Autor Subiect: Unde mergem in vacanta Singles Camp?  (Citit de 279834 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #810 : Duminică, 08 Decembrie 2019, 08:56 »
Am sa blochez acest subiect de discutie pentru ca doresc ca toata lumea care cauta postarea mea referitoare la ce urmeaza sa o mai lansam, sa o gaseasca usor. Daca s-ar scrie ca raspuns la aceasta postare, este posibil sa fie "pierduta" printre intrebari, conversatii, raspunsuri. Asa ca cel putin o perioada acest subiect va ramane inchis.

In afara de excursiile lansate pana acum pe site, avem in lucru completarea calendarului de excursii si evenimente Singles Camp&Travel 2020, cu:

- 17 excursii externe

- 41 excursii si evenimente interne

Deci anul viitor avem in plan aproape 100 de excursii, mai precis, 96. Este posibil insa ca pe parcurs sa mai adaugam si altele, pentru a atinge in anul jubiliar 10 ani de Singles Camp&Travel, 100 de excursii si evenimente.

Precizam ca lansarea excursiilor externe se va face pe rand, in cca 2 saptamani, astfel incat pana la sfarsitul anului ne dorim sa aveti calendarul complet.

Excursiile interne se vor lansa in ordinea calendaristica, o parte anul acesta, dar cele mai multe in perioada 1 - 15 ianuarie 2020.

Mai jos este lista, puteti sa o consultati. Fac precizarea ca la excursiile si evenimentele la care inca nu apare data, o sa precizam perioada pana la sfarsitul anului.

EXTERNE    
   
Lovech   25 - 27 aprilie
Istanbul    29 aprilie - 3 mai
Castelele de pe Valea Loarei   19 - 25 mai
Festivalul Trandafirilor Kazanlac, Veliko Tarnovo   4 - 6 iunie
Cracovia, Zakopane, Varsovia   7 - 12 iunie
Venetia    iunie
Balcic si Albena    3 - 5 iulie
Kos, la mare si distractie   iulie
Pafos    iulie
Lovech   17 - 19 iulie
Burgas - Promorie - Sunny Beach   august
Creta, Hersonissos   august
Samothraki     27 august - 1 septembrie
Goeleta II.2    12 - 19 septembrie
Toscana    30 sept - 4 octombrie
Veliko Tarnovo    16 - 18 octombrie
Roma + Vatican    
Praga    
Iasi si Chisinau   
   
INTERNE    
Predeal    13 - 15 martie
Bucuresti. Micul Paris   27 - 29 martie
Poiana Neamtului   8 - 10 mai
Cozia    8 - 10 mai
Cheile Nerei    14 - 17 mai
Herculane    28 - 31 mai
Cindrel la stana    29 - 31 mai
Babele si Sfinxul    5 - 7 iunie
Petrecere la Braila   12 - 14 iunie
Cooking Camp   12 - 14 iunie
Delta 1    17 - 21 iunie
Predeal    3 - 5 iulie
Magura Cisnadie   10 - 12 iulie
Azuga   10 - 12 iulie
Calimanii   23 - 26 iulie
Pe urmele Ada - Kaleh-ului   24 - 26 iulie
Transfagarasan   7 - 10 august
Cheile Nerei    30 iulie - 2 august
Tinutul Buzaului    14 - 16 august
Delta 2   19 - 23 august
Cetatea Neamtului    28 - 30 august
Cindrel la stana    11 - 13 septembrie
Sarbatoarea Toamnei    18 - 20 septembrie
Triunghiul Energetic   9 - 11 octombrie
Bucurestiul toamna   23 - 25 octombrie
Sighisoara Medieval   6 - 8 noiembrie
Tg Mures 1 Decembrie   1 decembrie
Taiatul porcului 1    4 - 6 decembrie
Taiatul Porcului 2    11 - 13 decembrie
Poveste cu cai si prieteni noi    
Poarta Vanturilor si Lacul Vulturilor   
Tara Luanei
Poiana Viselor    
Cozia toamna   
Petrecere Iasi    
Petrecere Cluj   
Petrecere Constanta    septembrie a doua parte
Sambata de sus   
Cooking Camp Moldova    
Cooking Camp Bran    octombrie
Petrecere  (Padina Ursului)    
Revelion 2021   

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #811 : Vineri, 20 Decembrie 2019, 17:00 »
Dupa cum vedeti, ne tinem de cuvant si lansam, lansam excursii. Pentru cei vechi, sau mai noi dar fideli si care au participat la mai multe excursii cu noi, pregatim 3 excursii deosebite, in premiera in Singles Camp&Travel.

Urmeaza ca foarte curand sa le lansam, eu sper ca pana de Craciun sa apara in calendar. Lidia lucreaza si o sa fie insotitoare la doua dintre ele, cealalta este in pregatire si va fi ghidata de Gusti. Pentru ca nu este nici un secret, va scriu despre ce actiuni e vorba:

1. Povesti cu cai si prieteni. Zona Slanic Prahova. Aici trebuie sa ii multumesc mult Danei T pentru recomandari si detalii.

2. Padurea de liliac si Podul lui Dumnezeu. Va avea loc intr-o locatie superba, un conac, atunci cand singura padure de liliac din Romania va fi in floare.

3. Poiana Viselor. Un loc mirific, este un adevarat paradis al naturii acolo.

Am promis excursii in Grecia si Cipru, o sa ne tinem si cu acestea de cuvant. Am fixat perioade, am transmis cereri, insa din pacate inca nu am primit raspunsurile care sa ne ajute sa lansam. Hotelurile de litoral zunt majoritatea inchise si nu lucreaza nici staff-ul de sales, asa ca mai amanam un pic lansarile.

Pentru a va face o idee si un plan va pot spune aproximativ perioadele si destinatiile:

5 - 12 iulie Grecia, insula Kos -  tip sejur, fara insotitor de grip

22 - 29 august Creta, Hersonissos - tip sejur, fara insotitor de grup

Mai avem in plan inca doua excursii, de data aceasta cu insotitor, pe care o parte o cunoasteti de la Revelionul de acum 2 ani din Tg Mures.

- Cipru  tur + sejur - inca nu am fixat perioada, Mery lucreaza la program si contacte

- Grecia de Nord  - tur si sejur, aceiasi situatie si in cazul acestei excursii.

N-am lansat inca asa cum fi-as fi dorit Delta 1 si Delta 2, din pacate nu am primit pana acum tarifele, la fel nu am obtinut preturi pentru excursiile-drumetie pe care intentionez sa le fac in Masivul Cozia (din pacate zona Caciulata - Calimanesti, trebuie s-o spun, este detasat si de departe, pe primul loc IN LUME - nu doar in tara, pentru indolenta in comunicare. Din Madagascar sau Tanzania, raspunsurile vin de 3 ori mai repede...Aici, imediat dupa Sibiu, trebuie sa transmiti de 5 ori cererea de oferta si sa suni de 10 pentru a primi o oferta...Exista si o motivatie, dar nu elocul si timpul s-o explic...Tine de pomenile populiste pe care le face statul...)

Atat deocamdata, ma intorc la treaba... :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #812 : Vineri, 27 Decembrie 2019, 13:01 »
Nu am reusit inca sa lansam ce ne propusesem. Nu intotdeauna lucrurile depind de noi...Este perioada de sarbatori si toate locatiile au mult de lucru... Revenim cand avem toate informatiile.

Acum, va solicit ajutorul, cu recomandari de locatii sau destinatii. Locuri prin care ati trecut, in care ati stat sau stiti de ele. In 2020 o sa reiau programul de petreceri zonale. Vizez zona Banatului, zona Cluj, zona Oltenia, zona Valea Prahovei, zona Moldovei, zona Constanta, in jurul Bucurestiului.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca locatia:

- sa aiba cca 40 - 60 de locuri de cazare. Cu o anumita toleranta, dar nu mult mai putine, nu mult mai multe.

