Autor Subiect: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020  (Citit de 6679 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« : Vineri, 12 Iunie 2020, 17:28 »
MICROBUZ BUCURESTI: B -237 NEW sofer: DAN  tel 0770/980618
Plecare Bucuresti 27.08.2020  ora 6.00 din statia Mol Pacii
Loc de imbarcare Sibiu: Parcarea din Piata Garii in fata Bisericutei ora 11 – 11:30.
 Pentru conexiuni si ora exacta puteti contacta soferul .


Nu mai sunt locuri disponibile.

Tarif* demipensiune, cu transport inclus:
urcare din Bucuresti, Pitesti: 990 lei
urcare din Valcea, Sibiu: 950 lei
Tarif fara transport inclus (pentru cei din afara zonei de conexiune cu microbuzul si care vor ajunge singuri la destinatie): 900 lei

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/vara-tara-motilor-apuseni-27-30-august-2020/

Cazare Pensiunea Scarisoara **, sat Ghetari, Garda de Sus

Este o ferma traditionala din Tara Motilor transformata astfel incat sa poata gazdui si turisti. Este considerata o pensiune pilot de dezvoltare a agroturismului in Apuseni, pe platoul Ghetarului de la Scarisoara. Pensiunea Scarisoara are animale proprii, adica  vaci, purcei, si pasari de curte, precum si o curte imensa de 4-5 hectare in vecinataea padurii. O sa fiti izolati acolo, doar voi, natura, gazdele si animalele fermei. O sa aveti ocazia sa mancati produse facute in fata voastra, va recomand in mod special branzeturile, slanina si jumerile. Iar placintele d-nei Pasca sunt o adevarata nebunie. Am coborat de multe ori de la ghetar la ea in gospodarie si de fiecare data ne-a desfatat cu mancarurile ei. Iar nea Dinu, cu palinca.  :)

Plecare: 27 august 2020
Sosire: 30 august 2020

Servicii incluse in tarif:
•   cazare in camera dubla, cu inca o persoana - 3 nopti
•   mic dejun taranesc, tip bufet, 3 zile
•   cina tip...pranz. :) In fiecare din cele 3 zile de sedere, seara o sa fiti serviti cu o ciorba, un fel de baza si un desert de casa
•   insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•   pentru cei care achita diferenta de tarif: transport* pe ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Va rugam ca la ultima rata sa adaugati diferenta de transport, specificand in agentie de unde urcati. Comunicati pe office@bonvoyagesibiu.ro.

Servicii care nu sunt incluse in tarif:
x    intrare la obiective (Poarta lui Ionele 13 lei)
x    pranzuri*

Pranzurile o sa fie reci, la pachet, in sistem picnic (pita de casa, slana, ceapa, cas de casa, carnati, etc) Nu stiu sa va spun acum cat costa, Gusti o sa stabileasca impreuna cu gazda la fata locului ce sa luati cu voi in fiecare zi, si functie de produse si cantitati, va va putea spune tariful.

Grup: 20 persoane
Insotitor de grup: Gusti Ciuca 0751 361 009

Programul excursiei

27 august 2020 Cei care au transport inclus si pleaca din Bucuresti: intalnirea la ora 6.00 statia de benzina Mol Pacii. Veniti imbracati pe drum cat mai lejer, sport, iar intr-o plasa pentru schimb incaltaminte de munte (minim pantof tip trekking, dar recomandat este bocanc). De asemenea sa aveti la indemana rucsacul pregatit cu: frontala (intrati intr-o pestera), pelerina, in caz ca ploua si o bluza pentru a o lua peste tricou. Chiar daca e vara, veti fi la 1000 m altitudine, acolo temperatura scade spre seara.

Va comunicam ca pe drum nu o sa existe opriri pentru servirea mesei la restaurant sau la fast food, sau la altceva. Nici la magazine pentru a va putea aproviziona. Pe traseul miniautocarului se vor face pauze doar pentru cafea, suc, toaleta, in timpul legal de oprire al soferului. De aceea va recomandam sa luati cu voi sandviciuri, biscuiti, fructe, ceea ce stiti ca va poate tine de foame pana seara, cand o sa serviti cina.

