Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Luni, 22 Ianuarie 2018, 09:25

Titlu: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: admin din Luni, 22 Ianuarie 2018, 09:25
Tarif: 490 lei/ persoana - cazare in camera DBL

Rezervari:  http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/)

Plecare:  20 iulie
Sosire:   22 iulie
Cazare: 2 nopti la Popasul Craiului http://popasulcraiului.ro/ (http://popasulcraiului.ro/)

Numar de locuri: 34

Servicii incluse:
     • cazare 2 nopti la pensiune 3*, mic dejun inclus
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ghid montan

Insotitor de grup: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • asigurare storno
     • mese
     • transport pana la destinatie. Vor fi organizate plecari din:
- Bucuresti. Traseul va fi: Bucuresti - Ploiesti - Zarnesti - Plaiul Foii
- Iasi. Traseul va fi: Iasi – Iasi – Bacau – Onesti – Brasov – Plaiul Foii
Transportul nu este inclus in pretul excursiei si se achita cf km parcursi, iar achitarea acestui serviciu se va face la insotitorul de grup.      
Tranport Bucuresti    90 lei
Transport din Iasi    100 lei; mentiune: exista doar 5 locuri disponibile pentru plecare din Iasi si traseul pana la Popasul Craiului. Daca numarul de doritori sa vina din acea zona este mai mare, minim 15, se poate inchiria un microbuz de 19 locuri.
Transport din Bacau, Onesti   70 lei
Trnsport din Ploiesti  70 lei
Transport din Brasov 40 lei
Am rugamintea sa folositi acest serviciu conex al excursiei, sa nu propuneti grupaje auto decat daca sunt in afara traseelor comunicate ma sus.
Aici pe forum se va deschide o lista de inscriere la tranport, unde fiecare se va adauga cu nume, initiala prenumelui si locul de imbarcare.

Program:

Ziua 1 20 iulie: Iasi – Bacau – Pasul Oituz – Tg Secuiesc – Brasov – Bran  - Simon (plecare la 07.00, durata aprox. 6 ore, ora de sosire 13.00)
Bucuresti – Ploiesti - Plaiul Foii (plecare ora 7.00 statia Petrom Aurel Vlaicu, ajungeti in jur de 12.00).Dupa check in ramanem pentru a lua o gustare (sa aveti la voi sandvisuri, fructe, pentru ca nu avem timp pentru masa de pranz la restaurant, a la carte), ne echipam si la 13.30 plecam intr-o drumetie spre Refugiul Diana din Poiana Curmatura Prapastiilor. Este un traseu de 2,5 ore, pe Valea Ursilor, la umbra padurii in cea mai mare parte. In spatele refugiului avem un punct de belvedere de unde putem vedea Turnurile Dianei si o frumoasa panorama catre Plaiul Foii. Dupa o pauza pentru fotografii, ne indreptam spre Schitul si Pestera de la Coltul Chiliilor, ascultam povestea locului si coboram la drumul dintre Zarnesti si Plaiul Foii unde ne va astepta microbuzul care ne va duce la pensiune.

Ziua 2 21 iulie Circuit Fantana lui Botorog –  Prapastiile Zarnestiului – Cabana Curmatura – Saua Crapaturii – Valea Crapaturii
Dupa micul dejun plecam spre Zarnesti, de unde intram pe un drum forestier pina la Fantana lui Botorog unde lasam microbuzele, ne aprovizionam cu apa proaspata si pornim pe traseul marcat cu banda albastra. Dupa 1 km parcurs pe drum forestier intram intr-un sector de chei spectaculos  cunoscut ca Prapastiile Zarnestiului, un paradis pentru alpinisti, pe care vom avea ocazia sa-i vedem in cei 4 km pe care ii vom parcurge.
Din Prapastiile Zarnestiului urcam prin Poiana Curmatura pana la altitudinea de 1470 m la Cabana Curmatura, o cabana montana cu un farmec aparte, de unde avem o panorama extraordinara asupra crestei nordice.  Aici ne vom opri pentru un popas mai lung, vom lua masa (se poate comanda la cabana sau va puteti lua la pachet) si vom admira privelistea.
De la cabana urcam  in Saua Crapaturii, un punct de belvedere de unde putem admira Piatra Mica si spectaculoasa Vale a Crapaturii pe unde vom face coborarea.
Cina si party

Ziua 3 22 iulie
Mic dejun, relaxare, echitatie.
Plecare spre casa

Piatra Craiului
Ca o cetate naturala de piatra, imbracata cu braul verde al padurilor, este un unicat intre muntii nostri. Peisajul este caracterizat de o creasta calcaroasa, cu  lungimea de 25 km si cu altitudinea maxima de 2238m in vf. La Om. Ea reprezinta cea mai lunga si mai inalta creasta calcaroasa din tara.
Strabatand traseele vom descoperi o mare varietate a formelor si dimensiunilor reliefului rezidual (colti de stanca, ace, piramide, muchii, turnuri, brauri, hornuri); numarul mare de vai, grohotisuri, arcade naturale intregeste spectacolul vizual, alaturi de abrupturi structurale deosebit de spectaculoase.
In perioada interbelica (1938) Consiliul de Ministri al Romaniei a hotarat infiintarea rezervatiei mixte Piatra Craiului iar in 1990 zona a fost declarata parc national ( suprafata a fost marita pana la 14.800 hectare, cuprinzand portiuni din judetele Brasov si Arges).
Traseele alese nu presupun portiuni dificile, cu lanturi sau catarare pe stanci dar impun o conditie fizica buna, cu o capacitate de a efectua un traseu de cca 10-12 km, cu o diferenta de nivel de 700 m. Ritmul de parcurgere este mediu, cu pauze care sa ne permita sa admiram si sa fotografiem  toate peisajele pe care le parcurgem.

Garofita Pietrei Craiului (Dianthus Callizonus), floarea care se gaseste doar in Piatra Craiului

Creste doar pe branele stancoase si grohotisurile din Piatra Craiului, fiind o specie endemica.
A produs prin raritatea ei o vie nedumerire in randul oamenilor de stiinta; planta nu este intalnita in nici unul din masivele muntoase invecinate si nici nu se aseamana cu vreuna din garofitele din Europa, intrunind caracterele a doua grupe sistematice ale genului: \"Alpini\" si "Glauci". Originea ei insa nu a fost pe deplin lamurita.

Se pare ca se aseamana cu o garofita din China, fiind o specie relicta, apartinand unui trunchi primitiv al genului din care s-au despins in alte parti ale Europei speciile actuale de garofite alpine. Una din ipoteze presupune ca aceasta specie s-a pastrat intr-o enclava carpatica in care s-au conservat conditiile de clima si sol initiale. Astfel planta ar fi supravietuit pana astazi fara a suferi transformarile prin care au trecut celelalte specii. Ipoteza pare valida daca urmarim pozitia geografica a Pietrei Craiului si structura sa geologica.

Tulpina este scurta, de 50 – 100 mm inaltime. Poarta la varf o floare cu corola de cca. 30 mm in diametru. Floarea, de culoare rosu-carmin, este formata din cinci petale, dintate la varf. Florile la baza au o pata purpurie, impestritata cu alb si cu peri albi, matasosi, stralucitori. In centrul florii se afla un inel purpuriu caracteristic. Pe dos, petalele sunt alb-verzui. Infloreste in lunile iulie si august.

Garofita Pietrei Craiului a fost descoperita de doi botanisti transilvaneni, cu 150 de ani in urma. Dupa o obositoare expeditie pe crestele salbatice ale Pietrei Craiului, Kotschy si Schott au adus in lumea stiintei o floare rara, de o neasemuita frumusete: Dianthus Callizonus (garofita cu prea frumoase brauri). Ion Simionescu descria planta: \"Petalele rasfrante larg sunt de un ros de carmaz sters. Pe ele sunt trase dungi, in lung, de un ros mai inchis, iar spre launtrul florii, o rotita de dantela fina cu ochiuri mici de aceeasi culoare mai inchisa. Urmeaza apoi un cerc alb, cu raze iarasi rosii, iar in mijloc, un joc de verde si alb neintrecut...\".

Legenda
Se spune ca in zona traia un padurar care avea doi copii, o fata si un baiat, Garofita si Degetarut. Intr-o zi, langa casa lor a aparut o acvila ranita pe care padurarul a ingrijit-o iar copiii ii dadeau din mancarea lor. Acvila si-a revenit si a inceput sa zboare, iar cei mici visau sa pluteasca si ei in aer si sa vada muntele de sus. Se spune ca acvila i-a luat intr-o zi pe spatele ei si s-a inaltat spre cer. Dupa ce au zburat deasupra muntelui, au coborat intr-o poienita unde acvila a mancat carne de caprioara, dar hrana a fost otravita si pasarea a murit. Speriati ca au ramas singuri, copiii au cautat adapost pana cand au gasit un castel. Au cerut adapost si hrana, dar zana castelului avea inima de gheata. I-a fermecat pe copii si i-a transformat in doua flori unice: Garofita Pietrei Craiului si Degetarutul de munte.

