Autor Subiect: Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011  (Citit de 20386 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ihriel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Răspuns: Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp
« Răspuns #105 : Joi, 07 Aprilie 2011, 21:24 »
Si Young Club zice ca a fost tare frumos. Multumim Gabi pt poze, avem amintiri frumoase de acolo!
There have always been ghosts in the machine. Random segments of code, that have grouped together to form unexpected protocols. Unanticipated, these free radicals engender questions of free will, creativity, and even the nature of what we might call the soul.

iulia17

  • Vizitator
Răspuns: Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp
« Răspuns #106 : Vineri, 08 Aprilie 2011, 01:11 »
Ca raspuns la ce ne intrebam noi in microbuz cu privire la ingredientele secrete folosite in vopselele din picturi, iata:

O taina, pe care ar dori sa o afle toti pictorii si chimistii moderni este cea a culorilor care nu au fost alterate nici de trecerea secolelor si nici de conditiile climaterice aspre. Inspirate din cromatica bucovineana (albastrul cerului, ruginiul intens, galbenul, ocrul, violetul si cinci nuante de verde) culorile - care au devenit faimoase in intreaga lume - continua sa ramana un mister.

O cronica din vremea lui Stefan cel Mare mentioneaza multimea de butoaie cu tuica de prune trimise, periodic, zugravilor. Insa ei nu puteau bea atat de mult si nici timp pentru comert cu bautura nu aveau. De aceea, taina tuicii ajunsese pe santierele lacasului de cult trebuie sa fi fost alta. Exista supozitii, confirmate partial si in laborator ca delicioasa bautura era folosita la tencuiala peretilor si in amestecul culorilor.


sursa