Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

(1/531) > >>

admin:
 Am deschis acest topic pentru cei care doresc sa converseze on line, pe alte subiecte decat cele deschise. Daca simtiti ca trebuie sa povestiti cu cineva in cadrul intim al Singles Camp, puteti s-o faceti aici.

admin:
Impreuna cu Arif am finalizat seria de fotografii "Ultima baricada". O gasiti pe site la rubrica "Fotografiile lui Iulmas Arif". Sper sa va placa!

raskolnikov:
Am gresit cu ceva sau ai facut tu vreo setare specifica de nu-ti pot eu vorbi pe privat de cateva zile incoa. Nu'i bai, nu am secrete, dar ma gandeam ca anumite  subiecte nu intereseaza chiar pe toti

admin:
Nu, am verificat acum si nu este nimic schimbat la setarile pt mesaje personale. Chiar am primit astazi, de la altcineva, deci probabil ca la tine este ceva. Imi amintesc ca si acum vreo 3 saptamani mi-ai spus ca ai intampinat o problema similara in a-mi trimite un MP. Daca doresti o corespondenta privata poti folosi si adresa de Email office@singlescamp.ro.
Bine ai revenit pe forum, uitasem sa-ti spun! Sunt tare curios cu ce subiect o sa revii!

admin:
Este duminica 7.37.Te vad in fiecare dis de dimineata ca citesti forumul. Cred ca esti printre cei mai fideli din acest punct de vedere. Atata doar ca apari doar ca vizitator. Fa-ti curaj, inregistreaza-te ca membru, nu este neaparat nevoie sa si scrii. Sau daca ti-e teama de spatiul public, scrie-mi ca multii altii in mesaje personale. O duminca frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â