Autor Subiect: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021  (Citit de 5873 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« : Vineri, 25 Decembrie 2020, 08:44 »






Tarif: 750 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/marea-si-comoara-dintre-munti-belis-29-mai-1-iunie/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 29 mai 2021
Sosire: 1 iunie 2021

Cazare: Pensiunea Ana&Irina Belis 4* https://www.pensiuneana.ro/ro/camere-cazare-belis/

Numar de locuri: 35

Servicii incluse:
•   cazare doua nopti la o pensiune de 3*
•        cazare 3 nopti in camera dubla, cu inca o persoana
•        3 x mic dejun
•        3 x cina (contine felul de baza + desert).
•        transport din Cluj - Napoca
•        transport zilnic, zonal, cu plecare si revenire in Belis
•        insotitor de grup pentru toata perioada excursiei

Nota: meniurile de cina sunt fixe, exista o singura optiune, va rugam nu ne solicitati variante. Cu o luna inainte de plecare vom comunica aici pe forum meniurile pe fiecare zi in parte

Nu sunt incluse:
x           mesele de pranz
x           bauturi alcoolice si racoritoare
x           transport pana la Cluj Napoca (pentru cei care vin din alte zone)*
x           altele decat mentionate la "incluse"

* Pentru cei care vin din Bucuresti, Iasi, Timisoara recomandarea noastra este sa vina cu avionul pana la Cluj. Este comod, rapid si mai ieftin decat daca am fi organizat transport cu autocarul de acolo. Zona Belis este extraordinar de frumoasa, in special toamna, cand culorile padurilor devin aramii. Merita tot efortul pentru a ajunge acolo...Excursia aceasta este o excelenta ocazie de a vizita zona de catune, de a face o incursiune in universul satelor de la capatul lumii, de a va delecta privirea cu imagini de vis...
   
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache 0743 122 214

Program

* Pentru cei care vin din Bucuresti, Iasi, Timisoara recomandarea noastra este sa vina cu avionul pana la Cluj. Este comod, rapid si mai ieftin decat daca am fi organizat transport cu autocarul de acolo. Zona Belis este extraordinar de frumoasa, in special toamna, cand culorile padurilor devin aramii. Merita tot efortul pentru a ajunge acolo...Excursia aceasta este o excelenta ocazie de a vizita zona de catune, de a face o incursiune in universul satelor de la capatul lumii, de a va delecta privirea cu imagini de vis...

Program:

Sambata 29 mai 2021 Plecare din Cluj Napoca ora 12:00. Locul de imbarcare, numarul de telefon al soferului, vor fi comunicate cu 2-3 zile inainte de plecare, DOAR aici pe forum. Ne imbarcam in microbuz si plecam spre Rachitele, sa vedem Cascada Valul Miresei. Din culmile de granit ale Vladesei, de sub piramidele stralucitoare de calcar ale Pietrelor Albe, pornesc la vale paraie cristaline care isi unesc puterea pe Valea Stanciu intr-un suvoi vijelios care se pravaleste cu furie intre Stancile Lespezi, dand nastere celei mai frumoase cascade din Muntii Apuseni: Cascada Valul Miresei numita si Cascada Rachitele. Are trei trepte de cadere a apei (5m, 8m si 34m) si este reprezentativă pentru Munţii Apuseni. Aşezată la graniţa cu parcul natural Munţii Apuseni, oferă privelişti extraordinare. Are o poveste emoţionantă - legenda spune că o mireasă a căzut de pe stânci chiar în ziua nunţii sale, iar voalul i-a rămas agăţat. Nuntaşii au plâns-o pe mireasă, iar din lacrimile lor s-a format cascada.





 traseul cu autocarul pe ruta Cluj - Rachitele - Belis (cca 130 km)

Viiztarea se va desfasura astfel: in satul Rachitele intram pe drumul de acces spre cascada Valul Miresei, 5 km si lasam autocarul in parcarea amenajata, De aici, pornim pe jos 1 km pe  Valea Stanciului, intram intr-o portiune de chei din care incepem sa auzim zgomotul facut de caderea de apa si in scurt timp ajungem la una dintre cele mai frumoase cascade din Apuseni. Dupa o pauza pentru fotografii, urcam prin spatele cascadei pana la Vf Lespezi, un punct de belvedere cu deschidere spre Valea Stanciului, Falezele de Granit, Platoul Vladeasa si minunata cascada Valul Miresei. Ne intoarcem la autocar, urmand poteca pe creasta calcaroasa a Vaii Stanciului, coboram in padure, trecem pe  langa intrarea in Pestera Mica a Lespezilor si dupa o coborare mai abrupta ajungem in drumul principal.
Traseul este mediu ca efort si are aprox. 3,5 km

Din Rachitele plecam spre Belis (ajungem in jurul orei 18.00. Check - in, cina

Duminica 30 mai 2021 ZIUA DRUMETIEI. Traseul pe care o sa-l parcurgem: Belis - Fantanele - Barajul Fantanele - Poiana Marchis - Dealul Copcea - Statiunea Belis - Fantanele. 
Lungimea: 8,5 km
Durata: cca 3,5 ore
Marcaj: punct rosu
Este un traseu in circuit ce presupune urcarea prin padure si traversari prin rau, prima oprire fiind la Poiana Ciunca. Tineti va rog cont sa aveti echipament complet de munte, ceea ce v-am descris si prezentat.

Lacul Fântânele



Mărginit la nord-vest de Masivul Vlădeasa, care domină cu creasta sa pronunţată (1836m) întreaga regiune, la sud-vest de Munţii Bihor - cei mai spectaculoşi prin varietatea fenomenelor carstice prezente (unde regăsim, printre altele, izbucurile,ponoarele, peşterile şi avenele), la est de Munţii Gilăului -  situaţi între izvorul Crişului Repede şi valea Arieşului, iar la sud de Muntele Mare - un uriaş bloc de granit şi totodată cel mai vechi masiv din Apuseni (1826 m), Lacul Fântânele este, cu siguranţă, unul din cele mai spectaculoase destinaţii din Carpaţii Occidentali.

Lacul, proiectat pe cursul superior al Someşului Cald în perioada 1970-1974, a obligat oamenii comunei Belişului vechi să se strămute pe actuala localizare a satului. Cătune precum Milioan, Pleş, Dădeşti, Bolojeşti sau Giurcuta de Jos fac parte acum din trecut şi doar în verile secetoase, când apa lacului scade foarte mult, se pot vedea ruinele caselor abandonate de moţi, evidenţiindu-se ruinele fostei biserici din Beliş, care au devenit reper istoric şi, bineînţeles, turistic



Beliş - satul de sub ape
Nu există documente care să ateste originile comunei Beliş, însă aceasta a fost menţionată pentru prima dată în documentele oficiale în anul 1737.

Istoria satului înghiţit de ape începe în secolul XIV, când s-a construit biserica şi sfârşeşte în anii '60, când conducerea ţării a decis construirea unui baraj care urma să acopere satul cu 60 de metri de apă. Biserica satului era vizibilă de orinde te uitai, fiind construită pe o măgură, iar casele locuitorilor moţi erau construite în jurul acesteia.

Astăzi, după atâtea secole de la construirea ei, în perioadele de secetă, când apele lacului care au acoperit-o scad, se ivesc turlele bisericii care rezistă, ca prin minune. A fost singura construcţie care nu a fost mutată, lăcaş de cult încărcat de istorie. Când au fost nevoiţi să plece, moţii au smuls icoanele, altarul şi ferestrele şi au luat cu ei tot ce se putea lua dinăuntru, în speranţa păstrării măcar a valorilor spirituale. Casele oamenilor, însă, nu au rezistat apelor.

Atunci cand apa din lac este scazuta, biserica satului si cateva alte constructii adiacente din piatra se ivesc, amintind de catunele ce erau odata acolo...


Scafandrii spun că lacul este atât de întunecat, încât, chiar şi în zilele senine, nu poţi vedea mai mult de trei metri în jur, iar când apele ajung la buza malului, până la vârful bisericii trebuie să cobori 15 metri.

Dupa amiaza este de relaxare, de plimbare in zona lacului Belis. Cina o luam la pensiune.



