Autor Subiect: Revelion 2011 - Baile 1 Mai  (Citit de 27639 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #75 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 12:35 »
sa va spun despre cum era aranjata masa? greu de o apreciere prin cuvinte.
am simtit doar grija pentru ca totul sa fie pe placul nostru. armonia culorilor facea ca totul sa fie adevarat. nimic ostentativ.
totul degaja bun gust, bun simt, caldura sufleteasca, belsug, indemn ...


o poza, ce zici?  :D

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #76 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 13:31 »
Acum se developeaza, urmeaza sa apara pe forum....

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #77 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 19:51 »
Sa-mi incep depanarea....
Totul a inceput cu o dimineata geroasa de iarna, cand am pornit cu Samiza. Mirciulica si Nicko spre Arad, de unde trebuia sa-l recuperez pe Guntz. In spatele meu pe_jumatate, Dora si Bety. Dupa un drum in noapte, cu masina inghetata si pe dinafara dar si pe dinauntru, pentru ca se blocase termostatul si apa nu mai vroia sa depaseasca 50 grade, am intalnit cu oarece emotii autocarul care-mi aducea prietenul in tara. Am continuat spre Oradea, pe un drum infernal de prost; petecit pe alocuri, cu gropi, denivelari si aproape nemarcat.
La pensiune totul ok: cald, curat, gazde primitoare. Am impartit camerele si am asteptat grupul. Au aparut pe rand unii cu masinile, altii cu trenul. Pana spre seara ne-am strans cu totii. Atmosfera a fost una excelenta chiar de la inceput. Si daca te gandesti ca erau multi noi, asta este o performanta. Jocul pe care l-am propus si de care amintea Steliana, avea rolul de a inchega foarte repede grupul si de a se face cunoastiinta in doi multiplicat in grup, intr-un fel mai deosebit si mai dinamic. Dupa o ora de joc, aproape fiecare a ajuns in fata celorlalti, astfel incat un prim pas era deja facut. Muzica, o saramura dlicioasa de crap si tuica de Bihor au facut restul.
Dimineata ne-am impastiat la spa-uri: unii la Apollo Felix, un strand cu apa calda in aer liber, altii la Perla in 1 Mai, altii la masaj. Iar altii au preferat sa se plimbe prin statiune sau in Oradea.
Si a venit si seara de Revelion. Primul Revelion Singles Camp. De aceea am si tinut sa filmez pe toti participantii si am incercat sa surprind cate ceva din atmosfera superba de acolo. Nu am calitati de regizor, nici de operator, era si prima data cand filmam cu camera digitala, dar a iesit ok. La vizionare am vazut ca toti erau multumiti de ce am filmat, se radea si rememora.
Mi-a placut ca toti au luat in serios evenimentul. Au coborat in toalete studiate si potrivite pentru acel moment. S-a venit pe rand, s-au ciocnit pahare si foarte repede a inceput sa se danseze. Un DJ disponibil si placut, dar mai putin dotat cu muzica de dans. Il scuzam insa pentru ca avea o prietena draguta care s-a impritenit repede cu Dian si Nicko. L-am mai ajutat din mers, i-am mai facut selectii, pana la urma a fost ok. Principalul ca lumea a dansat si s-a bucurat de o noapte extraordinara. Mancare buna, sampanie, prieteni, cum sa nu te simti bine? Am ramas pana la 6.00, dupa ce pe la 4.00 decisesem sa mutam ciorba acra pentru a doua zi.
In intai, toata lumea a coborat relativ repede tinand cont de cat au dansat si de ora de culcare. Dupa masa ne-am imprastiat din nou spre spa-uri, iar seara dupa cina am continuat petrecerea, cu muzica gasita in laptop-ul lui Nicko. In doi o jumatate dintre participanti a plecat, pupaturi, strangeri in brate, regrete ca a fost prea scurt. Cealalta jumatate, din nou la baie, la plimbare, seara la un vin fiert.
Ultima zi a fost de Ungaria, Debrecen, Hajduszoboszlo, baie, Csarda...
Apoi din nou regretele despartirii si pentru mine, drumul spre Sibiel. Ultima tabara pentru o parte dintre cei care au participat la aceasta minunata vacanta. Inca plescai de placere si stau cu gandul acolo....
Sunt convins ca pentru toti cei care au fost acolo, acest revelion va ramane o amintire excelenta. La anul vom fi mult mult mai multi si va trebui sa regandesc modul de petrecere, sper insa sa iasa la fel de bine.
Am vorbit cu Tania, a povestit si Samiza cu ea. Am inteles ca petrecerea era in toi si acolo si ca s-au distrat foarte bine in Bucovina. Nu stiu nimic de cei care au facut in Bucuresti, dar probabil o sa aflam in curand.
Urmatoarele evenimente:
Workshop Young Club intr-o locatie care urnmeaza a fi decisa de Catalin, Capsuna, Marcutza si Da_vis.
Apoi Carnavalul din Sibiel, primul week-end din februarie. Zilele urmatoare veti primi newsletter cu aceste informatii, apoi cel referitor la actiuni 2011 si tarife.
Pentru mine urmeaza o perioada mai grea, din mai multe puncte de vedere, sper insa ca totul sa fie bine, sa depasesc si sa rezolv toate problemele. Am sa fiu si plecat destul de mult, dar printre ele, am sa scriu, sa raspund celor care imi scriu si am sa organizez in continuare ce am inceput in februarie anul trecut.
M-a bucurat mult acest revelion si pt ca imi vad munca rasplatita. Cand vezi atatia oameni multumiti si fericiti si macar pentru cateva zile in jurul tau si cand sti ca o parte din bucuria lor ti se datoreaza tie, nu poti decat sa fi fericit si incantat de ce ai facut. Hranit cu multumire si bucurie, poti privi optmist in viitor.

Offline mara

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #78 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 20:23 »
Va salut si eu din Estul est al tarii. E un frig aici de crapa pietrele iar dimineata cu greu m-am adunat cat de cat. Inca eram cu gandul la 1 Mai. Stel, vazusi pantofii? Cu tot cu gips ai devenit vedeta. Pozele mai tarziu, dupa ce-mi revin. Mai am nevoie de somn. Restul Moldovei e ok, va saluta si ei.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #79 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 21:53 »
maaaai dragutilor!
daca ati sti cat regret ca nu am ingrosat obrazul ... - asa cat sa ma lege cineva la sireturi si sa-mi traga lenjeria pe partea dreapta - sa ma pot bucura de toata vacanta pe care mi-o propusesem ...
de aici trag niste concluzii! ;)
musai trebuie sa revin
musai sa termin ce mi-am propus - bai la -? gr
si ... multe altele ...

da ... foarte frumosi pantofiorii!
nihil sine deo

luciamanta

  • Vizitator
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #80 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 21:59 »
te sarut oltencuta frumoasa!
povestesc cate putin pentru ca ... deocamdata fac "efortul" de a scrie, doar pentru cei care nu au fost cu noi. dar lucia-mihaela mi-a promis ca la urmatoarea actiune nu va lipsi ;)
Te salut si te pup cu foc, Steliana! Iti multumim ca ne-ai bucurat cu detalii despre Revelion, despre momentele petrecute la 1 Mai!

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #81 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 22:01 »
salut si eu toate zonele tarii care au fost reprezentate cu cinste, de participantii lor
aici iar a functionat cuantica!
nihil sine deo

luciamanta

  • Vizitator
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #82 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 22:38 »
Steliana, oare cine este in acea poză, cu acei pantofiori unici, delicati si care merg singuri?i!!!

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #83 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 07:14 »
desigur ca o vedeta! :D
nihil sine deo

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #84 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 08:48 »
inainte de toate ...
doresc sa adresez multumirile mele lui Gigi si Samiza, tuturor celor implicati in organizarea acestei actiuni
multumesc pentru rabdarea si intelegerea acordata pentru ca micile mele "moftiri" ;)
- camera, etaj, loc de "furnalisti" (fumatori) - au putut fi incadrate in sfera normalului ...
multumesc pentru ca datorita voua si impreuna cu voi, mi-am hranit siritul, dornic sa radieze si sa rezoneze cu oameni asemeni mie si pe care ii pot numi de fiecare data ... minuni
multumesc pentru ca anul acesta sunt mai bogata cu nistre prieteni; cu dorinta de a-i revedea; cu planuri ale viitoarelor actiuni - suficient pentru motivatii firesti - ...
multumesc pentru ca stiti sa adunati bucati din sufletul nostru si sa faceti din asta ... o singura inima!
multumesc lui Dumnezeu pentru ca suntem sanatosi astfel incat ... sa va pot multumi pentru ca lista petrecerii urmatorului revelion ... sa fie deschisa cu mine!

ma plec in fata tuturor celor care simt si stiu sa pretuiasca clipa!

nihil sine deo

Offline francesca777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #85 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 12:38 »
Ziua buna tuturor....citesc ce povestiti voi pe-aici cu mare placere si sincer va invidiez...nu ca as fi avut vreo indoiala ca petrecerea nu ar fi fost una deosebita...ma bucur pentru voi si astept cu nerabdare sa vad poze si sa citesc mai multe impresii....anul acesta mi-am facut o promisune...nu am sa mai ratez intalnirile cu voi...va pup si va urez o zi minunata

Offline bety

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #86 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 15:54 »
Multumesc GIGI pentru organizarea excelenta a acestui eveniment deosebit.Intradevar va ramane o amintire placuta,de neuitat,cu prieteni noi,cu un "rasfat total".Bateriile au fost din nou reincarcate(cred ca tin pana la Carnaval).Concluzia  e ca "SINGURATATEA SE TRATEAZA!"Incercati ,cei care nu ati facut-o!

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13226
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #87 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 17:19 »
Meritul nu este al meu, este in totalitate al vostru. Eu nu am facut decat partea usoara, aceea de organizare, pe care multi stiu sa o construiasca. Poti sa fi cel mai bun organizator de pe pamant, sa mananci turism pe paine, daca nu ai un grup echilibrat, tolerant, deschis si prietenos, rezultatul efortului tau este zero. Singurul merit este cel de a va pune impreuna, de acolo vad ca faceti voi si asta foarte bine. Luati DVD-ul si uitati-va la ceilalti: nu o sa remarcati decat fetze vesele, lipsite de orice incruntare. Nici o urma de nemultumire, de aroganta, de distantare. Era firesc sa va simtiti perfect inconjurati de asemenea oameni. Toti, dar absolut toti au fost oameni foarte deschisi, fara nici o retinere, toti erau doritori a cunoaste oameni noi. Nici unul nu a fost genul de persoana care sa stea in expectativa, sa tatoneze si sa se gandeasca prea mult in a incepe o discutie cu cel de langa el sau in diagonala. De aceea va este si usor sa comunicati, sa legati prietenii. Sunteti cazuri fericite de singles. Sunt insa din pacate multi care nu au curajul sa participe, le este frica de ce oameni au sa intalneasca, sunt ingroziti la gandul ca au sa iasa din intimitatea lor si au sa-si piarda confortul si siguranta data de aceasta. Stiu si sunt constient ca acolo ar trebui sa ajut mai mult, dar recunosc imi lipseste timpul, mijloacele si ajutoarele sa o fac, cel putin in aceasta faza. Citeam chiar inainte de a pleca la revelion, cineva intreba ce fel de oameni vin si realizam cat de raniti sunt unii oameni incat sa nu mai aiba incredere, sa nu aiba curajul intalnirii, sa prefere sa stea singuri decat sa fie inconjurati de oameni.
De aceea va spun voua celor care participati ca nu trebuie sa-mi multumiti cu nimic, este suficient sa vad ca ceea ce am construit se poate folosi. Am satisfactia figurilor vesele si multumite din jurul meu, este suficient pentru mine. Important este sa construiti prietenii, sa le pastrati si sa folositi modul optimist imprimat de socializarea in grup si in afara lui. Pentru ca acesta este unul dintre scopurile actiunii: sa deveniti cat se poate de optimisti si increzatori in voi, mai deschisi si mai sociabili. Si atunci cu siguranta nu o sa ma fiti singuri niciodata.

mimoza

  • Vizitator
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #88 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 18:39 »
Buna seara,
La Multi Ani! Sa aveti cu totii un an pe masura asteptarilor voastre! Am avut o vacanta foarte frumoasa, m-am simtit extraordinar de bine! Am fost pentru prima oara la Sibiel, unde am cunoscut gazdele - pe Gigi si Samiza - deosebit de primitoare, si deasemenea, i-am cunoscut pe ceilalti membri din Singles Camp, persoane dornice sa socializeze, sa se simta bine. Mi-a placut locul in care era amplasata pensiunea Sibiel, langa un rau, inconconjurat de copaci, acoperiti de un strat subtire de zapada, ce parea un peisaj de poveste. Am vazut cum s-au bucurat gazdele de cadourile primite. Am gustat la Sibiel din ciorba cu tarhon si afumatura - o reteta din partea locului -  care a fost delicioasa. A fost o seara in care incercam sa ne  cunoastem. A doua zi am pornit la pensiunea Thermalis din statiunea 1 Mai. Pe drum am povestit, am ras, ca doar drumul a fost lung, iar soarele ne "zambea voios", de parca stia ca va urma o seara speciala in care Gigi ne pregatea o surpriza: aceea de a ne cunoaste intre noi prin intrebari si raspunsuri.  In acea seara fiecare a spus cine este si cu ce ganduri intampina Noul An. A doua zi ne-am pregatit de o baie fierbinte la Baile Felix, sub cerul liber.  Seara de Revelion, o asteptam fiecare dintre noi cu nerabdare. Gigi si Samiza ne-au intampinat, pe fiecare, cu  cate un pahar de sampanie. Gigi era cu camera de filmat printre noi si inregistra momentele frumoase. Eu, personal m-am simtit minunat in acea seara! Ce sa-ti mai doresti?...muzica, dans, meniu bun si companie placuta!  Le adresez si pe aceasta cale, lui Gigi si Samizei, gandurile cele mai bune, in Noul An! Au fost  gazde perfecte. Peste putin timp am trecut si granitza la unguri, unde s-a vazut clar diferenta de civilizatie.  Un popas la un restaurant  aranjat in stil rustic a incheiat aceasta mica excursie in afara tarii. Am plecat spre casa cu gandul ca ne vom reintalni cat de curand.  Mi-a facut placere sa cunosc oameni cu preocupari diferite ce formeaza Singles Camp!

Offline RASFATATA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
Răspuns: Revelion 2011 - Baile 1 Mai
« Răspuns #89 : Joi, 06 Ianuarie 2011, 23:48 »
Azi am vizionat DVD-ul cu REVELIONUL de la Baile 1 Mai si am avut un ranjet necontrolabil de la inceput pana la sfarsit. REGRETUL meu este ca nu mi-am luat ramas bun de la toti singuraticii pt. ca plecarea mea a fost in viteza (cum de altfel este si viata mea),si pe multi nu i-am mai vazut. Mai am un regret, nu am reusit sa-i cunosc pe toti invitatii, poate e vina mea dar cred ca este si a lor, deoarece am stat langa o persoana (nu gasesc alta exprimare) la masa care nu mi-a adresat nici macar un cuvant (asta este doar un exemplu), mai sunt cativa cu care numai ne-am zambit, deci avem probleme.........totusi. Am venit la acest revelion sa ma  distez pentru ca sunt o luptatoare si imi place sa merg inainte chiar daca intalnesc obstacole care par de netrecut,  imi place sa dansez sa vad viata numai cu partile ei bune.Va dau la toti un iz din MIEREA mea ca sa va mearga bine si daca voi avea timp am sa va povestesc ce zile de cosmar m-au asteptat cand m-am intors in casa mea INGHETATA dupa 7 zile de vajaiala pe care mi le-am permis la sfarsit de an. In final pentru SAMIZA si GIGI nota 10.....................si la fel si pentru noi.