Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Joi, 22 Noiembrie 2018, 16:32

Titlu: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: admin din Joi, 22 Noiembrie 2018, 16:32
26.02.2019
Nu mai sunt locuri disponibile.


Tarif:  480 lei/ persoana - cazare in camera DBL pentru cei care vin cu microbuzul*
          420 lei/persoana - cazare in camera dubla pentru cei care vin direct in PredealRezervari:  https://www.singlescamp.ro/eveniment/primavara-cu-drumetii-distractie-si-prieteni-predeal-22-24-martie-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/primavara-cu-drumetii-distractie-si-prieteni-predeal-22-24-martie-2019/)

Check in  22 martie 2019
Sosire:   24 martie 2019

Cazare: 2 nopti Pensiunea Cool 3* Predeal

Numar de locuri: 30

Servicii incluse:
•        • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
•        • transport zonal
•        • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•        • ghid montan atestat

Servicii care nu sunt incluse:
x mese de pranz si cina
x altele decat mentionate la "incluse"

Insotitor de grup din parte Singles Camp: Iulian Panescu 0726 687 656

Tin sa explic ca ghidaj profesionist nu inseamna ca veti face alpinism, traseele sunt usoare, special alese pentru persoane care nu fac constant muntele, ci ca veti fi asistati, indrumati, veti fi in grija si veti primi explicatii de la persoane profesioniste, nu de la amatori care dau strangerea pe facebook si intalnirea in gara, fara sa aiba nici o responsabilitate pentru cei pe care ii conduc in munte.

*Transport pana la destinatie. Va fi organizat pe urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Predeal. Daca sunteti din Bucuresti sau din zona de conexiune, veti fi trecuti automat pe lista de transport.

Cateva explicatii: Este o actiune care se adreseaza persoanelor mai active, dar traseele nefiind dificile, orice persoana care are conditie fizica si disponibilitate la efort poate sa participe.

Program:

Vineri, 22 martie Muntii Bucegi – Varful Grecului.
Plecare  din Bucuresti la ora 08:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu. Deplasare cu miniautocar, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Predeal. In situatia in care nu plecati din Bucuresti, va fi nevoie sa luati legatura, personal, cu soferul pentru a stabili locul si ora de intalnire pe traseul autocarului spre Predeal. Numarul de masina si numele soferului, precum si nr. de telefon al acestuia vor fi comunicate cu 1-3 zile inainte de plecarea in excursie.
In jur de ora 12.00 cazare la pensiune  in Predeal, un scurt refresh, schimbare in echipament de munte, urmeaza apoi sa facem o drumetie montana in zona Diham.
Traseu  montan: Predeal – Valea Leucii – Valea Iadului – Saua Baiului 1354 m – Varful Leuca Mica 1448 m – Varful Grecului  1432 m – Clabucetul Baiului – Predeal
Durata traseului este estimata la 4 ore si 30 de minute cu pauze incluse
Traseul este unul cu un grad mic de dificultate si poate fi parcurs de oameni care nu sunt foarte pregatiti din punct de vedere fizic…
Diferente de nivel acumulate: +/- 380 m
Traseul montan pleaca de langa Unitatea Militara Valea Rasnoavelor si ne conduce printr-o vale lunga, numita valea Leucii care se infunda si iese intr-o poiana larga unde este amplasata o alta unitate militara de vanatori de munte( Dihamul Militar) pe langa care vom trece si la care nu vom poposi. Continuand drumetia ajungem sus pe Varful Grecului 1432 m de unde ni se deschide o panorama impresionanta cu Abruptul Prahovean al muntilor Bucegi cuprins intre varful Bucsoiu si Crucea Caraimanului (Crucea Eroilor). Drumetia montana o vom termina printr-o coborare in serpentine pe muchia Clabucetul Baiului pana in punctul de unde am inceput drumetia.
Revenim la pensiune. Refresh, cina si petrecere! Pentru cina vom comunica meniurile de grup, urmand sa confirmati pe forum daca serviti masa impreuna cu grupul.

Sambata, 23 martie 2018 Muntii Baiului – Cabana Garbova.
Azi este randul muntilor Baiului sa-i cutreieram printr-o  drumetie montana de cateva ore.
Dupa servirea micului dejun ne urcam in autocar si ne deplasam pana in Azuga de unde vom porni intr-o drumetie montana pe poteciile domoale ale muntilor Baiului. Tinta noastra pentru azi este sa urcam pana la Cabana Gârbova aflata la altitudinea de 1350 m.
Traseu montan: Azuga – Plaiul lui Sos  Mihai – Clabucetul Taurului 1520 – Cabana Gârbova 1350 m – Predeal.
Durata traseului este estimata la 4 ore si 30 de minute cu pauze incluse
Traseul este unul cu un grad mic de dificultate si poate fi parcurs de oameni care nu sunt foarte pregatiti din punct de vedere fizic…
Diferente de nivel acumulata: +/- 460 m.
Traseul pe care il parcurgem azi pune in evidenta maretia muntilor Bucegi pe care ii vom admira de pe o culme paralela cu acestia, numita Cl?bucetul Taurului Panorama impresionanta vazuta de pe aceasta culme este intregita prin admirarea muntilor Neam?ului si o parte a muntilor Baiului, dar si a orasului Azuga, strajuit de munti.
Masa de pranz o vom servi la Cabana Gârbova ca apoi sa coboram in Predeal pe o potecuta ce trece pe langa domeniul schiabil Clabucet…
In functie de timpul ramas si de disponibilitatea dumneavoastra la efort putem face si o vizita la Cascada Urlatoarea aflata la iesire din Busteni spre Peretele Urlatorii Mari.
Traseu: Manastirea Caraiman  - Cascada Urlatoarea – Manastirea Caraiman – 1ora Durata: 30 minute - 2 ore cu pauze incluse.
Revenire la pensiune, refresh, cina si petrecere!

Duminica: 24 martie 2018,  Cascada Tamina – Masivul Piatra Mare.
Incet incet trebuie sa ne luam ramas bun de la natura care ne-a incantat timp de 2 zile cu ale ei privelisti, insa nu inainte de a face o scurta drumetie la Cascada Tamina – canionul Tamina, aflata la poalele masivului Piatra Mare.
Traseu: Timisul de Sus – Muchia Baii Mici – Canionul Tamina – retur.
Durata acestui traseu nu nepaseste 2-3 ore cu pauze incluse si se parcurge pe aceiasi poteca atat la urcare cat si la coborare.
Diferentele de nivel pentru acest traseu sunt mici: + / - 290 m
Parcurgerea acestui traseu nu impune dificultate in deplasare.
Dupa vizitarea canionului cu cascada Tamina (cca ora 14.00), revenim la autocar si vom urma traseul spre Bucuresti, trecand prin Predeal.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

 :oops:Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/.) In situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: htts://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de 2 ghizi montani atestati si profesionisti.

Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, inca este iarna, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca turele se desfasoara pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru ca este sezon cu zapada nu uitati de parazapezi. Recomandam sa aveti la voi si o pereche de crampoane.
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie asezat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri. Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Iulian Panescu si George Serban, ghizii montani care o sa va indrume pe potecile muntilor, in diferite ipostaze:

(http://i66.tinypic.com/2nvuj52.jpg)

(http://i66.tinypic.com/23w8rbl.jpg)

(http://i67.tinypic.com/301j2u1.jpg)

(http://i67.tinypic.com/11ij236.jpg)

(http://i68.tinypic.com/29vdvkn.jpg)

Fotografii din excursiile de anii trecuti:

(http://i64.tinypic.com/2jev4b6.jpg)

(http://i68.tinypic.com/mr721w.jpg)

(http://i65.tinypic.com/307us9h.jpg)

(http://i63.tinypic.com/xerko0.jpg)

(http://i65.tinypic.com/16kytf5.jpg)

(http://i64.tinypic.com/35bb68x.jpg)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Onix din Duminică, 09 Decembrie 2018, 13:31
O zona foarte frumoasa, abia astept sa revad acele locuri impreuna cu voi. Acum vreo doi ani am avut zapada si a fost spectaculos  :flori:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: claravicula din Vineri, 21 Decembrie 2018, 09:05
M-am inscris si eu!  :yeah:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Duminică, 10 Februarie 2019, 08:59
Salutare
Sper ca am scris unde trebuie
Tocmai m-am înscris la drumeție și fiind prima data la ceva de genul asta putin ajutor la ce trebuie făcut mai departe
Și dacă mai este cineva din zona Piteștiului poate împărțim transportul pana la Predeal
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 11 Februarie 2019, 05:42
Daca te-ai inscris la Predeal, atunci ai scris unde trebuie. Mai ramane sa apara, sa-ti dea vreun semn si ceilalti inscrisi. Mai ales daca sunt si dintre cei mai vechi in grup... Daca nu, sa nu te descurajezi. Desi nu e de dorit, se mai intampla sa va intalniti...in tacere, dar in excursie sa fie mai veselie.  8)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: stefania stefania din Luni, 11 Februarie 2019, 20:01
Gata,m-am inscris si eu.
Ce mai trebuie facut? :)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Luni, 11 Februarie 2019, 20:18
Ștefania confirma prima data locul în grup cu info pe care le primești pe mail. (cel putin asa a fost la mine)
Poate ne ajuta cineva mai vechi de pe forum

Apoi mergem la Decathlon sa luam ghete
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: stefania stefania din Luni, 11 Februarie 2019, 23:56
Buna
Catale te rog sa ma mai iei in calcul pentru loc,nu ajung la Predeal
 :surrender:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Marţi, 12 Februarie 2019, 06:00
Dragi nou-nouti, cititi cu atentie, cuvant-cu-cuvant prezentarea excursiei de pe acest topic sau de pe site.
Gasiti informatii detaliate despre tot. Atat despre ce se intampla si ce e de facut dupa ce v-ati inscris, cat si despre echipament. Care, apropo, nu se rezuma doar la ghete.  :)
In general, cei vechi va ajuta daca puneti intrebari specifice, despre chestii care nu sunt prezentate deja. :whistle:
Deci, dupa ce cititi tot, daca nu gasiti o informatie de care aveti nevoie, adresati-o aici.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 12 Februarie 2019, 07:58
wonderland, deja ne cearta. (glumesc)

Ștefania, nu am înțeles logica mesajului. dacă ești drăguță sa reformulezi
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: stefania stefania din Marţi, 12 Februarie 2019, 10:27
Buna Catale,
Din pacate nu pot merge in aceasta excursie,intelesesem ca mergem mai multi din pitesti,sa stiti de mine
O zi frumoasa
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 12 Februarie 2019, 10:35
Ștefania , asa am înțeles și eu ca ar mai fi persoane din Pitești.
Nu are nimic bem o cafea pana la următoarea excursie.
Da-mi te rog o formă de contact.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: IORDAN din Marţi, 12 Februarie 2019, 22:06
Buna seara.
Sunt din Iasi, dar doresc sa ma atasez grupului la Ploiesti. Este posibil sa fiu si eu trecuta pe lista pentru un loc in microbuz ?
Pentru plate celei de a 2-a transe, trebuie sa astept factura sau pot sa depun in acelasi cont in care am depus avansul ?
Sa speram ca vremea va tine cu noi.
Multumesc pentru lamuriri si o seara linistita.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Miercuri, 13 Februarie 2019, 05:26
Iordan, eu vad ca scrie asa:


*Transport pana la destinatie. Va fi organizat pe urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Predeal. Daca sunteti din Bucuresti sau din zona de conexiune, veti fi trecuti automat pe lista de transport.
Tu, fiind din Iasi, nu esti pe zona de conexiune. Deci, cred ca e mai potrivit sa intrebi direct in agentie daca poti fi trecuta pe lista de transport.
Da, poti sa depui in acelasi cont, trimiti copie dupa OP in agentie. Si primesti si factura.

Sa aveti vreme buna si sa va creati o atmosfera faina!

Stefania, confuzia a aparut din mesajul tau:
Gata,m-am inscris si eu.
Ce mai trebuie facut? :)
Postat aici, pare ca te-ai inscris la excursie si vrei sa afli ce e de facut mai departe.

Catale, eu nu va cert, ca n-am asa prerogative. Doar va...orientez, in calitate de membru mai vechi.
De exemplu, te orientez sa nu mai fii asa incisiv si insistent cu invitatiile la cafea pe forum. Ai rabdare sa cunosti si sa te cunoasca lumea in excursie.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: mery_an din Joi, 28 Februarie 2019, 10:36
Buna ziua!
Merge cineva din Sibiu sau imprejurimi in aceasta excursie? Intreb in ideea de a calatori impreuna.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Joi, 28 Februarie 2019, 10:47
 mery_an din Pitești plec eu dacă te ajuta
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Duminică, 03 Martie 2019, 17:43
Buna! Vreau si eu in excursia asta! Va rog, anunțati daca renunță cineva?
Sau vor doua fete sa cerem pat suplimentar si sa stam 3 in camera?😊
🤗
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 03 Martie 2019, 18:06
Vis, mai sigur e sa urmaresti tu daca apare vreun anunt de renuntare.
O solutie e sa te abonezi la topic (cu click pe butonul Notify sau Notifica-ma) si sa primesti pe email notificari de cate ori apare vreun mesaj nou.
Aud ca, uneori, mai da erori aceasta notificare, deci din cand in cand tot tre sa mai arunci un ochi pe aici.

Mai e si varianta de sub caseta pentru postari - click pe Atasamente si alte optiuni - click pe Anunta-ma cand apar raspunsuri.

Succes!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Duminică, 03 Martie 2019, 18:32
Multumesc!🤗
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Iasmina din Duminică, 03 Martie 2019, 20:09
 Și eu as dori sa particip la acestă excursie 😊 perfect ar fi sa se suplimenteze o cameră pt Vis si pt mine 😉...
O sa urmăresc si eu forumul poate avem noroc amândouă!!!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 05 Martie 2019, 10:02
Deoarece inscrierile au fost inschise iar majoritatea persoanelor au achitat excursia fara transport, nu se va putea organiza acest serviciu.
Va recomandam sa va grupati pe masini personale!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Marţi, 05 Martie 2019, 10:40
Eu si Ameryl ne putem caza undeva aproape ca sa fim alaturi de voi?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 05 Martie 2019, 11:04
salutare
Revin cu întrebarea dacă mai este cineva din zona Piteștiului
Mai am 3 locuri în mașină 😁
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: IORDAN din Marţi, 05 Martie 2019, 22:01
 Buna seara.
Daca nu exista transport organizat, poate cineva sa-mi spuna daca suntem cazati chiar in Predeal sau adresa exacta pentru a vedea cum pot ajunge de la Gara Predeal la locul de cazare ?
Multumesc.
Important este ca vremea sa tina cu noi.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Miercuri, 06 Martie 2019, 05:31
Pensiunea e mentionata in prezentare. Cu siguranta gasesti adresa pe net. Succes!
Cazare: 2 nopti Pensiunea Cool 3* Predeal
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Miercuri, 06 Martie 2019, 14:38
Eu o sa ajung la Predeal cu trenul  IR 1586 (Ciulnița - Plecare la 06:38 ; Bucuresti Nord 08:05 -  Ploiesti Vest 08:46  -  Predeal Sosire la 09:59).
De la gara Predeal pana la pensiunea Cool sunt cam 20 de minute de mers pe jos.

Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: IORDAN din Joi, 07 Martie 2019, 09:28
Buna dimineata.
Multumesc de informatii.
O zi frumoasa la toata lumea.
 :)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Matei Mihaela din Sâmbătă, 09 Martie 2019, 16:07
Buna ziua!
Si eu vin din Constanta cu trenul de 5,20 si ajung in Predeal  la 9,59. Mi-ar face placere sa ne dam un punct de intalnire in gara la Predeal sa ne indreptam catre cazare.Ma refer la Camelia M  si altor doritori care vin cu trenul in dimineata de 22 martie.(0726374338 este nr meu sa ne putem contacta).

Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Sâmbătă, 09 Martie 2019, 16:53
Iulian, daca nu rezolvați voi cu o camera suplimentara si ma cazez la o pensiune aproape, ma pot alatura grupului la urcat pe munte?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 10 Martie 2019, 05:05
Vis, eu cred ca nici nu sunt camere suplimentare si ca s-au scos atatea locuri cate are pensiunea.

Iulian nu se ocupa de cazari.  Nici nu intra pe forum, din ce am observat. Rolul lui de insotitor de grup si ghid in drumetie incepe dupa ce primeste lista cu componenta grupului primita din agentie. Deci are responsabilitati legate doar pentru cei care  sunt pe lista primita, formata din cei care au rezervare facuta pe site. Sau, oricum, rezervare si plata, facute prin agentie.

Daca citesti putin pe site cum sunt impartite rolurile intre SCT si agentie, o sa intelegi mai bine.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Duminică, 10 Martie 2019, 07:31
Multumesc!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: claravicula din Duminică, 10 Martie 2019, 08:39
Camelia,
Si eu pot veni cu trenul de 08.05 din Buc. Daca vrei ne gasim in tren sau cum spunea Mihaela, ne intalnim in gara Predeal.
Clara
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Duminică, 10 Martie 2019, 11:08
Dupa ce cumpar biletul de tren, luni sper, scriu pe forum vagonul si nr locului, poate calatorim impreuna.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: maryanamarya din Duminică, 10 Martie 2019, 15:17
Bună ziua! Aș dori și eu sa merg în această excursie. Mă inscriu și eu pe lista suplimentară!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 10 Martie 2019, 17:41
Eu nu vad nicio lista suplimentara deschisa.  :o
Totusi, daca sunteti cativa care va doriti asa de mult  sa particiapati, poate ca cineva dintre voi scrie un email pe adresa agentiei sau suna, maine, in timpul programului de lucru, sa intrebati daca exista aceasta posibilitate.
Zic si io... :slap:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: maryanamarya din Duminică, 10 Martie 2019, 20:38
Lista suplimentară în  ghilimele draga mea, suntem 3 persoane in asteptare. De aceea m- am exprimat așa.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Luni, 11 Martie 2019, 20:29
Inca un lucru bifat pt aceasta excursie- mi-am luat bilet la tren: vagonul 1, loc 52.

Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Miercuri, 13 Martie 2019, 21:01
salutare.
Se tot vorbește despre liste suplimentare
dacă este cineva interesat de un loc îl cedez pe al meu pentru ca încă nu știu sigur dacă pot ajunge
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Miercuri, 13 Martie 2019, 23:39
Il iau eu! Am anunat prima, se pune?😉
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Miercuri, 13 Martie 2019, 23:40
Cui plătesc?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Miercuri, 13 Martie 2019, 23:43
vis contactaza.ma la 0767021521 și vedem ce trebuie făcut
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Joi, 14 Martie 2019, 00:26
mulțumesc de înțelegere.
Dacă nu reușesc sa clarific cu ziua de 22 pt care nu pot să îmi iau liber ai întâietate Vis
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: costi31 din Joi, 14 Martie 2019, 00:29
Sa anuntati agentia pt. aceste schimbari... nu suntem intr.un mediu privat din pacate...
Vis, sau Vistiana ? Hai sa fim realisti....tu mergi cu o agentie ? sau vrei sa mergi cu Catale ?
Schimburi de locuri se fac doar cu acordul agentiei de turism , deci cred ca maine este timp pentru asta , Seara Faina !
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Vis din Joi, 14 Martie 2019, 01:19
Chill...😉
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: costi31 din Joi, 14 Martie 2019, 01:37
Eu m-am racit de tot  :((  Ai primit raspuns si tot degeaba   :idiot2:
Hai sa fii iubita !     :P  :flori:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 14 Martie 2019, 05:20
Sper ca ati vazut mesajul lui Costi31 si nu v-ati apucat sa faceti plata pentru schimbul de locuri.  :faint: :faint: :faint:
Asa cum spune Costi, tu, Catale - ttrebuie sa anunti intai agentia ca vrei sa renunti. Apoi poti sa dai de veste pe forum ca iti cauti un inlocuitor.
In cazul tau, locul tau poate fi preluat doar de un barbat.
Vis, vrei sa fii cazata cu cel care ar fi fost colegul de camera al lui Catale? Chiar daca n-ai avea nimic impotriva, nu se poate.

Revin cu recomandarea: inainte de orice, mai cititi putin, pe forum sau pe site,  ca sa intelegeti ce si cum se intampla lucrurile pe aici. Evitati, astfel sa va puneti in situatii neplacute pentru toata lumea.

Conditiile  de renuntare la excursie sunt mentionate in prezentarea fiecarei excursii, dar si in sectiunea special dedicata pe site:

https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)


PS - lista aia suplimentara nu exista. Decat daca, asa cum v-am sugerat, anuntati in agentie si cei de acolo decid ca este posibila suplimentarea.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Vineri, 15 Martie 2019, 05:02
A fost o neclaritate la jobul meu în legătură cu ziua de 22 pt care am solicitat concediu, care intre timp sa clarificat asa ca rămânem în aceeași formula.
Cu scuzele de rigoare, ne vedem vineri la locație.

Cum nu sa anunțat nimeni din zona Piteștiului cu care sa împart mașina poate vrea careva sa îl preiau de la gară
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Vineri, 15 Martie 2019, 05:11
Pai, vezi, nu era pacat sa ratezi? Drum bun si voie buna, tuturor! Va asteptam cu povesti, in cuvinte si imagini!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Vineri, 15 Martie 2019, 05:16
pai tocmai. De aceea postasem pe forum în ideea de a vedea ce trebuie făcut în situația respectiva
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Matei Mihaela din Vineri, 15 Martie 2019, 08:59
Locul meu in tenul către Predeal IR 1586 Vagon 1 Loc 53
 :) :)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Matei Mihaela din Vineri, 15 Martie 2019, 09:03
Corectez...trenul” :pleasantry:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: claravicula din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 12:11
Eu am luat locul 51, vagon 1 la 1586. Nici ca se putea mai bine!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: daiana.yoga din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 17:49
Iulian, daca nu rezolvați voi cu o camera suplimentara si ma cazez la o pensiune aproape, ma pot alatura grupului la urcat pe munte?

 :worthy:Vis, daca mai sunteti interesata, suntem 2 doamne care cautam inlocuitoare.

Va ajuta cu ceva?

De aseamenea, mesajul este adresat tuturor.
Mentionea fiind ca suntem 2 femei, deci cautam tot 2 femei care sa ne inlocuiasca.

Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: daiana.yoga din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 18:10
maryanamarya - acelasi raspuns, legat de cautarea unor inlocuitoare - subliniez, femei.

1. Am scris agentiei.

2. Se cauta 2 inlocuitoare, sau macar 1.

3. Voi rescrie agentiei, in caz ca exista acea "lista de asteptare" la dumnealor.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Matei Mihaela din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 19:19
Mă bucur,Clara!
Dacă mai sunt înscriși la excursie din București, doritori de a merge cu trenul,sunt sigură că mai sunt locuri in vagonul 1.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 19:22
Iata ca se aseaza apele.  Acum chiar sunt doua locuri disponibile pentru fete... ::)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Sâmbătă, 16 Martie 2019, 19:23
 De la mine de trage.
A trebuit sa dau startul :)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Iasmina din Duminică, 17 Martie 2019, 18:48
Bună seara,
Eu vin de la Arad,  dacă este cineva din zonă care dorește să vină cu mine cu mașina.....aștept mesaj dacă sunt doritori.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Marcela Topliceanu din Luni, 18 Martie 2019, 08:52
Buna dimineata tuturor,

Pacat ca nu se organizeaza transportul cu microbuzul, la cate persoane vin cu trenul.
Daca este cineva posesor de masina si crea sa impartim costurile, sunt amatoare. Inca nu mi-am cumparat biletul de tren.

O zi buna tuturor
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Luni, 18 Martie 2019, 09:03
Eu m-am anunțat deja cu mașina din zona Piteștiului pt amatori 😀
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Marcela Topliceanu din Luni, 18 Martie 2019, 09:48
Multumesc pentru oferta, din pacate, eu sunt din Bucuresti.
Merge cineva din Bucuresti cu masina personala si mai are un loc disponibil?
Multumesc
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Marcela Topliceanu din Luni, 18 Martie 2019, 19:51
Buna seara tuturor,

Voi fi si eu in IR 1586, vagonul 4, locul 53. Ne regasim in tren.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 19 Martie 2019, 06:30
Salutare.
Cum se preconizează vremea pt weekend?
Ce găsim pe munte? Zăpadă, ploaie?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Marţi, 19 Martie 2019, 07:50
Tu ce prognoza ai gasit?  ;)
Eu am gasit una cu cer senin si 10-12 gr. C.
Sunt convinsa ca veti avea vreme buna de drumetie... Echipament si voie buna sa fie!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 19 Martie 2019, 07:57
Apropo de echipament.
Fiind prima experiență profi sa zicem de genul asta la mine ceva recomandări pt bocanc (sau merge și o gheata de iarna), blug, trening, ceva mai gros (ce am văzut în magazine pantalon drumeție nu mi se par wow).
și alte sfaturi
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Marţi, 19 Martie 2019, 08:59
La descrierea excursiei sunt cateva mentiuni despre echipamentul minim. Din experienta mea cu SC (doar un an), bocancii si sosetele(sunt unele pt drumetie)  fac diferenta.  La Decathlon gasesti la preturi decente echipament.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 19 Martie 2019, 09:12
Catale, blugii sunt cei mai putin indicati intr-o drumetie. Tin piciorul incorsetat, se transpira puternic in ei si cum nu au calitatea de a lasa transpiratia sa se evapore (asa cum o fac pantalonii elastici, din material respirabil, asa cum am indicat in echipamentul obligatoriu), umblati toata ziua uzi la picioare.

Bocancii de munte SUNT obligatorii. Nu ghete de oras, nu adidasi, nu te miri ce alte incaltari. La Decathlon, La Hevis gasiti ceea ce am indicat eu, adica incaltaminte cu talpa vibram, care sa tina piciorul in pozitie corecta, care sa nu ia apa. Nu pun ghizii in situatia in care in caz de zapada (si este foarte posibil sa dati de asa ceva, pentru ca am vazut o fotografie facuta ieri la Garbova si era zapada care nu are cum sa se topeasca pana in week-end) sa fie nevoie sa ajute fizic pe cei care au venit neechipati. Nu pentru asta merg cu grupurile, nu acesta este rolul lor acolo. Plus ca-si risca si sanatatea lor, in plus au responsabilitatea voastra. Daca va accepta asa si se intampla ceva pe traseu, noi suntem vinovatii. Deci nu va asteptati ca Iulian sa ia pe cineva echipat fara bocanci de munte. Eu am facut asta cu ani in urma si m-a costat un genunchi facut praf. Am carat mai in spate, mai in carca pe cineva mai mult de 5 km...si asta pe munte! Mi-a cedat atunci genunchiul si de atunci am ramas jos, la baza muntelui... :-[
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 19 Martie 2019, 09:15
ok. mulțumesc
O sa ma echipez corespunzător
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: GeorgetaBerbec52 din Marţi, 19 Martie 2019, 10:22
Buna ziua dragii mei, eu sunt Georgeta din Galati.
Sunt participanti din Galati sau Braila, poate mergem impreuna?

Pupici
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: PlusUnu din Marţi, 19 Martie 2019, 10:43
Buna ziua !   Georgeta, suntem 2 care plecam din Galati. Daca vrei sa fii cu noi, 0740750724.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: oli din Marţi, 19 Martie 2019, 13:07
Dayana. yoga, mai este valabilă oferta cu cedarea locului in camera de fete? pt ca as fi eu interesata
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: mery_an din Marţi, 19 Martie 2019, 15:55
va rog, unde/cum putem confirma faptul ca dorim sa luam cina si pranzul de sambata cu grupul.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: mery_an din Marţi, 19 Martie 2019, 16:04
e cineva care pleaca din Sibiu? Eu pot pleca eventual cu masina personala din Sibiu, daca e cineva interesat sa calatorim impreuna, tel meu este 0723752259
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: catale din Marţi, 19 Martie 2019, 16:27
Mery_an dacă te ajuta poti lăsa mașina la Pitești și te preiau eu ca plec singur spre Predeal
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Marcela Topliceanu din Marţi, 19 Martie 2019, 19:18
Cei/cele care vin cu trenul (IR 1586 ajunge, teoretic, la 9,59 in Predeal) cum sunt se intalnesc cu Iulian?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 19 Martie 2019, 19:51
Intalnirea va fi in jur de ora 12.00 direct la pensiunea din Predeal. Daca ajungeti mai repede cu trenul, mergeti direct la pensiune.  Adresa Pensiunii Cool Predeal: Strada Turiștilor 13.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Marţi, 19 Martie 2019, 22:01
Asa ma gandeam. Mergem la pensiune. Daca nu ne dau camera pana vine Iulian si restul grupului cred ca putem lasa bagajul si sa facem o mica plimbare, sa bem o cafea sau vedem noi.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: mery_an din Miercuri, 20 Martie 2019, 10:53
multumesc Catale! dar e ceva drum pana la Pitesti. tot atat fac pana la Brasov.
Drum bun! ne vedem acolo!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: admin din Miercuri, 20 Martie 2019, 16:27
Cand o a fiti voi la Predeal, eu am sa fiu la multe mii de kilometri distanta...Si nu stiu daca o sa pot intra aici...Asa ca va urez de acum, vreme faina, un grup de oameni de munte, de distractie, prietenosi! Sa aveti poteci usoare, sa va relaxati, sa va intoarceti cu amintiri placute!

Vad ca topicul acesta a fost accesat, sunt convins ca deja multi va cunoasteti deja si macar...virtual...De la Iulian am inteles ca vreo 10 sunteti din trupa veche, de anul trecut asa ca toata nadejdea ca e loc de distractie!  :applause:

Drum bun pana acolo, sa ajungeti cu bine si nu uitati: lasati orice va poate supara pe voi, sau pe altii acasa. Veniti doar cu gandurile si obiceiurile bune, gata de distractie!  *|* :dance: :thumbup:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: RaduM din Miercuri, 20 Martie 2019, 18:40
Daca nu este autobuz cum se va face cu transportul zonal ?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Marcela Topliceanu din Joi, 21 Martie 2019, 09:34
In atentia fetelor care vin cu trenul, propun sa ne intalnim la ghiseu de informatii din gara.
De acord?
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Joi, 21 Martie 2019, 11:58
De acord. Ne intalnim in gara la biroul de informatii.
Pentru orice eventualitate, Mihaela Matei a postat pe forum nr ei de telefon.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: CristinaIonescu din Joi, 21 Martie 2019, 16:33
Cand o a fiti voi la Predeal, eu am sa fiu la multe mii de kilometri distanta...Si nu stiu daca o sa pot intra aici...Asa ca va urez de acum, vreme faina, un grup de oameni de munte, de distractie, prietenosi! Sa aveti poteci usoare, sa va relaxati, sa va intoarceti cu amintiri placute!

Vad ca topicul acesta a fost accesat, sunt convins ca deja multi va cunoasteti deja si macar...virtual...De la Iulian am inteles ca vreo 10 sunteti din trupa veche, de anul trecut asa ca toata nadejdea ca e loc de distractie!  :applause:

Drum bun pana acolo, sa ajungeti cu bine si nu uitati: lasati orice va poate supara pe voi, sau pe altii acasa. Veniti doar cu gandurile si obiceiurile bune, gata de distractie!  *|* :dance: :thumbup:

MULTUMIM!
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 25 Martie 2019, 08:06
Gata, sunteti deja la munca? Cand gasiti un ragaz, ne povestiti si noua cum a fost vremea, atmosfera, initierea celor noi si orice vreti voi?.... :angel:
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: CristinaIonescu din Luni, 25 Martie 2019, 11:54
e pauza de masa...
a fost superb! echipa pozitiva si frumoasa, peisajele de vis, vremea a tinut cu noi...
toata lumea striga duminica "nu vrem sa plecam! nu vrem acasa!"
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Louie din Luni, 25 Martie 2019, 20:13
Ne aratati si niste fotografii?  :)
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: Camelia M din Luni, 25 Martie 2019, 21:32
Am fost tare norocosi: vreme minunata, oameni minunati si peisaje care te lasau fara cuvinte (asta e mai greu la mine).
Ursi care nu au vrut sa ne intalneasca (cum tot incerca sa ne sperie Iulian ), doar au lasat urme in zapada.
Zapada ne zicea ca este inca iarna, brandusele si ghioceii ca a venit deja primavara.
A fost o iesire pe care o voi repeta in anii urmatori.

Fotografii nu am prea facut dar am primit unele extraordinare pe grup.Revin  cand primesc permisiunea sa le postez si cum imi dau seama cum se ataseaza fotografii pe forum.
Titlu: Re: Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 01 Aprilie 2019, 15:27
Poze cu fete recognoscibile nu se pot posta, indiferent de permisiune. Peisaje, grupul vazut din spate, branduse, ghiocei, urme de ursi...
Chiar, pe cei care n-au lasat nicio impresie, sa ne temem ca i-a mancat ursul invizibil? :giggle: