Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017, 07:35

Titlu: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017, 07:35
                                INFORMATII TRANSPORT
Traseu : Microbuz cu plecare din Bucuresti 
• transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur.
Plecare din Bucuresti  04.08.2017 :  Ora 06:00 –va pleca din AGIP Pacii
 Nr. microbuz:  B – 284 -NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN – 0751.75.33.30
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Insotitor de grup: Lidia Mandache 0743 122 214.


Tarif: 485 lei

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/)
Check in: 4 august 2017
Check out 6 august 2017
Cazare: 2 nopti Cabana Balea http://www.balea-turism.ro/localizare-cabana-balea-cascada (http://www.balea-turism.ro/localizare-cabana-balea-cascada)
Servicii incluse:
• cazare 2 nopti  in camera dubla
• mic dejun
• transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) Este necesara inscrierea pe lista deschisa aici pe forum.
• transport Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur (850 km ) Este necesara inscrierea pe forum.
• zonal Balea Cascada – Balea Lac si retur, Balea Cascada – Herghelia Sambata - de unde microbuzele pleaca spre Bucuresti respectiv Iasi.
• Insotitor de grup: Lidia Mandache. 0743 122 214.
• ghid montan
Locuri disponibile: 30

Program
Vineri 05 august  Microbuzul de Bucuresti va pleca din AGIP Pacii la ora 6.00 , iar cel din Iasi la ora 5.00. Nu se opreste pt masa, nici pe traseu nici la cabana, este nevoie sa aveti cu voi sandviciuri si apa. Check in Cabana Balea ora 11.00 (daca nu avem posibilitatea de early check in, ne schimbam in echipamentul de munte intr-o sala, acolo unde o sa depozitam si bagajele) . Se pleaca pe traseul de Saua Doamnei spre Cascada Balea (nu pe cel clasic pe care-l parcurg excursionistii care nu au nimic comun cu muntele  :)), pe malul raului, apoi traversare spre izvor, alimentare cu apa si se continua pe malul drept a Vaii Balii, pe poteca ce urca spre Pilonul II. Se ajunge la un balcon (zona de panorama), de unde cine doreste poate sa coboare pe poteca pana la cascada (dureaza cca 10 min), apoi sa urce din nou pe traseu. Se continua apoi urcarea pana la pilonul II. Se merge pana la stana, acolo este un podet care traverseaza raul. Intoarcerea va fi pe sosea (sunt o multime de locuri de panorama) – sunt in jur de 5-6 km, deci o ora si jumatate de mers. Plus urcarea de cca 2 ore, total 4 ore.  Seara socializare in zona de bar a cabanei (o s-o avem exclusiv la dispozitie). Cei care doresc doar relaxare  pot alege sa faca o plimbare pana la Cascada Balea, dar pe drumul direct si usor, nu se face mai mult de 40 minute si este doar o plimbare, o sa vedeti pe poteca copii mici si oameni in varsta...
Sambata 06 august  Micul dejun 9.00 Echipati de munte, sandviciuri pregatite (puteti avea la voi ceva nealterabil si sa va pregatiti sub forma de sandvici sau se poate comanda la restaurant), batoane energizante (aduse de acasa pt ca acolo nu gasiti asa ceva), recipient de apa (il veti putea umple in zona de urcare spre Saua Doamnei, e acolo un izvor cu apa tare buna), plecare spre cap de traseu: Balea Lac. De acolo se urca in Saua Doamnei, Varful Paltinul (pauza de gustare), Lacul Capra, Varful Capra, Saua Balii, Balea Lac. Cca 7 ore. Ora 16.00 masa la Balea Lac. Coborare cu microbuzulla Cabana Balea Cascada. Seara petrecere in bar.
Duminica 07 august : 8.00 Micul dejun apoi incepand cu 9.00 vizitare in ordine Muzeul Badea Cartan, 10.00 Ruinele Abatiei cistertiene Carta, 11.00 Herghelia de lipitani Sambata de Sus - grajdurile, liniile de armasari 13.00 Manastirea Sambata de Sus. Plecarea spre casa, masa pe drum.

Este o EXCURSIE PENTRU TOTI! Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2428.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2428.0.html)

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/) Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Observatii: este o actiune care se adreseaza celor care au un profil activ, dar in egala masura si celor care isi doresc doar sa iasa la munte intr-un august de cuptor, sa se relaxeze, sa se distreze, sa socializeze. Pentru cei activi este o excelenta ocazie sa se atinga unul dintre primele 20 varfuri din Romania si asta intr-un ghidaj si pe un traseu care face usoara ascensiunea, iar pentru cei  care prefera un program mai lejer, sa viziteze, sa se plimbe, sa ia o gura de aer ozonat. In timp ce "drumetii" vor fi cu insotitorul de grup si ghidul montan pe potec de munte, cei care prefera programul "light" pot ajunge intr-o plimbare cu microbuzul, cu opriri pentru panorama si ...o cafea, la Lacul Balea, apoi pe partea cealalta a Fagarasilor: Afetu, Cabana Valea cu pesti, Lacul Vidraru. Grupul se va reintalni pe terasa de la Cabana Paltinu, fosta vila a lui Nicu Ceausescu.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup.

Dificultate trasee:
Cabana Balea Cascada – Cascada Balea - retur - usor spre mediu
Balea Lac - Varful Paltinu – Varful Capra - Balea Lac - mediu, nu are grad de dificultate, dar evident ca fiind montan, se urca, se coboara - solicita organismul la efort. Este cel mai facil traseu din Romania care atinge intr-un timp atat de scurt doua varfuri de altitudine peste 2400 m. Diferenta de nivel este de doar 450 m pana la Vf Paltinu.

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Luna august este cea mai potrivita pentru a urca in Muntii Fagaras, in special in prima parte a ei. Dar nu se stie niciodata....Asa ca uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Luni, 16 Ianuarie 2017, 16:47
Rezervari deschise! Inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: crystyna2000 din Joi, 19 Ianuarie 2017, 11:07
Super!
Anul trecut am ratat-o si abia asteptam sa fie lansata...
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Danao din Joi, 04 Mai 2017, 18:35
"Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) Este necesara inscrierea pe lista deschisa aici pe forum." Imi pare rau dar nu vad nimic. Unde?  :sorry:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Joi, 04 Mai 2017, 18:53
Danao, lista se deschide cu cca 30 de zile inainte de eveniment.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Codri din Marţi, 13 Iunie 2017, 12:51
Buna, imi puteti spune va rog de unde se face plecarea din Iasi? Multumesc!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Marţi, 13 Iunie 2017, 14:19
Doamne, Codri, cat mai este pana-n august...... :D
Informatiile de genul acesta se dau de catre insotitorul de grup/agentie in cazul plecarilor din Bucuresti  mai aproape de data plecarii, cu 2-3 zile inainte.

Dar, pentru linistea ta, in celelalte excursii am vazut ca punctul de plecare din Iasi e magazinul  Billa (cel din Zona Garii)  de sau alt loc pe traseul spre iesire din oras stabilit de Lidia, ori convenit cu ea. :angel:
   
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Codri din Marţi, 13 Iunie 2017, 17:24
Ok, multumesc pentru raspuns :)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: sabinacri din Vineri, 16 Iunie 2017, 15:08
ciao :),

pentru doritori din Timisoara- ne org. noi cu transportul e valabila inscrierea? si cat va costa?
multumesc
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Vineri, 16 Iunie 2017, 19:48
sabinacri, cred ca te referi la faptul ca transportul este serviciu inclus, dar sunt doar doua trasee, din Bucuresti si dinspre Iasi.

Daca nu sunt alte precizari, inseamna ca tariful e acelasi pentru cei care vin din alte zone, care nu se pot conecta la microbuzele mai sus pomenite.  Cred, din ce am vazut pe aici ca si pentru cei care renunta la transportul cu microbuzul pentru a veni cu masina, de ex.

Dar e o intrebare  mai potrivita de adresat agentiei.  Asta in eventualitatea ca mai apare vreun loc. Vad ca deja s-a anuntat pe site ca mai este doar un loc, pentru barbati :)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: sabinacri din Luni, 19 Iunie 2017, 09:54
multumesc de info :)
zi faina
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Miercuri, 05 Iulie 2017, 09:55
Deschidem listele de inscriere la transport. Adaugati-va numele si initiala prenumelui pe lista, dupa ce v-ati asigurat ca ati luat cu copy/paste ULTIMA lista (altfel lasati pe alti inscrisi pe dinafara).

Observatii de care rog sa se tina cont:
- adaugarea pe lista se face individual si personal. Nu inscrieti alte persoane. Pt agentie aceasta reprezinta cererea de rezervare la mijlocul de transport

- nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, singura forma de inscriere (anuntata) este cea de pe forum

- luati cu copy/paste ambele liste, atat cea de Bucuresti cat si cea din Iasi, chiar daca va adaugati doar la una dintre ele.

- daca renuntati la transport sau excursie, va rog sa va stergeti de pe lista, refacand-o.


Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1.
2.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: DanielaCo din Miercuri, 05 Iulie 2017, 15:55
Buna tuturor! Din motive de sanatate nu mai pot participa la excursie. Am achitat avansul. Daca sunt doritori va rog sa imi spuneti. Multumesc.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Codri din Miercuri, 05 Iulie 2017, 16:56
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1.
2.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Corneliu Ionescu din Miercuri, 05 Iulie 2017, 18:14
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Tudorache din Joi, 06 Iulie 2017, 08:00
Buna dimineata! Imi pare rau de motivul renuntarii , as dori sa merg eu in locul tau DanielaC... 0740546677
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: DanielaCo din Joi, 06 Iulie 2017, 09:06
Buna dimineata. Liliana, din cate am inteles avansul mi-l inapoiezi mie si ramane ca platit de mine iar restul il plastesti tu la agentie. Sper ca am inteles corect. Te sun astazi pentru detalii. Multumesc!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Tudorache din Joi, 06 Iulie 2017, 09:59
Rugamintea este sa suni inainte la Agentie si dupa ce e OK, vb pentru a-mi da datele de cont sa-ti platesc avansul..
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: roxanas din Joi, 06 Iulie 2017, 23:20

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Danao din Luni, 10 Iulie 2017, 10:33
 :)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Danao din Luni, 10 Iulie 2017, 10:37
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: mihaela_calcan din Luni, 10 Iulie 2017, 14:39
Buna ziua,
Eu vin din Braila, si nu are sens sa ajung la Bucuresti ca sa merg cu grupul din Bucuresti , la ora 6.
Cred ca ar fi bine sa ajung cu o zi inainte la cabana.
Altfel?
 :)
 


Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Luni, 10 Iulie 2017, 19:05
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Tudorache din Marţi, 11 Iulie 2017, 10:09
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Irimescu din Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 17:02
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2. Irimescu L. ( Balea Cascada- Iasi)

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Irimescu L.( Bucuresti - Balea Cascada)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Irimescu din Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 17:11
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 20:51
Buna ziua,
Eu vin din Braila, si nu are sens sa ajung la Bucuresti ca sa merg cu grupul din Bucuresti , la ora 6.
Cred ca ar fi bine sa ajung cu o zi inainte la cabana.
Altfel?
 :)

Mihaela, calatoria spre destinatie impreuna cu ceilalti are si un rol de... dezghetare. Va cunoasteti, ajungeti relaxati, veseli. Dar daca totusi n-ai cum sa ajungi pana la ora 11.oo, si vrei sa te cazezi  cu o noapte inainte, cred ca cel mai bine e sa contactezi agentia...
Altfel? - Doar sa mai fie cineva din Braila sau din apropiere care merge cu masina si va puteti grupa.
Succes!

Liliana, parerea mea e sa iei in calcul si varianta ca sunt 6 persoane care merg din Iasi tur-retur si sa-ti faci un plan B. Dar poate nu e cazul. oricum, urmareste topicul. Enjoy:)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: luminita.stanescu din Duminică, 16 Iulie 2017, 12:10
Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L. (Bucuresti)

Ma inscriu pe lista transport Bucuresti - Balea Cascada si retur, in perioada 04.08-06.08.17.
Luminita Stanescu
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Duminică, 16 Iulie 2017, 12:20
luminita.stanescu, se iau ambele liste, cu grija sa nu stergi pe nimeni, chiar daca te adaugi doar pe una dintre ele.
Corectezi, te rog? ::)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: cornelina din Duminică, 16 Iulie 2017, 22:06
Buna tuturor,

Eu m-am inscris si platit integral excursia, desi sunt din Turda.
Mai merge cineva din Ardeal, de care sa ma lipesc pentru transport, sa nu fac drumul singura pana la cabana?!

Sau vrea cineva un loc de doamna?
Iar eu voi relua excursia, cand va fi transport asigurat de pe Ardeal?

Multumesc,
Cornelia Bercea
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Duminică, 16 Iulie 2017, 22:17
Reiau eu listele complete, sa nu se rataceasca, vad ca nu a aparut Luminita :(

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Sun din Luni, 17 Iulie 2017, 16:31
Sunt interesata sa particip la aceasta actiune. In cazul unei renuntari , va rog sa ma contactati pe adresa de mail :  as3848254@gmail.com .
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: rysin din Luni, 17 Iulie 2017, 18:13
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: CoralI din Joi, 20 Iulie 2017, 20:39
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: crystyna2000 din Vineri, 21 Iulie 2017, 12:47
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 22 Iulie 2017, 05:56
Deja, din ce vad  grupul asta se formeaza in jurul unui nucleu de temerari, robusti, de anduranta si la drumetie si la petrecerile de seara. Ii imbratisez pe cei care am avut bucuria sa-i cunosc :applause: :applause: :applause:

cornelina poate mesajul lasat de sun te ajuta in decizia ta :blush:
Sunt interesata sa particip la aceasta actiune. In cazul unei renuntari , va rog sa ma contactati pe adresa de mail :  as3848254@gmail.com .
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Duminică, 23 Iulie 2017, 18:50


2.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Duminică, 23 Iulie 2017, 18:53
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1.CANACHE N.
2.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: crystyna2000 din Duminică, 23 Iulie 2017, 18:54
Si eu te pup cu drag, Alis.
O seara frumoasa tuturor !
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Duminică, 23 Iulie 2017, 19:14
Nik, ceva n-a functionat la incercarea ta de a te inscrie pe lista.  A treia oara sigur e cu noroc. Mai vezi o data indicatia de completare.

Deschidem listele de inscriere la transport. Adaugati-va numele si initiala prenumelui pe lista, dupa ce v-ati asigurat ca ati luat cu copy/paste ULTIMA lista (altfel lasati pe alti inscrisi pe dinafara).

Observatii de care rog sa se tina cont:
- adaugarea pe lista se face individual si personal. Nu inscrieti alte persoane.

Adaug eu si ca LISTA - include amblele liste, cu plecare din Iasi, respectiv din Bucuresti.
Succes!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Syzygium din Duminică, 23 Iulie 2017, 20:11
Salutare, @Nik, un pic mai sus de postarile tale e lista completata de crystyna2000 - ultima persoana care s-a trecut pe lista. Trebuie sa iei de acolo ambele liste Iasi si Bucuresti cu copy/paste, adaugi numele tau la lista de Bucuresti la nr. 11 si postezi totul intr-un mesaj nou. (sper sa nu gresesc, pleci din Bucuresti, da?)
@all - mi-am dorit mult sa merg in excursia asta dar din pacate nu a fost sa fie. Tin un ochi pe firul vostru de discutie..
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: cornelina din Duminică, 23 Iulie 2017, 22:55
Pentru Wonderland: Am vazut mesajul lui Sun.
Daca se elibera un loc, imparteam drumul cu ea.
Am fi venit amandoua dinspre Cluj.

Pentru Admin: am vazut lista de transport.
Dar pentru mine nu functioneaza nici una dintre variante.
Vin din Turda.
Probabil ca voi veni cu masina proprie direct la Balea.
Sau pot ceda locul meu unei doamne dornice.
O saptamana spornica sa aveti.
Cornelia.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Luni, 24 Iulie 2017, 07:17
cornelina, cred ca eu n-am inteles prea bine.
1. Ti-am mentionat mesajul lui sun pentru ca spune ca e interesata sa preia locul cuiva care vrea sa renunte. Adica e, asa cum spui tu  "o doamna dornica" sa preia locul in cazul unei renuntari.
Deci, sun nu e inscrisa, deci n-aveai cum sa imparti drumul cu ea, dar isi doreste:
Sunt interesata sa particip la aceasta actiune. In cazul unei renuntari , va rog sa ma contactati pe adresa de mail :  as3848254@gmail.com .

Iar tu, ai spus de doua ori ca:
Sau pot ceda locul meu unei doamne dornice.

Undeva e o neintelegere. La ce te referi cand spui ca cedezi locul tau? In conditiile in care singurl loc care poate fi cedat e cel de...participant la excursie... ::)

2. Admin n-a lasat niciun mesaj. Eu l-am citat, pentru nik, sa re-vada instructiunile de inscriere pe lista de transport, dat fiind ca a avut 2 tentative nereusite. Intre timp sper ca s-a clarificat, mai ales ca Syzygium i-a explicat mai in detaliu decat am facut-o eu.  :giggle:


Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Alexandra_ din Luni, 24 Iulie 2017, 13:02

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Luni, 24 Iulie 2017, 18:14
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Luni, 24 Iulie 2017, 18:17
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Luni, 24 Iulie 2017, 18:24
Mul?umesc
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Luni, 24 Iulie 2017, 18:27
cornelina, cred ca eu n-am inteles prea bine.
1. Ti-am mentionat mesajul lui sun pentru ca spune ca e interesata sa preia locul cuiva care vrea sa renunte. Adica e, asa cum spui tu  "o doamna dornica" sa preia locul in cazul unei renuntari.
Deci, sun nu e inscrisa, deci n-aveai cum sa imparti drumul cu ea, dar isi doreste:
Iar tu, ai spus de doua ori ca:
Undeva e o neintelegere. La ce te referi cand spui ca cedezi locul tau? In conditiile in care singurl loc care poate fi cedat e cel de...participant la excursie... ::)

2. Admin n-a lasat niciun mesaj. Eu l-am citat, pentru nik, sa re-vada instructiunile de inscriere pe lista de transport, dat fiind ca a avut 2 tentative nereusite. Intre timp sper ca s-a clarificat, mai ales ca Syzygium i-a explicat mai in detaliu decat am facut-o eu.  :giggle:
Mul?umesc, cred c? e ok acum
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Luni, 24 Iulie 2017, 19:36
E mult mai ok, nik. Esti nou-nout, asa ca se mai iarta erorile, mai ales cand dai dovada de straduinta :)
Lista se ia cu copy-paste, nu cu citat.
Ca sa nu fie dubii, reiau eu  ultima lista :)

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 25 Iulie 2017, 13:36
25.07.2017 Nu mai sunt locuri
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Danao din Joi, 27 Iulie 2017, 20:29
Eu as vrea sa renunt la aceasta excursie daca gasesc un inlocuitor. Ar fi cineva doritor?
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: CGM din Joi, 27 Iulie 2017, 20:46
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: mihaela_calcan din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 14:50
In cele din urma , eu ajung direct acolo si ma voi incadra in program.
Voi tine legatura cu Lidia  :)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 19:08
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )

Salutare ! Am o nelamurire.... mai exact data ?i ziua
Plecarea este pe 4 August adic? vineri ?i intoarcerea este pe 6 adic? duminic? Nu?. In programul prezentat este men?ionat? data plecarii din Bucuresti ora 6 vineri 5 august ?i data sosirii duminic? 7 august , deci? Cum îi?
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 19:20
Nik, ai observat bine, semn ca ai citit cu atentie.  ;)

E o scapare pe forum, se mai intampla. Cu siguranta va corecta admin.
Ia in considerare pentru plecare vineri, 4 august si intoarcerea duminica, 6 august, dupa cum e si in calendar, dar si in prezentarea de pe site :)
http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/)


PS - de ce ai inceput cu lista de transport? Care, apropo, se ia cu copy-paste, nu cu quote/citat  :angel:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 19:45
Nik, ai observat bine, semn ca ai citit cu atentie.  ;)

E o scapare pe forum, se mai intampla. Cu siguranta va corecta admin.
Ia in considerare pentru plecare vineri, 4 august si intoarcerea duminica, 6 august, dupa cum e si in calendar, dar si in prezentarea de pe site :)
[url]http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/[/url] ([url]http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/[/url])


PS - de ce ai inceput cu lista de transport? Care, apropo, se ia cu copy-paste, nu cu quote/citat  :angel:


Mul?umesc Wonderland , sunt nou p-aici
Cu ce trebuia s? încep? Mai trebuie s?-i fac ceva la lista asta?
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 20:25
nu trebuie sa-i mai faci nimic listei. m-am intrebat doar de ce ai trecut-o in mesajul tau.
Stai linistit, e totul in regula.  :thumbup:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Duminică, 30 Iulie 2017, 01:59
Buna dimineata! Mai e cineva din Constanta care merge in aceasta excursie?????
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Manuela Nae din Duminică, 30 Iulie 2017, 19:41
Buna seara,
Am uitat cu desavarsire de transport.
Am inteles ca lista este inchisa, dar loate se mai gaseste un loc.
Multumesc
Manuela Nae
Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Duminică, 30 Iulie 2017, 20:01
Manuela, nu stiu de unde ai inteles ca ar fi inchisa?!  :faint:
Trebuie sa te inscrii singura, conform instructiunilor date de admin in descrierea excursiei.

Adica iei ultimele liste cu copy-paste  si te adaugi, cu grija, fara sa stergi pe nimeni la traseul dorit. Cu prenume, initiala numelui si locul de imbarcare.
Citat
admin Observatii de care rog sa se tina cont:
- adaugarea pe lista se face individual si personal. Nu inscrieti alte persoane. Pt agentie aceasta reprezinta cererea de rezervare la mijlocul de transport

- nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, singura forma de inscriere (anuntata) este cea de pe forum

- luati cu copy/paste ambele liste, atat cea de Bucuresti cat si cea din Iasi, chiar daca va adaugati doar la una dintre ele.

- daca renuntati la transport sau excursie, va rog sa va stergeti de pe lista, refacand-o.Ultima, de fapt ultimele liste sunt cele completate mai sus de CGM, la Raspuns#51.

Succes!


Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Manuela Nae din Duminică, 30 Iulie 2017, 22:10
Multumesc! :worship:

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti

 :dance:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Duminică, 30 Iulie 2017, 23:31


Cu drag!  Nu uita sa mai arunci un ochi pe forum. Vor mai aparea informatii legate de plecare.
Si...sa nu uiti data plecarii.  :giggle: ;D
Am uitat cu desavarsire de transport.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: cornelina din Luni, 31 Iulie 2017, 21:17
Din pacate, din motive independente de mine, nu voi putea participa la eveniment.
Daca cineva doreste locul meu, poate sa ma sune (0742934766) sau sa anunte la agentie.
Sper sa va distrati de minune!

Cornelia
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: melaniak din Marţi, 01 August 2017, 08:25
De abia astept  :D

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: oana.chiperi din Marţi, 01 August 2017, 08:29
Buna dimineata!
Inscriere in lista de Iasi:

lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti

Multumesc!
Oana
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: oana.chiperi din Marţi, 01 August 2017, 08:33
Buna dimineata!

Este cineva din Piatra Neamt care merge in aceasta excursie? Suntem 2 persoane din Piatra inscrise la aceasta excursie si nu gasim un mijloc de transport pentru dimineata de 04 august care sa ne permita sa ajungem la ora stabilita de plecare din Iasi, ora 04.00, Roman (ora 05.00) sau Bacau (ora 06.00).

Multumesc.
Oana
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: mirelam din Marţi, 01 August 2017, 11:08
Buna ziua, abia astept sa revad pe multi dintre voi, cu drag, Mirela!

lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
15. Mirela M. urcare Baicoi - Paralela 45

O zi minunata tuturor  *|*
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: MLM din Marţi, 01 August 2017, 11:42


Buna ziua,

lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
15. Mirela M. urcare Baicoi - Paralela 45
16. Mirela-Lacramioara M - Bucuresti
17. Laurentia B - Bucuresti

O zi minunata!

Mirela
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Tudorache din Marţi, 01 August 2017, 12:09
Inteleg ca intalnirea este la Agip Pacii , dar traseul este prin Brasov, nu prin Pitesti ??? Nu ca m-ar interesa traseul ca eu merg din Bucuresti, dar de obicei pentru plecari pe ruta Ploiesti-Brasov se pleca de la statia Petrom Aurel Vlaicu si nu vreau sa ... ratez...
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 01 August 2017, 14:47
Buna ziua ,

Nu putem identifica din lista de transpoert persoana inscrisa la pozitia nr:16 Mirela Lacramioara M .
RUGAM PERSOANA sa anunte pe e-mail-ul office@bonvoyagesibiu.ro - numele complet.
 Va multumim.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Miercuri, 02 August 2017, 06:25
Poate ajuta la identificare si Laurentia B - de la pozitia 17 - care, din ce vad a fost inscrisa tot de Mirela Lacramioara M  ( :angel: desi regula e ca fiecare sa se inscrie personal, individual).   :coolsmiley:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: rysin din Miercuri, 02 August 2017, 16:21
Inteleg ca intalnirea este la Agip Pacii , dar traseul este prin Brasov, nu prin Pitesti ??? Nu ca m-ar interesa traseul ca eu merg din Bucuresti, dar de obicei pentru plecari pe ruta Ploiesti-Brasov se pleca de la statia Petrom Aurel Vlaicu si nu vreau sa ... ratez...
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 02 August 2017, 17:54
Buna tuturor,

Va transmit cateva detalii legate de iesirea noastra de weekendul acesta.

DETALII TRANSPORT IASI
Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur
Plecarea este la 05.00, din parcarea Billa (langa Gara). La Bacau ajungem la 07.00
Masina este Opel Zafira, albastra, IS-09-ZZM. Nr meu de telefon este 0743 122214

DETALII TRANSPORT BUCURESTI
Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur
Plecarea este la 06.00, de la benzinaria MOL Pacii
Numele si nr soferului va fi postat de agentie maine. Cei care urca de pe traseu vor suna soferul pentru a stabili locul de urcare

Microbuzul din Bucuresti va ajunge mai devreme, in jur de ora 12.00, asa ca puteti lua masa de pranz la cabana. Check-inul se face dupa ora 16.00, deci dupa ce ne intoarcem de pe munte.
La ora 14.00 ne intalnim in fata cabanei, va spun programul pe scurt si plecam in drumetia programata pentru ziua 1 (4-5 ore). Vom putea pune bagajele intr-o sala de la cabana, unde ne si putem schimba daca este nevoie, in echipamentul de drumetie.
Chiar daca nu mergeti pe traseu, va rog sa fiti toti in fata cabanei la 14.00!!
Mai jos sunt 2 linkuri cu informatii pe care trebuie sa le cititi (daca nu ati facut-o deja :)). Al doilea document va trebui semnat inainte de plecarea pe traseu.
http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/)
http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)

In rest, vreme buna sa avem, chef de munte, glume si distractie!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 02 August 2017, 19:22
Buna Lidia,  Cum spune mai sus si Liliana Tudorache, daca iesim din Bucuresti pe ruta Brasov, in cazul altor excursii  intilnirea era  la statia Petrom Aurel Vlaicu! Sigur acuma ne vedem la Agip Pacii? e in celalalt capat al Bucurestiului. Intrebam ca sa fim siguri ca sti cum e... dimineatza pe racoare cind suntem cam adormiti  :help: :crazy2: :laugh:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 02 August 2017, 19:41
 :) asta este locul de intalnire trecut la descrierea excursiei si asa am primit informatia de la agentie.
Mai intreb maine sa ma asigur
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Mihaela G din Miercuri, 02 August 2017, 21:43
Buna seara,

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana – Bacau
5. Mihaela G. - Bacau

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
15. Mirela M. urcare Baicoi - Paralela 45
16. Mirela-Lacramioara M - Bucuresti
17. Laurentia B - Bucuresti
 
Abia astept !!!!  :thumbup: :DRYNPFA
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: oana0801 din Joi, 03 August 2017, 12:49
Buna seara,

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana – Bacau
5. Mihaela G. - Bacau

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
15. Mirela M. urcare Baicoi - Paralela 45
16. Mirela-Lacramioara M - Bucuresti
17. Laurentia B - Bucuresti
Abia astept !!!!   :DRYNPFA
Vine din Germania si nu are cont pe forum .m a rugat sa o trec si pe ea. Multumesc.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Joi, 03 August 2017, 13:03
Oana, toata lumea care participa la actiunile noastre TREBUIE sa aiba cont pe forum, se inscriu singure, personal pe listele de transport. Astea sunt regulile si sunt multe motivatii in spate. Va rog mult respectati ceea ce scriem si indicam.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: luminita.stanescu din Joi, 03 August 2017, 13:47
Buna ziua,
Am corectat, am adaugat cele 2 liste pentru Iasi si Bucuresti aferente excursiei la Cascada Balea.

Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L- Luminita S. (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti

Toate cele bune,
Luminita Stanescu
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Joi, 03 August 2017, 13:51
  INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Microbuz cu plecare din Bucuresti  
• transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur.
Plecare din Bucuresti  04.08.2017 :  Ora 06:00 –va pleca din Mol Pacii
 Nr. microbuz:  B – 284 -NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN – 0751.75.33.30
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Insotitor de grup: Lidia Mandache 0743 122 214.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: luminita.stanescu din Joi, 03 August 2017, 14:08
Buna ziua,
Am adaugat cele 2 liste - Iasi si Bucuresti pentru excursia la Cascada Balea.
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu  L ( Balea Cascada - Iasi )
3. Mariana
4.Chiperi Oana – Bacau
5. Mihaela G. - Bacau

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L - Luminita S. (Bucuresti)
8. Lili V - Bucuresti
9. Coralia I. - Bucuresti
10. Cristina G, urcare Ploiesti
11. Alexandra B. - Bucure?ti
12.Canache N. ( Bucuresti -  Balea Cascada ?i retur )
13. Manuela N. Bucuresti
14. Melania K. Bucuresti
15. Mirela M. urcare Baicoi - Paralela 45
16. Mirela-Lacramioara M - Bucuresti
17. Laurentia B - Bucuresti

O zi buna,
Luminita Stanescu
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Liliana Tudorache din Joi, 03 August 2017, 14:35
Si ca sa imi aduc aminte si sfaturile lui Gigi pentru drumetii pe munte ... sa va taiati unghiile de la picioare... hi,hi,hi.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: nik din Vineri, 04 August 2017, 00:57
Si ca sa imi aduc aminte si sfaturile lui Gigi pentru drumetii pe munte ... sa va taiati unghiile de la picioare... hi,hi,hi.

Salutare . Cred c?  benzinaria Agip Pacii nu mai este ( dar verifica?i ?i voi ) Am c?utat pe net ?i  surpriz? .... este  benzinaria Mol la num?rul respectiv.
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Vineri, 04 August 2017, 07:04
So, toata lumea si-a taiat unghiile de la picioare, a gasit locul de imbarcare?
Sunt convinsa ca da. Emotiile legate de plecare au trecut, nu?
Sa aveti vreme buna, ca drumetii frumoase si distractie pe cinste, sunt convinsa va veti avea.  :thumbup: :dance: :dance:

Noi, cei ramasi acasa, asteptam cuminti povesti si poze :)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Vineri, 04 August 2017, 10:34
Ma pregatesc de plecare. In cateva ore iau drumul Munchen-ului si pana in 22 august o sa particip ca insotitor pentru grupurile Elvetia si Bavaria - Tirol. Un gand bun pentru cei care ajung azi in Muntii Fagaras, sa aveti vreme buna, sa va distrati, sa fiti un grup fain. Sa nu aveti printre voi mofturosi, vesnic nemultumiti, comentatori de profesie... ::) Sper ca toata lumea a inteles ca este vorba de o excursie activa, ca face parte dintr-un grup, ca lumea merge intr-o astfel de excursie pt drumetii, pt voie buna, pentru relaxare, pentru o gura de aer curat...Nu pt a asculta plangareli, "cat mai e pana la...", "n-am stiut despre ce e vorba...", "nu ma pricep/nu am timp pentru forum asa ca nu am stiut sa iau cu mine..." Explicam pe site profilul participantului la actiunile noastre: acceptam in grupuri doar persoane deschise, comunicative, tolerante, care armonizeaza...Vrem sa oferim cadrul unor excursii cu prieteni, nu gen agentie turistica in care nu conteaza cine se inscrie ci doar ca plateste un bilet...

Imi doresc mult sa stiu ca v-ati facut noi prieteni, ca v-ati intors cu amintiri placute. Have fun!

Asteptam fotografii, impresii despre ce ati vazut, descrieri etc...Sa aratati si celorlalti de acasa, locurile prin care ati trecut...
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: mirelam din Duminică, 06 August 2017, 23:14
Buna seara, am revenit cu bine acasa si din aceasta excursie. Cred ca deja a 11 a in decurs de un an. Sincer m-am simtit norocoasa ca am participat si la aceasta. Am avut parte de o vreme de exceptie si de un grup de oameni frumosi. Dar mai ales sunt mandra ca mi-am depasit limitele si am parcurs as spune relativ usor toate traseele. Datorita SC am devenit o persoana activa si sportiva in decurs de un an. Recunosc ca am tinut cont de toate sfaturile primite pe forum sau din experienta celorlalte excursii si am luat masuri de imbunatatire a conditiei fizice. Va recomand sa va antrenati pe scari cateva luni, dupa care traseele montane vor deveni accesibile oricui, bineinteles cu echipamentul corespunzator. Pe scurt una din cele mai reusite excursii la care am participat vreodata. Un grup norocos tinand cont ca astazi in spatele nostru pe culmile pe care am fost ieri era deja furtuna. Multumesc tuturor participantilor, Lidiei si organizatorilor. Pe curand, cu mare drag, Mire  *|*
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: mirelam din Duminică, 06 August 2017, 23:20
2017-Aug-05 Fagaras
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: admin din Luni, 07 August 2017, 08:14
Am auzit ca ati fost un grup foarte fain.  :) Vestea a ajuns pana aici in Elvetia! Bravo! Cat de mult ma bucur, cat de mult ma incarca cu optimism si motivatie cand aud asa ceva! In fond asa ar trebui sa fie toate grupurile, fara exceptie, pt ca de asta merge lumea in excursii: sa se distreze, sa se relaxeze, sa-di faca noi prieteni. Chiar nu-i inteleg pe cei, adevarat putini, care merg doar sa arate cat sunt ei de destepti, de critici, de exceptionali. Ce naiba de placere isi fac din a comenta, a se lamenta, a se arata "atotstiutori?". Ei chiar nu vad ca lumea ii exclude, ii indeparteaza, nu-i tin in jurul lor? Ce resorturi si mecanisme functioneaza in mintea lor? Dar sa-i lasam pe astia, ca avem lucruri mai vesele...Si oricum nu conteaza...Cei putini care au trecut pe aici au fost meteoritici, nu se mai intereseaza cu orbita noastra.

Locurile prin care ati trecut imi sunt tare dragi, acolo este copilaria si adolescenta mea. La poele Fagarasilor am crescut si am visat...
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: roxanas din Luni, 07 August 2017, 14:53
Buna Gigi, buna tuturor,

 Chiar ca am fost un grup fain si ne-am recreat si distrat pe cinste. Iar de privelisti ce sa mai zic.
 Dupa mult timp am ajuns din nou pe Transfagarasan, ceea ce pentru mine a fost nemaipomenit, chiar daca nu m-am incumetata sa urc si pe culmea muntilor si in cea de-a doua zi. Imi trebuie mai mult antrenament se pare. Tre sa ii urmez sfatul Mirelei cu urcatul scarilor mai des, acasa, ca sa ma tina suflul si pe munti. Pentru ca iubesc muntele.
 Lidia, ca de obicei cind am mai fost cu ea, a stiut sa ne faca programul frumos, deci totul a decurs foarte bine.
 Grupul a fost foarte frumos, oameni frumosi si veseli, pusi pe distractie si voie buna. Numai grupuri din astea sa avem in excursi si va fi totul perfect. Va pup si ma bucur ca am fost cu voi pe Transfagarasan! Multumim Lidia, multumim Gigi!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: crystyna2000 din Luni, 07 August 2017, 18:42
Buna tuturor,

Pentru mine aceasta incursiune montana a insemnat indeplinirea unui vis, m-am simtit ca in  studentie.Fagarasul este absolut fabulos, dificil, variat,frumos, provocator cu o flora spontana care incanta privirile.Si zapada, am simtit sub talpi si in maini zapada... Am avut parte de un soare generos in toate zilele si cativa stropi bine veniti in ziua plecarii; grupul mi-a placut mult, privelistile, ghizii, programul de vizitare din ultima zi deasemenea.
Si carnatii de casa de la cabana Balea au fost deliciosi    :)   
Atasez cateva poze dar le astept cu interes pe ale Danei.

O seara frumoasa si zile racoroase va doresc !

(https://s1.postimg.org/i982typ9b/IMAG0224.jpg) (https://postimg.org/image/ilzh057iz/)

(https://s1.postimg.org/b7a57rlnj/IMAG0237.jpg) (https://postimg.org/image/qg02ljfbv/)

(https://s1.postimg.org/csu0dbl9b/IMAG0242.jpg) (https://postimg.org/image/3l1rwme6z/)

(https://s1.postimg.org/v364nb2ov/IMAG0248.jpg) (https://postimg.org/image/q4im8ryvv/)

(https://s1.postimg.org/i5iurg95r/IMAG0276.jpg) (https://postimg.org/image/8xqmar23f/)

(https://s1.postimg.org/m9f867fq7/IMAG0287.jpg) (https://postimg.org/image/46m5ezjvf/)

(https://s1.postimg.org/d4bgq31pb/IMAG2194.jpg) (https://postimg.org/image/pvpmwlbh7/)

(https://s1.postimg.org/gza9ewvhb/IMAG2201.jpg) (https://postimg.org/image/xzt5nl8ij/)

(https://s1.postimg.org/nw9156h5r/IMAG2275.jpg) (https://postimg.org/image/weih9inob/)

(https://s1.postimg.org/biw6y9rhb/IMAG2300.jpg) (https://postimg.org/image/6k8ojqnob/)

(https://s1.postimg.org/52n886ixr/IMAG2304.jpg) (https://postimg.org/image/l0vxybd5n/)

(https://s1.postimg.org/a6ehwdu1r/IMAG2326.jpg) (https://postimg.org/image/ml19wpljv/)

(https://s1.postimg.org/up9e1g7z3/IMAG2327.jpg) (https://postimg.org/image/w4ayq6923/)

(https://s1.postimg.org/8h5eobecf/IMAG2336.jpg) (https://postimg.org/image/zezbq1yzf/)

(https://s1.postimg.org/nbu02hnxb/IMAG2355.jpg) (https://postimg.org/image/wwdmpdd97/)

(https://s1.postimg.org/5bpebul3z/IMAG2362.jpg) (https://postimg.org/image/6qqz0km6z/)

(https://s1.postimg.org/u68w5x5y7/IMAG2364.jpg) (https://postimg.org/image/4ap5mq44b/)

(https://s1.postimg.org/b4zgcewrj/IMAG2368.jpg) (https://postimg.org/image/njm8cqo9n/)

(https://s1.postimg.org/6uksgtrof/IMAG2384.jpg) (https://postimg.org/image/4q0ffqq1n/)

(https://s1.postimg.org/6taunepun/IMAG2385.jpg) (https://postimg.org/image/kmz7cgifv/)
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Nina Petre din Luni, 07 August 2017, 18:56
  Cristina, ce poze frumoase!!! Ce te invidiez, daca se poate folosi expresia in sensul bun :)! Eu nu m-am mai incumetat inainte de Grecia, unde astept sa ne revedem...sper ca si tu :)! Anul viitor nu mai ratez excursia asta! Multumesc pentru poze, de fapt tu intotdeauna ai grija sa impartasesti si cu cei ramasi acasa!!!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: crystyna2000 din Luni, 07 August 2017, 19:18
Din programul de vizitare atasez cateva poze facute  la abatia cisterciana de la Carta si  la manastirea Sambata.Daca ajungeti la abatie nu ratati urcarea in turn cu o panorama fantastica de 360 grade si socata casei.
(https://s2.postimg.org/y34yt2p95/IMAG2421.jpg) (https://postimg.org/image/9ze74s6s5/)

(https://s2.postimg.org/uksywood5/IMAG2422.jpg) (https://postimg.org/image/3zqg14lzp/)

(https://s2.postimg.org/6wdh1ertl/IMAG2423.jpg) (https://postimg.org/image/nwwda34ut/)

(https://s2.postimg.org/uomscxtuh/IMAG2426.jpg) (https://postimg.org/image/3qsvb7979/)

(https://s2.postimg.org/hzsht9nq1/IMAG2430.jpg) (https://postimg.org/image/4ivjaeded/)

(https://s2.postimg.org/aijae1y6x/IMAG2435.jpg) (https://postimg.org/image/8qqbj5etx/)

(https://s2.postimg.org/6ic51t7q1/IMAG2438.jpg) (https://postimg.org/image/gsek11xlh/)

(https://s2.postimg.org/4a2jy7pzt/IMAG2442.jpg) (https://postimg.org/image/igiatg0ut/)

(https://s2.postimg.org/d2ex85lqx/IMAG2445.jpg) (https://postimg.org/image/wk9ko3iol/)

(https://s2.postimg.org/4lfex8h21/IMAG2447.jpg) (https://postimg.org/image/vw0q55jyt/)

(https://s2.postimg.org/thdfygt3t/IMAG2453.jpg) (https://postimg.org/image/uwf0n6u6t/)
(https://s1.postimg.org/rho550au7/IMAG2457.jpg) (https://postimg.org/image/3qormwamz/)

(https://s1.postimg.org/y9ek7uztr/IMAG2459.jpg) (https://postimg.org/image/whllcyggr/)

(https://s1.postimg.org/wk5gzsk4f/IMAG2460.jpg) (https://postimg.org/image/59k5rvh7f/)

(https://s1.postimg.org/6nbsn6ggv/IMAG2462.jpg) (https://postimg.org/image/vtcqu0hqz/)

(https://s1.postimg.org/6h2oxtwpr/IMAG2465.jpg) (https://postimg.org/image/vac8yhfq3/)

(https://s1.postimg.org/az0ec6ndr/IMAG2472.jpg) (https://postimg.org/image/rmrweoi57/)

(https://s1.postimg.org/xccqcqdpb/IMAG2474.jpg) (https://postimg.org/image/gol8a8ixn/)

(https://s1.postimg.org/y35giig2n/IMAG2478.jpg) (https://postimg.org/image/6fsr4euvv/)

(https://s1.postimg.org/4qjnwcf6n/IMAG2479.jpg) (https://postimg.org/image/vodky2ztn/)


N-o rata, Nina, te umple de energie si bucurie iesirea asta!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Luni, 07 August 2017, 20:05
Cred ca deja a 11 a in decurs de un an.   *|*
:faint: :applause: La mai multe!
 Sfatul cu scarile mi-l dau si eu de ceva vreme, dar tot gasesc motive sa nu ma apuc.  :slap:Eu vizez niste scari in aer liber. roxanas, hai, ne apucam?  ;D

Super postarea ta mirelam.
De a Cristinei nu mai zic  :smitten: Abia asteptam si pozele tale, stiam ca vor veni negresit.

Imi place mult genul asta de feedback, in care nu se dau calificative, note sau doar aprecieri pentru organizare, ca la recenziile de pe site-urile de turism.
In cele din urma, fiecare dintre noi are o traire diferita in aceeasi experienta. Si o lectie valoroasa si pentru cititori.

Cristina, m-am bucurat sa vad, in al doilea set de poze si imagini din popasul de la Abatia Cisterciana. Mi-ai trezit  starea de liniste si de timp oprit resimtite acolo. Mi-am promis ca o sa mai ajung acolo, sa zabovesc mai mult...

Una peste alta, sa va fie de bine si sa pastrati mult timp starea dobandita in aceste zile.
Evident, mai asteptam si alte povesti... :angel:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: oana.chiperi din Duminică, 13 August 2017, 19:21
 Salutare Singles Camp!

Va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia sa particip la o excursie minunata!
Am apreciat modul de organizare, inclusiv componenta grupului de turisti, atentia si solicitudinea ghizilor care ne-au însotit.
Sper ca si pe viitor sa fac parte din Familia Singles Camp si sa particip la expeditii similare!

 Cu drag, Oana Chiperi
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Luni, 14 August 2017, 00:23
Fotografii din prima zi
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Matias Camelia din Luni, 14 August 2017, 20:16
 MirelaM, Cristyna, si f-1969 multumim de poze!

Noi cei care doar chibitam de pe margine, ne bucuram pentru voi!

Dar in acelasi timp, toate acele frumuseti, muntii, racoarea , Lacul Balea, fac parte si din mine, sunt o parte din copilaria mea, ca doar Fagaras scrie si in buletinul meu!

Mai asteptam poze si impresii!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 11:21
Tot Fagaras
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 11:24
Fagaras
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 11:27
Fagaras
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 11:29
Fagaras
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 11:59
Fagaras -ziua 2
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 12:01
Fagaras - ziua 2
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 12:02
Fagaras-ziua 2
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: f-1969 din Marţi, 15 August 2017, 12:04
Fagaras - ziua 2
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: CoralI din Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 12:52
:yeah: :yeah: :yeah:
 :flori:
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: Iulia tor din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 10:34
Buna, este cineva care vine din Cluj si vrea sa ne organizam cu transportul pana la Brasov?
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: cornelina din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 17:20
Iulia,

Mai sunt clujence care merg.
Eu vin din Turda.

Eventual sa ne cuplam toate in 1-2 masini cu plecare simultana.

Ne auzim in saptamana dinaintea evenimentului.

Zi faina sa ai!
Titlu: Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 19:36
Daca ajungeti la abatie nu ratati urcarea in turn cu o panorama fantastica de 360 grade si socata casei.
Eu nu stiu ce am facut, dar am ratat socata. :slap:
Dar la abatie e un loc special. Te pierzi asa intr-o fanta de timp si spatiu. E ca o calatorie in alt timp. Din care revii cu un soi de energie linistita....