Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 185418 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #855 : Joi, 27 Septembrie 2012, 19:13 »
Lili, eu imi amintesc de un link de mai demult pus tot de Silviu, in care se explica statistic faptul ca, atunci cand e vorba de aspect "a la neglije", femeile isi fac probleme care barbatilor nici nu le trec prin cap. Aspectul conteaza pana ajungi acolo, fiindca atunci conteaza mai mult ce stii sa faci (inclusiv ce lenjerie porti) decat micile imperfectiuni. In alta ordine de idei, fa bine si nu te mai rasfata pe-aici, stim ca numa' cine n-are prb cu felul cum arata poate comenta despre asta, da? :P

Offline Matei

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 933
Re: Frumusetea
« Răspuns #856 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:46 »
.................link in care se explica statistic faptul ca, atunci cand e vorba de aspect "a la neglije", femeile isi fac probleme care barbatilor nici nu le trec prin cap.

corect, de cele mai multe ori, temerile de acest gen nu fac decat sa atraga atentia asupra unui aspect pe care nici nu l-am fi observat altfel. mai exista si acel aspect dinadins sau cautat neglijent care este foarte sexi. fetelor, nu va mai faceti griji si nu mai fiti asa modeste, fiecare si toate la un loc aveti lucruri frumoase si placute  tuturor simturilor noastre. ;)
"Stay hungry, stay foolish"

Lili Zamfirescu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #857 : Joi, 27 Septembrie 2012, 21:51 »
da' am zis io ca-mi fac vreo problema??!!! din contra.... >:D!!! ....Caro!!! nu uita costumu' de majoreta. si ala de scufitza rosie. sau orice fel de scufitza... *|*

Caroline

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #858 : Joi, 27 Septembrie 2012, 22:51 »
 Nu mai am, bre, nicio rochie cu paiete, niciun costum de majoreta... de cate ori sa-ti mai spun ca sa ma crezi?!Eu nu-ti ajung?  ;D

silviu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #859 : Luni, 01 Octombrie 2012, 09:32 »

silviu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #860 : Luni, 01 Octombrie 2012, 10:16 »
Campionul Mr. Olympia
faini si grei  ::)

Offline bit

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 3015
Re: Frumusetea
« Răspuns #861 : Luni, 01 Octombrie 2012, 11:29 »
Mda. Si la urma ne suparam cand isi zic gagicile intre ele "fata, azi nu vin, ca ies cu maimuta in oras"

Lili Zamfirescu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #862 : Luni, 01 Octombrie 2012, 11:36 »
faine si usoare
 ::)

n-aveam azi destule pe cap, acuma mai sunt si mortal de ingrijorata de viitoru' crudutei, pamfilutei, bi-ancutei...si alte ute. faci ce faci, si-mi strici ziua.

Offline Guesswho

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1907
Re: Frumusetea
« Răspuns #863 : Luni, 01 Octombrie 2012, 19:20 »
faine si usoare
sunt acord ca-s usoare, da` faine..... nu. insa depinde cine analizeaza.  ;D
pe astea cat de curand se va putea preda sistemul osos.
e parerea mea, of course.  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #864 : Miercuri, 03 Octombrie 2012, 12:53 »
Bianca Drăguşanu este în topul PLAYBOY al celor mai dorite femei din GERMANIA
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei din România, însă frumusețea a întrecut granițele țării noastre și a ajuns și în Germania. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a fost inclusă într-un supliment al revistei Playboy, în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume.

silviu

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #865 : Joi, 04 Octombrie 2012, 12:25 »
v-ati plictisit de fetele usoare si baietii grei? oki! ia sa vedem daca va place asta...

intr-o scrisoare adresata gabrielei  blebea (la anul 1984) si publicata in epistolarul alcatuit de liiceanu si editat in'87 la cartea romaneasca, andrei plesu ii face un scurt portret eseistului si gentlemanului alexandru paleologu.

"Am primit scrisoarea ta despre conu Alecu. Un cultural de contact, nu de atac, spui. Poate. Dar eu îţi zic, cu bătrîneţea mea şi cu tot dragul: fii îngăduitoare. Întîi că îndărătul lui s-au adunat cîţiva ani buni de viaţă, mai mulţi decît ai noştri şi trăiţi fără jumătăţi de măsură: a vegheat mai multe nopţi decît noi, a stat sub obroc, a supravieţuit cîtorva prieteni şi cîtorva iubite. A plîns, cum singur povesteşte, citindu-l pe Tolstoi şi pe alţii, şi a avut ceva viu de spus cui a vrut să-l asculte.

Pe scurt, a trecut prin viaţa noastră literară, sau prin viaţa noastră pur şi simplu, cu farmec, cu panaş, ştiind bine gramatica şi eticheta, împotriva unei ambianţe din ce în ce mai fruste. Pe urmă, noi, ăştia mai tineri (pot să mă strecor şi eu, furtiv, în generaţia ta?) trebuie să judecăm totul contextual. Alecu în sine e o problemă a Ťjudecăţii de apoiť. Dar Alecu în ambianţa româneasca de azi e o instanţă la care nu avem voie să ne raportăm prin spirit critic decît în subsidiar, în treacăt sau mai bine deloc. De ce? Fiindcă nu avem altul ca el şi fiindcă e simbolul unui univers pe care dacă îl uităm pierdem cei 7 ani de acasă ai bunei cuviinţe intelectuale. Putem bombăni în sinea noastră orice.

Dar: într-o lume sufocată de o lipsă de educaţie în cel mai bun caz pitorească, conu Alecu repune în drepturi cultul ceremoniei: ne învaţă cum se preţuieşte un amic şi cum se salută un potrivnic, cum se aruncă mănuşa şi cum se ridică mănuşa, cum se înjură cu amenitate, cum se tace, cum se riscă fără bravadă, cum se ţine o făgăduinţă, cum se vorbeşte franţuzeşte, cum se mimează naturaleţea, cum se obţine galanteria fără vulgaritate, cum se zîmbeşte interlocutorului cînd e idiot, cum se primeşte o înfrîngere, cum se trece sub tăcere o victorie, cum se stă la masă, cum se suportă canicula fără transpiraţie, cum se păstrează, în praful verii, albul cămăşii şi cîte şi mai cîte asemenea delicatese anexe, dar esenţiale, care, fără a ţine loc de conţinut, pot da omului şi unei epoci întregi măcar aparenţa, dacă nu substanţa însăşi a stilului.
Iubeşte-l, deci! E ultima reverenţă pe care o face veacului nostru boierimea autohtonă."

Offline collin_pow

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
Re: Frumusetea
« Răspuns #866 : Joi, 04 Octombrie 2012, 12:41 »
Foarte frumos Silviu! Fie-ne dor de conu Alecu ca in adevar altul ca el nu avem!

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Frumusetea
« Răspuns #867 : Joi, 04 Octombrie 2012, 13:58 »
ia sa vedem daca va place asta...

mai invie-ne cu astfel de placeri  :)
nihil sine deo

Caroline

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #868 : Joi, 04 Octombrie 2012, 14:35 »
Incepe sa se vada Saturn in Scorpion.  ;) Glumeam. Silviu.  O0

Caroline

  • Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #869 : Luni, 05 Noiembrie 2012, 18:50 »
Poza asta am "furat-o" de pe pagina de Facebook a unei adolescente. Nu stiu de ce, mi se pare (imaginea in ansamblu) de o frumusete tulburatoare...