Autor Subiect: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021  (Citit de 3145 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
23.08.2021
Nu mai sunt locuri disponibile.


Tarif 1: 530 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Tarif 2: 650 lei/persoana - cazare in camera dubla, regim singur in camera

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/culorile-toamnei-padurile-seculare-din-bucovina-1-3-octombrie-2021/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 1 octombrie 2021
Sosire: 3 octombrie 2021

Cazare: Pensiunea Pietrele Doamnei 4* Pojorata Str Izvor Giumalau 607, localitatea Pojorita, judetul Suceava

Numar de locuri: 15

Servicii incluse:
•  cazare 2 nopti in camera dubla twin, cu inca o persoana
•  2 x mic dejun
•  insotitor de grup pentru toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x  transport pana la locatie si cap de traseu. Transportul pana la destinatie se face cu mijloace proprii. Recomandam grupajele pe masini. Postati pe forum de unde veniti si astfel va puteti grupa.
x  pentru ziua de sambata se va inchiria un microbuz local pentru transferul la punctele de plecare si sosire de pe traseu; costul se va imparti la nr de participanti (apreciem 40 – 50 lei)
x  mesele de pranz si cina *, bauturi alcoolice si racoritoare
x  altele decat mentionate la "incluse"

*  Cinele vor fi tip grup si vor fi achitate separat, la pensiune. Insotitorul de grup va va informa asupra meniului
    Pranzul de sambata va fi tip picnic, pe traseu. Insotitorul de grup va cumpara cele necesare, urmand sa-i achitati contravaloarea (cca 20 lei)

Insotitor de grup din partea Singles Camp:  Lidia Mandache 0743 122 214

Program

Ziua 1. Vineri 1 octombrie 2021 Plimbare pe Valea Putnei, in Muntii Giumalau. Intalnirea cu insotitorul de grup este la ora 13.00, la pensiunea Pietrele Doamnei din Pojorata.
Ne cazam, luam o gustare de pranz si echipati de drumetie, ne grupam pe masini si mergem 12 km pana in satul Valea Putnei unde lasam masinile si plecam intr-o plimbare pe drumul forestier ce urca lin pe langa raul Putna, spre izvoare. In drumul nostru vom trece pe la cea mai veche pastravarie din tara, infiintata in 1890 la sugestia regelui Carol I, cu scopul de a repopula raurile de munte.
Aici, in Valea Putnei a fost inventat deliciul local numit Cobză: păstrăv afumat cu lemn de fag, acoperit cu ramuri de brad și nuiele de alun. Pe lângă faptul că este un mod tradițional de a pregăti păstrăvul, cobza are și o istorie în spatele ei. Povestea spune că această cobză a fost inventată în anul 1927 pentru Castelul Regal de la Poiana Ițcani la petrecerera de încoronare a regelui Mihai. Poiana Itcani işi are originea în fostul domeniu de vânătoare regal pe care era amplasat un castel de vânătoare construit în 1920 şi care a ars în totalitate într-un incendiu în anul 1958. Castelul găzduia până la al doilea război mondial partidele de vănătoare ale Casei Regale. In aceasta poiana vom opri si noi iar de aiciv om face cale intoarsa spre sat, de unde vom si cumpara celebra Cobza pentru degustare.
Traseul este usor si dureaza in jur de 3 ore
La intoarcere, cina, putina muzica si socializare.

Ziua 2. Sambata 2 octombrie 2021 Transraraul. Drumetie pe traseul : Cabana alpina Rarau (1520m) – Vf. Rarau(1651m) – Popii Raraului – Vf.Todirescu(1487m) – Codrul secular Slatioara – sat Slatioara (730m) Dupa micul dejun, un microbuz local inchiriat ne va duce pe Transrarau pana la punctul de plecare pe traseu. Vom strabate cea mai pitoreasca poteca din Rarau, cu puncte de belvedere spre platoul sau presarat cu forme calcaroase spectaculoase sau sprelocalitatile din depresiunea Campulung – Gura Humorului s iValeaBistritei. Ajunsi la Rezervatia floristica Todirescu, in zona subalpina, vom face un popas mai lung pentru un picnic cu bunatati din Bucovina. De aici incepem coborarea prin una dintre cele mai intinse si bine conservate paduri virgine din Europa, sit UNESCO, Codrii Seculari Slatioara, cu arbori multiseculari gigant.
Din satul Slatioara ne va prelua microbuzul care ne face transferul inapoi la pensiune.
Traseul este mediu ca dificultate si dureaza 5 – 6 ore cu pauza de pranz si fotografii.
Refresh, cina, foc de tabara

Transraraul, cel de-al treilea traseu montan spectaculos din Romania, dupa Transfagarasan si Transalpina,  este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura între Valea Bistriţei, de la Chiril şi ValeaMoldovei, la Pojorâta. Traseul este denumit de localnici şi Drumul Comorilor, dupa o legenda legata de unul dintre punctele sale de atracţie - Pietrele Doamnei. Legenda spune că în 1541, domnitorul PetruRareş şi-ar fi găsit un loc în munţii Rarău pentru a-şi adăposti familia şi o parte din avere de hoardele de tătari. Urmariti de cotropitori, doamna Elena, sotia lui Petru Rares şi fiul acestora s-ar fi refugia tîntr-o pestera să se roage, iar stanci uriase s-ar fi desprins si ar fi căzut peste locul în care se afla averea, ingropand-o odata cu hotii.

Codrii Seculari de la Slătioara, sit UNESCO. În adâncurile răcoroase ale pădurii, în care şi soarele pătrunde cu greu, trimiţând suliţe luminoase prin verdele crud al fagilor ce se înfrăţesc cu molizi uriaşi şi brazi ce par a fi acolo de când lumea, descoperi o lume  ancestrală, în care timpul se scurge cu altă măsură. O lume în care natura e atotputernică, iar omul un simplu spectator, care nu intervine în mersul firesc al lucrurilor. Aici se găseşte una dintre cele mai întinse şi mai bine conservate păduri virgine din Europa, cu arborimultiseculari – gigant - molizi de până la 60 de metri ori brazi de până la 55 de metri, dar şi cu fagi care cresc până la o altitudine de 1350 de metri, cu mult în afara arealului lor natural.
E o lume magică ş iplină de simplitate în acelaşi timp, în care să vii să redescoperi ace atainică legătură milenară dintre om şi natură
Codrul secular de la Slatioara a fost declarant rezervatie naturala in 1941. In Romania nu mai exista astfel de paduri de rasinoase, aceast afiind a doua din Europa, dupa Germania.

Ziua 3. Duminica 3 octombrie 2021 Tur cu masina la obiectivele de pe traseul: Pojorata – Sadova – Moldovita – Pasul Ciumarna – Sucevita – Marginea. Dupa mic dejunsi check-out, ne imbarcam in masini si plecam sa vizitam doua dintre celebrele manastiri pictate din Bucovina, Moldovita si Sucevita, atelierele de ceramica neagra de la Marginea si oprim in Pasul Ciumarna, la monumentul “Palma”, unde cei dornici de adrenalina pot incerca cea mai lunga tiroliana din tara (dintr-o bucata).
Palm aeste un monument comunist, care a fost ridicat în anul 1968, la finalul lucrarilor de la drumul ce leag aSadova de municipiul Rădăuţi. Există o legendă ce spune că, în anii 60’, două echipe de muncitori au început construcţia soselei din cele două direcţii, iar după opt ani de muncă grea, drumarii au termina tdrumul, iar în punctu în care s-au intalnit au batut palma. Exact în acel punct, conform aceleiaşi legende, s-a construit şi monumentul Palma.

Programul excursiei poate fi modificat de catre insotitorul de grup, datorita unor situatii legate de vreme, trafic, problema aparute in zona.

Fotografii ale locatiei in care veti fi cazati:























Fotografii care va introduc in atmosfera excursiei







Nume

















Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Ce sa aveti pregatit pentru aceasta actiune:

Documente:

Bagaje:

Echipament:

Special:


Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in "Responsabilitati personale".  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personale: https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.

Offline Geonnys

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #1 : Vineri, 27 August 2021, 10:41 »
Buna ziua,

Observ ca nu mai sunt locuri, dar daca este cineva care renunta, ma inscriu cu placere.

multumesc!

Online Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #2 : Joi, 23 Septembrie 2021, 06:59 »
In cazul unei renuntari,va rugam postati locul disponibil pe FORUM pentru a gasi un inlocuitor .
Pentru garantia rezervarilor agentia face plati anticipate catre locatie ce nu mai pot fi recuperate.
Va multumim.

Offline Marianty

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #3 : Joi, 23 Septembrie 2021, 21:47 »
Buna seara. Daca vine cineva din Iasi si mai are un loc in masina, as dori sa ma inscriu. Multumesc.

Offline Marinela Grigorescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #4 : Duminică, 26 Septembrie 2021, 00:20 »
Bună să vă fie ziua, seara, dimineața, depinde care când citiți mesajul. Din Pitești și până-n mândra Bucovina-i cale lungă... dar la capătul drumului îs oameni faini și ținuturi frumoase, deci merită efortul. Dacă mai sunt persoane care merg intr-acolo și consideră că ne putem grupa pe mașini ar fi
bine să menționeze aici și eventual să găsim variante ajutătoare. În speranța unor zile frumoa nuse și însorite va doresc tuturor weekend minunat! 😘🤗☀️

Online lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #5 : Marți, 28 Septembrie 2021, 18:55 »
Buna, tuturor!
V-am trimis pe mail, va transmit si aici, cateva informatii legate de excursia in Bucovina :)

Sper ca toata lumea a gasit o solutie de transport pana la Pojorata unde avem cazarea. Pe unii v-am pus in legatura si sper ca ati rezolvat.
Pentru grupul din Iasi, plecarea este vineri, la ora 8.30, din Parcarea Carrefour Market, Sos. Arcu nr.29.  Suntem 12 si mergem grupati in 3 masini.

Pe cei care veniti din alte zone, va astept  la Pensiunea Pietrele Doamnei incepand cu ora 13.00. Ne cazam, luam o gustare si la ora 15.00 plecam intr-o drumetie lejera de cca 3 ore.

Cinele vor fi tip grup si se platesc direct la locatie. Nu servesc a la carte, trebuie comandate  inainte,  asa ca va trimit propunerile si va rog sa-mi scrieti pana miercuri seara daca doriti cina Vineri: pastrav cu mamaliga si poale-n brau Sambata: gulas de porc sau branza cu smantana si mamaliga, papanasi

Pentru pranz (gustarea de vineri si picnicul de pe traseul de sambata) voi cumpara produse locale din Campulung Moldovenesc de la https://www.nordnatural.ro/index.php/contact# iar costul se va imparti intre participanti(15-20 lei), asa cum scria in descriere excursiei. 

Sambata vom urca pe Transrarau cu un microbuz inchiriat. Traseul pleaca de sub Pietrele Doamnei si parcurge platoul Raraului la altitudini de 1500 m. Vremea se anunta buna dar pe platou poate fi vant sau cate o aversa de ploaie. Pe langa echipamentul de drumetie (pantalon elastic, tricou, ghete de drumetie), sa aveti un rucsac de tura in care sa va incapa: apa(1,5l pt ca nu avem izvor pe traseu), haina vant/ploaie, bluza termica, pantalon, sosete de schimb, lanterna.Vom cobora in Codrii Seculari Slatioara iar jos, in satul cu acelasi nume ne asteapta microbuzul care ne transfera la pensiune. Costul total al transferurilor este 800 lei si se imparte la nr de participanti (cca 40 lei/pers)
Pentru seara sa va luati o geaca mai groasa, poate stam sambata la un foc si un vin fiert afara.

Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli! :dance:

Online lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
« Răspuns #6 : Marți, 12 Octombrie 2021, 17:10 »
Doamne, ce vreme frumoasa am prins si ce grup fain si vesel!
Am postat cateva fotografii facute sambata, pe traseul ce strabate culmea Raraului si coboara prin Codrii Seculari Slatioara.















O pauza bine meritata in care am degustat ciocolata de casa cu lavanda sau trandafir, facute in Bucovina.









Apoi am pornit coborarea spre padurea magica a Slatiarei. La fiecare pas, te asteptai sa apara o zana sau un spiridus











Picnicul l-am facut in inima padurii, cu bunatati din zona: pastrav afumat, cas, urda, cascaval cu nuca, ceapa,carnati si paine de casa







Final de traseu in satul Slatioara:









Am incheiat ziua cu un foc de tabara si dans sub stele