Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021

<< < (2/4) > >>

Mihaela Ruxi:
Buna!

Dupa ce am platit integral aceasta excursie care ar fi pasii urmatori? A ramas mai putin de o luna pana la plecare.
Vad ca pe site inca nu s-au ocupat toate locurile?
Ne ajutati si pe noi cu o actualizare a statusului?
Inclusiv legat de noile restrictiile impuse pe insula Mykonos.

Multumesc mult,

Miha

admin:
Odata ce ai achitat agentiei toate ratele, locul in excursie este asigurat. Nu are legatura si nu este influentat de o disponibilitate la barbati.
Ca la orice excursie, inainte de plecare se va comunica locul si ora de intalnire in aeroport, de asemenea persoana care va va insoti si va avea documentele de calatorie si cazare a grupului.
Referitor la Mykonos, situatia este cea pe care sunt convins o urmariti si voi: in a doua jumatate a lunii iulie s-a luat o masura temporara de restrictionare a arhicunoscutelor petreceri de noapte. Muzica este interzisa intre orele 01:00 si 06:00. Si mobilitatea pe insula a fost restrictionata, in intervalul 01:00 - 06:00 este carantina. Masurile sunt valabile pana la 31 august.
Ce consider important este recomandarea pe care o fac de 6 luni: daca doriti sa calatoriti in afara tarii fara emotii, fara grija testelor la plecare si la sosire, vaccinati-va. Sunt in Austria acum, ma intorc din Elvetia unde am insotit doua grupuri si primul lucru de care am fost intrebat la receptie: “vaccinat sau testat?”. Fara adeverinta de vaccinare sau test 48 ore sau certificat de trecere prin infectare nu ma primeau in hotel. Intr-un tur (cum insa nu e cazul Mykonos-ului) sa faci teste din 2 in 2 zile nu e nici placut, nici comod, nici ieftin. Situatia se extinde acum in restaurantele din Europa, asa ca e din ce in ce mai greu de calatorit nevaccinat.

Feldman Camelia:
Buna ziua!
In postarea excursiei sunt menționate alte dimensiuni ale bagajului permis în cabina, iar pe forum sunt dimensiunile permise la priority. Care este cea bună? Și dacă avem priority este permis și un bagaj suplimentar pe care-l putem depozita sub scaun?
Va mulțumesc

admin:
Intre oferta Blue Air pe baza caruia s-a facut contractul  si comunicarile ulterioare facute de compania de zbor au aparut diferente. S-a facut o adresa catre Blue Air solicitand o informare finala, pt a va putea informa la randul nostru. Sunt pe drumul spre tara, urmeaza ca zilele urmatoare sa revin cu clarificari.

Feldman Camelia:
Mulțumesc pentru răspuns.
Aștept să mă lămuriți când e posibil.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă