Autor Subiect: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020  (Citit de 6842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« : Luni, 31 August 2020, 09:18 »
07.10.2020
Astazi au aparut inca 2 locuri disponibile (unul intr-o camera dbl la femei si unul intr-o camera dbl la barbati).


Tarif: 575 lei demipensiune (cazare in camera dubla cu inca o persoana, mic dejun si cina)

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/o-noua-poveste-cu-cai-si-prieteni-9-11-octombrie-2020/

Plecare: 9 octombrie 2020
Sosire:   11 octombrie 2020

Cazare: 2 nopti la Casa Padurii Slanic 3* Adresa: Strada Libertăţii 136, Slanic Prahova

Numar de locuri: 20

Servicii incluse:
•        cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
•        2 cine**
•        insotitor de grup pe toata perioada actiunii

**Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Va fi astfel ales incat sa ne asiguram ca este agreat de toti cei care mananca normal, fara restrictii sau limitari de alimentatie.

Servicii care nu sunt incluse:
x   pranzuri
x   transport pana la destinatie. Va recomandam sa interactionati pe forum, astfel incat sa puteti forma cu usurinta grupaje auto
x   transport zonal la alte obiective decat cel legat de echitatie. Daca o sa veniti cu masini, ne putem grupa pe cele disponibile sau daca nu sunt suficiente va fi nevoie sa inchiriem cu sprijinul locatiei un microbuz, dar asta va insemna costuri suplimentare, pe care o sa le suportam impartindu-le intre noi.
x   program de echitatie 2 zile* = ................lei

* Programul de echitatie este organizat profesionist, folosindu-se elemente specifice metodei de invatare asistata de cai dezvoltate de EAHAE International, https://eahae.org/. Acest program este special pentru cei care nu au mai calarit si doresc sa invete.

Pentru cei care stiu deja sa calareasca, sau doresc ceva simplificat, o sa se organizeze un program alternativ, la tarife care urmeaza a fi comunicate pe forum.

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Program:

Vineri 9 octombrie Lectii de echitatie in manej pentru incepatori si avansati
Intalnirea cu insotitorul de grup este la pensiune, intre orele 14.00 – 15.00. Dupa ce va cazati, plecati impreuna intr-o plimbare de 15 min spre Centrul de echitatie Husar Slanic, unde veti avea primele ore de echitatie in functie de nivelul de experienta.
In jur de 18.30 ne intoarcem la pensiune. Refresh, cina, putina muzica si socializare.



Sambata 10 octombrie Traseu calare de 1 zi cu pranz haiducesc (pentru cei mai experimentati). Lectii in manej si traseu de 1 ora (pentru incepatori)
Drumetiile in natura, in saua cailor, sunt o modalitate perfecta de a va depasi si largi zona de confort, de a va demonstra ca puteti face lucruri de care, la o prima vedere, nu va credeati in stare. Puteti invata multe despre curaj, determinare si incredere si in acelasi timp sa descoperiti o modalitate excelenta de relaxare si deconectare. Si toate astea in timp ce in jurul vostrus e deruleaza peisaje submontane cu paduri in pasteluri de toamna.
Veti merge la la pas si trap, pe creasta dealului si pe drum forestier, fara pante majore, catre o cabanuta veche de 80 ani, unde gasiti bulz, carnati pe jar si alte bunatati. Pauza dureaza aproximativ 2h. Traseul incepe cu intalnirea calaretilor la 9:30 si se termina in jurul orei 16:00.
Grupul celor care abia au inceput initierea in echitatie ramane la manej pentru exercitii de crestere a increderii si a echilibrului (lucru cu voltija) iar dupa amiaza va iesi intr-un traseu de 1 ora.

Duminica 11 octombrie. Plimbare la poalele Muntelui Ursoaia, din Schiulesti la Manastirea Crasna.
Dupa micul dejun, facem check-out-ul si plecam cu masinile spre Schiulesti, un sat fermecator, tipic zonelo rsubmontane de la curbura Carpatilor, cu livezi si pasuni printre care intrezaresti casele ingrijite si curtile pline cu flori. In drum oprim si in ‘imparatia de smarald” la rezervatia geologica “Muntele Verde”, un tufzeolitifer cu proprietati deosebite, care ii confera utilitati variate, in special in procesul de depoluare a apelor, de indepartare a ionilor radioactivi din sol. In Schiulesti lasam masinile si pornim intr-o drumetie scurta la Manastirea Crasna.


Este o excursie care se adreseaza iubitorilor de animale, in special de cai. Este o ocazie pentru cei care nu stiu sa calareasca deloc sau nu sunt intru totul familiarizati cu echitatia, sa invete. Totul intr-un cadru si cu un program profesionist, indrumati si asistati.

Am numit excursia aceasta "Poveste cu cai si prieteni noi" pentru ca locul acela in care o sa fiti este unul de basm, apoi pentru ca echitatia este in sine o frumoasa poveste. Iar "cu prieteni noi" pentru ca o sa aveti ocazia sa cunosteti , sa va imprieteniti cu persoane la fe ca voi, iubitoare de natura, de animale, sociabili si placuti.

Va recomandam sa veniti imbracati sport, incaltaminte gen trekking, pantalon lung elastic sa puteti urca si sta usor in sa. Nu pantaloni stramti gen blug, decat pentru restul timpului.

Vremea: Luna octombrie este una de toamna, in general caracterizata prin instabilitate. Se anunta o toamna cald si lunga, dar pot aparea si stropii. Poate sa fie foarte frumos afara, cum poate fi si urat, nepotrivit pentru tura montana. Ca in orice actiune montana din cauza conditiilor meteorologice, pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de catre insotitorul de grup cu explicarea actiunii sale.

 :oops: Am adaptat actiunile noastre la perioada pe care o trecem si pentru evitarea in cat mai mare masura a riscurilor, am decis lansarea de excursii in loc deschis, in natura, in conditii de grupuri mici. Transportul pana la locatie nu se face organizat, pentru ca pe de o parte numarul de participanti este prea mic pentru a putea face asa ceva, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

 :oops: Pentru ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care este nevoie de mai multa grija fata de noi si de ceilalti, va rog cititi intregul material cu recomandarile noastre: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3183.0.html
Prin inscrierea la excursie se intelege ca ati luat la cunostiinta de acesta.

Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-atiinscris, consideram ca ati luat act, atiinteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentietour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.


Va prezentam in imagini locatia in care veti sta:
















Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #1 : Luni, 31 August 2020, 09:55 »
Am deschis rezervarile la aceasta actiune! Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/o-noua-poveste-cu-cai-si-prieteni-9-11-octombrie-2020/

Inca nu am primit tarifele penttru echitatie, urmeaza insa sa revenim aici si pe site cu informarea, imediat ce ni se comunica.

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #2 : Joi, 10 Septembrie 2020, 17:50 »
Bună seara , acum am trimis și eu rezervarea dacă mai este liber locul la bărbați mâine trimit și plata...
Mulțumesc pentru înțelegere !
 *|* :flori:

Offline Dana Hd

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 100
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #3 : Joi, 10 Septembrie 2020, 22:20 »
acum am vazut excursia asta  :o daca vreo doamna renunta la excursie, va rog anuntati-ma :) adica, lasati mesaj aici, intru eu din cand in cand  :D ( serios, mail la dana.metabond@gmail.com ) multumesc :)

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #4 : Luni, 14 Septembrie 2020, 15:01 »
Bună ziua , după ce am ratat aceasta excursie data trecută se pare că acum mi-a surâs norocul...  :giggle:
Lidia abia aștept să te revăd după atâtea luni  :thumbup:
Cine mai merge ? Eu plec din Roman...
Să ne vedem sănătoși și voioși cu toții,căluții abia ne așteaptă ,oare ar fi bine să le ducem ceva mere ? Din ce am auzit tura trecută a fost tare fain... :yeah:

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #5 : Miercuri, 16 Septembrie 2020, 16:07 »
Povestea merge mai departe ! Deci nu uitați următoarea este cea mai frumoasă !  :love: :smitten:
Cine mai vine ? :D
Dana HD ai prins loc ?  :)

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #6 : Marți, 29 Septembrie 2020, 20:49 »
Am observat că tăcerea dinaintea excursiei pare un semn de mare clasă..  Las' că scriu după...  :magic:
Oricum știu că totul va fi mi-nu-nat ! :angel:

Offline eugenbr

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #7 : Vineri, 02 Octombrie 2020, 03:15 »
Salutare, merge cineva din zona BR-GL in această excursie sa ne organizăm cu transportul?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #8 : Vineri, 02 Octombrie 2020, 13:50 »
01.10.2020
A aparut un loc liber intr-o camera dbl la barbati din renuntari

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #9 : Duminică, 04 Octombrie 2020, 05:46 »

Offline AlexRadu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #10 : Luni, 05 Octombrie 2020, 17:07 »
Buna ziua,

Tarifele pt echitatie le aflam in vursul acestei saptamani sau la fata locului?

Offline costi31

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 604
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #11 : Luni, 05 Octombrie 2020, 17:56 »
Bună AlexRadu , tarifele  sunt în funcție de nivelul de experiență și pentru ce trasee se aleg , deci depinde mai mult de tine , ai mai fost la echitație ?
Eu unul știu sigur că merg doar la pas  :giggle:
Sunt începător  :yeah:
Oricum Lidia ne va lamuri mai exact  ;)
De unde pleci ?

Offline IONITA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #12 : Marți, 06 Octombrie 2020, 18:23 »
Salut, sunt Cristina si ma bucur ca am prins un loc liber in aceasta excursie, ma pot alatura cuiva care pleaca din Bucuresti sau Ploiesti ? tel meu este 0722944824, multumesc

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #13 : Marți, 06 Octombrie 2020, 19:12 »
Salutare! :)
Vineri ne vom intalni la pensiune la ora 14.00, ne cazam si la ora 14.45 plecam toti la centrul de echitatie pentru primele lectii. Mai jos aveti preturile pe care mi le-a transmis instructorul. Se vor plati direct acolo.
Preturi program echitatie:
- pentru incepatori - 300 lei: lectii in manej vineri si sambata + traseu calare 1 ora
- pentru initiati - 400 lei: lectii in manej, vineri + traseu 1 zi si masa de pranz (sambata)
 Echipament
- pantaloni lungi, elastici, in care sa va puteti misca cu usurinta
- tricou tehnic
- incaltaminte sport (nu bocanci de munte, ideea e sa nu fie botul incaltarii foarte lat).  
In plus, sa aveti in bagaj haina de ploaie, sapca, un polar
Mese
Micul dejun si cina sunt incluse si sunt tip grup. Daca aveti restrictii alimentare, va rog sa-mi trimiteti mesaj 
Orice intrebari mai aveti, va rog sa mi le adresati aici.

Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli! *|*

Offline AlexRadu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
« Răspuns #14 : Marți, 06 Octombrie 2020, 23:17 »
Buna Lidia,

Tarifele pt echitatie le achitam prin banca sau direct acolo cand ajungem?