Autor Subiect: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021  (Citit de 6447 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

NU mai sunt locuri disponibile.


Tarif: 850 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

La aceasta excursie exista disponibilitate pentru camera sgl (supliment  3 nopti -180 lei).

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-calarie-rafting-drumetie-la-stana-24-27-iunie-2021/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 24 iunie 2021
Sosire: 27 iunie 2021

Cazare: 3 nopti Pensiunea Vanatorul 4* Vatra Dornei https://www.pensiunea-vanatorul.ro

Numar de locuri: 46

Servicii incluse:
•   cazare 3 nopti la o pensiune de 4*
•   3 x mic dejun
•   3 x cina
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie. Va recomandam sa discutati pe forum, sa va prezentati de unde plecati si daca aveti in intentie sa o faceti cu masina personala si daca sunteti dispusi sa mai luati pe cineva pana la pensiune si apoi la capete de traseu in excursie.
x     transfer la si de la capete de traseu
x     intrari la obiective
x     pranzuri
   
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache 0743 122 214

Program

Ziua 1. 24 iunie 2021 Loc de intalnire Vatra Dornei. Pensiunea Vanatorul 4* Vatra Dornei[/b][/color][/b]  Ora de intalnire: 14.00.  Dupa check in urmeaza la ora 19.00 cina si prezentarea programului. Orele dintre check in si cina - program de vizitare a statiunii si echitatie

Ziua 2. 25 iunie 2021 Transraraul si circuitul Pietrelor Doamnei.
Dupa micul dejun ne imbarcam in autocar si urcam Transraraul, prin Pojorata, pana la Hotel Alpin Rarau. Aici este punctul de plecare in circuitul nostru care este deosebit de pitoresc si dureaza in jur de 1,5h.
Transraraul, cel de-al treilea traseu montan spectaculos din Romania, dupa Transfagarasan si Transalpina,  este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura între Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la Pojorâta. Traseul este denumit de localnici şi Drumul Comorilor, dupa o legenda legata de unul dintre punctele sale de atracţie - Pietrele Doamnei. Legenda spune că în 1541, domnitorul Petru Rareş şi-ar fi găsit un loc în munţii Rarău pentru a-şi adăposti familia şi o parte din avere de hoardele de tătari. Urmariti de cotropitori, doamna Elena, sotia lui Petru Rares şi fiul acestora s-ar fi refugiat într-o pestera să se roage, iar stanci uriase s-ar fi desprins si ar fi căzut peste locul în care se afla averea, ingropand-o odata cu hotii. La coborare, oprim in Pojorata sa facem o degustare de pastrav afumat.

Ziua 3. 26 iunie 2021Drumetie la 12 Apostoli, masa la stana si plimbare in tinovul de la Poiana Stampei
“12 Apostoli”, este una dintre cele mai frumoase destinatii din Parcul National Calimani si din tara, clasata in primele 7 cele mai frumoase trasee tematice. Mosul, Generalul, Nefertiti sunt doar cateva formatiuni eruptive cu figuri antropomorfe ce amintesc de culturile megalitice.
De la 1760 m, altitudinea la care se afla stancile, vom putea observa uriasa caldera vulcanica strajuita de varfuri ce depasesc 2000m. Vom fi pe cel mai inalt vulcan din Romania.
In apropierea Rezervatiei Naturale 12 Apostoli, in jurul bornei de hotar care despartea Moldova de Bucovina si Transilvania avea loc in trecut “Nedeea de la Călimani” care imbraca caracterul unei ample manifestari nationaliste a romanilor din cele trei provincii istorice. Ea unea, în fiecare an, pe parcursul catorva zile, romanii din zonele limitrofe ale celor trei provincii romaneşti.  În zilele premergatoare nedeii, versantii muntilor din jur imbracau o atmosfera de mare sarbatoare. De pe culmi şi de pe carari umbrite, de prin vai, muntele isi aduna fluviile de romani, imbracati in pitoresti costume populare şi manati de dorul fierbinte al revederii cu fratii lor. Pe cai se transportau merinde pentru marea sarbatoare şi diverse produse ce urmau să fie destinate schimbului. Multi dintre ei urcau cu vite şi cu pasari, apartinând celor mai renumite rase, în vederea valorificarii lor pe calea relatiilor de schimb.
In acest cadru, in fiecare an, în ziua de 29 iunie, in prezenta a mii de romani, se deschidea nedeea. Erau frecvente cazurile cand obstea adunata cumpara şi sacrifica vite la fata locului, pentru ca apoi, la vapaia focurilor, sa se prepare mancaruri specifice. Petrecerea dura uneori toata noaptea. Feeria peisajului de noapte, al nedeii, de altadată, a ramas de neuitat în  memoria multor generatii. In aceste conditii se regaseau şi se inchegau prietenii, oficiindu-se şi numeroase casatorii, mai ales in prima parte a sarbatorii. In timpul horelor, in care se prindeau zeci şi sute de romani, adeseori toata suflarea prezenta, se auzeau cantece şi strigaturi cu o vadita incarcatura de chemare la lupta pentru unitate national-statala. Ultima faza a nedeii era dedicata, în exclusivitate, unui intens schimb de produse. Ultima nedee din Muntii Calimani ar fi avut loc în anul 1914
In perioada in care mergem este sezonul afinelor si merisoarelor iar pajistea subalpine este plina, asa ca veti avea ocazia sa degustati aceste fructe minunate direct de la sursa.
La coborare  oprim la o stana turistica sa ne ospatam cu branza, slaninuta, ceapa, balmos, tocanita de miel in jintuiala, afinata si placinte, binemeritate dupa atata drum.
Traseul este de 5 - 6 ore. Este usor, dar presupune o conditie fizica buna.
De la stana ne va lua microbuzul. Avem 20 km pana in Vatra Dornei dar mai facem o oprire in rezervatia Tinovul Mare din Poiana Stampei. Pe podetul de aproximativ un kilometru peisajul este superb. Muşchi cu o grosime de 30-40 centimetri sub care se află mlaştina, specii de pini, molizi sau brazi cu forma şi colorit unice, intregesc o tundra de tip siberian superba.
Daca sunt persoane care aleg sa nu faca acest traseu, pot opta pentru o plimbare cu telescaunul pe Dealul Negru din Vatra Dornei, rafting, calarie. Insotitorul de grup va face recomandarile necesare daca va fi cazul.

Ziua 4. 27 iunie 2021 Program pentru activitatile optionale. Check-out la ora 12.00

Situata in nordul Romaniei, in depresiunea intramontana a Dornelor din Carpatii Orientali, Vatra Dornei este o statiune turistica cautata datorita apelor minerale, peisajului, climei si facilitatilor de practicare a schiului. In ultimii ani s-a dezvoltat mult turismul activ asa ca, pe langa programul propus, puteti alege si alte activitati:

Echitatia se face in grup de 8 persoane pe poteca de munte si sunt 2 variante: 40 min (35 lei) si 2 ore (80 lei). Preturile sunt cele din 2018 si e posibil sa mai sufere modificari.

Rafting pe Bistrita organizeaza Salvamont Vatra Dornei. Grupul trebuie sa fie de min. 5 pers (80 lei/pers)
Tiroliana este montata deasupra  podului care traverseaza raul Dorna.
Voi deschide pe forum liste pentru aceste programe optionale, cu o saptamana inainte de plecare, pentru a putea organiza grupurile.

Cateva imagini cu locurile prin care veti trece:





























Locatia in care veti fi cazati:













Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in "Responsabilitati personale".  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personale: https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline Mateo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #2 : Luni, 19 Aprilie 2021, 11:11 »
Salutare ! Cine merge la Calimani ?

Offline Mateo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #3 : Luni, 19 Aprilie 2021, 11:28 »
Salutare, sunt din Bucuresti si am 3 locuri libere pt Calimani. Nr de tel este 0766647023.

Offline cristinamirela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #4 : Marți, 04 Mai 2021, 09:51 »
Buna dimineata si/sau Hristos a inviat! Stie cineva daca exista reglementari/reguli specifice contextului actual ,(teste,vaccinari )  pentru excursiile interne? Eu am cautat pe aici si n-am gasit nimic asa ca mi-am zis sa intreb inainte de a plati!

Offline Gidea Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #5 : Marți, 04 Mai 2021, 12:42 »
Adevărat a înviat , pana acum pentru excursiile interne nu era obligatoriu nici un fel de test covid19 , deci te poți înscrie unde vrei, fără nici o grija . Vacante frumoase !

Offline cristinamirela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #6 : Miercuri, 05 Mai 2021, 22:51 »
Multumesc(cam cu intarziere) pentru raspuns! Ti-am urmat sfatul si m-am inscris  :)

Offline Mateo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #7 : Sâmbătă, 08 Mai 2021, 12:15 »
Salutare! Sunt din Bucuresti si revin cu mesajul ca mai am loc in masina. Tel 0766647023

Offline CARMENGABRIELA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #8 : Luni, 10 Mai 2021, 10:30 »
Buna ziua! Eu sunt din Buzau...si daca se poate sa merg cu tine ar fi foarte bine!   Multumesc.

Offline Mateo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #9 : Vineri, 14 Mai 2021, 18:12 »
Buna ziua! Eu sunt din Buzau...si daca se poate sa merg cu tine ar fi foarte bine!   Multumesc.

Buna ! Si cum facem....te iau din Bucuresti? :) Eventual poti sa ma suni.

Offline CARMENGABRIELA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #10 : Sâmbătă, 15 Mai 2021, 09:30 »
Buna. O sa te sun...inca nu stiu cum.Vedem noi, :applause:

Offline tudorb

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #11 : Luni, 31 Mai 2021, 04:42 »
Salut

Sunt interesat de aceasta excursie, dar inainte sa fac plata avansului as vrea sa stiu cati s-au inscris pana acum din cele 46 de persoane care apar pe pagina de pe site (presupun ca acel numar reprezinta nr de locuri disponibile, nu cati s-au inscris pana acum, nu?).

Multumesc,

Offline cristinamirela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #12 : Duminică, 06 Iunie 2021, 14:52 »
Buna!  Este cineva din Ploiesti sau care trece prin Ploiesti si are vreun loc disponibil in masina?

Offline tudorb

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #13 : Duminică, 06 Iunie 2021, 15:59 »
Salut

Prin apropiere de Targu-Mures trece cineva si ar putea sa ma ia si pe mine?
Putem sa ne intalnim si undeva pe traseu daca e nevoie.

Stiu bancuri bune, dar stiu sa si tac. ;D

Alex13

  • Vizitator
Re: Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
« Răspuns #14 : Duminică, 06 Iunie 2021, 19:43 »
Salut, din Iași merge cineva? Poate ne grupam 4 persoane intro masină.