Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Marţi, 19 Decembrie 2017, 07:27

Titlu: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Marţi, 19 Decembrie 2017, 07:27
Dupa cum am specificat anterior, am actualizat listele de transport pe fiecare traseu in parte.
Fiecare participant trebuie sa fie sigur ca a verificat pe ce lista este inscris, pentru a stii exact unde este intalnirea.
Urmeaza sa transmitem si datele si numarul de telefon  al soferilor.


TRASEUL 1    Bucuresti – Pitesti - Rm Valcea – Sibiu – Alba – Turda – Cluj – Sacel
Plecare  din Bucuresti la ora 06:00 MOL PACIIBOGDAN - 0753/878454
Nr. masina : B - 484 - NEW
[/size]

1. Roxana O.
2. Elena M.
3. Florentina T.
4. Creteanu Simona
5. Verona Lisi P.
6. Roxana S.
7. Mirela M.
8. Laurentia B.
9. Ani D.
10. Victoria P.
11. Marcela Cornelia R. (Sibiu)
12. Melania O. (Sibiu)
13. Tica Eliada D. (Sibiu)
14. Cristina P. (Pitesti)
15. Paul R. (Cluj)
16. Armand C. (Rm. Valcea)
17. Dariana Gabriela F. ( Alba Iulia )
18. Laurentiu N.

TRASEUL 2 - Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel 
Plecare  din Bucuresti la ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu


VIOREL - 0763/675739
Nr. masina : B - 340 - NEW


1. Emanuel G.
2. Gabriel U.
3. Simona Capraru
4. Ariadna Iulia B.
5. Cornelia I.
6. Gabriela M.
7. Ileana N.
8. Anca R.
9. Marta H.
10. Georgeta Liliana O.
11. Liliana Felicia N.
12. Imola T.
13. Tania S. (Ploiesti)
14. Simona A. (Brasov)
15. Georgica L. (Brasov)
16. Teodora P. (Ploiesti)
17. Dan M. ( Sighisoara)
Tarif: 795 RON/ persoana cazare in camera dubla

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-haine-de-rusalii-traditie-istorie-drumetii-24-28-mai-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-haine-de-rusalii-traditie-istorie-drumetii-24-28-mai-2018/)

Check in: 24 mai 2018
Check out:  28 mai 2018
Cazare: 4 nopti

Servicii incluse:
     • cazare 4 nopti Pensiunea Lacramioara 3* Sacel
     • mic dejun inclus 4 zile
     • 4 cine cu 3 feluri de mancare (antreu, fel de baza, desert)
     • acces gratuit la piscina interioara incalzita si ciubarele cu apa sarata
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid local
     • transport zonal

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • pranzuri
     • intrari la obiective, mocanita
     • transport pana la destinatie.

Am organizat 3 trasee la care va puteti conecta pentru a ajunge la destinatie:

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre cele doua rute, vor achita proportional cu km parcursi.

Inscrierea la transport se va face aici pe forum, dupa plata avansului, pe listele pe care le deschidem imediat dupa lansarea excursieiPlata transportului se va face in contul agentiei la ultima rata a excursiei. Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre cele doua rute, vor achita proportional cu km parcursi.
Plecari din Bucuresti = 180 lei
Plecari din Pitesti, Ploiesti, Iasi, Tg Frumos = 140 lei
Plecari din Valcea, Sibiu, Brasov = 120 lei
Plecari din Alba Iulia, Turda, Cluj, Tg Mures = 100 lei

Locuri disponibile: 45
Insotitor de grup: Lidia Mandache - tel: 0743 122 214.

(http://i42.tinypic.com/280l44h.jpg)

Mentiune in ceea ce priveste perioada in care se desfasoara aceasta excursie. Am considerat ziua libera atribuita de Guvernul Romaniei pentru Sarbatoarea Rusaliilor (luni 28 mai), legand-o de week-end. Asa ca din cele 5 zile de excursie, 3 sunt libere (sambata, duminica si luni) 

Program:
Ziua 1 24 mai . Ora 5.45 - intalnire pentru imbarcarea in miniautocar respectiv microbuz. Atentie locurile de plecare a miniautocarului, respectiv a microbuzului, din Bucuresti sunt diferite, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194, respectiv Statia Aurel Vlaicu Plecare din Bucuresti ora 6.00.
Traseu miniautocar: Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu (ora 9.00 - 9.30 Parcarea Hotel Ibis) – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel.
Traseu microbuz: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg Mures  - Sacel
Cu 1 - 3 zile inainte de plecare, se va comunica numarul masinii, numele soferului si numarul de telefon. Cei care se conecteaza la traseu, va fi nevoie sa contacteze soferul pentru stabilirea orei si locului de intalnire. Atunci cand ne apropiem de eveniment o sa afisam o lista cu orele aproximative de conexiune la traseu. Mentiune: pe parcursul drumului grupul nu va fi insotit, cu Lidia urmeaza sa va intalniti la Sacel, la pensiune.
Din Iasi plecarea este 07.00 din Parcare Billa, zona Garii Pentru persoanele care urca de pe traseu, nr meu de telefon de contact este al insotitorului de grup, care va pleca de acolo: 0743 122214
Programare la mocanita! si cina! Informatii din partea insotitorului de grup, socializare, un pic de muzica, in aceasta prima seara nu ne putem intinde prea mult pentru ca a doua zi trezirea este de...Bootcamp... :)

Ziua 2 25 mai Trezirea la ora 6.30, la 7.00 micul dejun, iar la 7.45 se pleaca in grup, cu mijloacele de transport cu care ati venit apre Viseul de sus. Din gara Viseu de sus: mocanita – plecare ora 9.00, la cca 14.30 se ajunge inapoi in gara. La Paltinu este organizat un grill pentru turisti, se poate comanda cotlet, carnati, piept de pui, cafea, bere, apa, colo etc. La revenirea in gara Viseu aveti 10 minute pauza pentru toaleta si plecam spre Borsa, trebuie sa ne grabim pt a prinde programul de telescaun. Sunt 30 km pana acolo, la 15.45 ajungem. Urcam cu telecabina, De la 16.00 – 17.15 Cascada Cailor, cborarea pe jos, apoi imbarcarea in microbuze si ne intoarcem la pensiune. Piscina, ciubare....Cina ora 20.00

Ziua 3 26 mai . Mic dejun ora 8.00, la 9.00 ne imbarcam in microbuz. Plecam spre Sighetul Marmatiei. Prima oprire: Biserica din Bogdan Voda (parintele locuieste chiar langa), aflata in patrimoniu UNESCO, apoi tot un lacas de cult, de data aceasta mult mai noi - vizitam Manastirea Barsana apoi intram la nea Toader Barsan, vizitam atelierul de cioplit porti. In jur de 11.30 se pleaca spre la Sapanta. Sunt 40 km (cca 45 minute). Intre Sighetul Marmatiei si Sapanta se vede Tisa si imediat peste este Ucraina. La Sapanta mergem intai la casa memorial Stan Ion Patras (nr 445), inainte de biserica si la stanga, apoi vizitam cimitirul, iar la iesire free time pt bazar, o cafea, o placinta. Dupa imbarcare, foarte aproape un alt lacas de cult – cea mai intalta biserica de lemn din tara - Sapanta Peri, vizitam biserica, apoi mergem la Sighet. La alegere Memorialul sau Muzeului Satului Maramuresean. Dupa vizitare inapoi la pensiune, ne bucuram de piscina si de saramura din ciubere....In jur de 20.00 cina si party! 

Ziua 4 27 mai Echipament de munte, sandviciuri, apa, la ora 9.00 se pleaca la Pasul Gutai (Hanul Pintea Viteazu). La ora 10.00 se intra pe traseu. Hanul Pintea – Creasta Cocosului dus 3 ore, intors 2 ore, total 5 ore,  la 15.00 suntem imbarcati. Prima oprire pentru masa la Breb, satul in care are printul Charles casa. Dupa masa vizitam zona de vatra, acolo unde au ramas mai multe case vechi maramuresene. Ne oprim apoi in satul Sarbi, comuna Budesti la nea Opris Gheorghe, apoi la clopar, la Borodi Vasile si Ileana (in spatele casei lui Opris) si in final la opincar (in capul satului Sarbi, spre Surdesti). La revenire piscina, ciubere si la ora 20.00 cina.

Ziua 5 28 mai Mic dejun si la ora 9.00 este plecarea spre casa

Nota. Acest program este flexibil si functie de vreme, de unele considerente si motive locale, permite interschimbari.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Tip actiune: aceasta actiune se adreseaza iubitorilor de traditii, de obiceiuri, a mestesugurilor noastre. Maramuresul, Bucovina si Tara Motilor au ramas singurele insule...si incet incet si acestea sunt asfixiate din pacate de kitch...Recomandarea mea este sa le vizitati pana mai aveti ce....Pana mai sunt mestesugari autentici, pana mai puteti avea o imagine despre cum arata tara asta acum 100 de ani, ce fel de oameni o locuiau...Este o excursie complexa, are si drumetie, are si obiective culturale, isorice, religioase, are si o latura care vizeaza intalnirea cu traditiile populare.

Profil participantne adresam doar persoanelor single, participarea este exclusiva singles. Persoane agreabile, comunicative, sociabile care inteleg ce inseamna un grup. Fara prea multe tabieturi, fara egoisme (eu vreau sa stau in fata, eu imi aleg camera etc), fara tendinte de impunere a unor dorinte personale (eu vreau acolo, dar de ce nu mergem si la...). Programul este comunicat se stie unde se sta, cu ce se merge, ce se viziteaza, acolo nu mai discutam de aceste aspecte, se considera insusite.
Pentru a ajunge pe Creasta Cocosului trebuie sa aveti si un pic de conditie fizica, sunt vreo 5 ore de mers pe munte....Daca credeti ca nu faceti fata, aveti optiunea de a ramane la masini, acestea urmand sa se retraga si sa astepte grupul de drumeti in Breb, acolo unde veti lua pranzul. Breb este un sat autentic, chiar printul Charles are o proprietate acolo, puteti vedea case din lemn in arhitectura veche, de cateva sute de ani.
Ziua de drumetie impune echipament montan, traseul este submediu, dar necesita ghete tip trekking sau de munte, un rucsac mic si evident conditie fizica. Diferenta de nivel dintre Pasul Gutai si Creasta Cocosului este de 500 m pe o lungime de 4 km, deci o panta lina, mai accentuata doar pe ultima portiune din Rezervatie.

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 jumatati de zi de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat:
- rucsac 20 - 40l
- bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
- sapca, bereta, bandana sau palarie
- tricouri pe cat posibil din material termic
- pantaloni de munte, nu blugi, sau pantalon stransi
- bluza tip polar
- bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai rece
- pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic...

(http://i40.tinypic.com/2en6g08.jpg)
Cu Mocanita pe Valea Vaserului

(http://i44.tinypic.com/148gha1.jpg)
Creasta Cocosului

Fotografii, postari, feed-back-uri din anii trecuti:
2011 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,646.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,646.0.html)
2012 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1199.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1199.0.html)
2013 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1424.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1424.0.html)
2014 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1729.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1729.0.html)
2015
http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2045.0.html (http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2045.0.html)
2016 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2237.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2237.0.html)
2017 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2424.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2424.0.html)

Si cateva poze de atunci:

(http://i44.tinypic.com/i5uskh.jpg)

(http://i44.tinypic.com/qq4nef.jpg)

(http://i40.tinypic.com/xbyms.jpg)

Mai jos locatia in care veti fi cazati:

(http://i67.tinypic.com/24e5jyq.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2a9o6tf.jpg)

(http://i64.tinypic.com/iw2p9g.jpg)

(http://i68.tinypic.com/fkbp1i.jpg)

(http://i66.tinypic.com/k5187.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2r4nzib.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2uqkdfk.jpg)

(http://i66.tinypic.com/vsgnc2.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2a9aa1u.jpg)

(http://i64.tinypic.com/34h6ruw.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2bqzhu.jpg)

(http://i64.tinypic.com/r0nl2x.jpg)

(http://i67.tinypic.com/30rxm6o.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2dk9x80.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2ekjdxx.jpg)

(http://i63.tinypic.com/34pz0n8.jpg)

(http://i67.tinypic.com/rtdr1i.jpg)

(http://i67.tinypic.com/15gtlk7.jpg)

(http://i63.tinypic.com/27zyw41.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2q07m1i.jpg)

(http://i65.tinypic.com/23tnksz.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2hqyryt.jpg)

(http://i63.tinypic.com/15hkajl.jpg)

(http://i64.tinypic.com/975imc.jpg)

(http://i65.tinypic.com/29lhikk.jpg)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Roxana79us din Miercuri, 27 Decembrie 2017, 00:06
Buna ziua tuturor,
Ma bucur sa particip la a doua excursie cu singlescamp si deabia astept sa va cunosc pe toti cei ce veti fi prezenti.
Cu bucurie, Roxana  :kissing:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Cristina24 din Marţi, 23 Ianuarie 2018, 00:13
Buna ROxana.
si eu sunt noua. la mine e chiar prima  inscriere. SPer ca vremea va tine cu mine!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 27 Februarie 2018, 11:42
Deschidem liste de transport dupa cum urmeaza:

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1.   

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel      ( ATENTIE 6 LOCURI )
1.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gina 20 din Marţi, 27 Februarie 2018, 18:34

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel
1. Tarc?u Gina  - Iasi
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Miercuri, 28 Februarie 2018, 03:54
Bine ai venit Gina 20. Am adus aici si mesajul tau de salut si prezentare, gasit pe la... intrebari
Buna,
Sunt Gina, sunt nou înscrisa în comunitate si abia astept sa particip la prima excursie, Maramures în haine de Rusalii in perioada 24-28 mai. Sunt o persoana activa, îmi plac drumetiile, traseele montane... Abia astept.


Pentru toti cei care urmeaza sa va inscrieti pe listele deschide de Bon Voyage -interne: luati ambele liste cu copy-paste, chiar daca va inscrieti doar pe una. Cam asa:

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1.   

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Vineri, 02 Martie 2018, 13:07
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1.   

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi) 2. Costi A. (Tg. Frumos)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Vineri, 02 Martie 2018, 13:20
Bine ai venit, Costi!
Pentru toti cei care urmeaza sa va inscrieti pe listele deschide de Bon Voyage -interne:luati ambele liste cu copy-paste, chiar daca va inscrieti doar pe una. Cam asa:

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1.   

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Vineri, 02 Martie 2018, 13:29
Multumesc Wonderland ! cred ca acum este postat corect in lista transport  :thumbup:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: crispop din Duminică, 04 Martie 2018, 09:26
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: roxanas din Duminică, 04 Martie 2018, 11:58

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: liliana59 din Duminică, 04 Martie 2018, 15:28
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi p din Duminică, 04 Martie 2018, 15:39
Liliana trebuia sa preiei ambele liste, te-am ajutat eu.... :)

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: liliana59 din Marţi, 06 Martie 2018, 00:36
Multumesc de ajutor, nu am stiut!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Paul1212 din Marţi, 06 Martie 2018, 14:15
Salutare as dori sa ma inscriu la excursia  din Maramure? de Rusalii  ;D
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: noiembrie din Marţi, 06 Martie 2018, 14:51
Paul,sus e un  site ce te duce la catalog vacante,in dreapta te inscrii, apoi primesti un mail si urmezi pasii !
Te asteptam in vacante !
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi p din Marţi, 06 Martie 2018, 14:57
Buna Paul,
pentru rezervare vezi pe prima pagina este link-ul. si informatii utile.

PS  - asa pentru ajutor, mai jos link-ul
http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-haine-de-rusalii-traditie-istorie-drumetii-24-28-mai-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/maramures-haine-de-rusalii-traditie-istorie-drumetii-24-28-mai-2018/)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Irina L din Miercuri, 07 Martie 2018, 20:28
Liliana trebuia sa preiei ambele liste, te-am ajutat eu.... :)

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi p din Miercuri, 07 Martie 2018, 20:38
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi p din Miercuri, 07 Martie 2018, 20:43
Irina L - trebuia luata lista cu copy/ paste si adaugat numele tau (nu trebuia folosit citat)....am modificat eu
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Irina L din Miercuri, 07 Martie 2018, 23:37
Multumesc frumos.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Cristina24 din Joi, 08 Martie 2018, 00:09
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Vineri, 09 Martie 2018, 07:36
Ieri cineva atent la forum si la modul in care apare lista a facut corectura la postarea Cristinei, copiind-o simplu, cu copy/paste, nu luata ca citat.

Din pacate a fost una dintre postarile care ieri s-au pierdut, am explicat pe alt topic ca s-a pierdut tot ce s-a scris dimineata. Ii multumesc pentru ca urmareste si corecteaza! Cred ca a fost Paul, dar nu retin exact...

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi p din Vineri, 09 Martie 2018, 08:37
Parca tu ai fost Costi31 cel vigilent (care a facut corectura la postarea lui Cristina)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Vineri, 09 Martie 2018, 09:08
Sa luam partea buna a lucrurilor: sunt mai multi membri, participanti la actiune sau nu, care sunt atenti, corecteaza si indruma. Asa ca e greu sa mai stim cine.  ;)
Gabi p - face deja de ceva timp asta. E bine ca vin si altii din urma  :bow: :kissing:

Costi lasase si urari de 8 martie pentru colegele de excursie. Si isi exprimase speranta ca poate e norocos sa nu aiba...concurenta.  ;D
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Vineri, 09 Martie 2018, 09:10
Da, ma bucur mult si remarc un val nou de oameni implicati in a da o mana de ajutor aici pe forum.  *|* :thumbup: :flori:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gina 20 din Duminică, 11 Martie 2018, 22:39
Buna Irina! Imi pare bine ca mai este cineva din Iasi care merge in aceasta excursie. Poate reusim sa ne cunoastem inainte de a pleca. Ce zici? Iti las un numar de telefon. 0755134022. :yeah:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: scoto din Miercuri, 14 Martie 2018, 15:48
Buna ziua,
am observat ca inca nu a aparut lista de transport pentru autocarul din Bucuresti cu traseul prin Brasov....acolo as fi vrut sa ma inscriu...mai este valabil acest traseu sau doar cel prin Rm Valcea
multumesc
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Miercuri, 14 Martie 2018, 16:26
Ambele sunt valabile, o sa mearga pe ambele trasee cu masini diferite, evident. O sa vad cand ma intorc in tara cum ne poate ajuta agentia...Oricum este timp suficient.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: simona liliana din Joi, 15 Martie 2018, 21:55
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Creteanu Simona (Craiova)
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Floryyy din Joi, 15 Martie 2018, 22:30
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Creteanu Simona (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: simona liliana din Joi, 15 Martie 2018, 22:38
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Misona din Vineri, 16 Martie 2018, 09:54
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: theo365 din Miercuri, 21 Martie 2018, 18:27

 Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M. (Iasi )
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: tarba imola din Joi, 22 Martie 2018, 21:58
Buna seara ruta Bucuresti Brasov Targu Mures  sacele va fi?
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: lidia.Iasi din Vineri, 23 Martie 2018, 20:52
Buna, Sunt Lidia, insotitorul de grup in excursia din Maramures. A mai fost cineva care a pus intrebarea asta iar admin a raspuns: "Ambele sunt valabile, o sa mearga pe ambele trasee cu masini diferite, evident. O sa vad cand ma intorc in tara cum ne poate ajuta agentia...Oricum este timp suficient"
O sa vorbesc la agentie sa vedem cand se va deschide si lista de transport pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg Mures - Gherla - Baia Mare - Sacel  :)

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Gabi Munteanu din Miercuri, 28 Martie 2018, 13:45
Sr. Member
****
 
Mesaje postate: 385

Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
« Răspuns #33 : Miercuri, 21 Martie 2018, 18:27 »
Citat

 Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Roxana79us din Marţi, 03 Aprilie 2018, 21:48
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: elenamatei_54 din Marţi, 03 Aprilie 2018, 22:22
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Florentina Negru din Duminică, 08 Aprilie 2018, 10:04
Buna tuturor,
Eu m am inscris la aceast eveniment , am platit  avansul..si din motive obiective nu mai pot merge.
Daca cineva este interesat de acest loc va rog  contactati ma la tel.0744668764 ,sau pe email florentina.negru@henkel.com .
petrecere frumoasa!
Florentina
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: VERONA din Duminică, 08 Aprilie 2018, 23:05
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Arm din Luni, 09 Aprilie 2018, 19:22
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel M. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: roxanas din Sâmbătă, 21 Aprilie 2018, 21:04
Buna dragilor. Abia astept sa vad Maramuresul. De cind imi doresc si n-am avut niciodata ocazia. M-am plimbat in lumea intreaga in excursii sau cu serviciul si nu am reusit pina la virsta mea sa vad toate frumusetile acestei tari.   ::)
Dar ma intreb...astia suntem toti? Nu se mai inscrie nimeni la autocar? Am scris si ca sa readuc din nou in "fruntea" listei aceasta excrusie. No haidati la Maramu!
Va pup si abia astept sa ne vedem sau sa ne revedem. Inscrieti-va pe lista de transport! :rtfm:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 21 Aprilie 2018, 21:49
Grupul e de 45 de persoane si nu mai sunt locuri.
 ;D Dar, da, roxanas,  e posibil sa astia sa fiti toti cei care sunteti pe traseul autocarului.
Foarte probabil ca cei care nu s-au inscris pe listele de transport vin din vest sau din alte zone care nu sunt pe traseu.
In ultimii doi ani s-a schimbat mult distributia participantilor pe regiuni.  Bucurestiul nu mai e "fruncea" in SCT  ;D
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Sâmbătă, 21 Aprilie 2018, 23:05
Buna Roxana ! va mai aparea o lista cu alt  traseu din ce-am vazut eu...dar mai e timp destul. Si eu abia astept sa plecam, poate mai  povestim intre timp pe unde ai mai calatorit ?  ;)  :kissing:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Misona din Luni, 23 Aprilie 2018, 10:25
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: roxanas din Marţi, 24 Aprilie 2018, 00:32
  Buna Costi. Nu cred ca mai apare alta lista cu plecare din Bucuresti (cel putin). Asa cum zice si Wonderland, lumea care vine e de prin toate zonele tarii, asa ca...
De povestit, de prin lume adunate, vom povesti in Maramu, o sa avem ocazii, sigur. Povesteam pe lungul drum pina la Maramures, dar vad ca drumurile noastre sunt diferite.   Dar sunt convinsa ca dupa aceasta excursie vom aveam multe de povestit aici, pe forum. Zic din experienta excursiilor cu SC, avuta pina acum. Intotdeauna s-a vorbit mult dupa excursiile in care am participat. Deci...abia astept si aceasta excursie. Si sa sti Lidia (ghidul nostru)ca abia astept sa te reintilnesc!  *|*
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Tania S. din Marţi, 24 Aprilie 2018, 09:18
Buna,
Eu astept si celalalt microbuz cu plecare din Bucuresti,sunt din Ploiesti si cred ca pe acest traseu s-ar mai gasi participanti la excursie.Altfel nu cred,cat de putini am fi,sa ne putem "lipi" la primul microbuz/miniautocar.Sper ca se va gasi o solutie si pentru cei care nu se regasesc in listele de transport deja completate sau macar sa avem vesti,sa ne putem organiza independent.O zi frumoasa sa aveti!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Misona din Marţi, 24 Aprilie 2018, 09:42
Buna,
Eu astept si celalalt microbuz cu plecare din Bucuresti,sunt din Ploiesti si cred ca pe acest traseu s-ar mai gasi participanti la excursie.Altfel nu cred,cat de putini am fi,sa ne putem "lipi" la primul microbuz/miniautocar.Sper ca se va gasi o solutie si pentru cei care nu se regasesc in listele de transport deja completate sau macar sa avem vesti,sa ne putem organiza independent.O zi frumoasa sa aveti!

Buna Tania!
Este posibil ca cei din Bucuresti sa se fi inscris deja in mare masura, suntem 15 inscrisi si mai este loc de inca 4 (cel mai mic microbuz are 19 locuri sau se poate inchiria o masina mai mare), cum spunea si Wonderland, Bucurestiul nu mai este fruntea SCT demult, astfel incat te sfatuiesc sa iei in considerare varianta in care nu se va organiza cel de-al doilea microbuz din Bucuresti pe ruta Ploiesti-Brasov.

Poate idenifici o varianta sa vii si tu pe ruta  Buc-Pitesti-Rm Valcea, de la Ploiesti ai doar 60 km-o ora pana in Buc

Succes si sa ne vedem cu bine!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Tania S. din Marţi, 24 Aprilie 2018, 11:11
Multumesc,Misona,
stiu ca nu este o distanta considerabila,as fi preferat insa varianta propusa initial,asa proiectasem calatoria...recunosc am luat in calcul si timpul si costurile .Acum trebuie achitat si transportul,deci mi-ar prinde bine un raspuns oficial din partea organizatorilor ca sa stiu ce platesc.Cred ca mai astept putin,cum spuneau si Lidia&admin la un moment dat  : este timp suficient...:-)))
Daca nu voi avea alternativa am sa aleg ruta Buc-Pitesti...
Multumesc,sper sa ne vedem cu totii sanatosi si voiosi!!!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Marţi, 24 Aprilie 2018, 16:41
Tania, o sa fiti anuntati din agentie. Cele doua rute vor fi mentinute, dar este nevoie de o repartizare. Ai incredere ca lucrurile sunt sub control si vor fi organizate asa cum s-a promis.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Picioreateodora din Marţi, 24 Aprilie 2018, 20:19
Buna seara . Sunt Piciorea Teodora si eu particip la această excursie si as dori sa ma înscriu pe lista . Eu as dori sa ma urc din Ploiești, în zilele următoare voi achita si transportul . O seara plăcuta
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Irina L din Vineri, 27 Aprilie 2018, 07:31
Buna ziua. M-am inscris pentru lista de transport cu plecare din Iasi, dar nu am citit bine toate informatiile si am uitat sa platesc trasportul la ultima rata. Pot sa-l platesc acum sau e prea tarziu?
Multumesc frumos.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Vineri, 27 Aprilie 2018, 07:42
Irina L, nu cred ca e tarziu, dar pentru astfel de informatii cel mai bine e sa scrii un email pe adresa agentiei.
Sau, faci plata, mentionand:contravaloare trasport din Iasi, excursie Maramures si trimiti apoi copie dupa documentul de plata. :)

Pentru Teodora si ceilalti care asteapta microbuzul pe a doua ruta cu plecare din Bucuresti, luati in considerare mesajul lasat de Admin:
Tania, o sa fiti anuntati din agentie. Cele doua rute vor fi mentinute, dar este nevoie de o repartizare. Ai incredere ca lucrurile sunt sub control si vor fi organizate asa cum s-a promis.
keep calm and enjoy!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Marţi, 08 Mai 2018, 10:30
Buna ziua,  *|*

Daca este cineva din Bucuresti care renunta la acasta iesire (fiind pe lista de transport),
sunt gata sa-i preiau locul.

Multumesc anticipat!

Mihaela Comisel :flori:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela_calcan din Marţi, 08 Mai 2018, 17:45
Eu din pacate nu mai pot merge. Daca este cineva doritor sa preia locul...


Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Miercuri, 09 Mai 2018, 12:19
Te rog sa luam legatura

Suna-ma la 0721782889 ca sa stabilim modalitatea
de a-ti returna banii.
Sper ca esti din Bucuresti si esti inscrisa la transport.

Multumesc!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Cornelia Iosifescu din Joi, 10 Mai 2018, 12:22
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Vineri, 11 Mai 2018, 12:26
Ceee... liniste pe-aici...  SUNTETI BINE ? SANATOSI, VOIOSI ?  :tomato:  :tomato:  :tomato:
Hai ca mai avem putin...   *|*   :yeah:   Din acest grup s-a mai inscris cineva si la alte excursii dupa asta?  Week-end placut tuturor !
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Vineri, 11 Mai 2018, 12:33
E liniste ca sunt iar vreo 3 grupuri plecate in 3 excursii diferite. De fapt vara cam asa e, se muta galagia pe coclauri.  :thumbup:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Vineri, 11 Mai 2018, 13:29

 :oops:

... si e liniste in aer
si pe strada
si-n cetate...

Eu nu renunt si sper sa merg cu voi in Maramures :bow: :dance: :thumbup:

Astept sa fiu contactata :whistle:

cu drag
Mihaela
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 13 Mai 2018, 16:53
Tot ce se poate...'' Cei din urma vor fi cei dintai ''
Pana atunci termina poezia Mihaela Comisel, posteaz-o aici http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2700.165.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2700.165.html)
Doar asa vei imbuna Providenta ;)... si vei primi un loc fruntas  :) Mult noroc si inspiratie maxima iti doresc ! :kissing:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Victoria P. din Luni, 14 Mai 2018, 00:00
Buna seara, sunt noua pe aici...
A durat o vesnicie pana am reusit sa ma inscriu aici si sa pot comunica cu voi. Nu prea sunt adepta comunicarilor pe forumuri si nici nu ma prea pricep sincer la acest lucru...
M-am inscris in aceasta excursie in Maramures in minivacanta de Rusalii, am platit trasportul, dar am constatat ca inca nu sunt pe lista cu plecare din Bucuresti.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Ce trebuie sa fac? Cum ma inscriu la autocar, microbuz? Mai sunt locuri cu plecarea din Bucuresti? Daca nu, cum procedez, deoarece am platit si transportul?
Sper ca nu am intrat prea tarziu, deoarece vad ceva activitate pe aici. :)

Multumesc frumos pentru ajutor! :bow:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Luni, 14 Mai 2018, 00:38
Buna Victoria P., Nu ai aparut pe lista deoarece trebuia sa te treci singurica :) se ia ultima lista cu copy/paste apesi raspuns , dai lipire dupa care treci numele tau la nr. urmator , verifici , daca ai gresit poti  modifica in 15 min. sau apelezi la un prieten ;)
Oricum este bine sa te obisnuiesti,comunici cu forum-ul, si parerea ta conteaza, doar aici primesti toate informatiile !
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Luni, 14 Mai 2018, 00:45
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Luni, 14 Mai 2018, 00:49
Acum te-am trecut eu, somn usor !  :kissing:    :whistle:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Luni, 14 Mai 2018, 05:19
Costi31, tu esti un dragut si un amabil. Asa cum se asteapta sa fie baietii din SCT si nu numaii  :) :whistle:
Dar regula e cea pe care ai mentionat-o si tu: fiecare se inscrie singur, individual, personal. Deci Victoria va trebui sa iti multumeasca, dar sa stie ce are de facut data viitoare.  :strong:

PS - regulile se descopera citind putin pe forum. Neaparat prima pagina din prezentarea fiecarei excursii.
PS - se apropie si Maramuresul :) De fapt, voi de el. Spor la pregatiri!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Luni, 14 Mai 2018, 19:00
Aoleeeu  ;D ca ma simt asa de bine...mai ales ca ma lauda o '' eroina ''  8)  :D
Inima-i sarita pe la vre-o 400 km... si aici nimic ...dar mai dati un semn de viata oameni buni !!! :strong:
V-am pupat  :love: :kissing:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: MLM din Luni, 14 Mai 2018, 20:35


Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Luni, 14 Mai 2018, 21:11
Hauuuuu!!! Lupu' sare-n suuus !  *|* Welcome MLM! :)  :dance:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Victoria P. din Luni, 14 Mai 2018, 22:55
Buna si multumesc mult, costi31! Apreciez gestul dragut si ajutorul oferit in miez de noapte  ;)

Chiar "imi prind urechile" pe aici. Probabil asa este la inceput.  :-[
Da, cred ca ar fi trebuit sa citesc regulile de inceput, dar timpul ma preseaza si aici s-a scris destul de mult... Voi incerca MLM! Promit sa imi "fac lectiile" intre timp!  :)

"Pas cu pas"... :)

Aadar, multumesc pentru ajutor si astept sa ne cunoastem, sa o pot face personal...
Seara excelenta, tuturor!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 15 Mai 2018, 05:29
Cristi31 te-a trecut pe lista, MLM s-a trecut pe ea.  Deci multumirile i se cuvin. Mai ales ca se straduieste atat sa anime acest topic:)
Victoria, pas cu pas, adevarat.  Recomandarea mea este, ca pentru fiecare, sa-ti iei un pic de timp sa te familiarizezi cu forumul de pe un laptop/pc. Apoi va fi mai usor si de pe telefon.
Enjoy!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Marţi, 15 Mai 2018, 11:29
 *|*
Hello, hello,

Chiar nu renunta nimeni?
Eu inca astept, dar nu prea mullt...
Deci, persoana din Bucuresti inscrisa la transpor. Am zis!
 :food: :flori:

Cu drag
Mihaela
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 16 Mai 2018, 02:13
Eu as zice sa-ti pregatesti geanta  :giggle: sa vedem daca '' Legea Atractiei '' chiar functioneaza  :worthy:  :laugh:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Miercuri, 16 Mai 2018, 16:19
La aceasta excursie sunt inchiriate 3 microbuze pentru transport. Unul singur e cu plecare din Iasi, iar celelalte 2 vor pleca din Bucuresti pe 2 trasee diferite.

In urma inscrierii fiecarei persoane pe listele de transport de pe forum/mail, am selectionat raspunsurile si am incercat sa facem repartitia pe microbuze intr-un mod  echilibrat.
-Dorim sa va anuntam ca fiecare sofer va avea lista cu persoanele destinate fiecarui microbuz si nu este posibila schimbarea unui loc dintr-un microbuz in altul.
-Vom afisa inainte cu 2 zile de plecare listele de imbarcare pentru fiecare microbuz in parte.
In cazul in care nu se respecta aceasta repartitie exista riscul de a nu fi posibila preluarea si a celor de pe traseu.

Va multumim pentru intelegere!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: tarba imola din Miercuri, 16 Mai 2018, 16:35
Buna ziua din Tg.Mures se preia clientul?
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: crystyna2000 din Joi, 17 Mai 2018, 10:32
Buna tarba imola,

Ruta nr. 2 din Bucuresti trece prin Tg Mures, vezi pagina intai.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg Mures - Gherla - Baia Mare - Sacel
Trebuie sa te treci pe lista de transport aferenta rutei preferate.

O zi buna !
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: AILIL din Joi, 17 Mai 2018, 14:07

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: tarba imola din Joi, 17 Mai 2018, 15:28
1.   Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
2.   21.TARBA IMOLA (TG.MURES)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: theo365 din Joi, 17 Mai 2018, 15:33
Buna ziua din Tg.Mures se preia clientul?
Inscrierea pe lista de transport nu este suficienta , trebuie facuta plata CATRE AGENTIE ( asta daca nu cumva deja ai facut-o )  *|*
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: theo365 din Joi, 17 Mai 2018, 15:35

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.TARBA IMOLA (TG.MURES)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Vineri, 18 Mai 2018, 08:51

Hei, sunt aici  *|* si sunt pe faza.  :flori:  :smitten:

Buna dimineata!Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: tarba imola din Vineri, 18 Mai 2018, 19:41
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg.Mures)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Vineri, 18 Mai 2018, 22:15
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)Se preiau ambele liste cu copy/paste chiar daca va treceti doar pe una ! :rtfm:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 19 Mai 2018, 07:25
Super, Costi31! Inca un nou intrat care a inteles spiritul SCT si a  preluat stafeta indrumarilor pentru cei si mai noi! Pot sa "mor" linistita :applause: :thumbup: :bow:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: ioana65 din Sâmbătă, 19 Mai 2018, 14:59
Bună ziua. Din Bacău merge cineva  la această ,,reuniune,,,??.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Sâmbătă, 19 Mai 2018, 16:14
Buna Ioana65,
 1.Daca esti deja inscrisa pt. excursie si doresti sa mergi cu noi mai este un loc la masina din Iasi,
 2.Daca pleci cu masina personala poti anunta si asta, asa poate mai gasesti pe cineva,
 3.Pentru orice alta dorinta poti face un anunt si se rezolva   :giggle:    :laugh:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Armyman1907 din Duminică, 20 Mai 2018, 09:32
Pentru autocarul cu ruta pe Brasov, de ce nu sunt afisate persoanele? Ca eu de acolo merg.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Syzygium din Duminică, 20 Mai 2018, 10:09
Armyman, daca am inteles eu bine, ar trebui sa te treci pe prima lista.
Agentia a preferat sa puna o singura lista pentru plecarea din Bucuresti, ca sa poata repartiza echilibrat persoanele care pleaca din Bucuresti si ca sa evite confuziile intre cele 2 masini. Pe pagina anterioara e o postare scrisa cu rosu, de la agentie, in care se specifica ca agentia se va ocupa de distribuirea persoanelor in cele 2 masini de Bucuresti si ca va publica listele inainte de plecare.
Inscrie-te pe prima lista si specifica "plecare din Brasov".
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 20 Mai 2018, 17:08
Regula este ca fiecare se trece singur pe lista transport, asa va fi mai usor si pt. agentie sa faca repartitia pe masini.
Pana la noi directive, luati lista cu copy/paste si adaugati-va numele si orasul .
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 20 Mai 2018, 17:10
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Siandra din Duminică, 20 Mai 2018, 17:55

Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
« Răspuns #90 : Azi la 17:10 »
Citat
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)
22.Simona A. ( Brasov)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Tania S. din Duminică, 20 Mai 2018, 22:10
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)
22.Simona A. ( Brasov)
23.Tania S. (Ploiesti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Armyman1907 din Luni, 21 Mai 2018, 20:37
Ladaru Georgica (Brasov)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Luni, 21 Mai 2018, 21:39
 :oops:
Imi pare rau, dar trebuie sa stai la rand... :crazy2:
 :P
  :P :strambatura: :pleasantry: :surrender:
Eu sunt in asteptare de vreo doua saptamani, doar,
doar renunta careva :worthy:
Deci, astept oportunitatea *|* :flori:

Cu drag  :kissing:
Mihaela
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: theo365 din Luni, 21 Mai 2018, 22:21
 -presupunand ca esti deja inscris Georgica , te-am adaugat eu pe lista de transport

Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)
22.Simona A. ( Brasov)
23.Tania S. (Ploiesti)
24.Ladaru Georgica (Brasov)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: scoto din Marţi, 22 Mai 2018, 10:31
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:

1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)
18. Mirela M (Bucuresti)
19. Laurentia B (Bucuresti)
20. Felicia N (Bucuresti)
21.Tarba Imola (Tg. Mures)
22.Simona A. ( Brasov)
23.Tania S. (Ploiesti)
24.Ladaru Georgica (Brasov)
25.Marta H (Bucuresti)


Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 22 Mai 2018, 14:27
Dupa cum am specificat anterior, am actualizat listele de transport pe fiecare traseu in parte.
Fiecare participant trebuie sa fie sigur ca a verificat pe ce lista este inscris, pentru a stii exact unde este intalnirea.
Urmeaza sa transmitem si datele si numarul de telefon  al soferilor.


TRASEUL 1    Bucuresti – Pitesti - Rm Valcea – Sibiu – Alba – Turda – Cluj  – Sacel
Plecare  din Bucuresti la ora 06:00 MOL PACII


BOGDAN - 0753/878454
Nr. masina : B - 484 - NEW


1. Roxana O.
2. Elena M.
3. Florentina T.
4. Creteanu Simona
5. Verona Lisi P.
6. Roxana S.
7. Mirela M.
8. Laurentia B.
9. Ani D.
10. Victoria P.
11. Marcela Cornelia R. (Sibiu)
12. Melania O. (Sibiu)
13. Tica Eliada D. (Sibiu)
14. Cristina P. (Pitesti)
15. Paul R. (Cluj)
16. Armand C. (Rm. Valcea)
17. Dariana Gabriela F. ( Alba Iulia )
18. Laurentiu N.


TRASEUL 2 - Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg Mures - Sacel 
Plecare  din Bucuresti la ora 6.00 Statia Petrom Aurel VlaicuVIOREL - 0763/675739
Nr. masina : B - 340 - NEW1. Emanuel G.
2. Gabriel U.
3. Simona Capraru
4. Ariadna Iulia B.
5. Cornelia I.
6. Gabriela M.
7. Ileana N.
8. Anca R.
9. Marta H.
10. Georgeta Liliana O.
11. Liliana Felicia N.
12. Imola T.
13. Tania S. (Ploiesti)
14. Simona A. (Brasov)
15. Georgica L. (Brasov)
16. Teodora P. (Ploiesti)
17. Dan M. ( Sighisoara)

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: crispop din Marţi, 22 Mai 2018, 18:29
Buna ziua, eu am platit transportul din Pitesti dar as vrea sa urc din Rm Valcea se poate? Voi anunta soferul autocarului.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 22 Mai 2018, 18:47
Buna ziua, eu am platit transportul din Pitesti dar as vrea sa urc din Rm Valcea se poate? Voi anunta soferul autocarului.
Nu cred ca este o problema daca anunti soferul.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 22 Mai 2018, 19:00
TRANSPORT IASI-TG. FRUMOS-VATRA DORNEI-BISTRITA-NASAUD-SACEL

Plecarea este din Iasi la ora 8.00 din Parcarea Carrefour Market, langa Gara (fosta Billa). In Tg. Frumos vom fi la 8.45 in Parcarea OMV
Masina este FORD TRANSIT ALB 8+1 locuri. Nr meu de telefon este 0743 122214

1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M (Iasi)


Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 22 Mai 2018, 19:57
Buna tuturor! Sunt Lidia, insotitorul vostru de grup in minunatul Maramures. Eu voi pleca din Iasi cu un grup si ne vom intalni in Sacel, la pensiunea Lacramioara. V-am scris mai jos cateva informatii utile pentru aceasta excursie:
Pentru drum
1. Fiti punctuali. Va rog, respectati orele anuntate pentru plecare, inclusiv dupa opririle de pe drum.
2. Contactati soferul pentru conexiunile de pe traseu
3. Sa va luati sendvisuri, fructe pentru masa de pranz pentru ca nu veti face opriri sa mancati la restaurant. Se va opri la benzinarie/popas pentru toaleta si pauzele regulamentare.  La pensiune veti ajunge in jur de ora 17.00 si vom avea cina la 19.30

Echipament necesar
Nu este o excursie cu multe drumetii dar daca optati sa urcati pe Creasta Cocosului aveti nevoie de bocanci, pantaloni lejeri, haina de ploaie, sapca, rucsacel pentru apa si gustari. La Cascada Cailor se poate merge si cu un adidas bun, cu talpa antiderapanta. In rest optati pentru tinute lejere pentru ca vom fi plecati cam toata ziua si nu uitati sa va luati si ceva mai gros pentru seara.
Costum de baie si slapi (pensiunea are piscine si ciubere cu apa sarata)
Mese
Micul dejun si cina sunt incluse in pachetul turistic si sunt fixe. Pentru pranz:
Vineri se poate cumpara meniu grill in statia finala a mocanitei, Paltinu, unde vom poposi 1 ora si 30 min. Daca doriti altceva trebuie sa va luati la pachet.
Sambata e bine sa aveti niste sendvisuri cu voi. Putem vorbi la pensiune sa pregateasca. Veti avea timp liber la Sapanta, unde puteti cumpara niste placinte sarate bune sau la Sighet.
Duminica vom lua pranzul la o gospodarie din Breb (in jur de 30 lei cu horinca si bere cu tot) dar va fi in jur de ora 15.00, dupa ce coboram de pe Creasta Cocosului, asa ca veti avea nevoie de niste gustari.
Tarife obiective
Plimbarea cu Mocanita – 55 lei (trebuie achitati joi seara )
Telescaun Borsa( pentru Cascada Cailor) – 30 lei
Cimitirul vesel din Sapanta – 4 lei
Casa memorial Stan Ioan Patras – 5 lei
Muzeul satului Maramuresean – 4 lei
Memorialul durerii din Sighet – 10 lei

Drum bun si abia astept sa ne cunoastem!

MAI SUS AU FOST AFISATE LISTELE SI LOCURILE DE PLECARE DIN BUCURESTI SI IASI


Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Armyman1907 din Miercuri, 23 Mai 2018, 14:46
Pentru cei care urcam din Brasov, zic ca ar fi bine sa stabilim un singur loc de intalnire cu autocarul. MIe imi este indiferent unde, am luat legatura cu soferul si a zis sa ii comunic in timp util unde sa opreasca. Daca sunt sugestii, astept.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Siandra din Miercuri, 23 Mai 2018, 19:45
Armyman, am vorbit cu soferul si am stabilit ca punct de intalnire benzinaria OMW, vis-a-vis de McDonald's, la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti. Daca crezi ca e ok si pentru tine, ne vedem acolo.
Seara faina tuturor!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Armyman1907 din Miercuri, 23 Mai 2018, 19:49
OK !
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Joi, 24 Mai 2018, 06:43
Drum bun tuturor, sa veti o calatorie frumoasa si usoara pana in Maramures! Zona aceea este minunata, la fel si oamenii, sunt ospitalieri, veseli si au o palinca grozava! Ma gandesc cu drag la excursiile la care am fost ghid acolo, la ce bine m-am simtit, cat de mult m-au bucurat locurile! Sunt absolut convins ca o sa va placa, Maramuresul este special, iar voi o gasca faina! Lidia este cu voi, e un om superdedicat, vesel si care armonizeaza usor cu grupurile, asa ca depinde doar de voi sa aveti o minivacanta superba...Eu va urez sa va distracti cat mai bine si mai mult, sa va relaxati, sa va imprieteneti, sa va intoarceti cu amintiri minunate! Va astept cu fotografii si povestioare, aici pe forum.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Tania S. din Marţi, 29 Mai 2018, 15:55
Maramures te-oi hori
Mai dorule,mai !
Si la lume-oi povesti
Mai dorule,mai !
Sa te stie-ntreaga lume
Mai dorule,mai !
Ca ai cel mai mandru' nume
Mai dorule,mai !

Ziua buna tuturor,sper ca ati ajuns cu bine acasa,cu bateriile incarcate,cu ecoul cantecelor morosene pe fundalul amintirilor…
Deschid lista celor carora vreau sa le multumesc cu : organizatorii care merita aplauzele noastre,pentru ca ne-au adunat alaturi si au creat conditii pentru confort si voie buna.
Vreau sa multumesc Lidiei care nu se dezminte si cu delicatete face din detalii aparent neinsemnate informatii pretioase,imbraca in haine colorate “aerul” dintre noi…reusind sa puna de acord  si sa risipeasca eventuale divergente.
Un reper important peste care nu vreau sa trec : ii multumesc “pilotului” nostru de cursa lunga Viorel – pe care il recomand cu caldura,sa fie desemnat sa insoteasca grupurile – este cel mai simpatic si sufletist conducator de… nava,cu mult bun simt si profesionist in trafic.I se mai poate atribui si juma’ de norma de…entertainer  *|*
Le multumesc tuturor celor cu care m-am bucurat de atmosfera prieteneasca,de muzica si veselie,de frumusetea locurilor prin  care am trecut,de ospitalitatea gazdelor .

Nu pot sa nu fac referire la imnul care ne-a insotit ca un leitmotiv pe parcursul aventurii in Maramures,stiu ca multi au apreciat cat a contat pentru noi : 
“Mniculaie-i morosan maaaa/Mniculaie-i morosan/Are moara si Cazan/Cine mere-a macina/Vesel ii tata ziua,/De sa duce nacajit/Inapoi zine horit!...”
Cu siguranta ne-am intors la rutina noastra zilnica mai proaspeti si mai …purificati sufleteste,un motiv in plus sa repetam experienta spre alte destinatii,in compania unor oameni la fel de frumosi si deschisi.
Eu va urez numai de bine si sa fim sanatosi sa ne revedem….

“ Mandru-mi canta cetera/Si-mi alina inima/Om canta cu bucurie/Lumea-ntreaga sa ne stie/Ca romanu-i numa unu /Si petrece ca nebunu' …” :yeah: *|* :applause: :applause: :applause: :applause:

   
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: mihaela comisel din Marţi, 29 Mai 2018, 17:16
Ma alatur cuvintelor frumoase spuse de Tania.
Nu pot sa spun mai mult decat a facut-o ea.

Multumesc tuturor!  *|* :flori: :whistle: :worthy:

Cu drag
Mihaela
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: roxanas din Marţi, 29 Mai 2018, 18:57
Multumesc Ggi si Samiza, pt.acest format de excursie, Multumesc Lidia, pt. o alta excursie frumoasa, avindu-te pe tine ghid.
A fost superrrrr, ca de obicei cu SC!!!!
Iar Maramuresul, ultima "baricada" a dacilor liberi, tarim de vis cu oameni minunati, veseli si prietenosi!
O alta excursie, marca SC - de poveste!
Va pup si va imbratisez pe toti cu drag, pentru ca mi-ati facut viata mai frumoasa!
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: tarba imola din Marţi, 29 Mai 2018, 21:30
Buna seara tuturor ,daca nu era episodul cu cotul lui Laurentiu ,fara voie cred,dar care se putea evita daca se respectau regulile de calatorie in grup,aveam si eu numai cuvinte de lauda,dar trebuie sezizate si lucrurile negative ca sa evitam in viitor accidentele deci rog organizatorii sa includa in regulament ca in microbuz nu se faca" tumbe" si altele ,sper sa-mi revin pina in data de 10.06.2018 ,daca nu trebuie sa renunt la calatorie .Cu toate ca am avut un eveniment nefericit ma bucur ca am cunoscut oameni deosebiti.Noapte buna tuturor.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Siandra din Miercuri, 30 Mai 2018, 06:33
Tania, ai reusit sa descrii atat de frumos si sa punctezi esentialul: fu fain tare in Maramures! Peisaje frumoase, grup extraordinar, distractie multa si ...Viorel.  :) Nu pot sa nu fac referire la Viorel. Un om deosebit, vesel, care pe langa faptul ca a condus microbuzul intr-un mod profesionist, ne-a si inveselit, a facut parte integranta din grup.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestei excursii! A fost prima mea iesire cu SC, dar cu siguranta nu si ultima.  :)
Tania, nu-i asa ca o sa postam si poze in curand?  :)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: admin din Miercuri, 30 Mai 2018, 08:34
Sunt fericit cand pot face lumea fericita! Cand vad ca oamenii se pot bucura de clipele create de noi. Este o rasplata minunata la efortul pe care il facem noi ca organizatori, insotitorii de grup, fetele din agentie, gazdele, toti cei care concura la programul unei excursii. Este important sa stii ca lumea apreciaza ceea ce gandesti, ceea ce faci, ceea ce oferi, efortul tau...Si evident in replica, nemotivant sa nu vezi nimic in ochii celor din jur...Pentru noi cei care lucram in acest proiect asta este prima motivatie, sa vedem oamenii bucurosi, cu amintiri frumoase, cu prietenii legate in excursiile organizate de noi.

Asta este si mare deosebire intre un insotitor de grup Singles Camp&Travel si un ghid de agentie de turism. Noi va reintalnim, legam relatii stranse cu voi, ne imprietenim. Ne adresam cu cunostiintele, cu munca si efortul nostru unor prieteni, nu unor clienti. Va privim din total alt unghi decat o fac cei din agentii. Acolo ghidul azi este cu un grup, maine ia altul, poimaine altul, peste o saptamana altul. Merge in aceleasi locuri, intra in automatismul ghidajului local, nu are cum sa lege vreo relatie cu turistii. Noi nu mergem in aceleasi locuri, ajungem chiar in unele pe care le vedem prima oara, nu avem cum sa intram in monotonie. Un ghid de agentie nu are motivatiile pe care le avem noi, acele recompense minunate pe care uite, le primi dupa excursii de la voi. Deci suntem stimulati, motivati, interesati...Venim cu inima deschisa, pregatiti sa facem orice pentru ca grupul sa se simta excelent. Evident ca stim, nu totul depinde de noi. Mai sunt gazdele, mai este vremea si bineinteles extrem de important...oamenii din grup. Daca sunt persoane vesele, puse pe distractie, comunicative, exuberante, genul lui (spun doi care-mi vin in minte pt ca stiu ca au fost acolo, dar am inteles de la Lidia ca asa ati fost marea-marea majoritate) Dan si Laurentiu atunci atmosfera se anima de la sine, calatoriile sunt mai usoare, drumul trece mai repede. Iar tu ca insotitor de grup te poti ocupa de parte logistica, de supervizare, nu mai este nevoie sa consumi energie pentru a determina o atmosfera vesela...Si chiar daca ai una-doua persoane care s-au "ratacit" pe la noi in Singles Camp&Travel  (pentru putin timp... :-[ :)) efectul lor este estompat in asemenea masura de catre grup, incat nici nu le simti...Decat ocazional...Imi pare rau de fiecare data de Lidia, de Gabi, de Diana, de Daniela, de Iulian si parca ma simt vinovat cand aud ca au avut pe cate cineva "problema"...Stiu ca ar fi trebuit sa fac mai mult la fitrare, sa fiu mai transant cand vad anumite "semnale" pe forum, pe Email, dar imi tot spun ca poate ma insel, ca poate omul este intr-o zi proasta, sa nu trebuie si nu am voie sa-l judec la prima reactie. Ca trebuie sa-i dau o sansa...Dar e clar ca trebuie sa-mi urmez instinctul, sa-mi folosesc marea experienta de a lucra cu oameni si le promit, ca filtrul o sa-si micsoreze sita....Urmeaza o discutie si in agentie, rog de asemenea pe cei vechi sa-mi atraga atentia daca vad pe forum comportamente ce dau de gandit, sa ma anunte daca surprind ceva care li se pare ca ar trebui sa citesc. Din pacate nu am timp sa parcurg tot ceea ce se scrie...Spun din pacate pt ca de exemplu daca as fi citit (din timp si nu ieri la stergerea contului), ce a scris cineva as fi remarcat cu usurinta, ca o astfel de persoana nu prea are ce cauta intr-un grup...

Inchei cu o nota vesela, spunandu-va ca am baut pentru voi cei care ati fost in Maramures si pentru o parte din cei de la Buzau, un Jameson mare-mare! Cu bucurie si cu gandul ca va distrati de minune impreuna!

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Misona din Miercuri, 30 Mai 2018, 12:47
Buna tuturor!

Am participat anul trecut la actiunea SC din Maramures si mi-a placut atat de mult, incat am revenit si anul acesta, ba mai mult, am mai convins si niste oameni cunoscuti in SC, actuali prieteni buni, sa mergem impreuna. Ceea ce mi-am dat seama in zilele acestea petrecute in MM este ca pentru mine, Maramuresul este o stare, este o stare de bine, de relaxare, de placut. Imi plac peisajele, oamenii, costumele, mancarea, etc..tot

A fost un grup frumos, care s-a legat repede, mai ales ca era multa lume noua (dar care cu siguranta se va invechi in SC), care a interactionat, a dansat, a glumit si s-a distrat si pe drum, si pe creasta si in masina.. si..pe unde a apucat:) Sa va amintiti mereu de horele noastre :)

Lidia a fost ca de obicei o draguta (Lidia e asa finuta mereu  :flori:) cautand si gasind solutii alternative cand vremea nu a tinut cu noi sau au fost situatii mici/punctuale mai neplacute (@Gigi: sa stii ca noi restul nu am bagat in seama aceste situatii si am glumit pe seama lor:) Nu te supara, nu e vina ta in niciun fel, astfel de oameni se autofiltreaza)

Multumiri si soferilor care au avut grija de noi, daca nu as sti ca sunt casatoriti amandoi, as spune ca sunt membri SC:) Stiu sigur ca le-a placut si lor mult sa petreaca zilele astea cu noi

Revin si cu poze cand reusesc sa le descarc... a fost superb, cred ca slujba in aer liber de la Biserica din Desesti, in duminica de Rusalii, cu toti localnicii imbracati in costume traditionale... a fost cel mai impresionant moment

Sa ne revedem sanatosi si voiosi si bucurosi!

Pe curand! Ma gandesc serios sa revin si anul viitor!

PS: va provoc sa spuna fiecare ce i-a placut cel mai mult din Maramures
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 14:34
'' Abia astept sa ne revedem oameni dragi !''
 Pt. prima experienta ''care nu se uita niciodata'' :) in S.C.T. eu m-am simtit rasfatat, multumesc : Lidiei si Andrei pt. grija si rabdare , maramuresenilor oameni buni si gazde primitoare, tot grupului pt. clipele frumoare petrecute, toleranta si bucuria de a va fi cunoscut, in mare parte am ramas prieteni, fetelor din toata tara ''legea atractiei'' chiar a functionat ;) colegul de camera care mi-a purtat noroc si celor care au intretinut atmosfera ! *|*
 Am ramas cu amintiri frumoase : primirea la P. Lacramioara,ciubere,piscina,dansuri fiecare cat a putut  :box: :tomato:  ;D  Mocanita, Creasta Cocosului,tot programul excursiei in frunte cu masa din Breb,apoi Nea Opris (cred...nu mai stiu de la palinca ;D),Sapanta, cele 2 biserici, Barsana si  si multe alte locuri chiar si Memorialul care pe mine m-a socat un pic  :( 
Recomand tuturor aceasta excursie si celor care nu au mai fost cu singles !!! :bow:  :flori:
Imediat urmeaza si cateva foto...
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 15:50
    (http://i63.tinypic.com/25ezrll.jpg) O pauza la apa cristalina   (http://i65.tinypic.com/fly628.jpg)
 PALTINU MOCANITA(http://i63.tinypic.com/20j4x1t.jpg)  (http://i63.tinypic.com/5amhsi.jpg) aici ne-a prins ploaia dar foarte cald
(http://i67.tinypic.com/w8thf9.jpg) Un mester in lemn ( trecuse ploaia) :)         
 (http://i68.tinypic.com/24e955d.jpg) la cina (http://i64.tinypic.com/fozng5.jpg)(http://i68.tinypic.com/vdg19f.jpg)(http://i68.tinypic.com/flzu2o.jpg[/IM [IMG]http://i68.tinypic.com/flzu2o.jpg)
la SAPANTA
(http://i64.tinypic.com/214oach.jpg)(http://i65.tinypic.com/10n9d1j.jpg)(http://i63.tinypic.com/slkvfk.jpg) SAPANTA MANASTIREA
(http://i64.tinypic.com/2myarsl.jpg)(http://i66.tinypic.com/o0w8d0.jpg)(http://i68.tinypic.com/20f6pm0.jpg)
aici a fost muzeul satului
Dupa asta a fost ceva mai dureros...Memorialul
(http://i63.tinypic.com/33ndmx0.jpg)(http://i63.tinypic.com/2mnqa8y.jpg)(http://i65.tinypic.com/f4o9xh.jpg)
Acum iau spritz pauza ....revin cu urmatoarele.... :D
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 17:59
Dupa care a venit Barsana....aici mi-am spalat o parte din pacate  :)(http://i67.tinypic.com/1zf26nn.jpg)  (http://i67.tinypic.com/1z5ka2o.jpg) (http://i64.tinypic.com/rucpef.jpg) (http://i68.tinypic.com/desdpd.jpg)   Aici punctul de intalnire cu apa curgatoare :strambatura:

(http://i66.tinypic.com/34o29vb.jpg) (http://i63.tinypic.com/2usexxu.jpg)
 apoi prima zi de Rusalii (http://i63.tinypic.com/2mniss1.jpg) (http://i67.tinypic.com/2mxj3aw.jpg) lumea urca bucuroasa la biserica din sat (http://i67.tinypic.com/za97d.jpg)
Dupa care am plecat in life pe Creasta Cocosului  :dance:  (http://i63.tinypic.com/2r74h92.jpg) (http://i65.tinypic.com/241v18n.jpg) (http://i67.tinypic.com/mt5ht.jpg)
Creasta se vede-n stanga.... noi mai avem de mers  :) (http://i64.tinypic.com/jzb3g3.jpg)
de aici se incepe urcusul mai greu  :-\  (http://i66.tinypic.com/29eoqvm.jpg) aici s-a stins cineva intr-o avalansa (http://i66.tinypic.com/2dmgwts.jpg)  hai mai spre varf aici este mai greu  :knuppel2: (http://i68.tinypic.com/2h7hro4.jpg)
SI AM AJUUUNS!!! *|*(http://i63.tinypic.com/8z44ep.jpg) (http://i66.tinypic.com/2pqs41s.jpg)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 18:21
la intoarcere un izvor  :worthy: (http://i65.tinypic.com/jim269.jpg)  si lumea super relaxata  ::) (http://i68.tinypic.com/magg2h.jpg) dupa care prima oprire Breb cu gustari palinca si bere , sarmale delicioase si cornulete  Aici mi-a placut fff mult  :yeah:  s-a dansat,  toti ne-am simtit exccelent !!!  (http://i66.tinypic.com/2wfuuiu.jpg)   (http://i63.tinypic.com/xlbjgj.jpg)   (http://i65.tinypic.com/xb0nit.jpg)
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 18:46
Mai apoi iar o  oprire cu palinca la greu... ;D  :thumbup: si iar muzica si seara iar petrecere.....
Aici poze cu pensiunea (http://i67.tinypic.com/2hqxkyr.jpg) (http://i67.tinypic.com/jtavz4.jpg) (http://i68.tinypic.com/117wop1.jpg) (http://i66.tinypic.com/9h5rp0.jpg) (http://i67.tinypic.com/2cfb8yu.jpg) (http://i67.tinypic.com/snmmxj.jpg)  (http://i68.tinypic.com/95v4gh.jpg) (http://i63.tinypic.com/r7kj8n.jpg)
si apoi ne-am luat La revedere (http://i65.tinypic.com/2r3e2qc.jpg)


Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: costi31 din Miercuri, 30 Mai 2018, 18:53
Iar la intoarcere am oprit si aici (http://i67.tinypic.com/sypaj7.jpg) (http://i67.tinypic.com/s6ha3p.jpg)
Multumesc Lidia ! :flori:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Irina L din Miercuri, 30 Mai 2018, 19:13
Buna ziua tuturor.
A fost o excursie frumoasa in care s-au impletit intr-un mod armonios "traditia, istoria si drumetia".
Au fost niste zile minunate in care s-a ras mult, ne-am simtit bine, am schimbat impresii, "am mai ratacit drumul", a plouat doar cand a trebuit (cred ca Lidia a vorbit si cu Dumnezeu pentru a avea un program perfect😁)am dansat, am horit.
A fost o excursie de neuitat si abia astept urmatoarea iesire.
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: wonderland din Miercuri, 30 Mai 2018, 19:51
da, se simte din plin voia buna de care v-ati lasat purtati...
Iar fotoreportajul lui costi31 e minunat. Costi, ai promovat clasa celor nou-intrati in SCT,  cu Premiul I si coronita :) :thumbup:
Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: theo365 din Joi, 31 Mai 2018, 19:42
Hello , *|*
Ma alatur si eu , cu cateva imagini din locurile care mie mi-au placut mult
- calatoria cu mocanita
- Memorialul durerii
- scurta drumetie la Lacul albastru

                                                                (https://s33.postimg.cc/wr1z5ubhn/IMG_8466.jpg) (https://postimg.cc/image/wr1z5ubhn/)

(https://s33.postimg.cc/41f397f7f/IMG_8471.jpg) (https://postimg.cc/image/41f397f7f/)

(https://s33.postimg.cc/nj9qp6eq3/IMG_8503.jpg) (https://postimg.cc/image/nj9qp6eq3/)

(https://s33.postimg.cc/6vi8mo4iz/IMG_8508.jpg) (https://postimg.cc/image/6vi8mo4iz/)

(https://s33.postimg.cc/gst9fr6zv/IMG_8514.jpg) (https://postimg.cc/image/gst9fr6zv/)

(https://s33.postimg.cc/yiuy0rhzv/IMG_8519.jpg) (https://postimg.cc/image/yiuy0rhzv/)

(https://s33.postimg.cc/dlypw3c97/IMG_8520.jpg) (https://postimg.cc/image/dlypw3c97/)

(https://s33.postimg.cc/q0lhwfqwr/IMG_8601.jpg) (https://postimg.cc/image/q0lhwfqwr/)

(https://s33.postimg.cc/yvmc6yv4r/IMG_8602.jpg) (https://postimg.cc/image/yvmc6yv4r/)

(https://s33.postimg.cc/c6x57et6j/IMG_8613.jpg) (https://postimg.cc/image/c6x57et6j/)

(https://s33.postimg.cc/lepdo47yj/IMG_8641.jpg) (https://postimg.cc/image/lepdo47yj/)

(https://s33.postimg.cc/z8dqd689n/IMG_8648.jpg) (https://postimg.cc/image/z8dqd689n/)

(https://s33.postimg.cc/4e6hfgacr/IMG_8651.jpg) (https://postimg.cc/image/4e6hfgacr/)

(https://s33.postimg.cc/6vi8mq9or/IMG_8655.jpg) (https://postimg.cc/image/6vi8mq9or/)

(https://s33.postimg.cc/hv3fybse3/IMG_8656.jpg) (https://postimg.cc/image/hv3fybse3/)

(https://s33.postimg.cc/65zgadguz/IMG_8658.jpg) (https://postimg.cc/image/65zgadguz/)

(https://s33.postimg.cc/8ajtbgxx7/IMG_8660.jpg) (https://postimg.cc/image/8ajtbgxx7/)

(https://s33.postimg.cc/qdcw2om23/IMG_8661.jpg) (https://postimg.cc/image/qdcw2om23/)

Titlu: Re: Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Scris de: Armyman1907 din Vineri, 01 Iunie 2018, 13:32
SUPERB!! O excursie minunata cu oameni minunati. Cred ca mai multe nu se pot spune.