Autor Subiect: Vitrina faptelor bune  (Citit de 6897 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cameliagabriela

  • Vizitator
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #15 : Luni, 12 Aprilie 2010, 16:50 »
nu stiu daca ceea ce fac sau am facut eu pentru cei de langa mine pot fi considerate fapte bune. ci doar normale poate.
atunci cand pot o ajut cu bani pe bunica mea care anul acesta implineste 88 ani. este bunica care m-a crescut de la 1,5 ani pana la 7 ani, cand am venit la scoala ]n Bucuresti la parinti
ii dau acei bani cu gandul k ea sa-si cumpere ceva bun, este si ea om si pofteste si ea la una, la alta. sau sa-si plateasca utilitatile (sta in Targovite, la bloc). dar ea foloseste banii foarte cumpatat. si ceea ce-i ramane ii pune deoparte sa fie acolo, tot pentru noi, sa ne fie de ajutor daca se intampla ceva cu ea.

sau poate fi considerat o fapta buna faptul k i-am cumparat ieri mamei mele flori? "ultimile zambile de anul acesta" a zis tiganca de la care le-am cumparat.
nu cred. "doar" i-am facut o mare bucurie.

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #16 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:31 »
"Am hotărât că pot să încerc măcar să îi îndeplinesc ultima dorinţă lui Mile. Am început bineînţeles în casă, nu am mai ţipat la Coana Mare, deşi iară a scos toate lucrurile din bufet căutând nişte bani care nu există, i-am făcut o cafea, desi nu îi fac niciodată, pentru că cică nu îi face bine, deşi la 88 de ani nimic nu îţi mai face bine. Mă întreabă dacă am bani să îi cumpăr ouă, drojdie şi vopsea, că vine paştele şi numai ea nu are ouă vopsite. Mă întreabă asta de pe 20 februarie în fiecare zi, deşi noi de sărbători mergem mereu la ţară şi vopsim ouă când ajungem acolo. Îi promit că îi aduc icre în schimb, apoi m-am îmbrăcat şi am ieşit din casă pregătit să îmi continui ziua aşa cum am început şi să încerc să mă schimb măcar un pic în bine. (...)
Mă despart de Jimmy cu speranţa că poate mâine o să reuşesc să fac totuşi o faptă bună şi ajung acasă. Coana Mare mă ia direct din uşa: Mi-ai adus vopsea de ouă? Îi răspund că i-am adus o prăjitură. Uită de ouă şi de drojdie şi înfulecă prăjitura bucuroasă. Mă gândesc acum dacă am reuşit să îi îndeplinesc dorinţa lui Mile. Vă urez succes şi vouă şi să vă ajute Dumnezeu! (Cătălin)


DE POMANĂ
"Azi am împărţit mâncarea pe care mi-a pus-o soţul în caserolă, la birou, că aveam nişte deadline-uri, cu tanti Marga, femeia de serviciu. E slabă şi amărâtă, vai de mama ei! Am şi stat câteva minute de taclale. Mâine îi duc două paltoane care mi-au rămas mici şi o sticlă de ulei ca să-şi mai fiarbă cartofi şi să pună ulei pe ei, că mănâncă numai margarină cu pâine!!! Şi mai fac, promit!" (Carmencita Oros)


"Am dus-o pe Buna la cimitir la Bunu. O tot mint din februarie. Azi am sunat-o şi i-am zis "hai!", cred că a luat pastile de inimă când m-a auzit! Şi am pus-o să se uite la televizor, să vadă povestea lui Mile, că datorită lui a ajuns la cimitir! S-a prins repede şi m-a santajat sentimental cu dorinţa asta, să-i ducem nişte seminţe lu sor'sa, tocmai în Drumul Taberei. Dacă vă spun că m-au păcălit băbuţele mele dragi să dau şi cu grebla şi să le fac două straturi, mă credeţi? Mile, data următoare să ai grijă ce-ţi doreşti că uite, s-ar putea să ţi se împlinească, dar cu preţul spinării mele rablagite! Dumnezeu să fie cu tine!" (Theo)


