Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Joi, 01 Februarie 2018, 14:44

Titlu: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Joi, 01 Februarie 2018, 14:44Site-ul recunoaste numai tariful de 1370 lei, ceea ce inseamna ca toti cei care au achitat pana la data de 15.08 si au tariful redus vor primi un mesaj automat cu suma restanta de 80 lei. Va rugam nu luati in seama acel email (ne adresam celor cu tarif redus).

Pentru cei care vin din data de 29.12.2018, check-inul se va face incepand cu ora 14:00 Aceeasi ora este valabila si pentru cei care intra in 30.12.2018 direct cu pachetul de Revelion.

Pentru trecerea dintre ani am ales sa petrecem, la fel ca anul trecut, in acelasi hotel superb: Hotelul Plaza 4* Tg Mures. Pe care l-am inchiriat din nou, cu clauza de exclusivitate. Adica vom fi doar noi acolo, pe toata durata celor 4 zile. Acest lucru ofera intimitate grupului, creand un cadru ideal pentru socializare.

Hotelul are camere si de 4* si 5*. Acestea din urma vor fi oferite primilor 40 de inscrisi cu avansul achitat. Foarte important: daca doriti sa stati cu cineva in camera, va fi nevoie ca ambele persoane sa fiti in primele 40. Ca organizatori trebuie sa ne tinem promisiunea pentru primii 40, trebuie sa oferim locuri in camere de 5*. Deci discutati intre voi si asigurati-va ca sunteti ambii sau ambele in top 40.

Tariful va fi diferentiat, functie de perioada in care se face plata avansului:

pentru cei care achita avansul pana la data de 15 august tariful este de 1290 lei

pentru cei care achita avansul dupa data de 15 august tariful este de 1370 lei

Avand in vedere ca ziua de 29.12.2018 este zi libera, sunt convins ca multi o sa doreasca sa vina cu o zi inainte decat pachetul. Costul unei nopti  suplimentare este de 135 lei/persoana -loc in camera dbl si se achita la ultima rata. Pentru cei care vin din 29.12  si doresc o excursie zonala interesanta in 30.12, de la ora 9.00 pana la ora 17.00, o sa anunt din timp pentru a organiza un grup. Daca intentionati sa veniti cu o zi mai devreme, trebuie sa ne comunicati din timp pentru a rezerva la randul nostru la hotel, noaptea suplimenara. 

Daca sunteti 3 prieteni (prietene) va recomand sa rezervati un apartament, tariful este mai mic cu 100 lei/persoana in situatia in care acceptati sa stati 3 in apartament.

Nu solicitati camere single, nu va putem oferi acest tip de cazare hoteliera.

Oferim doar pachet complet, nu putem doar masa de revelion, asta chiar daca sunteti din zona. Imi pare rau, locurile din restaurant sunt limitate.

Atragem in mod special atentia in ceea ce privesc Conditiile de renuntare la evenimentele Singles Camp&Travel. Va rugam ca inainte de a va inscrie sa le cititi cu atentie (o puteti face aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)) si in situatia renuntarii unilaterale sa nu ne asaltati cu Email-uri sau telefoane pentru restituirea banilor achitati. Asigurati-va inca de la inscriere ca puteti si doriti sa participati.

In cazul in care renuntati si cautati pe cineva sa participe in locul d-voastra, va rugam ca in primul rand sa va asigurati ca persoana respectiva corespunde profilului pe care noi il solicitam: sa fie single, sa fie o persoana comunicativa, toleranta, sociabila si foarte important sa fie membru Singles Camp. Daca ati gasit o astfel de persoana, inainte de a face transferul de loc informati agentia de intentie si comunicati inlocuitorului ca este nevoie sa contacteze personal agentia pentru o discutie cu cei de acolo. Dorim sa ne asiguram ca toti cei care participa sunt trecuti printr-un filtru. Daca persoana pe care ne-o propuneti nu se incadreaza in profilul prezentat, avem dreptul sa refuzam schimbul de locuri. Ne dorim o atmosfera placuta, un grup de oameni de foarte buna calitate, in care lumea sa se simta confortabil.
Se accepta un inlocuitor doar in situatia in care toate locurile la acest eveniment au fost ocupate..
In caz de renuntare inlocuitorul pentru  locul pe care l-ati rezervat trebuie gasit obligatoriu de catre cel care renunta.

Despre tinuta. Prezenta la un eveniment de acest gen, locatia in care se va desfasura acesta impune un code dress. Nu dorim sa creem o atmosfera protocolara sau prea festiva, dar dorim o armonizare si o adaptare la locatie. Pentru noaptea de Revelion este recomandat „festive” sau „black tie”. Pentru petrecerea din 31 decembrie un Business Casual, iar pentru cea din 1 ianuarie din nou ceva inspre „festive”. Vreau sa fiu inteles corect, ma cunoasteti cu totii, nu sunt un snob dar apreciez tinuta adaptata la loc si situatie. Calatoresc mult si am ocazia sa particip la multe evenimente si de fiecare data remarc cat de importanta este o aparitie vestimentara corecta, cat plus sau dimpotriva minus da unei persoane aceasta atentie la cum si cu ce se imbraca. Aparand in street bluejeans si un tshirt intr-un mediu in care toata lumea este la 4 ace, te aduce in zona de disconfort, iar pentru ceilalti poti deveni un subiect. Tin mult ca la acest eveniment sa fie respectat code dress-ul.

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/revelion-singles-camp-2019-pentru-9-oara-impreuna-la-trecerea-intre-ani/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/revelion-singles-camp-2019-pentru-9-oara-impreuna-la-trecerea-intre-ani/)

Avans: 400 RON
Check in: 30 decembrie 2018
Check out: 2 ianuarie 2019
Cazare: Hotel Plaza 4* si 5* Tg Mures

Servicii incluse
• 3 nopti de cazare cu mic dejun tip bufet suedez (pentru data de 1 ianuarie in loc de mic dejun va fi un brunch)
• acces gratuit la centrul de SPA al Hotelului Plaza 4*
• 2 cine - (30 decembrie si 1 ianuarie)
• cina festiva de Revelion
• DJ in serile de 30, 31.12 si 1.01
• cina festiva de Revelion
Nu sunt incluse:
• transport pana la destinatie. Este in organizarea personala a fiecarui participant. Tg Mures se afla in centrul tarii, este accesibil ca distanta de oriunde ati veni, iar transport organizat din Bucuresti sau alta zona nu se justifica datorita costurilor suplimentare de intoarcere.
• tratamente speciale, masaj
Pentru cei care doresc o noapte suplimentara este nevoie sa va adresati email direct agentiei office@bonvoyagesibiu.ro

Insotitori de grup:
SAMIZA CINDEA 
GIGI CINDEA


Program

30 decembrie 2018:
- ora 14.00 - 17.00 check in si repartizare la mese
- ora 19.00 wellcome drink, un toast pentru intampinare va rugam nu intarziati)
- cina
- party cu DJ

31 decembrie 2017:
- 8.30 - 10.30 mic dejun
- 11.00 - 12.00 tur pietonal al orasului, cu ghid local
- 12.00 - 21.00 free time. SPA, plimbare, masa de pranz (va recomand Laci Csarda Strada Morii 27, puteti face rezervare aici: 0265-213.552)
- 21.00 - 5.00 Cina festiva de Revelion, mancare, bautura, DJ si 2 momente de entertainment

1 ianuarie 2018
- 10.00 - 12.00 brunch
- 13.00 - 14.00 prezentarea calendarului de excursii 2019, cu fotografii si filmulete din anii trecuti (in sala de conferinte de la etajul I)
- 14.00 - 19.00 free time. SPA, plimbare
- 19.00 cina
- 20.00 - 3.00 DJ party si tombola

2 ianuarie 2018
- 8.00 - 10.00 micul dejun
- 12.00 check out 

Grup: 154 persoaneObservatii Nu va inscrieti va rog pana nu cititi toate observatiile pe care le-am facut in prezentare, este foarte important.
Acest eveniment este organizat exclusiv pentru membrii comunitatii Singles Camp, un grup de persoane care armonizeaza usor, vesele, tolerante, fara tabieturi excesive, fara vedetisme si rasfaturi gratuite. Cu intelegerea ca faceti parte dintr-un grup, ca respectati tot ceea ce tine si decurge din acest tip de organizare. Din punct de vedere profesionist va asigur ca organizarea va fi impecabila, dar trebuie acceptat ca mai pot aparea mici distorsiuni, situatii pe care o sa facem tot posibilul sa le rezolvam. Avem insa nevoie de rabdarea si intelegerea voastra.

Repartizarea pe camere, se va face la cererea si comunicarea voastra pe Email office@singlescamp.ro. Incepand cu 1 decembrie o sa va grupam intr-un roomlist. Cei noi sau care nu au ales cu cine vor sta in camere vor fi repartizati de noi inainte de eveniment sau la check in.

 :oops: Topicul acestui eveniment va fi deschis doar la 1 Decembrie, pana atunci nu se va putea posta.

Prezentare locatie si fotografii.

Hotelul Plaza V este situat in centrul orasului Tirgu Mures,Piata Trandafirilor 46 - 47, astfel ca iesiti direct in zona cea mai frumoasa si mai activa. Calificativul mediu pentru feed-back-uri este "superb", asa ca o sa petreceti Revelionul intr-o locatie exceptional cotata.

(http://i68.tinypic.com/2hi8cva.jpg)

(http://i64.tinypic.com/24wdpg3.jpg)

Camerele sunt moderne, cu decor plin de culoare, au toate dotariile unui hotel de 4* si 5*.

(http://i67.tinypic.com/20g19mp.jpg)

(http://i64.tinypic.com/28s7ck5.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2urvwad.jpg)

(http://i64.tinypic.com/k9gn5y.jpg)

(http://i66.tinypic.com/au8fom.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2wchcnt.jpg)

(http://i63.tinypic.com/dnnl0o.jpg)

(http://i63.tinypic.com/k97vqa.jpg)

(http://i65.tinypic.com/15psl14.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2n8xvmh.jpg)

(http://i63.tinypic.com/s4quqe.jpg)

Exista mai multe spatii de lounge, astfel incat va puteti retrage si povesti in grupuri mi mici.

(http://i65.tinypic.com/ohpkbp.jpg)

(http://i65.tinypic.com/34ir4us.jpg)

(http://i65.tinypic.com/hvdj54.jpg)

(http://i64.tinypic.com/168skzq.jpg)

De asemenea va puteti relaxa si in centrul SPA al hotelului (cada cu hidromasaj, sauna si baie de aburi),

(http://i66.tinypic.com/158bfqw.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2r2xhmp.jpg)

(http://i68.tinypic.com/i44sbq.jpg)

(http://i67.tinypic.com/1651fk.jpg)

(http://i65.tinypic.com/nxw3rc.jpg)

(http://i67.tinypic.com/34xi3bb.jpg)

Restaurantul in care se va desfasura evenimentul, Plaza Fusion, se afla in incinta hotelului in care veti sta. Repartizarea la mese se va face la sosire, dupa check in hotel. La fel ca la Revelion 2018, va exista o echipa de primire, de "gazde" care o sa ne ajute la repartizarea pe camere, pe mese si o sa va ofere informatiile necesare.

(http://i66.tinypic.com/9giixc.jpg)

(http://i65.tinypic.com/mb1hdg.jpg)

Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Pisicuța din Joi, 25 Octombrie 2018, 16:32
Bună să vă fie inima!
Cum stați cu planurile și ținutele de revelion? :yeah:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Pisicuța din Joi, 25 Octombrie 2018, 16:35
Da, se poate conversa pe acest subiect, revelionul! :applause:
Mai sunt amatori care se înscriu să vină de pe 29 dec? *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Iselin din Vineri, 26 Octombrie 2018, 13:22
Buna. Eu intentionez sa vin din 29 decembrie...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Bon Voyage din Luni, 29 Octombrie 2018, 10:28
Toti cei care doresc noaptea suplimentara din data de 29-30.12.2018 trebuie sa transmita aceasta solicitare agentiei pe e-mail si sa faca plata acesteia impreuna cu ultima rata .
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Bon Voyage - interne din Luni, 29 Octombrie 2018, 15:05
Site-ul recunoaste numai tariful de 1370 lei, ceea ce inseamna ca toti cei care au achitat pana la data de 15.08 si au tariful redus vor primi un mesaj automat cu suma restanta de 80 lei. Va rugam nu luati in seama acel email (ne adresam celor cu tarif redus).
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Maria27 din Marţi, 30 Octombrie 2018, 03:38
Buna,
Eu nu mai sunt single deci nu mai pot veni, dar am apucat sa platesc avansul. Daca e aici cineva care vrea locul meu sa ma contacteze
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Iselin din Miercuri, 31 Octombrie 2018, 20:18
Buna seara!  Cum pot afla numărul meu de ordine pe lista participanților? Multumesc...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Viviana din Marţi, 06 Noiembrie 2018, 18:56
Buna seara!
Abia m-am inscris în grup si deja m-am programat pentru doua iesiri: 1 Decembrie și Revelion.
O fi bine ?
O fi rău?
 Voi merge și mă voi convinge, iar dacă îmi va place  :D , nu mai scăpați de mine ::)
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Iselin din Marţi, 06 Noiembrie 2018, 20:21
Buna  tuturor!
Viviana, nici eu n - am  iesit pana acum cu SC la  petreceri exclusiv, dar la cele două  acțiuni la care am participat a fost  grozav...Nu cred ca vei simti altfel.La Revelion  ne vom intalni....😊 Va fi de neuitat, am motive sa cred asta😊
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Viviana din Miercuri, 07 Noiembrie 2018, 20:39
Multumesc pentru incurajari Iselin *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: LauraM din Vineri, 09 Noiembrie 2018, 12:11
Bună ziua! Sunt Laura din Brăila, voi participa la petrecerea de Revelion Singles Camp 2019 şi aş vrea să ştiu dacă mai este cineva din zona mea şi cine mai merge din data de 29 decembrie 2018, pentru că aş vrea să vin şi poate vom organiza ceva pe data de 30.  :)  :giggle:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Anemona27 din Miercuri, 14 Noiembrie 2018, 19:58
Buna seara, dragilor! Si eu voi veni din 29 decembrie, se pare ca vom fi destul de multi.
Vin din Ploiesti. :dance: :dance: :dance:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: LauraM din Joi, 15 Noiembrie 2018, 10:57
Minunat! Atunci înseamnă că vom putea organiza ceva pentru data de 30 decembrie 2018. Să aveți cu toţii o zi minunată!  :thumbup: :dance:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: mariapotop din Joi, 15 Noiembrie 2018, 19:30
Buna , sunt din Panciu , m-am înscris pentru revelion , și pentru data de 29 dec., cine merge cu mașina și trece prin Tișița, luati-ma și pe mine,  sunt un partener vesel pentru drum .
Mulțumesc !
Tel .0726686254
As vrea de pe 29 dec .
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: maryanamarya din Luni, 19 Noiembrie 2018, 14:28
Buna...din Galati sunt. Si eu intentionez sa merg de pe 29, sunt 3 locuri libere in masina...cu drag iau 3 persoane din drum...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: LauraM din Luni, 19 Noiembrie 2018, 14:48
Bună, Maryanamarya! Îmi dai deci o veste bună legat de plecarea din 29 decembrie 2018. Ai putea să mă iei şi pe mine, dar cum facem să luăm legătura, eventual telefonic sau cum crezi tu că este mai bine. Eu am vrut să fac rezervare la o firmă de transport care pleacă din Galaţi şi trece şi prin Brăila. Te rog să mă ţii la curent cum vom face dacă eşti de acord să mă iei şi pe mine. Mulțumesc anticipat!  :thumbup:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: maryanamarya din Marţi, 20 Noiembrie 2018, 21:39
Laura iti las nr de tel...0742080451
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: LauraM din Miercuri, 21 Noiembrie 2018, 10:23
Mulțumesc frumos! Am să te sun in cursul zilei de azi  :smiley6600:. Să ai o zi bună!  :thumbup:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Iselin din Miercuri, 21 Noiembrie 2018, 11:35
Buna tuturor! Din zona Olteniei, Craiova , Tr. Severin  s-a inscris cineva la Revelion ? Intentionez sa plec din 29 dec. *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Pisicuța din Joi, 22 Noiembrie 2018, 11:02
 Bună!  :)
Din zona Iași, Suceava trece cineva cu mașina spre Tg. Mureș pe 29 dec? Sunt din Suceava...
O zi bună tuturor! :dance:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: betty din Joi, 22 Noiembrie 2018, 11:23
Buna! Din Bucuresti merge cineva? Cu masina sau poate chiar tren?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Joi, 22 Noiembrie 2018, 18:45
Buna! Din Bucuresti merge cineva? Cu masina sau poate chiar tren?

Da, eu merg cu masina din Bucuresti :dance:. Am 2 locuri libere. Ne gandim sa plecam pe 29  *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Dana Dany din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018, 19:39
Bună seara,

Eu sunt din Constanta și plec din 29 decembrie din București spre Târgu Mureș. N-am fost de foarte mult timp la Târgu Mureș și niciodată iarna. Eu mă gândeam să fac rezervare la tren, mai merge cineva cu trenul din București? Mi-ar plăcea să am companie și să treacă timpul mai ușor. Am văzut că se pleacă și cu mașina dar, nu știu, nu mi-aș dori să deranjez. Ce mi-aș dori? Să intru deja in atmosfera festivă încă de pe drum, dacă suntem mai mulți, cu atât mai bine. Seară bună tuturor!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 08:32
NU mai sunt locuri libere la FEMEI! Rugamintea noastra este SA NU VA INSCRIETI in ideea ca se va rezolva si sa aveti intelegerea de A NU INSISTA cu alocarea unui loc de la barbati. Rezervarile la FEMEI sunt inchise, toate locurile atribuite s-au ocupat.

La BARBATI mai sunt 10 locuri libere, ocuparea se va face in ordinea achitarii avansului. 
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 13:54
Bună seara,

Eu sunt din Constanta și plec din 29 decembrie din București spre Târgu Mureș. N-am fost de foarte mult timp la Târgu Mureș și niciodată iarna. Eu mă gândeam să fac rezervare la tren, mai merge cineva cu trenul din București? Mi-ar plăcea să am companie și să treacă timpul mai ușor. Am văzut că se pleacă și cu mașina dar, nu știu, nu mi-aș dori să deranjez. Ce mi-aș dori? Să intru deja in atmosfera festivă încă de pe drum, dacă suntem mai mulți, cu atât mai bine. Seară bună tuturor!

Buna Dana Dany,
eu si prietena mea plecam pe 29 spre Targu Mures, daca vrei sa vii cu noi, esti mai mult decat bine venita. Am scris mai sus ca avem 2 locuri libere, da-mi de veste daca te hotarasti sa vii cu noi.  :smitten:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Dana Dany din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 14:37
Bună,
Mulțumesc frumos Sunny. Dacă nu deranjez, vin cu voi cu plăcere. Menționez doar că mersul trenurilor se schimbă pe 8 Decembrie și doar atunci pot să vă dau un răspuns privind ora la care voi fi in Bucuresti. In prezent , este tren la 5:25 și ajunge in Gara de Nord la 7:51. Sper să nu se schimbe prea mult și să vă încurc, este drum lung până la Târgu Mureș.  Ok, vorbim după data de 9 Decembrie . Telefon de contact : 0770 640 179. Mulțumesc frumos. Duminică  plăcută vă urez!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 19:23
Bună,
Mulțumesc frumos Sunny. Dacă nu deranjez, vin cu voi cu plăcere. Menționez doar că mersul trenurilor se schimbă pe 8 Decembrie și doar atunci pot să vă dau un răspuns privind ora la care voi fi in Bucuresti. In prezent , este tren la 5:25 și ajunge in Gara de Nord la 7:51. Sper să nu se schimbe prea mult și să vă încurc, este drum lung până la Târgu Mureș.  Ok, vorbim după data de 9 Decembrie . Telefon de contact : 0770 640 179. Mulțumesc frumos. Duminică  plăcută vă urez!

Salvez telefonul in agenda si pastram legatura pe whatsapp?  :smiley6600: Noi ziceam sa plecam pe la 10:00.  :kissing:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Dana Dany din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 22:18
Ok. Vbim pe wtup. Dar, dacă este să plecati la 10, poate cu voia voastră plecăm la 11 și  mă ridicați direct din gară.Doar dacă vreți și nu vă încurc. Atunci aș pleca și eu cu  trenul de 8:30, ajunge la 10:58 și mă luați din gară. Oricum se schimbă mersul trenurilor pe 8 dec, poate e vreun tren care ajunge in Buc pe la 9. Vedem, oricum ținem legatura. Mulțumesc frumos! Seară bună!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Luni, 26 Noiembrie 2018, 10:26
Ok. Vbim pe wtup. Dar, dacă este să plecati la 10, poate cu voia voastră plecăm la 11 și  mă ridicați direct din gară.Doar dacă vreți și nu vă încurc. Atunci aș pleca și eu cu  trenul de 8:30, ajunge la 10:58 și mă luați din gară. Oricum se schimbă mersul trenurilor pe 8 dec, poate e vreun tren care ajunge in Buc pe la 9. Vedem, oricum ținem legatura. Mulțumesc frumos! Seară bună!

vedem cu se schimba mersul trenurilor si mai vorbim. Mi-e greu sa cred ca trenul de la 8:30 va ajunge fix la ora programata 10:58. :giggle:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: diana_ana_21 din Luni, 26 Noiembrie 2018, 11:03
Buna
Si eu sunt din Bucuresti si plec din 29 decembrie. Daca mai are cineva loc in masina si pentru mine, as fi recunoscatoare!
Multumesc
Diana
0723.840.960
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Luni, 26 Noiembrie 2018, 11:10
Buna
Si eu sunt din Bucuresti si plec din 29 decembrie. Daca mai are cineva loc in masina si pentru mine, as fi recunoscatoare!
Multumesc
Diana
0723.840.960

la noi mai e un loc, @betty nu a mai zis nimic.  :smiley6600:
am retinut numarul de telefon, vorbim pe whatsapp  :applause:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Anemona27 din Luni, 26 Noiembrie 2018, 12:24
Bună ziua!

Am văzut că înscrierile pentru doamne sunt închise.
Eu ar trebui sa fac o operație in acea perioada, dacă o doamnă dorește să participe, mă contactează, am plătit deja 800 de lei.
Vom urma pașii pentru a face schimbul.
Anunțăm agenția, modifica numele.
Detalii la anemona27@yahoo.com.
Zi frumoasa!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 27 Noiembrie 2018, 16:10
Avem rugamintea ca toti participantii care opteaza pentru noaptea suplimentara din 29/30.12 sa comunice direct pe e-mail agentiei aceasta  intentia pina la data de 12.12.2018 si sa efectueze plata .Aceasta este data  limita pina la care putem  transmite   hotelului  numarul de  camere dbl de care avem nevoie.
Persoanele  care  doresc acest lucru  si si-au exprimat deja intentia de a fi cazate in aceeasi camera  trebuie  sa opteze impreuna pentru aceasta varianta sau daca numai una dintre ele  doreste acea noapte suplimentara va fi nevoie de plata unei diferente pentru ocuparea camerei in regim de sgl o noapte.

Multumim pentru intelegere.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ValentinaH din Marţi, 27 Noiembrie 2018, 22:29
Buna,

M am înscris pentru petrecerea de Revelion și dacă e cineva care dorește sa meargă cu mine din Brasov ,am locuri libere in mașina.
Seara faina!
Valentina
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: cristinatabarca din Miercuri, 28 Noiembrie 2018, 13:16
Sal.
Sunt Cristina, din Bv si acum am vazut oferta ta. Daca se poate, as veni cu tine la rev. Eventual da-mi tel sa ne auzim ptr detalii, la un moment dat.
Al meu este 0740385969.
Multumesc.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: enache din Miercuri, 28 Noiembrie 2018, 17:47
Buna Valentina! Sunt Anca din Brasov.Am citit anuntul tau.Daca mai ai locuri as fi si eu amatoare.Cu plecare din 30 nu?.Contacteaza-ma daca doresti la nr.telefon 0722302564.O seara faina! Multumesc anticipat.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: oros valeriu din Joi, 29 Noiembrie 2018, 14:56
buna ziua .din jud Hunedoara vine cineva?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: betty din Luni, 03 Decembrie 2018, 15:31
Buna ziua!
Pentru Sunny: scuze ca nu am raspuns dar nu mi-a mai aparut nicio discutie din cadrul forumului pe email (desi am bifat ptr notificare) Abia acum am intrat si am vazut ca au fost discutii referitoare si  la organizarea transportului.
Multumesc pentru oferta, dar eu voi pleca din 30 decembrie.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Luni, 03 Decembrie 2018, 17:38
Bine v-am gasit ! Este cineva din Buzau care merge la Revelion 2019,la Tg. Mures ?...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: loredana71 din Luni, 03 Decembrie 2018, 17:45
Bună Mircea,
Eu sunt din Buzau.
Loredana
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Sunny din Marţi, 04 Decembrie 2018, 14:38
Buna ziua!
Pentru Sunny: scuze ca nu am raspuns dar nu mi-a mai aparut nicio discutie din cadrul forumului pe email (desi am bifat ptr notificare) Abia acum am intrat si am vazut ca au fost discutii referitoare si  la organizarea transportului.
Multumesc pentru oferta, dar eu voi pleca din 30 decembrie.

Hey, Betty, nu-i problema, am ocupat locurile  *|*
ne vedem acolo  :dance: :smitten:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: monik55518 din Miercuri, 05 Decembrie 2018, 16:41
Buna, sunt din Braila, daca e cineva interesat am locuri libere in masina, Simona.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Miercuri, 05 Decembrie 2018, 18:31
Bună Mircea,
Eu sunt din Buzau.
Loredana

Buna,
Cand pleci ?...Pe 29 sau pe 30 dec ?...Te duci cu masina ?
Poate ne auzim la un telefon...0744 225928 sau 0760 293760....
Eu am agentia de turism HAPPY TOUR / ANTIC TOUR din Buzau...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: LauraM din Joi, 06 Decembrie 2018, 14:19
Buna, sunt din Braila, daca e cineva interesat am locuri libere in masina, Simona.

Buna, Simona! Sunt Laura din Brăila, eu plec din data de 29 cu o fata din Galaţi, poate la întoarcere vom veni împreuna. Să ai o zi bună în continuare!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: monik55518 din Joi, 06 Decembrie 2018, 17:37
OK,mercic la fel.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Vineri, 07 Decembrie 2018, 16:16
Buna, sunt din Braila, daca e cineva interesat am locuri libere in masina, Simona.
Buna !...Cand pleci din Braila ?...Treci prin Buzau ?...
Putem stabili o ora de intalnire in Buzau...
Sunt 4 doamne care pleaca pe 30 dec din Buzau cu 2 autoturisme...
Plec si eu pe 30 din Buzau...inca nu am stabilit in care masina voi merge eu...
Daca te intereseaza ....putem discuta...sa plecam toti 6 din Buzau...
Tel. 0744225928 sau 0760293760.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: monik55518 din Vineri, 07 Decembrie 2018, 16:58
Ok, si eu plec pe 30 dar nu stiu exact daca trec prin bz, dar vorbim, mercic.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: mony bonnie din Vineri, 07 Decembrie 2018, 17:15
Salutare tuturor,

Numele meu este Monica si daca stiti cumva doritoare pentru petrecerea de sfarsit de Revelion, pot ceda locul meu :)

Din pacate nu mai pot participa la eveniment, asadar las numarul meu de contact in cazul in care se iveste cineva.

Multumesc si toate cele bune va doresc.

Monica- 0755.076.721

Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: oros valeriu din Vineri, 07 Decembrie 2018, 18:00
Buna seara .din jud Hunedoara nu vine nimeni? poate are un loc  liber si pentru mine
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: maria.impingau din Sâmbătă, 08 Decembrie 2018, 21:10
Buna seara! Este cineva din Piteşti care merge pe 30.12. 2018?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MariusPortango din Luni, 10 Decembrie 2018, 11:23
Buna ziua,
am fost cu voi la Odorhei la revelionul 2016/2017. Eu locuiesc in Tg Mures. Pot participa fara sa fiu cazat la Plaza? Multumesc!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ecaterina din Luni, 10 Decembrie 2018, 13:47
Buna ziua,

Eu plec din Bucuresti spre Targu Mures in data de 30 dec si am trei locuri libere in masina. Daca cineva doreste sa vina cu mine ne auzim la nr de tel 0746 180 909.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Luni, 10 Decembrie 2018, 18:10
Buna seara! Este cineva din Piteşti care merge pe 30.12. 2018?
Buna! locuiesc in Ploiesti si merg pe data respectiva la revelion cu masina , am trei locuri libere, incerc sa vad cum sa te iau si pe tine Maria, cu toate ca nu prea este in drumul drept.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: PGabriela din Marţi, 11 Decembrie 2018, 14:14
Marius sunt in aeeasi situatie. Sunt din Tg Mures si m-as fi alaturat si eu grupului, dar este specificat ca nu se accepta.

Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: misuk din Marţi, 11 Decembrie 2018, 15:38
Din motive personale, nu mai pot participa la revelion.Daca e cineva interesat de un loc de barbat, va rog sa ma contactati la nr.de telefon 0745 106134. Biletul este achitat integral.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ionut piciorus din Marţi, 11 Decembrie 2018, 16:28
Salut Florintz , sunt Ionut si sunt din Ploiesti. Daca ai un loc liber , pot fi copilot. Multumesc si nr. meu de telefon este 0723080847. La buna vedere!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Marţi, 11 Decembrie 2018, 18:10
Salut Ionut, de acord cu tine si ce sa o mai lungim: pe 30 decembrie la Mc Donald s Nord cred eu ca sa plecam in jur de 9 dimineata. Am un Citroen C3 alb si mai raman doua locuri libere ( pentru fete eventual), sau o sa incercam ceva pe la revelion!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: DaliaK din Miercuri, 12 Decembrie 2018, 11:13
Din motive personale, nu mai pot participa la revelion.Daca este cineva interesata, de un loc liber femei, va rog sa ma sunati,
 tel.0745 106134. Multumesc
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ionut piciorus din Miercuri, 12 Decembrie 2018, 16:54
Sa inteleg ca nu esti bugetar. Si ca mai sunt 2 locuri de fete la intoarcere. Sa ne fie cu noroc Florintz. Si da , subscriu pentru orele 9.00 parcare nord Mc. plecare 30 dec.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Liliana Banica din Joi, 13 Decembrie 2018, 12:10
Buna! Sunt Din Braila si plec la Revelion pe 29 decembrie. Am 2 locuri libere in masina daca este cineva interesat.
Ma puteti suna la 0744522871, Liliana
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Vineri, 14 Decembrie 2018, 22:37
Sunt un fel de semibugetar, o sa ti explic pe drum, cu fetele ramane sa vedem, da poate mai vrea cineva sa vina cu noi.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, 18:11
Bine v-am regasit !...Cine trece prin Buzau sau Ploiesti in drum spre Targu Mures ...pleaca pe 30 dec. sau 29 dec. 2018...si are un loc liber in masina ?...
REVELION Singles Camp 2019 Targu Mures...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Viviana din Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, 18:27
Buna seara! Sunt din Bacau si plec cu masina, daca vrea cineva sa mearga, am 3 locuri libere. *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: CRISS TINA din Duminică, 16 Decembrie 2018, 21:21
Buna  Maria   Impingau...din  Pitesti   plec  si  eu   posibil  sa ne  auzim..?!  acesta  e  nr.  meu : 0747570533
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Andie_ncb din Miercuri, 19 Decembrie 2018, 10:11
Buna tuturor.
Citind mesajele voastre, mai ca as veni si eu din 29 :-). Ar avea cineva un loc in masina dinspre Sibiu spre Tg. Mures? Nr. meu de tel. e 0742028918. O zi frumoasa tuturor.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Bon Voyage din Miercuri, 19 Decembrie 2018, 17:12
Daca exista optiuni vis a vis de colega/colegul de camera va rog sa le transmiteti  direct pe e-mail agentiei  adica pe  office@bonvoyagesibiu.ro. pina in data de  27.12.2018.
In cazul in care nu exista veti fi repartizati  de catre doamna Samiza  care se va afla la receptia hotelului .
 
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: GabiIASI din Joi, 20 Decembrie 2018, 07:12
Buna!Pleaca cineva din Iasi pe 30 la Revelion? Poate ne adunam la o masina,eventual cu a mea .Tel 0744208768
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Joi, 20 Decembrie 2018, 16:10
Suntem foarte - foarte aproape de trecerea dintre ani. O sa numaram impreuna, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 2019! Ma bucur mult ca o sa fiu alaturi de voi, este a noua oara cand ma aflu la pragul unui nou an impreuna cu grupul care mi-a adus atatea si atatea bucurii!

Pentru mine maine urmeaza un week-end Singles Camp cu petreceri si voie buna la Gura Raului, apoi in familie, Craciunul la care ma gandesc cu nostalgie ca nu o sa mai fiu eu Mosul...Am avut multi ani la rand acest rol si la prieteni si la pensiune si la nepotel...Cum ultima oara...m-a cam recunoscut, mi-am zis ca este momentul sa ma retrag...Asa ca pentru prima oara dupa vreo 20 de ani o sa fiu doar spectactor...Daca tot nu mai sunt Mos, daca tot am ramas in zona, o sa folosesc ragazul pana la Revelion pentru a simti magia acestor zile, sa-mi aduc aminte si sa scriu despre cum am simtit eu copil, adolescent, tata si apoi ca bunic, Craciunul. O sa aflati de aici, de pe forum... :)

Asa ca galopez azi si maine, in incercarea de a informa si pe cei care pleaca in Tailanda, in Vietnam, in Cuba si in Caraibe cu mine si in primul rand pe voi cu care ma intalnesc de Revelion. Vreau sa aveti toate detaliile necesare, nu pe ultimele zile, ci inca de pe acum.

Asa ca:
- unii dintre voi (in jur de vreo 40 - 50 am inteles) o sa veniti din 29 decembrie. Este firesc ca o sa fim si noi acolo, ajungem in jur de ora 12.00, asa ca o sa ne intalnim la receptie.
- cei care vin in data de 30 decembrie vor fi asteptati de asemenea, in receptia hotelului, o sa avem la fel ca anul trecut un birou de Concierge, de unde o sa facem repartitia pe camere si important pe mese
- o sa am nevoie si cer ajutorul a 2 - 3 voluntari, in special dintre cei vechi si care ajung din 29, care sa ne ajute la repartizare pe mese si la indrumare. De check in se va ocupa Samiza, la fel impreuna cu cineva dintre cei vechi.
- parcarea hotelului este interioara, in curtea de pe strada Bolyai, colt cu Piata Trandafirilor (langa intrarea secundara in hotel). Sunt doar 10 locuri libere, asa ca primii sositi, primii serviti.
- cei care nu mai prind loc in curte, sa nu-si faca nici cea mai mica problema. Pot parca in fata hotelului, de-a lungul Bulevardului sau pe strada care urca pe langa hotel, cea cu parcarea, str. Bolyai. Parcarea este gratuita, nu se plateste nimic.
- va asteptam in zona de receptie la doua mese: in dreapta si prima la care trebuie sa ajungeti este cea de repartizare pe camere. Acolo o gasiti pe Samiza impreuna cu cateva gazde. Veti primi un numar de camera tiparit pe o bucata de hartie si cu acel bilet veti face doi pasi pana la receptie. Acolo, cu actele de identitate a ambelor persoane cazate in camera, veti primi fiecare cate un card de acces in camera
- camerele vor fi distribuite in ordinea sosirii, evident tinant cont de cei care au achitat primii si beneficiaza de camere 5*. Nu ne cereti etajul nu stiu cat, fata in fata cu nu stiu ce, alaturat cu nu stiu cine. Nu mergem sa stam in camere, nu avem tehnic cum sa rezolvam astfel de dorinte si cinstit nici nu le prea vad motivatia...Am venit aici sa ne distram, nu sa...dormim... ;D ;D ;D
- pe partea opusa - spre restaurant (in dreapta cum intrati) o sa ma gasiti pe mine. Eu impreuna cu cateva gazde facem repartizarea pe mese. Toate sunt de 12 locuri, nu exista fileuri din acelea lungi de nu se mai termina decat in lanul cu cucuruz...Sunt grupate apropiat, si de bufet si de muzica...asa ca vedem cum facem sa fie bine...Va amintiti de vorba tobosarului de la Sighisoara nu-i asa...? Mi-am permis sa i-o folosesc, desi spune ca este marca inregistrata! Sa nu ma parati lui Dorin... ::) :-[
- puteti servi masa de pranz, la sosire, pana maxim la ora 16.00. Dupa acea ora restaurantul intra in amenjarea pt primire si cina din 30. Se serveste o gama restransa de produse, nu intreaga lista. Veti putea alege o ciorba, un fel de baza tip grill, garnitura (cartofi aurii sau legume), salata
- masa de cina din 30.12 este combinata, de tip platouri la mese + bufet. Cu refill. Este o sortimentatie larga, o sa fie de ales chiar si pt cei mai pretentiosi. As cum va anuntasem deja, la 19.00 intram cu totii in sala de restaurant cu primirea pregatita de gazde
Iata meniul:

30.12.2018

ora 19.00 Bufet suedez -Cina

La mese: platouri traditionale

Salad bar:
Branzeturi
Salate  Greceasca
Salata Cu pui si crema de Caju

Gnocchi Alla matriciana
Tocanita de vitel
Halibut in crusta de verdeturi cu sos de lamaie
Brown Chicken
Ciuperci sote
Piure de cartofi

Desert :
Vargabeles
Strudel cu mere si sos de vanilie

Bauturi racoritoare Gama PEPSI :
Apa plata/minerala
Sucuri acidulate/naturale
Cafea

Bauturile  se comanda si se achita pe loc. Nu pe camera, pt a nu aparea probleme.

De la ora 18.30 o sa avem si DJ-ul, gata pentru inceperea petrecerii. O sa stea cu noi atata vreme cat sunt inca dansatori pe ring...

31.12.2018

- micul dejun din 31.12 o sa fie disponibil in restaurant intre orele 8.30 - 11.00. Este foarte bogat si sub forma de bufet rece-cald

- pentru pranzul din 31.12, puteti opta sa-l serviti tot la hotel Plaza. Dar doar intre 13.00 - 15.00. Dimineata, la mic dejun, acolo la intrare unde anuntati camera, spuneti daca doriti sa mancati la pranz in hotel sau preferati sa mancati in alta parte. Pentru a se stii cate portii sa fie pregatite

La ora 21.00 ne intalnim pentru fotografii in zona de Receptie si apoi de Restaurant. Incepe Petrecerea de Revelion. O sa avem un DJ, o sa existe si 2 momente de entertainment, multa muzica si dans! Si mancare si bautura....

21.00 Aperitiv servire la masa
Tartina cu pasta de branza si somon
Crema de branza cu marar , praz si prosciutto
Creveti tempura
Grande bruschette
Ficatei in bacon
Rulada de pui , porc si carnati
Terina cu gorgonzola si pere
Terina pui cu fructe confiate
Terina porc si ciuperci de padure

22.30 Bufet Cald 1:
Paste cu pesto si feta
Arosto de porc
Salau in panko
Piept de curcan in sous vide
Tocanita de caracatita
Piure de morcovi
Tarta de cartofi
Orez Jasmine cu seminte negre de susan
Salad bar
Branzeturi

01.30 Bufet cald 2:
Paste cu ciuperci si hribi
Cotlet de porc sous vide
Somon cu sos de capere
Wok Vita
Ciolan cu sos de hrean si     cartofi cu usturoi
Orez
Salad bar 
Branzeturi

Pentru bauturi o sa fie un bar, in care vi se prepara si servesc:
Alcoolice:
Aperol Spritz
Hugo
Mojito
Cuba Libre
Gin tonic
Vodka Mix cranberry/apple/orange/energy
Whiskey Mix cranberry/apple/Cola/energy
Jager Mix cranberry/apple/Cola/energy

Coctail-uri non- alcoolice
Green apple
Cranberry mint cooler

Shot-uri
Blue kamikaze
Fireball
Jagermaister

Whiskey Jack Daniels
Vinars Jidvei
Irish Cream Bailey s
Vodka Finlandia
Jagermaister

Bere cu alcool
Bere fara alcool

Vin Crama Corcova
Jirov alb, roze, rosu

Racoritoare  Gama Pepsi
Apa plata/minerala
Sucuri acidulate/naturale
Energizant
Cafea

Focurile de artificii ale orasului se lanseaza la cateva sute de metri de hotel, asa ca in fata hotelului o sa putem numara, ciocni si bucura de spectacolul de lumini

01.01.2019  

Pt cei matinali si...dependenti de cafea. De la 8.00 se poate servi cafea in holul de la receptie - bar!  :)

10.30 - 12.30  Mic dejun - bufet  suedez (tot ce contine de regula o astfel de masa) plus brunch:
Ciorba Raudateana
Supa crema de ciuperci
Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta
Pui in panko cu cartofi natur
Salata

Desert :
Salata de fructe
Mix de prajituri de casa

Cina 01.01.2019 - bufet suedez, incepand cu ora 19.00

Salad bar
Platouri asortate
Legume stir – fry
Paste Carbonara
Papricas de pui cu mamaliguta
Coaste de porc BBQ
Cartofi cu rozmarin
Butterfish cu chutney de fructul pasiunii
Legume mexicane

Desert :
Selectie de torturi

Bauturi racoritoare Gama PEPSI :
Apa plata/minerala
Sucuri acidulate/naturale
Cafea

Bauturile  se comanda si se achita pe loc. Nu pe camera, pt a nu aparea probleme.

02.01.2019

Micul dejun - tip bufet
orele 08.00 - 11.00

In fiecare seara o sa avem DJ, sunt cei mai buni din oras, asa ca sunt convins ca o sa va placa. Evident ca un DJ nu poate sa satisfaca toate gusturile. Important este sa gaseasca o medie sa multumeasca pe cat mai multi si sa...nu lase lumea sa se aseze.

Fac observatia ca NU se admit persoane in jurul pupitrului, "dand indicatii" sau "manifestandu-se critic". Eu pun muzica la multe petreceri SC, stiu in mare ce va place, asa ca o sa fiu mereu cu un ochi pe muzica, sfatuind DJ-ul daca este cazul. Dar nu cred sa fie...Unul dintre ei, care vine in 30 dec si 1 ianuarie ne cunoaste, asa ca stie grupul. Celalalt este considerat nr 1 din Tg Mures, asa ca are o carte de vizita care imi spune ce stie...De aceea nu are nevoie de ajutoare...Nicioadata, organizator sau nu, am considerat ca persoanele care bat la cap DJ-ii sau muzicantii sunt persoane care nu au ce cauta in grupuri, pentru ca nu inteleg ca prin asta doar agita, demotoveaza si distrage atentia celor care trebuie sa ofere cel mai important element al petrecerii: muzica.

Anul acesta NU mai facem tombola. Am renuntat pentru ca experienta mi-a aratat ca petrecerea se taie din acel moment si indiferent cat de interesant ar fi sa ne cunoastem in acest fel, prefer sa las petrecerea sa curga. Deci nu va pregatiti cu obiecte!

Anul acesta am renuntat si la ecusoane. In fiecare an m-am chinuit sa comand, sa fac ceva atractiv si frumos, pe care oamenii sa-l poarte i piept pt a fi mai usoara cunoasterea. Dar am vazut ca in prima seara au aparut cu ecusoane seara cel mult 40%, a doua zi la micul dejun vreo 10% si in urmatoarele zile doar sporadic, cate unul...Deci nu are rost. Asa ca o sa ne cunoastem in alt fel.

Despre locurile la mese: o sa fie pe preferinte, dar nu o sa se mai poata schimba pe parcursul celor 3 zile. Masa pe care ati primit-o la sosire, o sa ramana aceiasi pana placam. Va rog mult sa tineti cont de acest amanunt organizatoric, pentru a nu crea situatii neplacute.

In data de 31.12 o sa facem un tur de oras iar pentru data de 01.01 am pregatit sa va prezentam cateva montaje din excursii, cateva poze si explicatii despre ce o sa facem in viitor. Va asteptam la turul orasului in 31.12 ora 11.00 in holul hotelului si la prezentarea montajelor in 01.01 la ora 13.30 in sala de conferinte.

As fi tinut mult sa vizitati pe interior doua obiective foarte valoroase din Tg Mures: Biblioteca Teleki si Palatul Culturii. Din pacate ambele sunt inchise din 23.12 pana la data de 03.01. Traim din pacate intr-o tara in care este promovata indiferenta si lenea...Ca doar de ce sa tii deschise, de sarbatori, obiectivele turistice, atunci cand lumea vrea sa viziteze? Mai bine le deschidem in februarie, cand nu e tipenie de turist in oras... :crazy2: Nu-mi vine sa cred...altii nu stiu cum sa atraga, cum sa ofere, cum sa arate, iar noi, cu comori inestimabile in maini, le tinem dosite...

Ce este foarte interesant de vizitat in Tg Mures este Gradina Zoologica. Este exceptionala! Amanunte aici: http://www.zootirgumures.ro/ (http://www.zootirgumures.ro/)

Pentru a ajunge in zona SPA se foloseste liftul 2. Doar acela coboara la nivelul -1 , acolo unde se afla centrul. Cine doreste masaj, trebuie sa-si faca programare. Veti fi indrumati la receptie. SPA-ul nu este mare, dar e cochet si modern aranjat. Puteti vedea aici: http://v.plazahotel.ro/spa-fitness/ (http://v.plazahotel.ro/spa-fitness/)

Poate o sa va intrebati de tinuta. Ganditi-va ca este un hotel de 4*-5*, cu un restaurant elegant si modern. Este nevoie de o tinuta adecvata, code dress pentru asemenea evenimente. Pe langa black tie, luati cu voi si ceva lejer, casual, pentru plimbare, relaxare. Si nu uitati de costumul de baie pt SPA.

Imi doresc mult sa va distrati cat se poate de bine, sa aveti cateva zile minunate, sa va faceti multi prieteni, sa aveti de acolo amintiri minunate. Depinde si de noi ca organizatori si d gazde si de DJ si de mai multe lucruri, dar cel mai mult DEPINDE DE VOI! Asa ca haideti pusi pe veselie si distractie, lasati...daca aveti - mofturi si tabieturi, hai sa nu necajim si sa sacaim pe cei din jur, sa facem cumva sa se simta ca intre prieteni!

Sa fie o mega-petrecere cu prieteni!  :dance: *|* :thumbup:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: loredana71 din Joi, 20 Decembrie 2018, 21:55
Multumim mult pentru informații.
Sa aveți un Crăciun fericit cu sănătate și multa bucurie!
 :love:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Edith din Vineri, 21 Decembrie 2018, 15:12

  Buna !  De la Timisoara pleaca cineva in data de 30  , cu un loc liber  si pentru mine ?
 
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Pisicuța din Vineri, 21 Decembrie 2018, 18:57
Bună seara!
Pentru cei ce merg din 29dec se va propune un program pentru data de 30? :applause:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Vineri, 21 Decembrie 2018, 19:59
Bine v-am regasit !...Cine trece prin Buzau sau Ploiesti in drum spre Targu Mures ...pleaca pe 30 dec. sau 29 dec. 2018...si are un loc liber in masina ?...
REVELION Singles Camp 2019 Targu Mures...
Salut Mircea te as putea ajuta eu mai am doua locuri libere plec din Ploiesti pe data de 30.12.2018
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, 17:16
Salut Mircea te as putea ajuta eu mai am doua locuri libere plec din Ploiesti pe data de 30.12.2018
Salut !...Multumesc !...La ce ora pleci din Ploiesti ?...Eu as veni cu trenul din Buzau in Gara Ploiesti Sud...pot sa iau un taxi din Ploiesti Sud spre zona din care pleci...poti sa imi lasi un nr. de tel . ?...eu am : 0744 225928 sau 0760 293760...Toate cele bune !...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Violeta V din Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, 18:25
Bună!
Pleacă cineva din București pe 29? Eventual cu un loc liber si pentru mine? 
Mulțumesc!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, 19:27
Salut !...Multumesc !...La ce ora pleci din Ploiesti ?...Eu as veni cu trenul din Buzau in Gara Ploiesti Sud...pot sa iau un taxi din Ploiesti Sud spre zona din care pleci...poti sa imi lasi un nr. de tel . ?...eu am : 0744 225928 sau 0760 293760...Toate cele bune !...

Pai noi adica eu si cu Ionut hotarasem sa plecam la 09.00 din Ploiesti pe 30.12. de undeva de la Mc Donald s Nord, este Mc drive acolo. Daca te hotarasti imi spui si ne intalnim acolo, eventual te sun daca intarzii am retinut numarul de telefon.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: mariapotop din Luni, 24 Decembrie 2018, 10:42
Buna ziua .Daca merge cineva din Focșani sau din apropiere la revelion , din data de 29 , cu mașina , rog să mă sunați .
Tel .0726686254. Mulțumesc !
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: val0303 din Luni, 24 Decembrie 2018, 21:23
Pe data de 30 dimineata plec din Craiova ..daca e cineva doritor din zona Olteniei sau in drum spre locatie am locuri libere :) ..multumesc.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: monik55518 din Luni, 24 Decembrie 2018, 23:43
Plec din Braila pe 30, daca e cineva interesat sa dea un semn
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Gigi din Marţi, 25 Decembrie 2018, 16:34
Pe 29.12 plec catre Targu Mures, din Gaesti (Dambovita), pe valea Oltului. Am 3 locuri în masina. Daca este cineva de pe traseu interesat, mă puteti contacta la tel. 0722.651.235.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Elisa din Marţi, 25 Decembrie 2018, 19:28
Pe data de 30 dimineata plec din Craiova ..daca e cineva doritor din zona Olteniei sau in drum spre locatie am locuri libere :) ..multumesc.


Buna! 🤗 Sunt Elisa, din Rm. Valcea.
Treceti prin Valcea?
Putem vorbi la telefon? Numarul meu este 0786203007
Seara magica de Craciun!🎉

Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: andrei21tl din Miercuri, 26 Decembrie 2018, 16:07
Salut. Sunt Andrei si este pentru prima data cand particip la un astfel de eveniment! Eu voi pleca din Busteni pe data de 30 decembrie.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: alili2001 din Miercuri, 26 Decembrie 2018, 18:29
 Bine v-am găsit! Eu azi am aflat despre Singles Camp. Am completat formularul de participare la Revelion 2019, dar răspunsul primit pe e-mail este unul impersonal și automat.
Mai sunt locuri? Pot plăti avansul sau întreaga sumă?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ionut piciorus din Miercuri, 26 Decembrie 2018, 23:36
Si daca sunt interlocutori.........la 9.00 sa-mi spui boss......suntem in aceeasi dilema(la parcare nord de Mc-donalds)..........camarade , am 0723080847Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Ginette din Joi, 27 Decembrie 2018, 10:44
Buna, tuturor!

Eu si cu verisoara mea plecam pe 30 din Bucuresti.
Avem 2 locuri libere in masina.
Doreste cineva sa ne insoteasca pana la Tirgu Mures?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Joi, 27 Decembrie 2018, 12:37
@alili am inteles ca intre timp ai discutat si rezolvat in agentie. Acolo era rezolvarea, zilele acestea s-a lucrat la listele de Revelion si nu sunt intime cu ei.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Danny din Joi, 27 Decembrie 2018, 13:50

Bună


Cum poți fi contactata ?

Buna, tuturor!

Eu si cu verisoara mea plecam pe 30 din Bucuresti.
Avem 2 locuri libere in masina.
Doreste cineva sa ne insoteasca pana la Tirgu Mures?
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: alili2001 din Joi, 27 Decembrie 2018, 14:29
Daca mai are cineva un loc,E cu plecare din Bucuresti, in data de 30 decembrie, va rog sa ma contactati.
0722950100
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: alili2001 din Joi, 27 Decembrie 2018, 14:37
Buna, tuturor!

Eu si cu verisoara mea plecam pe 30 din Bucuresti.
Avem 2 locuri libere in masina.
Doreste cineva sa ne insoteasca pana la Tirgu Mures?
Cum dam de voi? (La ultimul mesaj a intrat un "E" care nu avea ce sa caute acolo.)
Liliana 0722950100
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Rhea din Vineri, 28 Decembrie 2018, 18:24
Buna seara tuturor! Eu plec pe 30.12 din Pitesti via Rm Valcea-Sibiu-Tg. Mures. Daca este cineva doritor sa ma insoteasca(3 locuri libere in masina), dati-mi de stire! 0757070745-Andra. Pe curand!🤗
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: nicoleta.griga din Vineri, 28 Decembrie 2018, 18:46
Buna seara. M-am imbolnavit si nu mai pot veni la revelion. Am un loc pt femei. Cineva interesat? Scrieti pe nicoleta griga@gmail.com
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Vineri, 28 Decembrie 2018, 19:46
Si daca sunt interlocutori.........la 9.00 sa-mi spui boss......suntem in aceeasi dilema(la parcare nord de Mc-donalds)..........camarade , am 0723080847
Salut Ionut ! ramane cum am stabilit duminica pe 30.12.2018 la Mc Donalds ! la ora 09.00. Mai dorise cineva un tip Mircea din Buzau dar vad ca nu a mai spus nimik.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Vineri, 28 Decembrie 2018, 19:58
Mai este o noapte si ma indrept spre Tg Mures. Cu ganduri, cu emotii, dar si cu asteptarea placuta de a intalni pe cei vechi si a-i cunoaste pe cei noi (de data aceasta net majoritari)... :). Asa ca daca sunteti un new entry, nu va faceti griji, o sa mai intalniti cateva zeci ca voi...Si o sa fie mult mai usor sa intrati...in bloc, in grup si atmosfera.  *|* :dance:

In jur de 12.00 - 12.30 o sa ajungem la hotel si la 14.00 o sa ne instalam la receptie pentru primirea primilor oaspeti, cei care au anuntat ca vin din 29 dec.

Urez tuturor drum bun, sa ajungeti cu bine la Tg Mures, sa ne vedem veseli si gata de petrecere!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Vineri, 28 Decembrie 2018, 20:46
Pai noi adica eu si cu Ionut hotarasem sa plecam la 09.00 din Ploiesti pe 30.12. de undeva de la Mc Donald s Nord, este Mc drive acolo. Daca te hotarasti imi spui si ne intalnim acolo, eventual te sun daca intarzii am retinut numarul de telefon.
Bine te-am regasit !...Eu plec din Buzau cu masina duminica,30 dec/ la ora 07:30...vin pana in BLEJOI si intru pe Sos. Nordului si ajung la Mc Donald s Nord...este la intersectia cu Bd. Republicii...este corect ?...vin cu cineva cu masina...el se va intoarce inapoi la Buzau...o sa ajung la ora 09:00 la Mc drive...unde am stabilit ca ne intalnim...poti sa imi lasi aici nr. tau de tel. si al prietenului tau pentru a lua legatura ?...Pana atunci...Toate cele bune !...Sarbatori Fericite !...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Rami din Vineri, 28 Decembrie 2018, 21:18
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti  ;)
Gata bagajele?
Va doresc tuturor drum bun spre SUPERRR DISTRACTIE, asa a fost anul trecut, si cu siguranta, va fi si anul acesta, daca nu, chiar și mai si  :yeah: :dance: *|* si Anul Nou ce va veni, sa va aduca multa sanatate si tooot ce va doriti, si excursii fara numar, fara numar  :D :giggle:
 :kissing:


Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: loredana71 din Vineri, 28 Decembrie 2018, 22:07
Bună Rami. Mulțumim pentru urări. Un An Nou fericit și ție! Cu tot ce îți dorești.
Și pentru Gigi și Samiza, drum bun și sa ne vedem cu bine.
Abia aștept sa va cunosc pe toți și sa ne distram!  *|*


Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Forintz din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 09:05
Bine te-am regasit !...Eu plec din Buzau cu masina duminica,30 dec/ la ora 07:30...vin pana in BLEJOI si intru pe Sos. Nordului si ajung la Mc Donald s Nord...este la intersectia cu Bd. Republicii...este corect ?...vin cu cineva cu masina...el se va intoarce inapoi la Buzau...o sa ajung la ora 09:00 la Mc drive...unde am stabilit ca ne intalnim...poti sa imi lasi aici nr. tau de tel. si al prietenului tau pentru a lua legatura ?...Pana atunci...Toate cele bune !...Sarbatori Fericite !...
Salut Mircea ! vino fara probleme sper sa ai drum bun de acolo de la Buzau ! Numarul lui Ionut il gasesti mai sus in comunicarile noastre. Intalnirea este la orele 09.00 la Mc donalds Drive asa cum bine ai inteles strada Republicii. Masina am precizat o mai sus. In caz de probleme sau de intarziati o sa va sun n-am sa plec pana nu vorbesc cu voi ! La multi Ani si sa avem un An nou mai bun si o petrecere frumoasa !
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ionut piciorus din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 12:03
Pe maine atunci MirceaBz si Florinz. La buna vedere!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: MirceaBZ din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 15:37
Salut Mircea ! vino fara probleme sper sa ai drum bun de acolo de la Buzau ! Numarul lui Ionut il gasesti mai sus in comunicarile noastre. Intalnirea este la orele 09.00 la Mc donalds Drive asa cum bine ai inteles strada Republicii. Masina am precizat o mai sus. In caz de probleme sau de intarziati o sa va sun n-am sa plec pana nu vorbesc cu voi ! La multi Ani si sa avem un An nou mai bun si o petrecere frumoasa !
OK !...Ne vedem maine !...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Rami din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 16:55
Am uitat sa va spun aseara  ;)
Asa cum a scris Gigi la inceputul acestei povesti, sa nu ratați turul orasului si nici pe Loti, de fapt restaurantul lui :giggle:
Merita amandoua! :applause:
Zile de neuitat sa aveti si sa incepeti anul în forta  :yeah: :dance: *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: manita din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 19:33
buna seara. pe ultima suta de metri e cineva care ar dori sa ajunga in locul meu la revelion 2019? va las nr tel 0730473041
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Ghita din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 20:39
 Rami, e adevarat ca restaurantul Laci Csarda,a fost al unuia ce-l chema Laci (Loti), dar restaurantul a fost vandut, iar cine l-a cumparat, datorita bunei reputatii, i-a pastrat numele si bucatarii.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Nutica din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 21:51
Buna, mai este valabil anuntul?
Suntem 2 persoane(femei) care plecam din Bucuresti.
0745618906
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: alili2001 din Duminică, 30 Decembrie 2018, 00:51
Eu am trimis prin SMS dovada plății integrale. La ora aceasta am trimis-o și prin e-mail, după ce am văzut cerințele. :)
Orașul Targu Mureș este o necunoscută pentru mine.
Drum bun, celor ce n-au plecat încă, și să ne vedem cu bine!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: azzurro din Duminică, 30 Decembrie 2018, 09:52
;)
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: azzurro din Duminică, 30 Decembrie 2018, 09:57
Buna ziua!
 La ce ora plecati?Am vazut ca mai este un loc  liber si as fi si eu interesata.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Rami din Duminică, 30 Decembrie 2018, 11:43
Buna tuturor!
Multumesc pentru precizare Ghita  ;)
Nu stiu al cui mai este restaurantul, dar stiu cu siguranta ca mancarea e tare buna si vinul fiert o nebunie  :giggle: :D
Drum bun tuturor si asa cum am mai spus, sa traiti zile de neuitat la Targu Mures in Familia Singles Camp  :yeah:
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: wonderland din Luni, 31 Decembrie 2018, 06:32
Buna ziua!
 La ce ora plecati?Am vazut ca mai este un loc  liber si as fi si eu interesata.
Nu are importanta la ce ora pleaca cei care au loc rezervat si... rezervare confirmata.
Tinand seama ca, într-un fel, deja a început actiunea, singura soluție ar fi să suni la agentie să verifici dacă într-adevar mai e un loc liber si cum poti sa participi.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Danny din Miercuri, 02 Ianuarie 2019, 13:06
In  holul de la recepție s-au încurcat niste bagaje
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Joi, 03 Ianuarie 2019, 10:20
Danny, i-am dat lui Ionut numarul tau, sper sa rezolvati confuzia si sa intrati fiecare in posesia propriului bagaj...

Am ajuns acasa dupa 4 zile petrecute in Tg Mures. Un oras linistit, ferit de agitatia si aglomeratia aceea nebuna din timpul sarbatorilor. Imi place mult acolo, ma simt relaxat si in confort. Au oamenii aia de acolo o decenta in decorare, in felul de a se purta, de a interactiona. Este exact ceea ce-mi place mie, este ceea ce ma face sa ma simt linistit.

Am plecat acolo cu gandul ca o sa fie ultimul Revelion la Plaza Tg Mures, ca deja poate e prea mult ca tinem de 3 ani trecerea dintre ani in acel oras. Dar nu pot sa renunt la o asemenea locatie si profesional, dar si sufleteste. Rar gasesti un hotel, o locatie, care sa raspunda atat de bine asteptarilor, in care sa ma simt in siguranta cu toate serviciile. Totul, de la receptie, pana in bucatarie, pana in camere, este asa cum ar trebui peste tot in turism. Ore exacte de servire, calitate, promtitudine, atentie, ospitalitate. Calatoresc mult, am stat in sute si sute de hoteluri si in tara si in strainatate si rar, foarte rar am avut sansa sa gasesc lucrurile atat de bine puse la punct. Sau in anumite situatii, foarte repede si implicabil, corectabile.

De ce o sa mai avem cel putin inca un Revelion acolo? Pentru ca ma gandesc la cei care acum ne descopera, la cei care o sa ne gaseasca, la cei care o sa-si doreasca sa petreaca trecerea dintre ani intr-un loc de genul acesta. Ar fi incorect fata de ei sa nu le ofer si lor aceasta sansa, aceasta ocazie deosebita. M-ati convins voi, majoritatea celor pe care i-am cunoscut acum la Tg Mures. Am primit o multime de aprecieri, de multumiri, dar care stiu si sunt constient ca nu mi se cuvin decat intr-o mica masura. Daca cineva merita cu adevarat, pai aceia sunt oamenii care s-au ocupat de noi in cele 4 zile. Care au fost atenti sa fie gata totul la timp, sa fim serviti asa cum trebuie, sa nu avem nici un disconfort.

Ati fost multi multi noi si foarte putini vechi (de fapt doar cativa, cei foarte foarte apropiati de SC si care indiferent unde se tine, indiferent de repetabilitate, ei vin cu noi). Evident ca acesta a fost un motiv de emotie, primul gand a fost ca numarul mic de vechi va fi insuficient pentru a genera atmosfera aceea minunata din actiunile noastre. Ca nu vor putea da tonul, ca un nucleu de 20 - 30 persoane va fi prea putin pentru 130 nou veniti...Dar toate emotiile mi s-au risipit imediat...Cand am vazut ca din prima ora lumea umple ringul, ca interactioneaza, ca se formeza grupuri - grupulete, ba pe hol, ba pe terasa, m-am linistit...Marea majoritate reusise din primele ore sa intre in atmosfera, sa se distreze, sa-si gaseasca noi prieteni. Actiunea aceasta m-a convins ca Singles Camp este o stare de spirit de fapt, ca cei care decid sa treaca pragul, stiu sa se distreze, sa comunice, au un profil deschis. Deci atmosfera nu trebuie generata, oamenii vin cu starea de bine din afara si intr-un cadru ok, ei o dezvolta colectiv. Este pentru mine revelatia acestei actiuni, acum am inteles cu adevarat ce se intampla. Si sunt cum nu se poate mai incantat, mai increzator ca Singles Camp va merge mai departe, ca se va dezvolta continuu, cu mine sau fara...

Nu trebuie insa sa prezint totul ca un paradis, nu ar fi corect. Exista persoane care decid sa vina cu noi si care nu gasesc ceea ce asteptau. Sunt cele de care explicam in sala de conferinte, sunt cei care nu seamana cu mine. Adica le lipseste ceva din profilul meu, sau aproape tot. Nu sunt ceea ce indic eu compatibil pentru Singles Camp: persoane vesele, comunicative, sociabile, deschise, puse pe distractie si in acelasi timp tolerante, intelegatoare, prietenoase. Procentul lor este foarte mic, iar efectul incompatibilitatii si nepotrivirii lor aici este extrem de mic si radiant doar pe un perimetru ignisifiant. De aceea nu discut in general despre asa ceva, sunt de regula sub 2-3% si nu mai revin aici...

Am intrat in al 10-lea an de Singles Camp, iar Revelionul 2020 va fi al 10-lea! Cred ca multa lume, mai noua sau mai veche in special cea intimizata si fidela grupului, o sa-si doreasca sa participe la REVELION10. Asa ca va fi nevoie sa oferim mai multe locuri decat pana acum. Una dintre locatii va fi la Tg Mures, celelalte doua locatii urmand sa vi le comunicam in primavara.

Ca intotdeauna vreau sa va arat cateva fotografii, sunt bineinteles fara oameni. Tin mult asa cum va explicam, la intimitatea fiecarei persoane...

Asa ne-a intimpinat Tg Mures, asta era atmosfera de liniste...Asta chiar daca era exact in centrul orasului...

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190929.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190928.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190790.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190789.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190787.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190784.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190002.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190955.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190953.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190952.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190950.jpg)

Si asta era atmosfera din hotel:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190948.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190947.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190946.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190944.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190943.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190942.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190941.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190940.jpg)

Imagini cu aranjamentul salii, cu gustari, cu cei care ne-au servit:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190065.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190068.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190074.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190081.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190099.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190105.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190124.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190125.jpg)

IMG]http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190145.jpg[/IMG]

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190146.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190147.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190148.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190149.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190151.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190152.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190154.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190155.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190160.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190635.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190639.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190642.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190794.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190795.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190801.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190802.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190803.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190806.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190807.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190808.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190810.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190811.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190814.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190817.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190818.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190819.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190820.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190825.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190826.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190828.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190830.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190962.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190963.jpg[/IMG

[IMG]http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190964.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190965.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190966.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190967.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190968.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190970.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/RevelionSinglesCamp-20190973.jpg)

Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: ioana_gabriela din Joi, 03 Ianuarie 2019, 16:50
Buna ! Ieri am plecat intr-o mare graba si am uitat sa las adresa de e-mail persoanei careia i-am promis ca o ajut cu obtinerea formularului A1 pentru lucratorii detasati in spatiul UE - Scuze - nu a fost cu intentie :) ioana.ggabriela@gmail.com. A fost foarte dragut si foarte bine organizat sejurul din Targu Mures !! Multumim echipei SC !!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: loredana71 din Joi, 03 Ianuarie 2019, 17:28
Multumim SC, multumim Bon Voyage, multumiri personalului care ne a stat tot timpul la dispozitie cu zambetul pe buze. Au fost 3 zile de vis. Abia astept sa ne revedem. Pana atunci sa avem un an bun, cu multe realizari, sanatate si bucurie!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Tania55 din Joi, 03 Ianuarie 2019, 18:31
Gigi si Samiza, va multumim mult pentru tot ce ati facut pentru noi.
Eu m-am simtit foarte bine ... ca de fiecare data   ;)   :-*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Dana Dany din Vineri, 04 Ianuarie 2019, 09:04
Mulțumim SC, agenției Bon Voyage, mulțumim lui Gigi și Samizei și nu in ultimul rând personalului hotelului  și restaurantului pentru organizare, promptitudine și efortul depus pentru a ne simți cu toții foarte bine. Am petrecut câteva zile in compania unor oameni deosebiți, am trecut in Noul An cu bucurie, veselie și cu bateriile încărcate de voie bună pentru 2019. Eu, una, m-am simțit minunat și sper ca și pe viitor, când voi avea ocazia să mă alătur acestui grup minunat și să petrecem și altă dată tot atât de frumos. Urez tuturor Un An Nou 2019 cu sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile. La bună revedere !
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2019, 11:18
Va multumesc mult tuturor celor care ati scris aici, care ati tinut ca la plecare sa ne spuneti personal cat de mult v-a placut, care ne-ati scris pe SMS, FB, pe whatsapp, pe Email. Am incercat, la fel ca intotdeauna sa oferim tot ce putem mai bun, am gandit, organizat si muncit din back-stage lucrurile astfel incat sa va fie cat mai comod si potrivit. Este clar ca mai pot exista desincronizari, ca mai pot aparea mici greseli, dar care cu informare si intelegere pot fi corectibile. La 160 de persoane cazate, repartizate fiecare la mese este inevitabil, sa nu mai apara cate o mica eroare, sa nu generezi cate o mica nemultumire... :-[  In presiunea aceea cand toata lumea dorea sa termine cat mai repede cu repartizarea, pentru a ajunge in camera, pentru a se relaxa la SPA, nu ai cum sa faci totul perfect...

Apoi nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, ca oriunde, nu exista un profil perfect egal. Important de mentionat este si cred ca s-a inteles si de cei noi, ca ne adresam marii majoritati de grup, nu putem sa oferim lucruri care plac doar unui numar foarte restrans de persoane, sau nepotrivite profilului, proportiei, atmosferei. Nu poti schimba muzica pt ca cineva doreste vals, nu poti schimba orele pentru ca cineva nu poate sa vina atunci, nu poti reduce volumul muzicii cand danseaza peste 100 de persoane si pentru ritmare este nevoie de sound. Am incercat in prezentarea actiunii sa fiu cat mai clar, sa se inteleaga ca e vorba de persoane deschise la distractie, ca e vorba de 3 nopti de petreceri. Asta inseamna genuri muzicale care sunt cat mai ritmate pentru a tine lumea pe ring, cu volumul mai sus, cu cat mai putina muzica lenta pt ca asa alungi la mese pe cei care danseaza, pe fetele care nu sunt invitate de baieti. Muzica si vinul conteaza la o petrecere, este o vorba si e foarte adevarat. O muzica buna ridica lumea la dans si un vin bun dispune si face lumea mai deschisa. Bautura in cantitati limitate predispune la comunicare, nu intamplator v-am primit in fiecare seara cu sampanie... :) Am tinut ca si cei mai timizi sa intre mai usor in atmosfera, sa fie mai deschisi...

Cu muzica, pe care profesionist si vreau sa ma credeti pe cuvant, o apreciez ca foarte buna in toate cele 3 seri, diferita, adaptata, cu cei doi baieti implicati si interactivi, am reusit sa tinem permanent peste 100 de oameni pe ring, ceea ce nu e usor de loc...M-am bucurat sa vad lumea vesela, dispusa si plina de energie.

Asa cum spun intotdeauna, atmosfera o faceti voi participantii si s-a vazut clar ca toti cei care aveti profilul pe care il recomand pt Singles Camp, v-ati simtit excelent, v-ati distrat, v-ati facut prieteni, ati comunicat...Afara toata lumea era prietena cu toata lumea, in bar la fel, la multe dintre mese la fel...Sunt si execeptii, imi pare rau ca nu avem o reteta universala, sunt si persoane care au alte asteptari, care nu sunt in profilul nostru, care isi doresc altceva decat comunici, care nu sunt atente la ce explici si apoi au dezamagiri de tot felul. Dar aici le-am putut numara pe degete, au fost foarte putini cei pe care i-am vazut ca nu le prieste atmosfera, marea marea majoritate a fost "in profile". Pentru ei imi pare rau nu am putut si nici pe viitor nu pot face ceva. Nu pot largi cadrul de adresabilitate, nu pot adapta ceva dupa cei cativa afectandu-i pe altii si daca se asteapta la o atentie deosebita, sau sa-i spunem speciala, imi pare rau sa o repet, nu le-o pot acorda. Atentia mea trebuie focusata pe grup, nu pe fiecare individ in parte, nimeni nu are atata energie incat sa poata interactiona in alt fel...Noi oferim un cadru, am spus de atatea ori ca nu folosim parghii sau elemente artificiale ci lasam doar pe cele naturale si firesti sa actioneze. Asta si face selectia in Singles Camp, de aceea oamenii care vin cu noi sunt faini si de gasca. Intelegatori, toleranti, veseli, deschisi...Asa cum sunteti si voi, cei cu care mi-am petrecut trecerea dintre ani. Mi-a placut mult mult cu voi, am petrecut 3 nopti excelente, am revenit acasa cu zambetul pe buze...

Cu fotografiile incerc duminica sa fac transmisia, am cateva lucruri urgente de rezolvat pt excursiile noastre 2019...Dar asa cum am promis, o sa le aveti cu totii pe Email.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: enache din Duminică, 06 Ianuarie 2019, 17:45
Buna seara familia  S.C.! Am avut un inceput de an urat de tot.De cand am ajuns acasa de miercuri pana azi nu m-am ridicat din pat,Am facut o viroza cu febra mare.Noroc cu antibioticele ca altfel nu-mi reveneam.Dar sa trec si la lucruri mai vesele.Desi au fost foarte multi oameni noi,am avut norocul sa cunosc si asa oameni draguti cu care ne-am distrat foarte bine toate cele 3 zile.Asta datorita atmosferei si tot ce tine de o petrecere reusita.Gigi,Samiza ati fost ca de obicei la inaltime cu totul.Vamultumesc ptr.tot ce ne-ati oferit.Vad ca anul asta v-a fi si Brasovul pe lista cu excursii.Ma bucur.Pana la revedere va doresc numai bine.Cu drag.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Duminică, 06 Ianuarie 2019, 20:38
Buna seara tuturor! Am reusit sa va transmit astazi fotografiile si filmuletele. Link-urile sunt valabile doar 7 zile, asa ca daca nu le-ati primit si doriti fotografiile, transmiteti-mi cat mai reped un Email pentru a va retransmite. Dupa 7 zile imi pare rau, e prea tarziu, nu mai am cum sa fac retransmiterea, iar de incarcat inca o data nu mai poate fi vorba, sunt vreo 5 ore pe langa calculator si nu mai am cum sa le gasesc libere...Ma pregatesc de Tailanda si legat Vietnam - Cambodgia, asa ca din 20 ianuarie, lipsesc o luna de aici de pe forum...
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Edith din Duminică, 06 Ianuarie 2019, 21:09
 
Buna seara !
Eu nu am primit, va rog frumos  daca se mai poate odata, va multumesc !
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Tania55 din Luni, 07 Ianuarie 2019, 00:42
Am primit pozele si filmuletele, multumesc Gigi ... in felul acesta prelungesc euforia Revelionului   :-*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Luni, 07 Ianuarie 2019, 09:03
Edith, am retransmis.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Viviana din Luni, 07 Ianuarie 2019, 17:20
Am primit poze&filme si retrait cu placere momentele petrecute impreuna. Multumesc frumos!
Abia astept urmatoarea iesire impreuna Carnavalul de la Sighisoara *|*
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: FC din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 01:19
Buna seara,

Doresc si eu pozele.
Multumesc.

Va salut pe toti!
Pe curand!
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: admin din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 09:43
FC, nu am regasit adresa aceasta de Email pe lista de participanti la Revelion. Pentru a ma asigura ca nu transmit unei persoane ne-participante, am rugamintea sa-mi transmiti un Email pe office@singlescamp.ro, comunicandu-mi numele. Trebuie sa ma intelegi...

Valabil si la cei care nu ati primit si doriti pozele si filmuletele. Scrieti-mi pe Email si specificati-mi numele.
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Edith din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 14:59


  Am primit pozele si  filmuletele, multumesc frumos !
Titlu: Re: Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Scris de: Edith din Miercuri, 09 Ianuarie 2019, 08:51
Multumesc, inca odata !