Autor Subiect: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021  (Citit de 5160 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« : Joi, 18 Februarie 2021, 09:19 »



Va rugam nu solicitati camere sgl la aceasta excursie,locatia nu ofera aceasta facilitate.


Tarif 980 euro/ persoana - cazare in camera DBL cu vedere la gradina, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-de-4-mykonos-1-8-septembrie-2021/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 1 septembrie 2021
Sosire:   8 septembrie 2021

Cazare: Acrogiali Beach Hotel Mykonos 4*

Numar de locuri: 19

Servicii incluse:
•   cazare 7 nopti hotel 4*
•   7 x mic dejun tip bufet
•   zbor direct Bucuresti - Mykonos, cu Blue Air* 1 taxe de aeroport incluse, bagaj de cabina inclus in urmatoarele limite: greutatea max. 10 kg, dimensiunile maxime: 55 x 40 x 20 cm;.

*In caz de anulare sau amanare de zbor va fi nevoie sa schimbam compania aeriana. Acest lucru poate genera costuri suplimentare. Inscrierea si rezervarea acestei excursii presupune ca ati luat act de aceasta posibilitate si acceptati eventualele diferente de tarif.

Orar de zbor:

Miercuri 1 septembrie OB 9313 Decolare Bucuresti, Henri Coanda: 13:00. Aterizare pe Mykonos: 14:30

Miercuri 8 septembrie OB 9314 Decolare Mykonos: 15:20. Aterizare Bucuresti:16:50


Insotitor de grup din partea Singles Camp:DIANA LUPU  0720/048744

Nu sunt incluse:
x     bagaj de cala; cine nu se poate incadra in bagajul de cabina inclus, poate sa opteze pt includerea unui bagaj de cala de max. 23kg cu dimensiunile maxime: 100x80x30 cm; taxa de bagaj de cala este 50 de euro.
x     transfer aeroport - hotel si retur la plecare
x     mese de pranz si cina
x     servicii de ghidaj, excursii optionale
x     intrari la obiective
x     programari si costuri pentru testari medicale necesare intrarii in Grecia*

*Grecia lucreaza la un green line pentru cei care sunt vaccinati. Aproape cu siguranta ca o sa implementeze acest sistem. Recomandat este deci, daca doriti sa ajungeti in Grecia, fara nici o surpriza neplacuta, sa va vaccinati. Pana in septembrie, cu siguranta, daca doriti sa va programati o sa aveti ocazia sa o faceti. Oricum cu siguranta ca se va putea trece si cu test negativ PCR sau poate chiar unul rapid. Daca va mai fi nevoie.
   
Hotelul in care veti sta este situat la doar câţiva paşi de plaja din Platis Gialos. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer şi parcare gratuită. Oraşul Mikonos se află la 10 minute de mers cu autobuzul.

Rezervarea este pentru: "cameră dublă cu vedere la grădină".
Suprafata: 25 m²
Terasă la nivelul solului sau balcon cu vedere la grădini.
Vedere la grădină
Aer condiţionat
Patio
WiFi gratuit
Parcare gratuită

În baia privată o sa gasiti urmatoarele accesorii si consumabile:
Articole de toaletă gratuite
Toaletă
Cadă sau duş
Prosoape
Uscător de păr
Prosoape/lenjerie de pat contra cost
Hârtie igienică

Facilităţile camerei: ​
Unitate situată integral la parter
Lenjerie de pat
2 paturi de o persoana, extra lungi (> 2 metri)
Garderobă sau dulap
Aer condiţionat
Seif
Pardoseală de gresie/marmură
Facilităţi de călcat
Fier de călcat
Seif pentru laptop
Frigider
Birou
TV
Telefon
Canale prin satelit
TV cu ecran plat
Balcon
Terasă
Mobilier de grădină
Patio
Priză lângă pat
Suport de haine
Serviciu de trezire/ceas deşteptător
Serviciu de trezire
Politica referitoare la fumat : ​Fumatul nepermis
Parcare : ​
Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

Micul dejun bogat tip bufet este servit în zona de mic dejun a hotelului Acrogiali. Hotelul are şi 2 baruri. De asemenea, oaspeţii au acces la piscina unei proprietăţi vecine, iar pe plajă sunt disponibile şezlonguri gratuite.

Se pot inchiria ambarcatiuni de pe plaja din Platis Gialos pentru a ajunge la plajele Paraga, Paradise, Super Paradise, Agrari şi Elia. Aveţi la dispoziţie facilităţi pentru sporturi nautice şi un centru de scufundări.

Amplasament hotel:



Fotografii hotel:





















Despre Mykonos

Case albe cu obloane albastre, mori de vant, taverne cochete, plus o mare cristalina si un cer albastru, cam asa arata coltul de rai din Mykonos. Mykonos este cea mai glamour insula a Greciei, recunoscuta pentru viata de noapte , destinatia preferata a vedetelor si petrecaretilor de talie inalta.





Gasiti aici multe informatii si descrieri despre ceea ce este de vazut si facut pe insula:

https://www.concediu.com/blog/mykonos-atractii-turistice

Este o vacanta de grup, la mare. Profil participant: persoane vesele, deschise, care-si doresc socializare si distractie. De preferat care au mai fost cu noi in excursii si le cunoastem. Dorim sa ne asiguram ca acolo in Mykonos va fi o gasca de prieteni, nu persoane care vor doar o vacanta si sa bifeze o destinatie. Avem marea rugaminte sa tineti cont de conditia de profil.

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Contract agentie/turist Bon Voyage Sibiu: https://www.singlescamp.ro/status-excursii-contextul-covid-19-comunicate-cu-privire-la-desfasurarea-lor/

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Ce sa aveti pregatit pentru aceasta actiune:

Documente: CI sau pasaport cu valabilitate

Bagaje: in limita acceptata gratuit de compania aeriana

Special: costum de baie, slapi, lotiune de soare, haine lejere de vacanta.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #1 : Marți, 23 Februarie 2021, 14:21 »

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #2 : Luni, 01 Martie 2021, 15:07 »
Dupa cum merg inscrierile, dupa numarul de rezervari care s-au facut in doar cateva zile de cand s-a lansat aceasta vacanta, destul de curand locurile o sa fie ocupate .

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #3 : Miercuri, 10 Martie 2021, 06:29 »
 *|*

Grecia își redeschide sectorul turistic în luna mai. "Pentru a putea vizita Grecia în această vară, turiștii trebuie fie să aibă ambele doze de vaccin anti-Covid făcute, fie să fi trecut deja prin boală și astfel să fi dobândit anticorpi, fie să prezinte un test negativ la intrarea în țară" - a anunțat marți ministrul grec al turismului, Harry Theocharis.

Aici este articolul complet: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/grecia-isi-redeschide-sectorul-turistic-in-luna-mai-ce-conditii-trebuie-sa-intruneasca-turistii-pentru-o-vacanta-in-tara-elena-1465144

Offline Anyta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #4 : Vineri, 16 Iulie 2021, 14:03 »
Hei!
Sunt un membru nou in echipa Singles!
Si am ales sa ma alatur excursiei in Mykonos!
Am platit avansul azi fiind ultima zi cei 200 EUR!
Ideea este ca si cei 300 EUR tot azi ar fi trebuit sa-i achit, dar dupa ce-as fi primit de la agentie un mesaj! Conform celor scrise pentru membrii!
Si mesajul nu l-am primit! Iar singurul loc liber pentru doamne care era afisat si pe care l-am ocupat eu, nu a disparut din oferta de vacanta!
Daca mi-ati da un raspuns aici ..
pentru care va multumesc!


Offline Mihaela Ruxi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #5 : Joi, 05 August 2021, 15:38 »
Buna!

Dupa ce am platit integral aceasta excursie care ar fi pasii urmatori? A ramas mai putin de o luna pana la plecare.
Vad ca pe site inca nu s-au ocupat toate locurile?
Ne ajutati si pe noi cu o actualizare a statusului?
Inclusiv legat de noile restrictiile impuse pe insula Mykonos.

Multumesc mult,

Miha

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #6 : Vineri, 06 August 2021, 07:06 »
Odata ce ai achitat agentiei toate ratele, locul in excursie este asigurat. Nu are legatura si nu este influentat de o disponibilitate la barbati.
Ca la orice excursie, inainte de plecare se va comunica locul si ora de intalnire in aeroport, de asemenea persoana care va va insoti si va avea documentele de calatorie si cazare a grupului.
Referitor la Mykonos, situatia este cea pe care sunt convins o urmariti si voi: in a doua jumatate a lunii iulie s-a luat o masura temporara de restrictionare a arhicunoscutelor petreceri de noapte. Muzica este interzisa intre orele 01:00 si 06:00. Si mobilitatea pe insula a fost restrictionata, in intervalul 01:00 - 06:00 este carantina. Masurile sunt valabile pana la 31 august.
Ce consider important este recomandarea pe care o fac de 6 luni: daca doriti sa calatoriti in afara tarii fara emotii, fara grija testelor la plecare si la sosire, vaccinati-va. Sunt in Austria acum, ma intorc din Elvetia unde am insotit doua grupuri si primul lucru de care am fost intrebat la receptie: “vaccinat sau testat?”. Fara adeverinta de vaccinare sau test 48 ore sau certificat de trecere prin infectare nu ma primeau in hotel. Intr-un tur (cum insa nu e cazul Mykonos-ului) sa faci teste din 2 in 2 zile nu e nici placut, nici comod, nici ieftin. Situatia se extinde acum in restaurantele din Europa, asa ca e din ce in ce mai greu de calatorit nevaccinat.

Offline Feldman Camelia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #7 : Joi, 19 August 2021, 10:21 »
Buna ziua!
In postarea excursiei sunt menționate alte dimensiuni ale bagajului permis în cabina, iar pe forum sunt dimensiunile permise la priority. Care este cea bună? Și dacă avem priority este permis și un bagaj suplimentar pe care-l putem depozita sub scaun?
Va mulțumesc

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #8 : Joi, 19 August 2021, 12:50 »
Intre oferta Blue Air pe baza caruia s-a facut contractul  si comunicarile ulterioare facute de compania de zbor au aparut diferente. S-a facut o adresa catre Blue Air solicitand o informare finala, pt a va putea informa la randul nostru. Sunt pe drumul spre tara, urmeaza ca zilele urmatoare sa revin cu clarificari.

Offline Feldman Camelia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #9 : Joi, 19 August 2021, 22:28 »
Mulțumesc pentru răspuns.
Aștept să mă lămuriți când e posibil.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #10 : Vineri, 20 August 2021, 11:33 »
Trebuie sa va explic ca o corespondenta extra-on-line cu companiile aviatice este o adevarata aventura. De asemenea ca apar neconcordonate intre informatii, apoi modificari, completari etc. Nu doar pe low cost ci si la liniile aeriene mari.

Am reluat toata corespondenta cu Blue Air pentru Mykonos si am solicitat, o precizare clara in ceea ce privesc bagajele ce intra in tarif. Apareau cateva neconcordante, pe care le-ati observat si voi, in ceea ce priveste bagajul de cabina.

In conditiile in care oferta si contractul nu includ bagaj de cala, ci doar bagaj de cabina, ultima comunicare/raspuns la adresa noastra a fost ca avem un upgrade, ce presupune gratuitatea unui bagaj de cala in greutate maxima de 23 kg cu dimensiuni maxime 100x80x30cm. .

Nu am primit precizari in ceea ce priveste bagajul de cabina. Din comunicare intelegem ca la upgrade bagajul de cabina s-a transformat in bagaj de cala.  Din experienta unei excursii anterioare in Andaluzia, NU s-a acceptat bagaj de cabina, decat ceva foarte mic, un rucsacel, poseta etc. In nici un caz inca un troler sau o geanta.

Deci bagajele acceptate pt acest grup, pe zborul de Mykonos:

•   bagaj de cala maxim 23 kg - cu dimensiuni maxime 100X80x30 cm
•   bagaj de cabina X NO
•   bagaj de mana - poseta, rucsacel, ceva de dimensiuni foarte reduse


In ceea ce priveste insotirea grupului si documente necesare:

- Diana Lupu va fi insotitorul de grup. Ea va va astepta in aeroport, pana cel tarziu la ora 10:00 Aeroportul Otopeni, Henri Coanda, Plecari Internationale, in zona din dreapta a salii, in fata cafenelei Lavazza. Cei care intarzie la ora de intalnire, isi vor face singuri check in-ul, prin prezentarea la ghiseul Blue Air, cu documentul de identitate.
- Diana va avea asupra ei: biletele de calatorie, cu care trebuie sa faceti check in-ul si asigurarile medicale a celor care au incheiat polite prin Bon Voyage.

Pentru imbarcare veti avea nevoie de:

- Carte de identitate valabila sau pasaport
- Documentele medicale solicitate de autoritatile grecesti la momentul plecarii. La acest moment pe site-ul https://www.mae.ro/travel-conditions/3701 (pe care trebuie sa-l urmariti pana in ultima clipa, pentru a vedea daca apara modificari):

 Conform informațiilor comunicate de autoritățile elene, pentru a intra în Grecia, cetățenii români trebuie să prezinte următoarele:

- formularul de localizare a pasagerilor (PLF – Passenger Locator Form: https://travel.gov.gr/#/user/login) completat cu cel puțin 24 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei – acest formular este obligatoriu pentru intrarea pe teritoriul Greciei, indiferent de calea de acces (aeriană, rutieră, maritimă). După completarea datelor din formular, călătorii vor primi un e-mail de confirmare. În ziua intrării în Grecia, călătorii vor primi, prin e-mail, Formularul PLF cu un cod unic (QR), care trebuie prezentat autorităților elene. Fara acest formular completat NU veti fi admisi la imbarcare.

- unul dintre următoarele documente referitoare la COVID-19 (nu se aplică copiilor cu vârsta sub 12 ani):

•   rezultatul negativ al unui test PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei, sau rezultatul unui test rapid antigen negativ care să fi fost recoltat cu maximum 48 de ore anterior intrării în Grecia. Documentul care atestă rezultatul negativ poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.
 
•   dovada vaccinării cu un vaccin autorizat pentru COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică. Documentul cu dovada vaccinării poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.
 
•   un document eliberat de un laborator autorizat sau un certificat medical care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia. Documentul poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.
 

Neaparat! certificatul european digital COVID-19, în format tipărit sau digital.

:oops: Explicam si aici, la fel ca la alte iesiri externe, pentru a nu crea asteptari sau confuzii: tot ceea ce tine de programare, testare, pregatire si completare formulare in vederea plecarii din tara si intrarii intr-o alta tara de destinatie, NU intra in responsabilitatile agentiei de turism, nici a insotitorului de grup, nici a organizatorului. Sunt actiuni care trebuie facute individual, functie de situatia existenta la acel moment si de cea personala (vaccinat, testat, trecut prin infectare). Site-ul mae prezinta informatii complete despre ce aveti nevoie pt iesirea din tara, respectiv intrarea in Grecia, e nevoie doar de atentie si pregatire. Din pacate mai mult decat in alte timpuri, dar acestea sunt vremurile in care traim si parerea noastra ca vor mai tine inca cel putin un an sau doi.


Offline Bon Voyage

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 547
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #11 : Miercuri, 25 August 2021, 10:28 »
Orar de zbor-cursa Blue Air:

Miercuri 1 septembrie OB 9313 Decolare Bucuresti, Henri Coanda: 13:00. Aterizare pe Mykonos: 14:30

Miercuri 8 septembrie OB 9314 Decolare Mykonos: 15:20. Aterizare Bucuresti:16:50


Intilnire ora 10:00 Aeroportul Otopeni, Henri Coanda, Plecari Internationale,in fata cafenelei Lavazza.

Insotitorul grupului ,DIANA LUPU ,va avea asupra ei toate documentele necesare calatoriei.

Va rugam nu intirziati la intilnirea grupului in aeroport.

Offline Vedima

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #12 : Vineri, 27 August 2021, 15:33 »
Bun gasit!
Prima participare in acest grup... sper sa fie de bun augur! O intrebare , va rog: este asigurat transportul de la aeroport la hotel in Mykonos? deoarece hotelul (ca multe altele - de altfel) asigura acest serviciu. Altfel, taxiuri sunt greu de gasit in aeroport/port. Multumesc!

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #13 : Vineri, 27 August 2021, 15:50 »
Transferul de la aeroport la hotel si retur se va asigura in mod organizat, contra cost,, suntem in discutii cu hotelul in acest sens.
Am primit deja mai multe telefoane despre diverse aspecte organizatorice care sunt deja mentionate in descrierea excursiei si aici pe forum. Va rog sa cititi cu atentie programul si ultimele postari de pe acest fir de discutie, urneaza sa primti si un mail zilele acestea.
Intre timp puteti sa va pregatiti documentele  necesare calatoriei in Grecia.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
« Răspuns #14 : Duminică, 29 August 2021, 22:40 »
V-am transmis acum un email in care am reluat informatiile privind documentele de calatorie, excursiile optionale si alte amanunte privind excursia.
Cititi, va rog, cu atentie.
In cazul in care nu ati primit, spuneti-mi sa retrimit.
Daca mai aveti intrebari, le puteti adresa aici.
Voi mai reveni  aici pe forum cu o zi inainte de plecare.

Spor la pregatiri! *|*