Vraja spunea ca doar daca un flacau va aduce apa vie din varful muntelui, abia atunci copiii se vor mai trezi la viata. Peste ani, trecu Dunare Voinicu, un flacau care, fermecat de frumusetea Garofitei, a udat floarea cu apa proaspata de izvor. Garofita s-a trezit la viata si cei doi s-au indragostit. Au reusit sa il trezeasca si pe fratele ei si sa ajunga acasa unde l-au gasit pe tatal lor slabit si imbatranit de atatia ani cat a trait singur, dar curand a prins puteri band din apa de la izvoarele tamaduitoare adusa de Dunare Voinicu. Au icalecat apoi pe caii nazdravani care ii duceau ca vantul si ca gandul spre castelul unde pe Dunare Voinicul il asteptau parintii. Ei au trait multi ani fericiti pana s-au stins de batranete, dar in munti, semintele raspandite de cele doua flori pana sa le gaseasca Dunare Voinicul, au perpetuat neamul lor, incat astazi impodobesc cu frumusetea lor pajistile Pietrei Craiului si razbesc pe frig si viscol ca si tinerii din povestea de demult.

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/01/garofita-pietrei-craiului.jpg)

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare.

:oops:Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.
Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.
In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.
Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru sezonul cu zapada nu uitati de parazapezi si crampoane
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini din excursiile din anii trecuti:

Pe Magura:

(http://i65.tinypic.com/2u5fc6c.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2cdh5av.jpg)

(http://i66.tinypic.com/zlopj6.jpg)

(http://i63.tinypic.com/2ld7pxg.jpg)
Pe Valea Simon

(http://i65.tinypic.com/14bmd7l.jpg)
Piatra Craiului

(http://i64.tinypic.com/k1dni1.jpg)
Poiana Zanoaga

(http://i64.tinypic.com/2ee8sio.jpg)
Saua Crapaturii

Cateva cuvinte despre locatia in care veti sta. Popasul Craiului se afla in mijlocul naturii, pe drumul ce leaga Zarnestiul de Plaiul Foii. Am fost gazduit acolo, va spun ca este un loc de basm. Se afla la poalele si vegheata de stancile semete ale Pietrei Craiului, in jur doar pajisti verzi, e izolata in natura, nimic nu tulbura linistea realxanta pentru trup, minte su suflet...Un adevarat colt de rai.

Au un centru de echitatie, asa ca puteti calari, lucra la ingrijitul cailor, sau doar sa va plimbati cu trasura...

Bucataria este exceptionala! Am mancat acolo cum de mult n-am mai avut ocazia...Am aflat si secretul...face parte din Sergiana si cu siguranta materia prima folosita in bucatarie este de cea mai buna calitate.

Mai jos sunt cateva fotografii de vara, apoi cele facute de mine, acum iarna.

(http://i68.tinypic.com/23mn7o9.jpg)

(http://i65.tinypic.com/24z9k7p.jpg)

(http://i65.tinypic.com/21k9ixg.jpg)

(http://i65.tinypic.com/33uapgg.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2a5ci8k.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2h53c5y.jpg)

(http://i66.tinypic.com/307qeww.jpg)

(http://i68.tinypic.com/2ephqmc.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2q1rpjm.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2eels1f.jpg)

(http://i68.tinypic.com/2057daf.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2n9zwue.jpg)

(http://i66.tinypic.com/sdec6x.jpg)

(http://i66.tinypic.com/vh50sx.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2qd4x0x.jpg)

(http://i68.tinypic.com/xpwutk.jpg)

(http://i67.tinypic.com/s11bit.jpg)

(http://i66.tinypic.com/kcfo5h.jpg)

(http://i67.tinypic.com/1rxn6h.jpg)

(http://i68.tinypic.com/2h5s3gy.jpg)

(http://i63.tinypic.com/drf85w.jpg)

(http://i66.tinypic.com/24nmjwz.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2akff9j.jpg)
Titlu: Re: Piatra Craiului si Bucegi; drumetii si voie buna  19 - 22 iulie 2018
Scris de: admin din Luni, 22 Ianuarie 2018, 11:35
Rezervarile sunt deschise, inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Vineri, 15 Iunie 2018, 15:52
La momentul actual, sunt foarte putine persoane inscrise din Bucuresti ceea ce inseamna ca nu vom putea pune la dispozitie un microbuz cu plecare din Bucuresti.
Pentru transportul din Iasi raman valabile cele 5 locuri disponibile cu Lidia in masina.


Vom incerca sa gasim o solutie in sensul inchirierii unui microbuz local.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Camelia M din Sâmbătă, 16 Iunie 2018, 15:32
Transport local Brasov - Plaiul Foii?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: DanielaP din Duminică, 17 Iunie 2018, 09:37
Buna ziua. Sunt interesata de aceasta excursie  daca exista si transport din Bucuresti. in cazul unei alte excursii pt care am platit avansul am reunntat  pt ca nu s-a mai organizat transport din Bucuresti. 
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: IORDAN din Duminică, 17 Iunie 2018, 20:18
Buna ziua. Doresc sa beneficiez de transport din Iasi. Va multumesc.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Luni, 18 Iunie 2018, 09:14
Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnestii  deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.

1. Iordan
2.
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti  se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro (http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro)

Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: DanielaP din Marţi, 19 Iunie 2018, 18:05
oK. Am inteles. Am sa vin in cele din urma cu trenul daca nu exista mai multi participanti din Bucuresti. In aceste conditii m pot baza pe transportul pana la pensiune si participarea la programul din prima zi ?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: IORDAN din Marţi, 19 Iunie 2018, 18:07
Multumesc Lidia. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa pornim in "marea aventura" din Piatra Craiului. :)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: mihaela2017 din Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:14
Buna!
Ma inscriue si eu pe lista ta, Lidia, pentru transport. Multumesc!  :)

Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnestii deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.

1. Iordan
2. Mihaela T.
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro (http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: mihaela2017 din Marţi, 26 Iunie 2018, 18:48
Am omis sa specific de unde urc, asa ca revin cu precizarea respectiva...


Ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti:

1. Iordan
2. Mihaela T. (Iasi)
3.
4.

Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro (http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Marius85 din Marţi, 03 Iulie 2018, 08:45
Buna ziua,

Sunt interesat de aceasta excursie, va rog sa-mi spuneti daca mai sunt locuri disponibile.

Mai este cineva care intentioneaza sa vina din Alba, Sibiu ?

Toate cele bune!
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Gabi p din Marţi, 03 Iulie 2018, 10:20
Buna Marius,
cred ca mai sunt locuri disponibile...inca mai este activ link-ul de rezervare...intra pe http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/piatra-craiului-si-bucegi-drumetii-si-voie-buna-19-22-iulie-2018/)
O zi buna
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 11:59
07.07 Mai sunt 5 locuri disponibile la aceasta excursie.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: rysin din Duminică, 08 Iulie 2018, 10:42
oK. Am inteles. Am sa vin in cele din urma cu trenul daca nu exista mai multi participanti din Bucuresti. In aceste conditii m pot baza pe transportul pana la pensiune si participarea la programul din prima zi ?

Buna. Și eu plec din Bucuresti cu trenul. Dacă vrei, putem călătorii împreuna. Poti sa- mi lași nr de telefon
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Tulbure Taniana din Luni, 09 Iulie 2018, 11:01
Citat
Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.


1. Iordan
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4.

Citat
Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
[url]http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro[/url] ([url]http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro[/url])
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Anca79 din Miercuri, 11 Iulie 2018, 10:45
Buna tuturor,

M-am alaturat de curand grupului, ma adresez insa voua in legatura cu transportul catre locatia unde ne vom caza. Precizez ca deja am rezervat un loc.

Tinand cont ca locuiesc in Brasov, pot veni fie direct cu masina personala, fie ma pot alatura in vreun bus, in masura in care am aceasta posibilitate.

As aprecia un sfat in acest sens din partea organizatilor. Merci frumos.

Anca
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: FANICA MOROIANU din Joi, 12 Iulie 2018, 08:41
Buna , Sint Fanica si merg si eu din Bucuresti. Inca nu m-am hotarat cu ce ajung la Zarnesti.Am vazut un tren din Basarab la 7.44 si ajunge la Zarnesti la 12.46. O fi bun? Ceilalti cu ce vor vrea sa ajunga?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Anca79 din Joi, 12 Iulie 2018, 10:28
Buna tuturor,

Am rezervat ieri un loc online, insa nu am primit nicio confirmare/email.
Dat fiind faptul ca astazi este deadline-ul pt achitarea avansului, as aprecia un raspuns si va multumesc anticipat.

Toate cele bune

Anca


Buna tuturor,

M-am alaturat de curand grupului, ma adresez insa voua in legatura cu transportul catre locatia unde ne vom caza. Precizez ca deja am rezervat un loc.

Tinand cont ca locuiesc in Brasov, pot veni fie direct cu masina personala, fie ma pot alatura in vreun bus, in masura in care am aceasta posibilitate.

As aprecia un sfat in acest sens din partea organizatilor. Merci frumos.

Anca
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: theo365 din Joi, 12 Iulie 2018, 14:57
Buna tuturor,

Am rezervat ieri un loc online, insa nu am primit nicio confirmare/email.
Dat fiind faptul ca astazi este deadline-ul pt achitarea avansului, as aprecia un raspuns si va multumesc anticipat.

Toate cele bune

Anca
Cauta in spam sau bulk , este un e-mail care este generat in mod automat !
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Angela B din Joi, 12 Iulie 2018, 18:59
Buna , Sint Fanica si merg si eu din Bucuresti. Inca nu m-am hotarat cu ce ajung la Zarnesti.Am vazut un tren din Basarab la 7.44 si ajunge la Zarnesti la 12.46. O fi bun? Ceilalti cu ce vor vrea sa ajunga?Eu merg des cu trenul pe relatia Bucuresti - Brasov. Majoritatea trenurilor pleaca din Gara de Nord. Un IR ( accelerat inainte) face sub trei ore. Aveti grija sa va faceti rezervarile din timp. La sfarsit de saptamana nu se gasesc bilete cu loc.
Drum bun si distractie placuta !!

http://www.infofer.ro/index.php/cauta-tren (http://www.infofer.ro/index.php/cauta-tren)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Syzygium din Vineri, 13 Iulie 2018, 08:29
Salutare, vin si eu din Bucuresti, cu trenul. Mi-ar placea sa mergem impreuna. Inca nu am nici un plan concret, eu ma gandesc la tren pana in Brasov (pana in Zarnesti dureaza prea mult drumul, mai mult de 4:30h in cazurile fericite.. dar pot fi si 6:30!!..) apoi tren/bus/taxi/uber pana in Zarnesti. Brasov-Zarnesti sunt aproximativ 30 km, 1h cu autobuzul, 30min cu taxi.
 
@Angela, multumim pentru info. Daca cunosti prin zona, dupa parerea ta cum e confortabil/convenabil un drum Brasov-Zarnesti? Ar fi ok  uber-ul?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: krondia din Vineri, 13 Iulie 2018, 10:59
Cu Uber este scump. Am verificat acum si o cursa costa 150 lei din Brasov... Poate sa difere tariful in functie de momentul zilei, solicitari dar nu prea mult.
Trenul Brasov- Zarnesti este o varianta buna.
Exista si autobuz dar nu pleaca de la gara, trebuie luat taxi pana la autogara sau aproximativ 8 lei cu Uber de la gara la autogara2

https://www.autogari.ro/Transport/Brasov-ZarnestiBV (https://www.autogari.ro/Transport/Brasov-ZarnestiBV)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Anca79 din Vineri, 13 Iulie 2018, 12:27
Buna tuturor,

Am 3 locuri in masina, va pot lua de la gara BARTOLOMEU din Brasov si mergem direct la Plaiul Foii, la cazare. (sper ca am inteles bine locatia cazarii).

Pt cei interesati, va rog mesaj in privat pe anca_ciulei@yahoo.com.

Anca
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Anca79 din Vineri, 13 Iulie 2018, 12:28
PS: nu percep taxa, eu oricum merg incolo singura cu masina.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: rysin din Vineri, 13 Iulie 2018, 12:41
PS: nu percep taxa, eu oricum merg incolo singura cu masina.

Buna Anca, daca nu ai alt program, eu ajung din Bucuresti la 08;49 la gara. Ma gandeam sa iau trenul la Zarnesti, dar daca este bine pentru tine nu refuz sa mergem impreuna. tel 0745122277
Multumesc
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Syzygium din Vineri, 13 Iulie 2018, 13:42
Multumim Anca, ti-am trimis si eu un email.
Daca mai e cineva din Bucuresti care merge cu trenul, sa lase un semn aici, sa vedem cati suntem si sa incercam sa ne organizam impreuna  daca suntem mai multi de 3. 

Pentru la intoarcere, e simplu, am aruncat o privire pe prezentarea de la pensiune si am zarit niste biciclete pe acolo ;)
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: rysin din Vineri, 13 Iulie 2018, 13:44
Buna. Plec din Bucuresti cu trenul de 06 si ajung in Brasov 8:49. Telefon 0745122277
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Syzygium din Vineri, 13 Iulie 2018, 14:05
Am luat legatura cu Rysin. Cine mai vine din Bucuresti?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Gabriela11 din Vineri, 13 Iulie 2018, 16:55
Buna,

Eu sunt Gabriela si vin din Ploiesti cu masina personala pe ruta Ploiesti, Rasnov, Zarnesti,
Am 4 locuri libere iar masina este spatioasa.
Daca este cineva interesat ma poate contacta 0766445600.
Ca sugestie pentru cei din Bucuresti, ii pot lua din gara Ploiesti Vest si plecam mai departe.

O zi frumoasa

Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: delia din Vineri, 13 Iulie 2018, 17:20
Buna Gabriela, eu sunt din Bucuresti si ma intereseaza oferta ta. As putea sa vin in Ploiesti la o ora stabilita de tine. Contacteaza-ma te rog pe adresa de mail delia_1588@yahoo.com  Stabilim acolo detaliile, eventual ne auzim la un telefon. Multumesc mult!
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Angela B din Vineri, 13 Iulie 2018, 19:38
Daca mai are nevoie cineva.... puteti merge din Brasov la Zarnesti cu ternurile Regio.

https://regiocalatori.ro/wp-content/uploads/2017/12/Brasov-Zarnesti.pdf

Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Ancuta BJ din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 19:49
Buna seara
Si eu sunt din Bucuresti.
Cum am putea să mergem împreună cei din București?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 15 Iulie 2018, 06:20
Minunat mi se pare  acest proiect, ÎN ZBOR PESTE MUNȚII ROMÂNIEI, marca AQUA CARPATICA - 12 luni de filmări cu drona - :

Munții Piatra Craiului, unde voi veți ajunge curând, chiar dacă nu în zbor. :)
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=Vyb3pcmdyHw#)

Pentru cei interesați: găsiți pe youtube filmări pe episoade, cu diferite trasee din Piatra Craiului.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Camelia M din Luni, 16 Iulie 2018, 09:06
Buna dimineata! Eu vin din Slobozia cu un tren care trece prin Bucuresti (la 7:51). Ajunge in Brasov la 10:43. Din Brasov la Zarnesti cu trenul sugerat de Angela B. (pleaca la 12:05, ajunge la 12:46).
Cum procedez cand ajung la Zarnesti?
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Luni, 16 Iulie 2018, 17:28
Buna dimineata! Eu vin din Slobozia cu un tren care trece prin Bucuresti (la 7:51). Ajunge in Brasov la 10:43. Din Brasov la Zarnesti cu trenul sugerat de Angela B. (pleaca la 12:05, ajunge la 12:46).
Cum procedez cand ajung la Zarnesti?
Buna Camelia! Veti fi mai multi care ajungeti in Zarnesti cu trenul. Voi trimite pe cineva cu masina mea sa va preia. Sunt doar 9 km din Zarnesti pana la  pensiune.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Gabriela11 din Luni, 16 Iulie 2018, 21:08
 Buna,

Eu sunt Gabriela si vin din Ploiesti cu masina personala pe ruta Ploiesti, Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Am 4 locuri libere iar masina este spatioasa.
Daca este cineva interesat ma poate contacta 0766445600.
Ca sugestie pentru cei din Bucuresti, ii pot lua din gara Ploiesti Vest 09:00 - 09:15  si plecam mai departe.


Deschidem lista pe traseul Ploiesti (Gara Vest), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului

1. Gabriela S
2. Delia J
3.
4.
5.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: luminita.stanescu din Marţi, 17 Iulie 2018, 07:44
Buna,
Vin si eu in excursie, sunt din Bucuresti.
Cum se organizeaza transportul de la Zarnesti la cabana, intrucat pana la cabana sunt 10 km?
Daca se alege varianta din Bucuresti plecare cu trenul pana in Brasov si apoi din autogara plecare din Brasov la Zarnesti, cum ajungem la Cabana Popasul Craiului?

Multumesc,
Luminita S.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Syzygium din Marţi, 17 Iulie 2018, 09:36
Luminita, vezi un pic mai sus mesajul de la Lidia.
Eventual poti vorbi cu Gabriela, care a lasat un mesaj exact inaintea mesajului tau, cred ca te poate ajuta cu drumul de la Zarnesti.

Eu saptamana trecuta m-am gandit sa luam legatura cei din Bucuresti care mergem cu trenul, sa ne intalnim macar in Brasov, sa mergem impreuna mai departe. Dar apoi treburile s-au cam aglomerat la mine, n-am putut sa dau atentie, ar fi trebuit sa insist un pic pe forum, pana ne adunam. 

Si eu voi lua trenul din Zarnesti la intoarcere. Nu stiu cum o sa fac, o sa intreb la pensiune daca imi ofera vreo alternativa, vreun sfat, sau  rog pe unul din colegii care vor fi cu masina (contra cost, bineineles).
Titlu: Transport Brasov- cabana - 1 loc liber in masina
Scris de: Anca79 din Marţi, 17 Iulie 2018, 10:12
Buna tuturor,

Mai am 1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.

Lista ocuparii pana acum:
1. rysin
2. Syzygium
3.

Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.

Cu drag
Anca
anca_ciulei@yahoo.com
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 17 Iulie 2018, 10:47
Inteleg ca pentru cei noi e mai dificil sa rasfoiasca pagina cu pagina, topicul. Dar sa nu citeasca macar ultimele doua mesaje???  :faint: |o

Hai, sa nu fiu doar carcotasa, ci si utila si sa va adun ofertele de transport:


Gabriela11,  pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3.
4.
5.

Anca79 mare 1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
anca_ciulei@yahoo.com


Lidia, insotitorul vostru de grup,  zica ca aranjeaza sa va ia din Zarnesti. (daca intre timp nu va lipiti la ofertele de mai sus :) )
Eventual puteti sa va adaugati pe lista:
1.Camelia M, Zarnesti, 12:46

2...

Mai aveti un loc si in masina Lidiei, pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti
1. Iordan
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4.

(daca sunteti mai multi, inscrieti-va, ca sa stie ce-i de facut :))

Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: luminita.stanescu din Marţi, 17 Iulie 2018, 14:00
Buna,
Ma inscriu pe lista Gabrielei 11 cu plecare din Ploiesti Vest ora 9.00, pentru Piatra Craiului 20-22 iulie
1.  Gabriela11 ;
2. Delia J ;
3. Luminita S ;
4.
5.

O zi buna,
Luminita S
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: luminita.stanescu din Marţi, 17 Iulie 2018, 14:06
Buna,
Revin cu scriere corecta a listei pentru inscriere transport la Gabriela11 din Ploiesti, ora 9.00, pt Piatra Craiului, pe 20 iulie
1. Gabriela S ;
2. Delia J;
3. Luminita S
4.
5.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 17 Iulie 2018, 14:36
Gabriela11,  pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3. Luminita S
4.
5.


Anca79 mai are1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
anca_ciulei@yahoo.com

Lidia, insotitorul vostru de grup,  zica ca aranjeaza sa va ia din Zarnesti. (daca intre timp nu va lipiti la ofertele de mai sus :) )
Eventual puteti sa va adaugati pe lista:
1.Camelia M, Zarnesti, 12:46
2...

Mai aveti un loc si in masina Lidiei, pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti
1. Iordan
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4.


(daca sunteti mai multi, inscrieti-va, ca sa stie ce-i de facut :))
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: rysin din Miercuri, 18 Iulie 2018, 16:44
Un membru nou din Constanta, pentru ca inca nu i s-a activat contul pe forum, m-a rugat sa postez numarul lui de telefon 0723575063 in ideea ca cineva doreste sa-l insoteasca Constanta - pensiune si retur.
Evident puteti opta sa faceti check-out pe traseu sau sa ramaneti pana la destinatia finala: Mamaia beach.
 *|*
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Ancuta BJ din Miercuri, 18 Iulie 2018, 18:28
Buna Gabriela
Ma intereseaza si pe mine oferta ta daca mai este valabila.
Daca se mai poate te rog sa ma treci si pe mine pe lista,
O sa incerc sa te contactez la telefon.
Multumesc
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Ancuta BJ din Miercuri, 18 Iulie 2018, 19:31
Gabriela11,  pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3. Luminita S
4. Ancuta BJ
5.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Posa din Miercuri, 18 Iulie 2018, 23:20
Salutare tuturor!Sunt UȚU POSA din CONSTANTA! Nu am avut acces la FORUM pana acum,fiind membru nou la prima ieșire!Voi veni cu auto personal(disponibile 4 locuri,confort garantat) pe ruta CONSTANTA-BUCUREȘTI-PLOIEȘTI-BRAȘOV-ZĂRNEȘTIULUI-pensiune și retur!Tel 0723575063 pentru orice posibila conexiune atât pentru dus dar și pentru întors!Abia aștept sa ne bucurăm de natura și de...voie buna!
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: wonderland din Joi, 19 Iulie 2018, 07:32
Incercati sa luati toate listele, chiar daca va inscrieti doar pe una, si chiar daca  nu le mai...colorati.

Gabriela11,  pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3. Luminita S
4. Ancuta BJ
5.

Anca79 mai are1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
anca_ciulei@yahoo.com

Lidia, insotitorul vostru de grup,  zica ca aranjeaza sa va ia din Zarnesti. (daca intre timp nu va lipiti la ofertele de mai sus :) )
Eventual puteti sa va adaugati pe lista:
1.Camelia M, Zarnesti, 12:46 (nu te sincronzezi cu Anca? - are adresa de email mai sus, deci o poti intreba)
2...

Mai aveti un loc si in masina Lidiei, pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti
1. Iordan
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4.

(daca sunteti mai multi, inscrieti-va, ca sa stie ce-i de facut :))

A aparut si o oferta din Constanta.
UȚU POSA din CONSTANTA! pe ruta CONSTANTA-BUCUREȘTI-PLOIEȘTI-BRAȘOV-ZĂRNEȘTIULUI-pensiune și retur!Tel 0723575063
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: admin din Joi, 19 Iulie 2018, 09:09
Ma bucur ca lumea este frenetica aici, ca se organizeaza, ca se gasesc solutii. Sunt foarte importante aceste discutii pe forum, inaintea excursiilor, fie ele doar si grupaje auto. Sunt primele interactiuni intre voi, in special intre cei noi, ceea ce o sa vedeti, ajuta mult atunci cand va intalniti acolo.

Ceea ce primiti la inscrierea in grup, la "Bine ati venit" include si recomandarea sa va faceti cont pe forum, sa puteti interactiona cu ceilalti. Multi isi fac, dar altii nu, considerand sau ca este complicat, sau ca nu o sa aiba timp, sau ca "ce rost are"...Am explicat, ca forumul este un fel de hol de primire in SC, un loc in care e recomandat sa aveti primii pasi. Asta in conditiile in care va doriti sa participati in cadrul pe care-l descriem noi, sa urmariti socializarea in grup.

Eu fac validarile de grup de regula in termen de sub 24 ore, incerc sa nu las lumea sa astepte. Dar cum imi este imposibil sa fiu mereu online, ganditi-va la cat sunt eu plecat si cat trebuie sa lucrez in birou pt a concepe aproape 100 de excursii pe an, sa ma gandesc la programe, la locatii, la tot ce tine de pre-logistica...Anunt acolo 72 de ore pt validare, pt ca de exemplu pot fi intr-un loc in care nu am acces (cum a fost de exemplu Havana si croziera), dar asa cum spuneam, incerc sa ma incadrez in 24 de ore cu activarea conturilor.
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Joi, 19 Iulie 2018, 09:15
 Wonderland, multumim pentru ajutor!
 Situatia grupajelor pe masini:
Gabriela11,  pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3. Luminita S
4. Ancuta BJ
5.

Anca79 mai are1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
anca_ciulei@yahoo.com

Eu va pot lua din Zarnesti in jur de ora 13.oo.
Puteti sa va adaugati pe lista:
1.Camelia M, Zarnesti, 12:46 (nu te sincronzezi cu Anca? - are adresa de email mai sus, deci o poti intreba)
2...

In masina mea, pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti
1. Iordan (Iasi)
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4. Mircea V (Iasi)
PLECAREA ESTE VINERI 20 iulie, ora 7.00 din Parcarea Billa (langa Gara). Masina este Opel Zafira albastra IS.09.ZZM Telefon 0743 122 214. Va rog sa nu va luati bagaje voluminoase pt ca vom folosi portbagajul de capota

A aparut si o oferta din Constanta.
UȚU POSA din CONSTANTA! pe ruta CONSTANTA-BUCUREȘTI-PLOIEȘTI-BRAȘOV-ZĂRNEȘTI-pensiune și retur!Tel 0723575063
1.
2.

CAZAREA la pensiune o facem la ora 14.00. Sa luati la voi sandvisuri, un fruct,un baton energizant pentru ca nu avem timp sa luam masa de pranz la restaurant. Suntem 28  si dureaza. Pentru cina vom stabili un meniu de grup.
PLECAREA PE TRASEU ESTE LA ORA 15.00. Ne intalnim in fata pensiunii la 14.45, echipati pentru drumetie. Ghetele cu talpa antiderapanta si haina de ploaie sunt obligatorii. Sa aveti un rucsacel pentru apa, gustare si o bluza termica
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: wonderland din Vineri, 20 Iulie 2018, 08:18
Wonderland, multumim pentru ajutor!
Cu drag, dacă a fost de folos!::)
Gata, îmbarcați, puși pe direcție? Drum bun, vreme senină și voie bună să aveți!
Titlu: Re: Piatra Craiului. Drumetii si voie buna  20 - 22 iulie 2018
Scris de: Syzygium din Luni, 23 Iulie 2018, 08:26
Drum bun, vreme senină și voie bună să aveți!

Drum bun a fost, vreme senina a fost, voie buna a fost. Le-am bifat pe toate :) In plus, cate o repriza de ploaie in fiecare zi, cat sa ne bucuram apoi de curcubeu :)

In prima zi am urcat la refugiul Diana prin Valea Ursilor. In a doua zi am mers la cabana Curmatura prin prapastiile Zarnestilor si ne-am intors prin Valea Crapaturii. Foarte frumos, spectaculos si, pentru mine, foarte usor la urcare.  In schimb, infernal la coborare pe pante abrupte si ude. Coborarea de la Curmatura a fost un grohotis instabil, incredibil de alunecos in fiecare coltisor chiar si inainte de a incepe ploaia. Cred ca a fost cel mai dificil drum de cand merg pe munte in excursiile SC.
O sa revin cu niste poze cand vom primi de la Lidia; asta daca nu posteaza inainte colegii pasionati de fotografiat.

Apropo de colegi, s-a socializat mai putin decat in alte excursii. Sau, mai bine zis, s-a socializat altfel, mai putin exuberant, mai potolit. Pentru mine asta nu e ceva negativ, e doar o remarca, a fost un pic diferit. Am stat de vorba, am facut o mica plimbare impreuna in ultima zi, ne-am organizat impreuna cu transportul. Eu m-am simtit foarte bine si sper ca toti ceilalti, inclusiv colegii noi.