Autor Subiect: Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august  (Citit de 11490 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

INFORMATII PLECARE

Microbuz: B 484NEW
Sofer: Costel Tel 0761/699969
Plecare ora 06:00 statia Petrom Aurel Vlaicu
Pt conexiuni de pe traseu va rog contactati soferul.


Nu mai sunt locuri disponibile.

Tarif: 670 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/ciubar-kurtos-turta-dulce-natura-plimbare-cu-caruta-distractie-6-8-august/
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 6 august 2021
Sosire: 8 august 2021

Cazare: Mountain Rest Panzio Miercurea Ciuc 3*

Numar de locuri: 20

Servicii incluse:
•   cazare doua nopti la o pensiune de 3* - in camera dubla, cu paturi separate
•   transport cu microbuzul pe ruta: Bucuresti - Ploiesti (centura) - Brasov - Miercurea Ciuc si retur
•   transport zonal 2 zile
•   2 x mic dejun
•   ciubar cu apa calda, 3-4 ore x 1 zi
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x      2 x cina pentru cine opteaza = 100 lei, se achita la ultima rata*
x     pranzul de sambata**
x     atelier de kurtos + pranz =100 lei, se achita la ultima rata (optional)***
x     sauna si cine mai doreste, ciubar inca o zi. Conditiile si plata catre gazde: "utilizarea saunei la 30 lei/persoană/oră, la cerere putem pregăti ciubărul de 8-10 locuricu apă sărată de Praid = 400 lei/eveniment"
x     intrari la obiective, participare la ateliere, plimbare cu caruta (80 lei)****

Precizare: cu cca o luna inainte de desfasurarea excursiei veti primi un Email cu servicii si activitati optionale. Pentru a putea beneficia de acestea, avem recomandarea sa raspundeti in termenul specificat si sa achitati sumele aferente. Raspunsurile in afara termenului sau neplata optionalelor, duc la imposibilitatea participarii.

* În cazul în care doriți meniu vegetarian (fără carne) la mesele de la pensiune, vă rugăm să anunțati pe forum sau însoțitorul de grup după ce v-ați înscris la acțiune.

**Referitor la mesele de prânz din cadrul activităților de vineri și duminică veți fi informați din timp dacă există posibilitatea unui meniu vegetarian.
Precizăm că nu putem oferi program alternativ în prima și ultima zi a exursiei.

*** Daca doriti sa participati la masa de pranz de la Malomkert si la atelierul de Kurtos, va fi nevoie sa bifati optiunea de participare la Email-ul pe care o sa-l primiti inainte de desfasurare si sa achitati cei 100 lei, odata cu ultima rata.

****Pentru a va inscrie la plimbarea cu caruta, este nevoie sa bifati pe Email primit si sa achitati cei 80 lei, in prima zi, insotitorului de grup.
   
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu 0720. 048. 744

Program

Vineri 6 august 2021. Cernat, Malomkert, Cetatea Ika si Turta Dulce din Targu Secuiesc

Ora 05:45 întâlnirea cu grupul în București, Statia Petrom Aurel Vlaicu vizavi de statia de metrou Aurel Vlaicu.
La ora 06:00 se pleacă din București.
Vă rugăm nu întârziați, se va pleca la ora comunicată. Ne așteaptă un drum lung, un program dens, nu ne permitem întârzieri.

Traseu microbuz:
București - Ploiești (benzinăria Petrom de pe DN1, zona Metro) - Predeal – Benzinăria Lukoil Săcele, Calea Bucuresti 9 (ieșirea din Brașov spre București, lângă hotel Ramada) - Centura Brașov -  Cernat – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc
335 km

Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate pe forum, cu o zi inainte de excursie.
Pentru conexiuni sunați șoferul sau însoțitorul de grup pentru a stabili un loc de intalnire pe traseul microbuzului.

Cernat și Malomkert

Prima oprire pentru vizită o vom face la Muzeul etnografic Haszmann Pal din localitatea Cernat, județul Covasna. În condiții de trafic normal am ajunge în jurul orei 10:00.

Muzeul etnografic Haszmann Pal din Cernat



Fostul conac Domokos Gyula, care gazduieste Muzeul etnografic, a luat nastere în anul 1974 datorita initiativei dascalului Haszmann Pal, cel care a colectionat obiecte traditionale din zona si, cu ajutorul autoritatilor, a pus bazele unei sectii a Muzeului National Secuiesc.
În acest muzeu, amenajat într-un conac și în livada din jur care are aproape două hectare, pot fi văzute câteva mii de obiecte datând din secolele XVII – XIX: de la porți monumentale secuiești, mori de apă, unelte agricole, case tradiționale din lemn, până la mobilier, gramofoane, telefoane și lăzi de zestre.

Cele mai atractive piese sunt utilajele agricole, unele datând din secolul al XVII- lea. Acestea formeaza cea mai mare colectie de acest tip din Transilvania, o parte dintre exponate fiind perfect functionale si astazi.

Printul Charles de Wales este unul dintre oaspeții de seamă care au ajuns aici, îi vom putea vedea semnătura în cartea de onoare a muzeului. Acesta a vizitat și Cetatea Ika, aflată în apropiere.

De la muzeu ne îndreptăm spre Malomkert, fie cu microbuzul, fie cu un mijloc de transport local…
Cu câteva zile înainte de excursie vă vom anunța aici, pe forum, costul acestei activități.
Estimativ, 25 - 30 lei/persoană biletul de intrare la muzeu și transferul cu căruța dus-întors, circa 6 km.

Atelierul de Kurtos Kalacs de la Malomkert

Malomkert, un centru turistic rustic amenajat modern, se află la capătul localității Cernatu de Sus, la poalele munților Bodoc, în vecinătatea cetății Ika.

Aici vom fi întâmpinați cu pălincă și multă ospitalitate. Gazdele ne vor povesti istoria locului, vom vedea vechea șură modificată, o moară de apă care inca functioneaza si este folosita la productia de faina pentru gospodarie si vom asista la procesul de productie al pâinii, dar si al faimosului Kurtos Kalacs.

Prima atestare a kurtosului se leaga de judetul Covasna. Prima reteta este cuprinsa in cartea de bucate din 1784 a contesei Mikes Maria din Zăbala. Cel mai delicios Kurtos Kalacs este cel proaspat copt, cu o crusta crocanta si interiorul moale, amestecul celor doua texturi diferite producand o dulce armonie de gusturi si arome.

Vom avea ocazia sa ne facem singuri propriul kurtos, dupa care ne vom ospăta cu bucate tradiționale delicioase.
Masa de pranz va contine ciorba, tocanita traditionala și desert, meniul se va afișa pe forum înainte cu câteva zile.

Tariful pentru atelierul de kurtos kalacs și  masa de pranz este de 100 lei/ persoană.

Cetatea Ika

Cetatea datată din secolul XIII este aşezată pe dealul Várbérc (Dealul Cetății), străjuit de pârâurile Nagy şi Ika. Odinioară, pe acest vârf de munte se găsea o fortăreață medievală cu un zid de cetate lung de 200 m şi lat de 10 m, la capătul căruia se afla câte un turn. În prezent există doar Turnul Ciunt, mai cunoscut sub denumirea de cetatea Ika, dată de Orban Balazs prin asocierea cetății cu numele eroului legendar Ika.

Avand in vedere ca in zona nu se afla nici o proprietate regala, aceasta fortareata a fost probabil, construita, din initiativa particulara sau comunitara. Se presupune ca a fost parasita la inceputul secolului al XV-lea.

De la Cernat ne îndreptăm spre Târgu Secuiesc, circa 6 km.

Târgu Secuiesc



O scurtă plimbare prin Târgu Secuiesc, cunoscut și ca orașul breslelor, cizmarilor și al curților. Vedem Primăria, cea mai importantă clădire din centrul orașului, construită în anul 1907, Casa de cultură Vigado pe fațada căreia se găsește stema orașului, statuia lui Gabor Aron, legendarul turnător de tunuri.
Doar la  Târgu Secuiesc, oraș cu străduțe înfundate de piață și fără fortificație, s-a păstrat sistemul curților interioare, unic în Europa Centrală. 
 Dacă timpul ne permite, intrăm și la Muzeul de Istorie a Breslelor (bilet de intrare 10 lei), un muzeu născut din dorinţa comunităţii locale de a conserva memoria breslelor şi asociaţiilor meşteşugăreşti care şi-au pus amprenta pe modul de viaţă al localnicilor şi pe fizionomia întregului oraş.

Încheiem vizita în Târgu Secuiesc la Atelierul de turtă dulce.

Atelierul de turtă dulce



Povestea turtei dulci începe în anul 1880 și faima acesteia a depășit granițele țării. Familia Szántó pune preț pe tradiții și obiceiuri, rețeta turtei dulci fiind transmisă din generație în generație.

La Târgu Secuiesc, forma tradițională este inimioara cu oglindă. Se spune că băiatul aduce acest cadou și, dacă fata se uită în oglinjoara de pe turta dulce, va începe o frumoasă poveste de dragoste.
Vom avea ocazia să aflăm tainele preparării vestitei turte dulci dar și să achiziționăm aceste produse meșteșugite, de o savoare aparte.

De la Târgu Secuiesc ne îndreptăm spre Miercurea Ciuc prin Pasul Cașin, sunt circa 74 km.

La pensiune ajungem seara, urmează cina, timp liber.

Sâmbătă 7 august 2021. Sumuleu si Miercurea Ciuc, plimbare in natura si rasfat la ciubar

Excursie opțională de jumătate de zi la Șumuleu Ciuc și Miercurea Ciuc

Pentru ziua de sâmbătă vă oferim, opțional, o excursie de jumătate de zi la Șumuleu Ciuc, unul din cele mai importante locuri de pelerinaj catolic din Europa Centrală și de Est și la Miercurea Ciuc, municipiul de reședință al județului Harghita.

Micul dejun, la 09:30 plecăm spre Șumuleu Ciuc, sunt doar 15 km.

Șumuleu Ciuc



Șumuleu Ciuc este un cartier al municipiului Miercurea Ciuc, județul Harghita.
Mănăstirea de la Șumuleu Ciuc aparţine franciscanilor observanţi, iar hramul este cel al Sfintei Fecioare Maria. Lăcașul datează din prima jumătate a secolului XV, când călugării franciscani au construit o biserică în stil gotic, care, în următoarele patru secole, a fost transformată, completată şi reconstruită de mai multe ori.

Cu toate că vechea mănăstire a trecut prin multe, inclusiv incendierea de către tătari, statuia Fecioarei şi altarul Sfântului Anton au rămas neatinse de flăcări. Statuii îi sunt atribuite puteri tămăduitoare şi tot mai multe persoane vin la Şumuleu pentru a-i cere ajutorul. Cu această ocazie a apărut și pelerinajul de Rusalii, iar la sfârşitul secolului al XVIII-lea apare ideea construirii unei biserici de dimensiuni mai mari care să facă față numărului mare de pelerini.
Statuia făcătoare de minuni a Maicii Domnului, sculptată în lemn de tei, este cea mai mare de acest fel din lume.
Statuia o reprezintă pe Fecioara Maria învăluită în razele soarelui, având la picioare globul pământesc şi luna şi purtând în jurul capului o coroană formată din 12 stele.
Pelerinajul cu ocazia Rusaliilor catolice are o tradiție de aproape cinci secole și atrage sute de mii de pelerini din toată lumea. Ei vin să se închine la statuia făcătoare de minuni a sfintei Fecioare Maria, să se roage pentru sănătate şi bunăstare. Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc a fost vizitat în anul 2019  de Papa Francisc, cu acest prilej fiind scoasă din biserică statuia făcătoare de minuni a Maicii Domnului pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial.
Suveranul Pontif a oficiat atunci o slujbă închinată Fecioarei Maria şi a oferit un trandafir de aur sanctuarului marian, aşa cum face când merge la locurile de pelerinaj dedicate Maicii Domnului.

Miercurea Ciuc



Numele orașului Miercurea Ciuc este atestat pentru prima dată sub forma Csíkszereda într-o scrisoare din anul 1558, cu referire la târgurile săptămânale ținute aici în zilele de miercuri.

Vizităm centrul vechi și cetatea Miko, cel mai vechi și mai important monument istoric al orașului Miercurea Ciuc, în care funcționează Muzeul Secuiesc al Ciucului.

Muzeul Secuiesc al Ciucului
Bilet de intrare: 15 lei

Construirea cetății Miko începe la 26 aprilie 1623 din ordinul lui Francisc Mikó (1585-1635), consilier al principelui Gabriel Bethlen, diplomat, cronicar, căpitan al scaunului Ciuc. Cetatea este reconstruită în forma actuală între anii 1714-1716 sub conducerea generalului imperial contele Stephan Steinwille, eveniment atestat și de inscripția în piatră așezată deasupra porții de intrare a cetății.

Muzeul prezintă 400 de ani de istorie : o expoziție ce începe cu istoria Castelului, cu prezentarea obiectelor găsite de arheologi, unele elemente arhitectonice fiind păstrate la locul original, dar și diverse materiale video captivante. Muzeul cuprinde și piese de istorie și arheologie, precum tezaurul dacic de argint descoperit la Sâncrăieni-Ciuc, costume populare, țesături, cusături, ceramică, sculpturi și picturi medievale, desene și acuarele. În muzeu se găsește și o colecție de carte veche ce provine de la Biblioteca Franciscană din Șumuleu-Ciuc.

Masa de prânz o luăm în Miercurea Ciuc, fiecare unde dorește.

Revenim la pensiune, timp liber pentru relaxare.

Avem inclusă o ședință de 3-4 ore în ciubăr, nu uitați costumul de baie, un prosop, șlapi.
Alte activități sunt disponibile contra cost: saună, închiriere biciclete, există un teren pentru tenis de câmp, teren de fotbal.

Seara cina, socializare.

Duminică 8 august 2021 Plimbare cu caruta in Tinutul Vulcanilor

Micul dejun, eliberăm camerele, plecăm spre București, cu oprire în apropierea Băilor Tușnad.
Miercurea Ciuc – Lăzărești – Băile Tușnad - Sf. Gheorghe – Brașov – Predeal – Ploiești – București
300 km

Plimbare cu căruțe trase de cai în pădurile sălbatice din Ținutul Vulcanilor



Vom face o plimbare cu căruţe trase de cai în Lăzăreşti, un sat medieval din secolul al XIII-lea şi prin pădurile sălbatice din Ținutul Vulcanilor.
În timpul excursiei vom face o călătorie în timp pe urmele mistreţilor şi urşilor, aproximativ 16 km dus-întors.  Vom face o pauză pe muntele Hegyesteto (Vârful Ascuțit), unde ne asteaptă o privelişte fermecătoare asupra bazinul Ciucului. Vom degusta ape minerale de la izvor și vom vizita un observator de animale sălbatice, după care o să ne bucurăm de un picnic tradiţional în natură, cu bucate tradiționale și pălincă pentru buna dispoziție.
La întoarcere vom vizita mofeta şi baia tradiţională Nyír, admirând activitatea postvulcanică, care se manifestă şi azi sub forma apelor minerale carbogazoase, nămol şi gaze vindecătoare.

Această activitate costă 80 de lei /persoană și durează circa 3-4 ore.

Aceasta este ultima activitate a excursiei, ne îndreptăm spre București, mai sunt 255 km.
Sosire în București după orele 20:00, în funcție de trafic.

Programul excursiei poate suferi modificari in functie de conditiile meteorologice, trafic, situatia sanitara – unele obiective pot fi inchise.

