Autor Subiect: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020  (Citit de 11212 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226


TRASEU: MARAMARIS - DATCA - MARMARIS

Tarif 980 EUR

Avans: 250 EUR

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/croaziera-cu-goeleta-paradisul-apelor-de-smarald-12-19-septembrie-2020/

ORAR DE ZBORURI TURKISH AIRLINES:

12 septembrie sambata 10:00 TK1044 Bucuresti OTP - Istanbul 11:25 si conexiune

12 septembrie sambata 16:40  TK2558 Istanbul IST - Dalaman DLM 17:55


si RETUR:

19 septembrie sambata TK2561 03:40 Dalaman - Istanbul 05:05 si conexiune:

19 septembrie TK1043 07:25 Istanbul - Otopeni 08:40


Bagaj cala 23 kg
Bagaj mana 4 kg care  se va plasa sub scaun (40 x 30 x 23 ) Masura noua pentru ca pasagerii sa se miste cit mai putin in aeronava.
Daca bagajul de mana va fi mai mare acesta se va muta la cala.


Servicii incluse:
•    cazare 7 nopti in cuseta dubla
•   6 mic dejun tip platou
•   7 pranzuri tip platou
•   7 cine tip platou
•   7 coffe break - ceai si prajituri la ora 17.00
•   transport cu linia aeriana Turkish Bucuresti - Istanbul - Dalaman si retur, taxe de aeroport, bagaj cala 23 kg/ pers, bagaj cabina 4 kg/ pers - toate incluse
•   transfer de la aeroport pana in Maramaris la imbarcarea pe guleta si retur
•   croaziera cu gueleta
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
-      asigurare medicala
-      excursiile optionale 
-      bauturi (nu se poate urca la bord cu bautura, regula este ca poate fi achizitionata doar de pe vas)
-      tips-ul pentru echipajul goeletei - ca pe orice croaziera, este o datorie a celor care calatoresc sa multumeasca "financiar" celor care au avut grija sa calatoreasca in siguranta, care le-au facut vacanta frumoasa. Insotitorul de grup va va informa din prima zi care este valoarea aproximativa a tips-ului, urmand ca inainte de debarcare, sa le "multumiti" personal membrilor echipajului.

Grup:15 pers + insotitor

Insotitor de grup: Gabriel Lala Tel 0723/337963

Adresabilitate Am inceput acest tip de excursie in 2015 si in fiecare an de atunci a fost declarata cea mai frumoasa, inedita  si mai interesanta excursie. Asta nu inseamna ca se potriveste fiecaruia...Suna grozav de frumos o calatorie pe mare, intr-un grup de prieteni, sa mananci gatit acolo pe punte, sa faci baie in cele mai frumoase golfuri cu apa cristalina...Sa innoptezi sub clar de luna, sa ai deasupra capului un milion de stele....Sa vizitezi porturi pline de farmec, sa te resfeti cu baclavale si fistic, sa asculti muzica la balalaica...Dar...trebuie sa te gandesti mai intai daca: esti o persoana sociabila, care poate usor sa se integreze si sa comunice intr-un grup izolat pe mare. Sa te gandesti ca imparti timpul, masa, serile cu ceilalti, ca nu poti avea un program individual..nu mananc cand vreau, nu pot cobori de pe vas cand vreau....Seara toata lumea e pe punte, rade, se distreaza, daca ai un program de culcare odata cu gainile, va fi mai greu...pt ca vasul e din lemn si se aude tot, muzica de pe punte, discutiile celorlalti, rasetele...

Grupurile din 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019  au fost  exceptionale si lumea s-a simtit grozav....Toleranta, veselie....totul a fost perfect...Asa ar trebui sa fie si in 2020, daca toata lumea citeste cu atentie explicatiile noastre, daca se stie evalua si intelege cum se desfasoara lucrurile intr-o vacanta cu prieteni noi.

In mod firesc in aceasta excursie se inscriu persoane obisnuite cu apa, care inoata cu usurinta. Este frustrant sa mergi intr-o astfel de calatorie si sa nu stii sa inoti...Ceilalti coboara in apa de smarald, fac baie toata ziua si tu stai pe punte si te uiti...Se poate si cu colac, si cu vesta, apa este sarata si te tine la suprafata...Dar nu e totuna ca atunci cand innoti dezinvolt...

2 cabine au paturi twin, 6 sunt matrimoniale. Luati in calcul deci ca puteti nimeri o camera cu pat dublu, pe care il impartiti cu cineva. Poate necunoscut. Aveti perna separata, patura separata dar am precizat, patul poate fi comun. O solutie excelenta este dormitul pe punte..."Generatii" intregi, incepand cu cea din care am facut si eu parte, au dormit noapte de noapte asa si a fost grozav....Cabinele nu sunt mari, aveti practic un pat, doua noptiere si un dulap de haine. Este un gemulet, care se deschide pt a avea aer...Baia este generoasa pt un astfel de loc, aveti cabina de dus normala, chiuveta, toaleta wc. Deci tot confortul.

Echipajul este format din 3 persoane: capitanul, ajutorul si bucatarul. Fac totul, curat in camere, in bai, spala puntea, totul este bec...Am fost foarte impresionati de ceea ce am gasit acolo...

Despre masa: Mancarea nu inseamna un festin, ma refer la nu stiu cate feluri de mancare, bufeturi incarcate cu preparate...Sa nu uitam ca suntem pe mare si se gateste pe un aragaz si un grill...Si este un singur bucatar...Dar mancarea este grozava, grozava...O nebunie, delicatese...Mult pe vegetale si peste...Mai putin carne...
Personalul este amabil iar mancarea turceasca este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai sanatoase si gustoase. Tot ce se mananca in aceasta excursie se pregateste pe guleta de personal specializat.

Un meniu, pt a va forma o parere despre ceea ce se serveste pe vas (pe rand, nu va asteptati sa aveti intr-o zi toate aceastea pe un bufet...)
Mic dejun: doua feluri de sunca, miere, masline, branza alba, branza galbena, ou, rosie, porumb, paine, lapte, ceai si cafea la discretie
Pranz: se servesc mancaruri pe baza de pui, vinete gatite, mazare, legume la gratar, salata cu iaurt, ciuperci sote, spaghetti, orez, cartofi prajiti, fructe
Coffe break: fara limita ceai si biscuiti
Cina: peste, carne la gratar, pui, file de curcan, cartofi prajiti, sote cu carne, salata, garnituri de fasole, cacik, orez, spaghetti, fructe

Bauturile sunt extra si se vor achita  cash in ultima zi capitanului.
Deasemenea excursiile optionale se achita tot cash ghidului local.

Detalii si explicatii despre aceasta excursie. Spuneam ca este una cu totul inedita fata de ce ati mai facut pana acum. Este de fapt o calatorie pe mare de-a lungul coastei  de sud vest a Turciei, care se prezinta asa:
"Padurile de pin care coboara pana in apele turcoaz ale Marii Mediterane , stancile dezgolite si nisipul fin vor face din Blue Cruise, caci asa se numeste croaziera noastra, o vacanta ideala  pentru iubitorii de mare, soare, inot si peisaj  extraordinar.
Vom serpui tarmul cu guleta turceasca,vom descoperi locuri ascunse de  vazul lumii, vom inota in cele mai frumoase golfulete cu apa turcoaz si cristalina, ne vom relaxa pe punte si vom admira peisajul sub razele soarelui, vom incerca bucataria turceasca, cunoscuta in lume pentru preparatele sale gustoase si rafinate, vom intalni oameni noi si vom lega prietenii frumoase, toate acestea  intr-o singura calatorie “ Blue Cruise”.

Ce  este o goeleta?
Pentru a va face o idee despre Croaziera albastra incerc sa va introduc mai intai in lumea guletelor.
O goeleta este o nava de mare (30 m lungime si 8 m latime), moderna, construita pentru curse charter, avand intre 6-8 cabine.
Fiecare cabina are o toaleta proprie si un dus.
Sunt nave din lemn cu motor dar pot naviga si sub vele daca vantul este bun.
Sunt construite in partea de sud vest a Turciei , unul dintre locuri fiind la Bozburun (40 km de Marmaris) .
Goelete pot fi standard si de lux. Calatoria noastra se va face cu una standard.





Programul Croazierei albastre:
Trebuie spus din capul locului ca programul depinde de timp. Daca sunt valuri mari, nu se iese din golfuri, acolo unde apa este mereu linistita. Totul se adapteaza la conditiile meteo. Dar acolo vremea este 95% minunata asa ca sanse minime sa nu prindeti timp de iesit din golfuri.

Ziua 1. Sambata 12 septembrie 2020 Ora 07:00 am. Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda. LOCUL de intalnire: Plecari Internationale, in partea dreapta a salii si a panoului de informare asupra zborurilor. Exista acolo, in coltul extrem, o cafenea brand-uita Lavazza, care este posibil sa nu functioneze din cauza conditiilor impuse pe aeroport. Gabi Lala va va astepta in fata ei. Il veti recunoaste din fotografia prezentata la Echipa Singles Camp: https://www.singlescamp.ro/echipa/ Numarul sau de telefon este prezentat pe site si forum, il repetam si aici: 0723/337963. Am fixat o intalnire cu 3 ore inainte de plecare, pentru a ne asigura ca procedurile existente pe aeroport nu ne vor afecta prezenta la timp la poarta de imbarcare.

Faceti tot posibilul si ajungeti la timp pentru ca altfel puteti rata zborul si excursia. In aceasta situatie nici organizatorul, nici insotitorul si nici agentia nu va poate ajuta cu ceva, veti fi in situatia de a pierde excursia fara posibilitatea de a recupera bani. Nimeni nu este vinovat pentru ca o persoana inscrisa intr-o excursie, nu ajunge la timp.

Pentru ca restrictiile de pe aeroport nu permit formarea de grupuri de persoane, Gabi o sa va directioneze pe rand spre zona de check in. Nu o sa ramana sa astepte pe cei care intarzie, asa ca daca nu ajungeti la 07:00, nu va asteptati sa mai gasiti pe cineva la locul de intalnire.

In situatia in care ajungeti dupa aceasta ora, cimunicati printr-un sms insotitorului de grup intarzierea, apoi in aeroport, va fi nevoie sa urmati singur(a) procedurile de check in, security si apoi de imbarcare. Verificati pe panoul de plecari, ghiseul la care se face check in pentru zborul de Istanbul TK1044 (Turkish Airlines). Cu pasaportul veti fi gasiti in lista de zbor, vi se vor emite cele doua bilete de zbor, atat Bucuresti - Istanbul cat si Istanbul - Dalaman si vi se va prelua bagajul de cala, pe care il veti recupera pe linia de bagaje a aeroportului din Dalaman, tot acolo unde grupul se va reintalni.

Atentie la zborul de conexiune in Istanbul, sa nu pierdeti zborul spre Dalaman. In aeroportul din Istanbul veti avea in jur de 4 ore libere, fiecare isi foloseste timpul cum doreste.

NU UITATI PASAPORTUL! Trebuie sa aiba o valabilitate de cel putin 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Turciei. Va recomandam sa aveti bani cash la voi, pentru ca nu aveti acces la bancomate. Cel mai potrivit este sa aveti EURO, excursiile optionale se platesc in acest fel, de asemenea tipsul la debarcare. De asemenea tineti cont de perioada prin care trecem si de masurile se evitare a riscurilor: sa aveti la voi masti corecte, adica medicinale, nu improvizatii sau adaptari. V-as recomanda cel putin 15 masti. Le veti folosi pe avion si pe autocar, de asemenea la actiunile optionale. Sa aveti gel desinfectant, dar atentie, in bagajul de cala, nu in cel de mana pentru ca acolo nu este admis.

La servicii incluse, gasiti mentiunea referitoare la bagajele cu care puteti calatori gratuit. Daca depasiti greutatea si dimensiunea, atat la plecare, cat si la sosire veti fi nevoiti sa suportati singuri costurile aferente. Agentia nu ofera serviciul check in sau de ocupare a unui loc preferential. De aceea si pentru siguranta anuntam intalnirea cu cca 2 ore inainte de decolare. Incepand de la check in si pana la aterizarea avionului la Dalaman insotitoriul de grup nu mai are responsabilitati. Fiecare participant isi foloseste timpul ramas de la trecerea in zona de imbarcare si pana la urcarea in avion cum doreste, urmand sa fie atent sa ajunga la timp la poarta de imbarcare anuntata (care poate fi modificata, de aceea trebuie urmarit afisajul aeroportului) pentru boarding.

Zboruri:

12 septembrie sambata 10:00 TK1044 Bucuresti OTP – Istanbul 11:25 si conexiune

12 septembrie sambata 16:40  TK2558 Istanbul IST – Dalaman DLM 17:55


La aterizarea pe aeroportul din Istanbul va fi nevoie sa va orientati corect spre poarta de imbarcare pentru conexiune, pentru ca aeroportul nou este foarte mare. Daca nu credeti si sunteti siguri ca va puteti orienta, stati aproape de insotitorul de grup. Atentie, foarte posibil ca veti mai avea si o trecere cu formalitati de verificare a pasapoartelor si a bagajelor de cabina (cele de cala le preluati doar la Dalaman).

Asa cum v-am comunicat, reintalnirea grupului va fi Dalaman, la linia de preluare a bagajelor. Stati grupati apoi iesiti impreuna, din aeroport, este foarte posibil ca pe traseul spre exit sa va fie verificate bagajele inclusic cele de cala.

Gabi va fi in legatura cu soferul, asa ca tineti aproape de el, nu va distantati pentru tigara, sau cu nerabdare. Nu are cum sa va gaseasca prea usor si pierdeti timp pretios. Va imbarcati  intr-un autocar care va transfera 100 km la Marmaris, in port. Ajungeti seara, luati in primire cabinele, apoi aveti cina pe punte. Am precizat inca de la lansarea excursiei, ca aceste goelete, vase de croaziera, au maxim 2 cabine cu paturi twin (separate). Restul de cabine sunt cu cabine duble (cu pat matrimonial). Inscriindu-va si rezervand se intelege ca ati parcurs toate prezentarile noastre, le-ati inteles si ati fost de acord. Asa ca acolo nu-l puneti pe Gabi in situatia de a solicita, "pe mine nu ma intereseaza, vreau cabina cu paturi separate", pentru ca nu are cum sa rezolve o astfel de cerere. Creati momente penibile si neplacute, din prima zi de vacanta, asa ca lasati-l sa va aseze asa cum considera. Este o persoana cu experienta, obiectiva si stie ce are de facut. Cu siguranta va incepe cu repartizarea baietilor in twin, asa se procedeaza intotdeauna.

Ziua 2. Duminica 13 septembrie : Insula Arap-Bozukkale
Astazi plecam catre insula Arap, unde vom lua si pranzul. Dupa ce vom inota ne vom indrepta catre Bozukkale si vechiul sit Loryma (dateaza din secolul 7 IC si a fost construit de catre locuitorii din Rhodos). Vom vizita vechea cetate, vom urca pentru o panorama de vis pe dealurile impadurite si vom inota in golful din Bozukkale.


Insula Arap


Goful Bozukkale

Ziua 3. Luni 14 septembrie: Datca ( excursie optionala la situl antic Knidos)
Dupa micul dejun vom ridica ancora si vom naviga catre Datca. Cei care doresc se pot inscrie in excursia optionala  catre situl antic Knidos.Un loc deosebit cu o priveliste asupra marii care iti taie respiratia.Fiecare ruina are o poveste iar noi vom fi gata sa  deschidem usa catre trecut si sa ascultam povestea. Aici s-a descoperit celebra statuie Afrodita din Knidos ( a fost sculptata de catre Praxiteles in secolul 4 BC  pentru orasul Knidos).Vom inopta in marina din Datca sau intr-un golf din apropiere.


Knidos

Ziua 4. Marti 15 septembrie: Aktuk - Bencik
Plecam catre Aktuk. Dupa pranz vom fi gata sa navigam catre coasta de nord a golfului. Prima oprire va fi la golful Bencik. Vom inopta in aceasta frumoasa zona.


Golful Bencik

Ziua 5. Miercuri 16 septembrie : Selimye sau Orhaniye (excursie optionala prin satele turcesti cu jeep-ul)
In aceasta zi vom  intra in golful Hisaronu si vom opri pentru a lua pranzul in  golful Selimiye sau Orhaniye. Pentru doritori, o excursie optionala - plimbare cu jeep-ul prin imprejurimi , vom vizita sate traditionale turcesti, ne vom racori la o cascada , vom admira padurile de pin si ne vom bucura de plimbarea cu jeep-ul.


Golful Selimye

Ziua 6. Joi 17 septembrie: Dirsek Buku- Bozburun
Dupa micul dejun vom naviga catre Dirsek Buku. Astazi ne vom pregati sa ajungem in golful Bozburun. Bozburun este un linistit  sat de pescari. Este locul unde se contruiesc aceste minunate ambarcatiuni care ne poarta pe mare si anume “ Gulete”. Vom inota si vom inopta intr-un golf din Bozburun.


Golful Bozburun

Ziua 7. Vineri 18 septembrie: Kadirga- Marmaris
Kadirga- Marmaris. Ne vom lua la revedere de la Bozburun si vom pleca catre Kadirga sau Kulumbuk. Fiind ultima zi pe mare ne vom bucura cat se poate de mult de apa , de soare si de linistea care ne inconjoara. Seara vom ajunge in Marmaris. Nu va ramane mult timp de odihna, pentru ca in jur de ora 00:00 va veti imbarca in autocar si va veti deplasa spre aeroportul din Dalaman, cu autocarul, la fel cum ati venit.

Ziua 8. Sambata 19 septembrie : Marmaris
Zborurile spre casa sunt:

19 septembrie sambata TK2561 03:40 Dalaman - Istanbul 05:05 si conexiune:

19 septembrie TK1043 07:25 Istanbul - Otopeni 08:40

Alte informatii:

In primul rand despre bagaje, pt ca asa se incepe o vacanta. Calatorim cu Turkish Airlines, o companie foarte buna de linie. Trebuie sa va incadrati in maximum-ul de greutate si dimensiune: bagajul de cala nu trebuie sa depaseasca 20 kg iar cel de mana  8kg. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungeti la asa ceva. Pt ca spatiile in cabine sunt mici si veti intampina probleme in a depozita bagajul. Este vorba despre o ambarcatiune usoara (nu de un ferry :)) deci spatiul de depozitare a bagajelor este foarte limitat. In astfel de excursii, in care aproape totul se desfasoara pe un vas pe mare aveti nevoie doar de strictul - strictul necesar, adica o incaltaminte usoara cu talpa care sa nu afecteze podeaua de lemn a guletei (sandale, slapi, ceva de genul acesta - in nici un caz talpi dure, apoi ceva de baie (costum, prosop, eventual halat), de schimbat - tricouri, maieuri, pantalon scurt, eventual si lung dar subtire (sunt 30 de grade acolo). Pt seara e bun un pluover sau mai bun ce va recomand: o bluza de vant si impermeabila cu gluga. Este perfecta pt asa ceva. Contra soareluii sapca, bandana, solutie de protectie. Pt drum, excursii niste adidasi sunt foarte potriviti, in plus nu au talpa care sa afecteze podeaua vasului. Mai fac o precizare: pe guleta fiecare va avea o saltea de plaja  dar nu si prosoape de plaja, de aceea va spuneam sa aveti in bagaj un cearceaf sau prosop de baie. Banuiesc ca se poate cumpara si de acolo, dar e bine sa-l aveti deja cu voi. Prosoape pentru uzul personal sunt in fiecare cabina dar nu se pot folosi la plaja. Am rugamintea sa se respecte acest lucru. Recomandarea mea, este de fapt mai mult decat un sfat este sa va limitati la un singur bagaj si acela  de mici dimensiuni - ceva intre bagajul de mana si un bagaj de cala - maxim 60 x 35. Precizez ca nu aveti motiv sa va luati ceva mai mare.

Apoi despre documente si bani. Trebuie sa aveti la voi pasaport valid, cu termen de valabilitate nu mai mic de sase luni de zile.. Romanii nu au nevoie de viza, putem intra in spatiul turcesc fara aceasta aprobare. Deci pasaport, nu carte de identitate!

In general pentru excursii recomand card, acum insa va spun ca este nevoie de cash. Pt ce aveti nevoie si cum sa va socotiti bugetul: mesele sunt incluse in tarif, dar asa cum v-am comunicat deja bauturile sunt extra. Se vor achita cash la check out. Platile se pot face peste tot in Eur, nu va chinuiti sa schimbati in lire, pentru ca dupa aceea o sa va straduiti sa cheltuiti pana la ultima moneda... Trebuie sa stiti ca pe vas nu este permis sa aduceti bautura de pe uscat, este la fel ca la orice croaziera. O sa consumati deci comandand pe goeleta. Tineti cont de acest aspect cand va faceti bugetul. Tot cash se vor achita excursiile  optionale. Mai ganditi-va si la alte cheltuieli personale (suveniruri , etc).

Excursii optionale. In dimineata zilei 2 o sa vina ghidul si o sa va dea mai multe informatii legate de croaziera pe mare, tot lui o sa-i achitam (cine doreste) cele doua excursii optionale (plata se face cash, nu au aparat POS  pentru cardul  de credit).

Un amanunt pe care cred ca majoritatea il stiti, ati mai fost pe mare si stiti regulile navigatiei. Chiar daca nu suntem considerati parte din echipaj, pe mare ne supunem indicatiilor capitanului, care este responsabil pt noi. Vreau sa explic mai mult: pe mare relatiile sunt un pic diferite fata de cele de pe sol, asta datorita posibilitatii riscurilor care pot aparea. De aceea in anumite situatii, foarte rar e drept, dar trebuie precizate pt ca toata lumea sa stie - nu doar echipajul ci si pasagerii trebuie sa respecte si sa urmeze indicatiile date de capitan. Pe vas sunt reguli, sunt indicatii, cu care trebuie sa ne acomodam si sa le respectam. Unele sunt legate de vas, ca de exemplu sa nu fumam in cabine, sa nu aruncam hartiile decat in cos etc altele tin de relatii si raport cu capitanul si echipajul. La urcare o sa fiti instruiti si pe parcursl calatoriei noastre va trebui sa le respectati. toate acestea trebuie intelese ca masuri pentru siguranta noastra. Capitanul vasului, va fi si conducatorul excursiei, rugamintea este sa-l respectati si sa-l lasati sa-si faca job-ul.  Sarcina insotitorului de grup acolo va fi doar de supraveghere ca totul sa se desfasoare conform celor contractate si promise. Cum turcii sunt recunoscuti pt calitatea serviciilor, feed-back-urile acestor excursii sunt foarte bune, am convingerea ca o sa aveti o vacanta minunata pe mare.

Regulile de respectat pe guleta:

- va rugam sa nu purtati incaltaminte care poate sa afecteze podeaua de lemn (sunt permisi slapi, sandale de plastic)

- folositi cu cumpatare apa de la bord

- cand nu aveti nevoie de iluminat va rugam sa stingeti luminile

- va rugam sa nu folositi prosoapele din camera la plaja

- va rugam sa nu fumati in cabina

- nu aruncati nimic peste bord

- nu inotati daca ati consumat alcool

- nu aruncati hartie sau alte resturi in vasul wc; folositi cosul de langa

- in cabina aveti fiecare veste de salvare; folositi-le doar in caz de urgenta

- atentie la nivelul de zgomot, totul se aude pe vas

- va rugam sa nu aduceti nici un fel de bauturi la bord; capitanul are autoritatea sa confiste pe perioada croazierei bauturile aduse din afara

- va rugam sa fiti atenti la pardoselile umede

- si cel mai important: bucurati-va de peisaje, de apa, de soare, faceti din aceasta iesire o vacanta memorabila; lasati problemele acasa, tabieturile, tot ce poate sa va afecteze pe d-voastra si pe ceilalti din jur.

Aveti prize 220V in camera si pe punte; le puteti folosi pentru a incarca telefoanele sau alte device-uri, dar atentie: este posibil doar cand motoarele sunt pornite si se genereaza curent electric sau cand vasul este ancorat in porturi si legat la reteaua de electricitate

Vremea in zona Marmaris in luna septembrie. Temperaturile au sa fie de cca 28 grade (in unele zile chiar mai cald), iar apa marii: in jur de 26 - 27 de grade.

Urmeaza sa revenim pe acest topic cu detalii despre excursiile optionale si costurile lor, la data la care lansez aceasta excursie inca nu le-am primit din Turcia. O sa postez una dintre ele, deocamdata in engleza, pentru a avea o imagine asupra a ceea ce inseamna desfasurarea unei excursii optionale.

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 4 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Contractul comercial Bon Voyage Sibiu: ...............................................

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Dupa mutarea celor care trebuiau sa plece in iunie, goeleta este aproape plina. Mai sunt am inteles doar 2 locuri.

 :oops: Pentru ca tariful din iunie era mai mic decat cel din septembrie (care se incadreaza in full season), exista o diferenta de 90 euro intre cei inscrisi direct si cei mutati. Pentru ca am considerat echitabil ca toata lumea sa achite pentru aceleasi servicii, acelasi tarif, m-am adresat partnerilor sa aiba intelegere si sa ne creeze aceasta posibilitate.

Ieri am obtinut raspunsul, iar rezultatul il vedeti. Tariful nu mai este 1070 ci 980 euro. Pentru toata lumea.

Offline dana28

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • buna
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #3 : Miercuri, 17 Iunie 2020, 13:45 »
Multumim pt precizările făcute, am citit de mai multe ori contractele,precizările etc.,insa ...pun totusi intrebarea.....sunt din Iasi si ca să ajung la aeroport singura optiune e să sa întârzii cc 15 20 min,dar la fel de bine poate ajung la fix 3 30 ( zic ca pot ajunge la timp pt ca am mai plecat din otopeni .operatorul de transp iasi  otopeni precizează că oră de sosire otop 4 însă de fiecare dată a ajuns mai devreme 3 30 sau 3 45.: trenurile ajung mult prea târziu de ora fixată sau mult prea devreme ,la fel și autoarele.Totodata pana in septembrie mai e ceva timp și sunt alte priorități totusi ,dacă voi primi rasp sau sugestii,înțelegere multumesc anticipat și doresc vremea frumoasa,relaxare și voie bună celor care participă și la alte activitati sau își petrec timpul liber altundeva :magic:
dupa mai multe incercari am reusit sa fac cont,sunt sociabila si dornica de colaborari noi

Offline Doina Lates

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
 :)Buna dimineata!Locuiesc in Tg Neamt si as dori sa stiu daca mai este cineva care participa la aceasta excursie si putem calatori impreuna pana la Bucuresti(si retur)?E cineva din zona Moldovei care merge spre Paradisul de Smarald? :dance:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Aceasta excursie este ACTIVA, se va desfasura. Zborurile sunt confirmate, la fel si croaziera, iar restrictiile de carantina la intrare in Turcia si la revenirea in tara sunt ridicate.

Saptamana trecuta agentia a transmis facturile aferente ultimei rate, achitarea acesteia trebuind fi efectuata cf contractului. La randul ei Bon Voyage va achita zilele urmatoare ultima transa la croaziera.

Va fac o propunere menita sa va linisteasca pe toti si sa calatoriti fara nici o grija, asta avand in vedere ca pe o ambarcatiune, mai ales in vacanta, este dificil sa pastrati  distanta fata de ceilalti: programati-va cu totii, din timp, la un test COVID, astfel incat sa aveti rezultatul testului cu minim 3 zile inainte de plecare. In acele zile de la testare pana la plecare fiti responsabili fata de ceilalti si nu intrati in contact cu persoane cu risc, evitati orice aglomeratie, astfel incat sa ajungeti cu totii sanatosi pe vas. Mai este o luna pana atunci, aveti timp suficient pentru programare, vacantele de vara in Grecia o sa fie pe sfarsite deci nu o sa mai fie aglomeratie.

Opeariunea de testare este foarte simpla, am facut-o si eu, la plecarea in Austria. Se ia un exudat nazal si unul faringian, atata tot. Rezultatele se primesc in cca 48 ore, uneori 72.

In legatura cu acest subiect am sa formulez maine un Email, pt a ma asigura ca toata lumea a citit aceasta informatie.

Offline LucianG

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Buna, m-am inscris pe ultima suta de metri pentru 'Croaziera cu goeleta', voi pleca din Iasi, daca mai doreste cineva sa calatoresca cu mine ma poate contacat la tel 00723557778 pentru a stabili detaliile. O seara frumoasa! Lucian

Offline dana28

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • buna
Suntem 2 pers din Iasi vom  suna,o zi frumoasa
dupa mai multe incercari am reusit sa fac cont,sunt sociabila si dornica de colaborari noi

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
A MAI RAMAS DOAR UN LOC LIBER!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Am fost informati de catre compania de zbor asupra unei modificari in orarul de zbor. Acum apare pe site si forum noul program.

In cursul zilei de astazi am sa va transmit un Email cu cateva informatii, urmand ca impreuna cu Gabi sa mai revenim aici pe forum cu altele, mai detaliate, atunci cand va apropiati de plecare.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #10 : Vineri, 14 August 2020, 13:48 »
Am transmis un Email tuturor celor de pe lista transmisa din agentie. Daca cineva nu a primit Email-ul meu, sa-mi scrie pe singlescamp10@gmail.com si il retransmit.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #11 : Vineri, 14 August 2020, 16:01 »
Imediat dupa transmitere am primit mai multe Email-uri de raspuns la sfatul pe care l-am dat. Pana acum toata lumea a raspuns pozitiv.

Offline Diana7

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Salut!
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 22 August 2020, 17:30 »
Salutare tuturor, sunt Diana, am auzit lucruri bune despre voi - iata ca prima excursie pe cara am ales-o este una in afara Romaniei.

Insotitorul nostru a recomandat sa facem cu totii un test COvid - eu cred ca e o idee buna si intentionez sa fac acest test.  Pe goeleta vom fi foarte aproape unii de altii in permanenta - eu as fi super cool sa stiu ca toata lumea e testata si OK. Voi ce parere aveti?!

Merci
Diana
🌹✨

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #13 : Marți, 01 Septembrie 2020, 08:19 »
Diana7, nu sunt insotitorul vostru de grup. Gabi Lala va fi cel care o sa mearga cu voi, asa cum este anuntat pe site si forum. Asta ca sa evitam orice confuzie.  :)

 :oops: Am revenit aici, pentru ca nu toata lumea mi-a confirmat sau infirmat dorinta de a face testul COVID 19, inainte de plecarea in excursie. Poate nu am fost eu destul de explicit ca am nevoie de un feed-back de la toti. De aceea am sa revin astazi cu un Email adresat fiexarui participant in parte, la care de data aceasta am rugamintea sa-mi raspundeti.

Explic: am lansat aceasta recomandare de a face CU TOTII testul, pentru a fi linistiti in ceea ce priveste posibilitatea de a avea surprize neplacute. Din punctul meu de vedere este ideal sa stii in aceasta perioada, ca toti cei din jurul tau, cu care urmeaza sa-ti petreci 7 zile pe mare, sunt ok si este ferit astfel de orice risc.

Pentru ca actiunea aceasta cu testarea sa aiba sens, este nevoie ca TOATA lumea sa o faca. Ar fi absurd si frustrant pentru cei care-si fac sa afle la imbarcare ca unii nu si-au facut-o. Au facut efortul sa se programeze, sa se testeze, au platit 300 de lei, iar ceilalti nu au facut-o. Este un inceput cu stangul intr-o excursie cu prieteni.

Eu nu pot sa oblig pe nimeni sa-si faca acest test, pot doar incerca sa conving, prin recomandare. Ce pot insa sa cer in calitate de organizator, este un raspuns ferm, pentru a sti ce le comunic celor care mi-au transmis ca o sa-si faca testul. Vreau sa va spun ca marea majoritate mi-au scris ca sunt incantati de o asa masura profilactica, dar asteapta din partea mea sa le spun ce fac restul. Este firesc ca doresc sa stie asta, daca as fi in locul lor acelasi lucru as dori sa-l aflu si eu. 

Nu incerc sa fiu deloc persuasiv dar perceptia mea, cunoscand felul in care se petrec lucrurile aici in Singles Camp, este ca toata lumea a inteles utilitatea unui test inainte de plecare. Banuiesc ca toata lumea s-a programat, pentru ca asa cum va spuneam in Email-ul transmis, exista posibilitatea ca pe ultima suta, turcii sa ceara la intrarea in tara un rezultat negativ. Asa ca daca oricum ati programat, ma gandesc ca o sa-l si faceti.

Acesta va fi si textul care o sa insoteasca Email-ul transmis. Astept pana maine un raspuns din partea fiecaruia, chiar daca l-ati mai dat odata. Pentru ca raspunsurile s-au intins pe durata a 10 zile, iar noi primim in medie 100 de Email-ul pe zi, este dificil sa caut fiecare raspuns dat.

Va multumesc pt intelegere!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #14 : Marți, 01 Septembrie 2020, 19:32 »
Am sa actualizez lista pe masura ce primesc raspunsuri:

1. Ramona C - de acord, are programare

2. Livia T - de acord, are programare

3. Mirela B - de acord are programare

4. Daniela L - de acord, are programare

5. Sorin C - de acord, are programare

6. Diana L - de acord

7. Livia Mogos - de acord, are programare, dar subliniaza o sa faca testul DOAR daca il face toata lumea

8. Liliana N - de acord, are programare

9. Irina M - are programare, dar inteleg din ce imi transmite, ca va face testul DOAR daca este obligatoriu.

10. Lucian G - de acord, are programare,

Mai am de primit raspunsuri de la:

11. Gheorghe M.

12. Doinita L.

13. Cristina I.

14. Larissa T

Gabi L insotitorul de grup s-a programat si el, urmeaza sa-si faca testul.