Autor Subiect: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021  (Citit de 3872 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13222
Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« : Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021, 08:13 »



Tarif: 850 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/retezatul-drumetii-si-povesti-30-iunie-3-iulie-2021/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Check in: 30 iunie 2021
Check Out: 3 iulie 2021

Cazare: Pensiunea Retezat 4* Campu lui Neag, jud. Hunedoara

Numar de locuri: 24

Servicii incluse:
•   cazare 3 nopti la o pensiune de 4*
•   3 x mic dejun
•   cina tip grup - pranz tarziu
•   ghid montan local
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie. Va recomandam sa discutati pe forum, sa va prezentati de unde plecati si daca aveti in intentie sa o faceti cu masina personala si daca sunteti dispusi sa mai luati pe cineva pana la pensiune si apoi la capete de traseu in excursie.
x     transfer la si de la capete de traseu
x     pranzuri (se pot comanda ca pachet rece la pensiune)
x     intrari la obiective
   
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Iasmina Stoici   0721/587954

Profilul actiunii

tipul - foarte activ
particularitatile actiunii: drumetii si socializare
profil participant: recomandat doar persoanelor active, sanatoase, antrenate, in forma fizica buna, in nici un caz supraponderale. Si bineinteles, sociabile, deschise, comunicative.

Program

Ziua 1. 30 iunie 2021. Intalnirea si cazarea la pensiune, incepand cu ora 15:00. Daca cititi mai jos prezentarea pe scurt a locatiei, sau daca intrati pe site-ul ei: https://www.pensiunearetezat.com/index.html o sa vedeti ca ofera o multime de posibilitati de petrecere a timpului. Pentru ca este o zi de acomodare si relaxare dupa drum, Iasmina va va propune ceva in jurul casei, din care veti putea alege ce doriti sa faceti.
Seara, aveti cina inclusa si va fi servita incepand cu ora 19:00.

Ziua 2. 1 iulie 2021. Campu lui Neag – Cabana de vanatoare Campusel – Piatra Iorgovanului si retur.

Segmentul Pensiune Retezatu Campu lui Neag – Cabana de vanatoare Campusel (14 km pe sens) va fi strabatut cu masini, in grupaj. Masinile lasate in parcare si incepe traseul.

Detalii tehnice traseu:
Lungime: cca 10 km
Durata: cca 7 ore
Altitudine maxima: 2014 metri
Diferenta de nivel: 1.000 metri. Atentie! - se urca si apoi se coboara aceasta diferenta de altitudine.
Grad de dificultate: mediu
Grad de efort: spre ridicat, de aceea este recomandat doar persoanelor active, sanatoase, antrenate, in forma fizica buna, in nici un caz supraponderale.
Rasplata: daca vremea este buna si nu e ceata atunci de sus veti avea o  panorama exceptionala, in care veti putea distinge: pe o parte Oslea și Retezatul Mic, pe cealalta o sa aveti Godeanu, Valea Cernei, Munții Cernei și Munții Mehedinți, iar pentru ca spectacolul sa fie complet, in prim plan o sa va bucurati de imaginea Retezatului, cu giganții Păpușa (2.504 m) și Peleaga (2.508 m).
Povestea zilei: Se spune ca a existat pe aici, in vremuri demult apuse, un voinic caruia i se spunea Iovan Iorgovan. Dorind sa scape oamenii locului de tirania unui balaur ca salasuia in munti, porneste o lupta vitejeasca cu acesta. S-au batut zile si nopti intregi, cand in sus pe culmile Retezatului, cand jos in valea Cernei, lupta lor lasand in urma o multime de „rani” in piatra: Podul lui Dumnezeu, Cheile Corcoaiei, Peștera Ponicova, chiar și cazanele Dunării. Lupta asta nu a fost cu succes de prima oara: a incercat mai intai cu arcul, dar a dat gres. Abia apoi se gandeste sa răpună balaurul cu paloșul, pe care mai întâi îl încearcă pe o stâncă. Paloșul despică stânca, iar balaurul, speriat iese din ascunzătoarea sa din Retezat și o ia la fugă pe valea Cernei. Undeva, prin Retezatul Mic sunt două mari stânci despărțite de un soi de horn lin, ce pare, parcă, tăiat. Stânca cea mai înaltă poartă numele voinicului – Piatra Iorgovanului (2014m).



La intoarcere piscina, cina si socializare.

Ziua 3. 2 iulie 2021 Traseu Campu lui Neag – Campu Mielului - Cheile Scorota – Stana din Valea Scorotei – Saua Scorota – Varful Piule – Pestera – Campu lui Neag[/color]

Deplasarea pana la capat de traseu (Pod Jiul de Vest – Campu Mielului) si retur la pensiune, se va face cu masinile, in grupaj (cca 10 km pe sens).

Detalii tehnice traseu:
Lungime: cca 10 km
Durata: cca 7.5 ore (4 ore pana la Varful Piule)
Altitudine maxima: 2081 metri
Diferenta de nivel: cca 1.000 metri. Atentie! - se urca si apoi se coboara aceasta diferenta de altitudine.
Grad de dificultate: mediu
Grad de efort: spre ridicat, de aceea este recomandat doar persoanelor active, sanatoase, antrenate, in forma fizica buna, in nici un caz supraponderale.
Rasplata: o masa ciobaneasca la stana Scorota si o multime de locuri naturale minunate:
 Cheile Scorotei, taiate de apa intr-un depozit de calcar urias, perforat de Peştera Zeicului, Peştera Dâlma cu Brazi, Peştera cu Corali. O sa puteti admira formele calcaroase impresionante ale Bisericuţei, Feţei cu Lăstuni, Căpăţânii Albelor. Amfiteatrul natural al Vaii Scorota in care ca spectatori in urcare o sa vedeti pe lângă Căpăţâna Albelor, Scorota Fără Apă pâna la nivelul Platoului Balboroşi, apoi Colţii Tomii. Ajunsi sus, dincolo de Muchia Drăgşanului şi Şaua Plaiului Mic o sa vedeti la fel ca in ziua precedenta, piramidele de piatră ale Pelegii şi Păpuşii, iar mai aproape, sub clina nordică a Muntelui Piule, stă agăţată deasupra prăpăstiilor Cuşma Gurganului, iar dincolo de Valea Butei se ridică Culmea Măriei şi Vârful Custura.



La intoarcere piscina, cina si socializare.

Ziua 4. 3 iulie 2021. Mic dejun și program liber. Celor care-si doresc altceva interesant, in loc de piscina si relaxare, Iasmina va propune sa faceti cunostiinta cu ceva de care ati auzit, dar nu stiu daca si aveti cunostiinte: momarlanii. Momârlanii, pe care unii istorici i-au numit urmaşi ai dacilor, au fost primii locuitori ai aşezărilor de munte din sudul Ţării Haţegului şi ale celor din jurul Petroşaniului. O comunitate deprinsă cu traiul aspru din aşezările de munte şi cu izolarea. Momârlanii îşi construiau casele din bârne necioplite, simple, cu acoperişuri de şindrilă şi streşini mari. Purtau plete, aveau pantaloni strâmţi, pieptare şi cămăşi de cânepă, până la genunchi, iar femeile îşi împodobeau capul cu pechir alb. Localnicii au păstrat tradiţii arhaice, cum este obiceiul îngropatului morţilor în livezile caselor. 

Retezatul este cel mai complex şi mai grandios masiv montan din toate sectoarele geografice ale Carpaţilor româneşti. Originalitatea sa constă în existenţa unor spectaculoase creste alpine care depăşesc 2000 de m înălţime şi un relief sculptural, în care s-au imprimat urmele a două mari glaciaţii (Riss şi Würm), făcându-se remarcată existenţa unei puternice modelări climatice, sub formă de trepte (Platforma de eroziune alpină Borăscu, Râul Şes, Gornoviţa).

Munții Retezat fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Retezat-Godeanu. Se înalță între două depresiuni importante, Petroșani și Hațeg și între două râuri importante, Râul Mare, care îi delimitează la nord și est și Jiul de Vest, care îi delimitează la sud. Sunt înconjurați de Munții Țarcu la vest, Munții Godeanu, la sud-vest și Munții Vâlcan, la sud. Cel mai inalt varf din Muntii Retezat este Vf. Peleaga avand o altitudine de 2509m. Este un varf pe care se poate ajunge destul de usor dinspre Poiana Pelegii trecand pe la lacul Bucura, lac care poate fi admirat in toata splendoarea lui de la inaltimea celor 2509 metrii ai Pelegii. Se urmeaza Curmatura Bucurei, apoi custura. Pe Varful Peleaga putem ajunge si din Valea Pelegii pe la Lacul Pelegii; in apropierea lui se afla Varful Papusa (2508m). Partea cea mai importantă a masivului este alcătuită în principal din roci cristaline și se numește Retezatul Mare; partea sudică, cu relief dezvoltat și în mase mai importante de calcare, se numește Retezatul Mic. ele se unesc în apropierea lacului Bucura.

De ce este Retezatul un loc special? Fiindca:

•   are 80 de ochi albaştri - cele 80 de lacuri şi tăuri în care se oglindeşte albastrul cerului;
•   are cel mai întins lac glaciar din România - lacul Bucura - se găseşte în mijlocul Retezatului;
•   are cel mai adânc lac glaciar din România - lacul Zănoaga - se găseşte tot în Retezat;
fiindcă... sunt peste 20 de vârfuri mai înalte de 2000 de metri;
•   este locul care te provoacă să descifrezi misterul care  învăluie vârful Gugu sau să desluşeşti de unde vine “aerul” straniu al Tăului dintre Brazi;
•   e ciudat ca în acelaşi masiv să găseşti un relief tipic glaciar, cu văi, lacuri şi circuri glaciare, dar şi calcare împânzite de chei, peşteri şi avene;
•   locul este izvorul multor legende şi poveşti fascinante  despre flăcăi viteji, domniţe suave, haiduci cu milă faţă de cei oropsiţi, zmei înaripaţi şi ... dinozauri pitici.

Pensiunea in care o sa stati are clasificare de 4* si ofera o multime de activitati si servicii adiacente celor de cazare si alimentatie publica: are si va pune la dispozitie in mod gratuit o piscina, foarte potrivita dupa un traseu montan.

Locatia are de asemenea o păstrăvărie, două parcuri de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, teren de tenis, locuri de relaxare - foişoare (filigorii).

Ca dotari suplimentare: parcare auto proprie, internet wireless.

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in "Responsabilitati personale".  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personale: https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13222
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 1 - 4 iulie 2021
« Răspuns #1 : Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021, 09:03 »

Offline RaduM

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #2 : Sâmbătă, 17 Aprilie 2021, 07:56 »
aici s-a strecurat o greseala ? este 30 inuie - 3 ilulie ( de miercuri pina simbata ) sau  1 - 4 iulie ?

Offline cartex

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 152
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #3 : Sâmbătă, 22 Mai 2021, 18:00 »
aici s-a strecurat o greseala ? este 30 inuie - 3 ilulie ( de miercuri pina simbata ) sau  1 - 4 iulie ?
Am si eu aceesi nedumerire....ne lamureste cineva? E important pentru noi , care dorim sa venim... multumesc!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13222
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #4 : Sâmbătă, 22 Mai 2021, 22:31 »
E corect, 30 iunie - 3 iulie. Sambata au un eveniment...

Offline Iasmina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 119
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #5 : Joi, 17 Iunie 2021, 13:29 »
Salutare gașcă veselă,
mai un pic și ne vedem  *|* , avem piscină,  deci sa nu va uitați costumele de baie, cine dorește are posibilitatea și de călărie. 
Sa ne vedem cu bine!
Va pup si va îmbrățișez!  :kissing:
„Fii fericit cât trăiești, pentru că mort o să fii mult timp.”

Offline Lila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #6 : Luni, 21 Iunie 2021, 12:43 »
Salutare, tuturor!

Este cineva din Constanta care participa la aceasta excursie ? Poate am putea călători pana acolo împreuna .
Mulțumesc mult , abia aștept sa ne revedem pe cărări de munte !  *|*

Offline anca.aka

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #7 : Marți, 22 Iunie 2021, 11:26 »
Buna. Din cauza programului de lucru eu nu mai pot merge. Imi pare tare rau. Data viitoare sper sa ajung in Retezat!

Offline Lila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #8 : Vineri, 25 Iunie 2021, 11:54 »
Salut,

Am rugămintea către colegii de excursie , daca se poate , sa ma preia și pe mine cineva cu mașina fie din București fie din Petroșani unde pot ajunge cu trenul . Mulțumesc pentru ajutor ! Nr meu de tel este  0727135447. O zi frumoasa tuturor ! Pe curând !

Offline Emanuela 9

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #9 : Duminică, 27 Iunie 2021, 13:46 »
Buna,

Eu vin din Suceava, prin Cluj. Din Cluj e un autocar care ajunge la 14.23 in Petrosani. De acolo am gasit transport doar pana in Uricani.
Pleaca cineva din Cluj care mai are un loc in masina?
Daca nu, este cineva care ma poate lua din Petrosani?
Multumeesc mult

Offline Iasmina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 119
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #10 : Luni, 28 Iunie 2021, 06:19 »
Bună,

O sa va sun astăzi în legătură cu preluarea din Petroșani și rezolvam cumva.

O zi frumoasa!
Iasmina
„Fii fericit cât trăiești, pentru că mort o să fii mult timp.”

Offline RaduM

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #11 : Luni, 28 Iunie 2021, 08:51 »
Buna Emanuela daca stai o zi in Cluj si ai nevoie de citeva informatii  raduom@yahoo.com

Offline PuiuP

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #12 : Luni, 28 Iunie 2021, 22:11 »
Buna tuturor!
Eu vin cu masina din Timisoara si as putea lua pe cineva daca este nevoie!
Drum bun sa aveti!

Offline Nicoleta Gavrea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #13 : Marți, 29 Iunie 2021, 08:09 »
Hello !!!
eu vin din Sibiu. Am vazut mesajele aseara, tarziu. Pot sa iau din Petrosani pe cine doreste. Nr. meu 0734890439.
O sugestie pentru Iasmina: poate ar fi nimerit sa publice aici lista participantilor si localitatile de unde vin. Asa cred ca ne-am ajuta intre noi cu transportul.
O zi frumoasa!

Offline Iasmina

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 119
Re: Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
« Răspuns #14 : Marți, 29 Iunie 2021, 11:55 »
Bună Nicoleta,

nu e o idee rea dar nu toată lumea este de acord sa ii punem numele pe forum.
Toți cei care au scris pe forum ca nu au cu ce sa vina, sunt deja rezolvați cu transportul.  Cei care scriu, ii sun și ii ajut sa își găsească o soluție. 

Pe mâine gașcă veselă!  *|*
„Fii fericit cât trăiești, pentru că mort o să fii mult timp.”