Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

(1/95) > >>

luciamanta:
Ce carti mai cititi? Eu am citit  de curand "Cum sa spui adio?" de Katherine Taylor, "Formula fericirii" de Stefan Klein, "Cuvinte care elibereaza" de Marie Cardinal. Aceste 3 carti sunt f. bine scrise, excelente.

almi_gabi:
Citesc acum "Dune" de FranK Herbert. O carte SF care a fost si ecranizata.

luciamanta:

--- Citat din: awana din Luni, 29 Martie 2010, 21:32 ---Citesc acum "Dune" de FranK Herbert. O carte SF care a fost si ecranizata.

--- Terminare citat ---

Iti place cartea? Este interesanta? Nu am vazul filmul, din pacate. O seara minunata!

pe_jumate:
da.. cartea e exceptionala.. daca te prinde nu o mai lasi..
de fapt, intreg sf-ul de calitate e la fel de orbitor de captivant

eu citesc o carticica despre Warren Buffet.. cel mai mare investitor al tuturor timpurilor, foarte multa vreme cel mai bogat om de pe planeta, la competitie in ultimii ani cu Bill Gates iar acum cu un mexican..

.. e fenomenal felul in care si-a condus viata, in mod corect fata de colaboratori si fara sa minta pe nimeni niciodata.. competenta si onestitatea erau singurele criterii dupa care alegea oamenii/salariatii si colaboratorii..

in mod asemanator, unul din cei mai buni manageri ai Coca Cola, Donald Keough, zicea asa:
"ordinea calitatilor pe care trebuie sa le aiba un angajat este urmatoarea: integritate, inteligenta, harnicie.. pentru ca daca prima calitate lipseste, ajungi sa te rogi la Dumnezeu ca omul respectiv sa fi fost tampit si puturos ;)

luciamanta:
Spune-mi te rog frumos, care este titlul cartii pe care o lecturezi; ma refer la cea referitoare la viata lui Warren Buffet. Numai bine, iti doresc o zi reusita, cu bucurii!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â