Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Taiatul porcului - Sibiel 3 - 5 decembrie 2010

(1/4) > >>

admin:
Asa cum am promis multora dintre voi, am sa organizez la Sibiel, asa cum obisnuim in fiecare an pentru firme si cercuri de prieteni, un "Taiat al porcului", facut in mod traditional.
Cum se desfasoara:
Sosirea are sa se faca de vineri seara, pentru o cina si o petrecere "vegetariana", urmand ca sambata dis de dimineata sa inceapa sacrificarea purceilor, apoi prepararea lor. La fiecare 10 participanti va fi sacrificat un purcel de cca 120 kg, urmand ca din cateva kilograme sa se pregateasca "pomana porcului" si un grill din carne proaspata. Aceasta imediat dupa ce sosesc rezultatele analizelor, absolut obligatorii la orice taiere de porc.
Totul se va face traditional atat partea de transare, cat si cea de preparare. Dupa preparare vor rezulta: carne, carnati proaspeti, caltabosi, slanina fiarta, sorici, jumeri, untura, oase. Acestea se vor imparti intre participanti in mod egal, astfel incat fiecare sa plece acasa cu cate un pachet de produse proaspete, de casa. Purceii sunt crescuti in gospodarii taranesti, o sa puteti constata diferenta de gust dintre ce cumparati de la supermarket si produsele preparate din carnea acestora. Pachetul va fi de cca 7-8 kg, pt ca porcul scade de la cantitatea de viu pana la 30%.
Tuica fiarta cu zahar si piper, vin fiert cu zahar, mere si scortisoara, toate au sa faca aceasta petrecere mai savuroasa si mai vesela. In seara de taiatul porcului, o sa se serveasca preparate mai usoare, astfel incat sa puteti petrece cu Adi DJ pana dimineata.
Duminica va asteapta o ciorba acra de porc, o tocanita usoara de vitel si cate o paine de casa pentru fiecare.
Cazarea pentru doua zile, mesele amintite mai sus, partea din purcel care revine fiecaruia, transarea si prepararea costa 420 RON/persoana.
Pe scurt:
Check in:  3 decembrie
Check out: 5 decembrie
Servicii incluse:
Cazare doua nopti.
Cina vineri seara
Achizitionare porc taranesc
Transare si preparare purcel. Pregatire pachet individual 7-8 kg de preparat
Preparare "Pomana porcului" si grill
Cina sambata seara
Bauturi calde
Brunch duminica
Paine de casa
Tarif: 420 RON
Termen limita de plata si inscriere: 25 octombrie

jeni:
 ???

admin:
Te-am vazut pe lista Jeni, nu stiu insa daca Samiza a luat legatura cu tine. Saptamana asta a fost plina cu rezervarile pt 1 Mai si Bucovina, pentru ca trebuie sa achitam avansurile pt ambele locatii.

Brandy:
Abia astept sa ne reintalnim!
Bisous!

admin:
N-am ajuns de aceasta data sa va transmit tot ce sa aveti la voi...Deja sunteti pe drum, ne descurcam ad hoc cu vase si ce mai este nevoie pentru transportul preparatelor spre casa...Plec spre Sibiel si...va astept!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă