Autor Subiect: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020  (Citit de 11413 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
21.09.2020
Mai este 1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.


Tarif: 490 lei/persoana. Cazare in camera dubla twin, cu inca o persoana.

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/la-stana-pe-colinele-transilvaniei-25-27-septembrie-2020/

Check in  25 septembrie 2020
Check out:   27 septembrie 2020

Cazare: Hanul din Padure, Stajereni, jud. Mures (langa Sighisoara si Danes)- in incheierea prezentarii gasiti fotografii si o descriere a acestei locatii

Numar de locuri: 14

Servicii incluse:
•        cazare 2 nopti in camera dubla, cu inca o persoana
•        2 x mic dejun
•        1 x cina
•        insotitor de grup pentru toata perioada excursiei

Nota: meniurile de mic dejun si cina sunt fixe, exista o singura optiune, va rugam nu ne solicitati variante. Meniul pt cina de vineri urmeaza sa fie comunicat.

Servicii care nu sunt incluse:
x           transport pana la locatie si cap de traseu. Formati pe forum grupaje, anuntand de unde veniti
x           excursie optionala: Malancrav si masa ciobaneasca la stana = 130 lei. Servicii incluse: transport cu microbuzul, ghidaj si vizitare biserica fortificata, masa la stana*
x           intrari la biserica Malancrav si Castelul Bethlen Cris
x           cina sambata seara. Se poate servi a la carte, individual la restaurantul locatiei in care veti fi cazati.
x           altele decat mentionate la "incluse"

Insotitor de grup din parte Singles Camp: Diana Lupu 0720 048.744

Program:

Ziua 1, vineri 25 septembrie 2020 Transport pana la destinatie cu mijloacele proprii de transport. La ora 16:00, ne intalnim in Sighisoara, in fata Hotelului Sighisoara. De aici o sa aveti un tur ghidat al cetatii, in jur de 1 ora. Dupa terminarea turului, mai puteti tamane in oras pt fotografii, amintiri etc. Ne reintalnim la han, incepand cu ora 18:00. Urmeaza cazarea si apoi la ora 19:00 cina de grup

Ziua 2, sambata 26 septembrie 2020 La ora  8:00 o sa serveasca micul dejun, iar la ora 9:30, cei care au optat pentru excursia optionala la Malancrav si stana, se imbarca in microbuz.
Pe drum Diana o sa va povesteasca lucruri legate de istoria sasilor in Transilvania si cateva, anticipativ de Malancrav. Ajunsi acolo o sa vizitati Biserica Fortificata Malancrav si pe exterior Conacul Apafi, aici unde de-a lungul a 40 de zile s-a filmat cea mai noua pelicula a lui Cristi Puiu: Malmkrog. Pentru acest film, Cristi Puiu a fost distins în iarnă cu Premiul pentru Cel mai Bun Regizor în cadrul Secțiunii Encounters a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Berlin.
Coborati si descoperiti impreuna cu Diana, intr-o plimbare pitorescul satului sasesc transilvanean. Aici la Malancrav este cea mai mare comunitate de sasi: peste 100. Daca doriti sa cititi cateva impresii, le gasiti aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3223.0.html
Dupa plimbare ne imbarcam din nou in microbuz si mergem la stana. Este una autentica, va asigur, nu una comerciala. O sa fiti intampinati de gazde palinca, ciresata, murata si cand vi se deschide pofta de mancare si se servi aperitivele.
•   branzeturi de oaie si capra din gospodaria proprie
•   chiftelute
•   slaninuta
•   snitel
•   rosii, ceapa
•   paine
Dupa ce va ghiftuiti, e vremea de drumetie. Gazda voastra ca va conduce timp de o ora si jumatate pe colina de deasupra stanii, prin codrii de stejari seculari pana la un platou panoramic.

La intoarcere veti fi asteptati cu masa pusa: balmos si tocanita de ied la ceaun, o delicatesa rara.

Inainte de a pleca o sa fiti serviti cu placinta cu urda si cu cate o cafea. Va luati ramas bun de la stana si va intoarceti apoi la han. Timp de socializare, de povesti, ascultam afara niste muzica.

Ziua 3, duminica 27 septembrie 2020  La 8:00 micul dejun, la ora 09:30 check out, ne grupamapoi  pe masini si mergem 8 km pana la Cris. Si aici mai exista o comunitate saseasca destul de mare. Vizitam satul, biserica fortificata si Castelul Bethlen Criș.

  O0 Am adaptat actiunile noastre la perioada pe care o trecem si pentru evitarea in cat mai mare masura a riscurilor, am decis lansarea de excursii in loc deschis, in natura, in conditii de grupuri mici. Transportul pana la locatie nu se face organizat, pentru ca pe de o parte numarul de participanti este prea mic pentru a putea face asa ceva, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

 :oops: Pentru ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care este nevoie de mai multa grija fata de noi si de ceilalti, va rog cititi intregul material cu recomandarile noastre: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3183.0.html
Prin inscrierea la excursie se intelege ca ati luat la cunostiinta de acesta.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Cei care opteaza sa mearga la Malancrav si stana, au nevoie de o incaltaminte de drumetie: minim trekking. Pantalon lung, tricouri de material care lasa corpul sa respire, bluza termica, pelerina in caz ca ploua, rucsac de 20 litri cu apa.

 :oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Locatia in care veti sta:

Hanul din Pădure se află în Stejărenii. este izolat, inconjurat de o natura minunata. Avem la dispozitie o gradina mare acolo, ni se pune la dispozitie pentru masa si...povesti o terasă. Camerele au cate un pat dublu si unul simplu, asa incat fiecare veti avea pat separat. Aveti WiFi gratuit, un TV cu ecran plat, baie privată și un patio cu vedere la lac. Sighişoara se află la 11 km de pensiune, Atrag atentia ca este vorba de o structura turistica tip han, asa cum este indicat in prezentare.

















Fotografii de la stana















In drumetie:











Si la masa:













Fotografii ale locurilor prin care urmeaza sa treceti:

Sighisoara:







Malancrav:



















Floresti:











Castelul Bethlen Cris:




Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #1 : Luni, 24 August 2020, 19:41 »
Rezervarile s-au deschis la aceasta actiune. Inscrierile se fac aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/la-stana-pe-colinele-transilvaniei-25-27-septembrie-2020/

Valentin_BV

  • Vizitator
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #2 : Luni, 24 August 2020, 22:43 »
Satul de langa Saschiz spre Rupea se numeste Crit cu tz si nu Cris cu sh, daca nu este cu suparare.

Altfel, este un eveniment superb, inspirat. Poate incercati si atelierul de olarit pastorit de Ben Mehedin sau laboratorul de conserve naturale de la Fundatia Adept Transilvania in Saschiz.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #3 : Luni, 24 August 2020, 23:47 »
Valentin, actiunea are loc in judetul Mureș, zona Daneș, langa Sighisoara.
Castelul Bethlen care se va vizita in ultima zi se gaseste in satul Criș, comuna Daneș, judetul Mureș, la doar cativa kilometri de Hanul din Pădure, Stejereni.

Nu ajungem la Criț care este in judetul Brasov. Au fost actiuni si aici dar acum programul include alte obiective.
Voi scrie insa in curand cate ceva despre locurile care pot fi vazute dacă se vine dinspre Brasov spre Sighisoara.

Valentin_BV

  • Vizitator
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #4 : Marți, 25 August 2020, 19:12 »
Imi cer scuze, am facut pe desteptul si nici nu am citit cu atentie programul.

De 3 ani incoace, dupa ce am descoperit Colinele Transilvaniei pe bicicleta, am fost macar o data pe an in tura si m-am simtit excelent de fiecare data. Mi-am dat seama ca am trecut si prin Cris si, parca am avut masa la o stana chiar in zona, cu bulz, slaninuta la grata, pastrama, mamaliga cu lapte si altele din astea.

Deci, mea culpa, sa ma apuc sa invat sibienii despre Colinele Transilvaniei   |o |o |o

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #5 : Marți, 25 August 2020, 19:49 »
Este vorba de aceiasi stana, la care o sa ne ospatam in aceasta iesire. Se afla in Foresti, despre care tocmai mi-am asternut cateva impresii: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3227.0.html
 

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #6 : Marți, 25 August 2020, 21:35 »
Emotionantă povestea acestor locuri, ca a tuturor satelor cazute acum in uitare. Îmi amintesc si eu, cu nostalgie, de Apold,  un alt sat frumos de langa Sighisoara, unde mi-am petrecut multe vacante. Pe atunci la fiecare casă erau animale, se mergea in câmp, se coseau pajistile si glimeele, acele piramide de pamant care se vad si acum de la sosea dar la care nu se mai poate ajunge din cauza vegetatiei lasate sa creasca in voie.

A fost nevoie sa vina Printul Charles sa ne arate toate bogatiile acestea pe care suntem pe cale sa le pierdem. De cand exista fundatia Mihai Eminescu Trust s-a mai revigorat zona dar "vedeta" a fost in primul rand Viscri, unde printul are o casa.
Anul acesta cu precadere, de cand s-a asfaltat drumul, Viscri a devenit extrem de aglomerat, prafuit, in special la sfarsit de saptamana. Localnicii sunt dezamagiti pentru ca traiul de zi cu zi s-a alterat, animalele care mergeau libere pe ulite sunt speriate, nu-si mai gasesc locul. Si asta pentru  ca nu se respecta o regula simpla a satului: sa se lase masina in parcarea special amenajata.
Ca urmare, turistii straini au inceput sa se indrepte spre alte locuri, mai linistite, printre care si cele unde vom merge noi.

E o mare bucurie pentru mine sa revin pe Colinele Transilvaniei, ultima regiune medievala autentica din Europa.

Offline adda

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1326
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #7 : Marți, 25 August 2020, 22:19 »
Zona este superba, înconjurată de coline si  păduri , cu siguranță că pana atunci toamna o sa coloreze padurile, o sa fie un peisaj de vis.
 Am crescut printre sași, asa ca satele acestea, aerul lor si liniștea imi plac foarte mult. Nu am ajuns pana acum in Stejareni sau Floresti, asa ca e ocazia perfecta, iar cina la stână se potriveste perfect...deci nu pot sa ratez.
 ;)

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #8 : Luni, 31 August 2020, 20:12 »
Am aflat acum de un nou proiect care promovează Florești, acest cătun izolat între coline de basm, în încercarea de a atrage atenția asupra acestei zone atât de pitorești dar foarte puțin cunoscută.
Compozitorul Sebastian Androne a acceptat provocarea de a compune o lucrare cu inspirația satului Florești, pentru patru chitare acustice. Astfel, acest moment în istoria Floreștiului va putea fi rememorat și din punct de vedere muzical.

Acesta este filmulețul despre istoria satului, povestită chiar de un localnic și, în continuare, această compoziție.


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 05 Septembrie 2020, 06:40 »
Nu stiu daca informandu-va despre aceasta actiune, ati aflat doua lucruri interesante. Primul este legat de Stana de pe Coline, cea in care urmam sa servim o masa ciobaneasca. Vreau sa va spun ca nu este oricare alta, ci una foarte cunoscuta de turistii straini. Este un loc care a consolidat increderea, placerea si entuziasmul strainilor pentru a descoperi Transilvania, sa-i fie cunoscute traditiile. Un foarte cunoscut blogger de turism, se pare cel mai bun din lume in acest moment, a vizitat stana la care o sa mergem si a fost mai mult decat incantat de ce a gasit acolo. Atat de incantat incat aminteste des despre stana. A inclus vizita lui acolo chiar si intr-un film:


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #10 : Luni, 07 Septembrie 2020, 10:42 »
Dupa cate vedeti, acolo unde veti manca nu este o stana ca oricare alta, este una foarte cunoscuta pentru mancare, ospitalitate, nu doar in tara ci si de catre turistii din afara tarii. Poate un pic mai mult de acestia... :) ::)

Oamenii acestia, familia care este proprietara stanii, care organizeaza brunch-uri la Breite si mese ciobananesti sau campenesti la Floresti, binecuvanteaza cu prezenta lor, acele meleaguri. Foarte frumoase Colinele Transilvaniei, fascinante padurile seculare de stejari, dar fara niste oameni ca ei, care sa insufleteasca locul,  s-ar pierde mult din farmec.

Ieri au avut o sarbatoare mai mare acolo, a fost o masa deschisa pentru multi oameni, asa ca a fost prilej de incantare, de bucurie, de relaxare, la ei pe coline. Va arat in completarea prezentarii excursiei, alte fotografii facute acolo, urmeaza si cele de la brunch.




















































Offline Monica Lirca

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #11 : Marți, 08 Septembrie 2020, 13:18 »
Recunosc că din cauză că de o bună perioadă de timp sunt singură, nu am mai facut foarte multă mișcare, mi-ar face plăcere particip la această acțiune. Singurul lucru care mă împiedică este lipsa transportului. Locuiesc în Pitești.
🏃‍♀️🏃‍♀️

Offline Monica Lirca

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #12 : Joi, 10 Septembrie 2020, 08:58 »
Vreau si eu să merg  :help:, dar nu am gasit mijloc de transport din Pitești. Dacă trece cineva prin Pitești și are un loc în mijlocul de transport poate mă anunță si pe mine. Multumesc
🏃‍♀️🏃‍♀️

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #13 : Joi, 10 Septembrie 2020, 09:22 »
Vreau si eu să merg  :help:, dar nu am gasit mijloc de transport din Pitești. Dacă trece cineva prin Pitești și are un loc în mijlocul de transport poate mă anunță si pe mine. Multumesc
Monica, să sperăm că va mai veni cineva din zona ta. Ar mai fi si varianta blablacar. Stiu persoane care folosesc frecvent acest mijloc de transport.
În orice caz, dacă reusești să ajungi la Sighișoara, pentru transferul la han rezolvăm.
Am fost ieri in zona si am fost profund impresionata de tot ce am gasit pe Coline. Revin putin mai tarziu cu impresii.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1481
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020
« Răspuns #14 : Joi, 10 Septembrie 2020, 12:47 »
Pe Coline si Via Transilvanica

Îmi propusesem să ajung pe Coline de ceva timp, multe vacanțe mi-am petrecut în copilărie aici, aproape de Sighișoara. Și la Hanul din Pădure, cunoscut mai mult de localnici, am avut un eveniment în familie acum mai mulți ani.
Acum ajung în zonă mai mult cu treabă, nu prea mai am răgazul unui popas în tihnă.
Și ieri aveam mai multe de rezolvat dar, odată ce am ajuns la Stejăreni, nu am putut doar să trec în grabă și am anulat tot ce mai aveam de făcut pentru a zăbovi mai mult pe coline.

Din șoseaua care merge de la Sighișoara spre Mediaș apare la un moment dat un indicator spre Stejăreni, atât. Hanul din Pădure nu este încă semnalizat la șoseaua principală. Este un drum proaspăt asfaltat, mai îngust, care duce până la han. De aici, drumul continuă spre Stejăreni, un cătun deosebit de pitoresc. Acum drumul este ca în palmă și, după ce se trece de localitate, este presărat cu mai multe puncte de belvedere spre sat, coline, pădurea de stejari. Se urcă puțin pentru ca apoi să coboare spre Criș, unde se găsește castelul Bethlen. Mai există un drum care leagă localitatea Criș de Daneș, și acesta asfaltat.
Aceste două drumuri mi-au plăcut atât de mult încât le-am parcurs de două ori, în ambele sensuri. Traficul este aproape inexistent, doar drumul între Criș și Daneș este mai circulat, mai mult de localnici. Șoseaua șerpuiește lin pe lângă coline, pădurea a început să îmbrace haine de toamnă, foarte liniștite și curate aceste locuri. Zona a început să fie mai cunoscută în ultimul timp după ce s-au amenajat mai multe trasee de bicicletă, acum este și stâna de la Florești unde te poți înfrupta cu tot felul de bunătăți specifice.


Castelul Bethlen din Criș

Despre Via Transilvanica probabil ați auzit. Este un drum de 1.000 km care porneste de la Putna, străbate Transilvania și toate bogățiile culturale ale acesteia și ajunge până la Drobeta Turnu-Severin - unde a intrat pentru prima dată în țară Regele Carol. Deocamdată este foarte puțin cunoscut, tocmai pentru că a fost amenajat în locuri mai puțin circulate, mediatizate.

O bucățică din Via Transilvanica se găsește chiar la Stejăreni – pleacă din Sighișoara, traversează rezervatia Breite, coboară în Stejăreni și continuă spre Criș. Platoul Breite este, de fapt, cea mai mare pajiste cu stejari si goruni multiseculari din Europa central-estică, un ecosistem unic. In Rezervatia Breite exista peste 600 de arbori cu varste intre 350 si 450 de ani, printre care si cateva exemplare care au atins venerabila varsta de 800 de ani.
Cătunul din Stejăreni m-a uimit, frumoase tare casele colorate, îngrijite, drumul amenajat cu rigole, panorama superba. Drumul din Stejareni spre Cris este mai spectaculos decat cel din Danes datorita acestor puncte de belvedere dar fiecare are farmecul sau.





Mi-am continuat apoi drumul spre Mălâncrav, un sat care este tot mai căutat de turisti, in special de cei straini. Acestia vin pentru biserica din localitate, sucul de mere care se produce aici, casele de oaspeti traditionale, peisajul de pe Coline.

In Biserica fortificata se gaseste o fresca de 20 metri - cea mai mare, şi din punct de vedere tematic, cea mai completă frescă în stil gotic din Transilvania. 53 de imagini sunt grupate în patru rânduri suprapuse şi în spaţiile dintre arcade.




În Mălâncrav există o tradiție în cultivarea pomilor fructiferi, numele maghiar al satului, Almakerek, însemnând chiar “măr rotund”.  Fundatia Mihai Eminescu Trust a preluat livada cu meri din sat si in prezent aceasta este certificata ecologic. Celebrul suc de mere este produs în fabrica din livadă și nu conține aditivi, zahăr sau conservanți.




Conacul Apafi din apropierea bisericii fortificate poartă numele familiei de nobili de care a aparținut satul pana in secolul al XVII-lea si a fost transformat de fundația Mihai Eminescu Trust  in casa de oaspeti, restaurarea fiind premiată cu premiul ”Europa nostra”.


Este fain sa te plimbi puțin prin sat, sa vezi casele tradiționale, multe din acestea in culori vii, decorate cu motive specifice, gâștele lenevind la umbră, pe malul râului. Acum este liniște la Mălâncrav, nu mai este forfota grupurilor mari de turiști de anii trecuți, un prilej numai bun de a descoperi în tihnă localitatea.







De la Mălâncrav am revenit în Daneș unde, instinctiv, am virat din nou dreapta spre Criș… Pur și simplu nu am putut sa plec direct spre Brasov asa ca am facut un ocol prin Criș- Stejăreni. De data asta am mers mai încet, să savurez în tihnă peisajul oferit de coline. Nu încurcam pe nimeni pentru că nici acum nu circulau prea multe mașini.











În Stejăreni am mers până la marginea satului unde se termina drumul si unde am dat de un alt semn care marcheaza Via Transilvanica. Foarte fain, de cand auzisem de acest drum imi dorisem mult sa il vad, sper sa il iau la pas cat de curand.



Hanul din Pădure, un alt loc de poveste. Aici am oprit pentru masa de prânz. Ca de obicei, citisem recenziile inainte si m-am bucurat ca toate erau foarte bune, oamenii lăudau locul, mâncarea, personalul. Eram singurul oaspete asa ca am putut povesti mai multe cu baiatul de la restaurant. Asa am aflat ca hanul a fost inchis o perioada, fiind redeschis in decembrie anul trecut. Putini stiu de acest loc, in mare parte fosti clienti, localnici.
Am luat o ciorbă de fasole cu afumătură, foarte bună, așa cum se face în Ardeal și clătite brașovene, delicioase.. Companie mi-a ținut o pisicuță dornică de joacă.

Am făcut o plimbare si in grădina hanului, o oază de verdeata si liniste, cu un iaz cu lebede, multe zona verde, foisoare. Cam ca la Muzeul Satului. Deosebit acest loc, cel mai potrivit pentru cei care iubesc natura, linistea, pentru a explora colinele, pădurea de stejari, Via Transilvanica, pentru stâna din Florești si câte si mai câte.
Astept cu nerăbdare să revenim împreună, să vedeți si voi de ce ne-au plăcut atât de mult aceste locuri.