Autor Subiect: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020  (Citit de 6680 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RaduM

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #15 : Miercuri, 26 August 2020, 18:13 »
 Multumesc Gigi






Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #16 : Duminică, 30 August 2020, 19:36 »
Am avut inspiratia, placerea si bucuria sa vin si eu cu voi. Mi-a placut mult grupul, intradevar au avut dreptate Lidia, Gabi, Diana, Gusti cand mi-au spus ca in ultimele luni a fost parca un concurs, care gasca e mai faina. Au disparut de tot din peisaj smiorcaitorii, cei cu comentarii care iti taie orice placere de a mai face ceva, cei pe care te intrebai ce cauta intr-un loc de socializare...Doar oameni faini, doar persoane care vin sa se bucure, sa se simta bine, fara ifose, fara tot felul de "dorinte neimplinite"...Mai mare placerea sa calatoresti cu astfel de persoane.

Au fost patru zile superbe de vara in Apuseni, calde, care te imbiau parca sa iesi la plimbare. Gasca a drumetit, s-a distrat seara, a dansat. Sunt convins ca s-au legat din nou prietenii, ca lumea a ajuns acasa cu amintiri faine din acel taram mirific, ascuns in inima muntilor.

Am haladuit si eu pe toate colinele, am ales sa iau la picior locurile de muntenit ale motilor. Am redescoperit peisajele unice, acele locuri ce fascineaza, linistesc si incanta. Am facut in 4 zile, mai bine de 1000 de fotografii, ori asta arata cat de mult iubesc si imi place Tara Motilor.

Mi-am promis ca anul viitor o sa fac mai multe actiuni acolo, cu programe diferite si nu doar vara, ci si primavara in perioada bulbucilor de munte si toamna cand totul devine un urias tablou cald pastelat.

Am ales cateva fotografii, pe care le-am considerat reprezentative pentru plaiurile motilor, din dorinta de a va arata ceea ce am vazut si m-am bucurat impreuna cu gasca faina de anul acesta. Sunt destul de multe, asa ca o sa le prezint in 2 serii.




























































Offline apus de soare

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #17 : Luni, 31 August 2020, 23:03 »
      Multumesc pentru zilele superbe,petrecute in acel tinut de basm ! Mi-am bucurat sufletul cu maretia si linistea muntilor.Drumetiile,serile cu gasca,ospitalitatea gazdelor,frumusetea vietii ,,la tara" ,cerul spuzit de stele si...s-au adunat intr-un buchet de amintiri faine.Astept cu nerabdare si alte actiuni in acele locuri binecuvantate ! MULTUMESC,Singles Camp!!!

Offline Rainbow24

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #18 : Marți, 01 Septembrie 2020, 07:50 »
Bun găsit, tuturor!
 Ma bucur ca am fost parte din aceasta noua poveste, scrisa impreuna cu oameni veseli si iubitori de munte și locuri romanesti autentice.
De la peisaje greu de surprins în cuvinte, la locuri si experiente unice care iti activeaza si iti hrănesc toate simțurile deopotriva si in egala masura, la gustul mâncării traditionale, condimentata cu note muzicale perfect susținute de o bunicuța senzațională si o banala frunza care a reușit in cele din urma, sa treacă testul aprig al bunicii, vis-a-vis de grosime,  :dance:, la demonstrația practica a unor  meșteșuguri romanesti, despre care ai auzit doar în povesti sau de la bunici, cum ca ar exista, totul a fost un complot pentru a te lega inseparabil de tot ce înseamnă frumos, autentic, tradițional, 100% marca românească inregistrata.
Multumesc tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestei acțiuni,  ca ati ales sa împărtășiți cu noi aceste locuri încărcate de semnificatii si frumos si generatoare de emotii unice, atat de placute.
O zi minunata tuturor!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #19 : Miercuri, 02 Septembrie 2020, 13:35 »
Intotdeauna cand intalnesti grupuri faine, te motivezi ca organizator, ca insotitor de grup, ca ghid. De asemenea este foarte important si pentru voi sa gasiti in excursii oameni faini, cu care sa puteti comunica cu usurinta, sa va distrati. Altfel se vad locurile, altfel va puteti bucura de zilele de calatorie si drumetie, altfel sunt serile. Voi repet, ati fost un grup tare bun, iar ca mi-a placut si m-a motivat se poate vedea cu usurinta: am lansat deja...Apuseni 2020...Este deocamdata in faza de forum, dar urmeaza ca peste doua luni sa fie afisat si pe site si sa deschidem rezervarile.

Ma oprisem cu postarea de imagini, continui cu peisaje din Apuseni:
















































































Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
« Răspuns #20 : Vineri, 04 Septembrie 2020, 09:58 »
Cat ati fost voi la Groapa Rugionasa si la Cascada Varciorog, eu am facut o plimbare pe Cheile Ordancusei. Este un loc tare drag, pentru ca este unul dintre primele locuri pe care le-am vazut cu Singles Camp. Se intampla cu multi ani in urma...Acum am mers pe indelete, in sus si in josul raului, am strabatut pas cu pas, admirand natura extraordinara. Am facut o multime de fotografii, desi cred ca mai am de acolo cateva sute, facute de-a lungul anilor. O parte vi le arat si voua celor care ati fost in aceasta actiune, dar si celor care vor sa aiba idee de ce frumoasse locuri pot fi vazute in Tara Motilor.

































































































Mai am inca poze din acel loc, urmeaza sa vi le arat si pe acelea, intr-o alta postare.