Autor Subiect: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020  (Citit de 11226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« : Duminică, 29 Decembrie 2019, 08:34 »
29.06.2020
A aparut un loc disponibil dintr-o renuntare intr-o camera dbl la femei.


Tarif: 690 lei demipensiune (cazare in camera dubla cu inca o persoana, mic dejun si cina)

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/poveste-cu-cai-si-prieteni-noi-2-5-iulie-2020/

Plecare:  2 iulie 2020
Sosire:   5  iulie 2020

Cazare: 3 nopti la Casa Padurii Slanic 3* Adresa: Strada Libertăţii 136, Slanic Prahova

Numar de locuri: 20

Servicii incluse:
•        cazare 3 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
•        3 cine**

**Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Va fi astfel ales incat sa ne asiguram ca este agreat de toti cei care mananca normal, fara restrictii sau limitari de alimentatie.

Servicii care nu sunt incluse:
x   pranzuri
x   transport pana la destinatie*
x   transport zonal la alte obiective decat cel legat de echitatie. Daca o sa veniti cu masini, ne putem grupa pe cele disponibile sau daca nu sunt suficiente va fi nevoie sa inchiriem cu sprijinul locatiei un microbuz, dar asta va insemna costuri suplimentare, pe care o sa le suportam impartindu-le intre noi.
x   program de echitatie 3 zile* = 500 lei

* Programul de echitatie este organizat profesionist, folosindu-se elemente specifice metodei de invatare asistata de cai dezvoltate de EAHAE International, https://eahae.org/. Acest program este special pentru cei care nu au mai calarit si doresc sa invete.

Pentru cei care stiu deja sa calareasca, sau doresc ceva simplificat, o sa se organizeze un program alternativ, la tarife care urmeaza a fi comunicate pe forum.

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Program:

Joi 2 iulie. Prezentarea la pensiune, intre 16:00 - 19:00. La 19:30 se va servi cina, deci va fi nevoie sa ajungeti acolo pana la acea ora, pentru ca mai tarziu nu mai putem asigura cina calda. Socializare si informatii asupra programului zilelor urmatoare. Lidia va va prezenta ce urmeaza sa faceti, in ce consta programul de echitatie.



Vineri 3 iulie. Dupa micul dejun, va deplasati in apropiere, pentru a incepe programul de echitatie. Lucru la manej, cu accent pe activitatile de la sol.  Lucram de la sol pentru intarirea relatiei intre cal si calaret, cresterea increderii si intelegerea atitudinii care ne permite sa interactionam cu calul intr-un mod care sa nu ne puna in pericol integritatea corporala. Participantii constientizeaza modul in care influenteaza calul postura si presiunea pe care o exercita,  prin intermediul darlogilor, prin jocuri de rol.



Dupa terminarea programului de calarie, mergem sa vizitam Salina de la Slanic Prahova. Tot acolo vom lua si pranzul. Vom ramane in zona pana spre seara cand ne intoarcem la pensiune pentru cina si distractie.



Sambata 4 iulie. Dupa micul dejun mergem la echitatie. Lucru la manej cu accent pe activitatile calare si traseu de 1h.  Lucram calare pentru a intelege cum trebuie sa controlam corect calul in regim de pas, folosindu-ne de semnale nonverbale si fara sa cream disconfort calului.



Dupa echitatie mergem la Baia Baciului. Monument al naturii, are ștranduri cu apă sărată , sezlonguri pentru plaja, o tiroliana deasupra lacului, terase si un restaurant traditional romanesc. În perimetrul Băii Baciului se află Muntele de Sare cu lacul Grota Miresei, rezervație naturală unică în Europa. Vom petrece acolo restul zilei, o sa luam si pranzul, iar seara ne intoarcem la pensiune pentru cina si distractie.





Duminica 5 iulie. Micul dejun apoi mergem la echitatie. Lucru la manej cu accent pe activitatile calare si traseu de 2 ore.



Pentru cei care nu se grabesc spre casa, propunem o drumetie la Manastirea Crasna.



Este o excursie care se adreseaza iubitorilor de animale, in special de cai. Este o ocazie pentru cei care nu stiu sa calareasca deloc sau nu sunt intru totul familiarizati cu echitatia, sa invete. Totul intr-un cadru si cu un program profesionist, indrumati si asistati.

Am numit excursia aceasta "Poveste cu cai si prieteni noi" pentru ca locul acela in care o sa fiti este unul de basm, apoi pentru ca echitatia este in sine o frumoasa poveste. Iar "cu prieteni noi" pentru ca o sa aveti ocazia sa cunosteti , sa va imprieteniti cu persoane la fe ca voi, iubitoare de natura, de animale, sociabili si placuti.

Va recomandam sa veniti imbracati sport, incaltaminte gen trekking, pantalon lung elastic sa puteti urca si sta usor in sa. Nu pantaloni stramti gen blug, decat pentru restul timpului. Costum de baie, slapi, un prosop de baie.

Va prezentam in imagini locatia in care veti sta:

















 :oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #1 : Joi, 09 Ianuarie 2020, 11:15 »
Rezervarile sunt deschise, se pot face inscrieri. Link-ul catre pagina ce cuprinde detaliile si formularul de inscriere:

https://www.singlescamp.ro/eveniment/poveste-cu-cai-si-prieteni-noi-2-5-iulie-2020/

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #2 : Miercuri, 12 Februarie 2020, 16:13 »
M-am inscris cu drag si nerabdare pentru ca stiu cat de frumos e acolo! Am fost de multe ori si va recomand cu mare incredere pe Alex, proprietarul centrului de echitatie si pe calutii lui, care sunt foarte blanzi si sunt folositi inclusiv pentru copii incepatori...Va veti bucura de peisajele superbe de pe Valea Teleajenului, pe muchii de deal, admirate din saua calului sau de traversarile prin padurile umbroase si de masa la stana :thumbup:. Cine mai vine?

Offline florin69

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #3 : Luni, 02 Martie 2020, 08:17 »
Daca se razgandeste cineva, sunt amator sa preiau locul. 0724114050.

Offline CSX

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #4 : Luni, 18 Mai 2020, 15:15 »
Cu drag m-am inscris si eu la acest eveniment, iar acum astept cu nerabdare vestea ca nu se va anula ori amana. Avand in vedere ca termenul limita pentru plata ratei finale este 20 mai, mi-ar placea sa stiu ceva mai mult. Mai plecam? mai   platim, nu mai platim? Chiar nu as vrea sa ratez evenimentul. Toate cele bune și sper ca sunteti bine

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #5 : Luni, 18 Mai 2020, 16:03 »
Am anuntat astazi printr-un mesaj pe forum ca toate excursiile interne iulie, august si septembrie raman active. Am explicat acolo ca urmeaza sa urmarim pas cu pas tot ceea ce se intampla, reglementari, recomandari ale specialistilor etc. Nu anulam ceva decat daca avem motive sa credem ca expunem participantii la riscuri.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #6 : Vineri, 22 Mai 2020, 09:34 »
Doresc sa fac cateva precizari legate de aceasta actiune.

Din agentie s-a luat legatura cu locatia, la fel cum o sa se procedeze in cazul tuturor locurilor in care urmeaza sa fim cazati. Dorim sa ne asiguram ca modul de organizare a fiecareia dintre locatii tine cont de recomandari, ca este adaptat la situatia prezenta.

In primul rand trebuie sa mentionez ca STATUS-ul este ACTIV, deci aceasta actiune se va tine, dar evident in conditiile in care nu vor mai exista restrictii si interdictii care sa afecteze desfasurarea ei.

Din partea locatiei am primit informatia ca inca nu este deschisa si nu a fost folosita in nici un scop pe toata perioada aceasta. Pensiunea urmeaza a primi din nou oaspeti incepand cu luna iunie, la fel ca majoritatea structurilor din Romania. Un alt lucru care ne intereseaza la locatii este daca avem posibilitatea de a lua masa afara, asa ca am pus intrebarea si la Vatra Dornei. Ni s-a raspuns ca DA, vom putea servi mesele afara, cu conditia sa fie timp frumos.

