Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Taramul de vis al Mandrei Bucovine. 12 - 14 martie 2021

<< < (3/3)

admin:
Zapada...da, Bucovina vad ca v-a asteptat in haina alba.  :love: Incantatoare si imprevizibila. Va doresc sa va bucurati de locuri, de aer, de armonia si ambianta minunata a acelor locuri. Iesirile in zonele puternic traditionale sunt o incantare, o intoarcere in trecutul fiintei noastre romanesti, de aceea sunt fericit de fiecare data cand un grup Singles Camp&Travel ajunge in astfel de locuri.  :smitten: Ii felicit si ii admir pe cei care se inscriu si participa la astfel de calatorii, pentru ca stiu ca pe langa dorinta de a iesi, de a se relaxa, de a vedea lucruri noi, de a socializa, mai au ceva: au un fior romanesc in ei.  :flori: :applause:

Va doresc zile frumoase! Pline stiu ca o sa fie, de aceea nu v-a mai urat. Lidia stie bine locurile acelea, stiu ca si ei ii plac mult si sa le strabata si sa le arate, asa ca sunt convins ca o sa va intoarceti bogati in amintiri.

Lena74:
Un adevărat tărâm de vis, care as fi vrut să nu se mai termine! Totul a fost minunat, m-am simțit intr-o alta lume...Mulțumesc, Lidia, ma bucur ca v-am cunoscut. Meriți mii de steluțe din plin... Dăruire, răbdare,implicaresuflet...🍀🌹❣🤗 Am cunoscut oameni minunați în peisaje de poveste...

RaduM:
O excursie reusita cu zapada de martie cu multe surprize frumoase . Felicitari Lidia pentru aceasta excursie si zona si surprizele culinare delicioase !

apus de soare:
                   Întradevăr, minunată și  plină de magie ... Bucovina !   Mulțumesc SinglesCamp că existați!   
  Mulțumesc Lidia pentru zilele deosebite,pentru peisajele splendide ,cu zăpezi ca n copilărie ! Un grup frumos și vesel  ! Abia aștept următoarea acțiune SC !!!  :smitten:

Lena74:
Pentru toate clipele de frumos va mulțumesc și aștept data viitoare, am vrut sa încarc poze, dar nu merg sau tehnica ma depășește... :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă