Autor Subiect: Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021  (Citit de 10925 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
.
Tarif:

470 lei/persoana - cazare in camera DBL TWIN, cu inca o persoana, de acelasi sex

550 lei/ persoana - cazare in camera DBL, regim single. Atentie, locuri limitate, doar 6! Daca optati pentru acest tip de cazare, trebuie sa anuntati agentia si sa achitati la ultima rata diferenta de 80 lei.

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/poiana-narciselor-vulcanul-racos-cheile-rasnoavei-sinca-7-9-mai-2021/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: Vineri 7 mai 2021
Sosire: Duminica, 9 mai 2021

Cazare: Pensiunea Roua Muntelui Dejani 3*

Numar de locuri: 22

Servicii incluse:
•    cazare cu mic dejun inclus 2 nopti Pensiunea Roua Muntelui Dejani 3*
•    transport zonal
•    insotitor de grup din partea Singles Camp

Nu sunt incluse:
x       transport pana la destinatie. Recomandam sa intrati pe forum, pentru a face grupaje auto
x       pranzuri si cine
x       intrari la obiective. Tarifele sunt prezentate mai jos.
   
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu 0720 048.744

Program:

Vineri 7 mai 2021. Ora 13:00 intalnirea grupului. pentru drumetia pe Cheile Râșnoavei -  locul este punctul de taxare aflat la intrarea în chei, o căbănuță din lemn unde o sa lăsăti si mașinile. (Coordonate GPS: 45.54582323631352, 25.517420732370674).



Drumul este asfaltat până aproape de intrarea în chei. În 2020 taxa de intrare in Cheile Râșnoavei a fost  de 6 lei pe persoană și 11 lei pe mașină. Cheile pot fi parcurse și cu mașina dar noi vom merge pe jos, pentru a admira peisajul spectaculos.

Este nevoie ca la ora de intalnire sa fiti gata pregatiti de drumetie, in echipament montan, rucsac, apa si sandviciuri, mergem intr-o plimbare de 3 ore (inclusiv pauza de masa), pe Cheile Rasnoavei



Este o plimbare placuta, cu siguranta veti fi impresionati de peisajul spectaculos oferit de masivul Postavaru.

Cheile Rasnoavei sau Cheile Rasnovului se afla foarte aproape de drumul national care leaga Predealul de Rasnov, imediat dupa statiunea Paraul Rece. Aceste superbe chei reprezinta o destinatie perfecta pentru o plimbare relaxanta in mijlocul naturii sau pentru practicarea sporturilor montane si a diverselor activitati de agrement. Este o zona cu un climat racoros, bland si ferit de vant. Sapate in masivele muntilor Postavaru, cheile ofera peisaje de o frumusete si o salbaticie spectaculoase datorita prezentei peretilor abrupti, apreciati de pasionatii de alpinism.

Masa de pranz, fiecare cu ce si-a adus la pachet, in zona sunt amenajate foisoare si locuri de relaxare.

16:00 – 16:45 Vizita palincarie si degustare



Dupa masa de pranz merge foarte bine o palinca de Transilvania...Veti avea ocazia sa vizitati apoi o palincarie  traditionala, sa aflati cum se produce o bautura autentic romaneasca dupa retete neschimbate de sute de ani dar si sa degustati cateva sortimente specifice zonei bineinteles, dacă nu sunteti șofer…

Ne indreptam apoi cu masinile personale spre Dejani, în aproximativ o ora si jumatate vom fi la pensiunea Roua Muntelui. 

20.00 Cina la pensiune, meniu tip grup

Sambata 8 mai 2021. Dejani – Sinca Veche - Vad – Sercaia – Hoghiz – Racos – Fagaras - Dejani
Total zi: 145 km

8.00 - 9.00 Mic dejun
09:15 Imbarcare in microbuzul pe care il avem inchiriat pentru aceasta zi. Se pleaca spre rezervatia naturala „Dumbrava Vadului” cunoscuta si sub numele de Poiana Narciselor.

10:00– 11:30 Poiana cu Narcise
Acest loc magnific, acoperit cu padure de stejar, reprezinta singura rezervatie naturala de profil din Europa, intinzandu-se pe o suprafata de 400 de hectare. Frumusetea si mirosul senzual si pronuntat al covorului de narcise, alaturi de cadrul natural in care este amplasata poiana te determina sa revii in fiecare primavara.



Zona este arie protejata de interes national, iar culesul frumoaselor narcise este interzis prin lege. Cresterea narciselor a fost favorizata in primul rand de solul podzolic cu urme de mlastina si umbre slabe ale arborilor, iar in unele locuri pot creste chiar si 150 de fire pe metru patrat.

De la Vad ne indreptam spre  Racos unde vom vizita trei obiective mai putin cunoscute, unice la noi in tara.

12:30 – 15:00 Vulcanul stins de la Racos. A inregistrat ultimele activitati vulcanice acum vreo 10.000 de ani, desi totul in jur pare ca mocneste inca. Pietrele au diferite nuante maro, rosiatice si negre, este vorba de tuf vulcanic, asa cum am vazut in excursiile noastre din Islanda, Norvegia, Italia. O perioada s-a exploatat zgura din craterul vulcanului, insa in prezent este zona naturala protejata.



Coloanele de bazalt reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania, un adevarat spectacol natural, complexul fiind declarat in 1962 rezervatie naturala de tip geologic cu o suprafata totala de 2,5 hectare. Coloanele au o inaltime cuprinsa intre 10 si 15 metri si s-au format ca urmare a racirii rapide a lavei vulcanice..

Daca despre coloane s-a mai vorbit si se mai vorbeste, o adevarata ,minune de care parca nimeni nu a auzit este Lacul de smarald, aflat la niciun kilometru distanta. Are o culoare care se aseamana cu un smarald slefuit, iar altitudinea de la care il privesti, aflat fiind intr-o formatiune ce seamana a vulcan stravechi, te face sa iti inchipui ca prin el poti patrunde in alta lume.

Masa de pranz o s-o luati la pachet.

16:00 – 17:30 Cetatea Fagarasului



De la Racos mergem la Fagaras pentru a vizita cetatea, sunt aproximativ  60 de km. Cetatea Fagaras are o istorie de peste 600 de ani si a fost locul balurilor organizate de doamna Stanca, cetate de aparare, dar si inchisoare. Acum este muzeu si unul dintre cele mai frumoase castele din lume, potrivit jurnalistilor de la Hopper.

Cetatea era aproape necunoscuta in urma cu cativa ani. S-au facut insa investitii si o promovare sustinuta, iar in 2016, numarul turistilor care i-au trecut pragul a depasit 130.000. Cetatea are 66 de incaperi, intinse pe cinci niveluri. Turistii pot admira arhitectura cetatii, dar pot vedea si temutele obiecte sau camerele de tortura. In incinta se afla Muzeul Tarii Fagarasului Valer Literat care se poate mandri cu un patrimoniu de peste 20.000 de piese. De curand s-au deschis vizitarii Turnul Rosu, Turnul Temnita, dar si fosta Crama. Reprezentantii Muzeului Tara Fagarasului vor sa amenajaze in cetate si un Muzeul dedicat Reginei Maria, unde sa fie expuse obiectele donate de Casa Regala. In memoriile Reginei Maria, Castelul de la Fagaras este comparat cu Castelul Bran, acolo unde se afla acum o parte din patrimoniul regal ce ar putea fi adus la Fagaras. Regina Maria a fost in la Fagaras in 1921, cand in cetate se afla un lagar de comandament al rusilor albi.

Tarife de vizitare
Adulți – 15 RON
Elevi, studenți, pensionari – 7 RON
Taxa de vizitare este individuală, nu se fac reduceri de grup
19:30 Cina la pensiune, meniu tip grup

De la Fagaras revenim la pensiune, sunt doar 20 de km.

Duminica 9 mai 2021. Dejani – Ohaba – Sinca Veche – Persani – Codlea – Rasnov – Paraul Rece – Sinaia – Ploiesti - Bucuresti
Total zi: 257 km

8.00 - 9.00 Mic dejun
09:15 Check out si ne imbarcam in masini, pe grupaje. Plecam in vizitare:

10:00 - 11:00. Moara de apa din Ohaba



Prima oprire o vom face  la Ohaba  unde vom vizita cea mai veche moara din Tara Fagarasului. Este o moara de apa care functioneaza perfect in ciuda faptului ca are mai mult de 130 de ani de activitate. Pietrele morii au fost aduse din Franta, in 1873 si nu au fost niciodata inlocuite.
Pentru turistii care se abat prin aceasta zona a Tarii Fagarasului, cu destinatia Sinca Veche si complexul manastirii rupestre, o oprire la Moara de Apa de la Ohaba completeaza experienta rusticului, a vietii satului asa cum se mai pastreaza, in crampeie, din vechime. Candva, toate satele din valea Sercaitei aveau moara. Datorita masivelor transformari aduse de invazia civilizatiei moderne, peste lumea satului, cele mai multe instalatii taranesti din Tara Fagarasului s-au ruinat si, in cele din urma, au disparut. Fiindca a supravietuit mai mult de un secol, moara de la Ohaba, a fost supranumita si Moara cu Noroc.
Astazi, chiar in curtea morii, exista si pensiunea Moara cu Noroc, care emana si ea parfumul rustic al locului.