Alex, persoana care se ocupa de echitatie si-a inceput deja activitatea, urmeaza sa luam legatura si cu el, dupa ce vom sti exact cate persoane au ales si achitat programul de echitatie. Asa cum deja sunteti informati, cei care doriti acest program ce se desfasoara pe parcursul celor 3 zile pot face plata de 500 lei o data cu plata ultimei rate trimitind un e-mail catre agentie in care se mentioneaza acest lucru.

Data pana la care se poate achita ultima rata: 05.06.2020.

Nu uitati de transportul pana la destinatie. Asa cum s-a comunicat inca de la inceput, de la lansarea actiunii, nu se va organiza transport pana la destinatie si evident ca NU este inclus in tarif. De aceea am recomandat sa incepeti discutii pe forum, pentru a face grupaje auto. Prezentati-va de unde veniti, daca aveti masina, daca sunteti dispusi sa mai luati pe cineva. 

Avem rugamintea sa urmariti aici pe FORUM toate informatiile legate de actiune, la fel ca la toate excursiile si evenimentele noastre. Abonati-va la topic, prin  notificare (puteti face asta daca aveti cont si sunteti logati) asa o sa stati conectati prin Email, fiid anuntati ori de cate ori aducem informatii noi. Dupa cate vedeti totul este dinamic acum, nu avem alta posibilitate de informare decat cea anuntata initial si reamintita acum.
.

Offline cozmyn1

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #7 : Sâmbătă, 23 Mai 2020, 12:51 »
Buna ziua,

Mai exista vreu loc disponibil la aceasta exursie?

Multumesc anticipat!

Cosmin
Cosmin B.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #8 : Duminică, 24 Mai 2020, 07:49 »
Cozmyn1, am sa intreb luni si o sa-ti raspund aici.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #9 : Luni, 25 Mai 2020, 09:44 »
Cozmyn1, ti-am transmis un Email cu raspunsul. Daca nu l-ai primit, te rog scrie-mi pe office@singlescamp.ro si iti retransmit.

Offline AlexRadu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #10 : Duminică, 31 Mai 2020, 20:40 »
Eu cred ca am facut o greseala fiindca nu mi-a fost f clar la inceput cand am citit anuntul.

Din anunt intelesesem ca plata pt programul de echitatie
se va face acolo separat. Ca atare, am achitat cele doua rate deja dar fara cei 500 de lei pt echitatie.

Intrebare: mai pot achita si acum pt program dat fiind ca inca termenul de 5 iunie nu a trecut?
Multumesc si imi cer scuze pt neintelegere.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #11 : Luni, 01 Iunie 2020, 07:21 »
Da, se mai poate face.

Offline Licuta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 06 Iunie 2020, 18:39 »
Buna ziua,
Mi-ar placea tare mult sa particip si eu daca exista o renunțare ...astept un tel la 0744707555 si sper... :giggle:

Offline Dana T

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #13 : Luni, 15 Iunie 2020, 19:56 »
Acusi, acusi vine 2 iulie si ne adunam la Casa Padurii, la frontiera dintre casele Slanicului si dealurile impadurite! De aceasta data nu vom sta izolati! Nuuuuuu, deloc! Sper ca vremea sa tina cu noi pentru ca ne asteapta calutii, bulzul, lacurile saline si multa distractie! Mai vine cineva din Ploiesti sau zona adiacenta? Eu as mai avea un loc in masina. Voi de pe unde veniti? Daca pot ajuta cu sfaturi de ajuns acolo, echipament sau altceva va raspund cu drag. Eu merg acolo des si cunosc bine zona. Sa ne vedem sanatosi!

Offline ElenaSimona

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
« Răspuns #14 : Miercuri, 17 Iunie 2020, 19:45 »
Buna ziua, cine este din Piatra Neamt si e dispus sa impartim transportul?