Autor Subiect: Unde mergem in vacanta Singles Camp?  (Citit de 279877 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #690 : Luni, 02 Aprilie 2018, 10:49 »
Pentru 2019 avem in plan o multime de excursii externe. Printre cele noi, pe care urmeaza sa le face prima oara:

1. Tailanda - in ianuarie. A fost deja lansata si locuri s-au ocupat

2. Vietnam - Cambogia - la inceputul lunii februarie. Urmeaza ca pana la Pasti sa fie lansata

3. Croziera in Caraibe (alta decat cea de Cuba 2018)

4. Japonia - cel mai probabil in a doua jumatate a lunii mai 2019. Lucram la organizare si imediat ce avem detaliile o sa vi le prezentam pe forum

5. Madagascar

6. Barcelona + croaziera pe Mediterana

7. Milano + Lacurile Como, Maggiore, Varese

8. Tenerife - septembrie 2019

10. Innsbruck - Cortina D'Ampezzo - Dolomiti

O sa reluam, dar intr-o varianta un pic modificata:

11. Sardinia + La Maddalena + Corsica (Bonifacio + Porto Vechio).

12. Sicilia

13. Munchen, Alpii si Castelele Bavareze

14. In Alpii Austrieci

15. Muntenegru + Dubrovnik

16. Croatia cu plecare din Timisoara


In discutie:

17. Castelele Franceze

18. Toscana rurala si pitoreasca

19. Provence

20. Targuri de Craciun romantice in Bavaria

Vom pastra si o parte din destinatiile mai vechi:

20. Madeira

21. Insulele Azore

22. Islanda - in a doua jumatate a lunii septembrie pentru a avaea sansa de a prinde aurora boreala

23. Maroc - cel putin de 2 ori (in desert si in toamna turul cultural)

24. Madrid, Toledo, Segovia

25. Praga

26. Balcic - 2 ori

27, Lovech - 2 ori

28. Capadoccia - minim de 2 ori

29. Istanbul - minim de 3 ori

30. Veliko - 2 ori

31. Croziera cu guleta - 2 ori

32. Bruxelles

33. Cinque Terre

34 Hajduszboszlo ( o data vara si o data toamna, in octombrie)

35 Samothraki

36 Bansko

37 Kopaonik

Posibile:

38 Cuba 2019

39. Scotia

40 Norvegia

Dupa cate vedeti un calendar cu cca 50 de excursii. O multime de destinatii, o multime de posibilitati de alegere, ca tip de excursie, ca perioada.

O sa incepem lansarile mai devreme decat anii trecuti, pentru a va ajuta si mai mult in alegere si planificare.






Offline Rentzi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 482
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #691 : Luni, 02 Aprilie 2018, 18:49 »
  :o  :faint:  :buck2:


Offline adda

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1326
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #692 : Luni, 02 Aprilie 2018, 19:59 »
Wow... ::) ::)

Offline pinkpanthere

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 161
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #693 : Luni, 02 Aprilie 2018, 20:32 »
Seara buna!
Foarte bine faci Gigi ca ne spui din timp cam ce se va face. E vorba ... la unii si de planificarea concediilor.
Ma bucur ca reiei Sardinia. Imi spusesei ca nu se mai face. Cat despre Provence ...  :applause: ... ma uimesti ... ca te-ai gandit! TOUCHE!
In masura in care se poate, sunt sigura ca ne vei spune si perioadele cu aproximatie. La sfarsitul lunii octombrie trebuie sa dau planificarea de CO.
Sunt fana lavanda. Cartile lui Peter Mayle sunt in colectia mea, am citit tot ce a aparut in Romania (extraordinar englezul asta care s-a hotarat sa traiasca in Provence)! Cine stie, poate ne reuseste o vizita cand sunt campurile de lavanda in toata splendoarea lor.

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #694 : Vineri, 06 Aprilie 2018, 21:58 »
M-ai dat gata cu planurile pentru Franta...Ma tot gandeam cum sa ajung acolo intr-o companie placuta, asa cum sunt grupurile Singles Camp!  In rest, ai un calendar atat de bogat, ca mi-ar mai trebui vreo 10-15 ani de...vitalitate, ca sa pot ajunge peste tot unde imi doresc! Sau, sa castig lozul cel mare si sa particip la cel putin 5 excursii externe pe an!
Iti multumesc, Gigi! Sa ai Sarbatori luminate, sa fii sanatos si sa ne fii alaturi multi, multi ani!

Dana Haiduc

  • Vizitator
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #695 : Vineri, 06 Aprilie 2018, 22:45 »
Japonia pare foarte interesanta.

Offline Wanderer

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #696 : Vineri, 06 Aprilie 2018, 22:55 »
Castelele Frantei si Provence... Frumos vis! Tare minunat ar fi sa devina realitate, sper sa ajunga pe lista de "certitudini" in programul pe 2019.

Si din acelasi basm frumos, Toscana... Am luat "microbul" ei acum multi ani, intr-o scurta vizita, de cateva zile, mi-am promis mereu ca ma voi intoarce, dar n-a fost sa fie. Mi-as dori mult s-o vad din nou, cu un grup de oameni faini, indragostiti de calatorii!
Not all those who wander are lost

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #697 : Sâmbătă, 07 Aprilie 2018, 09:43 »
In februarie am avut la Brasov o intalnire cu echipa Singles Camp, cei care fac posibile actiunile noastre. Acolo am discutat si despre alte destinatii decat cele pe care le promovez eu, asta din dorinta de a iesi din zona limitata de cunostiintele mele si de a va putea oferi cat mai multe alternative. Fiecare a venit cu propuneri de destinatii, printre care s-a numarat si Franta.

Printre colaboratorii nostri care insotesc grupurile Singles Camp este si Diana, Krondia aici pe forum. Multi o cunoasteti inca de cand era un participant constant la excursiile organizate de noi. Acum un an a urmat cursurile scolii de ghizi nationali si le-a absolvit prima din promotie. Este traducator specializat pe engleza si franceza. Un lucru care ajuta enorm de mult in organizarea si insotirea grupului, intr-o tara foarte exclusivista ca limba, asa cum este Franta. Este un om dedicat, foarte riguros, foarte atent asa ca am mare incredere in a avea impreuna un grup acolo.

In Toscana vreau sa organizam o calatorie in zona rurala si doar sa punctam Florenta, Lucca, Siena, Pistoia, Pisa etc. Deci nu va fi un tur cultural - istoric, ci mai degraba unul care sa scoata in evidenta valentele culinare, natura, peisajele, pitorescul satelor. Nu stiu in acest moment cati iubitori ai acestui tip de destinatii avem pt a reusi o astfel de excursie. Ce am vazut si constat eu in general, nu particular in SCT, Toscana se confunda cu Renasterea si oamenii asteapta sa-l vada pe David, mai degraba decat dealurile molcome si campurile multicolore...Iar cazarea nu vreau sa o fac in hoteluri, ar fi un non sens si o contradictie intre ceea ce vreau sa arat si locul in care se sta...Intentionez sa facem cazarea in asa numite "farm holiday homes", un fel de pensiuni agroturistice. Sunt peste 3500 in intreaga Toscana, deci avem de unde alege... :)

Cu mai multe destinatii 2019 suntem doar in faza de "dorinta", dar timp este suficient, pana in octombrie putem planui totul in tihna, astfel incat sa fie totul verificat si sigur. Asa ca o sa pornim la treaba... :)

Ati primit Emai-ul meu referitor la destinatiile exotice, reactiile unt cu mult peste asteptari, o sa vedem si cate din inscrieri se concretizeaza. In pol position este Croaziera din Caraibe, multi, foarte multi ne-au transmis ca vor sa participe. Urmeaza Madagascar, la fel cu multe inscrieri si la mica distanta Vietnam - Cambodgia. La aceste destinatii inscrierile depasesc sensibil numarul de locuri...Cuba -Jamaica - Cayman - Mexic este singura care nu a strans intentii incurajatoare pt a porni organizarea...