Este un program premium, gandit si organizat 100% pentru Singles Camp&Travel de Diana, cea care va fi si insotitorul de grup. Este extrem de variat, de interesant si inedit, va da ocazia sa va relaxati mintea si corpul, sa interactionati si sa comunicati intre voi, sa va distrati.

Pensiunea Mountain-Rest Panzio

Am ales pentru aceasta actiune o locatie deosebita, in care sa va puteti bucura de aerul ozonat al padurii care o inconjoara, de rasfatul la ciubar si de intimitate. Un sfarsit de saptamana intr-un cadru natural de poveste. Calficativul mediu in urma review-urilor: SUPERB. Iata ce spun cativa dintre cei care i-au trecut pragul si i-au fost oaspeti:

"· Un loc de vis in inima naturii. Linistea, peisajul, drumul prin padure au fost exceptionale. La fel si camera - foarte calduroasa si curata, iar privelistea de vis. Micul dejun bun si suficient, iar personalul foarte amabil. Noi ne vom intoarce cu siguranta la aceasta pensiune!"

"Zona este splendida in padure, merita sa petreci cel putin un sfarsit de saptamana acolo. Dotarile cabanei sunt standard, nimic deosebit iar mancarea este in general BBQ. Zona , aerul si atmosfera fac toti banii."

"Pensiunea este amplasată în mijlocul munților. Linistea si priveliștea te face sa te simti răsfățat. Atat serviciile hoteliere f.bune cat și personalul.La restaurant servicii promte. Ne-am bucurat ca am ajuns aici. Sigur o sa revenim. Felicitam Montain Rest."

Fotografii cu locatia:





















Trasee de drumetie si plimbari in jur:









Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Ce sa aveti pregatit pentru aceasta actiune:

Bagaj/Echipament: Recomandam ca bagajul sa contina doar strictul necesar, dar din care sa nu lipseasca ceva pentru ploaie (pelerina), incaltaminte sport, imbracaminte comoda in care sa va miscati lejer, costum de baie, prosop, șlapi, șapcă/pălărie de soare, ochelari de soare, un mic rucsac.

Special: pentru relaxarea la ciubar: costum de baie, slapi, prosop

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Salutări tuturor!
Am primit intrebari referitor la tariful excursiei, mai precis daca pretul difera in functie de locul de conectare la microbuz. Raspund si aici, pretul excursiei este acelasi, indiferent de locul de imbarcare. Explica la un moment dat Admin cum se calculeaza cotatia de pret la excursiile tip circuit, gasiti raspunsul la excursia pe Clisura Dunarii.

Deci tariful excursiei include cazare, transport pe toata durata excursiei,  2 mic dejunuri si o sedinta la ciubar de circa 3 ore.

 Suplimentar, daca doriti sa participati la activitatea optionala de la Cernat din prima zi care include masa de prânz si atelierul de kurtos kalacs, este necesar sa achitati in plus 100 de lei.
 De asemenea, daca doriti sa luati cinele la pensiune, tot la ultima rata veti achita costul acestora, 2x50 lei.
Banii pentru plimbarea cu caruta, 60 de lei, ii voi strânge eu in prima zi a excursiei.

Zilele trecute am fost in zonă, voiam să văd cum mai este drumul spre Harghita Băi, auzisem ca a fost recent asfaltat. Si, intr-adevar, soseaua este impecabilă acum. Sunt doar 10km de la pensiune până in statiune, poate reusim sa dam o fugă sâmbata, timp am avea. Mi-a plăcut foarte mult cum arată acum, totul este ingrijit, curat si amenajat cu bun gust. M-a surprins doar faptul ca totul era inchis in timpul săptamanii, micuța stațiune prinde viată doar in weekend, desi pârtiile de schi erau perfecte. Aer puternic ozonat, de munte, Harghita Băi se găseste la 1.360m altitudine.
ȘI Pensiunea Mountain Rest unde suntem cazati este situata intr-o zona extrem de linistita, la marginea pădurii, intr-un mic sat de vacanță, cunoscut mai mult de localnici.

Și câteva fotografii:

Cetatea Miko, Miercurea Ciuc





Drumul spre pensiune




O prăjitură bună la cofetăria Novak, cea mai veche cofetărie din Miercurea Ciuc


Cetatea Ika, Covasna

















 

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Daca tot am intrat pe forum ... m-am pus pe cititi  :D :D
Interesanta actiune, visez demult la o baie in ciubar, sper sa fie unul si pe masura mea  ;D
Obiective turistice pe care nu le-am mai vazut, asa ca... Diana, o sa ma ai in gup.
Ori nu am cititi eu tot, ori este o actiune asa...mai pe odihnite.. :giggle:  nu ar strica si o lalaiala prin padure ...

SI CEL MAI IMPORTANT,.... ESTE CU PLECARE DIN BUCURESTI *|* *|*
 
Imi este tare dor de actinile din sc ... , multa veselie, dans si armonie  :thumbup:


Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Rodi,ma bucur mult ca ne vom revedea. Se anuntă un grup vesel...
Astept si eu cu nerabdare aceasta iesire, sunt locuri frumoase, mai putin stiute si da, cu siguranta va fi si o plimbare prin padure, poate chiar la Harghita Băi, vedem cum ne mobilizam.  *|*

Cine mai vine cu noi?

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
..Cine mai vine cu noi?... nimeni cunoscut ? :'(
Mai...avem plecare din Bucuresti, poate nu ati retinut  *|*!
Rezerv ciubarul din curte   :giggle:

Offline roxanas

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
Rodi, m-ai convins. M-am inscris si eu.  *|* Si asta pt ca am chef de o petrecere, asa cum sti tu sa faci.( sper ca nu te-ai molesit) Si cred ca mai conving vreo 2 prietene.
Sa ne vedem cu bine.Pup!

Offline roxanas

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
PS: Si sa sti ca nu numai de tine e vorba...ci si de Diana. Tocmai ce am incheiat o excursie foarte frumoasa cu Diana, in Clisura Dunarii (superba excursie, superb loc, superbi oamenii noi intilniti acolo) si ce mi-am zis: Si Rodi si Diana, cred ca trebuie sa fie ceva foarte frumos. :) Asa ca gata inscrierea, deocamdata. Deci...ne vedem la ciubare. *|*

Offline Ramona Revencu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
 Rodi si Roxy, m-ati convins si pe mine:-))) M-am inscris si eu, *|*abia astept o plimbare in locuri interesante si experiente vesele cu gasca de oameni frumosi din SC!
Va salut din Bucuresti si ma inclin, sunteti deosebiti! :love:
Sa ne revedem sanatosi!

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
eeeee,  *|*  sa te ti distractie ... abia astept sa stam in ciubar sub clar de luna  :happy:
Sa vedem cum facem cu palinca de smochine .. ca sa nu mai zic ca am :D auzit ca exista si lichior....

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Avem si teren de sport......Diana, te rog sa intrebi daca avem un fileu ... si o mingie de volei  ;D

Offline Ramona Revencu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Rodi, si eu abia astept sa stam la o perinița si o pălincă de smochine in ciubar :dance:
Si de ce nu? am putea sa le combinam ;) un volei in ciubar  :magic:

Offline kriss

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 143
Cum prietenii la nevoie  se cunosc, mă voi alătura si eu lui Rodi pentru că nu o pot lăsa singurică la o aşa  "chinuiala".Trebuie să revenim în forţă! *|* *|* :applause: :applause:
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
aaa... ce dragut , ma simt colpesita :smitten:
Deci Doamne de 5 persoane sunt sigura ca au idee ce-i perinita, dar restul de 15, oare au habar ?
Fetelor...cele care ai trecut prin "raiul smochinelor" ... cum facem rost de lichior de smochine! >:D

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Se anunta un grup mai mult decat vesel  *|* :dance: :thumbup:
Vom avea ceva treaba...
Altfel, eu nu am mai prins lichior de smochine   :giggle:

Kriss, mă bucur, a trecut ceva vreme  :applause:
Astept si eu cu nerabdare sa ne vedem cu totii , mi-am notat doleantele..  *|*