Vechile mori de vant sau de apa vorbesc de vremuri cand painea noastra avea un cu totul alt gust: mai natural, mai sanatos, mai putin rafinat. Painea taranului roman, framantata din faina grauntelor, poarta pecetea organicului pierdut pentru cei mai multi din locuitorii aglomerarilor urbane. Iar mecanismul si obiectele originale aflate in incinta morii de la Ohaba sporesc farmecul autentic al acestei instalatii de epoca.

Totusi, putini oameni isi mai poarta sacul de graunte la moara de apa de la Ohaba, tocmai fiindca lumea satului a saracit in pastratori de traditii, in locuitori. In vechime, veneau care pline de grane, astazi, abia daca mai vine un musteriu sa macine, o data la doua zile.

11:15 – 12:15 Templul Ursitelor



In apropiere se gaseste un loc aparte, de care probabil ati auzit. Este vorba de „Templul Ursitelor” unde se spune că dorinţele se împlinesc, dacă ai inima curată. La Şinca Veche se vine mai ales pentru legendele şi misterele din jurul acestui lăcaş săpat în piatră.
Deşi nu se poate spune cu precizie data exactă a construirii mănăstirii din piatră, versiunea acceptată şi cea mai des întâlnită ar fi anul 1742, timp în care bisericile ortodoxe erau interzise.
Legendele şi tradiţiile locului spun că aici au avut loc fenomele paranormale, vise premonitorii şi tot felul de viziuni. Sătenii din Şinca Veche sunt convinşi că templul are puteri miraculoase.
Zona este frumos amenajata, ingrijita, cu bancute si multa umbra, este si un izvor de unde se poate lua apa foarte buna.
Până la urmă, cu toate controversele şi speculaţiile, Templul Ursitelor de la Şinca Veche este un loc interesant şi plin de mister, care merită vizitat.
 Şinca Veche este şi locul de unde se trage familia marelui istoric şi filolog Gheorghe Şincai, reprezentant al Şcolii Ardelene.

La Sinca de nedespartim, fiecare o ia spre casa. Mai bogat in prieteni si amintiri.

Nota: Orele sunt informative. Este posibil ca din cauza conditiilor de trafic, a unor situatii independente de noi, programul sa fie afectat. insotitorul de grup va putea face modificari sau inversari pentru a asigura parcurgerea intregului program.

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Poiana Narciselor Tara Barsei si a Fagarasului. 7 - 9 mai 2020
« Răspuns #1 : Duminică, 26 Ianuarie 2020, 10:57 »
Spuneam că o noutate a acestei excursii va fi, anul acesta, Rezervația geologică de la Racoș. Eu am mai fost aici cu un grup SC în cadrul altei acțiuni și, pentru că a plăcut foarte mult, m-am gândit să revenim în acest loc deosebit de spectaculos.
Racoș este o localitate pitoreasca unde majoritari sunt secuii. Prin apropiere trece Oltul care traversează Munții Persani, un masiv de munți nu prea înalți dar deosebit de sălbatici. În zona acestor munți au avut loc cele mai recente activități vulcanice de pe teritoriul țării noastre, adică acum aprox. 1 milion de ani. În zona au existat vulcani, care la Racoș au lăsat urme atât de vizibile încât ai zice au au erupt în urma cu doar câțiva ani. Nu întâmplător în capătul dinspre secuime a munților Persani se află cele mai multe ape minerale, mofete, ape termale etc.

 La Racoș a existat un vulcan din din care s-a exploatat mult timp zgură. Acum nu se mai exploatează deoarece e zonă protejată și e rezervație (Geoparcul Perșani). Peisajul rămas în urma exploatărilor e fantastic și deosebit de pitoresc . Iar pentru un pasionat de geologie, locul e perfect pentru a studia toate tipurile de zgură, cenușă, piatră ponce, bombe vulcanice, bazalturi, lavă întărita etc. Toate arată de parcă s-ar fi răcit ieri.
Peisajul de la Racoș este, într-adevăr, foarte asemănător cu cel de la Etna. Același tip de roci și de culori.
Toată comuna Racoș este construită cu piatră ponce și tuf vulcanic. La fel de solid ca orice piatră masivă dar mult mai ușor, datorită structurii spongioase produsă de bulele de gaz din timpul răcirii lavei.

În apropiere de fosta carieră de zgură se afla două cariere de bazalt, în care exploatarea a încetat la începutul anilor 1990.

La câțiva pași de prima carieră de bazalt se află cariera Brazi, o ”groapă” uriașă în care s-a adunat apă. Lacul rezultat cu o apă verde a fost botezat Lacul de Smarald...

Uitați două clipuri video filmate cu drona și câteva fotografii de la acțiunea din 2018
Peisajul este absolut fabulos și impresionant. Nu-ți vine să crezi că nu știai de acest loc din țara ta.

























Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Poiana Narciselor Tara Barsei si a Fagarasului. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #2 : Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020, 18:15 »
Rezervarile sunt deschise, inscrierile se fac aici:[/size][/color] https://www.singlescamp.ro/eveniment/poiana-narciselor-tara-barsei-si-fagarasului-7-9-mai-2021/

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Poiana Narciselor Tara Barsei si a Fagarasului. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #3 : Duminică, 07 Martie 2021, 17:17 »
Salutări de la Brașov!  *|*

Am primit mai multe întrebări referitor la modalitatea de a ajunge la punctul de intalnire din Râsnov, revin cu precizari.
Din Brasov se poate ajunge la Rasnov cu trenul sau autobuzul metropolitan si apoi cu taxi pâna la intrarea in Cheile Râsnoavei, unde ne vom intalni, sunt circa 10 km de la gara din Râșnov. Mai departe, ne grupam pe masini.

Rugamintea mea este sa anuntati din timp cum intentionati sa va deplasati, daca mai puteti lua persoane sau daca veniti fara masina. Eu voi centraliza situatia si ma voi asigura ca nu vine nimeni pe jos... În cazul in care veniti din alte parti ale tarii si va este peste mână sa veniti la Râsnov, ne vom intalni seara la pensiune.

Eu astept cu nerabdare sa ajungem din nou impreuna la narcise, este o actiune care se organizeaza de ani buni. Anul trecut nu am ajuns impreuna, din motive pe care ni le amintim cu totii.. eu am fost insa in dumbrava mai târziu si am mai gasit câteva narcise. Cei care ma cunoasteti stiti ca este un loc de care sunt legata sufleteste, multe vacante mi-am petrecut in copilarie in satul de la marginea pădurii.

Despre pensiunea Roua Muntelui, care ne-a găzduit in toti acesti ani, numai cuvinte de lauda. Calificativul mediu de pe Booking este "Exceptional", respectiv 9.6. O pensiune moderna, primitoare, situata intr-o zona linistita, retrasa, la poalele Muntilor Făgăraș, personal amabil si un catel jucaus. Mâncarea este grozavă, cu produse locale, preparate gustoase, au fost apreciate de fiecare data. Rămâne sa va convingeti singuri :)

Urmariti forumul, voi mai reveni cu fotografii, detalii despre locurile pe care le vom vizita impreuna.

Diana.

Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Buna tuturor. M-am înscris si eu la acest eveniment. Sunt din Bucuresti şi nu am masina. Daca mai este cineva din Bucuresti şi mai are disponibil un loc v-as ruga sa ma anuntati. CARMEN S 0728 700 298. Mutumesc anticipat şi numai de bine va doresc şi.....mai ales SA FITI BINE!

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Revin cu impresii de la Racoș, unul dintre obiectivele excursiei noastre. Noutatea este că, de anul acesta, a fost introdus in circuitul turistic si castelul Sukosd-Bethlen din localitate, atestat secolul XVII.
 Este un monument unic in zona, in stil renascentist, similar castelului Bethlen de la Criș-Sighisoara pe care l-am vizitat in toamna in cadrul actiunii de la Colinele Transilvaniei. Castelul este inca in curs de restaurare, dar merită vizitat datorita câtorva elemente unice: blazonul familiei princiare Bethlen, vizibil pe turnul de aparare, turnul-hotă unde se gasea bucataria castelului, care nu s-a mai pastrat in niciun alt castel si alte cateva surprize pe care le vom descoperi impreuna.

Vom incepe, deci, vizita la Racoș la castel, vom asculta povestile ghidului local, foarte interesante si vom vizita ulterior rezervatia geologica. In prezent exista un bilet unic care costa in jur de 15 lei si care permite accesul la toate obiectivele, inclusiv in rezervatie. Un lucru bun faptul ca acum zona este protejata, curata.
 Eu am fost cu un grup care a venit de la câteva sute bune de kilometri pentru a vedea obiectivele de la Racoș si au fost impresionati de tot ce au vazut. Mi-a placut si mie ce am gasit la fața locului, cum arata acum rezervatia, astept cu nerabdare sa revenim impreuna sa ne bucuram de natura fantastica de la Racoș.

Si câteva fotografii:





















Reiterez rugamintea de a anunta daca mai puteti lua pe cineva de pe traseu sau daca aveti nevoie de transport. Mai aproape de excursie voi centraliza situatia grupajelor pe masini.


Offline Kora2410

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Buna ziua! Sunt la prima inscriere , am citit informatiile relevante si trebuie sa recunosc faptul ca nu stiu cum trebuie sa achit avansul. Am completat formularul pe site, pentru aceasta excursie, duminica 11.04. Ar trebui sa ma notifice cineva pe e-mail ca am fost incrisa si sa mi se comunice IBAN-ul untre trebuie sa fac plata avansului? Nu stiu cum sa procedez in continuare, ma puteti ajuta, va rog? Multumesc!

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Bine ai venit, @Kora!

Ai mai jos linkul cu pașii care trebuie parcursi in vederea inscrierii la excursie:
https://www.singlescamp.ro/cum-va-inscrieti-in-excursia-sau-vacanta-dorita/

In cazul in care te-ai inscris corect si nu ai primit mailul cu datele de plata - verifica si in SPAM - trimite un email agentiei pe adresa:
singlescamp10@gmail.com




Offline Kora2410

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #8 : Miercuri, 14 Aprilie 2021, 09:37 »
Multumesc mult pentru ajutor Diana!
Am refacut procesul de inscriere in excursie si de aceasta data am primit imediat e-mail-ul.
Numai bine!

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #9 : Miercuri, 14 Aprilie 2021, 09:46 »
Cu plăcere, Kora!
Cine mai vine cu noi?  *|*

Offline Rami

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 213
Re: Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #10 : Miercuri, 14 Aprilie 2021, 11:03 »
Hei, buna dimineata Diana, buna dimineata tuturor!
Vin si eu cu voi  :pleasantry:
Abia astept  :yeah:
Imi este tare dor de voi, de iesirile cu Singles Camp  :smitten:
Abia astept Diana sa vad locuri noi, alaturi de tine, sa aflu lucruri noi, si sa adaug alte amintiri frumoase in sufletul si mintea mea!  :bow: :flori: :kissing:
Eu, sunt Ramona, vin din Ploiesti, nici eu nu am masina, si cel putin, pana la momentul asta, ma gandesc la varianta, tren...
M-am uitat si e tren pana la Brasov, apoi alt tren spre Rasnov.
Deocamdata asa m-am gandit.
Dar, mai e ceva vreme pana atunci si vom vedea,nu?! ;)
Pana atunci, DOAMNE AJUTA SA FIM SANATOSI CU TOTII, SI NOI SI AI NOSTRII SI SA NE AUZIM SI VEDEM CU BINE  :angel:

Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Buna Dimineata tuturor. Sunt Carmen S M-am inscris la eveniment dar şi de data aceasta trebuie sa renunt. E cineva doritoare? 0728700298
 Numai bine şi sa aveti distractie faina... la Poiana

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Aveți mai jos lista provizorie cu localitățile din care veniți, in vederea grupajelor. Sunteți mai multi din aceeasi localitate sau zone apropiate, puteti veni impreuna. Daca nu doriti sa va lasati datele pe forum, spuneti-mi si va pun in legatura.

Bucuresti - 3 persoane

Târgoviste - 2 persoane

Găesti -1 persoana

Ploiesti - Rami, are nevoie de transport din Ploiesti, Brasov sau Râșnov

Timisoara - 2 persoane

Onesti - 2 persoane

Comanesti - 1 persoana

Bacau - 1 persoana

Brasov -1 persoana

Pitesti - 1 persoana, ajunge seara tarziu

Falticeni - 1 persoana

Offline Kora2410

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Buna dimineata! Eu sunt din Bucuresti si, cu mare drag, pot lua doritorii cu masina la intoarcerea din 09.05. La plecare ar fi posibil doar daca cineva doreste sa stea in Rasnov pe 06 seara, eu am decis sa ajung cu 1 zi mai devreme in zona.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021
« Răspuns #14 : Duminică, 25 Aprilie 2021, 16:20 »
Pentru cei interesati de transport, domnul Gheorghe din Târgoviste va veni cu masina personala pe ruta Târgoviste - Ploiesti - Râșnov si mai are locuri libere. A mai ajutat cu transportul si la alte actiuni, puteti apela cu incredere. Telefon +40 728 841 085.

Daca mai vrea cineva sa vina cu noi, tocmai a aparut un loc liber.