Va rugam sa nu intarziati, luati-va toate masurile sa ajungeti la timp, pentru ca masina nu va astepta. Ora 06:00 este de plecare, nu de intalnire, sositi mai repede cu 15 minute pentru a avea timp sa puneti bagajele si sa va ocupati locul in masina. La Pitesti veti opri in jur de ora 7.30, la benzinaria Petrom, Bulevardul Nicolae Balcescu 133 (iesirea spre Bascov), la Rm Valcea va ajunge in jur de ora 9.00 (urcare statia Petrom Calea lui Traian 269, iesirea spre Calimanesti) iar la Sibiu in jur de ora 11.00 - 11.30, statia va fi parcarea din Piata Garii, in fata Bisericii. La Garda veti ajunge in jur de ora 17:00, numai bine pentru cina...tip pranz.
Pe traseul miniautocarului se vor face pauze doar pentru cafea, suc, toaleta, in timpul legal de oprire al soferului. Nu vom opri pentru servirea pranzului. De aceea va recomandam sa aveti cu voi sandviciuri si apa.

In jurul orei 15:30 o sa ajungeti la Poarta lui Ionele, a carei vizitare, impreuna cu un ghid, va lua cca o ora. La iesire, la 16:30, veti continua pietonal pe Cheile Ordancusei, pentru a admira minunea pe care a facut-o apa in calea ei. O jumatate de ora de mers lejer, drumul este betonat, drept deci nu veti depune nici un efort.

Microbuzul o sa va astepte ceva mai in fata, la iesirea din chei si imbarcati o sa continuati drumul de data aceasta cu masina. O sa traversati cateva catune, o sa opriti pentru a admira, pentru a fotografia locurile acelea minunate.

La 18:00 o sa ajungeti la gazda voastra, la Pensiunea Scarisoara. Check in, refresh, iar la 19:00 veti fi asteptati la cina.    

28 august 2020 Pentru ca joi ati avut un drum lung de facut cu microbuzul si veti resimti un pic oboseala, ne-am gandit la un program lejer, de hoinareala pe colinele din jur. La 8:30 o sa luati micul dejun, pana la 10:30 veti avea timp si pentru masa si pentru a vizita mica ferma a sotilor Pasca. La 10:30 echipati de munte, plecati pe jos spre Ghetarul Scarisoara, pe care insa din pacate o sa-l gasiti inchis. Pestera ce gazduieste cel mai mare ghetar activ din lume se afla intr-un proces de amenjare a accesului si a traseului de vizitare. Asa ca de acolo va veti continua drumul pe triunghi rosu, spre Garda Seaca. Este foarte placut si nu e deloc greu, asta bineinteles cu conditia sa aveti ceva conditie fizica si mai ales sa fiti corect echipati.

In parcarea de la Ghetar, veti vedea o cladire din lemn, traditionala motilor. Felul in care a fost construita si acoperita a urmat mestesugul localnicilor, asa ca veti putea fotografia o casa autentica din Tara Motilor.

Traseu trece pe langa gospodaria unui viorost si mester in lemn, unde veti face un popas. Veti putea vedea ceva din mestesug si veti avea ocazia sa intelegeti cum traies oamenii aceia izolati de lume. Veti putea face de asemenea ceva cumparaturi, asa ca e nevoie sa aveti bani la voi si un rucsac in care sa va intre obiecte din lemn, gemuri de casa si ceea ce mai fac oamenii aceia acolo.

In jur de 14:00 o sa terminati coborarea si veti ajunge la podul de la Garda Seaca. Acolo veti fi asteptati de microbuz, va imbarcati si urmati drumul inapoi la pensiune. Puteti vizita Cotetul Dobrestilor, un mic izbuc aflat pe marginea drumului.
14:30   Drum Garda Seaca - Pensiunea Scarisoara
La 15:00 puteti lua pranzul, rece daca-l doriti, sau cald, cum veti decide fiecare, apoi aveti timp liber pentru odihna. Pranzul nu este inclus in tariful excursiei, va fi nevoie sa-l achitati gazdelor.
Cina va fi la ora 19:00, ramanem apoi aseara la o palinca, la muzica si dans!

29 august Dupa o zi usoara si multa odihna, urmeaza o zi mai plina. La ora 8:00 veti servi micul dejun, luati cu voi in rucsac ceea ce va pregateste gazda pentru picnic, iar Gusti va avea pregatite niste fete de masa impermeabile pe care veti lua pranzul.       
La ora 9:00 plecare spre Arieseni, dar opriti pe drum la Vanvucesti pentru a face traseul de Cascada Varciorog. La capat de drum veti vedea minunata cadere de apa, pana acolo va asteapta un drum de mai bine de o ora si ceva, un traseu ce trece de cateva ori raul. Traversarile se fac pe barne, o sa fiti indrumati, ajutati, astfel incat pe partea cealalta sa ajunga toata lumea uscata. Pe traseul de intoarcere la opriti pentru picnic si ...usurarea rucsacelor.   
La 14:00 ajungeti inapoi la microbuz, mergeti pret de cateva minute pana la Pensiunea Haus am Berg, aflata in drumul vostru spre Groapa Ruginoasa. Acolo va fi o pauza de cafea, de toaleta, de 45 minute.    
La 15:00 porniti spre   Groapa Ruginoasa, un traseu montan de cca 2 ore dus si intors. Chiar daca e scurt, pe prima portiune, cea de urcare pana in platou, o sa fie un pic mai obositor, dar nu va speriati, este ceva in clasa usor/mediu pentru un montagniard.    
La 18:30 parasiti accesul de la Groapa Ruginoasa, va imbarcati si vreo 5 minute veti parcurge traseul invers decat spre casa, in directia Stei. Motivul este o panorama frumoasa, acolo unde o sa faceti o pauza de cca 20 minute.    
La 19:00 parasiti panorama, va intoarceti cu microbuzul spre pensiune, dar in drum mai faceti un popas, la Stanci. Scurt, doar 15 minute.    
La 19:30 ajungeti la Pensiune Scarisoara, iar la 20:15 o sa vi se serveasca cina.
Seara masa, petrecere si sa incercam, vedem, ne iese o surpriza? Ne ajuta din nou tulnicareasa? 

30 august  2020 Vine din pacate si ziua plecarii. La 8:00 luam micul dejun, iar la 09:00 trebuie sa fim deja plecati.    
Pana la Cetatea Alba Iulia (inclus o pauza) ne asteapta 3 ore de mers cu masina.
La 12:00 avem programata vizitarea Cetatii Carolina Alba, timp de o ora si jumatate
Dupa vizitare, la 13:30 pranz in cetate la o terasa. Aveti la dispozitie o ora si jumatate pentru servirea mesei, apoi la 15:00 parasiti Alba Iulia cu destinatia Sibiu.    
La 16:00 se ajunge la Sibiu, apoi cei care vin din Bucuresti mai au de strabatut inca 5 ore. In jur de 21:00 veti sosi in capitala.
   
Programul poate suferi modificari, functie de conditiile meteo, de trafic, alte situatii.

Profil: se adreseaza persoanelor active, carora le place natura, care nu au probleme fizice, au rezistenta la efort mediu. Traseele sunt mediu spre usoare. De asemenea tin si fac sublinierea ca excursia se potriveste celor care iubesc simplitatea vietii de la tara, care vor sa inteleaga cum s-a trait izolat, care vor sa vada cum arata un catun. Nu o recomand celor care vad in astfel de excursii doar partea idilica, uitand ca mai trebuie si un pic de efort fizic, sa mai accepte si un pic de disconfort dat de distanta, de programul incarcat si poate si de vreme. Apusenii sunt munti umezi, chiar si in lunile de vara ploua destul de mult acolo.

Si tot despre profil: urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

Echipament Pt drumetia montana este nevoie de echipament specific: gheata de munte, pantalon mai gros dar elastic, bluze de diferite grosimi care sa retina temperatura corpului. Rucsac, sapca, poate nu strica si o caciulita usoara, ochelari de soare, bete trekking. Lanterna sau frontala pt pesteri. Traseele pe care urmeaza sa le parcurgeti vor fi mult mai usoare daca aveti echipament potrivit si adaptat.

Vreme: Daca insotitorul de grup considera ca anumite fenomene ale naturii pot pune in pericol grupul, va reconsidera traseul. De asemenea in caz de vreme rea este posibil sa inverseze anumite elemente de program, in incercarea de a evita pe cat posibil disconfortul dat de umezeala.
 
O sa parcurgem zona de catune din Apuseni de Alba, din fericire drumurile s-au modernizat acolo si fac acum posibila deplasarea cu microbuzul. Trebuie sa stiti ca satele sau comunele din Apuseni sunt formate din mai multe catune, adica din mici asezari de 6-10 case. Casele mocanesti sunt imprastiate pe munti, de multe ori pentru a ajunge la vecin poti "manca o paine". Va fi pt cei care merg acolo o adevarata intoarcere in timp...Ultimii locuitori mocani sunt oameni de isprava si foarte primitori.

Am vizitat locurile acelea si pe zapada si pe canicula si pe ploaie si pe soare. Mi s-au parut la fel de frumoase...Cateva imagini din anii trecuti:











Aici puteti citi mai multe despre excursiile din fiecare an, gasiti feed-back-uri, fotografii:

2014 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1775.0.html

2015 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2041.0.html

2016 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2195.0.html

2017: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2408.0.html

2018:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2578.0.html

Va prezint in imagini gazda noastra, Pensiunea Scarisoara si tin sa va explic cateva lucruri de la bun inceput. Sa nu ne trezim pe acolo cu printese si printisori care cred ca Apuseniul ofera 5* de lux, somon fume si icre de Manciuria. Nici cu idilici care viseaza la case taranesti autentice, cu pleduri si gazde ce servesc in opinci.

Locatia este curata, ingrijita, dar trebuie sa se inteleaga ca este o pensiune de 2*, de ferma. Eu personal sunt innebunit dupa asa ceva. Sa ma trezesc dimineata in poiana, sa aud cocosul, gainile, mugetul vacilor care asteapta sa fie mulse. Sa mananc totul proaspat, sa vad eu, cu ochii mei cum framanta branza, cum scoate casul sau urda...Am cautat special asa ceva pentru voi, pentru perioada asta. Ceva ultra-retras, autentic, curat, cu mancare buna. Stiu insa ca exista mofturosi, m-am mai intalnit si eu cu astfel de persoane care nu au fost in viata lor la tara, care nu pot gusta din frumusetea si bucuria acestor locuri. Si acolo ii auzi comentand, ba de una ba de alta. Deci daca va stiti mofturosi, va rog nu va inscrieti, alegeti altceva.

Pentru ca recent mi-am petrecut o noapte acolo, rasfatat cu bucate delicioase si cu un minunat aer de munte, m-am gandit sa fac cateva fotografii, sa vedeti cum arata pensiunea sotilor Pasca.

Cadrul este unul superb, am vazut caprioare venind pana aproape, iar prin curtea verde, sunt o multime de gaini. In grajd cateva vacute si vitei, iar in spate sunt purceii. Sunt doua corpuri de cladire, fiecare avand la parter cate un salon. Fiecare camera are cate un pat dublu mare si un pat normal, de o persoana. Veti dormi in paturi separate, va impartiti acolo cum sa stati. Fiecare camera are baia ei, deci aveti tot confortul.



































































:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #1 : Vineri, 12 Iunie 2020, 18:13 »
Continuam sa lansam actiuni, in locuri mai izolate, cu natura multa. Ne reintoarcem in Tara Motilor, dar pentru prima oara in Singles Camp, vara.

Rezervarile sunt deschise, inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/vara-tara-motilor-apuseni-27-30-august-2020/

Fac o recomandare celor care doresc, celor decisi sa calatoreasca in aceasta perioada. Daca doriti sa prindeti locuri, nu stati prea mult pe ganduri si inscrieti-va, apoi platiti cat mai repede avansul. Este un sfat prietenesc, cine ma cunoaste stie ca nu sunt genul de persoana care sa impinga lucrurile creand stari de presiune. Ce am vazut ultimele zile, este o avalansa de inscrieri si de plati, asa ca locurile se epuizeaza rapid.

Din pacate si sa vrem, nu putem lansa mai mult, pentru simplu motiv ca NU SE GASESC LOCATII COMPLET LIBERE, asa cum avem noi nevoie. Oamenii au fost doriti sa iasa, iar aria de alegere a vacantei de vara, se restrange la tara noastra si inca ceva in jur. Asa ca este o navala de nedescris pe ocuparea locurilor pe la pensiuni, in special pe segmentul acesta in natura.

Deci oferta este foarte limitata...Pana acum existau variante, acum s-au redus mult, asa ca tineti cont de sfatul meu.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #2 : Luni, 22 Iunie 2020, 10:00 »
Sfarsitul acesta de saptamana l-am petrecut in Apuseni, bucurandu-ma de peisaje, de culori, de ospitalitatea extraordinara a oamenilor de acolo. Tara Motilor este un loc cu totul si cu totul special. Desi amprenta noului se vede acum cam peste tot, desi zona continua sa se depopuleze, plaiurile minunate au ramas sa incante mintea si sufletul oamenilor. Apusenii sunt un soi de poveste, un taram al frumosului, al florilor.

Nu am fost niciodata in iunie aici, asa ca a fost ceva nou pentru mine sa vad campurile pe care le stiam acoperite de covoare de ghiocei si branduse, acum aprinse de galbenul bujorilor de munte. Un spectacol al naturii, o uriasa scena pe care defileaza culorile...

Va transmit din bucuria mea, aratandu-va imagini din opririle pe care le-am facut...Sunt locuri pe care o sa le vedeti si voi in august, asa ca este un soi de avanpremiera.
































































































Offline Gabi sb

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #3 : Luni, 22 Iunie 2020, 22:20 »
Ce imagini superbe! Ce bogatie de culori, de la albastrul cerului, la covoarele de flori si verdele ierbii si al brazilor.  :smitten: Ce locuri frumoase sunt in acesta tara a noastra!
Multumim Gigi ca de atatia ani ne tot arati aceste frumuseti! :applause:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #4 : Vineri, 14 August 2020, 07:51 »
MAI SUNT DOAR 3 LOCURI LIBERE

Offline apus de soare

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #5 : Vineri, 14 August 2020, 11:43 »
    Buna ziua ! Mai sunt persoane care merg din Iasi sau zona Moldovei ? Numai bine !

Offline Emilia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #6 : Luni, 17 August 2020, 20:31 »
   Bună ziua tuturor, pt aceasta excursie  se mai completează lista de transport?Mulțumesc.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #7 : Miercuri, 19 August 2020, 08:04 »
La actiunile la care transportul este inclus in tariful de excursie, nu este este necesar. Stiu ca agentia are situatia imbarcarilor, pentru ca am discutat pe lista. Am vazut ca se va calatori de la Bucuresti foarte lejer. 

Offline dedi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #8 : Miercuri, 19 August 2020, 15:20 »
Buna ziua! Sunt Daniel  din Piatra Neamt. Vine  cineva cu  masina pe traseul Piatra Neamt (Bacau, Tg. Neamt ) sa mergem impreuna la Sibiu ?  Va multumesc!
Telefonul meu 0755113086.

Offline Emilia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #9 : Miercuri, 19 August 2020, 23:15 »
Mulțumesc pt răspuns, pe curand.

Offline apus de soare

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #10 : Duminică, 23 August 2020, 13:27 »
    Buna ziua! Sunt Vasilica din Iasi. Cine mai merge in aceasta frumoasa excursie... si pleaca din IASI ?Poate ne grupam la transport ...Tel. meu este 0747279479. Multumesc!

Offline eugenbr

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #11 : Duminică, 23 August 2020, 19:50 »
Bună seara din zona de SE e cineva care merge în această acțiune ?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #12 : Luni, 24 August 2020, 17:01 »
Mi-a comunicat Gusti, ca mai multi dintre voi sosesc la Sibiu cu masini in grupaje. In aceasta situatie va fi nevoie de parcarea masinilor pe perioada in care veti fi plecati. In consecinta am schimbat locul de intalnire si conexiune de la Sibiu, acum va fi:

parcarea din Piata Garii, in fata bisericii, in jur de ora 11.00 - 11.30.

Offline RaduM

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #13 : Miercuri, 26 August 2020, 17:20 »
Gigi drumul de la Girda la Poarta lui Ionele si pe urma la pensiunea unde stam poate fi parcurs cu o masina normala sau numai de masinile de teren si de autobuse ? celor care venim cu masinile personale ne recomanzi sa urcam pina la pensiune cu ele ? sau trebuie sa le lasam undeva la Girda si sa mergem cu minibusul ?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #14 : Miercuri, 26 August 2020, 17:57 »
Radu, drumul din Garda pana la Ghetari, ma refer la cel prin Ocoale, nu prin Seaca, deci cel care ajunge la Poarta lui Ionele e un drum facut acum vreo 15 ani. Este betonan, nu este grozav, dar se poate strabate linistit cu masina. Eu pe acolo intru si nu am masina de teren. In fata la Poarta lui Ionele este o mica parcare, incap cateva masini acolo. Doar ca trebuie sa te sincronizezi cu grupul.