"Azi am dat de pomană! N-am ştiut ce să fac altceva! Şi chiar am vorbit cu colegii de birou: habar nu mai avem ce înseamnă să faci o faptă bună! Dar o să ne gândim". (Ştefănuţ)

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #17 : Joi, 15 Aprilie 2010, 09:56 »
"Ştiu că nu este o scuză să vă spun că sunt plecată de mult din ţară şi nu mai sunt la curent cu ştirile de la ora 5:00; mai ştiu că, nu demult, un amic facebokist îmi scria să-l ajutăm pe MILE! M-am scormonit în sertarul cu amintiri să descopar cine este acel OM care are nevoie de ajutorul nostru. Vag am început să-l profilez şi, interesant, i-am recunoscut vocea stinsă din neguri - este acel Om cu suflet mare! Mi-e greu să spun "a fost", sună aşa straniu şi rece - ca ploaia care cade pe pervaz şi se prelinge spre ce? Am un singur regret - poate aş fi putut să ajut cumva, dar cum oare, când mă desparte o lume de tine. Am fugit din casă până la colţul străzii unde 2 OAMENII stau cu mâna întinsă - change please - le-am dat tot mărunţişul ce-l aveam în buzunare şi le-am spus: "e pentru Mile Cărpenişan!"... M-au privit ciudat şi şi-au văzut mai departe de viaţa lor".(anonim)


ÎNDOSARIEREA FAPTELOR
"N-am contorizat niciodată! Azi de dimineaţă mi-am luat la birou creionul, un A4 şi am scris ce am făcut bun ieri, fără să-mi propun. În seara asta am făcut un A4 şi pentru astăzi, când ştiam că am de împlinit o dorinţă! Am făcut de două ori şi aproape jumatate mai multe fapte bune! Mi-am făcut o mapă pentru A4-urile astea. Nu o să pot scrie în fiecare zi dar, din când în când şi tot merită! Mulţumesc Mile Cărpenişan! Şi ştiu că ţi-ar mai mulţumi şi prietena mea Tanţi, dacă ar ştii că datorită ţie i-am lăsat de tot sarafanul de jeans gri, pe care l-ar purta în fiecare zi dacă s-ar putea! Şi colegii de birou, că le-am dat sâmbăta asta liber, tot ţie trebuie să-ţi mulţumească! Şi tanti Roro, că n-am mai ţipat astăzi la ea să închidă toate geamurile când pleacă din firmă şi... toţi! Şi soţul meu, pentru pastele din seara asta! N-am mai gătit de la masa de Crăciun pentru ei!!!!" (adinuta self)


"Azi l-am înscris pe fiu-meu la Cercetaşi, mă roagă de 6 luni şi niciodată nu am timp:( ...am vorbit cu un portal local de promovare pe internet de evenimente şi vor face un articol (gratuit) pentru programul de voluntariat la organizaţia Cercetaşii. Mile, respect, oriunde ai fi..." (anonim)


"Astăzi am fost la poştă. Doamna de la "ghişeu", deşi ocupată, a fost răbdătoare şi calmă... Aşa că după 10 minute m-am intors cu o floare şi un mulţumesc :-). P.S. Ciudat cât de "neobişnuiţi" suntem cu faptele bune. Spun asta pentru că şi eu m-am tot gândit ieri ce aş putea să fac, şi răspunsul nu prea venea natural... Cred că avea dreptate Mile, dacă nu avem grijă, în curând vom uita cu totul ce înseamnă "bine" sau "bun"... Pace şi lumină pentru Mile". (Ela)

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

robbye79

  • Vizitator
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #18 : Joi, 15 Aprilie 2010, 11:56 »
Vara trecuta, prin iulie sau august, pe o caldura teribila mergeam spre centrul orasului... pe partea opusa a strazii pe care mergeam o batranica iese dintr-o curte, face cativa pasi dupa care isi pune mana in dreptul inimii, se agata cu greu de gard pt ca mai apoi sa se prabuseasca la pamant. O femeie care mergea in spatele meu a traversat de indata strada in timp ce eu ma cautam de telefon ca sa sun salvarea, dar il uitasem acasa....asa ca am mers mai departe mintindu-ma cu ideea ca daca avea probleme cu inima eu oricum nu puteam sa ajut, trebuie sa o faca cei calificati. Dupa cateva zeci de metri, strafulgerat parca, mi-am dat seama cat de gresit ma comportasem si sincer va spun, mi-a fost rusine de mine in acel moment, acea batranica era in primul rand un om aflat intr-o situatie neprevazuta si nedorita de nimeni, iar mai apoi era cu siguranta mama sau bunica cuiva si ma gandeam cu groaza: ....Situatiile fiind inversate, as accepta ca cineva sa treaca pe langa cineva drag mie fara ca macar sa incerce sa ajute???.....
Ieri, ma intorceam de la un prieten, afara ploua usor, nici sa te ude dar nici sa ramai uscat... intins linga un tufis disting o silueta barbateasca intr-un costum verde. Primul instinct a fost sa merg mai departe dar apoi mi-am adus aminte de acea batranica, asa ca mi-am pus mana pe umarul lui si l-am scuturat un pic
Esti bine???...il intreb
Sunt bine, sunt bine...raspunde omul
Pai daca esti bine ce faci aici??
Ma odihnesc si eu un pic...
Pai aici, nu te duci acasa???
Ma duc, ma duc..
Cum omul era curatel, ingrijit si nici nu parea sa fi fost beat nu stiu de ce era acolo, nu a vrut sa-mi spuna.
Nu stiu ce s-a intimplat cu batrana dar cel putin m-am asigurat ca barbatul pe care l-am vazut ieri nu o sa se aleaga decat cu o raceala, in cel mai rau caz, din punct de vedere al sanatatii.
Nu stiu daca povestea asta se incadreaza la "Vitrina faptelor bune" sau "Vitrina faptelor rele"....deocamdata nu e decat unul din topicurile astea 2, asa ca o scriu aici....si va indemn sa nu ezitati, daca puteti sa ajutati...altfel veti regreta tardiv...
 

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #19 : Joi, 15 Aprilie 2010, 12:09 »
multumesc robby pentru postare...si bine ai venit printre noi ...
exista intr-un fel si "vitrina faptelor rele"  si nu numai, pe care l-am numit "loc de dat cu capul"....  cucuiele se pot face si din indiferenta, nu ??? a ta sau a altora..... chiar fata de propria ta persoana.... astept in continuare impresiile tale pe ici, pe colo.... ;)
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #20 : Sâmbătă, 17 Aprilie 2010, 09:36 »
TEMĂ PENTRU ACASĂ
"Sunt profesor diriginte. Astăzi mi-am provocat clasa, la rândul meu, la fapte bune. 7 zile. Scrise în caietul de română pe ultimele 7 pagini! La finalul orei, i-am văzut că adunau triunghiul de lapte într-o plăsuţă. Erau pentru Vlăduţ, colegul lor care le cere de fiecare dată câte un triunghi în plus, dar nu-i dau cu dragă inimă. Copilul nu este sărac. Este foarte sărac. Trăieşte într-o casă de carton. Azi era bolnav... ei s-au gândit ca şi de foame şi au hotărât să treacă să-i lase plasa cu laptele! I-am pus să citească pe net despre Mile şi Agenţia de împlinit dorinţe! Numai bine vă doresc, dragi agenţi. Iar lui Mile, un vâslaş isteţ, care să-l treacă graniţa dincolo în siguranţă!" (Tamara Cojoc)


"Eu şi colegele mele facem voluntariat la o casă de bătrâni, din când în când! In ultima vreme, păream a nu mai avea răbdare! Mile şi dorinţa lui ne-au amintit de ce suntem acolo atunci când suntem. Toata ziua numai despre asta am vorbit. Mulţumim!" (Ana, Flavia şi Getuţa din Arad)


"Bunica mea e un înger de femeie. I-am povestit de voi şi de campanie, apoi am întrebat-o ce-aş putea face eu şi i-am citit din ce-aţi facut voi! Mi-a zis: "Mergi de aprinde o lumânare pentru omul ăla. Uite cum i-o trezit pe toţi mătur!nd el scările până la etajul 4." M-am dus! Şi am aprins una şi pentru Mama Mie, să o ţină Dumnezeu sănătoasă, să mai facă fapte bune, şi o lumânare pentru mine, să pot învăţa de la dumneaei cum se face. Că asta nu ne învăţa la şcoală! Au uitat şi ei!!!" (Tinel)


"Înlocuitul aruncării cu piatra de o înjurătură se zice că a fost începutul civilizaţiei. Azi n-am pălmuit pe nimeni, da' am înjurat ceva... Mâine mai puţin şi tot aşa, în 7 zile deloc. Sper. Cu excepţia lui Gică care face numai prostii. Da' îl iubesc tare pe dobermanul asta gri urât!". (Nataniel)
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #21 : Duminică, 18 Aprilie 2010, 07:58 »
O ENCICLOPEDIE ŞI UN PRIETEN

"Am ieşit la curaţenia de primăvară din faţa blocului. N-am făcut-o niciodată, deşi îmi lăsau bileţele, sunau şi mă apostrofau mereu. Azi am ieşit! Pe unii vecini constat că nu-i cunosc! M-am împrietenit cu vecinul de dedesubt şi i-am promis că nu mai merg "încalţată cu tocuri noaptea la 1:00" şi "nu mai dansez cu muzica la maxim la ore imposible". Pe tocuri merge Cora, evident, dar am tăcut! El mi-a zis că "măcar să le mai răresc. Şi-a zâmbit frumos! M-a invitat şi la o cafea". (Paul Vajovschi)

"Mile ne-a readus în minte exerciţiul faptei bune! Azi am respectat regulile în trafic, nu am claxonat, am avut răbdare! Am fost calmă la birou, am dat o mână de ajutor echipei, deşi până acum nu le dădeam decât de lucru. Apoi am luat flori înspre casă şi am făcut un ocol pe la mama, care mereu plânge că nu am timp de ea. Şi cea mai bună faptă pe ziua de astăzi e că i-am dat drumul lui Fifi în scară (pisica unor vecini) pe care, de fel, o cam cotonogesc, că e nesimţită şi pisicoasă! Am zis să treacă de la mine fără un picior în dos azi. Şi mâine." (Tania)[/color]


"Nu mă mai opream de câţiva ani să mă uit în jur! Aveam o scuză: coordonez o multinaţională şi nu mai am timp de prostii. Trebuia să îmi menajez neuronii care sunt solicitaţi la maximum! Vă citesc de ceva vreme, doar pentru a îmi mai satisface nevoia de bine. Tot eu. Tot mie! Mi-a plăcut mult eleganta lui Mile C. Mi-a plăcut cum aţi transformat provocarea lui în dorinţa de îndeplinit. Şi ieri am plecat la o oră rezonabilă de la birou, să mă plimb pe străzi ca să fac o faptă bună! În costum... mă simţeam cam prost! M-am oprit lângă o librărie unde un bătrân ponosit aştepa. Ceva! Am intrat! Tot pentru mine, că sunt fascinat de cărţi. Apoi m-am întors la el şi-am povestit. Fusese profesor de matematică, terminase şef de promoţie. Un om lucid, exemplar, logic. Şi eu am terminat matematica! Am vorbit de cărţi. Îşi dorea foarte mult o enciclopedie. Dar era foarte scumpă. Zicea că sta pe acolo, că mai vine o doamnă în vârstă, care îşi cumpără cărţi pe gustul lui, şi îi mai împrumută câte o dată. E sărac lipit pământului, locuieşte în subsolul unei firme a unui fost elev. I-am luat enciclopedia şi ceva de mâncare, să aibă o seară fericită! A zis că Dumnezeu nu doarme niciodată. Că toată primăvara asta o să-l găsesc în parcul de lângă firmă, citind din enciclopedia mare cu coperţi colorate! O să mai trec pe la el. Ne-am împrietenit aşa frumos. A, aseară m-am oprit şi m-am gândit. Prima oară, după mulţi ani! Am constatat că nu mai aveam prieteni. Doar mulţi colegi, subordonaţi prietenoşi şi parteneri de afaceri!" (Octavian)
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #22 : Marți, 20 Aprilie 2010, 08:13 »
EXAMENUL DE CORIJENŢĂ

"Am cumpărat cu 20 de lei în loc de 2 lei un bucheţel de brânduşe de la o bătrânică. Şi m-am bucurat de ele foarte tare. :)" (Laura Bogdan)

"Io m-am apucat să fac o treabă de om nebun: vreau să schimb ROMÂNIA! Între timp, am plantat 2 piersicuţi şi îmi pregătesc florile pentru ieşit la curte. De acum încolo sunt sigur că voi trăi în altă ţară, uşor, uşor începem să interacţionăm şi să formăm un curent civic! Mă doare doar că numai în faţa morţii şi a nenorocirilor reacţionăm (deocamdată)". (marro)

"Dragă Mile, pentru ziua de ieri nu mă pot lauda prea tare. Mă salvează doar gândul bun şi preocuparea. Ieri am fost doar "vestitorul", mediul prin care dorinţa a ajuns unde trebuia să ajunga şi, astfel, s-a împlinit. Am fost tare fericită chiar şi aşa. Azi promit să termin ce mi-am propus: să-i trimit lui Sasha (n.r. - un băieţel bolnav de leucemie) ceva... orice. I-am citit (a nu stiu câta oară) povestea şi m-am gândit că cel mai mult mi-ar plăcea să-i citesc. Să-i citesc ore în şir. Seamănă tare cu Dimitri al meu, aşa matur şi poet cum e el. Poate că, într-un fel, toată iubirea pe care am simţit-o eu o să ajungă la el. Poate mă ajuţi tu cu partea asta... Să vedem cum îmi mai oblojesc sufletul azi. Pe mâine, Ela"

"Sunt repetenta la capitolul ăsta, dar mă pun pe învăţat, să nu rămân pe toamnă:)
Sunt repetentă: mereu şi mereu în fata curăţeniei şi bunătăţii lui Toma.
Sunt repetentă: mereu şi mereu în faţa umorului şi inteligenţei Ştefaniei.
Sunt repetenta: mereu şi mereu în faţa seninătăţii Mariei.
Ştefania şi Toma şi Maria sunt copiii mei.
Sunt corigentă în faţa soţului meu, mereu mare, mereu deştept, mereu responsabil, mereu pe fază.
Sunt corigentă în faţa doamnei minunate care stă mult mai mult cu Toma decât stau eu.
Sunt corigenta în faţa sentimentului de Dumnezeu cu care este binecuvântată Iulia, "my person".
Sunt corigentă în faţa modestiei pe care şi-a asumat-o MAMA.
Sunt corigentă în faţa mândriei pe care o simte şi o transmite Tata, când vorbeşte cuiva despre familia lui.
Sunt corigentă în faţa meseriei de pompier la descarcerare pe care o face cu durere şi inima deschisă, fratele meu.
Sunt corigentă în faţa mamei absolute care este Ramona, prietena mea.
Sunt corigentă în faţa amintirii Bunicii Sofia, cea mai harnică şi mai îndemânatică fiinţă din lume.
Sunt corigentă în faţa bucăţii de obuz care locuieşte în obrazul Bunicului Niculae, obraz pe care eu nu l-am mai pupat demult.
Sunt corigentă în relaţia cu: mine însămi şi cu drumul de la mine către mine.
oamenii, cărţile, filmele, cântecele care mă aşteaptă.
faptele bune. (...)" (Oana Bucur)

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #23 : Marți, 20 Aprilie 2010, 17:57 »
acord mai multă înţelegere, neînţelegilor mele
nihil sine deo

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #24 : Marți, 20 Aprilie 2010, 19:13 »
cred ca este o mare realizare... deseori suntem mult mai duri si acizi fata de neintelegerile noastre decat de ale altora... e sinonim cu a te ierta pe tine insati, nu ???
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #25 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 09:34 »
O VIZITĂ LA ÎNGERI

"Astăzi am îmbrăţisat o mamă care şi-a pierdut fiul. Şi am ţinut-o strâ    ns de mână, ca să simtă că nu e singură acolo, în durerea ei nesfârşită... Restul nu mai contează..." (Ela)


"(...) În faţa blocului în care locuiesc, e o grădină. Şi un felinar. Acolo, pe cutii de carton, la orice oră din noapte, găseşti un om şi un câine. Îmbrăţişati. Câinele şi omul sunt "vagabonzi". Îi ninge, îi plouă, ei sunt împreună. Şi se adoră. Câinelui i se spune "Nevasta". Omul e alcoolic. Cândva, a fost profesor. E greu să vorbeşti cu el, pentru că nu e niciodată treaz. Oamenii râd. Îi evită. Îi ignoră. Eu i-am urmărit şi, v-o spun deschis, când văd ce dragoste îi leagă, mi se umple ochii de lacrimi. Seara, când ajung acasă, intru în alimentară şi le cumpăr câte ceva de mancare. Felul în care acest om îmi mulţumeşte (în numele lui şi mai ales al câinelui), îmi îngheaţă sângele.
Copiii - chiar dacă eu n-am, au alţii :)) Şi trăim vremuri grele. Unii dintre noi suntem nevoiţi să-i spunem copilului - azi n-am cum să-ţi iau "ceva bun". Nu vreau să intru in detalii... în ziua a cincea, am... furat o geantă. Slavă Domnului, nu m-a prins nimeni. Am îndesat în ea dulciuri şi gata, am pus-o la loc. În seara cu pricina ştiu sigur că doi copii rodeau "ceva bun" şi că o mamică lăcrima de fericire văzându-şi splendorile încântate. În ziua a şasea, adica ieri... n-am apucat să mai fac nimic, pentru nimeni. Am ieşit din teatru şi am fugit să-mi văd părinţii pe care nu-i mai văzusem de vreo 10 zile. Mă ardea dorul de ei. Şi eu n-am părinţi, am îngeri. Câte au făcut ei pentru mine, ieri, în două ore, aseară, n-am făcut eu pentru nimeni tot anul. O să încerc azi să-mi fac tema de ieri" (Natalie)
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Vitrina faptelor bune
« Răspuns #26 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 09:36 »
 fiti mai buni, fiti oameni!
de radu |  1/04/2010 23:47:07

ma doare sa vad ca oamenii apreciaza ce au, sau mai bine zis au avut, doar dupa ce au pierdut... am citit articolul si comentariile si pot spune ca mi-au dat lacrimile. si eu incerc sa fiu om de fiecare data cu putinta. saptamana asta am primit un email de la cineva care tocmai se operase la inima dar care nu avea banutii necesari sa plateasca operatia si mecanismele implantate. si m-am implicat in strangerea de bani pentru acel om. nu-l cunosc, am primit doar un email, dar daca pentru mine 50 lei reprezinta o iesire in oras, pentru el 50 lei de la 100 de persoane reprezinta mai mult de 1.000 euro, deci foarte multi bani. tot saptamana asta am redirectionat acei 2% din impozit catre cei de la "hospice casa sperantei" desi in fiecare an ii dadeam catre smurd. da, cei de la smurd au fost acolo cand aveam nevoie, dar credeti-ma ca acei copii si oameni care sunt tratati de hospice sunt in marea majoritate cazuri terminale ce au nevoie de alinare. cineva de la hospice mi-a spus "daca pentru mine 5 lei reprezinta un suc in oras, pentru ei, pacientii, reprezinta poate o masa de pranz". v-ati gandit la asta? daca nu, poate ar fi bine sa o faceti si sa donati sau redirectionati macar acei 2% catre o fundatie, catre hospice, smurd, indiferent cine. implicati-va in astfel de cazuri ce va vin pe email. cu totii primim emailuri in care ni se cere ajutorul dar cati dintre voi au facut-o sau o fac?! e timpul sa incepeti sa ajutati! Nu uitati sa fiti oameni si nu numai in saptamana asta, ci in fiecare zi!
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....