati asa ceva? Pe internet exista multe site-uri care vand asa ceva, aveti de asemenea posibilitatea inchirierii de la un centru de profil. Mai aveti o varianta si din experienta anilor trecuti, a fost de cel mai mare succes: costumele confectionate cu fantezie de catre participanti....Daca nici una dintre cele 3 variante prezentate nu va este la indemana, veniti macar cu o masca...

Va recomand inca o data si subliniez: veniti costumati!  Atfel nu stiu de ce ati participa la un carnaval. Doar sa-i vedeti pe altii? E pacat sa nu puteti intra in atmosfera mastilor, din interior. Am mai intalnit in timp persoane care nu au inteles acest lucru si cat de stanjeniti s-au simtit vazand cata veselie si ras era intre masti...Iar ei erau obligati sa stea practic pe margine si sa se multumeasca doar cu privitul. De aceea facem carnaval, sa ne bucuram, sa radem in spatele si in fata mastilor!  :giggle:


 
Link catre prima editie a carnavalului, cea din 2011:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,598.0.html
Link catre editia a II-a carnavalului, cea din 2012:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1183.0.html
Link catre editia a III-a a carnavalului, cea din 2013:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1415.0.html
Link catre editia a IV-a a carnavalului, cea din 2014:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1731.0.html
Link catre editia a V-a a carnavalului, cea din 2015:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2043.0.html
Link catre editia a VI-a a carnavalului, cea din 2016:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2193.0.html
Link catre editia a VII-a a carnavalului, cea din 2017:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2414.0.html
Link catre editia a VIII-a a carnavalului, cea din 2018:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2547.210.html
Link catre editia a IX-a a carnavalului, cea din 2019:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2852.0.html

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile. Este o locatie cunoscuta pentru cei mai vechi in SIngles Camp, ne-am mai distrat de cateva ori acolo... :)

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Contractul comercial Bon Voyage Sibiu: ...............................................

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.

Cateva imagini din anii trecuti:







































 

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #1 : Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 12:01 »
Rezervarile sunt deschise! Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-6-8-martie-2020/

Offline Vicky

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #2 : Luni, 03 Februarie 2020, 16:50 »
Va rog ! Daca renunta cineva, sau nu poate ajunge..... grupul de fete....cunosc o persoana care ar dori sa mearga !!!  :smitten: O0 :oops:

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #3 : Joi, 06 Februarie 2020, 09:18 »
Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.
Tariful se va mentiona ulterior pentru a vedea cate persoane opteaza.

1.

Offline Nicoleta Popescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #4 : Duminică, 09 Februarie 2020, 21:48 »
Buna seara.
Vreau si eu sa merg cu autocarul
Sunt din Brasov
Multumesc!

Offline Carmen T

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #5 : Luni, 10 Februarie 2020, 10:40 »
Buna ziua
Doresc sa ma inscriu pt transport Autocar din Bucuresti catre Sighisoara    pt excursia din 6.03-8.03 2020
Multumesc
Astept o confirmare
Carmen Tanasescu

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #6 : Luni, 10 Februarie 2020, 11:55 »
Trebuie sa va treceti individual pe lista, preluati lista cu copy paste!

Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.
Tariful se va mentiona ulterior pentru a vedea cate persoane opteaza.


1.Nicoleta P.
2. Carmen T.


Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #7 : Marți, 11 Februarie 2020, 13:03 »
Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.
Tariful se va mentiona ulterior pentru a vedea cate persoane opteaza.

1.Nicoleta P.
2. Carmen T.
Carme S (CSX)

Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #8 : Marți, 11 Februarie 2020, 13:04 »
Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.
Tariful se va mentiona ulterior pentru a vedea cate persoane opteaza.

1.Nicoleta P.
2. Carmen T.
3. Carme S (CSX)

Offline Luca Valentina

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #9 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 10:25 »
Bună ziua, vreau și eu sa ma înscriu pe lista de transport din București și în excursia din 7 martie ! Mulțumesc mult.

Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #10 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 10:35 »
Buna Valentina, Vezi primul mesal al Bon Voyage- interne ”Preluati Lista cu copy- paste”. Sa speram ca vreamea va tine cu noi. Abia astep si excursia și  noi prietenii.

Offline Bon Voyage - interne

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 90
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #11 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 14:27 »
Trebuie sa va treceti individual pe lista, preluati lista cu copy paste!

Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.
Tariful se va mentiona ulterior pentru a vedea cate persoane opteaza.

1. Nicoleta P.
2. Carmen T.
3. Carmen S.
4. Valentina L.

Offline Nicolae Stoica Negulescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #12 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 15:49 »

1. Nicoleta P.
2. Carmen T.
3. Carmen S.
4. Valentina L.
5. Nicolae S-N

Multumesc

Offline adicroi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #13 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 16:41 »
1. Nicoleta P.
2. Carmen T.
3. Carmen S.
4. Valentina L.
5. Nicolae S-N
6. Adina C

Multumesc

Offline malena mardare

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Viata e frumoasa!
Re: Carnaval la Sighisoara 6 - 8 martie 2020
« Răspuns #14 : Joi, 13 Februarie 2020, 09:54 »
Buna! va rog daca nu ajunge cineva m as bucura sa fiu anuntata, imi doresc sa ajung pentru carnaval! Toate cele bune! 0723.243.509