Autor Subiect: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011  (Citit de 48337 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline zinutz

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 135
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #150 : Miercuri, 02 Februarie 2011, 20:34 »
... ti-am lasat nr.pe mp si pe email....
Cu drag

adria

  • Vizitator
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #151 : Joi, 03 Februarie 2011, 19:19 »
dragi prieteni,
va doresc ca la acest carnaval sa va distrati cum n-ati mai facut-o pana acum
la sfarsit sa aveti puterea sa spuneti: "suntem cei mai tari!"
va dau si o idee: premiati cele mai frumoase masti, desi cred ca va fi foarte greu, toate vor fi superbe
si nu uitati sa faceti poze
drum bun tuturor!

Magdalena_`

  • Vizitator
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #152 : Joi, 03 Februarie 2011, 20:58 »
multumim adria, iti vom trimite si tie gandurile noastre bune si buna dispozitie.
si poze, bineinteles

Offline valaura11

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #153 : Joi, 03 Februarie 2011, 21:32 »
         Multumim Adria pentru urari, cu siguranta vor fi zile de neuitat. O sa fac poze din care iti voi trimite si tie macar una cat mai reprezentativa. Numai bine!  Aura

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #154 : Vineri, 04 Februarie 2011, 11:57 »
drum bun si distractie la maxim celor care pleaca spre sibiel !!!

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #155 : Duminică, 06 Februarie 2011, 08:36 »
salutari celor de la Sibiel, aveti grija la intoarcere - puneti mastile in geamurile masinilor, sa le vada si altii. :D

ceva poze pentru noi, sa vedem daca va recunoastem?

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #156 : Duminică, 06 Februarie 2011, 12:32 »
Multumim almi_gabi, adria si celor care au facut urari de petrecere frumoasa celor care au participat la carnavalul de la Sibiel. Au fost doua zile pline, schi, plimbari cu sania trasa de cai, karaoke, dans, spectacol cu poiuri si arucatori de flacari, muzica medievala live, parada mastilor....
In mare majoritate de aceasta data, au fost cei mai nou intrati in comunitate. Prilej de a se lega noi cunostiinte, noi prietenii. Desi numeros, a fost un grup compact, s-a comunicat foarte bine si asta chiar de la inceput. Sunt convins ca fiecare a dus acasa in minte si suflet imaginea celorlalti, ca au sa-si aduca aminte cu mare bucurie unii de altii si nu vor uita ca au petrecut 2 zile minunate impreuna.
Un moment sensibil si placut in acelasi timp a fost prezentarea catorva montaje de filme, marca Iulian, care surprindeau momente extraordinare din taberele anterioare. S-au proiectat in prima seara sute de poze facute in Delta, Viena, Budapesta, Hajduszoboszlo, Cheia, Bulgaria si multe din cele care au marcat inceputul activitatilor Singles Camp. Primele tabere tinute in Sibiel, ne-au adus in fata pe cei care "au spart gheata", pe cei care au avut deschiderea de a participa in premiera la astfel de actiuni de socializare. Am ras toti cei mai vechi, amintindu-ne de intamplari, de momente pline de haz, destul de des a fost amintit "Greierasul" folkistul care ne-a incantat cu chitara si vocea lui....
Adi DJ a fost din nou la superinaltime, a impletit muzica de dans cu karaoke, cea de petrecere cu cea de joc. Felicitari Adi pt atmosfera excelenta pe care stii sa o induci prin mixajele tale!
Celor care au participat le-au fost rezervate doua surprize: una a fost un spectacol de focuri pe  drums music, ceva inedit care sunt convins ca a fost o incantare pentru toti, a doua a fost la intrarea in restaurant, unde un duet de chitara si flaut a creat senzatia de medieval, de sarbatoare de stil vechi. Muzica cu influente bizantine, apoi fragmente din perioada cantemiriana, din epoca franceza timpurie, sicialiana, saseasca pe ritm de menuet, toate interpretate de Claudiu si Iulia, doi instrumentisti impecabili, cu o prezenta scenica remarcabila, placuti, calzi, pasionali. Concertul de cca o ora a fost ascultat intr-o atmosfera plina de bucuria descoperirii chipurilor din spatele fiecarei masti. La finalul concertului a avut loc parada mastilor, fiecare participant prezentandu-si constumatia in aplauzele celorlalti. Destul de greu de descris atmosfera care a fost acolo, cred ca doar fiind acolo se poate intelege asa ceva.
Incet - incet s-a pornit pe drumul spre casa, spre seara sper sa aflu ca toti au ajuns cu bine. Si ca efortul meu sa fi facut din cele doua zile, unele de neuitat. Am avut bucuria sa cunosc pe multi din cei noi sau mai vechi dar pe care nu am avut ocazia sa-i intalnesc in tabere. Sunt oameni exceptionali, deschisi, veseli si foarte participativi. Veniti din toate colturile tarii, au demonstrat cat de importanta este toleranta, comunicativitatea si deschiderea date de o educatie evidenta. Au stiut foarte repede cum si in ce fel sa abordeze pe ceilalti, sa se bucure de dialog, de petrecere si sa formeze un grup unit. Toate acestea sunt calitati date de educatie, doar aceasta poate sa creeze punti, pargii si disponibilitati de socializare.
Pacat ca 2-3 din cei inscrisi si confirmati nu au ajuns, desi erau asteptati. Au avut probabil lucruri care i-au impiedicat sa participe si sa-i apropie de grup. Sau poate ca inca nu sunt pregatiti pentru pasul de a socializa in spatiul real si raman inca in cel virtual. Usa comunitatii le este deschisa in permanenta, cand cred si simt ca pot sa iasa "in aer" pot sa o faca.
Cu ocazia carnavalului a fost lansat catalogul editie "print" de actiuni Singles Camp. Interesul pentru propunerile mele, ale lui Cristi si Samizei este mare, ramane de acum partea tehnica, cea de inscriere efectiva. Pentru ca s-a dat startul la rezervari la circuite, tabere si actiuni in tara. Saptamana viitoare o sa fie transmis un newsletter cu primele actiuni si detalii despre acestea.
Ii astept pe ceilalti participanti cu poze, eu am preferat sa filmez, sunt 2 ore de "pelicula", urmeaza ca Iulian sa dea o forma prin montaj. Filmul carnavalului va fi prezentat cu ocazia aniversarii de un an de la prima actiune Singles Camp, ce va fi organizata in primul week-end din aprilie, intr-o locatie ce urmeaza sa fie comunicata intr-o saptamana. Oricum va fi una apropiata de Bucuresti, pt a permite o participare cat mai larga.

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #157 : Duminică, 06 Februarie 2011, 14:47 »
ca-ntotdeauna totul la superlativ, brava tuturor !

Offline Gabytza

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #158 : Duminică, 06 Februarie 2011, 18:12 »
   Buna seara,
 Eu sunt noua pe aici ,n-am apucat sa cunosc pe nimeni. M-am inscris in urma cu o saptamana, am vrut si eu sa merg la Sibiel dar din pacate am lucrat sambata asta. Dar poate o sa am alte ocazii sa cunosc pe unii dintre voi. M-ar incanta excursia la Budapesta pe 10 martie, dar spuneti-mi va rog daca mai e cineva interesat de excursia asta, daca mai sunt din Bucuresti care vor sa mearga si cum se fac grupurile.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #159 : Duminică, 06 Februarie 2011, 18:23 »
Gabitza, inscrierea in tabere se face urmand link-ul de pe prima pagina a website-ului, accesand butonul cu denumirea care indica acest lucru. In zilele urmatoare o sa deschid topice separate care se refera la aceasta actiune, la workshop-ul din Retezat, la actiunea aniversara "Singles Camp un an de la prima tabara" si la excursia in Viena. Acolo este posibil csa existe un dialog intre cei care doresc sa participe. Insa din experienta celorlalte actiuni, un numar destul de redus din cei care pleaca intr-o actiune Singles Camp si isi declara intenta pe forum. In plus de asta, actiunile sunt incepand cu acest an deschise si in afara comunitatii, urmand sa participe si singles, care la momentul rezervarii nu fac inca parte din comunitate.
In mod cert au sa se stranga din Bucuresti cel putin 10 - 15 persoane, asa ca o sa ai companie si cu cine pleca de acolo. Mai mult nu pot inca sa-ti spun pt ca doar ce au inceput inscrierile in tabere.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #160 : Duminică, 06 Februarie 2011, 19:41 »
Buna seara ... buna seara, buna seara,  tuturor celor care sunt AICI, cu NOI!

Gigi si Samiza, va iubesc va iubesc , va iubesc!!!
1. Pentru ca asa caum am mai spus,  stiti sa adunati bucatile de suflet ratacite...(si pentru multe, multe altele...)!
2. Pentru ca de acesta data am inteles ce insemna SI - BI - EL !!! (fiecare ce intelege ;) )
3. Pentru ca si de acesta data, Gigi si Samiza au fost "UNUL PENTRU TOTI" ... doar ca noi sa ne "simtem bine" !
nihil sine deo

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #161 : Duminică, 06 Februarie 2011, 19:52 »
Si mai stati prieteni dragi ...!
Pentru ca nici nu stiu cu ce sa incep ... ???

Parca merge iubirea .... eeee....ee-he-heeee... :-* :D

Nu pot avea ordinea pentru ca s-a ... bulucit! :D :D
Ae trebui sa spun despre fiecare in parte (asa cum i-am simtit eu) si nu cred ca nu am nici timp nici dispozitie .... pentru ca v-am dori de fiecare data sa fiti alaturi de noi...

Daaaa.... iubesc de fiecare data atmosfera (mai ales de primire) de la SI - BI - EL!
Da, iubesc oamenii care mi-au spus ca voiau sa ma cunoasca!
Da, iubesc inima care se intrupeaza cu venirea fiecarui sosit (uneori timid ... dar era de acolo :D ) ...
Da, iubesc ceea ce ar trebui sa stiti cu totii!!!

nihil sine deo

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #162 : Duminică, 06 Februarie 2011, 20:06 »
IULIANNNNN......!!!!

TE IUBESC, PENTRU CA SI ACUM AUD CUM SUNA BANUTII DIN SOLDUL MEU ...! :D :D :D
Te iubesc pentru ca ai fost momentul meu ...  de "A -  FI mereu asa  :D"...
Te iubesc pentru ca ... STII SA INVATI PE CEI DIN JURUL TAU ... sa iubeasca!
nihil sine deo

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #163 : Duminică, 06 Februarie 2011, 21:17 »
Si... daca nu-mi raspunzi.... "Sa moara fratii zmei, azorica si grivei" :D
dac nu ma "sukaresk... fok"  :D!
Si daca nu ma crezi, o chem pe "vrajitoarea" "vrajitorilor" de la ... Carnaval!

Sa dea ea cu matura, daca nu este asa...?  :D :D :D
nihil sine deo

Magdalena_`

  • Vizitator
Răspuns: Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
« Răspuns #164 : Duminică, 06 Februarie 2011, 23:11 »
steliana, asteptam continuarea