Autor Subiect: Sugestii  (Citit de 44775 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13264
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #45 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 15:30 »
Un singura ar fi problema. Template-ul homepage-ului si asa este lungiit datorita multelor forumuri deschise (sau subforumuri cum le mai spune lumea). Splitarea forumului cu cluburile, mai lungeste inca un pic totul. In 6 se inchide votarea unuia dintre topice. Hai sa asteptam pana atunci.

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #46 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 09:16 »

OK. Propunerea de mai sus venea din faptul ca sunt multi din Bucuresti si la inceput le e mai usor sa gaseasca locul in care vad actiunile care ii intereseaza. Eu una am primit intrebari si pe MP despre cum sa se descurce aici si asa mi-a venit ideea diferentierii topicelor.

Vad ca se mareste nr. de participanti la forum si la proiect - ceea ce e un lucru foarte bun - dar ma gindesc ca pt cei care ajung intimplator pe aceasta pagina, dirijati de motoarele de cautare, ar fi util daca s-ar scrie undeva, la rubrica de sus cu Noutati sau undeva unde e mai vizibil, un mesaj scurt si concis despre target-ul acestui forum. Ceva gen: Daca esti single, vino aici!



marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #47 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 09:43 »



marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #48 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 09:44 »
cred ca anumite topice merg unite si redenumite in consecinta.

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #49 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 10:22 »

ai dreptate. chiar saptamina trecuta l-am auzit pe bogdan spunind acelasi lucru, si in felul acesta se obtine si ce spunea gigi, scurtarea fatetei initiale.

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #50 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 18:14 »
...................


nu la cei care cauta singur sau singles ma refeream, ca e logic. ma refeream la cei care ajung intimplator aici:


optimus sum

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #51 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 18:23 »
nu cred ca este ok sa pliem forumul pe fiecare posibilitate de "find" sau "search" , pentru ca sunt nelimitate aceste ipotetice optimizari... cred ca se poate lucra la titlurile topicurilor pentru a le incadra mai bine in target dar poate ar fi mai bine sa optimizam modul in care scriem in topicuri si sa lasam promotionul pe seama lui Gigi ca sti mai bine ce face ...

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #52 : Joi, 07 Iulie 2011, 08:55 »
optimus are dreptate, intr-un fel.

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #53 : Vineri, 08 Iulie 2011, 15:20 »

Opt, ai inteles cu totul altceva decat ce am vrut sa spun. si bineinteles ca las in seama lui gigi totul ca doar nu decid eu. asta e topic de propuneri, nu de impuneri. eu vad lucrurile din perspectiva mea, de utilizator si spun ce cred eu ca ar fi util. dar nu am nici priceperea nici experienta de a sti ce este cel mai bine. daca n-ar fi util sa spunem si parerea noastra nu cred ca s-ar fi initiat topicul asta.

optimus sum

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #54 : Vineri, 08 Iulie 2011, 15:39 »
am fost rautacios ... :-[
iarta-ma  :'(

pe_jumate

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #55 : Vineri, 08 Iulie 2011, 20:49 »
si la mine merge foarte greu, dar nu despre asta vreau sa vorbesc cu voi..

am observat o oarecare insistenta in a demarca/delimita cu orice pret rasul sugubat sau multumirea legata de vreun topic anume de subiectul respectivului topic si, mai mult, chiar am observat subiectul, antologic - dupa mine - denumit sprintar si fara nici o legatura cu nimic de pe forum: "azi multumesc" ;)
parerea mea e ca acel subiect e citit, eventual, doar de cei care scriu cate ceva, si doar atunci cand scriu ei, cu logica lor insisi si cu legatura cu ceva ce doar ei stiu, dar cu un sens complet ocult pentru oricine altcineva care nu a strabatut pana la acel moment adancimile bucuriei celor ce multumesc, unul dupa altul, cuiva fara nici o relevanta pentru cititor..

si de unde pana unde am ajuns aici?? din frica/angoasa/temerea teribila ca vreun vizitator necunoscut, picat din cer pe vreun topic de la noi din SC, si-ar face, doamne fereste, o parere gresita cum ca noi, forumistii singlescampisti cu acte in regula n-am fi destul de ordonati sau destul de destepti sau oricum, nu destul de atragatori.. hmmm
stau si ma gandesc atunci, cine naiba e de fapt publicul tinta? vizitatorul parasutat care sta sa urmareasca disciplina si ordinea de pe forum sau oare .. chiar forumistul singlescampist caruia, stiindu-i pe confratii sai intru scrierea pe forum, i s-ar parea logic sa gaseasca o logica, un motiv de satisfactie in lectura postarilor, asta incluzand SI reactii, nu doar enumerari de evenimente.. nu-i asa??

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #56 : Duminică, 10 Iulie 2011, 08:01 »

de ce a disparut optiunea de editare a mesajelor?
propun reinstalarea ei, macar pt 10-20 min cit sa corectezi greselile


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #57 : Duminică, 10 Iulie 2011, 08:44 »
jul, din cate stiu eu,  la momentul actual,  optiunea este de 2 minute -  pentru corectarea greselilor asa cum spui si tu - mai ales ca exista si butonul de verificare care permite vizualizarea mesajului inainte de a posta mesajul

julia

  • Vizitator
Răspuns: Sugestii
« Răspuns #58 : Luni, 11 Iulie 2011, 12:48 »

pai 2 min mi se pare acelasi lucru ca atunci cind nu exista deloc, daca vreau sa adaug ceva e totusi prea putin. poate nu 2 ore cit era dar ceva mai mult ar fi binevenit. ca pe alte forumuri.
 

julia

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #59 : Vineri, 22 Iulie 2011, 16:13 »
se poate sa nu se mai plimbe mesajul ala de sus de la stiri? vreau sa dau pe ceva si se misca imaginea de ajung in cu totul alta parte. si sa ramina sus stabila chestia aia cu youtube ca e utila (daca incep sa scriu un mesaj la care vreau sa pun clip trebuie sa ma intorc la stiri sa copiez de acolo si pe urma inapoi...naspa)