Luni 31 mai 2021 ZIUA CATUNELOR, A SATELOR DE LA CAPATUL LUMII. Descoperim farmecul satelor din muntii Apuseni, a caselor imprastiate de dealuri, a gospodariilor incremenite in timp.





Dupa micul dejun, ne imbarcam in microbuze si plecam pe Transursoaia, un drum spectaculos ce pleaca din Belis si strabate padurile si satele motesti Poiana Horea, Matisesti, Horea si ajunge la Albac.

Noi oprim in Horea de unde incepem sa  exploram catunele cocotate pe munte, risipite printre paduri si fanete.
Urcam la  Casa Memoriala Horea din Fericet si la frasinul care se spune ca l-a plantat chiar el, luam masa traditionala pe malul apei la Casuta din Povesti si mergem  la Dambul lui Gaf sa aflam povestile pline de haz si talc care au facut inconjurul lumii si au ajuns sa fie scrise si in New York Times.

Spre seara ajungem la pensiune. Cina si un pic de muzica!
Total zi cca 120 km (2 ore si jumatate de mers cu masina)

Marti 1 iunie 2021 Mic dejun relaxant, povestile de final si pornim spre casa.  La intoarcere mergem pe alt traseu decat la sosire, asta pentru a vedea alt loc minunat, Lacul Tarnita.



Deci Belis – Somesul Cald – Somesul Rece – Lacul Tarnita – Gilau – Cluj-Napoca. Total 75 km cca 2 ore de mers cu masina. Ajungem la Cluj in jurul orei 14:00.



Este o excursie - eveniment ce combina plimbarea in natura, cu vizitarea unor locuri unice si inedite, cu petrecerile de seara, prilej extraordinar de va cunoaste, de a comunica, de va face noi prieteni. Iar pentru cei din Cluj si zona, o ocazie speciala pentru a-i cunoaste pe cei din jurul vostru, pentru a se putea crea un nucleu care sa ne permita sa organizam plecari de acolo. Accentuez insa, nu este neaparat o actiune zonala, este deschisa tuturor celor din tara!

Locatia are centru spa! Nu uitati de costumul de baie si de slapi. Va recomand daca aveti, sa luati si un halat de baie cu voi...

Locatia este cea de care Singles Camp s-a bucurat in 2020, am pastrat-o pentru ca grupului de atunci a placut mult. 
Pensiunea dispune de:

- centru spa,
- teren sintetic (se poate juca fotbal sau tenis),
- foisor,
- spatiu verde
- restaurant

V-o prezentam in imagini:





















Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in "Responsabilitati personale".  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personale: https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #1 : Vineri, 25 Decembrie 2020, 09:08 »

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #2 : Miercuri, 05 Mai 2021, 20:52 »
Heloo! Ce liniste ! ::)                                                                                                                                                                                 
Am cititi programul , dar pe pe diagonala, dar cel mai important am vazut ca insotitor este Lidia, :kissing: ceace m-a bucurat deoarece nu ne-am mai vazut demult  :smitten: si poate-l aduci si pe Costelus :)
Lidia, o sa incerc sa fiu ..cuminte... :angel: o sa-mi fie cam greu tinand cont ca nu prea am mai iesit in ultimul timp. :whistle:
O sa recitesc traseele, da sper sa nu scoti untul din mine... :worship:
Ma intreb oare mai stiu si pe altcineva in afara de tine si de Vio din acest grup, ca din cate vad pana acum nimeni nu a scris nimic, nimic
Asadar doamnelor si domnilor , cu mascute sau nu , vaccinati sau nu , imunizati sau nu , abia astept sa luam cu asalt muntii apuseni :dance:


Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #3 : Miercuri, 05 Mai 2021, 20:54 »
Deocamdata nu zic nimic de pantofiori sau rucsacel  ;)

Offline Tania55

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 363
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #4 : Miercuri, 05 Mai 2021, 21:04 »
Rodica, de-abia astept sa te revad.  :-*
Cu masca sau fara masca, vaccinata sau nu (eu m-am vaccinat) ... oricum tu vei fi sufletul drumetie, petrecerii, etc  ...  :yeah:

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #5 : Miercuri, 05 Mai 2021, 21:22 »
Multumesc Tania, esti o draguta.  :smitten:
Si eu astept cu nerabdare sa ne revedem   :kissing:

Offline lau-cip

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #6 : Vineri, 07 Mai 2021, 23:52 »
Buna. :)

Oare daca cineva imi poate raspunde, exista posibilitatea cazarii in camera single?  ;D

Multumesc!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #7 : Marți, 11 Mai 2021, 08:11 »
Lau-cip, cred ca se poate aranja, desi stiu ca sunt ultimele 2 locuri. Scrie te rog urgent agentiei, office@bonvoyagesibiu.ro.

Offline Marinela Grigorescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #8 : Miercuri, 12 Mai 2021, 00:06 »
Bună seara!
Dacă renunță cineva , preiau rezervare.
Tel.0758421622
Marinela

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #9 : Vineri, 14 Mai 2021, 13:07 »
Marinela Grigorescu, in aceeasi zi , 12.05 , aparuse un loc liber, da poate ai rezolvat  :)

Offline DanaT

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #10 : Sâmbătă, 15 Mai 2021, 09:40 »
Buna. Sunt noua in grup, motiv pt care va solicit sprijinul. Am observat zilele trecute ca mai figura un loc liber intr-o cam dubla si am achitat avansul. Inca nu am primit confirmarea de la ag de turism desi am solicitat, asa ca am sunat la nr de tel gasit pe Internet dar era mereu ocupat. Sper ca am locul rezervat. Locuiesc in Bucuresti si urmeaza sa caut o modalitate de transport pt ca se apropie sejurul. Ce ma sfatuiti? Mai are un loc liber in masina cineva care vine din Bucuresti?
Va multumesc si va doresc sa aveti o zi frumoasa.

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #11 : Sâmbătă, 15 Mai 2021, 22:49 »
DanaT, din cate stiu, trebuia sa te inscri si primeai un email (deci o adresa de contact  :) ) apoi de obicei agentia trimite ff cand primeste bani, dar cu situatia din ultimul timp... nu mai stiu cum se mai procedeaza ... probabil ca te vor contacta luni.

Legat de transport, te luam cu draga inima, dar plec mult mai devreme.
Mai intreaba, insista, ca poate mai sunt persoane din Bucurasti, dar se intra mai rar pe forum.

Offline DanaT

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 15 Mai 2021, 23:56 »
Iti multumesc mult Rodica pentru raspuns. Cum as putea afla cine vine din Bucuresti? Nu cunosc pe nimeni din grup.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #13 : Duminică, 16 Mai 2021, 19:46 »
Dana T, in momentul in care banii intra in cont, agentia emite factura si ti-o transmite. Nu trebuie sa suni. Nu stiu sa-ti spun daca ai prins acel ultim loc liber. Vei afla luni.

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
« Răspuns #14 : Luni, 17 Mai 2021, 09:24 »
Heloo! Ce liniste ! ::)                                                                                                                                                                                 
Am cititi programul , dar pe pe diagonala, dar cel mai important am vazut ca insotitor este Lidia, :kissing: ceace m-a bucurat deoarece nu ne-am mai vazut demult  :smitten: si poate-l aduci si pe Costelus :)
Lidia, o sa incerc sa fiu ..cuminte... :angel: o sa-mi fie cam greu tinand cont ca nu prea am mai iesit in ultimul timp. :whistle:
O sa recitesc traseele, da sper sa nu scoti untul din mine... :worship:
Ma intreb oare mai stiu si pe altcineva in afara de tine si de Vio din acest grup, ca din cate vad pana acum nimeni nu a scris nimic, nimic
Asadar doamnelor si domnilor , cu mascute sau nu , vaccinati sau nu , imunizati sau nu , abia astept sa luam cu asalt muntii apuseni :dance:

 :)   :thumbup: Si eu ma bucur mult pentru ca ne vom revedea! A trecut ceva timp!
Traseele sunt mai usoare decat cele pe care le-am facut in Ceahlau, la prima noastra intalnire. Cu echipament potrivit si voie buna, le poate face oricine ;) In plus, lasam timp si pentru SPA si  :dance: