Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Vineri, 15 Decembrie 2017, 09:19

Titlu: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Vineri, 15 Decembrie 2017, 09:19
INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana

Plecare  din Bucuresti la ora 07:00 MOL PACII
Nr. microbuz:  B 284 NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN CRISTICA 0753 878 454.

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.TRASEU    Sibiu – Orastie – Hateg -  Caransebes - Resita - Oravita – Sasca Romana

Plecare  din Sibiu la ora 09:00 PIATA GARII
Nr Microbuz: SB - 37 - MRI

Nr. tel sofer:  0744/127803

Tarif:  500 lei/ persoana - cazare in camera DBL

Rezervari:  http://www.singlescamp.ro/eveniment/fascinantele-chei-ale-nerei-si-cascada-beusnita-drumetie-si-rafting-10-13-mai-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/fascinantele-chei-ale-nerei-si-cascada-beusnita-drumetie-si-rafting-10-13-mai-2018/)

Plecare: 10 mai 2018
Sosire:   13 mai 2018
Cazare: 3 nopti la Pensiunea Cheile Nerei 3* Sasca Romana

Numar de locuri: 52

Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
     • 3 cine
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • 2 ghizi montani

Insotitor de grup: Augustin Ciuca 0751/361009

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • pranzuri
     • intrarea in Rezervatia Cheile Nerei - Beusnita 5 lei
     • ghidaj, barci, veste pentru rafting. Tarif: 115 lei/persoana – intregul traseu al Cheilor Nerei – 22 km.
     • transport pana la destinatie. Vor fi organizate plecari din:

Bucuresti Traseu: Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana. Returul pe "Clisura", soseaua care urmareste Dunarea pana la Cazanele Mari, apoi continua ca si la sosire, pana inapoi in Bucuresti. Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, costurilor sofer impartite la numarul de persoane inscrise la acest transport. Transport miniaucar 30 locuri + cazare si diurna sofer = 5.500 lei. Daca toate locurile se vor ocupa, cu plecare din Bucuresti, tariful/persoana este 5.500/30 = 183 lei (dus - intors). Mentiune: se va achita cota parte din costul de transport, functie de kilometri parcursi de fiecare (cel care urca din Craiova de exemplu, nu va plati acelasi tarif ca cel din Bucuresti)

Sibiu Traseul va fi: Sibiu – Orastie – Hateg – Caransebes – Resita - Oravita – Sasca Romana si retur pe acelasi traseu.
Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, costurilor sofer impartite la numarul de persoane inscrise la acest transport. Transport microbuz 20 locuri + cazare si diurna sofer = 3.200 lei. Daca toate locurile se vor ocupa, cu plecare din Sibiu, tariful/persoana este 3.200/20 = 160 lei (dus - intors). Mentiune: se va achita cota parte din costul de transport, functie de kilometri parcursi de fiecare (cel care urca din Orastie de exemplu, nu va plati acelasi tarif ca cel din Sibiu)
    
Inscrierea la transport se face DOAR pe forum, nu sunand in agentie, nu trimitand Email-uri. Cu 30 de zile inainte de excursie se vor deschide 2 liste una pentru Bucuresti si una pentru Sibiu, in care va veti inscrie, individual (nu adaugati de altcineva). Inscrierea se face prin preluarea cu copy/paste a ULTIMEI LISTE (altfel ii lasam pe unii inscrisi pe dinafara) si adaugarea numelui si a initialei prenumelui, precum si a locului de urcare (conexiune). Evident ca pentru a putea posta pe forum, este nevoie sa aveti cont de utilizator, ceea ce v-am recomandat la momentul inscrierii in grupul nostru sa faceti suplimentar.

Cine nu foloseste transportul organizat, sau isi va organiza singur deplasarea la capete de traseu, sau va achita 50 lei suplimentar.

Tarifele de transport se vor achita insotitorului de grup, in prima seara, urmand ca aceasta sa achite insumat cele doua transporturi de la Bucuresti si de la Sibiu.

Program:
10 mai Pentru cei din Bucuresti: se pleaca la ora 7.00 din statia de benzina MOL PACII (Bulevardul Iuliu Maniu) linga statia de metrou, si se ajunge dupa cca 9-10 ore, adica la 17.00, la Sasca Montana. Va rog nu intarziati pentru ca traseul este lung, nerabdarea mare si nu vreau sa tinem oameni in masina pentru ca cineva nu stie sa-si organizeze plecarea la timp. Oricum trebuie stiut ca nu vom astepta...

Cei din Sibiu o sa plece spre Sasca Montana la ora 9.00 din Piata Garii (parcare, in fata Bisericutei). La fel ca si in cazul Bucurestiului, va recomand sa nu intarziati pentru ca microbuzul nu asteapta. Ne asteapta drum lung si nimeni nu este dispus sa astepte intarziatii.

Pentru conexiuni la traseele de transport, este nevoie sa contactati soferii, a caror numere o sa apara pe forum cu 1-3 zile inainte de plecare, pentru a stabili locul si ora de intalnire. Prin inscrierea pe forum ei vor sti ca din acea localitate are pe cineva de luat, doar ca trebuie sa va intelegeti asupra locului, iar el sa va transmita ora prognozata.

Seara cina la pensiune, meniu de grup. Ghizii au sa va explice traseele locurile prin care veti trece, particularitatile. Si un pic de party...

11 mai Grupul are in jur de 50 de participanti, iar aproape toti ati optat pentru rafting. Pentru ca grupul de "canotori" este prea mare pentru a fi indrumat, urmarit si monitorizat este nevoie sa impartim grupul in doua. Grupul 1, compus din 25 de persoane, va fi preluat de gazda de la pensiune, care este totodata initiatorul si organizatorul activitatii de rafting pe Cheile Nerei. O sa primiti tot instructajul necesar, totul se desfasoara cu maxima responsabilitate. O sa fiti transportati pana la capat de traseu, la Sopotul Nou, impartiti apoi pe mici echipaje si veti cobori pe Nera spre Sasca Romana. Este o actiune inedita, foarte interesanta si care va permite sa vedeti intregul traseu de 22 kilometri ai Cheilor Nerei (intre Sopotul Nou si Sasca Romana). Totul se desfasoara in deplina siguranta, fiecare barca are un conducator experimentat, astfel incat singura voastra grija este sa va bucurati de superbele peisaje. Va recomand sa cititi acest articol, este detaliat si informativ despre cum decurge o excursie pe apa. Aveti si fotografii si filme si impresii: http://travelbadgers.com/rafting-nera/. (http://travelbadgers.com/rafting-nera/.)

La intoarcere o sa fiti preluati si adusi cu microbuzul la pensiune. Pe drum veti avea mai multe opriri, astfel incat sa va bucurati de peisaje, de locurile prin care treceti. O sa ajungeti si La Scaune, dar in special la Ochiul Dracului, un loc care-mi place mie tare mult. Din pacate a trecut ceva vreme decand nu l-am mai vazut... :-[ Cateva lucruri despre raul pe care o sa-l parcurgeti partial: Nera izvorăște din Munții Semenic, în estul Banatului, la sud de orașul Reșița, în teritoriul comunei Prigor județul Caraș-Severin, fiind formată la confluența a două brațe Nergana și Nerganița. Curge drept spre sud de la vârful Piatra Goznei, de unde izvorăște. La satul Borlovenii Vechi, se întoarce către sud-vest, primind ca afluent principal pe Prigor apoi pe Rudăria, și trecând pe lângă numeroase sate, printre care Patas, Prilipeț, Dalboșeț și Moceriș, până ce ajunge la Șopotu Nou unde se întoarce către nord-vest, intrând în Cheile Nerei. Trece apoi pe lângă satele Sasca Română, Sasca Montană, Slatina-Nera, Bogodint și Naidăș de unde devine râu de graniță între România și Serbia, pentru 21,9 km.

Ceilalti 25, pregatiti de drumetie, cu echipament montan, obligatoriu gheata, rucsac, pelerina, frontala (treceti prin tuneluri neiluminate), papuci de apa, impreuna cu insotitorul de grup si ghidul montan o sa urmari un traseu de cca 3 km pana ajungeti la Podul Beiului, acolo unde iese Nera din chei. Treceti prin fanete, livezi, traversati Nera pe o punte suspendata si o sa incepeti apoi sa urcati pana la nivelul balcoanelor panoramice. De acolo pana la Podul Beiului traversati o zona foarte interesanta, un traseu parte sapat in stanca sub forma de tuneluri. Nu va abateti de la traseu, ramaneti in monom, este o zona in care exista vipere. Cei doi conducatori de grup sunt experimentati, stiu ce trebuie facut pentru a le alunga de pe poteca, nu are de ce sa va fie teama, decat daca parasiti perimetrul creat de ei.

De la Podul Beiului veti merge cca 6 km pe un drum forestier care serpuieste pe malul Beiului, cu o oprire la Cascada "La Vaioaga". Un loc exceptional de fotografiat, cine are aparate performante poate scoate niste efecte de curgere a apei grozave acolo. Drumul este plan, nu este decat efortul mersului, nimic mai mult. La capatul acestui drum se afla un camping si Pastravaria. Prin dreapta gardului care o protejeaza, se face o poteca ce urca usor deasupra bazinelor si va conduce printr-o poiana apoi prin padure pana la intersectia a doua vai: Beiul si Beusnita. Beusnita inainte de varsare este spectaculoasa. Depozitele de calciu au format mici adancituri, ochiuri de apa, un fenomen, pentru care in Jamaica am platit pentru a-l parcurge, 15 USD. Aici e gratis. Descaltati-va, luati pantofii de apa si balaciti-va in apa limpede, trecand cu atentie pe marginile acestor mici bazine. Stiu ca e un pic rece apa, dar va obisnuiti repede... :)

Imediat in apropiere, langa pod este minunata lacrima, Ochiul Beiului. Fotografiati-l din mai multe unghiuri pentru a incerca mai multe efecte de lumina. Incercati si un filtru de culoare mai intensa, il aveti la telefoane. Ochiul Beiului este situat în mijlocul unei frumoase păduri virgine, printre ultimele din Europa, la limita Munţilor Aninei cu Munţii Locvei, un loc unde se aude doar ciripitul păsărelelor şi clipocitul apei. Daca nu aveti ghinionul altor turisti...Cu o suprafaţă de mai puţin de 300 mp şi o adâncime de aproape 4 metri, lacul de provenienţă carstică nu îngheaţă niciodată, nici măcar iarna. Şi asta datorită izvorului care împrospătează mereu apa şi face ca ea să aibă o temperatură constantă de 5-6 grade pe tot parcursul anului. Aici îşi petrec iarna raţele sălbatice, stârcii cenuşii şi alte păsări migratoare, care nu îşi mai continuă călătoria către ţările calde. Tradiţia spune că lacul ascunde multe mistere, care sunt alimentate mereu de lacrimile unui bei, de unde şi numele. Se spune că aceste locuri din Banat au fost stăpânite de un paşă, care avea un fiu de o frumuseţe rară, cu ochii albaştri şi expresivi, încât dacă te uitai, pur şi simplu te pierdeai. Acesta obişnuia să meargă la vânătoare în pădurile seculare. Într-o zi el s-a întâlnit cu o frumoasă fată de cioban, care era cu oile la păscut şi de îndată ce privirile li s-au intersectat, s-au îndrăgostit pe loc unul de celălalt. Se spune că atunci când tatăl beiului a aflat că fiul său iubeşte o fată de valah, a trimis un călău să o omoare. Tânărul a găsit-o pe fată fără suflare în locul unde acum este izvorul Beuşniţei şi s-a luptat cu călăul pe care în cele din urmă l-a ucis, cu preţul pierderii unui ochi. Din lacrimile ochiului pierdut s-a format lacul ce-i poartă astăzi numele. Sfârşit de durere, beiul şi-a înfipt jungherul în inimă şi s-a aruncat în lac. Se spune că fata s-a transformat în râu – Beuşniţa, iar din lacrimile şi jertfa beiului a luat fiinţă lacul turcoaz şi cristalin precum ochii şi sufletul lui.

De acolo va continuati drumul inca 300 m pana la Cascada Beusnita. Cascada Beuşniţa reprezintă un fenomen unic, un adevărat monument al naturii şi un obiectiv de însemnată valoare turistică, geologică si peisagistică. Are 15 m, iar în zilele senine, când razele soarelui străbat până la apele învolburate ale vaii, cascada pare înconjurată de zeci de curcubeie. Apa cade peste stânci, printre perne de muşchi, ca o pânză diafană şi acoperă micile grote care se văd în spatele şuviţelor de apă. Când debitele sunt mari, îndeosebi primăvara, efectul fonic este uluitor. Mai jos depunerile de calcar dizolvat care au luat cu ele muschi, gaze, tot ce au prins in cale au format mici bariere de travertin, o adevarata comoara geologica.

Cat faceti din pensiune pana la Cascada Beusnita? Pai mergand lejer, in cca o ora si jumatate ajungeti la Podul Beiului, iar de acolo pana la Ochiul Beiului cu povesti si opriri pentru fotografii, sa zicem 2 ore si jumatate. De la Ochiul Beiului pana la Cascada Beusnita inca o jumatate de ora, este chiar un indicator acolo. Deci hai sa zicem, cu totul dus si intors, vreo 9 ore. E bine sa porniti de dimineata, pentru a avea timp de hahaiala, sa nu fie nevoie sa grabiti de loc pasul. Este o minunata plimbare, aveti prilejul sa povestiti, sa schimbati impresii, sa va cunoasteti.

Deci in jur de 17.00 - 18.00 toata lumea o sa ajunga inapoi la pensiune si cei care au fost la rafting si cei care au fost la Cascada Beusnita. Un refresh, cina si ...socializare! Cu dans evident! 

12 mai Este simplu: cei care au fost la rafting merg cu Gusti la Beusnita si cei care au fost in drumetie merg la rafting. Seara acelasi program... :)

13 mai - ultima zi! In jur de ora 9.00 se pleaca spre casa, fiecare pe traseul lui. In drum opriri pt masa, pt obiective de traseu. Cei care vin din Bucuresti se intorc pe Defileul Dunarii, avand astfel ocazia sa vada in mers Cazanele Mari, Cazanele Mici, Manastirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Hidrocentrala Portile de Fier I....Cei care merg spre Sibiu, viziteaza Sarmizegetuza Regia si Biserica de la Densus, o capodopera bizantina.

Gusti va lua legatura, pentru voi cei care mergeti spre Bucuresti, cu un barcagiu. Puteti alege o plimbare cu barca in zona dintre Cazane, este foarte frumos acolo. Stiu ca sunt printre voi doritori de a ajunge la Bigar, dar va spun la modul cel mai cinstit cu putinta ca nu merita efortul, drumul ocolit si extrem de prost sa vedeti o...dezamagire. Fotografiat din anumite unghiuri, clopotul cascadei apare ca spectaculos, dar este o iluzie optica. In realitate este foarte departe de publicitatea care i se face. Mult mai mult aveti de vazut si de castigat oprind la Mraconia si Statuia lui Decebal.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.
Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.
Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.
Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.
In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.
Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru sezonul cu zapada nu uitati de parazapezi si crampoane
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
- la aceasta excursie in mod special, pantofi de plaja cu bereta la spate, sau inchisi de plastic. Se traverseaza apa.

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Traseul Cheilor Nerei este unul simplu, fara prea multe coborasuri sau urcusuri, se pastreaza practic poteca care insoteste firul apei. Exista cateva balcoane de trecere, dar pt o persoana care a mai fost la munte nu reprezinta nici un obstacol, nici o problema. Cei care insa au probleme de vertij, desi distanta pana jos la luciul apei este mica (cca 5 m), este indicat sa se gandeasca...de doua ori inainte de a se inscrie. Avem si cateva coborari pe treapta de stanca, fara grad de risc, dar unde este nevoie de un pic de concentrare si evident de conditia fizica necesara pt un astfel de traseu asigurat cu cablu. Distantele de coborare sunt scurte, cel mult 10m, iar asigurarea cu cablu vine mult in ajutor. Cheile Nerei sunt parcurse si de persoane cu varste de peste 60 de ani, dar care evident au conditie fizica intretinuta prin excercitii. Deci nu reprezinta o problema pt persoane tinere.
Problema Cheilor Nerei este rezistenta la anduranta, acolo nu se pune problema de capacitate de efort de urcare, pt ca nu este cazul. Dealurile din jur, nu au mai mult de 600 m si in nici un punct nu le urcam pana in varf.
Ca un mare ajutor, microbuzele va vor duce la capat de traseu si va vor astepta la celalalt capat, scutind astfel de un efort inutil si de ore bune de mers.

Mentiune speciala. Pensiunea Cheile Nerei ofera servicii ok pt tariful pe care-l solicita. Conditiile de cazare sunt bune, s-a instalat si climatizare, mancarea a fost laudata de toata lumea anii trecuti. Ofera intimitate, loc pt party, deci toate conditiile, repet pt ceea ce platim. Ce am mai intampinat acolo uneori este problema calitatii prosoapelor. Nu am cum sa va spun daca s-a remediat sau nu, asa ca profilactic va recomand sa aveti cu voi (masina duce... :)) 2 prosoape (unul mare pt baie si unul mai mic pt fata). Nu este profesionist ce fac, dar consider mai important sa fiti informati decat sa nu spun nimic in speranta ca lucrurile s-au pus la punct acolo....

Despre zona Zona este de un pitoresc si un farmec aparte. Si este atat de particulara si personala, incat ai senzatia ca pasesti pe un taram nou, nemaintalnit. Sunt atatea lucruri de vazut si admirat acolo, incat poti sa-ti petreci o saptamna ratacind pe potecile parcului, vizitand cascade, pesteri, tuneluri sapate in stanca si bucurandu-te de peisaje de vis. Combinatia perfecta intre roca de calcar si o vegetatie mediteraneana bogata, intre apa de rau de munte si stancarie acoperita de muschi, iti creeaza un sentiment si un efect de placere vizuala de neexplicat. Culoarea ireala a Ochiului Beiului, lacrima verzui - albastra a ofiterului otoman care si-a vazut iubita romanca moarta, pastravii curcubeu ce se joaca in apele limpezi si repezi, racoarea potecilor umbrite, zgomotul cascadelor, iti influenteaza atat de mult starea, incat te simti levitand in frumos.

Fotografii facute de Embo in 2015:

(http://i.imgur.com/040ffoE.jpg)

(http://i.imgur.com/y8nonwS.jpg)

(http://i.imgur.com/z2WXx7a.jpg)

(http://i.imgur.com/s0s8Qnf.jpg)

Si de mine in 2014:

(http://i57.tinypic.com/f9jnsl.jpg)

(http://i60.tinypic.com/25yx6cw.jpg)

(http://i57.tinypic.com/2rwukup.jpg)

(http://i60.tinypic.com/2u9oehi.jpg)

(http://i62.tinypic.com/2ynngps.jpg)

(http://i58.tinypic.com/4s1wjm.jpg)

(http://i62.tinypic.com/2lca79y.jpg)

(http://i59.tinypic.com/e8r2j4.jpg)

Si de alti pasionati de fotografie si de locurile acelea minunate:

(https://img15.hostingpics.net/pics/7882833mare.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=7882833mare.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/63898430parculcheilenereilatunele.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=63898430parculcheilenereilatunele.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/42250425201700.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=42250425201700.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/69031425214700.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=69031425214700.jpg)


(https://img15.hostingpics.net/pics/859497CascadaBeusnita011.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=859497CascadaBeusnita011.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/315471CheileNerei00001.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=315471CheileNerei00001.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/627089CheileNerei00006.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=627089CheileNerei00006.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/943566CheileNerei00007.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=943566CheileNerei00007.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/930619CheileNerei00008.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=930619CheileNerei00008.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/552755CheileNerei00009.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=552755CheileNerei00009.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/134531CheileNerei00010.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=134531CheileNerei00010.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/704957CheileNerei00011.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=704957CheileNerei00011.jpg)

(https://img15.hostingpics.net/pics/850712CheileNerei00012.jpg) (https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=850712CheileNerei00012.jpg)


Feed - back-uri si imagini din excursiile de anii trecuti:

2017: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2421.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2421.0.html)

2016: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2205.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2205.0.html)

2015: http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2118.135.html (http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2118.135.html)

2014: http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1737.0.html (http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1737.0.html)

2013: http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1423.0.html (http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1423.0.html)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Vineri, 15 Decembrie 2017, 11:00
Rezervari deschise! Inscrierile se pot face incepand de azi aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/fascinantele-chei-ale-nerei-si-cascada-beusnita-drumetie-si-rafting-10-13-mai-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/fascinantele-chei-ale-nerei-si-cascada-beusnita-drumetie-si-rafting-10-13-mai-2018/)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Balaita Violeta din Vineri, 15 Decembrie 2017, 13:46
Uraaaaa ! Am facut rezervare, platesc integral, vreauuuuuuuu aceasta minivacanta  !!!!!!! De cand o astept !!!!!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Balaita Violeta din Vineri, 15 Decembrie 2017, 17:59
Buna seara! Am depus avansul ! :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Voicu Mihaela Dana din Duminică, 28 Ianuarie 2018, 17:43
Buna seara! Unde pot vedea cate persoane s-au inscris si cine face parte din grup?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Duminică, 28 Ianuarie 2018, 17:57
Nicaieri :)  ;D
Cand se va anunta "Nu mai sunt locuri", vom sti ca s-au inscris 52 de persoane.

Cine face parte din grup - poti afla doar daca tu si ceilalti incercati  sa va cunoasteti aici, postand, socializand, discutand despre pregatiri, sau despre ce va facut sa alegeti aceasta excursie, ce asteptari aveti...orice doriti si credeti ca va ajuta sa va cunoasteti si sa va "imprieteniti" in mediul virtual, sa va faceti o idee despre cei cu care veti porni in aventura in care v-ati inscris.  :angel: :thumbup: :strong:

Aaaa, este totusi o posibilitate de a vedea o lista cu numele celor inscrsi: cu o luna inainte de plecare, cand vor incepe sa se faca listele de transport, pe forum. Dar va fi o lista de prenume cu locul imbarcarii... ::)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: adda din Duminică, 28 Ianuarie 2018, 18:07
Anuntul ca " nu mai sunt locuri" va veni atat de repede incat o sa iti para rau ca nu te-ai înscris mai repede :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Voicu Mihaela Dana din Duminică, 28 Ianuarie 2018, 22:06
Ok. Am inteles. Multumesc mult. Seara faina!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Joi, 01 Februarie 2018, 21:32
M-am inscris.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Joi, 01 Februarie 2018, 22:37
Am achitat integral.
De-abia astept.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Edith din Duminică, 04 Februarie 2018, 10:05
O zi  splendida sa aveti !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Marţi, 06 Februarie 2018, 19:46
Am aflat din agentie ca numarul de inscrisi depaseste numarul de locuri. Tin sa reamintesc, pt ca nu doresc sa vad pe nimeni suparat: locurile se vor ocupa in ordinea platii avansului.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 06 Februarie 2018, 20:21
Anuntul ca " nu mai sunt locuri" va veni atat de repede incat o sa iti para rau ca nu te-ai înscris mai repede :)

Adda, mare dreptate ai avut!  ;)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: adda din Marţi, 06 Februarie 2018, 21:23
 ;D se pare ca da . E o zona frumoasa si cred ca multi îsi doresc sa mearga. 
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Tania55 din Miercuri, 07 Februarie 2018, 14:50
Cred ca ar trebui sa se organizeze o excursie si in iulie (in aceeasi perioada ca si in anii trecuti) dar, fara rafting, pentru ca atunci nu mai este atata apa pe Nera, in schimb se poate face baie in piscina pensiunii   ;)
Am propus si eu (pentru ca sunt din zona asta frumoasa) ... nu trebuie sa tii cont de propunerea mea, Gigi !   
    :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: crystyna2000 din Miercuri, 07 Februarie 2018, 15:41
Hei, Tania !

Ai veni si anul asta in Cheile Nerei , ca in ultimii doi?
Cred ca pentru tine acest traseu e un fel de test de anduranta anual... te admir pentru asta, dar nu numai   :)
 
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Tania55 din Miercuri, 07 Februarie 2018, 21:32
Daaaa .... draga Crystyna2000 .... vii si tu ?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: crystyna2000 din Joi, 08 Februarie 2018, 14:00
Nu, Tania, anul asta nu mai vin...dar mi-ar placea sa te reintalnesc, cine stie...  :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Joi, 08 Februarie 2018, 22:46
Salutare tuturor,
Tania, share-uiesti cu noi cateva dintre impresiile anterioare? Eu sunt nou si in grup si in Cheile Nerei. Te intreb pentru ca daca mergi a treia oara înseamn? ca e ceva magic acolo ...
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Tania55 din Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 23:56
Daaa ... Flo_rin !
In prima zi va fi o drumetie mai usoara, la ochiul Beiului (cu legenda respectiva), iar cascada Beusnita sper sa aiba apa in luna mai.
In cea de a doua zi traseul va fi mai lung dar, splendid, toti cei din grup au facut bataturi, Wonderland a facut bataturi si "pe creier" dar, a ramas cu amintiri de neuitat   :D
In cea de a treia zi la rafting va fi adrenalina la maxim, sper sa fie Nera cu multa apa in luna mai.
Uita-te la feed-back-urile anilor anteriori.
In primul rand tu trebuie sa fii 'magic' pentru ca grupul va fi 'magic' in mod sigur.
In toate excursiile organizate de Singlescamp eu m-am simtit bine, a fost 'magic' de fiecare data ... si sa-ti spun drept , nu stiu unde este 'magia'   ;)   ... poate in frumusetile naturii, poate in modul de organizare, poate in persoanele din grup    ;)
Aaaa .... dar eu sunt din judetul Caras - Severin, adica din zona ... si aici natura este 'magica' iti garantez  !!!    :thumbup:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Duminică, 11 Februarie 2018, 06:53
Tania, n-am facut bataturi, am facut basici si mi-au cazut unghiile. Nu, nu deodata, ca n-ar fi avut haz, ci  lent si dureros in vreo doua luni dupa ce m-am intors acasa.  :2funny:
Zi zau ca aveam unghiile taiate bine. Bocancii erau cam...expirati, cred. Recunosc, portiunea cam lunga de mers pe drum drept, forestier (mie imi place sa urc :)))) si sa cobor) din prima zi  si conditia fizica un pic...pierduta m-au aranjat. Ca si drumul lung, din Iasi, chiar daca am avut o noapte in plus in Alba Iulia.
Dar, a meritat fiecare besicuta, unghiile incep sa revina la dimensiunea normala, iar amintirea peisajelor de vis a ramas. Si acum, chiar fara sa inchid ochii, vad sclipirea de albatru ireal din Ochiul Beiului si Lacul Dracului, retraiesc senzatia de magie pasind prin Tunelurile Romane, balcoanele, de fapt pot sa-mi aminesc fiecare pas. Anul trecut a fost si un grup cu oameni faini, interesanti fiecare in felul lui si cam toti de ....anduranta si la mers si la distractie. Doamne, ce chefuri s-au incins seara, dupa zeci de kilometri!
II salut, ii imbratisez pe toti, oriunde ar fi!

Raftingul e in premiera si sunt convinsa ca va amplifica sentimentul de aventura!
Tania, sunt convinsa ca iar vei starni uimirea si admiratia tuturor, iar fetele vor vrea sa afli cum faci de zambetul si rujul tau, ambele inconfundabile, rezista!  :kissing:

Flo_rin, subscriu si eu la ce a spus Tania, iesirile cu SCT au ceva magic. Locurile alese, programul stabilit, organizarea fara cusur  sunt ingredientele principale. La care se adauga participantii, evident, felul in care ei stiu sa se bucure si sa traiasca experienta. Eu am convingerea ca participantii sunt ingredientul care intensifica sau risipesc efectul magic.

Pentru cei care vor sa vada si sa citeasca mai multe, Gigi a pus la finalul prezentarii excursiei link-uri catre feedback-urile din ceilalti ani:
Feed - back-uri si imagini din excursiile de anii trecuti:

2017: [url]http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2421.0.html[/url] ([url]http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2421.0.html[/url])

2016: [url]http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2205.0.html[/url] ([url]http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2205.0.html[/url])

2015: [url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2118.135.html[/url] ([url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2118.135.html[/url])

2014: [url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1737.0.html[/url] ([url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1737.0.html[/url])

2013: [url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1423.0.html[/url] ([url]http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1423.0.html[/url])

Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: SECUIU MARCELA din Duminică, 11 Februarie 2018, 17:12
Buna ziua admin Gigi, oare structura de rezervare ar putea permite o modificare in asa fel ca sa fie doua locuri libere la fete? Sau exista vreo renuntare la fete ?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Duminică, 11 Februarie 2018, 17:39
Marcela, e prematur sa intrebi de renuntari. Nici nu s-au finalizat inscrierile.  :)
Ca sa schimbe structura ar trebui sa renunte la 2 locuri baieti, din ce vad anuntat pe site.
Sa renunte acuma, cand au prins si ei curaj sa se alature grupurilor de amazoane?  :slap: ;D

Vad ca mai este un loc liber la fete. Inteleg ca voi sunteti doua prietene, dar cred ca una se poate inscrie si cealalta sa urmareasca pe forum daca se anunta vreo renuntare.

Desi nu e de dorit, cu siguranta va fi macar una, care poate aparea chiar si cu 2-3 zile inainte de excursie. Sau poate sa nu apara. E un risc, dar e unul mai mic decat sa asteptati sa apara doua renuntari.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: SECUIU MARCELA din Duminică, 11 Februarie 2018, 17:46
Multumesc pentru raspuns wonderland.
 Poate avem noroc din partea organizatorilor. Asteptam.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Luni, 12 Februarie 2018, 06:50
Nu stiu Marcela, i-am raspuns si Feliciei pe fb, care este exact structura de rezervare la aceasta excursie. Stiti bine ca procesul de rezervare are loc doar in agentie, nu aici unde se organizeaza in grup. Am intrebat-o si pe Samiza ieri, nu stia exact sunt 70 de excursii la care se fac acum inscrieri...Mi-a spus ca o sa se uite astazi sa vada exact situatia la interne, sa o intrebe pe fata care se ocupa de asta in agentie.

Daca e asa cum a scris Nicoleta, adica 2 locuri la baieti si unul la fete, inseamna ca nu se pot atribui 2 locuri la fete, a scris asta dintr-un anumit considerent. Este insa posibil sa mai existe un loc neconfirmat la fete si atunci sa puteti lua amandoua cele 2 locuri. O sa verifice in agentie astazi. Nu stiu insa ce s-a intamplat si in week-end, este posibil ca discutia sa fie fara sens daca deja s-au inregistrat rezervari pentru cele 3 locuri...

Mi-e ciuda pe voi, sunteti amandoua nu chiar noi aici si stiti cum merg lucrurile. Excursia asta a fost lansata de mult, puteati sa va inscrieti de nu stiu cata vreme...si se evita situatia asta...
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: SECUIU MARCELA din Luni, 12 Februarie 2018, 07:22
Multumesc frumos Gigi pentru raspuns. Si mie mi-e ciuda la fel ca si tie, dar asa cum scriai tu candva la sfarsitul anului trecut, schimbarile efectuate in legea salarizarii de catre noul guvern ne-au afectat pe toti si nu prea puteam face planuri pe termen lung. Salutari cu stima.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Luni, 12 Februarie 2018, 08:06
Din pacate da, tara asta trece prin cea mai proasta perioada a ei, are cea mai slab posibila guvernare, iar de parlament ce sa mai zicem?! Eu am spus de nenumarate ori: degeaba vorbim , degeaba protestam pasnic...Astia n-au nici o treaba...Singurul lucru care i-ar convinge sa renunte la aroganta si la cinism, este defenestrarea...Pe asta au inventat-o si folosit-o praghezii in doua randuri...Cred ca la noi ar fi suficient o data. Lipseste insa cine o sa faca...sunt prea putini oameni de actiune fizica in Romania, cei care ar fi putut determina o miscare mai dura, de intimidare a celor care acum isi fac de cap, sunt plecati sa lucreze afara. Pe asta se si bazeaza "teleor-man & teleor-woman" Dar ca fiecare etapa istorica buna sau rea, o sa aiba si asta un sfarsit, mai aproape sau mai departat. Ce imi pare rau este ca ceea ce am facut in 89, ceea ce am incercat sa cladim dupa, este naruit si anulat si ceea ce oferim copiilor si nepotilor este o tara fara cap si fara coada. Fac parte dintr-o generatie care a ars degeaba, nu lasam nimic bun in urma noastra. Cei care vin trebuie sa se apuce sa o recladeasca din temelii.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 13 Februarie 2018, 14:37
Deoarece numarul de locuri s-a completat la aceasta excursie si pentru a stii ce mijloc de transport sa inchiriem, deschidem lista de transport cu plecare din Bucuresti:

1.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Marţi, 13 Februarie 2018, 16:21
Deoarece numarul de locuri s-a completat la aceasta excursie si pentru a stii ce mijloc de transport sa inchiriem, deschidem lista de transport cu plecare din Bucuresti:

1. Florin Franciuc
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 13 Februarie 2018, 19:07
La aceasta actiune mai este doar un singur loc disponibil intr-o camera dbl pentru barbati. Am anuntat de cateva zile pe site ca la femei nu mai sunt locuri si totusi se fac inscrieri si se achita.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Bon Voyage din Miercuri, 14 Februarie 2018, 08:24
In urma platilor efectuate  in ultimele zile toate locurile la aceasta excursie au fost ocupate.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: enya71 din Miercuri, 14 Februarie 2018, 22:15
Deoarece numarul de locuri s-a completat la aceasta excursie si pentru a stii ce mijloc de transport sa inchiriem, deschidem lista de transport cu plecare din Bucuresti:

1. Florin Franciuc
2. Violeta S
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Miercuri, 14 Februarie 2018, 22:21
Hello Violeta, chiar imi faceam griji .... ma gandeam ca poate nu m-am trecut unde trebuie. :worship:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Greta din Joi, 15 Februarie 2018, 21:40

1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN

Pasul urmator spre taramul mirific pe care le-am vazut in fotografii. Sunt sigura ca vor fi zile de neuitat.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: enya71 din Vineri, 16 Februarie 2018, 00:14
 Florin, nu trebuie sa i-ti faci griji. Ai fost deschizator de lista :thumbup: Cu siguranta vom fi o trupa vesela.  *|*
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Vineri, 16 Februarie 2018, 16:05
Mai cu veselie, mai cu suparare (de la cei care au achitat "dupa linie"), rezervarile s-au inchis. Lista a ajuns acum la mine si incept partea de organizare ce tine de mine. Urmeaza ca acum sa transmit tuturor un Email la care am rugamintea sa raspundeti in maxim 3 zile. Se refera la intentia de a participa la rafting. Am discutat la locatie, trebuie sa le spun si lor cate persoane vor sa mearga, pentru a-si pregatit si organiza din timp ce au nevoie.

Incep prin a explica ceva: pentru a putea "aluneca" pe apa, este nevoie ca Nera sa aiba o anumita cota, altfel nu veti face altceva decat o sa trageti barcile prin apa mica, dupa voi. Sunt lucruri care nu depind nici de mine, nici de organizatorii rafting-ului, nici de agentie, de nimeni. Doar de cineva care se uita de sus la noi...

Daca cititi programul zilei de 11 mai, o sa vedeti explicatiile pe care vi le-am dat despre aceasta activitate: "este inedita, foarte interesanta si va permite sa vedeti intregul traseu de 22 kilometri ai Cheilor Nerei (intre Sopotul Nou si Sasca Romana). Totul se desfasoara in deplina siguranta, fiecare barca are un conducator experimentat, astfel incat singura voastra grija este sa va bucurati de superbele peisaje. Va recomand sa cititi acest articol, este detaliat si informativ despre cum decurge o excursie pe apa. Aveti si fotografii si filme si impresii: http://travelbadgers.com/rafting-nera/ (http://travelbadgers.com/rafting-nera/)".

Banuiesc ca multi dintre voi s-au inscris in special datorita acestui element de program, asa ca il asteapta cu nerabdare. Altii sunt inca in expectativa, altii nu doresc sa incerce o astfel de aventura. Noi am ales, asa cum explicat, special aceasta perioada, pentru ca statistic Nera are cel mai mare debit, conditie esentiala pentru a desfasura aceasta activitate. Acum trebuie sa aflam cine doreste sa participe, iar numarul de inscrisi sa ajunga la organizatorii de pe Cheile Nerei. Tabelul o sa fie dat insotitorului de grup, care impreuna cu organizatorul va face la fata locului, impartirea pe echipaje.

Tariful pentru echipament si loc in barca, cu ghidaj, este 115 lei/persoana, urmand sa se parcurga intregul traseu al Cheilor Nerei – 22 km.

Banii pentru aceasta activitate se vor aduna la fata locului de catre insotitorul de grup si achitati organizatorilor rafting-ului.

Am rugamintea sa-mi raspundeti simplu prin DA (doresc sa particip la rafting) sau NU (nu doresc sa particip). Pe Email - nu aici!

Folosesc prilejul si pentru a colecta de la voi informatia referitoare la transport. Am comunicat urmatoarele:

Bucuresti Traseu: Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana. Returul pe "Clisura", soseaua care urmareste Dunarea pana la Cazanele Mari, apoi continua ca si la sosire, pana inapoi in Bucuresti. Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, costurilor sofer impartite la numarul de persoane inscrise la acest transport. Transport miniaucar 30 locuri + cazare si diurna sofer = 5.500 lei. Daca toate locurile se vor ocupa, cu plecare din Bucuresti, tariful/persoana este 5.500/30 = 183 lei (dus - intors). Mentiune: se va achita cota parte din costul de transport, functie de kilometri parcursi de fiecare (cel care urca din Craiova de exemplu, nu va plati acelasi tarif ca cel din Bucuresti)

Sibiu Traseul va fi: Sibiu – Orastie – Hateg – Caransebes – Resita - Oravita – Sasca Romana si retur pe acelasi traseu.
Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, costurilor sofer impartite la numarul de persoane inscrise la acest transport. Transport microbuz 20 locuri + cazare si diurna sofer = 3.200 lei. Daca toate locurile se vor ocupa, cu plecare din Sibiu, tariful/persoana este 3.200/20 = 160 lei (dus - intors). Mentiune: se va achita cota parte din costul de transport, functie de kilometri parcursi de fiecare (cel care urca din Orastie de exemplu, nu va plati acelasi tarif ca cel din Sibiu)

Deci raspunsul voastru trebuie sa contina:

1. DA sau NU - referitor la participarea la RAFTING
2. Transport: DA, cu urcare....(si specificati locul din care va imbarcati)


In situatia in care nu ati primit Email-ul nostru, aveti aici toate informatiile raspundeti direct la office@singlescamp.ro

Nu mai este nevoie sa va inscrieti pe forum, oprim lista!


Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Greta din Vineri, 16 Februarie 2018, 21:52
Buna Tania. Astept cu interes sa te cunosc si sa cunosc, atat cat se va putea, acea bucata de tara pe care o iubesti atat de mult incat te intorci iar si iar.
 :worship:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: kriss din Vineri, 16 Februarie 2018, 23:44
Indata ce o sa faci cunostinta cu Tania, o sa descoperi ce om minunat , cu suflet curat, o doamna  eleganta , cu o atitudine si o prestanta  , ce ar trebui urmata de marea majoritate a femeilor.Te imbratisez cu drag , Tania ! :kissing: :kissing:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: dutchessa din Sâmbătă, 17 Februarie 2018, 19:16
Buna seara. Daca renunta cineva la excursie, doresc eu un loc - Lidia. Multumesc mult.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Marţi, 20 Februarie 2018, 10:21
Am transmis un Email cu rugamintea sa-mi raspundeti in 3 zile, daca doriti sau nu sa participati la rafting. Va spuneam ca este important sa am situatia exacta, pentru a o transmite din timp firmei care ne organizeaza aceasta activitate, astfel incat la randul lor sa aiba ragazul necesar de pregatire. Au raspuns doar jumatate din cei carora le-am transmis Email. Mesajul apare si aici pe forum, mare si evident, astfel incat consider ca am informat suficient in legatura cu aceasta optionala.
Va rog, nu este un efort mare, este doar un reply la ceea ce v-am scris eu, in care sa-mi raspundeti daca doriti sau nu rafting si daca aveti nevoie de transport si de unde urcati.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Flo_rin din Marţi, 20 Februarie 2018, 18:50
Daca imi permiteti o sugestie: tura urmatoare sa fie cu 2 variante de tarif: cu tariful de rafting inclus si fara. Veti sti optiunile de la momentul achit?rii tarifului.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Miercuri, 21 Februarie 2018, 05:21
Da, doar ca atunci trebuie tinuta o evidenta separata in agentie, soft-ul site-ului nu stie ca pot exista doua tarife la aceiasi excursie. Si in loc de tabele create de soft automat, trebuie tinute liste separate. O munca in plus care se suprapune peste volumul imens se acolo. Oricum desi site-ul este relativ nou, nu are decat doi ani, lucram la un altul care sa faciliteze si astfel de situatii si multe alte lucruri. Step by step...
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: aliennt din Vineri, 23 Februarie 2018, 08:29
Buna dimineata!

Sunt nou in acest grup si mi-am dorit mult sa particip la excursia din Cheile Nerei. Din pacate, din motive independente de mine, va trebui sa renunt.

Optiunile mele au fost cu transport personal si cu rafting. Daca cineva doreste sa preia locul ramas liber, va rog dati un semn!

Cu parere de rau!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Vineri, 23 Februarie 2018, 12:24
Sper ca dutchessa (Lidia) s-a abonat la topic si e pe faza. :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mary Mary din Sâmbătă, 24 Februarie 2018, 12:15
As vrea sa preiau eu locul tau aliennt.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 24 Februarie 2018, 12:23
Mary Mary, aliennt zice ca e "nou", deci locul lui poate fi preluat exclusiv de un baiat.
Nu de alta dar nu se fac cazari single, nici mixte.  >:D
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Luni, 05 Martie 2018, 17:46
Buna seara! Mai este liber locul lasat de aliennt?
Daca da,te rog e-mail la edicontact@gmail.com
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: sultana din Luni, 05 Martie 2018, 18:24
Buna seara
 Sunt Livia din Iasi si doresc sa precizez ca, doresc rafting si transport din Bucuresti (desi prima data am spus ca vreau din Sibiu- scuze pt greseala). De-abia astept sa va intalnesc pe toti si sa avem parte de o experienta cat mai frumoasa..
 Deci, sunt sper ca sunt si eu pe lista  transportului din Bucuresti.
O zi buna tuturor.
 s

Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: viorica samoila din Luni, 05 Martie 2018, 18:34
Buna  Livia, raspunsul trebuie dat pe email catre agentie daca participi la rafting si de unde vrei sa urci. Sper sa iti fie de folos sfaturile si abia astept sa te cunosc.
Ps . eu sunt Suceava si am optat pt urcare din Bucuresti mai ramane sa imi gasesc cazare pt data de 9  si 13 mai. :)
Adresa este office@singlescamp.ro
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Luni, 05 Martie 2018, 19:05
daca ma poate lumina cineva,incerc sa dau click pe profilul lui aliennt si imi apare ca nu am permisiunea...eroare
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Luni, 05 Martie 2018, 19:07
Profilele nu sunt publice.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Luni, 05 Martie 2018, 19:10
Multumesc,vroiam sa iau legatura cu el
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Luni, 05 Martie 2018, 19:12
Intreb maine in agentie si te anunt Email.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Luni, 05 Martie 2018, 19:12
Multumesc frumos!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Marţi, 06 Martie 2018, 16:58
Salut,Gigi!
Am luat legatura cu aliennt,pot sa-i trimit eu banii achitati de el si sa merg in locul lui?.Sau care este procedura?
Multumesc!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Marţi, 06 Martie 2018, 17:04
Perfect! Da, faceti schimb intre voi si anuntati apoi in agentie. Am mai bifat un punct pe lista de azi, chiar daca nu eu l-am rezolvat... :-[
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Marţi, 06 Martie 2018, 17:13
 :thumbup:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Edith din Miercuri, 07 Martie 2018, 07:43
Buna dimineata !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Arm din Joi, 08 Martie 2018, 19:20
CristianB,
Ai ocupat locul lui aliennt? Sunt si eu interesat de aceasta excursie si daca te-ai razgandit si tu.....
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CristianB din Vineri, 09 Martie 2018, 12:59
CristianB,
Ai ocupat locul lui aliennt? Sunt si eu interesat de aceasta excursie si daca te-ai razgandit si tu.....

Salut!
Da,l-am ocupat )
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Edith din Sâmbătă, 10 Martie 2018, 06:28
Buna dimineata !
 
Pentru ca timpul  trece foarte  repede, as vrea  sa  stiu  daca de la Timisoara  s a inscris cineva
 pentru aceasta excursie ?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: mariana.baitan din Luni, 12 Martie 2018, 10:06
Buna,

E poate cineva din Iasi inscris la aceasta excursie?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cornelina din Luni, 12 Martie 2018, 11:35
Mariana,

Pe pagina 4 o gasesti pe Livia. Alias Sultana.
Si mai e cineva din Suceava

Uita-te pe discutiile anteriore.

O zi faina tuturor. :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: mariana.baitan din Marţi, 13 Martie 2018, 09:54
Multumesc, Cornelia.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Edith din Marţi, 13 Martie 2018, 14:21
Va salut cu drag pe toti !

 Cedez locul   la aceasta excursie  unei  doamne . Am platit doar 200 de lei  acont.
Atasez alaturi adresa mea  de e-mail.   luchianedith @ yahoo.com , sa stabilim detalii !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Miss Lia din Marţi, 13 Martie 2018, 20:51
Va salut cu drag pe toti !

 Cedez locul   la aceasta excursie  unei  doamne . Am platit doar 200 de lei  acont.
Atasez alaturi adresa mea  de e-mail.   luchianedith @ yahoo.com , sa stabilim detalii !

Buna seara Edith! Mai ai locul liber?  :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: sultana din Duminică, 18 Martie 2018, 14:49
Buna ziua,
Pentru inceput as vrea sa-i raspund Marianei ca sunt din Iasi si m-am inscris pt Cascada Beusnita; daca vrei sa mergem impreuna, as prefera cu autocarul din Bucuresti, dar mai vorbim. O zi buna.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: mariana.baitan din Miercuri, 21 Martie 2018, 10:07
Buna Sultana,

Si eu prefer autocarul din Bucuresti. Poate mergem impreuna la Bucuresti. Ce zici, luam legatura pe email?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Miss Lia din Joi, 22 Martie 2018, 10:52
Buna ziua, tuturor!

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
Sper intr-o calatorie cat mai frumoasa!


1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: sultana din Joi, 22 Martie 2018, 12:12
BUNA MARIANA,
 
Ma bucur ca vrei sa mergem impreuna spre Bucuresti. As avea o rugaminte la tine. Daca stii cum, poate  ma treci si pe mine pe lista cu transportul din Bucuresti. Cineva mi-a transmis ca trebuie sa trimit un email spre firma  ( am facut asa ceva, dar inca nu m-am vazut pe lista respectiva).Adresa mea de email este tc_livia@yahoo.co.uk
O zi buna
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Joi, 22 Martie 2018, 12:24
Cum ne inscriem pe lista aflam daca citim putin paginile oricari excursii. Agentia nu face inscrieri pe listele de transport pe baza email-urilor.  :faint:
Pe listele de transport se inscrie fiecare, personal si individual, asa:
1.Se cauta cea mia recenta lista. In acest caz cea de deasupra mesajului lasat de tine;
2. Se ia lista cu copy/paste:
3. te adaugi cu prenume, initiala numelui si locul de imbarcare.

Succes!

PS - Pe pagina 3 a acestui topic gasiti informatii utile lasate de Gigi. De acolo eu inteleg ca e posibil sa se mai organizeze transport si din Sibiu. Asta daca toata lumea a raspuns la email-ul solicitat. (cu ocazia asta am inteles si de ce Sultana spunea ca se transmite email la firma pentru lista de transport. A fost doar o solicitare punctuala din partea lui Gigi pentru aceasta excursie, probabil pentru a vedea distributia zonala a participantilor, nu e o practica generala.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: sultana din Duminică, 25 Martie 2018, 21:56

Mesaje postate: 28
"Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."

Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
« Răspuns #68 : Joi, 22 Martie 2018, 10:52 »
Citat
Buna ziua, tuturor!

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
Sper intr-o calatorie cat mai frumoasa!


1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A. 
 5.Livia T
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Matei Mihaela din Luni, 26 Martie 2018, 16:01

Buna ziua, tuturor!

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
 
 5.Livia T
6.Mihaela M.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mey din Luni, 26 Martie 2018, 16:40
Buna, Edith! ma intereseaza sa merg in locul tau in aceasta excursie. Mai este liber locul?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Luni, 26 Martie 2018, 17:29
Si eu as merge, daca are cineva ganduri de retragere ...  :worship:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Luni, 26 Martie 2018, 20:37
Abonati-va la topic, sa primiti notificari pe email cand apar postari, altfel...nu se stie. cine e mai iute, prinde locul anuntat vacant :)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Luni, 26 Martie 2018, 22:07
Din ce deduc, Mey pare o "ea", asa ca indiferent cat de tentat ar fi, n-as putea atenta la potentialul ei loc.
Dar daca nu ne gasim locuri, ne luam de manuta si venim cu cortul. Nu-i asa Mey? Tot nu scapati! :magic:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mey din Luni, 26 Martie 2018, 23:12
Buna, Laur! Da, sunt o "ea"😁. Este intr-adevar o excursie interesantă, iar doritori destul de multi. Dacă nu suplimenteaza locurile, vom veghea la postari până renunta cineva si vanam locurile libere.😁
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 27 Martie 2018, 09:00
Nici n-am crezut altfel. N-am zis sa va bateti pe primul loc anuntat. Era un sfat comun. Fiecare vaneaza pe cont propriu  ;D
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Marţi, 27 Martie 2018, 09:33
In haita e mai eficient! ;)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 27 Martie 2018, 09:34
Nu stiu, eu cand e luna sus, dorm!  :giggle:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Marţi, 27 Martie 2018, 09:39
asa te lauzi? :whistle:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 27 Martie 2018, 09:48
Da.  ;D
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: mariana.baitan din Miercuri, 28 Martie 2018, 20:15
Buna,


Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
5.Livia T
6.Mihaela M.

Sa ne (re)vedem cu bine.
7. Mariana Baitan
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Miercuri, 28 Martie 2018, 22:39
M-am intors in tara, din excursia de Cuba. Imi reiau pentru 2 saptamani activitatea aici pe forum (pana la plecarea in Maroc). Incerc in aceasta perioada sa indrum pe cei noi, pe cei care nu au inteles inca foarte bine cum se desfasoara lucrurile aici.

Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum. Am primit Email-uri in care se cere confirmarea ca sunteti inscrisi pe acea lista. Am mai scris pe forum: la acest tip de informare din partea voastra nu raspundem cu confirmari. Este redundant si o mare risipa de energie. Daca ati transmis Email-ul este suficient, fetele din agentie stiu ce au de facut. Problema este in situatia celor care nu raspund la timp, sau deloc... :-[ Este foarte greu sa te intorci la tabele, sa pigulesti din sutele de Email-uri care se primesc in fiecare zi, raspunsurile intarziate. De aceea insistam sa ne raspundeti la timp. Este in ajutorul vostru si o forma de respect fata de organizatori. Asa cum asteptati ca raspunsurile noastre sa vina imediat asa ar trebui sa reactionati si voi la solicitarile noastre de a primi astfel de raspunsuri. Marea mahoritate raspunde in 3-4 zile, termenul solicitat, dar multi se trezesc si dupa o luna... ::)Si apoi sunt nerabdatori sa primeasca confirmare ca am primit mesajul lor...

Cand se apropie excursia fetele o sa revada si o sa improspateze lista...venind in ajutorul celor care au uitat sau nu au inteles ce trebuie sa faca...deci nici o grija, toata lumea va fi imbarcata...gata de excursie!  *|* :dance:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: zsoka din Duminică, 01 Aprilie 2018, 10:05
Buna ziua ,

Intrebarea mea este daca mai este cineva cu urcare la Sibiu si are nevoie de cazare pentru noaptea de 09.05.2018 in Sibiu? Putem imparti costul unei camere duble ,triple ?  :) ;)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Luni, 02 Aprilie 2018, 14:54
Buna,


Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
5.Livia T
6.Mihaela M.

Sa ne (re)vedem cu bine.
7. Mariana Baitan
8. Mirela I - conexiune Turnu Severin
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Luni, 02 Aprilie 2018, 15:20
Iselin, tu ai citit ce am scris eu doua mesaje mai sus? :)  Incercati va rog sa parcurgeti informatiile si observatiile mele de pe topic, altfel se creaza confuzii pentru ceilalti.

Reproduc mai jos mesajul meu:

Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum. Am primit Email-uri in care se cere confirmarea ca sunteti inscrisi pe acea lista. Am mai scris pe forum: la acest tip de informare din partea voastra nu raspundem cu confirmari. Este redundant si o mare risipa de energie. Daca ati transmis Email-ul este suficient, fetele din agentie stiu ce au de facut. Problema este in situatia celor care nu raspund la timp, sau deloc... :-[ Este foarte greu sa te intorci la tabele, sa pigulesti din sutele de Email-uri care se primesc in fiecare zi, raspunsurile intarziate. De aceea insistam sa ne raspundeti la timp. Este in ajutorul vostru si o forma de respect fata de organizatori. Asa cum asteptati ca raspunsurile noastre sa vina imediat asa ar trebui sa reactionati si voi la solicitarile noastre de a primi astfel de raspunsuri. Marea mahoritate raspunde in 3-4 zile, termenul solicitat, dar multi se trezesc si dupa o luna... ::)Si apoi sunt nerabdatori sa primeasca confirmare ca am primit mesajul lor...

Cand se apropie excursia fetele o sa revada si o sa improspateze lista...venind in ajutorul celor care au uitat sau nu au inteles ce trebuie sa faca...deci nici o grija, toata lumea va fi imbarcata...gata de excursie!  *|* :dance:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Vineri, 06 Aprilie 2018, 20:24
Din agentie am primit informarea ca aproape toata lumea s-a inscris si a optat pentru rafting. Sunt convins ca si cei cativa care stau in dubiu acolo o sa se decida sa incerce aceasta miniaventura.

Pentru ca grupul de rafting ar fi prea mare pentru a fi monitorizat, am discutat cu Ema, organizatorul acestei activitati si apoi m-am sfatuit si cu insotitorul de grup pe care il veti avea in aceasta excursie. Am decis sa impartim grupul in doua, astfel incat sa puteti fi indrumati si supravegheati cat mai responsabil si atent. Peste cincizeci de oameni plecati cu ambarcatiuni pe apa, cu viteze diferite, la intervale inegale ar fi insemnat poate kilometri intregi de monitorizare. Ori asta este imposibil. Toate actiunile pe care le organizez pleaca de la ideea de a ma asigura ca sunteti in siguranta, este cel mai important lucru.

Aceasta decizie a dus la schimbarea programului, il puteti consulta acum in varianta modificata. Am scos parcurgerea terestra a Cheilor Nerei, adaugand insa excursiei de rafting mai multe opriri in care veti avea ocazia sa vedeti Lacul Dracului, La Scaune si balcoanele. O a aveti mai multe opriri, astfel incat sa puteti fotografia, admira, sunt convins ca o sa va placa mult.

Atrag inca o data atentia asupra echipamentului de care aveti nevoie in aceasta excursie. Sa nu va lipseasca ghetele montane (nu cele de oras, subliniez pentru ca m-am trezit chiar si azi iarna cu cativa care aveau astfel de incaltari bune doar de a trece strada pana la magazin), pantalon lung, va recomand jambiere sau chiar parazapezi (chiar daca nu este zapada, sa stiti ca zona cea mai supusa zgarieturilor, accidentarilor este cea de deasupra gleznei), neaparat frontala pt ca intrati intunele neiluminate, pelerina (natura isi cere de multe ori tributul si daca este pregatit treci usor de o ploaie, dar daca esti fara haine pregatite risti o raceala zdravana, sau cel putin un disconfort pe masura stropilor). Bluze termice, tricouri (nu din bumbac pt ca transpirati si nu se usuca pe voi, este inca mai...). Musai papuci de apa, cu talpa care sa nu alunece. Sunt buni la rafting, sunt buni pe Beusnita. O sa aveti opriri cu barca, si volens nolens atingeti apa, asa ca luati cu voi asa ceva. Nu uitati de pungi, sa tineti telefonul si hainele de schimb in ele, apoi in rucsac. Daca se intampla ceva sa aveti cu ce va schimba!  :)

O sa mai intervin eu aici, acum insa inainte de a pleca in Maroc am tinut sa analizez din vreme aceasta actiune si sa va dau detaliile organizatorice necesare.

Sarbatori Fericite si un pahar mare de vin!  :thumbup:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: dutchessa din Sâmbătă, 07 Aprilie 2018, 02:04
Gigi, multumm tare mult :) Sarbatori cu bine si cu sanatate si tie si familiei tale! Multumim de grija si de indrumari!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Greta din Luni, 16 Aprilie 2018, 11:14
Hristos A Inviat!
Iti multumim Gigi pentru preocuparea continua ca totul sa iasa bine si pentru sfaturi.
Sigur va fi o excursie de neuitat
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Balaita Violeta din Marţi, 24 Aprilie 2018, 17:00
Buna ziua! Mai este cineva din Bacau sau imprejurimi care merge la Bucuresti in data de 9  mai ?

Violeta , Bacau
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: GabrielaM din Miercuri, 25 Aprilie 2018, 15:00
Salutare tuturor,

Cu mare regret anunt ca nu mai pot participa la aceasta excursie :(
Daca este cineva care doreste sa imi preia locul am rugamintea sa ma contacteze pe e-mail: gabriela@elanconsulting.ro
Ar fi de preferat sa fie din Bucuresti, sa isi doreasca transport si sa vrea si rafting (asta ca sa incurcam cat mai putin lucrurile in agentie - eu pentru asta am optat).

Zi frumoasa si sa va distrati si pentru mine!!!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mary Mary din Miercuri, 25 Aprilie 2018, 16:39
Buna Gabriela!

Sunt interesata sa preiau eu locul tau.
Multumesc!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: admin din Miercuri, 25 Aprilie 2018, 17:43
Mary Mary Gabi a lasat adresa ei de Email, scrie-i direct, pana nu o face altcineva. Nu stiu daca va intra prea curand pe forum sa vada reactii la postarea ei.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: GabrielaM din Miercuri, 25 Aprilie 2018, 17:49
Multumesc Gigi,
Am vazut... :)

Deja am luat legatura. Va prelua ea locul meu... mai ramane sa facem "aranjamentele" de ordin administrativ cu agentia.

Deci - locul s-a ocupat.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cornelina din Marţi, 01 Mai 2018, 08:26
Buna sa va fie ziua de 1 Mai. :)

Este cineva din zona Cluj inscris?
Sa facem planuri de plecare catre Sibiu impreuna.
Sau daca nu, sa caut variante de transport si eventual cazare.

Sa aveti o zi insorita!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Marţi, 01 Mai 2018, 08:57
Salutare dragilor,

Am citit si eu topic-urile si nu am vazut nimic despre plecarea din Sibiu, poate mi-a scapat. Ramane valabila?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Marţi, 01 Mai 2018, 09:02
Daca mai este cineva din Brasov m-as bucura sa petrecem drumul impreuna pana la microbuz. Tel. 0735 930 870
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 01 Mai 2018, 12:47
Cristi8, da, e valabila.
Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum.
....
Cand se apropie excursia fetele o sa revada si o sa improspateze lista...venind in ajutorul celor care au uitat sau nu au inteles ce trebuie sa faca...deci nici o grija, toata lumea va fi imbarcata...gata de excursie!  *|* :dance:
cititi mesajul complet pe e acest topic, la pagina 5 (o pagina mai in urma), ai mesajul repetat al lui Gigi (raspuns 87)

De asemenea, pe pagina 1 a acestui topic gasiti toate informatiile, ultra-detaliate privind transportul.
Cititi cu atentie si rabdare!
Succes si voie buna!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Miercuri, 02 Mai 2018, 12:18
Multumesc wonderland! Mai este necesar atunci sa stiu locul de imbarcare, pe care, probabil, il voi afla ulterior.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Miercuri, 02 Mai 2018, 19:19
Daca e vorba de imbarcare la  capat de traseu, afli locul si ora imediat ce vei citi toate informatiile din pagina 1 a acestui topic.  :whistle: :tomato:
Daca e vorba de imbarcare pe traseu, atunci va trebui sa astepti sa se afiseze numele si numarul soferului. (cam cu 48 de ore inaintea plecarii).
Daca mai intrebi ceva ce e deja scris in prezentarea excursiei, va trebui sa dai o bere pentru fiecare intrebare.  :angel:
Succes si voie buna!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: adda din Miercuri, 02 Mai 2018, 19:29
Wonderland,  la cate informatii ai dat tuturor cred ca ar trebui sa stai toata ziua sa bei bere. ;D
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Miercuri, 02 Mai 2018, 23:36
Draga Wanderland, iti dau cu drag doua beri si fara sa mai pun vre-o intrebare. Multumesc de ajutor!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Joi, 03 Mai 2018, 07:05
 ;D bine, neagra sa fie.

adda, cred ca mai bine imi deschid o berarie.  ;D
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: zsoka din Joi, 03 Mai 2018, 12:28
Cornelia ,eu merg din Sovata  la Sibiu cu masina si o las acolo pe data de 09.05 daca vrei poti veni cu mine si inpartim 1 camera ,daca poti ajunge pana in Targu Mures sau Balauseni ,imi poti scrie la mandiczsoka@yahoo.com
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: enya71 din Joi, 03 Mai 2018, 19:34
Buna,
  La aceasta actiune din Constanta mai sunt participanti? Poate reusim sa ne mobilizam pentru transportul pana la Bucuresti. Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cornelina din Joi, 03 Mai 2018, 22:41
@zsoka

Multumesc de oferta. O sa merg direct catre Sibiu.

Inca nu m-am decis daca joi seara sau vineri dimineata.
Daca nu am alta alternativa, vin de joi seara si atunci voi apela la oferta ta de impartit cazarea din Sibiu. Daca mai e valabila. :)

Ne auzim saptamana viitoare.

Pana atunci, toate cele bune!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: zsoka din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 07:14
In regula Cornelina ,cu drag putem imparti daca vi de miercuri seara ,iti las nr de tlf 0752172988 ptr orice eventualitate ,ptr ca nu observ imd mesajul pe mail  :) .Weekewnd placut !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: MihaelaN din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 10:31
Buna...tuturor care navigati pe aici. Va invidiez. Visez la iesirea asta de mult timp si acum...niste vesti proaste ma impiedica sa imi vad visul implinit. Din pacate trebuie sa renunt.  :'( ... dupa ce imi pregatisem si bagajul). Daca mai e cineva interesat (o doamna fireste), cedez locul. Aaaaa...ma inscrisesem si pentru rafting, iar pentru drum cu urcare din Pitesti. Mii de scuze organizatorilor pe care abia astept sa ii cunosc. :((
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Dana Caragea din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 20:09

MihaelaN te rog sa lasi date de contact sau sa suni la urmatorul nr de telefon unde va raspunde o doamna interesata :)  :) 0751 369 347. Multumesc!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: MihaelaN din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 20:25
mihaelacolcer@yahoo.com
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: MihaelaN din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 20:57
ok. Rezolvat. Multumesc Mihaela I. pentru suport.
Distractie placuta tuturor
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: CoralI din Duminică, 06 Mai 2018, 13:11
Buna! Daca mai este vre-o doamna/donsoara interesata sa mearga, sunt interesata eu sa renunt.
Multumesc frumos!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mey din Duminică, 06 Mai 2018, 13:32
Buna, Corall! Sunt interesată să merg in locul tau în această actiune. Te rog, contacteaza-ma la numărul 0741021927. Multumesc.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: melaniak din Luni, 07 Mai 2018, 11:36
Buna! M-am inscris pentru aceasta excursie, dar din motive personale nu voi putea participa. Daca o doamna sau domnisoara este interesata sa mearga in locul meu, ma puteti contacta la numarul de tel 0741.164.482
Multumesc, o zi frumoasa!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Luni, 07 Mai 2018, 14:52
Eu as putea participa, dar din motive total necunoscute ::), nu ma lasa Gigi sa stau cu o domnisoara in camera :((
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iustin din Luni, 07 Mai 2018, 16:50
Iti mai faci un cont, te inveti cu tocurile, probezi cateva rochite, bei un ou ca sa-ti subtiezi vocea si poate treci neobservata Laura ;)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: melaniak din Luni, 07 Mai 2018, 19:36
Draga Laura, Chiar nu inteleg de ce nu vrea Gigi sa stai cu o donsoara in camera! Pacat...mai ales pt. mine!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Luni, 07 Mai 2018, 21:22
@Iustin ... nu-i rea ideea ... numai avantaje, daca analizez nitel :whistle: :applause:

@melaniak Laura=Laur :slap: ... dar se cauta solutii :pleasantry:

Facem lista:
1. ma deghizez :crazy2:
2. imi schimb numele :angel:
3. nu spun ca se interpreteaza :hammer:
4. imbat un participant :laugh:
5. rapesc un participant :sorry:
6. il conving pe Gigi :worthy:
7. o conving pe ... "vad eu" :D
8. dau mita ;)
9. ... cred ca vin cu cortul :-\
10. :help:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mihateo din Marţi, 08 Mai 2018, 08:00
Buna dimineata! Va rog sa ma inscrieti si pe mine la transport din Bucuresti pt excursia de la Cheile Nerei !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Mihateo din Marţi, 08 Mai 2018, 08:03
Buna dimineata! Va rog sa ma inscrieti si pe mine la transport din Bucuresti pt excursia de la Cheile Nerei. Multumesc
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: oviarad din Marţi, 08 Mai 2018, 08:20
Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
5.Livia T
6.Mihaela M.
7.Mihateo

Sa ne (re)vedem cu bine.
8. Mariana Baitan
9. Mirela I - conexiune Turnu Severin


Miihateo, pentru a te inscrie pe lista de transport trebuie sa o iei pe ultima cu copy/paste si sa te treci pe ea fiind atenta sa nu stergi pe cineva, acum am facut-o eu pentru tine, te incurajez ca pe viitor sa incerci tu.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: oviarad din Marţi, 08 Mai 2018, 08:24
Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum.
BRR imi cer scuze, acum am vazut, Mihateo verifica-ti mailurile. :(
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 08 Mai 2018, 14:28
INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana

Plecare  din Bucuresti la ora 07:00 MOL PACII
Nr. microbuz:  B 284 NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN CRISTICA 0753 878 454.

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Marţi, 08 Mai 2018, 17:00
Salutare,

Este cineva din Brasov sau care trece prin Brasov pentru plecarea din Sibiu?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Tania55 din Marţi, 08 Mai 2018, 19:29
La pensiunea Cheile Nerei au o piscina, nu stiu daca va fi plina cu apa, nu stiu ce vreme va fi atunci, dar eu zic sa luati cu voi si costumele de baie    ;)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cristi8 din Miercuri, 09 Mai 2018, 13:01
Vacanta minunata tuturor!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Miercuri, 09 Mai 2018, 13:15
Dl. sofer astazi nu mi-a  raspuns la telefon...probabil o va face maine cand sofeaza...
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Miercuri, 09 Mai 2018, 13:23
Scuze, olteanca din mine a fost nerabdatoare. Dl sofer m-a sunat acum 2 minute...e totul o.k.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Greta din Miercuri, 09 Mai 2018, 15:47
Multumesc Tania pentru sugestie. Ma gandeam daca ar trebui poate pe sub costumul de rafting. Acum am hotarat - sigur il pun in bagaj.
Abia astept sa ne cunoastem. Pe maine tuturor.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Tania55 din Joi, 10 Mai 2018, 15:41
Greta, pe sub costumul de neopren se ia doar tanga, atat,  ;)   ...  dar fiind cald, eu cred ca ne vor da doar vesta si casca. Eu voi veni doar de vineri seara, asa ca aveti grija cei care veti fi primii la rafting, vineri. 
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: zsoka din Luni, 14 Mai 2018, 09:49
Va multumesc pentru experienta de vis care ne-ati oferit-o Singlecamp ,cu siguranta voi reveni oridecate ori voi avea ocazia.Nota 10+ pentru organizare ,dj Cristi,pentru Mircea ,Augustin si participanti .Va multumesc si va imbratisez cu drag. :love: :love: :love:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Luni, 14 Mai 2018, 12:57
Buna ziua grup frumos! M-am simtit extraordinar, am reusit cu ajutorul vostru sa-mi inving unele temeri (Dan GL sau Gusti care stiu cum m-au remorcat prin tunelul acela intunecos pot sa-mi spuna ca dupa razboi multi viteji se arata si nu ma supar ;D) , va multumesc tuturor pentru ca ati contribuit la devenirea de neuitat a acestor zile, le retraiesc cu fiecare poza postata pe WhatsApp....Am pentru voi doar ganduri alese...O saptamana faina sa aveti!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Luni, 14 Mai 2018, 13:25
aaaa, am omis sa va spun ca excursia asta imi stimuleaza dorinta pentru o noua actiune....daca aveti propuneri pentru o excursie din experientele voastre  trecute,  va rog nu ezitati  sa-mi sugerati....Mirela Iovescu  Tr. Severin- alias Iselin
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: enya71 din Luni, 14 Mai 2018, 22:01
 O actiune reusita. Sper sa o repet si la anul. Sau poate Gigi ne va face o surpriza si organizeaza o actiune cu rafting si prin alte locuri.  Gazda de la pensiune ne-a adoptat imediat simtindu-ne ca acasa. Am fost grup fain care s-a bucurat de locuri si oameni.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: dutchessa din Marţi, 15 Mai 2018, 00:28
stiti cum a fost? FASCINANT, intr-adevar!!!

Multumim si tie draga Bogdan, ca ne-ai dus si ne-ai adus in timp util, sa prindem trenuri, avioane, si un pui de somn bun....si muzica din autocar a fost perfecta !
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Marţi, 15 Mai 2018, 05:35
aaaa, am omis sa va spun ca excursia asta imi stimuleaza dorinta pentru o noua actiune....daca aveti propuneri pentru o excursie din experientele voastre  trecute,  va rog nu ezitati  sa-mi sugerati....Mirela Iovescu  Tr. Severin- alias Iselin


E mai greu pe...recomandari. E in functie de timp, de stil personal, preferinte etc. Alte excursii cu rafting oricum nu mai sunt. :D Dar sunt destule altele spectaculoase, fiecare in felul ei.
Primul pas ar fi sa vezi in care actiuni mai sunt locuri libere. Fie din buletinele informative transmise pe email de Gigi, fie de pe site, din Calendarul excursiilor, ori din Lista excursiilor, cum preferi.

http://www.singlescamp.ro/ (http://www.singlescamp.ro/)
http://www.singlescamp.ro/evenimente/ (http://www.singlescamp.ro/evenimente/)

Voie buna. Vedem si niste poze pe forum sau doar pe whatsapp?  ::) :angel:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: crystyna2000 din Marţi, 15 Mai 2018, 09:37
Bine zici, Alis... nici o poza, nimic?
haideti, fiti putin mai generosi, puneti cateva fotografii
de la rafting macar ...
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Iselin din Marţi, 15 Mai 2018, 14:58
Buna, la toata lumea! Cred ca am spus  ca acum inteleg  titulatura acestei excursii si confirm ca "fascinant" e termenul potrivit, deloc exagerat...Insa nu am evidentiat in mod distinct contributia factorilor umani la reusita acestei actiuni. Asa ca voi incepe cu Bogdan, caruia ii multumesc pentru siguranta deplasarii cu masina si as dormi linistita daca la urmatoarea excursie autocarul in care m-as afla ar fi condus de el ....urmeaza, in ordine cronologica, gazda...dl.Ema :) foarte ok, insa Oana adorabila, mancare ca la mama acasa, camere ingrijite...tot respectul pentru cum inteleg sa-si primeasca oaspetii. Ghizii, ei da, ghizii, extraordinari.Pentru ca Augustin a insotit grupul din care am facut parte lui ii datorez reusita traseului in ce ma priveste...si-i multumesc. Grupul, desi eterogen in privinta varstei, preocuparilor cotidiene si a altor aspecte ale vietii,  l-am perceput ca pe o echipa ...mi-a placut asta si m-am simtit bine, cateva persoane mi-au fost chiar foarte dragi...Va multumesc tuturor! Mirela Iovescu alias Iselin
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Miss Lia din Marţi, 15 Mai 2018, 16:44
Buna, la toata lumea! Cred ca am spus  ca acum inteleg  titulatura acestei excursii si confirm ca "fascinant" e termenul potrivit, deloc exagerat...Insa nu am evidentiat in mod distinct contributia factorilor umani la reusita acestei actiuni. Asa ca voi incepe cu Bogdan, caruia ii multumesc pentru siguranta deplasarii cu masina si as dormi linistita daca la urmatoarea excursie autocarul in care m-as afla ar fi condus de el ....urmeaza, in ordine cronologica, gazda...dl.Ema :) foarte ok, insa Oana adorabila, mancare ca la mama acasa, camere ingrijite...tot respectul pentru cum inteleg sa-si primeasca oaspetii. Ghizii, ei da, ghizii, extraordinari.Pentru ca Augustin a insotit grupul din care am facut parte lui ii datorez reusita traseului in ce ma priveste...si-i multumesc. Grupul, desi eterogen in privinta varstei, preocuparilor cotidiene si a altor aspecte ale vietii,  l-am perceput ca pe o echipa ...mi-a placut asta si m-am simtit bine, cateva persoane mi-au fost chiar foarte dragi...Va multumesc tuturor! Mirela Iovescu alias Iselin

Ziua buna, tuturor!  :)
Subscriu la cele spuse de Iselin, mai ales la termenul "Fascinante...". Daca ar fi sa repet cele vazute si intamplate, nu as schimba nimic. Nici macar ploaia de pe Nera!!!  Doar  timpul a fost prea scurt pentru a interactiona cu toti cei din grupul atat de mare.
Multumesc celor care s-au preocupat de succesul acestui minunat eveniment (rafting, drumetie, mancare si.... yes... muzica si antren  *|* !!!); pentru buna vointa de care au dat dovada "bucurestenii" pe drumul de intoarcere (aici ma refer la cei de pe traseul spre Bucuresti)  , si toata consideratia pentru Bogdan.  :applause:
Si bineinteles, cireasa de pe tort : Cazanele de pe Dunare oferite in toata splendoarea de fascinanta natura, de vremea superba si bineninteles, de barcagiul care, cu cateva relatari si povestioare frumoase a reusit sa dea parfum intregului tablou!   :thumbup:
Fascinant!
Din Nord-Estul tarii , o calda imbratisare pentru fiecare !  :flori:


Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Miercuri, 16 Mai 2018, 07:47
Ce sa facem, Cristina, nu le putem avea pe toate. Oricum e frumos ca avem impresii.  :thumbup: :applause:
Te salut si te imbratisez!
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cornelina din Miercuri, 16 Mai 2018, 23:30
La solicitarea publicului, poze.
Drepturile de autor se cuvin celor care le-au facut. :) Tot respectul meu!
(https://s9.postimg.cc/xh4xuvzu3/IMG-20180512-_WA0007.jpg) (https://postimg.cc/image/xh4xuvzu3/)

(https://s9.postimg.cc/f1kgxhdzv/IMG-20180514-_WA0022.jpg) (https://postimg.cc/image/f1kgxhdzv/)

(https://s9.postimg.cc/mub4pgzej/IMG-20180514-_WA0092.jpg) (https://postimg.cc/image/mub4pgzej/)

(https://s9.postimg.cc/b5751ig5n/IMG-20180514-_WA0198.jpg) (https://postimg.cc/image/b5751ig5n/)

(https://s9.postimg.cc/dmiw8sfhn/IMG-20180514-_WA0267.jpg) (https://postimg.cc/image/dmiw8sfhn/)

(https://s9.postimg.cc/z8xwptthn/SAM_0295.jpg) (https://postimg.cc/image/z8xwptthn/)

(https://s9.postimg.cc/x33lvrsqj/IMG-20180514-_WA0158.jpg) (https://postimg.cc/image/x33lvrsqj/)

(https://s9.postimg.cc/gs3hzdnxn/IMG-20180512-_WA0010.jpg) (https://postimg.cc/image/gs3hzdnxn/)

(https://s9.postimg.cc/7kb9iowaz/IMG-20180514-_WA0164.jpg) (https://postimg.cc/image/7kb9iowaz/)

(https://s9.postimg.cc/5sians58b/IMG-20180514-_WA0165.jpg) (https://postimg.cc/image/5sians58b/)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Joi, 17 Mai 2018, 09:57
Super, @cornelina, multumim!  :worthy:
Si o poza din barci, nu?  :angel:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: cornelina din Joi, 17 Mai 2018, 13:39
Doamne, dai un deget si iti vor mana intreaga :))).
Alis, pozele cu barci au oameni in ele. Si pozele si barcile.  8)

Mai verific diseara odata sa vad ce poze cu barci, fara oameni gasesc in stocul de poze care e foaaarte stufos.

Dar nu promit. Deci nu iti tine respiratia.

O zi faina sa aveti.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Vineri, 18 Mai 2018, 06:55
Din spate, de departe, de sus, n-a pozat nimeni?  >:D >

Norocul meu ca pe forum nu se poate aplica zicala "Nemultumitului i se ia darul" :) ;D  :kissing:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: viorica samoila din Luni, 21 Mai 2018, 10:48
Buna, da a trecut o saptamana de la marea aventura de pe Cheile Nerei. Intradevar fascinante Din punctul meu de vedere totul a fost la superlativ:oamenii, pe care i-am intalnit, organizare, cazare, mese, transport si noutatea din acest sezon raftingul bineinteles. Multumim Gigi pentru concept.
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: enya71 din Vineri, 25 Mai 2018, 16:11
 S-a promis trimiterea pozelor. Va lasati asteptati?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Vineri, 25 Mai 2018, 17:54
O parte din imaginile obtinute prin tehnici de spionaj ultrasecret :whistle: :

(https://s7.postimg.cc/mgsolg6ij/DSC_0009.jpg)

(https://s7.postimg.cc/4dzluanjf/DSC_0159.jpg)

(https://s7.postimg.cc/hi566xi57/DSC_0160.jpg)

(https://s7.postimg.cc/cjhnsf1hn/DSC_0168.jpg)

(https://s7.postimg.cc/g33li8z2j/DSC_0191.jpg)

(https://s7.postimg.cc/4dzlu8xt7/DSC_0254.jpg)

(https://s7.postimg.cc/y5wo9fscb/DSC_0301.jpg)

(https://s7.postimg.cc/a25wl5paz/DSC_0351.jpg)

(https://s7.postimg.cc/65skp6jqz/DSC_0489.jpg)

(https://s7.postimg.cc/pavtyyduj/DSC_0505.jpg)

(https://s7.postimg.cc/yvfgltg17/DSC_0507.jpg)

(https://s7.postimg.cc/65skp7em3/DSC_0529.jpg)

(https://s7.postimg.cc/xt5a3bunv/DSC_0540.jpg)

(https://s7.postimg.cc/nj2v42x2j/DSC_0641.jpg)

(https://s7.postimg.cc/o8lnggkrf/IMGP8257.jpg)

(https://s7.postimg.cc/8acxq6t2j/IMG_2480.jpg)

(https://s7.postimg.cc/rs7l660az/IMG_2485.jpg)

(https://s7.postimg.cc/6vbd1kmvf/IMG_2537.jpg)

(https://s7.postimg.cc/lr9w965zv/IMG_2548.jpg)

(https://s7.postimg.cc/leii30avf/SAM_0135.jpg)
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: wonderland din Vineri, 25 Mai 2018, 19:45
Laur, ai fost cu cortul, pana la urma? sau ai trimis o drona?  ;D

S-a promis trimiterea pozelor. Va lasati asteptati?
Io cred ca s-au trimis demult. pe whatsapp.  :whistle:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Laur din Vineri, 25 Mai 2018, 21:10
hai sa zicem o drona :pleasantry:
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: sultana din Duminică, 27 Mai 2018, 17:46
Buna ziua tuturor celor care au fost in excursie pe Cheile Nerei. Au trecut ceva zile de cand s-a terminat drumetia si raftingul dar energia acelor locuri si buna dispozitie pe care am avut-o acolo (mai ales la rafting in timpul ploii) inca persista. In legatura cu pozele de la rafting... eu am fost in barca 4-ultima- si era o doamna  din Bucuresti ( imi cer scuze dar am uitat cum se numeste)care a facut fotografii. Poate sa imi trimita si mie cateva fotografii ?pe adresa tc_livia@yahoo.co.uk
Mersi mult.
P.S. Apropo de rafting  agentia nu poate sa organizeze si in alte locuri, ex, Jiu? Am prins gustul si parca as vrea ceva mai mult. Voi ce ziceti?
Titlu: Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
Scris de: Edith din Vineri, 08 Iunie 2018, 23:02

   Splendide fotografiiiii !!!!