Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021

<< < (2/6) > >>

krondia:
Revin cu impresii de la Racoș, unul dintre obiectivele excursiei noastre. Noutatea este că, de anul acesta, a fost introdus in circuitul turistic si castelul Sukosd-Bethlen din localitate, atestat secolul XVII.
 Este un monument unic in zona, in stil renascentist, similar castelului Bethlen de la Criș-Sighisoara pe care l-am vizitat in toamna in cadrul actiunii de la Colinele Transilvaniei. Castelul este inca in curs de restaurare, dar merită vizitat datorita câtorva elemente unice: blazonul familiei princiare Bethlen, vizibil pe turnul de aparare, turnul-hotă unde se gasea bucataria castelului, care nu s-a mai pastrat in niciun alt castel si alte cateva surprize pe care le vom descoperi impreuna.

Vom incepe, deci, vizita la Racoș la castel, vom asculta povestile ghidului local, foarte interesante si vom vizita ulterior rezervatia geologica. In prezent exista un bilet unic care costa in jur de 15 lei si care permite accesul la toate obiectivele, inclusiv in rezervatie. Un lucru bun faptul ca acum zona este protejata, curata.
 Eu am fost cu un grup care a venit de la câteva sute bune de kilometri pentru a vedea obiectivele de la Racoș si au fost impresionati de tot ce au vazut. Mi-a placut si mie ce am gasit la fața locului, cum arata acum rezervatia, astept cu nerabdare sa revenim impreuna sa ne bucuram de natura fantastica de la Racoș.

Si câteva fotografii:





















Reiterez rugamintea de a anunta daca mai puteti lua pe cineva de pe traseu sau daca aveti nevoie de transport. Mai aproape de excursie voi centraliza situatia grupajelor pe masini.

Kora2410:
Buna ziua! Sunt la prima inscriere , am citit informatiile relevante si trebuie sa recunosc faptul ca nu stiu cum trebuie sa achit avansul. Am completat formularul pe site, pentru aceasta excursie, duminica 11.04. Ar trebui sa ma notifice cineva pe e-mail ca am fost incrisa si sa mi se comunice IBAN-ul untre trebuie sa fac plata avansului? Nu stiu cum sa procedez in continuare, ma puteti ajuta, va rog? Multumesc!

krondia:
Bine ai venit, @Kora!

Ai mai jos linkul cu pașii care trebuie parcursi in vederea inscrierii la excursie:
https://www.singlescamp.ro/cum-va-inscrieti-in-excursia-sau-vacanta-dorita/

In cazul in care te-ai inscris corect si nu ai primit mailul cu datele de plata - verifica si in SPAM - trimite un email agentiei pe adresa:
singlescamp10@gmail.com



Kora2410:
Multumesc mult pentru ajutor Diana!
Am refacut procesul de inscriere in excursie si de aceasta data am primit imediat e-mail-ul.
Numai bine!

krondia:
Cu plăcere, Kora!
Cine mai vine cu noi?  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă