Autor Subiect: Sugestii  (Citit de 44358 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #90 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2012, 16:22 »
E ok, stiu ca nu se poate raspunde la Arhiva, ma gandeam ca fiind un topic nou, sa nu fie o greseala. Acu' m-am prins de ce. Sarbatori fericite, echipa tehnica!  ;)

dianna

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #91 : Luni, 11 Iunie 2012, 15:09 »
Azi am descoperit si eu, nelogata fiind, calendarul. Dragutz, dar dupa parerea mea (usor paranoica) cred ca ar trebui sa fie accesibil numai si numai userilor logati. Parerea mea.

Saturnianul

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #92 : Luni, 11 Iunie 2012, 16:12 »
Multumesc pentru atentionare @dianna. De fapt, calendarul nu trebuie sa fie accesibil nimanui :) A fost o incercare acum vreun an si s-a renuntat la idee.
Zilele astea am facut eu niste teste si incercari privind anumite functii ale forumului care, evident, nu trebuiau sa fie vizibile public. Se pare ca, din neatentia mea, calendarul a scapat public :oops: Multumesc inca o data pentru atentionare :)

dianna

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #93 : Luni, 11 Iunie 2012, 16:35 »
Aha, bine, am inteles, dar era ceva dragutz, cat am apucat eu sa vad  ;)

Offline micaela

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 6590
Re: Sugestii
« Răspuns #94 : Luni, 11 Iunie 2012, 17:03 »
Multumesc pentru atentionare @dianna. De fapt, calendarul nu trebuie sa fie accesibil nimanui :) A fost o incercare acum vreun an si s-a renuntat la idee.
Zilele astea am facut eu niste teste si incercari privind anumite functii ale forumului care, evident, nu trebuiau sa fie vizibile public. Se pare ca, din neatentia mea, calendarul a scapat public :oops: Multumesc inca o data pentru atentionare :)

saturnis, pot sa vin si eu cu o sugestie? revino(-ti) la chipul tau, ca avatarul asta este infricosator  :buck2:

silviu

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #95 : Marți, 12 Iunie 2012, 11:19 »
ba e chiar dragalas. de la semucteti i se trage ^-^
saturnis! ai grija cand mai faci teste si incercari privind anumite fonctii ale forumului, nu cumva, din viteza, neatentie si nebagare de seama, sa ne trezim ca putem expedia si primi mesaje personale ori ca putem accesa profilurile utilizatorilor :box:

Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Sugestii
« Răspuns #96 : Miercuri, 18 Iulie 2012, 22:59 »
Saturnianule, poti face vro chestie la "o tema a zilei' unde noi iuzari nu putem replica nika...macar un like..ceva....sa stie admin ca este citit si ca ne place!!! big like!!!
zic si io!!!
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Saturnianul

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #97 : Joi, 19 Iulie 2012, 00:43 »
Draga daiuna s-a rezolvat. Numai ca like-ul cu pricina necesita sa ai cont de facebook. Altfel nu se prea poa'... :)

Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Sugestii
« Răspuns #98 : Joi, 19 Iulie 2012, 08:23 »
  :applause:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #99 : Joi, 19 Iulie 2012, 09:38 »
... s-a rezolvat. Numai ca like-ul cu pricina necesita sa ai cont de facebook. Altfel nu se prea poa'... :)
Pai sa-l folosim atunci, zic!  :D  admin, asteptam jurnalu' de calatorie, romanu' fluviu etc.  :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Sugestii
« Răspuns #100 : Joi, 19 Iulie 2012, 10:59 »
Nu ma vad stand vreodata intr-un fotoliu si scriind. Indiferent cat de mult mi-ar place sa transmit si celorlalti, ceva din starea mea emotionala. Scriu cu bucurie si simt o relaxare in timp ce-mi astern gandurile. Si de multe ori mi le clarific in acest fel. Scriind, descopar cate ceva care mi-a scapat la o simpla analiza mentala. Dar nu am timpul necesar pt scris, si nici nu cred ca o sa am vreodata. Stiu ca as avea ce scrie, am vazut si trait atat de multe, am cunoscut o multime de oameni, am avut o copilarie plina si deosebita. Calatoresc mult, am incontinuu experiente noi, traiesc fiecare zi diferit. Dar din pacate ziua e atat de scurta, iar prioritatile cotidianului reduc la mimim timpul afectat placerii. Valabil nu doar pt mine, sunt convins ca si pentru voi e la fel. Am ziua impartita pe ore, daca ceva se schimba, deja am o problema. Fiecare minut imi este chibzuit si folosit. Rar cand am momente de tolaneala, cand pot spune, "gata, acum n-am nimic de facut, deci pot sta". Stiu ca sunt un fericit ca nu ma pot plange de monotonie si de plictiseala. Stiu de asemenea ca ar trebui sa arat cat mai multe din ce pot eu vedea. Sunt convins ca pt oameni care nu au posibilitatea sa calatoreasca, pt oameni care au o viata mai liniara, scrisul meu ar ajuta. Am vazut ca traseele mele, descrierile mele sunt folosite de multi oameni, am fost surprins sa intalnesc oameni care nu stiau ce este cu Singles Camp, dar citisera si se informasera, chiar urmasera schitele mele de vacanta. Si asta ma bucura, ca pot fi util, ca sfaturile mele, descrierile mele, pot ajuta, pot indruma. As fi vrut sa pot dezvolta mai mult review-urile la excursii, dar cum sunt dintr-una intr-alta, mi-e foarte greu si ma rezum la putin.

Mai am doua mari pasiuni in care ma vad mai degraba implicat decat in scris, asta bineinteles atunci cand varsta ma va tine mai ....pe-acasa. Cei care ma cunosc stiu la ce ma refer: pictura si gradinaritul. Am venit acum din Austria efectiv ametit de ce am vazut acolo; ce flori, ce aranjamente, cat de perfect intretinut totul. Cand mi-am privit gradina mea, am fost atat de dezamagit de comparatie. In ultimii 2 ani nu am mai avut timp nici de rasaduri, nici sa ma ocup in mod special de ce am acolo. Si acum seamana mai mult cu un parculet neingrijit si fara culoare. La Sibiel, la fel, daca nu sunt eu acolo, florile sunt udate si ingrijite superficial, indiferent cat de mult le-as explica si ruga pe cei de acolo sa se ocupe. De flori trebuie sa te ingrijesti cu dragoste si daruire, nu din obligatie si cu lehamite. La noi nu prea exista cultura asta a ingrijirii florilor si a spatiului verde. Atat de multa lume trece nepasatoare e langa o floare neudata, pe langa un arbust caruia pt a creste ii lipseste un arac de care sa se tina un timp...

Vreau sa fac atat de multe, dar pot face atat de putine. Timpul asta parca este comprimat, parca nu-mi ajunge nicicum, indiferent cum mi l-as programa. Poate insa ca guvernul asta va putea schimba, (pt ca am vazut ca le sta in putere sa o faca) fara sa mai intrebe pe Dumnezeu, sau sa-i ceara aprobare, durata unei zile: sa o faca de 30 ore.

Mari_a

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #101 : Joi, 19 Iulie 2012, 13:24 »
Daca tot suntem pe topicul "Sugestii"...
Stiu de asemenea ca ar trebui sa arat cat mai multe din ce pot eu vedea.
Da, da, da: admin , Andromedă, rogu-va, un coltisor de forum unde sa se poata pune pozele din excursii? Stiu, s-a mai discutat. Fie, am inteles: fara oameni (ori cu oameni pozati de la mare distanta, ori cu fetzele facute gri in Paint, ori cumva! - asta-i de lege ferenda, cum ziceau stramosii nostri latini). Dar sa nu uit: sunt si pe facebook poze din SC! Stiu, isi pune fiecare etc etc. Stiu, se pun poze pe topicuri - atatea cate se pun (pen'ca avem, de exemplu, mai multe poze la "Discutii prin imagini"!!!). Participantii scriu/nu scriu pe-aici, pun/nu pun poze... Dar admin, stim din excursii si ai scris de multe ori si pe aici "am facut in excursia X  tz-sute (de multe ori tz-mii) de poze". Pacat sa nu le vedem si noi... Stiu, exista goagăl, dar nu-i acelasi lucru. De exemplu, ai scris de covorul de flori de la Kaprun-Kitzsteinhorn-etc - locuri unde, sunt constienta, nu va calca piciorul meu vreodata! - iar pe goagal, in afara de cateva poze cu terenuri verzi de golf, totu-i alb... nu-mi arata decat poze cu schiori...
Stiu nu e timp, banuiesc si ca nu-i o treaba usoara de infiintat "coltisorul"... Dar nu acum... candva... la iarna cand gradina o sa fie acoperita de zapada... 
Pozele circula pe mail - mie nu o data mi-au fost cerute (si am dat) poze din excursiile prin care m-am preumblat - si nu vorbesc de cele pe care le schimbam intre noi, cei care am fost, ci de catre cei care ar fi vrut dar n-au putut merge... Ori urmeaza sa mearga si vor sa stie dinainte ce si cum... Si eu am cerut altora poze si am primit... De exemplu, cand cu carnavalul: nu stiam cum se desfasoara lucrurile si am cerut poze.... Cuiva care n-a participat, dar le avea. Am pozele de la carnavalul din februarie 2011, iar eu pe forum m-am inscris in iulie 2011... (Eh, iaca am facut un an! Si am dezvoltat un fix cu pozele!!! )

luciamanta

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #102 : Joi, 13 Septembrie 2012, 22:20 »
   Gigi, adminul nostru drag,
 
   Matei a avut o idee grozava, si anume, aceea de a realiza o lucrare colectiva (proza ori poezie), pornindu-se de la un titlu sugestiv dat lucrarii, urmand ca apoi, fiecare sa contribuie cu un paragraf ori un vers, astfel incat lucrarea respectiva sa capete sens si consistenta.  In sustinerea initiativei lui Matei, adaug in primul rand, faptul ca exista mai multi membri care au salutat calduros propunerea lui Matei si in al doilea rand, mentionez ca acest joc al mintii ar mai inviora forumul, ar stimula activitatea membrilor SC.
   Prin urmare, am rugamintea respectuoasa de a deschide un topic, numit "Jocul mintii" ori atlfel, cum crezi tu de cuviinta.
   Astept cu mare interes un raspuns si iti multumesc anticipat.
   Sanatate si sa auzim numai de bine! :)

luciamanta

  • Vizitator
Re: Sugestii
« Răspuns #103 : Joi, 13 Septembrie 2012, 22:24 »
 Bogdan, iti multumesc pentru sfaturi si incurajare! Pe curand! :) :giggle:

Offline iuli

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Ofera ceea ce doresti sa primesti.
Re: Sugestii
« Răspuns #104 : Marți, 02 Octombrie 2012, 12:54 »
Exista o galerie cu fotografi portret ale utilizatorilor forumului?
Viata este frumoasa, noi o complicam inutil.