Autor Subiect: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021  (Citit de 5069 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« : Vineri, 12 Februarie 2021, 08:49 »



Tarif: 980 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-delta-dunarii-31-august-4-septembrie-2021/

Check in: 31 august 2021
Check out: 4 septembrie 2021

Cazare: 4 nopti la Pensiunea La Lipoveanu 4* https://www.lalipoveanu.ro/

Numar de locuri: 33

Servicii incluse:
•  cazare 4 nopti la pensiune 4*, mic dejun inclus
•  insotitor de grup pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gabi Lala 0723 337 963

Program
x   transport pana la destinatie: va recomandam sa interactionati pe forum, pentru formarea de grupaje auto. Logati-va, intrati pe topicul acestei excursii, prezentati-va si spunand de unde veniti si daca doriti sa va ia cineva, sau daca mai aveti locuri libere in masina.
x   pranzuri si cine*
x   excursii optionale cu barca**
x   permis de acces in Rezervatia Delta Dunarii (este obligatoriu, barcile turistice nu pot intra in zona de protectie cu persoane care nu au permis). Costa in jur de 5 lei/zi.

* Pranzurile se vor servi la pensiune, un meniu care contine preparate de peste sau la solicitare porc sau pui costa 40 lei, sau pe traseul pe care il aveti cu barca. O sa fiti anuntati pt fiecare excursie optionala unde si ce puteti servi.

Cinele se iau in sistem grup, cu un meniu care costa cca 60 lei. Si in cazul acestui servici, in fiecare seara precedenta, Gabi Lala o sa va anunte ce contine meniul, urmand sa faceti optiunea "carne" sau "peste" si sa achitati contravaloarea.

**In fiecare dintre cele 3 zile pline va fi organizata o excursie pe apa, cu traseu care sa va conduca in locurile mai interesante, mai pitoresti, dar evident accesibile. In prima seara Gabi Lala, insotitorul de grup va va comunica traseele, obiectivele, particularitatile fiecaruia si tarifele aferente, urmand sa va decideti asupra participarii.

Program de excursie

Marti 31 august Check in-ul la pensiune incepe cu ora 14:00. La sosire, insotitorul de grup va va repartiza pe camere dupa care este free time. La 19:00 urmeaza sa va intalniti cu totii in restaurant pentru cina, iar Gabi o sa profite de ocazie oferindu-va informatii cu privire la excursiile optionale cu barca. In fiecare zi vor exista astfel de iesiri cu barca, in prima zi vi se prezinta fiecare ca program si tarif, urmand sa fie achitate in aceiasi seara.

Locatia este rezervata exclusiv de noi, asa ca serile puteti ramane in local, asculta muzica, socializa.

Miercuri 1 septembrie Exploram Delta.



Joi 2 septembrie Exploram Delta.



Vineri 3 septembrie Exploram Delta.



Sambata 4 septembrie Micul dejun, check out la ora 09:00 se pleaca spre casa.

Precizari
Actiunea aceasta se adreseaza celor carora le place natura, care vor sa decopere zone mai salbatice. O sa vedem o multime de pasari, nuferi, trecem prin sate vechi pescaresti. Zona salbatica evident ca are pe langa frumuseti si disconforturile sale date de izolare, acces, etc. Trebuie intelese si acceptate.

Organizarea si desfasurarea excursiilor de vizitare a florei si faunei Deltei Suntem oaspetii Deltei Dunarii de 11 ani. Incepand cu 2010 am fost cu Singles Camp, an de an in Delta, cel putin cate o data...Eu sunt un bun cunoscator al Deltei, fiind si pescar am ajuns incepand cu anii '80 acolo... Si stiu foarte bine ce inseamna acel taram minunat, ce este interesant de vazut, de gustat, de admirat...Stiu si inconvenientele, miturile si povestile...De aceea am sa incerc sa vi le explic, pt a fi pregatiti cand ajungeti acolo.

Mitul tantarilor din Delta. Toata lumea se asteapta sa fie atacata, intepata, de aceea in bagajul turistilor nu lipseste tona de autan si alte din astea. Este adevarat, este bine si recomandat sa aveti asa ceva la voi, dar nu exagerat. Pentru ca pe timpul zilei nu o sa aveti absolut deloc nevoie de asa ceva. Tantarii ies si roiesc doar dimineata devreme 5.30 - 7.30 si seara 19.00 - 21.00. Daca evitati aceste ore, va spun ca o sa veniti fara nici o intepatura, fara a avea nevoie de autan. Daca insa faceti imprudenta sa iesiti atunci si nu este un pic de vant (care alunga roiurile) atunci... :-[ Eu personal am fost poate de 30 ori in Delta si nu stiu daca am acumulat in total 20 de intepaturi...Si asta pt ca nu am ascultat de recomandarile...mele. In schimb intr-o seara, in Viena, pe malul Dunarii, am fost intepat de 10 ori!

Ambarcatiunile cu care o sa mergem in excursii, sunt de tip barci cu motor de 12 locuri, deci ceva usor. Nu va asteptati la nu stiu ce salupe cu scaune capitonate si tapitate in alb, de 2 - 4 locuri asa cum vedeti in...filme. Acelea sunt exclusiviste, ar costa o gramada de bani...De ce nu ambarcatiuni mai mari si mai comode? Raspunsul este simplu: pentru a intra pe canale e nevoie de ambarcatiuni usoare sa nu faca mult zgomot...Asa pasarile nu se sperie, va puteti apropia de ele. Intradevar nu au confortul unei ambarcatiuni de mari dimensiuni, au unul mediu, dar suficient pentru a te simti bine, cine  mai fost cu barca stie ce inseamna acest lucru. Distantele pe care le parcurgem sunt scurte, iar timpul de mars este de cca 2 ore (chiar daca excursia dureaza cca 5-6 ore), deci nu o sa ramaneti intepeniti nu stiu cate ore...

Imagini din paradisul nuferilor, pasarilor si al pestilor:













Locatia in care vom sta: Un filmulet de prezentare si cateva poze:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=JkrQVTvC_pY&feature=emb_logo#





























Va rugam mult sa tineti cont si sa respectati conditia si regula locatiei: Nu este permis accesul cu alimente și băuturi din exterior

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Ce sa aveti pregatit pentru aceasta actiune:

Documente: CI si obligatoriu, PERMIS ACCES TURIST in rezervatia Deltei Dunarii. Pentru zilele in care veti avea excursii pe apa, este nevoie sa aveti achitata aceasta taxa. Achizitia se face online, facem precizarea ca acolo NU aveti de unde cumpara permisul. Gasiti aici: http://arbdd.abt.ro/home/access

Bagaje: Este bine sa aveti o geanta sport, un rucsac sau daca nu aveti asa ceva, un troller. Pe langa bagajul principal, sa aveti neaparat cu voi un rucsac de mana in care la plecarea in excursiile pe apa sa aveti pregatite: pelerina, sapca sau bandana, crema solara, apa, batoane sau fructe pentru omorat foamea.

Echipament: Incaltaminte si imbracaminte sport. Mergeti cu barca, trebuie sa fiti cat mai comod imbracati. Pe tarm mergeti pe poteci naturale, e nevoie deci de un pantof sport.

Special: Locatia are piscina, veti putea sta la soare, face baie, asa ca puneti in bagaje si tot ceea ce aveti nevoie pt asta: costum de baie, slapi, chiar si un prosop de baie.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #1 : Marți, 04 Mai 2021, 15:19 »

Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #2 : Marți, 13 Iulie 2021, 10:09 »
Buna tuturor.Sunt Gabriel,insotitorul de grup in minunata Delta Dunarii. O zona mereu fascinanta,unde natura te imbie la visare,la relaxare, la tot ceea ce este mai frumos.Vom avea parte de excursii deosebite,vom cunoaste oamenii si istoria Dunarii si a Deltei. Vom avea parte si de seri cu muzica live la chitara si dans, de piscina si de veselie.

Cine merge cu masina si accepta sa mai ia pe cineva din grup poate scrie aici pe forum ( astfel veti imparti si costurile deplasarii..) .Sau daca veniti cu firme private de transport pana la Tulcea exista microbuze din autogara Tulcea spre Dunavatu de Jos unde este locatia de cazare (va ajut cu informatii daca este cazul).
Sa ne vedem sanatosi la sfarsit de august !

Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #3 : Marți, 13 Iulie 2021, 10:10 »







Offline claudia amarioarei

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #4 : Marți, 03 August 2021, 12:26 »
Buna ziua!
Ma numesc Claudia.
Daca cineva are un loc liber in masina si doreste sa mai transporte o persoana, va rog sa ma luati si pe mine din Braila
Multumesc!

Offline Gabriel

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 347
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #5 : Miercuri, 04 August 2021, 08:35 »
Buna tuturor ! Ce faceti,pregatiti sa descoperiti frumusetile Deltei Dunarii ? Mai sunt cateva locuri libere, va asteptam sa socializam si sa avem parte de zile si nopti deosebite. Locatia are locuri de parcare suficiente pentru cei care veniti cu masina, piscina si sezlonguri pentru relaxare dupa excursiile pe canale si lacuri,etc.Sa ne vedem cu bine !

Offline andriescu_a

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #6 : Marți, 10 August 2021, 10:28 »
Buna ziua, este cineva din Piatra Neamt care merge in aceasta excursie?

Offline Mihaela Martha Stanciu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #7 : Miercuri, 11 August 2021, 21:09 »
Buna seara, eu sunt Martha, din Bucuresti. Daca este cineva care pleaca din Bucuresti mi-ar face placere sa-i tin companie pana la pensiune.

Offline Marianty

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #8 : Luni, 16 August 2021, 14:20 »
Buna ziua. Daca cineva este cu masina si are un loc liber, as dori si eu sa merg din Braila. Multumesc.

Offline Lucia D

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #9 : Marți, 17 August 2021, 08:17 »

Buna  tuturor,
Eu sunt Lucia si caut o posibilitate de a calatori cu cineva din Bucuresti cu masina sau altfel ..
Iata telefonul meu  aici in acest scop 0761741212 da-mi un semnal cind vrei si poti sa vorbim.
Zile line si bucuroase .

Eva.Ely

  • Vizitator
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #10 : Joi, 19 August 2021, 12:48 »
Buna ziua. Eu pornesc din Timisoara cu masina si as putea sa culeg 3 persoane de pe drum. Daca sunteti din Bucuresti, ne putem intalni undeva pe centura. Nu as vrea sa intru prin oras.
Problema e ca la intoarcere eu voi merge direct in Vama Veche. Va trebui sa gasiti alta varianta de transport.
Daca este cineva interesat/a, va las numarul meu: 0721510876 (Eva)

Offline Adrian2

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #11 : Duminică, 22 August 2021, 21:24 »
Buna seara! M ar interesa  vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021 dar depind de transport. Trece careva prin Slatina si mai are un loc disponibil ?

Offline ILLIC

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #12 : Luni, 23 August 2021, 18:01 »
Eu merg cu masina din Bucuresti in excursia din Delta Dunarii. As putea sa mai iau 3-4 persoane cu mine.
telefonul meu este 0742659659.

Offline gugurita01

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #13 : Marți, 24 August 2021, 13:03 »
Buna ! Eu sunt Corina si plec din Constanta . Pot lua si eu pasageri , daca sunt in drumul meu. 0748885305 *|*

Offline gugurita01

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
« Răspuns #14 : Marți, 24 August 2021, 13:07 »
Avand in vedere ca sunt noua in grup,poate sa ma lamureasca cineva de unde primesc confirmarea ca plata mea este ok si sunt pe lista ?