Offline Wanderer

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #698 : Marți, 24 Aprilie 2018, 21:57 »
Gigi, eu cred ca s-ar gasi destui doritori sa aiba sansa sa vada Toscana in toata splendoarea ei naturala, rustica, toate colinele ei domoale, in atatea nuante de verde, si de siena, si de galben, si de cate si mai cate culori al caror nume nici nu-l stiu, dealuri punctate artistic de palcurile de chiparosi subtiri, de vii si drumuri de tara care unduiesc lenes catre cine stie ce ferma veche, cu cladirile ei de piatra ascunse intr-o livada de maslini. Unde, in foarte multe cazuri, te poti caza! Imaginile acelea de calendar, ireal de frumoase, de nici nu-ti vine sa crezi ca n-au vazut Photoshopul. Si care da, exista, le-am vazut din goana trenului, uitand sa respir cat mi s-au perindat in viteza prin fata ochilor.
Si astea erau "pe unde trece trenul" ! Nici nu-mi pot imagina ce coltisoare fermecatoare ascunde, departe de ochii celor grabiti.

Nu ca Florenta nu ar fi o destinatie superba, in care sa-ti pierzi pasii zile in sir, uluit de incredibila ei mostenire culturala, pana cand mintea nici nu mai poate cuprinde toate comorile pe care le stiai de prin carti si documentare si pe care le vezi acum pe viu, in fata ta, la doar o atingere de brat, de-ar fi sa intinzi mana. Ca nu degeaba exista "sindromul Stendhal".

Dar Florenta este la doar un bilet de avion distanta, nu e nevoie de cine stie ce efort logistic ca sa te trezesti in fata lui David si a tuturor comorilor ei. In timp ce Toscana rurala e o cu totul alta poveste, din toate punctele de vedere... Nu e usor sa ajungi sa-i vezi coltisoarele ascunse, dar cred ca merita cu prisosinta. Si mai cred ca ar fi o bucurie pentru multi care isi doresc la fel de tare sa ajunga acolo, dar nu au reusit inca tocmai pentru ca e mai complicat sa bati toate zonele acelea izolate, mai ales daca esti singur.
Toscana imi pare expresia emblematica a ruralului italian, asa ca o cazare la fermele intrate in circuitul turistic este incununarea perfecta a unei asemenea vacante. Toata tara asta este de vis, ti-ar trebui cateva vieti sa-i vezi toate frumusetile, dar Toscana este, chiar si in Italia, greu de egalat in materie de farmec romantic, de privelisti de vis, de vinuri alese.

Daca ideea acestei vacante se va materializa, asa cum sper din inima, eu una abia astept sa spun "prezent!". :)
Not all those who wander are lost

Offline Alintata

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #699 : Joi, 24 Mai 2018, 17:39 »
Si eu ma bucur pentru o excursie in Toscana, unde, asa cum spunea prietena noastra, este greu sa ajungi singur. Sunt convinsa, Gigi, ca vor fi foarte multi doritori, asa ca te rog sa o iei serios in calcul!

Offline ioanaa

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #700 : Vineri, 25 Mai 2018, 09:05 »
Buna ziua tuturor. Experienta traita anul trecut in Maroc, desi trebuie sa recunosc ca am avut oarecare retineri si temeri vis-a-vis de a pleca intr-o calatorie cu oameni neucunoscuti, a fost una minunata, plina de poveste, culoare si oameni interesanti. Acum ca am prins curaj si cu gandul la Portugalia anului 2018  ma intrebam cum ar fi sa vad castelele de pe Valea Loarei si nu numai sau Moscova si Sankt Petresburg in compania unor oameni deschisi, dornici de a descoperi/redescoperi impreuna locuri minunate. Gand la gand cu bucurie, zic sa fie!  :yeah: :yeah: :yeah:

Offline Onix

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #701 : Luni, 11 Iunie 2018, 20:22 »
Eu astept cu interes Japonia !

Rox

  • Vizitator
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #702 : Miercuri, 13 Iunie 2018, 11:07 »
Woow, demult doresc Castelele Franceze, dar nu doar o excursie de o zi din Paris pe Valea Loarei, mi se pare total insuficient! Sper sa se realizeze, eu vin cu siguranta!

Offline Claudette Andronic

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #703 : Joi, 14 Iunie 2018, 18:00 »
Japonia,Japonia, Japonia!!! Sa fie Japonia!
Claudette Andronic

Offline Dite

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #704 : Sâmbătă, 16 Iunie 2018, 14:12 »
Japonia ma intereseaza si pe mine. :applause: De mult vreau sa vizitez "tara soarelui rasare".