- sa aiba camere twin, macar intr-o anumita proportie

- sa aiba un restaurant in care sa putem face petrecerile

- sa fie astfel pozitionata incat sa fie accesibila, in acelasi timp sa aiba o anumita izolare fata de vecini, sa putem iesi si afara cu petrecerea

- sa poata fi inchiriata exclusiv de noi

Nu e vorba de locatii gen restaurant, in care sa facem o petrecere si atat. Genul asta de evenimente doar cu petrecere nu sunt in categoria Singles Camp. Singles Camp inseamna socializare, comunicare, reintalnire, ori asta nu se poate face doar intr-o seara la un restaurant. Am incercat si asa ceva, cred ca unii isi amintesc, dar eu personal nu am fost multumit...Cred ca toata lumea este convinsa ca stiu sa evaluez, ca stiu si inteleg ca este mult mai simplu sa inchiriez pentru anumite ocazii un local, un dj si sa am acolo un entertainer, decat sa gasesc o locatie potrivita, sa ma gandesc la un program de interactiune. Nu vreau sa fac lucruri care sa nu fie in zona de proiect Singles Camp. As crea confuzii, as genera un alt soi de tinta. Camp se traducere prin tabara, una mai intima sau mai mare, asta nu conteaza, dar oricum un spatiu in care lumea sa stea impreuna, sa aiba posibilitatea interactiunii. Deci asta caut, locatii in care sa stam, sa interactionam, sa ne cunoastem printr-un anumit program si sa petrecem. Mai aproape de cei din zona, mai usor accesibila pentru acestia, sa nu fie nevoiti sa strabata toata tara pentru a ajunge la eveniment. 

Cu cat mai repede primesc propuneri, cu atat mai repede contactez, vizitez, evaluez si daca locul e potrivit, organizez si lansez. Deci pentru cine se simte cu adevarat in club, in grup, va propun sa gasim impreuna variante de locatii si destinatii care sa va fie aproape de zona in care stati.

Nu deschid inca topicul acesta, as dori, cu rugaminte, sa-mi transmiteti pe office@singlescamp.ro propunerile. Pentru care eu si cei care o sa participe o sa va multumeasca mult!  :flori:

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #813 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 12:16 »
Eu zic ca e important ce am scris aici. Asa ca daca aveti un pic de timp si rabdare, parcurgeti textul, in special daca sunteti din alte zone decat Bucuresti.

Incep  un nou an Singles Camp&Travel si privesc inainte, cu cateva noi planuri, dar si…ganduri. Tin mult ca in acesti ultimi ani care mi-au mai ramas aici, sa fac in asa fel incat proiectul acesta, care a strans mii si mii de oameni, sa se “coaca” mai bine, astfel incat sa poata merge mai departe si in alta formula decat cu mine ca organizator. Asa cum incet-incet insotirea grupurilor a trecut in mare parte la echipa de colaboratori, la fel se va intampla si cu partea de organizare. Sunt deja multe actiuni care sunt gandite, structurate si detaliate de cei care va insotesc. Asa ca un pas important l-am facut deja. 

Marele meu regret este ca nu am reusit pana acum sa definesc niste nuclee consistente de participanti activi si fideli si in alte zone decat Bucuresti. Multa, multa lume ma intreaba de ce nu exista excursii si macar interne, cu plecare din alte parti decat din Bucuresti. Raspunsul este foarte simplu: pentru ca nu sunt destui membri constanti, nu s-a ajuns la un numar suficient de mare care sa-mi garanteze ca ceea ce organizez o sa se si desfasoare. Mai precis sa se ocupe locurile la excursii cu plecare de exemplu din Cluj, din Timisoara, din Iasi, din Constanta. 

Este din pacate un cerc vicios care a impiedicat pana acum ca proiectul sa fie cu adevarat activ si in alte zone. Am incercat cu segmente de conexiune la traseu, am incercat cu petreceri zonale, am incercat chiar cu cluburi zonale. Nimic din toate acestea nu a adus ceva care sa ma convinga sa incep cu excursii din orasele de care am amintit.

Ce e de facut ca totusi sa se creeze nucleele zonale, astfel incat sa putem incepe cu 1-2 excursii/an, apoi sa tot crestem, pentru a ajunge la un numar de activitati care sa multumeasca din punct de vedere al diversitatii?

M-am gandit sa reiau petrecerile zonale, gandite evident in stilul nostru, ca un soi de „camp-uri” nu ca simple party-uri (care nu ofera nimic mai mult decat o seara de distractie). Am primit deja din partea multora dintre voi, recomandari, pe care am sa le iau pe fiecare in parte, o sa le analizez, o sa contactez locatiile si o sa le vizitez pe cele care mi se par potrivite. Vreau ca in acest an sa facem 4-5 astfel de evenimente, la care tin in mod deosebit sa particip (si doar partial). Vreau sa cunosc lumea, vreau sa discut, sa vad ce si-ar dori si impreuna cu insotitorul de grup cu care am sa merg, sa gandim imediat o iesire de „strans” grupul, pe un traseu agreat. Din acel moment este nevoie de participativitatea si fidelitatea „primilor” a celor pe care „o sa construiesc” grupul zonal.

De ce zic eu ca e nevoie de fidelitate? Pentru ca o fragmentare ulterioara, cu „hai sa mergem noi acolo sa facem aia sau aia”, sau „hai sa mergem 3-4 in alta parte” duce fara echivoc la intoarcerea de unde am plecat, adica de la zero. Toata munca de constructie de pana acolo poate fi anulata inconstient sau nu. Deci de asta e nevoie, despre asta ma gandesc sa discut cu cei care vor veni la petreceri: sa tina strans si aproape, pentru a putea porni, consolida si dezvolta. 

Asa s-a intamplat acum 10 ani cu Bucurestiul. Atunci cativa entuziasti au tinut foarte aproape de proiect, i-au fost foarte fideli si in doar cateva luni de la simple actiuni de intalnire am ajuns la iesiri afara. La inceput cu masini personale, apoi cu un minibus, apoi cu avionul etc. Datorita lor, Singles Camp exista, pentru ca va spun cinstit ca daca nu erau ei, cu increderea pe care mi-au acordat-o, cu fidelitatea cu care au participat la actiuni, cu emulatia de pe forum, cu siguranta acum nu mai eram in proiect...Asa uite ca sunt si privesc cu incredere dar si cu ganduri in viitor...
Cam astea sunt gandurile mele pentru 2020...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #814 : Duminică, 16 Februarie 2020, 09:00 »
Daca va intrebati ce mai urmeaza sa lansam anul acesta, am pregatit o lista pe care v-o prezint:

Excursii interne:

Drumetii de vara in Predeal 3- 5 iulie

Garbova si Casa Buna 17 - 19 iulie

Calimanii, calare si la pas 23 - 26 iulie

Amfiteatrul Transilvaniei - iulie

Natura, sampanie si distractie Azuga - august

Petreceri muntenesti - 4 - 6 septembrie (nu este inca fixata locatia)

Cindrel la stana 11 - 13 septembrie

Sarbatoarea Toamnei, Gura Raului 18 - 20 septembrie

Locurile ascunse ale Apusenilor - octombrie 

Sighisoara Medieval   6 - 8 noiembrie   Gusti

SPA si petreceri la Tg Mures 1 Decembrie

Sarbatori in Marginime si pomana porcului 1 4 - 6 decembrie   

Sarbatori in Marginime si pomana porcului 2 11 - 13 decembrie    

Balea Lac, sarbatori si zapada - decembrie 2020

Revelion

Mai avem in studiu:

Dunarea la cazane, Dubova

Petreceri constantene - a doua parte a lunii septembrie (trebuie sa gasim locatie si sa gandim cu cei de acolo un program)

Poarta Vanturilor si Lacul Vulturilor


Externe:

Creta, Hersonissos (inca nu avem raspunsul la cererile de oferte, urmeaza ca imediat dupa ce le primim sa postam vacanta) - iulie sau august

Grecia, plaja si munte. La Katerini, cu colega noastra Mery A. 20 - 28 septembrie (este in lucru, aproape finalizata)

Pafos (Cipru) sau/si Kos, la mare si distractie - iulie sau august

Chisinau si cramele de vin din Republica Moldova

Cappadocia - urmeaza sa stabilim in cursul ITB Berlin

Deci cel putin inca 20 de excursii, inca 20 de ocazii de a calatori de a cunoaste noi si noi oameni, de a va distra si relaxa.

La inceputul lunii martie o sa fiu la Berlin, pentru contracte vizand noi destinatii. Va spun in premiera ce incercam  sa mai adaugam la excursiile pe care deja le avem in catalog si istoric:

Patagonia

Transiberian - o vacanta pe tren...

Croatia, croaziere pe insule, aromele bucatariei locale

Macedonia& Muntenegru, natura salbatica, plaja si distractie

Maldive, fun&beach

Australia, pe taramul cangurilor si a ursuletilor koala

Sri Lanka - budism, yoga si plaja

Cape Verde - descoperirea unei insule

Galapagos - croaziera

Costa Rica plaja si tur

Africa de Sud - din Cape Town pana in Parcul National Kuger.

Panama

Republica Dominicana



Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #815 : Luni, 18 Mai 2020, 11:25 »
Am lucrat mult la actiuni pentru anul asta, am avut planuri mari pentru anul viitor. Din pacate a venit nebunia asta cu virusul si a fost nevoie sa analizam, sa anulam, sa mutam. Am fost nevoiti sa reluam toata organizarea actiunilor inca o data si sa gasim solutii pentru tot ce nu s-a putut organiza. Despre lansari de actiuni noi evident ca nu s-a mai putut pune problema... :-[

Dupa atata timp de stat in casa, cred ca toata lumea se gandeste la plimbat, la calatorit, la vacante. Am primit intrebari, stim de asemenea ca sunteti multi cu ochii atintiti aici, pentru a vedea ce facem la vara. De aceea vreau sa va raspund, luati insa ceea ce va scriu doar ca niste planuri, niste ganduri, nu certitudini. Totul depinde de ce se intampla in continuare pe plan epidemiologic. Si pt asta nimeni nu poate sa dea un raspuns, nici macar specialistii. Cand este vorba despre comportamentul a milioane de oameni, de felul in care se inteleg si respecta regulile si recomandarile, cand exista atatea necunoscute, e greu de facut estimari.

In primul rand va spun cum gandim si judecam noi lucrurile, ce repere avem. O iau invers, cu reperele. Tot mai mult se confirma faptul ca avem de-a face cu un virus sezonier. Ma uitam chiar acum cateva minute la TV si profesorul Rafila isi arata si el oarecum convingerea ca vara asta in emisfera nordica o sa asistam la o scadere mare a transmisibilitatii. Ingrijorarea lui, sau hai sa nu-i spun asa ci mai degraba grija, este pentru ce se va intampla la toamna.

Deci cel mai probabil ca in lunile iulie, august, septembrie o sa existe premisele de a calatori in grupuri. Cu o conditie cred: sa nu fie prea mari. Aglomeratia, chiar daca nu este periculoasa, creaza inca un pic de panica, dupa o perioada marcata de strictetea si impunerea unei distantari fizice.

Unde se va putea calatori? In tara zic eu ca se va putea merge fara probleme. Locatii intimizate, natura, locuri in care putem organiza mese campenesti, in spatiu deschis. In afara tarii ca destinatii legate de mare, soare si plaja, in primul rand in Grecia, apoi in Bulgaria si Turcia va fi de asemenea o optiune. Pentru haladuit: Austria, Germania, Elvetia, Norvegia, Islanda poate si Italia de sud, Belgia, Olanda.

Cum se va calatori? Cu siguranta ca vor fi impuse multe reguli si pe aeroporturi si pentru deplasari in afara tarii. Se tot discuta de nevoia de a avea un pasaport medical sau de acceptarea ca la destinatie sa fi testat. Dar nu se stie nimic sigur, totul este in ceata. Discutam ieri in Germania, am inteles ca acolo lumea este foarte dornica de a iesi, nu se gandeste aproape nimeni sa piarda o vara, dar din pacate nici la ei nu se stie care vor fi zonele sigure, bulele (pt ca se discuta si despre asta) si cum se va putea calatori. Toata lumea este in asteptare.

Ce o sa facem in Singles Camp? In primul rand, noi ca organizatori, suntem mereu cu ochii pe informatii, la ce se discuta la nivel international. Daca apar certitudini, actionam imediat cu a crea ad hoc cateva iesiri in plus fata de calendar, atat in tara, cat si in afara. Daca o sa apara posibilitati de calatorie, trebuie spus din capul locului ca ne vom adresa doar celor care nu au temeri excesive. Daca se inscriu si dupa o zi incep sa ne bazaie ca ce e acolo, cum facem, ce dregem, ca este nevoie sa ne luam nu stiu ce responsabilitati, atunci e clar ca nu au de ce sa se gandeasca inca la plecari. Deci o sa ne adresam strict doar celor deschisi, care pot privi cu o anumita detasare anumit lucruri.

Unde mergem cu Singles Camp? O sa ramana active toate excursiile programate si neanulate pana acum pt lunile iulie, august, septembrie. Atata in tara cat si in strainatate. Daca o sa apara ceva in desfasurarea lor, anuntam, asa cum am facut-o si pana acum cu celealte actiuni. In plus, in situatia in care peste 2-4 saptamani vedem ca exista siguranta calatoriei in grup, o sa mai lansam cateva iesiri in tara, locatii si grupuri mici, mese luate afara, drumetii. Ne gandim sa iesim si afara cu 2-3 grupuri mici, de 8 +1, cu microbuzul condus de mine. Deci in afara de Elvetia, care deja este programata, ma gandesc la Austria zona Tyrol. la Germania - zona montana (Garmish Parkenkirche) si daca o sa se poata, in Norvegia. Toate aceste 3 excursii le-am mai facut, le putem deci organiza destul de rapid.


 

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #816 : Sâmbătă, 30 Mai 2020, 14:38 »
Maine va ajunge la toti cei din grup, un newsletter referitor la actiunile noastre din vara. Mai jos aveti mesajul complet al acestuia:

Mai sunt doar 3 saptamani si ajungem in vara. O altfel de vara, dar totusi vara. Una venita dupa o primavara ce a trecut prin fata ferestrelor noastre fara sa o simtim cu adevarat, fara ne putem bucura de culorile si de miresmele ei.

Ce o sa facem la vara, stam in jurul casei, preferam in continuare izolarea, sau iesim, cautam prietenii si ne reluam incet incet viata sociala, obiceiurile si placerile? Vremea buna, frenezia redeschiderii plajelor, a teraselor, imbunatatirea situatiei medicale, aduce la cei mai multi dorinta de plecare.

Cum insa, cu cine, cand si unde plecam? Pai haideti sa incercam niste raspunsuri, spunandu-va mai intai cum am gandit noi sa se desfasoare lucrurile. Am considerat important sa lasam un tampon, un timp de evaluare, de la deschiderea hotelurilor si a teraselor, pana la 1 iulie, data de la care ne-am propus sa incepem actiunile. Toate actiunile programate pentru iunie au fost anulate, asa ca avem la dispozitie o luna sa vedem ce se intampla in tara, in tarile apropiate. Dorim ca atunci cand incepem sa avem cat mai multe informatii si repere care sa ajute la securizare, la evitarea riscurilor.

Va raspund acum unde plecam. In primul rand in tara, avem cateva excursii programate, cu status activ, la care cel mai probabil o sa adaugam alte cateva. Decizia lansarii unor actiuni noi, o sa o luam dupa 15 iunie.

Conditii de calatorie, In afara tarii, in lunile iulie si august, anticipam ca o sa fie in tarile nordice, in Bulgaria, in Grecia, in Elvetia, Austria, Germania, Portugalia. Cu primele doua sunt incheiate deja intelegeri se cunosc conditiile de intrare. In celelalte insa nu exista specificat nimic. Trebuie sa avem un certificat medical care sa ateste ca nu suntem infectati, trebuie sa trecem printr-un filtru medical la intrare, trebuie sa ne intoarcem in tara si sa stam in carantina sau nu, inca nu este nimic specificat.

In afara tarii calatoriile care necesita zbor vor fi destul de dificil de organizat, pentru ca reluarea activitatilor companiilor aeriene se va face treptat, iar unele destinatii vor fi amanate pentru anul viitor, sau atunci cand va exista din nou cerere.

Asteptam deci sa vedem care vor fi conditiile de calatorie, de intrare/ierire din tari, zborurile si daca o sa avem posibilitatea, o sa organizam 2-3 iesiri. Ne gandim in primul rand la zona Tirol si zona montana a Bavariei. Este vorba de excursii in grup de 8 persoane.

Intrebarea fireasca pentru toti este legata de cum va fi posibila interactiunea in cadrul unui grup. Stim ca recomandarile specialistilor sunt, cel putin pana acum, pentru distantare fizica, dar tot ei spun ca este foarte posibil ca incepand din vara sa nu mai fie nevoie sa purtam masca in interior si sa incepem, cel putin pentru o perioada sa ne (re)comportam normal. Noi ne referim acum la acea perioada.

Deci din punctul nostru de vedere, exista premise bune pentru a calatori in grup. Nu unul de mari dimensiuni, nu aglomerandu-ne in interior, evitand transportul in microbuze. In locatii exclusive, de mici dimensiuni, care dau posibilitatea servirii mesei afara, actiuni cu mult program in natura.

Sunt dintre voi multi dornici de a iesi, care nu sunt excesiv de tematori si precauti, care inteleg ca nu o sa putem sta la nesfarsit in casa, sau nu pana la nesfarsit ca sa ma exprim mai bine ci pana o sa apara tratamente, vaccinuri, sau pana virusul va fi eradicat.
Vreti sa va spun parerea mea personala, a unui optimist? Acest virus nu va trece decat daca o sa apara vreo anomalie miraculoasa in evolutia lui, daca accidental o sa sufere o mutatie care sa-l faca inofensiv sau chiar sa dispara. Nu mai cred in tratamente inventate peste noapte, nici ca Israelul sau Germania sau America sau China vor scoate pana in vara-toamna un vaccin. Am avut sperante pana la un moment dat, dar am inteles intre timp ca e un proces foarte anevoios, care dureaza si care se poate termina destul de usor cu un esec. Multi spun ca e posibil sa nu avem niciodata un vaccin.

Cel mai probabil este ca o sa fie gasite prin experienta tratamente care o sa vindece pe cei imbolnaviti intr-un procent mult mai mare, medicii o sa inteleaga mai bine cum ne afecteaza virusul si ce trebuie sa faca. Spitalele, care au fost foarte expuse si care au fost realmente focare de infectare, au invatat ce trebuie facut. Exista echipamente, o sa se faca triaje, o sa se elimine deci unul dintre posibilele principale focare. Si cred ca cel mai important, o sa apara testari mult mai rapide si o sa fie facute in numar mare.

Dar cel putin mie imi este clar, ca va fi nevoie sa ne obisnuim mental cu gandul ca cel putin o bucata mare de timp o sa traim convietuind cu virusul asta. Si nu inchisi in casa si izolati, pentru simplul motiv ca economia mondiala nu-si va putea permite sa treaca inca o data printr-o carantina, printr-o oprire a motoarelor. Inca o carantina va insemna un dezastru financiar care nu va putea fi controlat, care va genera zeci si zeci de milioane de someri, sute de milioane de oameni fara resursele principale de supravietuire. Asa ceva duce inevitabil la anarhie, la revolte sau chiar la razboaie.

Bun si daca virusul nu va trece, ce o sa facem? O sa stam pititi de frica in casa? Cat? Inca o luna, doua, un an, doi, trei? Pai viata asta este scurta si nu inseamna doar supravietuire. Avem nevoie de a ne bucura, de a ne relaxa, de a interactiona. Ne-am obisnuit cu calatoriile, cu petrecerile, cu barurile, cu oameni in jur, credeti ca vom putea renunta la ele? Faceti un exercitiu si ganditi-va cum ar fi sa stiti ca de acum inainte nu o sa mai puteti merge niciodata in vacante, ca nu o sa mai puteti petrece timp cu prietenii, ca nu o sa mai puteti savura o bautura sau o mancare delicioasa intr-un restaurant.

Sa nu se inteleaga ca stimulez lumea la a iesi, la a calatori pentru motive ce tin de activitatea mea. As fi iresponsabil sa fac asta in conditiile in care as sti ca indemnul meu ar duce oamenii intr-o zona de risc inutil. Intotdeauna, cei care ma cunosc stiu, ca am evitat asta. Acum sunt constient ca exista anumite riscuri, dar aceleasi exista in parcuri, in magazine, la servici, in tramvai, chiar si pe strada, dar in acelasi timp inteleg cu luciditate ca o viata fara bucurii si relaxare nu poate fi numita viata ci supravietuire.

Ma adresez in special celor care au dorinta de a iesi, care inteleg ca exista anumite riscuri si ca ele nu pot fi evitate imbracandu-ne in actiuni in combinizoane si cu masti, nici ca noi ca organizatori am putea lua niste masuri care sa garanteze 100% ca nu se intampla nimic. Nimeni nu poate sa garanteze asta si nu exista inca nimic care sa securizeze maxim. Putem lua masurile pe care vi le-am povestit, putem fi atenti la aspecte ce tin de evitarea riscurilor, dar nu ne cereti bule in care sa calatoriti, pentru ca este clar, nu va putem oferi asa ceva, cum de asemenea, vreau sa fim bineintelesi de la inceput, nu putem sa ne luam responsabilitati in ceea ce privesc evenimente nefericite.  Deci cine stie ca dupa doua zile de la inscriere, este posibil sa inceapa sa fie cuprins de temeri si sa ne asalteze cu intrebari despre masuri, despre garantii, despre nu stiu ce, mai bine sa astepte inca un timp pana (re)vine cu noi.

Pentru cei decisi, gasiti pe site actiunile lunii:

IULIE: https://www.singlescamp.ro/evenimente/?perioadaeveniment=98&page=0

AUGUST: https://www.singlescamp.ro/evenimente/?perioadaeveniment=100&page=0

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #817 : Vineri, 05 Iunie 2020, 11:14 »
Asa cum am anuntat, avem in plan doua excursii externe, adaptate la situatia actuala. Asta inseamna:

- grup de 7 persoane + mine pe post de sofer si insotitor de grup
- calatorie doar cu microbuzul, plecare si sosire in Sibiu
- cazare in locatii gen pensiune, de mici dimensiuni
- calatorii doar in natura, cu evitarea oraselor, a aglomeratiilor, a obiectivelor interioare
- servirea meselor in aer liber, in zone mai putin turistice

Prima dintre excursii se numeste Bavaria, lacuri si munti 13 - 22 iulie 2020.

Cea de-a doua dintre excursii se numeste Calatorii in Alpii tirolezi 12 - 21 august 2020

Cateva mentiuni:

- la aceste 2 excursii vor putea participa DOAR cei care au mai calatorit cu noi si au o anumita vechime in Singles Camp
- programul excursiei, precum si detaliile vor fi transmise prin Email celor inscrisi, nu o sa fie prezentat pe site sau forum. Inscrierea se va face pe Email, nu pe site
- avand in vedere ca o sa avem un contact apropiat si lung, ne gandim la o modalitate prin care sa ne asiguram ca toata lumea care se imbarca din Sibiu este sanatoasa.

Suntem in acest moment la capitolul optiuni, cine ne cunoaste bine, cine doreste sa mearga si intruneste conditia pusa de noi in ceea ce priveste vechimea in SC, ne poate scrie pe adresa office@singlescamp.ro. O sa primeasca confirmarea inscrierii formale, programul in linii mari, tariful aproximativ si cateva explicatii. Dupa ce se vor stabili cei 14 participanti o sa facem rezervarile si va transmitem celor inscrisi TOATE detaliile si informatiile necesare, deschidem apoi rezervarile.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #818 : Miercuri, 24 Iunie 2020, 08:26 »
In urma cu 3 ani am lansat in Singles Camp&Travel, croazierele in grup, cu insotitor din club. Asa am ajuns in Cuba, Jamaica, Mexic, Cayman, Guadelupa, Martinica, asa am vazut o multime de porturi minunate ale Mediteranei. Lansarea acestui tip de vacante in calendarul de actiuni a clubului s-a dovedit a fi foarte inspirata, lumea a putut calatori ultra-comod, a putut vedea multe locuri superbe, s-a distrat si s-a intors cu o gramada de amintiri frumoase.

Din pacate pandemia asta a oprit multe lucruri minunate, ne-a tinut departe de ceea ce ne poate bucura si crea momente de fericire. Asta s-a intamplat si cu croazierele: vasele au ramas intepenite prin porturi, iar pe mari si oceane au incetat sa se auda cantecele, tipetele de bucurie la intrarea in porturi. Totul a amutit pentru o vreme. Pentru cat, nimeni nu a putut sa spuna. Pana acum cateva zile, cand doua companii au anuntat ca in august vor ridica ancorele.
MSC, compania cu care calatorim noi, a anuntat ca va porni si ea curand, a dat anunturile pentru echipaj, a prezentat programul de iarna - primavara.

Este un semn extrem de bun, dupa parerea mea este cel mai puternic semnal ca lucrurile isi vor reveni curand la normal.

Ca virusul si-a redus mult din intensitate asa cum se spune in Italia, ca efectele lui nu mai sunt atat de puternice, ca medicii au reusit sa cunoasca bine apucaturile virusului si stiu acum ce au de facut, ca suntem foarte aproape de descoperirea unui vaccin, nu stiu, ceea ce inteleg eu insa este ca lansarea la apa a vaselor de croaziera este un semnal ca ceva bun se intampla.

Astept momentul asta din martie, din acea zi in care am inteles ca Pamantul se va opri o vreme...









Despre croaziere, am scris astazi, tot aici pe forum un material informativ. Il gasiti la Răspuns #10 , urmarind link-ul:

https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3117.0.html

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #819 : Sâmbătă, 15 August 2020, 10:37 »
O multime de planuri, o munca de luni de zile pentru a construi, apoi una si mai grea pentru a desface bucata cu bucata totul. Am inceput ciclul acesta cu un an in urma, in august 2019, cand priveam la perspectiva a aproape 100 de vacante, excursii, drumetii si petreceri. Plini de optimism, de incredere, de bucuria de a putea oferi. Lunile au trecut si entuziasmul s-a transformat in grija, apoi in atentie, apoi intr-o munca nebuna. Suntem acum spre final cu ceea ce planuisem si am organizat, a mai ramas putin si ajungem la un prim liman. Urmeza un pic de liniste, apoi din nou nebunie: reprogramarile excursiilor mutate, cu noi zboruri, cu discutii cu hotelierii, cu agentiile locale. O munca practic luata de la capat.

Am reusit insa sa tinem o parte din excursii, urmeaza si altele, credem ca in final cu ce mai lansam o sa ajungem in 2020 la 40 de excursii. Marea majoritate in tara, pentru ca afara a fost aproape imposibil de iesit. In jur de 20 excursii au fost reprogramate pe anul viitor cu acceptul majoritatii celor inscrisi, iar 20 au fost anulate.

M-am bucurat sincer sa vad ca lumea a inteles efortul nostru, l-a apreciat, si ne-a raspuns aratand ca intradevar aici in Singles Camp s-au strans multi oameni foarte faini. Din cei care inteleg situatiile, conjuctura, care respecta si iti sunt aproape. Sunt sute si sute ca ei in Singles Camp si asta este bucuria si motivatia noastra cea mai mare de a merge mai departe, sa nu simtim frustrarea muncii degeaba din ultimele luni. Am fost placut surprinsi sa vedem ca au fost doar vreo 20 care n-au priceput sau se fac ca nu inteleg ce vremuri traversam si ce eforturi se fac, genul de persoane care iau din lucruri doar ce le place si convine, iar restul ti-l azvarle in fata. N-am fost suparat, pentru ca in acest fel ne-au oferit ocazia sa va scapam de ei in excursii.

Ce facem in continuare, cum se va mai derula acest proiect, la ce ne gandim? Pai in primul rand vreau sa va spun ca o luam din aproape in aproape. Nu ne facem planuri pe perioada lunga, pentru ca nimeni nu poate sti cum vor evolua lucrurile. Cel putin pana la sfarsitul anului privim doar la ce se poate face in tara. Si aici doar grupuri mici, destinatii in natura, actiuni zonale, in care nu este nevoie de transport organizat. Incercam in acest fel sa eliminam pe cat posibil riscurile.

Pentru ca locurile la ce aveam organizat si lansat sunt foarte aproape de a fi epuizate, ne-am gandit impreuna cu Lidia, Diana, Gabi si Gusti sa pregatim si sa oferim actiuni noi. pE doua probabil ca le-ati vazut deja:

PIATRA CRAIULUI ȘI BUCEGII. DRUMETII SI VOIE BUNA 18 – 20 SEPTEMBRIE 2020: https://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegii-drumetii-si-voie-buna-18-20-septembrie-2020/

TOAMNA IN MUNTII MACINULUI 25 – 27 SEPTEMBRIE 2020 https://www.singlescamp.ro/eveniment/toamna-muntii-macinului-25-27-septembrie-2020/

Urmeaza si altele, care o sa aiba ca perioade de desfasurare lunile octombrie, noiembrie si decembrie.

Stiu ca se duce dorul mega-petrecerilor noastre, dar e clar ca deocamdata nu sunt posibile. Inca nu pot fi luate in discutie.

Despre vacantele de afara, nu stiu in acest moment ce sa va spun. Totul va depinde de situatia epidemiologica mondiala, de felul in care tarile vor reusi sa micsoreze numarul de cazuri, in care se vor deschide granitele, de asemenea de ce restrictii vor mai fi. Si nu in ultimul rand de zboruri. Daca se va ocazia mai putem fugi cu microbuzul in apropiere, sau daca prindem o fereastra vom orgabiza ceva ad-hoc, pe rapid, pentru a profita de ocazie.

Asteptam cu totii ca lucrurile sa revina la un normal, sa ne putem relua viata asa cum am lasat-o atunci la inceput de martie. Cu rabdare, cu adaptare, pentru ca nu avem cum altfel. De iesit va fi nevoie sa iesim, pentru ca asa cum scriam ieri intr-o postare pe facebook, nu putem trai fara muzica, arta, calatorii, oameni in jur. Interactiunea ne sustine, ne mentine, ne motiveaza. Suntem fiinte sociale si daca nu comunicam, psihic murim. Izolati si ferecati in casa nu facem altceva decat sa ne inducem stari de panica, frica, grija si frustrare care in final duc la depresii, unele fara de rezolvare. Va fi nevoie sa ne adaptam, sa intelegm cum putem convietui fara prea mari riscuri cu virusul asta, dar sa ne continuam viata. Vor urma luni sau poate chiar ani grei din punct de vedere economic, o sa trecem prin crize, lucrurile nu o sa se reaseze ca intr-un puzzle. Nu vom putea trece de obstacole si probleme decat relaxati si destinsi, statul in casa nu rezolva nimic financiar, nu se face in acest fel decat o economie aparenta.

Noi ca organizatori vom fi mereu aici, incercam sa tinem flacara aprinsa, sa gasiti oricand un loc in care sa puteti evada...

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #820 : Luni, 21 Septembrie 2020, 07:36 »
Dupa toata perioada aceea de stat in casa, de imposibilitate de a calatori, intr-un final am reusit sa iesim. Incepand cu 1 iulie am pornit din nou la drum si pana acum am desfasurat 19 excursii in tara si 2 in strainatate. Am redus grupurile, am ales destinatii in natura, am tinut insa sa pastram atmsofera faina cu care lumea este obisnuita si pe care o astepta cu dor.

Mai sunt programate inca 15 iesiri, dintre care 3 in acest week-end. Locuri mai sunt foarte putine, daca va uitati pe lista de excursii, ici colo mai exista disponibilitate. Va recomand sa profitati de ce a mai ramas liber, sa rezervati, vremea se anunta buna in toamna aceasta si INCA ne putem bucura de libertatea de a calatori. Iesiti, relaxati-va, izolati-va cateva zile in natura, intr-o atmosfera faina, departe de nebunia pe care o traim acum.

Profitati atat cat se mai poate de posibilitatea de a calatori, pentru ca nu se stie cat timp vom mai putea sa facem asta. Nori negri se anunta iar pe cer, alte state vad ca reincep sa introduca masuri restrictive, au inceput sa reinchida localurile, limiteaza din nou grupurile si chiar carantineaza zone. Multi hotelieri cu care am discutat si cu care tin legatura, se tem si spun ca masuri restrictive sunt iminente si la noi.

Daca odata se vor inchide, atunci cel mai probabil ca doar de sarbatori se vor mai redeschide poate cateva zile, apoi insa, ne putem astepta ca pe perioada rece de iarna sa se revina la restrictii de calatorie.

Toata suflarea Pamantului este in asteptarea vaccinului, din pacate se pare ca este singura sansa de a reveni la normal. Spun din pacate pentru ca graba cu care este nevoie sa se faca vaccinarea, cu siguranta ca va arde etape importante de testare, de analiza a efectelor secundare. Va fi un soi de rau asumat...Dar economia mondiala nu va mai putea sta cu frana trasa, efectele financiare si apoi sociale vor fi ireversibile daca se continua cu starea asta pandemica. Deci ceva se va face si parerea mea, daca e sa pot sa mi-o dau, este ca in iarna - primavara, cel putin noi din EU, America si Rusia vom fi vaccinati. America de Sud si Africa va fi terenul Chinei, ei cred ca o sa se ocupe de imunizare in acele zone foarte puternic afectate.

Daca ar fi sa incerc un termen, cred ca undeva in aprilie-mai, lumea va incepe sa se deschida. Pana atunci, o sa avem parte de restrictii, pentru ca sistemele sanitare se dovedesc subdimensionate pentru o asemnea situatie si pentru ca inca nu exista un tratament pentru acest virus.

Asa ca vom avea, cel mai probabil 4-5 luni in care va fi imposibil sau destul de greu sa calatorim. O sa existe brese, o sa existe sansa sa mergem in tari in care situatia este mai buna, dar oportunitatile sunt limitate...De aceea indemn eu ca lumea sa iasa acum, cat se mai poate...As vrea sa nu am dreptate, sa ma insel in forecast, dar senzatia mea este ca se va intampla ceea ce spuneam...


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #821 : Duminică, 07 Martie 2021, 11:41 »
Mai sunt doar cateva saptamani pana la lansarea noului website, despre care va spuneam ca va fi ceva de avangarda in Romania. Va ofera posibilitatea ca in orice moment sa va verificati inscrierile, rezervarile si platile facute. Va fi introdusa si contorizarea participarii, ceea ce ne va da posibilitatea ca incepand cu 2022 sa fie oferite AUTOMAT discount-uri pentru GOLDEN MEMBERS, LA FIECARE excursie, indiferent interna sau interna.

Odata cu finalizarea website-ului o sa incepem sa incarcam, in ordine cronologica si a importantei, toate actiunile clubului pe 2021 si inceputul anului 2022. In acest moment avem finalizate in prezentare forum, 99% din excursiile 2021, in lista de mai jos fiind prezentate cu perioada de desfasurare:

Taramul de vis al Mandrei Bucovine. 12 - 14 martie 2021
Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 19 - 21 martie 2021
Haihui prin Fundata si împrejurimi 26 - 28 martie 2021
Haida-hai la Maramu'. 8 - 11 aprilie 2021
Comorile naturale ale Apusenilor 15 - 18 aprilie 2021
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 16 - 18 april 2021
Padurea de Argint si Zimbru Safari 23 - 25 aprilie 2021
Locuri de vis in Parcul National Cozia 23 - 25 aprilie 2021
Poiana Narciselor Tara Barsei si a Fagarasului. 7 - 9 mai 2021
Padurea de liliac, Podul lui Dumnezeu si minunata Vale a Cernei 7 - 9 mai 2021
Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 9 - 17 mai 2021
Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021
Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 13 - 16 mai 2021
Pe Via Transilvanica, de la Putna la Sucevita 21 - 23 mai 2021
Colinele Transilvaniei, pitoresc si povesti la stana 21 - 23 mai 2021
Sicilia, cu tot ce are mai frumos. 24 - 31 mai 2021
Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 28 - 30 mai 2021
Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
Coasta de Azur. Soare, mare, palmieri, la vie en-rose 31 mai - 4 iunie 2021
Distractie si bunatati din Ardeal! Cooking Camp 4 - 6 iunie 2021
Herculane montan si Inelet, satul cocotat pe scara 4 - 6 iunie 2021
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 4 - 6 iunie 2021
Peru. Excursie Machu Pichu 7 - 16 iunie 2021
Poveste cu cai si prieteni noi 10 - 13 iunie 2021
Minunatele Gradini ale Zoei, Tinutul Padurenilor si aurul. 11 - 13 iunie 2021
Maramures, plai de dor! Drumetie, vizite si multa distractie! 16 - 20 iunie 2021
Tara Motilor, taramul de vis din inima Apusenilor. 17 - 20 iunie 2021
Andaluzia si Gibraltar. Feeria culorilor 19 iunie - 26 iunie 2021
Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021
Lavanda, trandafiri si voie buna. 25 - 27 iunie 2021
Retezatul, drumetii si povesti. 30 iunie- 3 iulie 2021
Pe maguri sibiene. Drumetii si locuri inedite. 2 - 4 iulie 2021
Pitorescul Bucegilor în drumetii de vara 2 - 4 iulie 2021
Delta Dunarii. Printre nuferi, in paradisul pasarilor 7 - 11 iulie 2021
In inima Transilvaniei, la Casa Buna. 9 - 11 iulie 2021
In paradisul verde al insulelor Azore 10 - 19 iulie 2021
Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2021
Cheile Vârghisului si Rezerva?ia Naturala de la Reci 16 - 18 iulie 2021
Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 16 - 18 iulie 2021
Madeira - pe insula eternei primaveri 19 - 27 iulie 2021
Drumetii din Transfagarasan. 23 - 25 iulie 2021
Elvetia, natura si relaxare 27 iulie - 5 august 2021
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 29 iulie - 1 august
Alpii, lacurile si castelele Bavariei 11 - 19 august 2021
Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 13 - 15 august 2021
Piatra Craiului ?i Bucegii. Drumetii si voie buna 13 - 15 august 2021
Retezatu Mare, raiul drumetilor ?i „Castelul din Carpa?i" 19 - 22 august 2021
Harghita - Miercurea Ciuc Rest Mountain august
Portugalia. Circuit si sejur la Cascais 25 august - 4 septembrie 2021
Un taram nordic fascinant: Insulele Faroe 25 august - 1 septembrie 2021
Vacanta in Delta Dunarii. 31 august - 4 septembrie 2021
Vacanta de 4* in Mykonos 1 - 8 septembrie 2021
Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 2 - 5 septembrie 2021
Zanzibar, safari si masai in Tanzania 10 - 20 septembrie 2021
Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 10 - 12 septembrie 2021
Natura si petreceri in Banat. Valiug, 10 - 12 septembrie 2021
O calatorie pe mare, cu prietenii. Riviera turca 11 - 18 septembrie 2021
Islanda. In cautarea aurorei boreale. 13 - 21 septembrie 2021
Cheile Rasnoavei, satele de munte Magura, Pe?tera, ?imon 17 - 19 sept
Petrecerile Toamnei in Marginime. Editia XII. 17 - 19 septembrie 2021
Toamna in Muntii Macinului 24 - 26 septembrie 2021
 Hasmas - sat Barnadu, la cules de mure 24 - 26 septembrie
Pitoresc de toamna pe Colinele Transilvaniei 24 - 26 septembrie 2021
Farmecul Italiei de Sud. Amalfi, Capri, Ischia 27 sept - 6 oct 2021
Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 1 - 3 octombrie 2021
Sfinxul, Babele si Valea Cerbului in pastel de toamna 1 - 3 octombrie 2021
Petrecere montana. Sinaia 8 - 10 octombrie 2021
Croaziera Mediterana: Barcelona, Cannes, Genova, Mallorca, 5Terre 9-16 oct 2021
Sardinia - Corsica - Madalena. Excursie 14 - 21 octombrie 2021
Fara ""bai" in Muntii Baiului si Bucegi 15 - 17 octombrie 2021
Locuri de vis in Parcul National Cozia 15 - 17 octombrie 2021
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 22 - 24 oct 2021
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Panorame in Rucar - Bran 29 - 31 octombrie 2021
Japonia, circuit de 14 zile. Minunatiile toamnei nipone. 8 - 21 noiembrie 2021
Vacanta de lux in Tailanda. 29 noiembrie - 9 decembrie 2021
Croaziera Caraibe 10 - 20 decembrie 2021
Vacanta 1 Decembrie Lidia
Petreceri in Marginimea Sibiului. 3 - 5 decembrie 2021
Iarna pe ulita. Traditii romanesti in Marginime. 10 - 12 decembrie 2021
Revelion Single Happy Travel in Bulgaria
Revelion Singles Happy Travel in Romania

Am inceput sa lucrez pentru 2022, un an care se anunta..."total eliberator" si ca urmare "explodand" de intentii de plecare in vacanta. O sa mentinem cea mai mare parte a excursiilor interne pe care le desfasuram anul acesta, dar o sa adaugam multe externe, unele noi in programul clubului.

O sa abordam zona Serbiei, Muntenegru, Croatia cu plecari din Timisoara, gandim ca viitoare centre de imbarcare Clujul, Brasovul si Iasul, care o sa aiba destinatii externe dedicate.

O sa extindem programele de sharing group in Grecia si in Bulgaria, o sa rezervam locatii intregi, astfel incat sa fim doar noi acolo.

Urmeaza ca in vara sa stabilim impreuna cu insotitorii de grup destinatiile 2022 si cel mai probabil ca la jumatatea lui septembrie o sa afisam calendarul vacantelor externe pentru anul viitor.

Eu m-am sfatuit cu...mine si mi-am schitat programul de excursii la care o sa fiu insotitor de grup. Vi le prezint in premiera, cu mentiunea ca inca nu am trecut perioadele, urmand ca acestea sa fie stabilite destul de curand.

Zanzibar, plaja si SAFARI  7 - 17 ianuarie 2022 - perioada este stabilita, hotelurile rezervate, urmeaza zborurile si activitatile optionale

Vietnam - Cambodgia si ANUL NOU ASIATIC  25 ianuarie - 5 februarie 2022 - perioada este fixata, asteptam confirmarea de program si tarif de la parteneri

Tailanda, Bangkok, plaja si distractie in Phuket 9 - 22 februarie 2022 - perioada este fixata, se lucreaza la program

Cuba - vacanta Havana si plaja la Varadero sau daca se redeschid croazierele cu plecare din Havana, o sa reluam acea minunata vacanta pe apa - martie 2022

Bali - Komodo - luna mai

Faroe - ultima parte din iunie

Norvegia iulie - un circuit nou, cu avionul pana la Oslo si continuat cu un microbuz de 8 + 1

Scotia - 10 - 20 august 2022 ultimul meu circuit ca insotitor in acea tara

Irlanda  20 august - 30 august 2022 - la fel va fi ultima meu meu grup de Irlanda

Namibia - octombrie 2022

Tailanda noiembrie 2022

Patagonia - prima parte din decembrie, cea mai buna luna de incursiuni outdoor in Tara de Foc.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #822 : Duminică, 19 Decembrie 2021, 10:48 »
Pentru a fi cat mai predictibili si va putea face un program de excursii pentru 2022, va povestesc pe scurt ce am facut, ce nu putem organiza si ce o sa mai lansam.

In primul rand va spun ca pe site http://singlescamp.ro gasiti in ordine cronologica, pe luni, toate excursiile care deja au fost lansate. Puteti de asemenea sa accesati https://singlescamp.ro/trips si sa derulati tot in ordine cronologica, one by one, tot ceea ce este lansat.

Acum, despre excursii externe.

Dupa cate ati vazut am renuntat la organizarea unor excursii anuntate pe care mi le-as fi dorit pt 2022, asta pentru ca destinatiile respective au un grad prea mare de imprevizibil. Ma refer la:

Uk (Scotia) ba e deschis, ba e inchis

Bali - are o politica stranie care a dus la scaderea la zero (de fapt nu chiar zero, pt ca statistica arata ca au fost totusi 45 de turisti in 2021) a turismului. Ganditi-va ca aveau peste 6 milioane de turisti pe an si chiar si in 2020 au avut 1 milion...

Vietnam - Cambodgia sunt inca inchise, tragem insa speranta ca la jumatatea anului isi va deschide portile si atunci o sa putem organiza (16 - 26 noiembrie) o excursie acolo

Cuba - este deschisa, dar inca e o destinatie cam greu si nesigur de abordat.

Norvegia circuit a fost inlocuita cu croaziera pe fiorduri.

Namibia - efectiv nu-mi mai gasesc spatiu liber in program

Tailanda 28 noiembrie - 8 decembrie - va fi lansata in curand

In rest am lansat tot ce ne-am propus, chiar am si suplimentat. Lucram inca la 5 excursii, in afara de cele la care am facut referire mai sus:

Cappadocia 18 - 25 iunie

Republica Moldova

Bari, Alberobello, Matera, Polignano a Mare 20 - 25 septembrie                
                              
Maroc. Culori si arome. octombrie                
            
Laponia. Ianuarie 2023               

Excursii interne.

Am lansat majoritatea actiunilor, chiar si excursiile mai indepartate. Urmeaza sa mai adaugam:

2-3 evenimente de tip party

Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 27 - 29 mai

Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 5 - 7 august

Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 19 - 21 august

Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 7 - 9 septembrie

Toamna in Muntii Macinului 16 - 18 septembrie

Marea si comoara dintre munti. Belis 22 - 25  septembrie

Petrecere montana. Sinaia 30 septembrie - 2 octombrie

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 14 - 16 octombrie

Muntii Baiului si Bucegii, in haine de toamna 14 - 16 octombrie

Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 21 - 23 octombrie

Halloween la Sighisoara 28 - 30 octombrie

Maramures de 1 Decembrie

Revelion 2023

si posibil, dar nu sigur:

Padurea de liliac, Podul lui Dumnezeu si minunata Vale a Cernei 5 - 8 mai. Herculane 

Transfagarasan, Cetatea Poienari, Curtea de Arges. 22 - 24 iulie

Retezatu Mare 28 - 31 iulie

Deci in plus de ce am lansat deja pe site, au sa mai apara in total (extern + intern) in jur de 23 de excursii.

Ne dorim sa tinem toate excursiile, asta vrea de fapt orice organizator...Depindem insa si de anumite lucruri ce nu tin de noi si care pot afecta desfasurarea unor excursii. Sper sa fie macar ca anul acesta in care am avut doar 1 anulare si 2 mutari la excursii externe si 2 anulari si o mutare la interne. Foarte putin pentru timpurile prin care trecem si asta pentru ca am stat extrem de aproape, am cautat solutii, am adaptat astfel incat lumea sa fie fericita ca poate pleca, se poate intalni, se poate distra.

Pentru informare, avand in vedere numarul mare de actiuni, am pregatit newslettere care pleaca din 3 in 3 zile, prezentand cate o excursie. Sper sa nu fim sacaitori si ca mesajele noastre (atat cele transmise prin newsletter cat si cele de pe paginile de facebook) sa nu fie considerate ca insistente ci informatii bine venite pentru cei care-si doresc sa iasa si sa socializeze. Le puteti ignora, daca nu va intereseaza, iar daca nu mai sunteti interesati sa mergeti cu noi, puteti sa va dezabonati si astfel nu mai primiti nimic de la noi. Dezabonarea, subliniez este perceputa de site ca si auto-iesire din club.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #823 : Vineri, 11 Noiembrie 2022, 06:32 »
Dupa cate ati vazut, anul acesta am inceput mai devreme lansarea excursiilor. Asta pentru ca urmeaza un an foarte bogat in vacante. Pe langa excursiile pe care le faceam an de an, am mai revenit la cateva mai vechi si am adaugat altele noi, in premiera in Singles Camp.

Unele, cel putin pentru mine vor fi de final, ultima oara cand mai ajung acolo cu grupuri:

Madagascar

Islanda

Scotia

Irlanda


Multi m-ati intrebat ce mai urmeaza sa lansam anul acesta. Mai jos aveti lista completa cu excursiile in lucru, care urmeaza sa fie lansate in completarea calendarului 2023:

Muntenegru sau Corsica:  sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie

Thassos 3 - 9 septembrie

Farmecul Pugliei: Matera, Alberobello, Polignano a Mare 20 - 25 septembrie

Sate pitoresti Franta - jumatatea lunii octombrie

Patagonia. 8 - 21 octombrie

Castele bavareze - sfarsitul lunii octombrie

Brazilia. Natura&plaja. Amazonul, Rio de Janiero etc. Sfarsitul lunii noiembrie

Tailanda. Koh Samui si Bangkok - decembrie

Croaziera Caraibe - inceputul lui decembrie

Cu aceste 9 excursii, vom inchide calendarul de excursii externe 2023.

Dupa lansarea excursiilor externe va continua cea a excursiilor interne si a evenimentelor.

Asa cum am promis, un an plin!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #824 : Sâmbătă, 25 Martie 2023, 11:15 »
2023 este doar la inceput, dar noi, organizatorii, deja facem planurile pentru 2024. Lansarea majoritatea vacantelor se va face in perioada august - septembrie - octombrie 2023, dar cu anuntarea lor mult mai devreme.

Asa cum va spuneam o sa dispara cateva destinatii pe care le-am facut aproape an de an, urmand sa fie inlocuite cu altele noi. Cu siguranta cel putin anul viitor NU vom mai face:

1. Irlanda (ultimul grup Singles Camp pe aceasta destinatie va fi anul acesta) - sunt foarte putine sanse sa mai fie reluata cel putin in urmatorii ani

2. Scotia (ultimul grup Singles Camp pe aceasta destinatie va fi anul acesta) - sunt foarte putine sanse sa mai fie reluata in urmatorii ani

3. Brazilia + Argentina (va fi inlocuita cu alte destinatii din America de Sud si Centrala: Ecuador, Costa Rica, Panama)

4. Brazilia (la fel, o sa fie inlocuita cu alta destinatie sud-americana, cel mai probabil cu Patagonia + Antarctica)

5. Azore - sunt foarte putine sanse sa mai fie reluata in urmatorii ani

6. Madeira - sunt foarte putine sanse sa mai fie reluata in urmatorii ani

7. Bansko (va fi inlocuita cu alta statiune montana, cel mai probabil una din Slovacia)

8. Kefalonia (va fi inlocuita cu o vacanta pe alta insula din Grecia)

9. Sunny Beach (doar anul acesta o sa avem aceasta destinatie in program)

10. Sardinia (o facem doar anul acesta pentru ca ne-a fost solicitata de cativa membrii Singles Camp, este intr-un fel cu dedicatie)

Cateva raman cu semnul intrebarii sunt 50% sa se faca, 50% nu, depinde de cateva lucruri:

1. Andaluzia - Gibraltar

2. Madagascar

3. Islanda

4. Cinque Terre

5. Calatorie cu guleta (depinde de tarif, daca va mai putea fi fiabila sau nu aceasta excursie)

Intentiile noastre si cateva perioade fixate deja:

1. Thailanda februarie 22 ianuarie - 3 februarie

2. Vietnam TET   4 - 16 februarie

3. Zanzibar - va fi un grup mare, pentru a rezerva intreaga locatie -  26 februarie - 6 martie

4. Republica Dominicana   17 - 26 martie

5. Costa Rica  9 - 22 aprilie

6. Australia  27 mai - 14 iunie

7. Indonezia (Bali + Komodo)  25 iunie - 6 iulie

8. Finlanda - zona lacurilor 16 - 24 iulie

9. Africa de Sud + Namibia   25 august - 5 septembrie

10. Cuba   9 - 20 noiembrie

11. Vietnam sejur  28 nov - 11 decembrie

12. Slovacia - februarie

13. Laponia - sfarsitul lui februarie inceput martie

14. Croaziera fiorduri    aceiasi perioada ca in 2023

15. Toscana   luna mai

16. Peru    iunie  - anul nou incas

17. Amsterdam   

18. Japonia toamna   8 - 21 noiembrie

19. Samothraki    

20. Maroc desert
   
21. Barcelona + Andorra   

22. Tarile Baltice (Estonia, Lituania, Letonia)
   
23. Muntenegru   iunie sau septembrie

24. Croaziera Croatia Dubrovnik - Split   iunie sau septembrie

25. Georgia   

26. Ecuador   

27. Thailanda de 1 Decembrie    sau o destinatie de plaja

28. Patagonia + Antarctica   

30. Aruba 8 - 17 ianuarie

31. Iordania    martie

32. Japonia primavara   26 martie - 8 aprilie

33. (Andaluzia&Gibraltar)    15 aprilie -

34. Amalfi    30 aprilie  - 7 mai

35. Bruges, Gent, Bruxelle   mai

36. Budapesta - Viena    iunie

37. O insula Grecia   27 iunie - 2 iulie

38. Croaziera insule grecesti    august

39. Praga - Karlovy Vary   septembrie

40. Iordania   octombrie

41. Philipine   decembrie

42. Croaziera  MSC    intr-o noua destinatie

43. Norvegia    16 - 24 iulie

44. Faroe   1 - 9 iulie

45. Islanda   20 - 28 septembrie

46. (Madagascar) - octombrie - depinde de disponibilitatea insotitorului de grup, in acea perioada

47. Sri Lanka + Maldive   noiembrie

48.Zanzibar 1 Decembrie    decembrie

49. Goeleta Turcia (daca vom obtine la fel ca anul acesta tarif special)

50. Capul Verde

51. Croaziera Caraibe 1 Decembrie

Dupa cum se poate vedea, lista nu este cronologica, destinatiile nu sunt prezentate in ordinea datelor de desfasurare. Urmeaza sa apara si acea lista, deocamdata destinatiile sunt grupate in lista, in ordine, pe insotitori de grup. Gigi Cindea, Lidia Mandache, Diana Lupu, Florin Ionescu, Gabi Lala.. iMi cer scuze fata de fete ca m-am asezat eu in cap de lista, am facut asta pt ca la mine perioadele deja sunt fixate.